Ramos chce Berbatova udržet

02.01.2008, 08:47
Aktuality
Útočník Dimitar Berbatov prohlašuje, že potřebuje z Tottenhamu přestoupit do většího klubu. Na to však neslyší manažer Spurs Juande Ramos, který chce Bulhara v týmu udržet.

Berbatov zazářil v dresu Tottenhamu minulou sezónu, kdy byl vyhlášen nejlepší posilou v Premier League. A letos se opět začíná dostávat do skvělé formy – nedávné čtyři branky v jednom zápase jsou jasným důkazem.

Jenže bulharský reprezentant prostřednictvím svého agenta prohlásil, že už je mu Tottenham malý a rád by zamířil do většího klubu. Třeba Manchesteru United, který se o Berbatova už nějakou dobu zajímá.

Případný zimní přestup však není vůbec po chuti manažerovi Spurs Juande Ramosovi. "Jsme šťastní, protože hráče máme pod smlouvou a plánujeme ho udržet," prohlásil.

Ramos po prohře v Aston Ville potvrdil, že v zimě hodlá tým spíš posílit, než oslabit. "Potřebujeme vyřešit naše problémy v obraně," uvedl. "A pokud je nevyřešíme s hráči, které nyní máme, budeme se muset podívat po jiných."

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevím jestli to bude pro něho moc dobrý, kdyby odešel do Man U. Tam by hrál stejnou tužku ,jakou hraje třeba Voronin v Liverpoolu. Ale já bych mu radši doporučil zůstat ještě do léta .(možná se slepice zvednou)

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, přesně. Ale prý ho chce i Chelsea a tam by si zahrál, když tam není Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě, když se jí furt zraní útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

hm jasny, tam by si zahral jeden mesic a pak zase sup na stridacku...

--

fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Je spousta klubů kde by se chytil např. AC Milán,ManU(když se jim zranil Tevez),Atletico Madrid,Valencia.

To je mé mínění

Reagovat
smazaný uživatel

v manutd by se podle me nechytil, ale v atleticu urcite jo.. :)

--

fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla, vřdy sotva se otevře nové přestupové okno, tak každý pisálek, kterému zrovna dochází vlastní kreativita, se pustí do smolení přestupových spekulací......a banda puberťáků pak pod článkem rozehraje své představy z FA Manageru

jako fotbalový praktik říkám, že Berba zůstane z takových 80% až do konce své kariéry ve Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom si se vzbudil

Reagovat
smazaný uživatel

A potom si se vzbudil

Reagovat
smazaný uživatel

Brucei neuraž se, ale zůstat v Totenhamu dokonce kariéry? To je pro spoustu fotbalistů hodně těžkej úkol. Jako fanda ManU přeju i Spurs, ale co tam se děje, to je opravdu neskutečný. Pořád jenom nákupy, velký cíle a pak v sezoně zklamání. Věř tomu, že ti hráči chtějí ze všeho nejvíc vyhrávat a to ve Spurs asi nebudou. Proto chtějí jinam, ikdyž je to třeba mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nevím, ale držet v týmu hráče, který chce hrát jinde je dle mého názoru nepraktické. Nicnaplat jako fanoušek Spurs nejsem nadšen, že jde Dimitar pryč, ale pokud třeba ManU nebo kterýkoliv jiný tým nabídne adekvátní sumu či hráčskou náhradu tak proč ne. Berbatov je v dobré formě a osobně se mu nedivím, že chce svůj potenciál prodat dále. Je načase si přiznat, že se Spurs start do sezony nepovedl a přehodnotit cíl na pohár UEFA a šanci zaútočit ještě na pohárové příčky, protože sezona je ještě dlouhá a nic není nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta poslední věta má něco do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To půjde těžko. Berbatov půjde pryč, si myslím. Asi ho nakonec přecejenom "udělá" ten Alex do ManU. Cenu bych viděl střízlivě na 25 mega liber (jen pro porovnání - Carrick stál 18). Jeho cenu už trochu sráží jeho relativně vysokej věk. Přecejenom mu za měsíc bude 27, což může bejt vrchol, ale též už může mít vrchol za sebou. To nikdo nemůže vědět

Reagovat
smazaný uživatel

no 27, to je jako kdyby Steven Gerrard uz byla zapadla hvezda... ale ne.. 25, to podle me bude o dost min, 15-20 mil., ale podle myho mineni zustane ve spurs do konce sezony a pak odejde, mozna i do jiny ligy..

---

http://fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
One-Real

Berbatov je výborný hráč myslim si že by měl jít do ManU,fERGUSON by tak drahou posilu nenechal porad sedet na lavicce..........muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

ja vidim teraz berbatova v pozicii v akej bol saha kedysi vo fulhame....tiez to bol velky strelec, naj hrac svojho tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je šance na zimní Bebatovův odchod prakticky nulová, navíc by to neprospělo nikomu. Když odejde, tak jedině v létě, čemuž stejně moc nevěřím, navíc by Tottenham už musel mít vyjednanou náhradu (třeba Kanoutého), potom ho za velký peníz třeba pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Ale Barca může v létě sondovat...

Reagovat
smazaný uživatel

odejde. Skoro bych na to dal krk, že odejde. Ač mám Spurs rád, tak je to nevítěznej tým a Berbatov vyhrávat určitě chce. Půjde pryč ...

PS: až v létě půjde Drogba za murhovnem do AC, tak by mohl Berbatov přejít na jeho místě v Cheslea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanoute by nešel pryč ze Sevilly která ej podle mě lepší než Tottenham aj ak tady je odpověd nademnou tak je to pořád dokola,miliony,velké smělé cíle(nereálné) ale stejně jsou pořád dole a jsou rádi za pohár UEFA ikdyž to ani letos ne...to už v tý Seville v la lize má větší šanci na poháry než s Tottenhamem;) a navíc Dimitar pujde pryč nebo DEfoe do united...;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele