Real jako první obhájil vítězství na MS klubů

16.12.2017, 21:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těžké soupeři

Reagovat
JM

Dobré češtin

Reagovat
madridcan

Nadherny rok. Pre kazdeho, kto si zazil Guardiolovu Barcelonu, z drvivej casti Rijkaardovu Barcelonu a permanentne vypadavanie v osemfinale, to je balzam na dusu

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ti pitomci, Zidaneho nevyhodí. Byť letos neudělal titul. Podle mně nebude tohle náhoda a vypracuje se v dobrého kouče. Navíc jak se spekulovalo ohledně Varana, pamatujete, jak jsem psal před rokem, nebo dvěma, že bych na něm stavěl, ať ho rozhodně Madrid neprodává? Špekulovalo sa ledacos. Nebýt Zidana, který ho tam vypyplal, možná by byl Varan fuč. Zidane je podle mně klubu prospěšný. Stejně tak Ronaldo, co on udělal těch trofejí, díky jeho přídělů branek. Ten dělá snad polovinu úspěchu, když to přeženu. Je to týmová hra. On ostatně týmově hraje. Prdel byla, jako v TV okolo něj špekulovali, že se nechce pouštět do osobních soubojů, Hašek tuším to říkal a pak mu Ronaldo v zápase předvedl opak.Kromě toho, logicky, když hraje týmově, což on začal, je jasné, že nebude lítat po hřišti jeden na jednoho, jako za starých časů. Rychlost a kuráž má na to stále. Ten Hařek to nedal hoši. Ronaldo hraje podle mně nyní týmově, to je důvod proč nesóluje. Zkrotil ho zdá se už Mourinho jak byl v Reálu Madrid.

Reagovat
valloire

Cinc Copes ala Madrid.

Reagovat
valloire

Rozhodl Král.

Reagovat
Reggie

Simulantu

Reagovat
Rarášek

Jsem takovej posun od něj teda nečekal, během chvilky až do Realu. Alex

Reagovat
valloire

Totální letošní dominance Bílého baletu.

Reagovat
FiX

Už mlč.

Reagovat
valloire

A ty si kdo?

Reagovat
Fakt

Reagovat
JM

Liga, Liga Mistrů, Španělský superpohár, Evropský superpohár a Mistrovství světa klubů, to není dominance?

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní dominance, souhlasím, že letos Real konkurenci neměl, tp si klidně přiznejme fans barci. Ale poslední desetiletí jsme ovládli my.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tu letos na jaře postoval toto: https://www.youtube.com/watch?v=PZelnFHcIfU

Existuje to i pro 12. titul? NAšel jsem jen kratší videa.

Dik.

Reagovat
valloire
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele