Redknapp se chce příští sezónu vrátit do práce

24.02.2015, 11:54
Aktuality
Harry Redknapp před nedávnem kvůli zdravotním problémům skončil jako manažer Queen's Park Rangers, dlouho však nechce zůstat bez práce. Redknapp se chce do světa fotbalu vrátit další sezónu...

Již 67letý manažer vedl QPR třetí sezónu, přičemž pro londýnský klub nejprve nedokázal udržet Premier League, aby se za rok mohl do nejvyšší soutěže vrátit. Letos je na tom mužstvo z Loftus Road o poznání lépe a po 26 kolech se pohybuje mimo sestupové příčky.

Na začátku února však Redknapp poměrně překvapivě na svůj post rezignoval, důvodem přitom byly neutuchající problémy s koleny. Kvůli operaci, po které by se anglický manažer nemohl naplno věnovat své práci, se tak rozhodl své místo na lavičce opustit.

Ani ne po měsíci už však Redknapp přemýšlí o návratu k fotbalu, který by rád uskutečnil hned od začátku další sezóny. "Příští sezónu se budu chtít vrátit," potvrdil Redknapp pro Sky Sport News. "Nedokážu si představit, že bych měl zůstat bez fotbalu. Doma jsem k ničemu, fotbal je to, co mám rád. Na návrat se těším," dodal bývalý manažer Tottenhamu, Portsmouthu nebo WHU.

Autor: Jiří Vojík / football365.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele