Rád bych se vrátil do Turína, přiznal Glik

13.10.2018, 12:55
Aktuality
Monaco během uplynulých měsíců opustila celá řada opor a dalším hráčem, jenž z knížecího celku odejde, by mohl být Kamil Glik. Polský reprezentant přiznal, že by se rád vrátil do Turína...

Zkušeného stopera z Piastu Gliwice na Apeninský poloostrov vytáhlo Palermo, následně se Glik přes Bari dostal do Turína, kterému hned v první sezóně pomohl k postupu do Serie A.

Glik se u Granata zařadil k oporám a dokonce se stal kapitánem Turína, před více než dvěma lety však vyslyšel nabídku ambiciózního Monaca. Také ve Francii byl 30letý obránce úspěšný, když okamžitě přispěl k ligovému titulu a postupu do semifinále Ligy mistrů.

Letos však s Monacem zatím bojuje ve spodních patrech francouzského pelotonu, načež uvedl, že by se návratu do svého bývalého působiště nebránil. "Nezáleží to na mě, ale z návratu bych byl šťastný," přiznal Glik, který má s knížecím mužstvem smlouvu do roku 2021.

"Strávil jsem v Turíně pět nádherných let, a když mohu, sleduji všechny zápasy svých bývalých spoluhráčů. Je to pro mě srdeční záležitost," uvedl polský reprezentant, jenž během svého působení v italském celku odehrál 171 soutěžních utkání a zapsal si 13 branek.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pinturicchio

Dement vylízaný.

Reagovat
smazaný uživatel

blbeček šel za prachama a teď když se Monaco topí tak by rád zpátky

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Pinturicchio

To taky.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak on byl jedním z základních stavebních kamenů v těch dvou předešlých sezonách. Na těch úspěších měl dost velký zásluhy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemůže bejt věrnej jen když se daří

Reagovat
Elliasson

Proč myslíš? Vážně mě to zajímá.

Reagovat
Pinturicchio

V Itálii hrál zákeřně, prasácky, jeho rozhovory pak ubrečené bláboly.

Reagovat
Zaschrona

Omlouvam se za OT: Nemel by nekdo z vas zajem si letos vyzkouset a zahrat mistni NBA fantasy ligu? Pokud by nekdo mel zajem, ozvete se mi do zpravy, diky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele