RANIERI MUSÍ UTRÁCET VÍCE PENĚZ!

10.01.2004, 12:24
Aktuality
Anglický deník Mirror napsal, že Roman Abramovič řekl Claudiu Ranierimu, aby utrácel víc jeho peněz a přivedl ty nejlepší fotbalisty do Chelsea! Abramovič mu dal svolení, že může utratit 111 milionů liber. Deník Mirror, nadále uvádí, že jestli Ranieri nedovede Chelsea k titulu, má padáka.

"Musíme koupit ty pravé hráče, kteří by dokázali vyhrát Premier League," řekl Roman Abramovič.

Abramovič dal podle anglického listu Mirror příkaz Ranierimu, ať klidně koupí ty nejdražší hráče. "Pan Abramovič mi dal spoustu peněz, abych koupil ty správné hráče, ať se nebojí, že ty peníze neutratím," usmívá se Ranieri a vážně dodává: "Máme silný a skvělý kádr, jenže nejsme tolik sehraní, jak jsme si představovali na začátku sezony. S panem Abramovičem budujeme v Chelsea nový tým, se kterým chceme mít v budoucnosti skvělé výsledky. Před sezonou jsem si řekl, musíme všechno vyhrát, při nejhorším dva zápasy remizovat a jeden prohrát, to se ale nestalo, jsme v úplně jiné pozici."

Roman Abramovič si také tuhle sezonu představoval jinak: "Myslel jsem si, že o titul Premier League, budeme hrát jen my a Manchester United, tahle má myšlenka se nesplnila, a proto musíme posilovat tým."

FC Chelsea jedná s několika hráči, včetně s českým brankářem Petrem Čechem. Vedení francouzského týmu Stade Rennes, ale raději dává přednost Čechovi než penězům Romana Abramoviče, tím pádem nechce Petra Čecha pustit a bere mu životní šanci! Stejně tak se zachovala i španělská Valencia CF, kdy nepustila do Chelsea svého obránce Ayalu, ale samotný hráč přiznal, že by rád do londýnského klubu.

Takové příkazy, jako napsal deník Mirror: "Kupuj, kupuj Claudio," se jen tak nevidí. V žádném jiném týmu se tohle ještě nestalo.

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nenašel by se miliardář kterej by pro Valencii koupil Bariho a Joaquína?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je koupil, ale musel bych bejt ten miliardář :)

Reagovat
HOST*Yarda

Joaquín bude náš!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele