Real Sociedad s Eusebiem dál počítá, uvázal si ho do léta 2019

20.02.2017, 17:43
Aktuality
Eusebio Sacristán bude i nadále sbírat zkušenosti s trenérským řemeslem v čele Realu Sociedad, kam se dostal po vyhazovu Davida Moyese v listopadu 2015. Bývalému dlouholetému záložníkovi Barcelony letos v létě končila smlouva, teď ale podepsal novou do června 2019...

Dvaapadesátiletý Eusebio v katalánské metropoli podnikal také své první krůčky jako trenér - nejprve asistent Franka Rijkaarda a potom hlavní kouč barcelonského béčka.

Právě o Eusebiovi se tedy hovořilo jako o možném nástupci Luise Enriqueho v čele áčka, taková varianta se však nyní jeví jako neaktuální.

Vítěz Poháru vítězů pohárů 1989 a Poháru mistrů evropských zemí 1992 už teď s Realem Sociedad posbíral stejný počet výher, jakým se celek ze San Sebastiánu chlubil na konci loňského ročníku (13).

Real Sociedad od poloviny října utrpěl tři těžké porážky, mimoto už ale ztratil body jen ve dvou ligových zápasech, naposledy zrovna teď o víkendu doma s Villarrealem. Průběžná pátá příčka je každopádně pro minule devátý celek tabulky prozatím uspokojivá.

Autor: Tomáš Daníček / realsociedad.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

som myslel že po sezóne pojde do FCB

Reagovat
Alons0

No před 3 lety skutečně pošel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Po Montanierovi konečně výborný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Eusebio Jsem rád že se mu daří

Reagovat
RS

konecne uz hraci pochopili, co po nich chce a hra vypada dobre

Jen Pardo to nepochopil, snad se v Betisu vzpamatuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele