REAL MADRID OPĚT V ČELE TABULKY

27.01.2004, 00:37
Aktuality
Real Madrid se po výhře nad Villarealem vrátil do čela tabulky. Doposud vedoucí Valencia totiž zklamala a prohrála doma s černým koněm tohoto ročníku Osasunou Pamplonou.

Realu se podařilo v posledních pěti hektických minutách uhájit jednogólový náskok s nebezpečným Villarealem a udržet tak skvělou letošní bilanci na domácím hřišti. O zlomení série se bude za 14 dní pokoušet Malaga. V dresu bílého baletu dostal od začátku důvěru obránce Mejía.

Oba týmy začaly aktivně se snahou o útočný fotbal. Do dvou dobrých šancí se dostal Guayre, Casillas však byl připraven. Hra se ale brzy změnila. Po čtvrthodině poslal podél Reiny míč do sítě Solari a odstartoval tlak Realu. Střely Ronalda a Beckhama brankář Villarealu kryl. Zvláště Beckham to neměl se soupeřem jednoduché, stal se několikrát terčem hrubších zákroků, patrně za nevyřízené účty z podzimního zápasu. Navíc když Angličan pravděpodobně nebyl ve své kůži po vyloučení v pohárovém duelu s Valencií. První půle skončila Ronaldovou akcí zakončenou střelou vedle.

Real začal druhý poločas ve snaze zvýšit náskok, a to se mu také brzo povedlo po Ronaldově ráně levačkou z vnějšku pokutového území. Brazilec si sice ve čtvrtečním pohárovém zápase natáhl sval, ale nyní opět nastoupil a odvděčil se gólem. Real polevil, ale hosté se dlouho nedokázali dostat do větší šance. Až tři minuty před koncem se hlavou prosadil Ballesteros. V nastaveném čase mohl senzačně vyrovnat Víctor, ale jeho pokus šel nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (4)

Přidat komentář
antimadrista

Fůůůj hamba...

Reagovat
HOST*Miki

Ses jantar

Reagovat
HOST*yarda

Hm, chudáku...

Reagovat
HOST*Zizou

Nikdy jinej ani na vrchol nepatri.....antimadrista je trapka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele