Quagliarella nevylučuje, že by kariéru mohl ukončit v Sampdorii

04.11.2017, 13:36
Aktuality
Fabio Quagliarella koncem ledna oslaví své pětatřicáté narozeniny a tou dobou bude v hlavě spřádat plány na závěr své aktivní kariéry. Italský útočník by jí mohl uzavřít v janovské Sampdorii, tedy v klubu, jemuž odvádí velmi cenné služby...

Sampdoria je na šestém místě tabulky italské ligy, k dobru má dohrávku s AS Řím a na výsledcích má velký podíl právě Quagliarella. Někdejší italský reprezentant dal šest branek, na dalších třech gólech se navíc podílel přesnou finální přihrávkou.

"Jak dlouho ještě budu hrát? O tom jsem do této chvíle neuvažoval. Bez přípravy řeknu, že do 38 let, nebo možná ještě o rok déle. Vůbec nepřemýšlím o tom, že bych ještě ve čtyřiceti odehrál ročně 37 zápasů jako hráč základní sestavy. Pak by mi mohlo tělo vypovědět službu..." odpověděl na dotaz novinářů.

Quagliarella v průběhu své kariéry hrával za Udinese, Neapol, Juventus nebo Turín a zaměstnancem Sampdorie se loni v lednu nestal poprvé. V Janově působil už v sezoně 2006/2007, před necelými dvěma roky přišel z Turína na hostování a to následně bylo změněno v trvalý přestup. Kontrakt přitom má platný do června 2019.

"Jestli bych se mohl stát symbolem Sampdorie? Byl bych rád, kdybychom začali jednat o nové smlouvě. Vycházím dobře se všemi: s prezidentem, řediteli, trenérem i spoluhráči. Mohl bych zde i ukončit kariéru, proč také ne?" dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Murtago

Téměř kdykoliv někdo začne mluvit o konci kariéry někde tak je to kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil jsem Marcelinovi, ale že takhle vytáhne Valencii během prvních měsíců já tipoval letos El, ale Atletum tp letos prostě vůbec nejede a jestli Marcelino skončí s Valencii 3, tak je opravdu světová špička a bude zajímavý jeho další angažmá, může být o něj válka, teď ukazuje, že právě ve Villarealu nebyla rozhodně náhoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Práce

Reagovat
smazaný uživatel

Titul bude!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad zůstane Vale si zaslouží uspěch po těch letech trápení

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pro mě osobně, i když mám velký respekt k Simeonemu a tomu co dokázal s Atleticem, je lepší vidět v pohárech a hlavně lm Vale

Reagovat
Uwe háže buly

Tak mužou taam být oboje žejo..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele