Real Madrid trenéra měnit nebude, Benítez má podporu vedení

23.11.2015, 20:08
Aktuality
Rafael Benítez bude i nadále působit na lavičce Realu Madrid. Španělský trenér přišel před letošní sezonou jako náhrada za Carla Ancelottiho a především v posledních týdnech se dostal pod velký tlak. Prezident Florentino Pérez proto na dnešní večer svolal tiskovou konferenci, na níž někdejšímu kouči Valencie nebo Neapole vyjádřil důvěru...

"Chceme oznámit, že Rafa Benítez má veškerou naší podporu a důvěru. Rafa zde teprve začal, nechme ho pracovat a on dosáhne svých cílů," řekl Pérez na dnešní tiskové konferenci.

Benítez je kritizován za nepříliš atraktivní styl hry, nemá nejlepší vztahy se svými hráči a v posledních zápasech se vše ještě vyostřilo díky výsledkům. Bílý balet po herní stránce nezvládl už utkání s PSG, následně prohrál v Seville a v sobotu po bezkrevném výkonu odevzdal tři body Barceloně, ta první letošní El Clásico jasně opanovala a odvěkého rivala potupila výsledkem 4:0.

Po odvolání Beníteze volají především fanoušci a média již přinesla jména několika případných nástupců. Z vedení by se do pozice kormidelníka mohl přesunout Luis Fernández, od rezervního týmu by k áčku zase mohl přesedlat Zinedine Zidane. Variantou měl být také Ancelotti a ten návrat do Realu, podobně jako do Chelsea nebo PSG nevyloučil, na lavičku některého z těchto celků je ale připraven usednout nejdříve v létě příštího roku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (481)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele