Ranieri: V Římě bude hrát jiný Juventus

17.09.2007, 13:42
Aktuality
Juventus Turín včera poprvé po svém návratu do Serie A narazil. "Stará dáma" doma překvapivě nestačila na Udinese a podlehla 0:1. Trenér Claudio Ranieri po zápase litoval především promarněných šancí z prvního poločasu...

Smolařem turínského odpoledne se stal Alessandro Del Piero, který hned třikrát nastřelil brankovou konstrukci. Udinese přežilo první poločas a na začátku toho druhého udeřilo, když se po ofsajdem zavánějící akci trefil Antonio Di Natale.

"Prohráli jsme zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme nedokázali proměnit své šance a oni skórovali z první střely na bránu. Poté jsme už byli podráždění, byli jsme rozdělení a nehráli jako jeden tým," hodnotí zápas Claudio Ranieri.

Juventus má v týdnu oproti největším rivalům volno, jelikož nehraje Ligu mistrů ani Pohár UEFA, a může se tak důkladně připravit na další ligový duel. K tomu nastoupí o víkendu na hřišti římského AS.

"Mohu vás ujistit, že v Římě uvidíte úplně jiný Juventus," slibuje Ranieri.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Devil

Keci !

Reagovat
Antijuve

První těžší soupeř a hned to je o něčem jiném.Proti AS by se hodila remíza, nebo výhra Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus sice nesnáším (taktéž Inter ), ale musím uznat, že Juve měl drtivou převahu - zápas podobný Francie - Skotsko..s ASR doufám ve výhru Římanů. Forza ACM

Reagovat
HOST*M11

v to doufam

Reagovat
HOST*FEROAS

dufam ze sa zopakuje debakel spred par rokov ze 4:0

Reagovat
HOST*Il Principe

no juve to bude mít hodně těžké v Říme AS má formu a Totti se cítí na hodně moc golů

Reagovat
HOST*II Principe

FORZA ROMA !!! FORZA TOTTI PER SEMPRE !!!

Reagovat
HOST*

Nebylo to to nic jiného než smula,3 tyčky Delpa hovoří za vše ale ten precizní přímák to byla lahoda i komentátoři litovali že to nešlo o pár cm dolu,FORZA JUVE

Reagovat
HOST*

forza juve! grande paolo!!!

Reagovat
Slejdy

GRANDE PAOLO !!! Aleee Oleee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele