RIJKAARD DÁVÁ HRÁČŮM VAROVÁNÍ

14.04.2005, 22:34
Aktuality
Trenér Barcelony Frank Rijkaard dal svým svěřencům varování, že si v žádném případě nesmí zahrávat s ohněm, poněvadž o titulu ještě není zdaleka rozhodnuto a oni musí tvrdě bojovat do posledního kola. Katalánci vedli ligu o 11 bodů, ale klopýtnutí v posledních zápasech a hlavně prohra s druhým Realem 2:4 mělo za následek to, že se její náskok ztenčil na pouhých šest bodů!

"Ztratili jsme koncentraci, pokoru a nepracovali jsme dost tvrdě, taky máme velkou smůlu," řekl Rijkaard. Nicméně si je jistý, že jeho tým by se z tohoto výkonnostního poklesu měl vzpamatovat a dokráčet po dlouhých šesti letech k titulu v La Lize.

"Všechno je v našich rukou. Víme jakých chyb jsme se dopustili a umíme se jim teď postavit. Hráči zjistili, že přišel čas zase do hry dát 100 procent..."

Barca v příštím zápase hostí Getafe, zatímco Real cestuje do Levante. Do konce ligy chybí sedm kol, tedy plných 21 bodů...

Autor: David Kubáň

Komentáře (26)

Přidat komentář
antimadrista

Rijkaard je náš generál! Má pravdu..

Reagovat
HOST*yarda

Po bitvě každý generál

Reagovat
HOST*Luis

No je na čase se uklidnit nadýchnout se a začít jezdit po prdeli. Hlavně bránit, letos obrana stojí za vyliž........l, škoda že se zranil Edmilson do něho sem vkládal velké naděje a s ním by to bylo určitě jiné. No teď teprve se ukáže jak je Barca silná. Doufám že to zvládne

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně bránit ? Co to vidím napsáno od fanouška Barcy ?

Reagovat
smazaný uživatel

No eště neni nic rozhodnutýho Real bude hrat dobre po vyhranejch derby to vždycky tak bylo máte se na co těšit katalánci !!!!!

Real bude mít titul a vy hovno jako obvykle !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zdechni kreténe real madrid je ubohý

titul je náš

Reagovat
HOST*BarcaFan

Přesně tak,titul si pohlídáme a Realu nedáme šanci!!! Real na to prostě nemá, 2.místo je jejich maximum.

Reagovat
PJ

Hmm a je nutný přitom nadávat?

Reagovat
HOST*spanhel

A to jste tu před několika týdny psali, že každý má právou na vlastní názor, když antimadristu nějací diskutéři proklínali, jak psal, že fandí Holandsku. Vždyť tím fotbalem se máš bavit a né takhle nadávat ostatním lidem Vzpamatuj se za včasu!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jo. To se tím NO.11 asi moc baví, když říká takové hovadiny jako " vy /budete mít/ hovno jako obvykle " jak se tohohle můžeš zastávat, to že je nějaký názor???

Reagovat
HOST*adam

To el azulgrano: zdechni kretene? Moc pekny, doufam ze si nad tim dlouho premejslel (asi pri derby z Realem)a ze nejsi fanda Barcy, protoze se mi to zda dost UBOHY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

ta 11 je co tvoje IQ

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo ty chudaci na to nemaj....... raul hraje pomalu stejne jako kuka ve slavii.........

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tu.Nervozita.Frank sa snaží svojich motivovať,aby nezaspali na vavrínoch,mám výhradu iba k tomu ,že spomína veľkú smolu-Frank,veľkí sa nevyhovárajú na smolu-zvlášť keď to ani nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to to nejlepší a jediné správné co mohl teď udělat

Ganaremos!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když řikáte že má Rijkaard pravdu, tak proč skoro pořád píšete že Barcelona má titul jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank ma pravdu o titulu este nie je vobec rozhodnute a myslim ze zrobil dobre ze toto prehlasil a hraci by si mali vstupit do seba a nemysliet si ze titul je uz vo vrecku dobre Frank treba ist tvrdo za svojim cielom

Reagovat
HOST*stam

No podla mna Barca nema nic iste...ale ako nezaujaty fanusik si myslim ze to ta barca uz dotiahne..sranda ze som to uz bral ako hotovu vec a zrazu 6bodov...to fakt nie je moc....a 7.Kol tusim do konca...to sa moze vsetko zmenit!!!ale real ma asi menej vyvazenesjiu formu...dokaze prehrat s barjakymi sitmi....neviem ..Mj TIP:Barcelona Fc

Reagovat
HOST*LoCknAr

a ktomu by Barca mohla mat uz aspon trosku futbaloveho stastia..

Reagovat
smazaný uživatel

va fan un culo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady jsem byl teda pěkně vykalený

Reagovat
HOST*Edmilson

To víte, že se rozjela stránka o španělském fotbale, tedy http://primeradivision.blueweb.cz ?!

Reagovat
smazaný uživatel

no dlouho jsem tam nebyl, ona dříve moc rozjetá nebyla, hned se tam mrku

Reagovat
antimadrista

jj, konečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele