Reyes ještě s fotbalem nekončí, v druhé lize pomůže Córdobě

31.01.2018, 22:14
Aktuality
Andaluský celek se zatím v druhé nejvyšší španělské soutěží trápí a ve dvaadvacetičlenné lize se nachází na sestupové dvacáté příčce. Reyesovy zkušenosti z předních klubů typu Sevilly, Arsenalu, Benficy, madridského Realu či Atlética se tak budou cordóbským jistě hodit, ovšem otázkou zůstává v jaké formě se čtyřiatřicetiletý Reyes od konce působení v Espanyolu zvládl udržet.

"V životě nejsou nejdůležitější peníze," prohlásil na úvod Reyes, jenž byl dříve spojován s možným odchodem do Číny či Kataru. "Chci pokračovat s fotbalem zde a zachránit tak historický klub jako Córdoba."

Značnou roli v Reyesově rozhodování sehrála jistě i blízkost jeho nového zaměstnavatele k Seville i jeho rodné Utreře, stejně jako porozumění se sportovním ředitelem Luisem Oliverem. "Přesvědčil mě projekt, který mi představil Luis Oliver, a především to, že jsem Andalusan," dodává čtyřiatřicetiletý křídelník. "Přál bych si, aby se všechny andaluské kluby držely nahoře a rád budu pokračovat ve fotbale v tak důležité lize jako Segunda División."

"Chci také poděkovat fanouškům za přivítání a také je uklidnit. Čeká nás ještě spousta kol, náš plán je jít zápas po zápase," dodal Reyes na adresu stávající situace klubu, jenž na první nesestupové místo po čtyřiadvaceti kolech ztrácí osm bodů.

Autor: Martin Kantor / cordobacf.com, marca.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
rel7

na to jaký to byl talent a nepotvrdil to měl pěknou karieru, ten čas prostě nezastavíš, už to bude skoro 11 let co nám vystřelil titul po několika letech, good luck

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mel hrat v shanghaji co se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Cikánský baron, to je člen generace fotbalistů, které jsem hltal.

Jinak jsem myslel, že v La lize vydrží déle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej do toho vše, šampóne!

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie futbalové roky strávil aj tak v Arsenale, radosť ho sledovať a tá jeho ľavačka... škoda, že tam nepobudol dlhšie. Nech sa mu darí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reyes ♥

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele