REAL ODMÍTL RONALDA

15.02.2007, 18:33
Aktuality
Stránky evropských deníků dnes hodně plní spekulace o další budoucnosti Cristiana Ronalda. O záložníka Manchesteru United usilují především Barcelona a Real Madrid a právě "Bílý balet" mohl mít již dávno vyhráno...

"V roce 2003 jsem byl v Madridu dokončit tréninkové zkoušky. Tou dobou Real už Cristiana sledoval a zdálo se, že jsou v kontaktu se Sportingem Lisabon ohledně přestupu," prohlásil bývalý kouč mládežnických týmů portugalského klubu Luis Martins. "Doporučil jsem jim ho. Nevím, proč ho nekoupili," diví se Martins, pod nímž Ronaldo fotbalově vyrůstal tři roky.

Klub ze Santiago Bernabeu tehdejší nezájem o Ronalda jistě hodně mrzí. Portugalský reprezentant je v současnosti jedním z nejlepších fotbalistů planety a vykoupit ho z kontraktu na Old Trafford přijde na několik desítek milionů eur.

"Už teď je to jeden z nejnebezpečnějších hráčů na světě. Jestli je lepší než Ronaldinho? Nemohu říci ne. Po technické stránce je stále za Brazilcem, je však nmohem lépe připraven fyzicky. Cristianova rychlost s míčem je nepřekonatelná, obránci se z ní třesou," skládá Martins komplimenty svému bývalému svěřenci.

Otázka možného přestupu 22letého portugalského reprezentanta do Španělska se na veřejnosti přetřásá každý den. Martins hráče dobře zná a proto je pro něho snadnější odhadnout, co by si sám Ronaldo přál více. "Cristiano mi vždycky říkal stejnou věc - chtěl uspět ve Španělsku, které má nejlepší ligu na světě. A podle mě se nezastaví, dokud toho nedosáhne," přiklání se Martins k odchodu Ronalda z Old Trafford.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zůstaň v MUFC!!! A když přestup, tak by ti slušel bílej dres jednoho madridskýho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Situácia sa zmenila akurát v tom, že španielska liga už nie je najlepšia na svete.

Reagovat
HOST*

co?, a jaka?? ta zkorumpovana Italska?? tezko.....a Anglicka je taky dobra....obe jsou lepsi v necem jinym.....ale me Spanelska bavi vic...

Reagovat
HOST*Manu

Pokud vůbec Ronaldo někam půjde tak t bude opět nejdražší přestup..jinak by měl ale zůstat,a anglická liga je nejlepší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele