Ramos poslal vzkaz Salahovi. Brzy se uzdrav, Mo, napsal na twitter

27.05.2018, 17:02
Aktuality
Sergio Ramos vzkázal Mohamedu Salahovi, aby se pokud možno co nejdříve uzdravil. Egypťan musel právě po souboji s Ramosem odstoupit ze sobotního finále Ligy mistrů s podezřením na zranění ramena už po třiceti minutách.

Ramos v souboji přidržel Salaha za ruku a ten pak nešťastně upadl na rameno. Zatímco plačící Salah vzbudil lítost nejen u fanoušků Liverpoolu, kapitán Realu Madrid se stal především v Egyptě veřejným nepřítelem číslo jedna.

Zranění totiž ohrožuje Salahovu účast na mistrovství světa v Rusku.

Ramos, který nakonec dovedl Real jako kapitán ke třetímu triumfu v Lize mistrů za sebou, po zápase na Salaha nezapomněl a přes twitter mu popřál co nejrychlejší uzdravení.

"Fotbal občas ukáže svou hezkou tvář a jindy zase špatnou. Přes to všechno jsme ale všichni profesionálové a kolegové. Uzdrav se brzy, Mo Salahu. Máš toho spoustu před sebou," napsal Ramos.

Zatímco manažer Liverpoolu Jürgen Klopp označil zranění za vážné, členové lékařského týmu egyptské reprezentace jsou ohledně Salahovy účasti na světovém šampionátu optimisty.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele