Real Madrid si z Manchesteru United vypůjčil Hernándeze

01.09.2014, 14:22
Aktuality
Další letní posilu získal Real Madrid, z Manchesteru United přichází na hostování Javier Hernández. Úřadující vítěz Ligy mistrů dnes odpoledne vše potvrdil na svých internetových stránkách...

Oba kluby se na tomto hostování dohodly v průběhu neděle, mexický reprezentant následně přicestoval do hlavního města Španělska a úspěšně se podrobil zdravotní prohlídce.

"Real Madrid a Manchester United se dohodly na hostování Javiera Chicharita Hernándeze, který u nás stráví letošní sezonu. Real Madrid má i opci na trvalý přestup. Javier Chicharito Hernández bude tisku představen dnes na konferenci na Santiago Bernabéu v 16:30 hodin," stojí v prohlášení Bílého baletu.

26letý Hernández strávil na Old Trafford čtyři sezony poté, co v létě roku 2010 přišel z Guadalajary. Za tuto dobu nastřílel 37 ligových branek, často ovšem naskakoval k zápasům jenom z lavičky a místo v základní sestavě neměl ani po příchodu Louise van Gaala. K tomu všemu se na dnešní den chystá příchod Radamela Falcaa na hostování z AS Monaco.

Autor: Tomáš Pavlík / realmadrid.com

Komentáře (616)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele