Pulis si nemyslí, že Tottenham ještě bude usilovat o Berahina

12.09.2015, 15:01
Aktuality
Na stránkách britských deníků se prakticky celé léto objevoval Saido Berahino. Mladý útočník West Bromwiche Albion byl objektem zájmu londýnského Tottenhamu a ten do Birminghamu zaslal hned několik nabídek na přestup. Baggies je ovšem odmítli...

Berahino loni nastřílel čtrnáct ligových branek a vysloužil si velkou pozornost hned několika klubů. Zájem měl především Tottenham, který ale nepochodil se žádnou ze svých oficiálních nabídek. Nepomohl mu přitom ani postoj samotného hráče, jenž s blížícím se koncem neúspěšně žádal vedení o přestup.

Berahino následně své zklamání netajil a vše dal veřejně najevo na svém twitterovém účtu - ve svém příspěvku oznámil, že za West Bromwich už nikdy nenastoupí, za což dostal pokutu. 22letý fotbalista vedle toho nenastoupil k posledním dvěma ligovým zápasům, v tuto chvíli už je situace ale jiná a podle manažera Tonyho Pulise by mohl naskočit dnes proti Southamptonu.

"Osobně si nemyslím, že o něho Tottenham bude ještě usilovat. Nemyslím si, že k tomu dojde. Jsou zde jiné kluby, které pokud budou mít zájem, tak se o něho opravdu budou zajímat, ale jsem si jistý, že se Sadio s celou situací vypořádá jiným způsobem, než jaký zvolil letos," nechal se slyšet Pulis.

"Dva kluby se pravděpodobně snažily najít dohodu, nevyšlo to a přestup se neuskutečnil. Daniel (Daniel Levy - předseda Tottenhamu) o Sadia dle mého názoru už usilovat nebude. Ale mohu se plést, jedná se jen o můj pocit," dodal.

West Bromwich Albion pak chystá další opatření k tomu, aby utlumil případné další spekulace o transferu. Berahino má aktuálně kontrakt do června 2017 a vedení s ním chce podepsat nový, jeho součástí má být i výstupní klauzule dosahující 34 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dá se to předpokládat. Pokud udělá horší sezónu než loni, chtít ho nebudeme určitě. Pokud udrží výkonnost nebo ji ještě vylepší, budou mít o něj zájem i větší kluby jako MU a to můžeme vzdát rovnou.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíme vzdávat rovnou, existuje nepatrná šance, že by si vybral Spurs i po podařené sezóně kvůli vlastnímu rozvoji, ale vzhedem k tomu, jaký zatím prokázal charakter, bych to spíš viděl, že zvolí peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diskuze

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele