Řepkovi hrozí až osmiměsíční trest

20.09.2007, 14:05
Aktuality
Už dnes odpoledne může být vynesen trest nad fotbalisty a trenéry pražské Sparty, disciplinární komise totiž v jejich nepřítomnosti (Sparta večer hraje s Odense) bude projednávat chování Tomáše Řepky, Martina Abrahama, Michala Bílka a Horsta Siegla z nedělního ligového utkání v Teplicích. Nejvyšší trest zcela jistě dostane kapitán Řepka, jemuž hrozí stop až na osm měsíců...

"O výši trestu je předčasné mluvit. Pan Řepka se v neděli dopustil několika provinění, ze kterých vybereme to nejzávažnější a za něj ho potrestáme. Ale nesmí se jednat o žádnou pomstu," upozornil na začátku týdne předseda disciplinární komise Alexander Károlyi.

V Řepkovi bouchly saze na konci duelu v Teplicích, kdy nadával rozhodčím, hlavnímu pořadateli, na něhož měl údajně také plivnout, a při odchodu do kabin po obdržení červené karty napadl kameramana České televize.

"Napadení soupeře, spoluhráče, trenéra, funkcionáře nebo diváka a oplácení napadení mimo hrací plochu v areálu hřiště... jakýmkoliv způsobem, jestliže nedošlo ke zranění napadeného. Trestá se zastavením závodní činnosti nebo zákazem výkonu funkce na dva až osm měsíců," říká výňatek z fotbalového "sazebníku provinění a trestů".

Řepka už první trest dostal, vedení Sparty jeho a Martina Abrahama potrestalo pokutou 150 tisíc korun, třetinový trest pak dostal asistent trenéra Michala Bílka Horst Siegl.

Takřka bez trestu naopak vyvázli spoluviníci ostudné události. Hlavnímu rozhodčímu Kociánovi komise rozhodčích sice vytkla dvě závažné chyby, přesto mu nepozastavila činnost, ani neudělila pokutu. Podobné štěstí již neměl čtvrtý sudí Hájek, který se na řízení prvoligových utkáních nebude podílet tři týdny.

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za každého vysloveného ču.áka a p.ču měsíc dištanc

Reagovat
HOST*M11

to by asi ukoncil karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel jen ten okamžik v Teplicích

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
HOST*obr

to by mysim taky stacilo

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

pica ste se posrali ted budu cely den cist jenom novinky na EF

Reagovat
HOST*ROMANISTA

8 mesicu je moc, nic zas tak strasnyho neudelal. dištanc 10 zapasu v lize staci.

Reagovat
HOST*obr

tady de spis o to ze sou s nim problemy opakovane... proto bych mu tech 8 mesicu v klidu naparil at si uvedomi ze mu ty jeho prusery nemuzou vecne prochazet...

Reagovat
HOST*

Ac sem spartan tak to vidim tak max na ctyri mesice a nemelo by se zapomenout ani na toho poradatele, kterej to se Repkou zacal

Reagovat
HOST*ActiveWind

Hráče div nevyženou z ligy ale rozhodčím jen pohrozej bububu. 3 týdny nepískat pro 4.rozhodčího je spíš úsměvné. Naše liga nemá zkrátka žádnou úroveň. Od hráčů až po ty čů*áky v komisi a ve vedení čmfs.

Reagovat
HOST*

to s trestama pro rozhodnci me taky neleze do hlavy....

Reagovat
Marv

hm a ten typek co to cely podelal nedostal zadnej trest

Reagovat
HOST*Kepi

Dobrej for... i kdyz to co repka udelal je meomluvitelny, nemelo by se zapominat proc to udelal... kvuli spatnymu vykonu rozhodciho... ale panove na svazu mu ani nedaj pokutu... k smichu a k placi zaroven

Reagovat
Xavi

Takže každý komu se nelíbí výkon rozhodčího má morální právo na něco takového?

Reagovat
HOST*aneta

Takže,když rozhodčí něco nebude vidět nebo blbě pískne,tak se tam pokaždý odehraje takovej humbuk????to by byla super liga. ale když rozhodčí píská pro vás,tak to se vám líbí,co??

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl na cca 5 zápasů a šlus. Asi by zasloužil víc (aby vychladl a rozsvítilo se mu), ale víc mu, pokud z toho nebudou chtít udělat exemplární případ, nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

jenže já si prave pomalu myslím že z toho budou chtít udelat odstrašující připad, proste využijou toho že je to řepka a napálí mu hodně, abrahám už tolik nedostane, bych to videl tak řepka do konce podzimu a abrahám na 3. jeden z trenéru 2 na tribunu a druhej nic. spís me vadí že hlavní vyšel bez trestu a že funkcionáři teplic asi taky nic nedostanou.. já říkam tvrde ale vsem stejne ale to se u nas asi nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč vyberou nejtěžší přetupek, mají mu sečíst tresty za všechny dílčí přestupky a to by si pak aspoň rozmysleli všichni příště nadávat rozhodčímu. Taky by ho měl u soudu zažalovat ten kameraman za napadení, to by dostal i podmínku. Ostatním sparťanům bych viděl tak tři zápasy stop(abrahám možná víc, bílek a horst si jen zatrénujou z tribuny). No a z ostatních aktérů není důvod trestat za incident nikoho. A to ani rozhodčí ,aby si Sparta taky uvědomila, jaký to je, když vás sudí zařízne, jak se to stává v zápasech jejím protivníkům.

Reagovat
HOST*

Ano také jsem si všiml, to by znamenalo, že když někoho brutálně zfauluju, poplivu a k tomu si ještě pěkně zanadávám, tak dostanu trest jen za jeden prohřešek? Ty vole kam ten fotbal v Čechách jde?

Reagovat
Xavi

Řepku už nic neukární, takže pokud nechcete vidět podobné zkraty na stadiónech, tak naschledanou pane Řepka, netěšilo nás a neděkujem.

Reagovat
Marv

pokud by mel bejt trest pro repku primoumernej trestu pro hlavniho rozhodciho tak repka by nemel dostat zadnej trest

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k jeho trestnímu rejstříku bych viděl těch 8 měsíců jako tutovku, snad to nebude cinklý...

Reagovat
smazaný uživatel

Trest jo a za co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

tady se bavíme o fotbale...nejsi z jiné planety?

Reagovat
HOST*pepanek

podla mne mu jenom ruply nervy inac je to jeden skvelej obrance nejlepsi v ceske lize

Reagovat
HOST*JJ

Místo toho "jenom" bych tam dal spíš slovo zase, opět, poněkolikáté apod. I když takovejhle atomovej výbuch sem u něj ještě neviděl.

Reagovat
HOST*volek

Kua to čumím Werner Lička, který zatím trénoval jen v Polsku a u nás byl jmenován Abramovičem novým trenérem Chalsea Londýn. To je pecka ty vole.

Lička: Mím cílem je vyhrát LM a Premier League a pokud se to podaří tak i ligový pohár.

Lička se dále nechal slyšet, že by sebou do Chalsea rád přivedl i dva hráče z české ligy. Mluví se o Davidu Bystroňovi a Petru Vaškovi, který by časem mohl vytlačit z pozice jedničky i samotného Petra Čecha

Reagovat
HOST*eto

Na stránkách Chalsea ještě nic není. Tomu nemůźu uvéřit Od kud to víš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*jolek

Čemu se směješ troubo? Se mi to náhodou dneska v noci fakt zdálo. Asi se mi dalo nějak dohromady Že byl Mourinho odvolaný s tím, že byl Lička včera hostem ve studiu LM a hned je z toho nový trenér

Reagovat
HOST*jolek

PS. vysvětli prosím etovi, źe to byla pouze recese. Dík

Reagovat
HOST*eto

To nejde otevřít woe

Reagovat
HOST*eto

sterdo a Jolku - jste pékný svině já vám to věřil a uź jsem to i volal kámošovi, který to teď marné hledá na netu. Můźete mi oba políbit grázlové

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už cituješ konkrétní osobu, tak to zkus bez chyb, jinak tomu nikdo neuvěří, ani kdyby tam bylo reálné jméno.

Reagovat
HOST*ssss

Řepka je píííííííča tak jako vsichni Spartani

Reagovat
Mata

vysyč chachare

Reagovat
HOST*Mamut

Sparta mi bola kedysi dávno sympatická, ale všetko sa to zmenilo.

Hlavne mi tam strašne lezie na nervy vedenie a Bílek s ich nákupnou politikou. Však oni majú v kádri pomaly 35 hráčov, ktorí by mohli hrať v základe. A to podotýkam odohrajú za sezónu maximálne 40 zápasov.

Reagovat
HOST*inzaghi

doživotí!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Trest smrti zřejmě nepatří do repertoáru disciplinární komise, takže určitě dostane málo.

Reagovat
HOST*xxvemblrvh

som08wfqbg wluviqwgv2ivr92k lqanm31q

Reagovat
HOST*Rekso_O_nek

Jsi zdravý???

Reagovat
HOST*

Nechápu jak Karolyi může říct, že vybere jen ten nejzávažnější přestupek a za něj jej potrestá. Já bych mu to hezky všechno sečetl a jako bonus bych mu tam sečetl i všechny prohřešky kterých se dopustil od příchodu do ligy.

Osm měsíců je málo, já bych to viděl na půl milionu pokuty a 12 měsíců stop.

Reagovat
HOST*kcxxmlmeaj

ny97r0n50jg3f dfk6topmpm4h 69ork8ngx92dmwdpd

Reagovat
HOST*

Sparta kupuje tzv. nejlepší hráče z ligy ale hrála,hraje a bude hrát sračku.

Reagovat
HOST*plzenak

Tak Řepkovi bych dal tak 6 - 8 měsíců plus půl milionu pokutu. A ostatní bych taky potrestal. Sice nemám rád Spartu a Řepka je naprostej magor, ale "tango tančí dva" a je nesmysl potrestat jenom Řepku. Ten teplickej pořadatel by měl dostat minimálně 100.000,- a rozhodčí trest na měsíc bez fouknutí do píšťalky.

Ale nediv me se, je to Kapr liga a dokud se nezmění vedení ČMFS, tak to bude pořád takové, pořád to bude stát za "velké kulové" !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně snad může dostat 4 zápasy, tzn. že derby nestihne ( super, už takhle si slávisti u doktora pořídili pernamentku ). Abrahámovi vyjednaj dva mače a na derby zase může něco vymyslet.

Ale DK neudělá jedno - neudělá z hráčů profíky, to můžou buď oni sami a Sparta, která ně ně musí tlačit. Jenže ona ty průsery svejch hráčů mete pod koberec a ty se stupňují. Je to asi jako když si někdo v TV stěžuje na učitele, že je jeho dítě nevychovenej dement - jenže vychovat ho musí především rodiče.

Korunu všemu nasazuje Mr. deBílek, kterej začne před komisí o Verbířovi, rozhodčím, pořadateli, ale že by přiznal vinu, to ne. Mezi náme - i když je před zápasem, tak by Řepkovi s Abrahámem huba neupadla, kdyby sedli na auto, zajeli na Strahov, řekli "soráč, to sme pojebali a ne poprvé" nebo se omluvili aspoň přes média. I to jsou věci, ke kterým komise přihlédne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadá, že tady nebyla ani zmínka o jeho kolapsu. Snad to má jen z nějakýho tahu s Pacandou a nebere si příklad z nedávných událostí...

Reagovat
anonym

Trenér Michal Bílek zaplatí pokutu 50 tisíc korun, jeho asistent Horst Siegl nesmí čtyři soutěžní zápasy na lavičku. Sparta dostala pokutu 700 tisíc korun.

Reagovat
HOST*

Všichni ty retardovaní co píšou, že Řepka vlastně nic neudělal, že je to vlastně chudák, proč mu vlastně dávaj nějaký trest, máte v hlavě nejspíš kaši a jste asi velmi zaujatí a nesoudní fanoušci sparty, že se neustále obracíte na tresty, které by měli dostat pořadatelé, rozhodčí a ještě třeba fanoušci teplic:D, to byla všechno jejich chyba a z toho se vlastně odvinula nepříčetná agresivita toho vygumovanýho psychopata s opičím xichtem, který si usmyslí, že teď má pravdu on a přes to vlak nejede a když se nejedná podle toho jak on píská, tak se z něj stane nepříčetná zuřivá gorila, kterou zastaví jedině pěst a nebo pozastavení fotbalové činosti na dobu neurčitou, takový hráči by, jestli chceme, aby naše liga měla nějakou světovou úroveň,hrát neměli.čus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele