Rashica oficiálně vyměnil Vitesse za Brémy

31.01.2018, 14:05
Aktuality
Brémský Werder se dohodl na příchodu Milota Rashicy. Jednadvacetiletý reprezentant Kosova se na sever Německa stěhuje z Vitesse Arnhem, které za svoji oporu vyinkasovalo devět milionů eur...

Rodák z Vushtrri se do Nizozemska vydal před dvěma a půl lety, okamžitě se pak zařadil k oporám ambiciózního Vitesse a bylo jen otázkou času, kdy přestoupí za lepším.

Nakonec se Rashica stěhuje až nyní, kdy si jeho služby zajistily Brémy, které tím reagují na dlouhodobé zranění Fina Bartelse, kterého by měl 21letý hráč pokusit nahradit.

Podle nepotvrzených zpráv se přestupová suma vyšplhala na 9 milionů eur, což by z Rashicy udělalo nejdražší nákup v historii Werderu. "Jsem rád, že si zahraji ve velkém a tradičním bundesligovém klubu. Těším se na novou výzvu," pochvaloval si nové angažmá Rashica.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (24)

Přidat komentář
Frantszek

Kurňa dneska je nějakej mezinárodní den Vitesse?

Reagovat
Stannis Baratheon

Vitesse Arnhem - nejpřeceňovanější tým posledních 5 let.

Jsou na úrovní Zbrojovky.

Reagovat
wishmaster

máš aj nejaký dôvod prečo? alebo len tak strieľaš naprázdno?

Reagovat
Stannis Baratheon

ano, Něco málo přes 18 měsíců jsem žil v Nizozemsku. A věř, že i přestože jsem uměl holandštinu opravdu jen okrajově, všiml jsem si toho. Navíc i tady v ČR si toho lze všimnout.

Reagovat
Seydou Doumbia

kde přesně si žil?

Reagovat
Stannis Baratheon

V Eindhovenu (a ano - i přesto fandím Ajaxu)

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to není zase tak důležité podobné to mám já v hokeji u nás kolik stadionu si za tu dobu stihl navštívit?

Reagovat
Stannis Baratheon

moc ne - dejme tomu kolem pěti, šesti samozřejmě Phillips arenu, už jenom kvuli tomu že jsem byl zaměstnanec Phillipsu dál samozřejmě Amsterdam arénu, potom v Tillburgu, Nijmegenu, bohužel jsem se nepodíval na De Kuip.

Jednou jsem si vyjel i na zápas do Belgie na Gent

Reagovat
Seydou Doumbia

nádhera nějaké fotky by si nemohl poslat?

Reagovat
Stannis Baratheon

určitě mohl, třeba na email?

Reagovat
Seydou Doumbia

máš zprávu

Reagovat
P8P

De Kuip je fajn. Co se týče Vitesse, tak rozhodně se nelze s tebou přít, celkově mě úroveň NL ligy celkem zklamala. Já byl mimo jiné i na Woudenstein stadáku (Excelsior), pač jsem to měl přes ulici od kampusu. Hrál Excelsior a Utrecht a ještě jeden zápas a normálně mě z toho bolely oči, to byla hrůza. Došel jsem k názoru, že bych se tam neztratil :D

Reagovat
AjaxFans

De Kuip je stará klasika.Jinak v klidu je Utrecht,vstupné za dvacku a třetí řada od hřiště za branou.Amstr asi 40 a třetí řada od střechy A Arneh je fakt nudný klub.Malem jsem dostal na pivu cestou z arnhemu nás nijmegen

Reagovat
Rudnevs

OT: Jeff Strasser bude mať dlhšiu pauzu, nový tréner má byť Michael Frontzeck, ktorý má byť oficiálne predstavený zajtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to četl na Kickeru

Reagovat
Rudnevs

Ja na Rheinpfalz. No uvidíme, vzhľadom na momentálnu situáciu sa dá povedať, že to nie je zlá voľba. Skúsenosti rozhodne má, pozná sa s Baderom i so Strasserom. Mimochodom nevieš ako to vyzerá s Altintopom? Zajtra o 12:00 má byť PK a pokiaľ sa nemýlim, tak tam má byť oficiálne predstavený Bader a oficiálne oznámený Frontzeck. Čítal som diskusiu a niekto tam písal, že je možné, že Altintop podpísal ešte dnes s tým, že to zajtra spoja všetko dokopy a odprezentujú Badera, Altintopa i Frontzecka. Teraz to vyzerá tak, že dbb padlo, nejde mi dostať sa tam...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Altintopem nevím nic,hotový to asi není.A nebo to z nějakého důvodu vedení FCK tají...

Reagovat
Rudnevs

To je škoda, tie posily sú dobré, ale chcelo by to ešte niekoho i do ofenzívy. Hráči ako Callsen-Bracker alebo Altintop sú veľmi cenní, i keď nie su zrovna vo forme, stále vedia riešiť situácie oveľa efektívnejšie než mladíci. Momentálne vychádzam z toho, že už nikto nepríde nikto, pokiaľ sa na tom zajtra niečo zmení, tak budem len rád. Už sa teším na nedeľu na zápas proti BS, konečne po dlhej dobe uvidím Lautern!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ze strany Slavie není žádná informace,že by přestoupil,ještě je čas do půlnoci,aby ho eventuelně stihli zaregistrovat...

Braunschweig letos nemá dobrou sezónu,v posledním kole se údajně hrálo i o trenéra Lieberknechta.Bude to tam těžký,bylo by potřeba bodovat,hlavně kvůli povzbuzení psychiky. Müller má stopku za vyloučení,tak jsem zvědav,jak to Sievers zvládne.

Reagovat
Rudnevs

http://fck.de/de/halil-altintop-kehrt-zum-fck-zurueck/

Mám radosť! Už som v to ani nedúfal...

Jj, proti Aue hral Eintracht o Lieberknechta, po konci tam boli zo strany Lieberknechta i slzy. Sivers už párkrát zaskakoval, proti VfB zachytal solídne, ale v Heidenheime jeho chyba stále Lautern bod. Snáď bude oporou a trocha sa rozchytá, budúcu sezónu to bude pravdepodobne jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Willkommen zurück!

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Transfer suma nakoniec 7,000,000...niekde tam tie 2 melóny lietajú, buď tam vôbec ani neboli, alebo ide o bonusy.

Reagovat
RadekVonCZE

Kosovo je Srbski

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele