Riether ještě navzdory náznakům nekončí, naváže v Schalke

06.10.2017, 23:27
Aktuality
Dlouholetý bundesligový obránce Sascha Riether se prozatím s kariérou neloučí, ačkoliv to po vypršení jeho druhého kontraktu se Schalke dle některých informací plánoval. Nyní s gelsenkirchenským klubem 34letý veterán přeci jen podepsal ještě jednu smlouvu...

"Na začátku září jsme Saschovi dali poprvé od našeho odloučení možnost zapojit se s námi do tréninku. Dle očekávání se integroval velmi dobře. Proto jsme se ho rozhodli podepsat nastálo," vysvětloval mladý trenér Domenico Tedesco. Riether podepsal jednoletý kontrakt, který je podle oficiálních stránek klubu nějakým způsobem opatřen proti případnému zranění.

Bývalá stálice sestavy Wolfsburgu se zkušenostmi z anglické Premier League se do Gelsenkirchenu vydala roku 2015 a v první sezoně nakoukla do 17 bundesligových utkání. V červnu 2016 podepsal Riether nový kontrakt, ale v uplynulém ročníku nashromáždil už jenom 286 ligových minut a nahlas přemýšlel o konci aktivní kariéry.

K tomu nakonec zatím nedojde, ani tentokrát ale zkušený zadák s přílišným zatížením počítat nemůže. Schalke letos praktikuje rozestavení se třemi stopery a na pravém křídelním beku aktuální působí záložník Caligiuri.

Autor: Tomáš Daníček / schalke04.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rudnevs

OT: Darmstadt má do 31.10. odovzdať DFL plán na prestavbu štadióna. Prezident Fritsch už konkretizoval plány.

Začiatok roka 2018 - začiatok stavby, nová administratívna budova

Leto 2018 - prestavba postrannej tribúny (Gegengerade) - má byť kompletne zastrešená, v hornej časti budú miesta na státie, v dolnej časti miesta na sedenie. Blok pre fanúšikov hostí bude menší.

Leto 2019 - prestavba hlavnej tribúny vrátane lóží, šatní a VIP-miest

Okrem toho sa plánujú v celom štadióne vylepšiť záchody a gastronómia. Celková kapacita má byť cca 19 000.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele