REAL PROPADL I POPÁTÉ V ŘADĚ

24.05.2004, 02:28
Aktuality
Real Madrid se ze zlého snu nevymanil ani v posledním zápase sezony. Naprosto zdecimovaní a zoufalí Galacticos dostali doma čtyři góly od San Sebastianu a klesli na čtvrtou příčku tabulky. San Sebastian hrál se svým soupeřem chvílemi až bago.


Domácím chyběli pro zranění či karetní tresty Salgado, Raúl Bravo, Cambiasso, Guti, Zidane a Beckham, což se ukázalo jako příliš velkým oslabením. Na hriště tak vyběhl i debutant Jordi López. Real hrál ve složení César, R. Carlos, Helguera, Pavon, Meíja, Borja, Jordi, Figo, Solari, Raúl, Ronaldo. Ani San Sebastian nehrál v nejsilnějším složení, místo Nihata či Xabiho Alonsa se dostali na hřiště Boris, De Paula či Xabi Prieto.


San Sebastian začal lépe a brzy se dostal do vedení. Xabi Prieto centroval od rohového praporku, Kovačevič přeskočil dotírajícího obránce i vybíhajícího Césara a hlavou poslal hosty do vedení. Dlouhé minuty se hra utápěla ve středu hřiště, Raúl hlavičkoval po Figově centru nad, Ronaldův gól nebyl pro ofsajd Roberta Carlose uznán. Hosté byli efektivnější, po necelé půlhodině se odražený míč dostal k Xabimu Prietovi a ten pěknou střelou z hranice pokutového území zvýšil.

Domácí fans začali pískat, někteří dokonce Estadio Santiago Bernabeu opouštěli. Další ránu dostal Real o čtyři minuty později. Rekarteho centr našel na malém vápně zcela volného De Paulu a ten lehkým obloučkem překonal Césara. Ještě do přestávky přidržel Ronalda ve vápně Potillon a k penaltě se postavil Figo - jediný hráč, který neztratil v posledních týdnech kredit. Proměnil a vykřesal pro Real naději.

Do druhé půle vstoupil Real přece jen lépe, Solari však střílel jen doprosted branky. Ronaldův gól nebyl uznán, jelikož si útočník při zpracování míče pomohl rukou. Další Solariho střela byla zblokována a to bylo ze strany Realu vše. Z brejku mohl zvýšit náskok hostí Kovačevič, ale nastřelil přízemní střelou vybíhajícího Césara. Po faulu Figa na Alkizu zvýšil z penalty Xabi Prieto. Domácí byli zcela zdecimovaní, nebyli schopni si vyvinout jakýkoliv tlak, s nadšením hrající jedenáctka San Sebastianu si chvílemi mezi protihráči hrála bago.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (49)

Přidat komentář
HOST*DaveLc

ale "vyvYnout" praštilo do očí i mě. Myslím, že autorovi by se takové chyby stávat neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nářez. Madrid má štěstí, že je konec sezóny. Nechci si ani představit, kde by ten jeho pád končil, pokud by se hrálo ještě cca 10 kol. Já bych řekl tak na desátým, jedenáctým floku. Každopádně by se záchraně určitě vyhnul. Má proto své prostředky (fotbalové ale hlavně nefotbalové a proto neférové).

Ale osobně si myslím, že je Madrid schopen se z té krize přes přestávku vyhrabat a řekl bych, že v nové sezóně už by mohl být pro barcu celkem slušným konkurentem. . To byl pokus o vtip. Samozřejmě si myslím, že příští sezonu, si to Barca z Madridem rozdá o titul opravdově. Samozřejmě ještě z Valencií, která o titul hraje rok co rok.

No, ale Barca už doufám všem ukáže záda, protože už úspěch nutně potřebuje. Snad už to přijde (ale toto si říkám před každou sezónou). Snad už se Barca z toho srabu vyhrabala a bude vyhrávat trofeje (netvrdím, že se to stane, jen v to doufám)

Ale Barca bude mít možná problém ještě před sezónou, protože víc než nějaké posily mě zajímá, jestli udrží Ronnieho, protože on je nenahraditelný. On je Barca a Barca je jeho budoucnost (doufám). jo, a ještě by to chtělo nějakýho středního obránce. Každopádně Laporta ví, kde Barcu tlačí bota nejvíce a snad podnikne náležité kroky.

Reagovat
HOST*nawri

rozepsal ses pekne

Reagovat
HOST*Vito

To se stává pravidelně každému velkoklubu jednou za čas, jsou to jen lidi tudíž to není pro mě žádné překvapení, vžy pŕijdou zlé časy a ty zlaté odejdou,podobně na tom byla a stále je Barca, Bayern, potkalo to i inter atd...no uvidíme co dá další season...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak BArca sice byla ve srabu a dluho, ale už vněm rozdoně NENÍ!!! Stačí se podívat na druhou půli sezóny a celkové druhé místo. A to, že by třeban Manu prohrál 5kráýt v řadě se nestalo. Jen Real.Ale přijít to muselo, hrozná strategie posilování týmu-kup Beckhama. Prodej Hierra-absolutní nesmysl. Vyhazov Del Boqueho-úplná pitomost.atd.atd.atd.

Reagovat
antimadrista

Dobře jim tak.

Reagovat
Mr.Jindros

tjn, kdyby nechali kadr jako byl pred sezonou, udelali by lip

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak s tím Hierrem bych se hádal... Navíc ho ani pořádně neprodali, ale rovnou vykopli....

Reagovat
HOST*Honza

souhlas

Reagovat
HOST*Honza

Reagovat
PJ

Reagovat
exmafie

....RYCHLE SI VŠICHNI RÝPNĚTE!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Rýp, rýp, kádr byl úzký, rýp, rýp

Reagovat
HOST*exmafie

No tak tebe jsem zrovna nemyslel,ale máš pravdu,hrát s jedním levým obráncem celou sezonu je docela sebevražedný pokus.....Góly,který dostal Real od S.Seb. by ubránil i Žižkov.

Reagovat
antimadrista

muhehehe

Reagovat
antimadrista

... Real už hoří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID klub bsolutne nejuspešnšjší ve fotbalovém historii Tak tady máte přečtete:Jeden tyden v Realu.

Reagovat
HOST*Tom

FC FCB FCBarca Ole!!! Fuck you Real Madrid!!!Pane Figo..zabalte to spolu Beckhamem...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Beckham pro mě za mě, ale co mají všichni proti Figovi, ten jediný se aspoň snaží Měli jste si ho v Barceloně víc držet a ne mu teď nadávat.

Reagovat
HOST*TonyB

Někdy mě mrzí reakce některých fans zvláště FCB, ač sám mám Barcu hodně rád, některé članky(příspěvky do diskuze) hovoří až o nevraživé nenávisti vůči Realu. Já osobně real uznávám, bez něj Barca nebyla tak slavná a real by bez Barci tak vyhecovanej. Chápu hecunk, ale co je moc toho je příliš. Přestosi trochu rýpnu, nyní zažíváte to co fans Barci zažívali poslední 4 roky, ale příští sezónu si to rozdáme o titul(nic proti Valencii či Deporu).

Reagovat
HOST*REAL MADRID

Je to hezky od FC.B. fandu,že nás uznává ale ty nadávky jsou fakt k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám sezona skončila a můžu to říct konečně natvrdo. Doufám, že naše poslední velká posila brzy nabere směr Anglie a vícekrát už se v Madridu neukáže. Na podzim bylo vše v pořádku, ale prosinec, leden, únor už měly být varováním. Od března se Becks ukázal se vším všudy. Do té doby bezvadně fungující mužstvo zcela odrovnaly jeho sexuální skandály, ale i naprosto neuvěřitelně špatné výkony na hřišti. Od jeho údajných románků to šlo s celým Realem Madrid prudce z kopce a slavný David si nedá pokoj ani teď. Půlka hráčů na tréninku brečí, druhá dohrává zápas v křečích. Jenom Beckham si zvesela ukazuje světu nové tetování a i přes zákaz vedení týmu si létá po Evropě, kam se mu zachce. Tak tohle chlapečku skončilo! Do loňského léta jsme strašně neradi slyšeli na to, že je Real klubem, který vidí jen peníze. Ale bohužel se tak stalo. I když antimadrista občas neví, co placá, tak se slovy "Beckham vás zničí" bohužel uspěl

Reagovat
Mr.Jindros

no aspon ze priznas, ze ste v prd*li a uznas ze i antimadrista muze mit jednou pravdu.... to se o fanouscich barcy az na vyjimky rict neda

Reagovat
HOST*yarda

Hm, antimadrista pořád krafá totéž, tak mu to jednou vyšlo Asi jako když někdo sází pořád v ruletě na černou.

Reagovat
antimadrista

Já sem zpatřil budoucnost víš?

Reagovat
smazaný uživatel

A z jakého patra si ji "zpatřil"???

Reagovat
antimadrista

Reagovat
antimadrista

doufám, že mi už teď budeš věřit i v jiných věcech

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já osobně bych ti nevěřil ani dobrej den.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jestli je níže uvedené pravda, tak titulek stoprocentně platí. Pérez totiž prohlásil, že nechce v klubu váhavce a vyzval jiné kluby (Chelsea), aby se vytasili s konkrétní nabídkou Věc se týká hlavně R.Carlose, který chce 4-leté prodloužení kontraktu, ale vedení by rádo na kratší dobu.

Nebezpečně to zavání případem Makelele, jestli půjde R.Carlos pryč, tak mě vedení Realu KRÁLOVSKY nas... a zalepit díru po něm bude prakticky nemožné

Reagovat
HOST*Honza

podle nektery blizkych cinovniku, je prestup uz dohodnut i se smlovou... nejak se Vam to rozpada.... Benfika chce Figa, ale nevi, jestli ho zaplati a pokud koupite toho Nisterlooye, tak Ronadlo pujde pryc, ten sedet urcite nebude a tim padem taky musite prodat Fernanda, ktere ale stejne prodate tak jak tak

Reagovat
Mr.Jindros

no jako jestli odejde Carlos, tak to bezte zabalit... oslabite uz tak dost spatnou obranu, to byste se mohli jit rovnou zakopat prodej Makeleo a nakup Beckama jsou dve nejvetsi chyby realu co jsem snad kdy videl

Reagovat
HOST*nawri

nechame se prekvapit

Jestli odejde tak bude mit Real co delat aby se udrzel v horni polovine tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč váhavce? Roberto chce hrát jen v Realu (co se Evropy týče), tak o co mu k..... jde? Myslí si, že na to v pětatřiceti nebude mít? Tak ať mi ukáže jediného levého beka, který by na něho měl. Výborní krajní obránci jsou nedostatkové zboží po celém světě, každý velkoklub s tím má velké problémy.

Reagovat
exmafie

Jak je možný,že člověk,kterej má v rukách osud jednoho z největších klubů na světě,úplně sere na fanoušky (samozřejmě myslím kokota Pereze,zlatej Košťál )....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, no tak Košťál je taky kokot jak rampa na zvolenským nádraží

Reagovat
HOST*Honza

Kostal je nejvetsi kokot vsech kokotu! FORZA BANIK!

Reagovat
smazaný uživatel

třeba musel David Viktorii slíbit že se nechá z Realu vyhodit a vrátí se do anglie aby mu odpustila

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ted vážně- není pravda že by beckham zničil Real Madrid, Real Madrid zničil Beckhama a potažmo i sám sebe. Beckham není středový (defenzivní) záložník a přesto ho tam Real držel, takže si za ten průchoďák ve středu hřiště vlastně může sám ! Viděli byste jak by hrál zpátky vpravo ale je tam bohužel Figo

Reagovat
HOST*exmafie

hmmmm,asi máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

tím ale neříkám že není jako časovaná bomba. dokud ho držel saďour Fergusson na uzdě tak byl docela klid ! šel s výkony dolů, ale taky se prostě soupeři naučili jak hrát středem hřiště okolo "bránících" Beckhama, Gutiho, Helguery, Meíjy a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Figo je fotbalově úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát v Realu def.střed = mít dvojí, ale spíš trojí plíce á la Claude Makelele Ale ty milostné aférky, ty prostě Madrid zlomily. To musí uznat každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak!Beckham nehrál to co se odneho očekávalo-jenom škandáli okolo neho S YARDOU MUSÍME SOUHLASIT!!! Perez je idiot!Stráte Carlose bude ''asi'' ne nahraditelná!!! Vždit Mejia nebo R.Bravo .....ahh škoda mluvit o nech.SERE ME TO BRUTÁLNE!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Helguera

Perez je magor, Beckham je to nejhorší co mohl udělat a jestli přijde Nistelrooy tak je dost možný, že se stanu antimadristou, protože kde jsou ty časy Raúl-Morientes, nechápu proč nemůžou hrát Raúl-Ronaldo-Morientes stejně dostávají góly, tak ať taky nějaký dají. Doufám, že R. Carlos neodejde, protože by to bylo veliká chyba. Peréz hledí jen na peníze, stejně jako KOŠŤÁL takže vůbec nechápe, že Real je fotbalový velkoklub.Hierro chybí a hodně, dokázal mít respekt a všichni ho tak brali. Raúl a Figo byli letos jediní kdo hráli srdcem. Forza Galacticos

Reagovat
HOST*nawri

No tak kdyz uz toho Hiera vyhnali tak snad doprdele koupim nahradu ne???????????????????????????? ale je zas pravda ze co zapas to komentar "Fernando Heiro opet nestiha".Beckham byl koupe paradni ale ne ze sportovni stranky pze prachu muselo bejt z neho hodne.Odchod Carlose bych neunesl

Reagovat
smazaný uživatel

Hierro hrál dobře. Ale zkazil odvetu na Juve, což mu Perez neodpustil. I mě tehdy hodně naštval, měl vypadnout ze sestavy, ale rozhodně ne z Madridu!

Reagovat
HOST*

Real-parta buzerantůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele