Ramsey zřejmě opustí Arsenal, klub stáhl nabídku nové smlouvy

27.09.2018, 21:08
Aktuality
Zbystřit pozornost mohou kluby, které mají zájem o Aarona Ramseyho. Velšský záložník patří londýnskému Arsenalu, kontrakt mu ovšem běží jen do června příštího roku a vedení Gunners nyní stáhlo nabídku nové smlouvy...

Arsenal si chtěl Ramseyho služby pojistit novou čtyřletou smlouvou, k jejímu podpisu ovšem zatím nedošlo a pravděpodobně ani nedojde. Ani jedna strana neuvedla konkrétní důvod, proč se nepovedlo dosáhnout dohody.

27letý Ramsey přišel do Arsenalu v roce 2008 za 4,8 milionu liber z Cardiffu a je nejdéle sloužícím hráčem v kabině. Za klub do této chvíle odehrál 240 zápasů a dal 36 branek. Nesmazatelně se do historie Kanonýrů zapsal v letech 2014 a 2017, v obou případech dal vítězný gól ve finále FA Cupu.

O angažování Ramseyho na jaře uvažoval Juventus a Arsenal bude mít v lednu zřejmě poslední možnost, jak hráče zpeněžit. Sám fotbalista pak může od 1. ledna podepsat předběžnou dohodu s jakýmkoli zahraničním nápadníkem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele