Rezignaci nenabídnu, reaguje na kritiku kouč Lyonu Genesio

17.03.2018, 19:11
Aktuality
Do složité situace se dostal Olympique Lyon a pod palbou kritiky je jeho trenér Bruno Genesio. Francouzský klub se začal trápit a jeho kormidelníkovi dle médií hrozí odvolání, sám se ovšem koncentruje výhradně na závěr sezony a o odchodu od mužstva vůbec neuvažuje...

"Nejsem snílek, vím, jak to ve světě fotbalu chodí a rozumím mu," nechal se slyšet Genesio.

"Nejdůležitější ze všeho je klub. Sám nevím, kdo bude Lyon trénovat v příští sezoně. Samozřejmě je zde spousta otázek, já sám mohu rozhodně prohlásit, že rezignaci nenabídnu," oznámil.

Lyon šel do letošní sezony s cílem postoupit do příštího ročníku Ligy mistrů a sen o milionářské soutěži se mu nyní hodně vzdálil. V rámci Ligue 1 od konce ledna třikrát prohrál a následně třikrát remizoval, nelichotivou sérii ukončil až před týdnem proti Caen, přesto spadl na čtvrté místo a na třetí Marseille ztrácí pět bodů.

Další nezdar OL zaznamenal ve čtvrtek. Do domácí odvety osmifinále Evropské ligy proti CSKA Moskva si nesl slibný náskok 1:0, nakonec ovšem prohrál 2:3 a se soutěží se rozloučil. Genesio má smlouvu do června 2019 a dle tisku není příliš pravděpodobné její dodržení.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když se podívám na tu soupisku Lyonu, tak ta sezóna je katastrofa

Reagovat
Langi

Zbytecne to resit ted s horkou hlavou...on sam dal klubu hodne, uz jen svym pusobenim u rezervniho tymu, a nedivim se, ze sam koncit nechce...tohle je na vedeni klubu, aby si tu sezonu v cervnu zhodnotili a podle toho ucinili rozhodnuti...s trochou stesti je treti misto realne, nicmene ten tym bude po EL psychicky uplne na dne a vzhledem k tomu, jak se na ligu do ted sralo, je to temer utopie.

Za rok by to chtelo novy impuls...nekoho kdo ten tym ukociruje a vytahne z nej maximum, nebot tehle kadr mel a ma na mnohem vic...Genesio sam v klubu nutne koncit nemusi, ale na koucovani a-tymu to neni...ten tym potrebuje zkusenou osobnost, ne trenera z juniorky, ktery si mysli, ze to uhraje na tymovou pohodu...to bylo presne to, v cem Genesio zklamal, ve chvili, kdy se prestalo darit a tymu prokazatelne doslo dlouho pokousene stesti, nedokazal tym nijak pozvednout...a behem hororoveho mesice a pul ztratil celou, dobre rozjetou, sezonu

Reagovat
Seydou Doumbia

Už jsem tu dříve psal že by se mi líbil Blanc. Není důvod být skromný. Každý nás bere jako druhořadý tým, ale některými přestupy jsme se do této pozice postavily sami. Potřebujeme kvalitního trenéra jako má AS nebo OM, který dokáže tým psychicky připravit na každý duel a nedopustí žádné podcenění či hru na údržbu. Potom vhodně doplnit kádr a můžeme mít zase ty nejvyšší ambice.

Reagovat
Langi

Souhlasim...ono take ta celkova sila a hodnota tymu roste kazdym rokem a pritom kvalitnejsiho trenera ma aktualne 3/4 ligy...ja bych byl taky pro Blanca, nebo minimalne nekoho se zkusenostmi s velkym evropskym fotbalem... nicmene se bojim, ze jesi Bruno skonci, tak dovali Gouvernnec, nebo zase nekdo takovy

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele