Retsos vyměnil Olympiakos za Leverkusen

31.08.2017, 14:50
Aktuality
Leverkusen po řadě odchodů své fanoušky potěšil nečekanou posilou. Porýnský celek se s Olympiakosem Pireus dohodl na příchodu 19letého stopera Panagiotise Retsose, za něhož do Řecka potuje 22 milionů eur...

Čerstvě teprve devatenáctiletý obránce se do sestavy řeckého velkoklubu prosadil na začátku minulého ročníku a okamžitě se podílel na zisku dalšího mistrovského primátu.

Retsos tak logicky upoutal pozornost celé řady evropských velkoklubů, nakonec se stěhuje do Německa, kde posílil už tak velmi talentované mužstvo Bayeru Leverkusen.

Farmaceutický klub měl za rodáka z Johannesburgu zaplatit 22 milionů eur, podle některých zpráv ale jde pouze o 17,5 milionu. "Panagiotis Retsos měl několik nabídek od evropských klubů, o to více je pro nás potěšující, že se rozhodl pro Leverkusen," řekl sportovní ředitel Rudi Völler. "Těším se na nové angažmá a na Bundesligu," dodal po přestupu Retsos.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá to, že řekům roste další skvělej stoper k Sokratisovi, Manolasovi. Plus tam je ještě Papadopoulos, kterej mohl být už dávno taky úplně jinde, škoda těch zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekové mají toto tisíciletí dobrou obranu - stačí jména jako Dellas, Kyrgiakos, Torosidis Vyntra, Kyriakos Papadopulos, Sokratis, Manolas, Holebas a další

Reagovat
jany kozak

celkom palka vie ho niekto kto ho ma nasledovaneho popisat?

Reagovat
Superme

Za 2 roky půjde za pořádnou pálku Parádní stoper

Reagovat
olymp

od svych 10 let je ve fotbalove Akademii Olympiacos.Prosel vsemi repre mladez vybery. Olympiacos hodne do svych akademii investoval a jsou v Olympiacosu hodne spokojeni, ze se zacina prace projevovat.

Reagovat
Elliasson

Snad ho dokážete nahradit. Přál bych Olympiakosu nějaký výrazný úspěch v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

na letisti v aténách jsem potkal Karembeuho, stale je to strategic advisor. http://www.olympiacos.org/en/executives

Reagovat
REPLIKATOR

Ta částka

Reagovat
h8_sfatto

sice se Leverkusen trápil,ale má zaděláno opět na slušnou generační obměnu minimálně v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi na fotce připomíná Prážu.

Reagovat
olymp

Mitroglou za 15 mil do Marseile!

Reagovat
olymp

pardon 25 mil

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj

Za takého holobriadka je to ale kurva pálka, tak to snáď bude odpovedať jeho talentu a kvalitám.

Reagovat
JozkokozleJ

Teraz este niekam poslat Dragovica a obrana moze byt o level vyssie. Greka sice nepoznam, ale uz len ten odchod Dragovica by to sposobil

Reagovat
Werkrider

Dragovič je tragét Hilbertovho razenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je toho Dragovica úprimne ľúto. Ja som ho poznal ako kvalitného stopéra a bol som za neho rád, keď prichádzal, ale mal dosť smolu v tom, že akurát vtedy sa zosypal celý tím a možno to poznačilo aj jeho výkony. Bolo by najlepšie, keby odišiel. Tah je istota, som zvedavý, kto bude vedľa neho. Každopádne, tak mladú obranu som na takejto úrovni asi ešye nevidel. Henrichs, Tah, Retsos, Wendel. A to ešte môže byť na hociktorom poste Jedvaj...

Reagovat
Werkrider

Ten chlapec ide nakoniec na hosťovanie do Leicestru, za tie výkony si snáď polepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš, či tam je aj nejaka opcia?

Reagovat
Werkrider

Myslím, že bez opcie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď sa tam rozohrá, o rok by sa mohol dobre predať...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele