Rada touží porazit Německo a zůstat v boji o postup na MS

03.04.2018, 18:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
monty25

Pořád jsme v pozici, kdy můžeme jenom překvapit a Německo je jasný favorit. Němky musí nutně vyhrát, protože ta série jejich neúspěchů už se táhne dlouho (vypadnutí ve čtvrtfinále Eura 2017, domácí prohra v kvalifikaci MS proti Islandu, poslední místo na SheBelieves Cupu), a proto taky u nich došlo ke změně na trenérském postu. Horsta Hrubesche si pamatuju, jak trénoval německou jednadvacítku a jsem na něj hodně zvědav. Je to teďka zajímavý, že v ženském fotbale čím dál víc trénujou bývalí známí fotbalisti (v Anglii Phil Neville a nakonec i Rada u nás)...

Takže vyhrát v Německu je hodně smělý cíl a přestože šla naše repre pod Radou hodně nahoru, tak postoupit na MS má pořád ještě čas. Daleko větší šanci má teď devatenáctka v kvalifikaci o Euro (tam doufám, že hodně holek jsou budoucí opory áčka)... A taky co se týče těch našich hráček v Bundeslize, tak Voňková a Cahynová sice hrajou v kvalitních klubech, ale zatím se tam neprosadily do základu. No a Sedláčková sice základ hraje, ale za Jenu bojující o záchranu...

Reagovat
Azazelo RD

Tak u Rady je to takový ten obdobný příklad jak u dětí. Nemáme trenéra, tak to musí dělat nějak fotr.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý něco chceme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele