R. COSTA: JSEM Z MILÁNA OTRÁVENÝ!

30.03.2004, 19:42
Aktuality
Italská Serie A zřejmě přijde o dva skvělé hráče. Na odchodu z AC Milán je Rui Costa. Prý se cítí otrávený ze svého působení v Miláně, proto ho kontaktovala Benfica Lisabon! Z Parmy by zase mohl odejít brankář Sebastian Frey, kterého dnes kontaktoval londýnský Arsenal!

Rui Costa veřejně přiznal, že tato sezona ho velmi zklamala. "Nehraji pravidelně a jsem z toho hodně naštvaný. Neřeknu kdybych neměl formu, ale já ji mám! Cítím se být z Milána a této sezony otrávený," řekl. Fanoušci AC mu hned na internetových stránkách začali psát, aby okamžitě z Milána odešel. "Otrávený z Milána? Tak vypadni!" napsal jeden z fanoušků.

Rui Costa si je ale vědom, že v Miláně je momentálně mnohem větší konkurence, než v minulých letech. "Vím to, věděl jsem to i před sezonou. Stejně si ale myslím, že bych měl hrát," říká. Hned po té, co to řekl ho kontaktovala portugalská Benfica Lisabon. "Ozvali se mi, víc vám zatím říct nemůžu," říká Rui Costa.

I když pokračoval, jakoby měl v Miláně zůstat. "Moje budoucnost je asi v Miláně. Zatím nevím, jak bych se měl rozhodovat mezi Milánem a Benficou. Je to složité," poznamenal Costa. Možná, že Costa prodlouží smlouvu s Milánem, ale také se nevylučuje možnost, že by i přesto neměl odcházet.

Italská soutěž by mohla přijít i o velmi talentovaného brankáře. Dnes londýnský Arsenal kontaktoval Sebastiana Freye, který momentálně působí v Parmě. "Skvělý brankář, to snad ví každý," uvedl Arséne Wenger. "Vytvořil by skvělou brankářskou dvojici společně s Jensem Lehmanem."

A právě toho se Frey zřejmě bojí! V Arsenalu je i Lehmann a co by asi na něj čekalo? Lavička! "Je jasné, že asi od začátku co přijdu do Arsenalu nebudu chytat, ale chci se o místo jedničky poprat," zdůraznil Frey.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*

Manuel Rui Costa insists his future is at Milan despite talk of a summer switch to Benfica - zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si klidně jde, dva ligové góly za tři roky, to je vážně k smíchu

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mám spíš pocit, že je tam na tvoření hry, na góly jsou tam jiní. Ovšem pravdou je, že hráčská politika Milánu je .....zajímavá Costa mívá záblesky geniality, ale blýská se čím dál tím míň

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je třetím nejofenzivnějším hráčem sestavy. Jak by se ti líbilo, kdyby dal Figo nebo Zizou jeden gól za rok?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, moc asi ne...

Reagovat
HOST*milanista

Tak a už je to tady.21-letej Kaká ho vyšoupnul ze sestavy byla jenom otázka času kdy začně zkušenej hráč kterej je zvyklej pořád hrát remcat.Byla by to škoda kdyby odešel.Kdykoliv nemohl hrát Kaká byla to skvělá náhrada a hra Milána tím vůbec neutrpěla.Ale když je nespokojenej tak proč ho držet....Byla by hloupost nechat sedět Kaká kvůli němu.Je sice moc hezký že cítí že má formu ale musí sám vidět co na jeho místě předvádí Kaká...Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*milanista

Právě sem si na oficiální stránce ACM přečet:Rui Costa-"Nikdy sem neřek že chci opustit Milán". Tak nevim co je na tom pravdy....GRANDE MILAN!!!

Reagovat
HOST*as

Koukám že zdroj je fotbalovenoviny.com to je takovej internetovej Blesk.Tam se píše taky každá kravina co si někdo někde vymyslí.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 1. Milanista: V článku nikde není, že by on sám chtěl odejít, řekl jen, že je otrávený z této sezony a z milána, protože nehraje. Navíc řekl, že je jeho budoucnost asi v miláně a že neví, jak by se měl rozhodovat mezi AC a Benficou...Musíš to číst trochu pořádně :-/

Za 2. - as: Tento článek je opravdu z www.fotbalovenoviny.com. A nevim proč by to měla bý kravina!? Když sám Costa řekl: "Ozvali se mi, víc vám zatím říct nemůžu." ...Nevím co dál ti mám na to odpovědět, když se mu ozvali, takže to asi výmysl nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někdy v lednu jasně tvrdil, že obrovské kvality Kaká respektuje. Jenže se blíží Euro a lavička mu začíná stále více vadit.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mám ale pocit, že v portugalské reprezentaci má pořád místo jisté...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslí že je tak skvělej jak se chválí tak teda NE! On sice je kvalitní hráč ale nemůže se takhle vychloubat. Konec konců ať zije KAKÁ

Reagovat
exmafie

Stejně bych se nechtěl jmenovat KAKÁ,takový blbý jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Manuek Rui De La Costa je skvělej hráč a takový geniální přihrávky jako produkuje on zatím Kaká neumí. Navíc Kaká je v poslední době hodně medializován, takže to zkresluje jeho kvality. Ale uznávám, že je to rovněž skvělej hráč a pro AC je určitě přínos, ale v tom utkání na Letné se mi jeho výkon vůbec nelíbil a být trenérem, hned bych ho vystřídal. V AC je prosrě velká konkurence a já doufám, že vše dobře dopadne a Milán vyhraje jak Scudetto tak Ligu mistrů.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*yarda

Hm, na Letné byl zmrzlej jak sobolí hovno, tak bodejť by hrál dobře.

Reagovat
HOST*milanista

Musím s tebou nesouhlasit.Myslím že Kaká má ještě geniálnější přihrávky než Rui Costa a navíc ještě střílí góly(který jsou většinou v jeho podání nádherný).Je o mnoho nebezpečnější pro soupeře než Rui Costa a nespomaluje hru.Když nabere rychlost tak ho nikdo čistě nezastaví.A co se týče zápasu na Spartě.Každej zápas nemůže vyjít.Nikdo není dokonalej.A navíc sotva se k němu dostal míč už u něj stáli 3 sparťani.Miláňani mu pak už ani moc nesehrávali.Nevystřídal ho asi protože na sebe lákal několik hráčů soupeře a taky díky tomu měl najednou mnohem víc prostoru třeba takovej Seedorf....Forza MILAN!!!GRANDE KAKÁ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý názor, bratře milanisto, je pravda, že Manuel nestřílí tolik góly co Kaká, ale když hrával v základu tak se více prosazovali útočníci, zatímco teď Pippo střílí góly prakticky svátečně, čili Kaká střílí góly místo útočníků a ti často celej zápas nehrajou nic.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*milanista

Myslím že útočníci dostávaj dost míčů a taky se dost prosazujou(Sheva 20gólů,Tomasson 10,Pippo 3-v porovnání s minulou sezonou:Pippo 17 za celou sezonu,Sheva 5,Tomasson 4).Pippo byl dlouho zraněnej a v posledních zápasech měl dost příležitostí ale když netrefí prázdnou bránu(Juve,Chievo) tak to rozhodně neni vina záložníků...Potřebuje se dostat do psychický pohody a pak z něj zase bude ten SuperPippo.Rui Costa je rozhodně výbornej záložník a je to i můj oblíbenec ale Kaká je hold lepší a ještě se narozdíl od Costy bude zlepšovat a k tomu potřebuje hlavně hrát bohužel na úkor Costy...

Reagovat
smazaný uživatel

V Modeně má hrát Rui Costa.

Reagovat
HOST*milanista

To chápu Kaká byl ještě ve čtvrtek v Brazílii...reprezentoval.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, moc se Brazilci nepředvedli, ale i bod z horké paraguayské půdy je lepší než drátem do voka.

Reagovat
HOST*Zino

Rui Costa je skvelej hráč, dokonce můj oblíbenec a rád bych ho viděl hrát,ale je pravda že kaká je v současnoti na tom trochu líp ale je stále ve vývoji,ale Rui Costa by měl zůstat,hlavně proto že má hodně zkušeností a Kaká se může od něj ještě hodně přiučit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele