Redknapp: Hráči v QPR berou moc peněz

22.12.2012, 23:24
Aktuality
Manažer Queen's Parku Harry Redknapp se nebojí střílet do vlastních řad. Zkušenému koučovi se nelíbí platy mnoha jeho hráčů, které jsou podle Redknappa příliš vysoké. Velkou publicitu měl v posledních dnech případ Josého Bosingwy, který odmítl roli náhradníka.

"Máme v klubu mnoho hráčů, kteří berou příliš mnoho peněz. Příliš mnoho vzhledem k jejich schopnostem a vzhledem k tomu, co dávají klubu. Takhle to nemůže pokračovat," prohlásil Redknapp po dnešní prohře v Newcastlu.

Queen's Parku se nedaří, a to navzdory masivním investicím do hráčského kádru. Předchozí manažer Mark Hughes přivedl do klubu šestnáct hráčů, povětšinou známých jmen, přesto je Queen's Park předposlední. Tým se trápí nejen na hřišti. Před týdnem Redknapp tvrdě potrestal Josého Bosingwu, který před týdnem proti Fulhamu odmítl dělat náhradníka.

"Potrestal jsem hráče, který vydělává víc než kdokoliv v Tottenhamu. Není možné, aby tu byly takové platy, když máme stadion pro osmnáct tisíc lidí. Newcastle má stadion pro 52 tisíc a většina jeho hráčů se ve výplatách ani neblíží našim hráčům," zamýšlí se 65letý manažer.

O Bosingwově postihu dosud spekulovala média, Redknapp vše potvrdil: "Nechtěl být na lavičce a nechtěl střídat, proto šel domů. Dostal pokutu dvoutýdenní plat. Sto třicet tisíc liber, to za dva týdny není vůbec špatné, že?"

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (924)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele