Rakitić se na stěhování nechystá, hodlá zůstat v Barceloně

23.07.2016, 21:08
Aktuality
Ivan Rakitić se chystá na třetí sezonu, kterou odehraje v Barceloně. Ta před několika desítkami hodin přivedla z Valencie Andrého Gomese a hodně rychle se začalo mluvit o tom, že portugalskému reprezentantovi uvolní místo v kabině právě tento Chorvat...

Za spekulacemi stojí především Miquel Sors, který byl považován za jednoho z agentů chorvatského záložníka. "Je čas jít," sdělil Sors prostřednictvím sociálních sítí poté, co Barcelona oznámila příchod Gomese.

Rakitić dříve hrával za Basilej, Schalke a Sevillu a do Barcelony přestoupil před dvěma roky za dvacet milionů eur. A stal se platným členem kádru katalánského klubu, zatím dal dvanáct ligových branek a na své konto si připsal dva španělské tituly a po jednom triumfu v Lize mistrů a Copa del Rey. A další trofeje v Barceloně podle všeho bude moci přidat.

"Připravuji se na novou sezonu a opravdu se na ní těším. Mimochodem, mým jediným agentem je Arturo Canales," napsal Rakitić na svém twitterovém profilu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (428)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele