Rafinha: Chtěl bych zůstat v Bayernu Mnichov

20.04.2018, 13:22
Aktuality
Hned několika hráčům během letní přestávky vyprší kontrakty s mnichovským Bayernem a jedním z nich je Rafinha. Zkušený Brazilec ale doufá, že s úřadujícím německým šampionem prodlouží smlouvu...

Rafinhu si na evropskou scénu vytáhlo Schalke, kde si univerzální bek udělal jméno a dostal se až do brazilské reprezentace, po pěti letech pak ale překvapivě odešel do Janova.

Za Grifone však 32letý hráč nastupoval pouze jednu sezónu, aby se následně vrátil do Německa, kde posílil Bayern Mnichov. Od té doby je Rafinha důležitou součástí Mnichovanů.

To platí i letos, když do této chvíle odehrál 34 soutěžních zápasů, také proto Rafinha doufá, že se ve svém současném působišti dohodne na další spolupráci. "Vypadá to nadějně, nyní se však musíme soustředit na nadcházející zápasy," vysvětlil Rafinha. "Po semifinálových duelech Ligy mistrů s Realem Madrid bude prostor, tak uvidíme, co se stane," řekl ke své budoucnosti.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celkem nenápadný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom vyhrál už 5 GB, taky se divím ( )

Reagovat
Giginek

Tak v Bayernu už je dlouho a dělá především náhradníka, před tím za Lahma a teď za Kimicha nebo Alabu

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze jen diky castym absencim hracu napravo, at uz vinou zraneni nebo premisteni v sestave, si zahral vice nez dost nemyslis?

Reagovat
Giginek

Za Guardiolu si zahrál docela dost, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

33 zápasu, 2100 minut, no těm si fakt moc nekopne.. Taková normální hranice, nebi to opora, co hraje furt, ale minut má dost.

Reagovat
Seydou Doumbia

jako backup bohatě stačí...své si odehraje a když zrovna sedí tak nemudruje...takové hráče potřebuje každý tým

Reagovat
Jardman

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej svoje si odohra...ale akurat tak mne na nervy...nie je zapasu, v ktorom hral teda viac ako 30 min., kde by nevyrobil daku hrubku v braneni...a v ofenzive? 90% prihravok dozadu alebo spoluhracovi 1,5 m od neho...absolutne ziadny prinos pre hru, otazny je prinos pre kabinu...tam asi funguje 110%, nefrfle, robi naladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Za mě ať zůstane, jako náhrada za Kimmicha nebo Alabu je dostatečný, navíc shánět tuhle sezonu ještě náhradníka na lavičku, by bylo fakt moc, takže klidně dvouletá smlouva, pak se uvidí, co dál.

Reagovat
Jardman

Určitě je nalevo lepší než Juanito

Reagovat
Rich

Bernat po této sezoně odejde. Jestli přivedeme Hectora z Kolína, tak bychom mohli mít slušnou náhradu za něj.

Reagovat
db18

Ale nalevo snad přijde Hector.

Hlavně ať odpálí Bernat teda...

Reagovat
Rich

Tak jsem to myslel, že odpálí Bernata, nehledě na to, že vedení Bayernu moc dobře ví, že se Bernatovi nedaří a že je na hřišti nejhorší.

Reagovat
db18

Naštěstí Bernat ani nechce jednat o nové smlouvě, tak je to jasný... protože se budeme snažit minimalizovat ztrátu... ale třeba se Pep zblázní a koupí ho za 30

Reagovat
Rich

Pep ho snad ani nechce, asi největším zájemcem je Atletico Madrid.

Reagovat
db18

To se dost divím, mne přijde zrovna pro Simeoneho dost nepoužitelný.

Reagovat
Rich

Tak ještě ho sledují Juventus a Galatasaray. Ale podle mě největší šance je, že půjde zpátky do Španělska.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Reagovat
LeonardoUžoa

Rafinha Bordon fifa08

Reagovat
db18

V FM proměňování penalt 19, ale nikdy nedal.

Reagovat
Irek

V S04 jsem ho měl moc rád...spolu s C.Panderem byli pro mě v FM jasnou volbou na kraj obrany v jakémkoliv týmu, který jsem vedl...celkem nenápadný player, ale spolehlivý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele