REAL MADRID SE ZAJÍMÁ O PIRESE A VIEIRU

22.03.2003, 19:36
Aktuality
Devítinásobný evropský šampión Real Madrid se údajně zajímá o dvojici francouzských reprezentantů z Arsenalu, Roberta Pirese a Patricka Vieiru. Oběma za rok končí smlouva a Real je prý připraven za ně v létě nabídnout 35 miliónů liber (52 miliónů eur)...

Podle pátečního vydání londýnského listu Evening Standard se prý Real chystá vstoupit do hry, pokud Pires s Vieirou do léta nepodepíší s Arsenalem nové smlouvy. Oba dva v současné době s londýnským klubem o nových smlouvách jednají a oba také prohlásili, že chtějí v Anglii zůstat. Ovšem pokud do léta nové kontrakty nepodepíší, dá se čekat, že je Arsenal bude chtít prodat, aby se vyhnul jejich pozdějšímu odchodu zadarmo.

Pires přišel do Arsenalu v létě roku 2000 z Marseille za pět miliónů liber a už tehdy se o něj Real zajímal, francouzský reprezentant však dal přednost Anglii. Od té doby se pravidelně objevují více či méně zaručené zprávy spojující Pirese s přestupem do Realu.

Real Madrid dvakrát za poslední tři roky překonal rekordní přestupovou částku, nejprve když koupil z Barcelony Luise Figa a o rok později z Juventusu Zinedina Zidana. Ten je dosud nejdražším hráčem planety, Real za něj zaplatil neuvěřitelných 72 miliónů eur. Navzdory recesi na přestupovém trhu Real nakupoval i před touto sezónou, za 45 miliónů eur přišel Brazilec Ronaldo z Interu Milán.

Autor: Petr Starý

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak desetinásobným vítězem bude Real až za 2 měsíce, nicméně díky za kompliment. Oba dva hráči jsou samozřejmě výborní, na svých postech dokonce asi nejlepší na světě. Druhá věc je, jak by do sestavy bílého baletu zapadli. Vieiru bych si vedle Makeleleho dokázal představit. Hlavně by pomohl v hlavičkových soubojích před oběma brankami (Real má v sestavě jen tři hlavičkáře: 2 stopeři + Zidane). Pires by se rval o místo s někým z hvězdné čtyřky, v tuto chvíli těžko říci s kým. Perez má možná zájem na zlepšení křídelní hry Realu, s tím musím souhlasit.

Reagovat
antimadrista

Desetinásobnym výtězem se letos nemůže stát, musel by porazit Man.Utd. a pak ještě něco většího než je on sám- FC Barcelona a to se nemůže stát. Jen by mě zajímalo z čeho sakra bere ty prachy na ty přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta skvělá Perezova propagace klubu. Před pár lety byl Real Madrid jen jedním z nejlepších, ale dnes už o jeho dominanci málokdo pochybuje. Ty hráče zná celý svět a nemá asi cenu dodávat, kolik by se prodalo dresů se jmenovkou Patricka Vieiry.

Reagovat
antimadrista

Já si myslim, že Perez není o moc lepší než byl Gaspart.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že rozhodující jsou výsledky klubu a hlavně tituly. A ty Perez má.

Reagovat
PJ

Hmm a kde je teď Perez a kde je Gaspart? A kolik toho vyhrál Real s Perezem a kolik Barca s Gaspartem?

Reagovat
smazaný uživatel

Perez za necelé tři roky vyhrál La Ligu (letos podruhé), LM, Interkontinentální pohár, španělský a evropský Superpohár. Jiné trofeje už k mání nejsou, vlastně ještě UEFA, ale to není soutěž pro Real. Gaspart nevyhrál vůbec nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vlastně nevyhrál Copa del Rey, ale to mě vůbec netrápí.

Reagovat
antimadrista

Katalánskej pohár!, jestli se nemýlim.

Reagovat
antimadrista

No a co!?, ale je to pravověrnej katalánec!

Reagovat
PJ

Nojo, ale to je mu ve fotbale platný jak mrtvýmu zimník :-)

Reagovat
Webmaster

Tak to se omlouvám a díky za upozornění, hned to opravím. Taky jsem myslel že vyhrál zatím jen devětkrát, ale zdroj uváděl desetkrát a já neměl čas hledat jak to vlastně je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale ..... Tak Davida Beckhama se vám zachtělo? Doufám že zvítězí rozum a Perez raději přivede Vieiru.

Reagovat
PJ

Co? Real chce Beckhama? Nikdy! Beckham z ManU nikdy neodejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ti ho taky nikdo nebere. Alespoň zatím......

Reagovat
antimadrista

Asi před rokem se hovořilo o tom, že by mohl jít do Barci :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele