REYES SE PUSTIL DO CAPELLA

22.02.2007, 11:52
Aktuality
Trenér Realu Madrid Fabio Capello si proti sobě poštval dalšího hráče. Po neshodách s Cassanem, Beckhamem či Robinhem se proti jeho stylu hry a také proti vysedávání na lavičce ozval José Antonio Reyes.

"Jsme dezorientovaní, jednou hraji nalevo, podruhé napravo. A nejsem to jen já, stejné je to se spoluhráči," zlobil se Reyes v Radiu Marca. "Raúl, Robinho a Guti, ti také musí hrát na jiných pozicích. Ale jsme profesionálové a musíme to akceptovat."

Reyese však netrápí jen to, že nikdy neví, kde bude hrát, ale především to, že se často na hřiště ani nedostane. Tak se stalo i v osmifinále Ligy mistrů proti Bayernu. "Rozcvičoval jsem se 45 minut, ale Capello mě nepoužil. Jsem znepokojený, protože jsem o ten zápas nechtěl přijít. Nevím, proč nehraji pravidelně," ptá se Reyes.

Do trenéra Capella šije také španělský tisk, jemuž se nelíbil druhý poločas utkání s Bayernem. Do toho Real nastupoval s vedením 3:1 a Capello svým svěřencům naordinoval bránění výsledku. A Reyes přitakává: "Hrajeme defenzivně, protože to tak trenér chce, aby druhý tým neskóroval. Ale musíme také dávat góly, remízy nestačí. Pokud bychom trochu méně bránili, měli bychom více svobody v útočení. Jsme Real Madrid a nikdy bychom neměli bránit," uzavřel Reyes.

Jaké asi budou mít jeho slova následky? Vrátí Capello úder a posadí Reyese na lavičku natrvalo? Nebo se umoudří? Nebo snad už nebude mít na reakci moc času a vyplní se spekulace médií, že je jeho pozice v roli trenéra značně nejistá?

Autor: Petr Starý / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

nehraje pravidelně protože je to ubrečený šulínek, nechtěl být v Arsenalu a tak straštně musel do Realu, tak ať furt nefńuká, tohodle fakt nemusím

Reagovat
HOST*GATTUSO

zajímavý, že někdo s nickem "inzaghi" řekne o tom druhým "ubrečený šulínek" . nic ve zlým, fandím AC a Pippa mám rád .

Reagovat
smazaný uživatel

Capella nikto nezmení, takže nech sa sťažuje kto chce, výsledok bude furt stejný - jedným uchom dnu, druhým von.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to bol vždy Capellov štýl - hrať defenzívne. Ale problém je že talianska liga na to bola ako stvorená. Bohužiaľ si asi nevšimol že trénuje v španielsku.

A k Reyesovi - teraz v Arsenali by bol hviezda, v Reale je len jeden z mnohých. Bola chyba že odišiel

Reagovat
HOST*R9

Byla chyba že od nás odešel Baptista...zrovna když se mu začlo dařit tak ho vyměnili...

Reagovat
HOST*Riquelme

Je to jen hostování za chvilku ho máte v Arsenalu z5

Reagovat
HOST*R9

Nejsem si jist, ovšem jestli se vrátí tak budu neskutečně šťastnej

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si jako stěžuje? Když nepočítám zápas v Kyjevě, kde hráli náhradníci, tak naposledy nenastoupil někdy v půlce října, ale tehdy byl tuším zraněný. Z toho mi vychází, že tohle se stalo vůbec poprvé a už křičí .

Julio, prosím, vrať se.

Reagovat
HOST*

Já s nim souhlasim. Jako proč ho kupovali když bude vysedávat ?? Real koupí uplne skvelího mladýho perspektyvního hráče kterej potřebuje hrát a kterej má na to aby se furt zlepšoval a nechá ho sedet na lavičce. viz. Reyes a Cassano Takový hráči by meli bejt v klubu kde když sou zdravý tak hrajou.....

Reagovat
HOST*Real

Reyes je podle mě hráč, který musí hrát v základu. A to na levé straně zálohy. Konečně máme výborného levého záložníka a doufam, že ho Capello nějak nevyštve, jak to má ve zvyku. Reyesova hra se mi líbí o hodně víc, než například Robinhova, který taky nastupuje na levé straně zálohy. No a podle mě by měl mít před Robinhem přednost Reyes.

No doufám, že po víkendu Capello už konečně v Realu Madrid nebude!!!!

Reagovat
HOST*R9

Robinho vůbec nemá na levé straně co dělat taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na oficiálnej našej stránke je nakreslené jeho " pôsobisko " jasne sprava. Možno, že Fabio, keď píše zostavu, tak je vždycky naopak otočený a kreslí si to tým pádom opačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na oficiálnej našej stránke je nakreslené jeho " pôsobisko " jasne sprava. Možno, že Fabio, keď píše zostavu, tak je vždycky naopak otočený a kreslí si to tým pádom opačne.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID bol vždy klub kde sa hráč môže len pokaziť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele