Puel: Cáceres je pro Southampton prioritou, ale ještě ne realitou

10.02.2017, 12:56
Aktuality
Bez angažmá v současné době zůstává Martín Cáceres. Uruguayský obránce se po loňské sezoně rozloučil s turínským Juventusem a po neúspěšných námluvách s několika kluby se schyluje k jeho angažmá v Southamptonu, hotovo ovšem zatím není nic...

29letý fotbalista za sebou má působení v Seville nebo Barceloně a po vypršení kontraktu s Juventusem bylo jeho jméno spojováno s několika nápadníky. Zájem měly mít Sunderland, Swansea, AS Řím nebo Trabzonspor a před několika dny fotbalista dokonce absolvoval zdravotní prohlídku v AC Milán, podpis smlouvy ovšem znemožnily rozdílné představy hráče a Rossoneri ohledně platu.

Do hry se tak mohl vložit Southampton a Cáceres začátkem týdne odletěl do Anglie. Nyní čeká na pracovní povolení, po jehož udělení mají být doladěny poslední detaily kontraktu.

"Pro tento moment je pro mě složité cokoliv komentovat, protože smlouvu v Southamptonu nepodepsal. V následujících dnech uvidíme, zda dovede přinést něco týmu, pokud podepíše. Aktuálně se jedná pouze o spekulaci a nevíme, co se stane," řekl kormidelník Saints Claude Puel.

"Jedná se o internacionála a jeho kvality společně se zápalem představují zajímavé atributy. To, jestli se stane hráčem Southamptonu, představuje prioritu, nikoli realitu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt zoufalost. Ale co se dá dělat, nějaký obránce musí přijít, protože jestli ne, tak ten tým imho regulérně může ve zbytku sezony hrát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cáceres je skvělý.

Reagovat
Pinturicchio

Není. Je to poměrně kiksař a hodně často zraněný.

Reagovat
SunFells

Co je na tom zoufalé?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že tu potřebu narychlo lepí až teď volným hráčem, když se obránce mohl přivést už v lednu. Navíc Cáceres, jakkoliv dobrý třeba je (nevím), poslední soutěžní zápas odehrál skoro úplně přesně před rokem, takže bude tak měsíc trvat než se dostane do kondice. A s jeho historií zranění bych se nedivil, kdyby se za ten měsíc stihnul zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale abych jen nenadával, tak je samozřejmě dobře, že to aspoň nějak řeší.

Reagovat
SunFells

Spíš bych řekl klika, že byl takový hráč ještě na trhu, aby je z toho průseru, který ignorovali, dostal aspoň teď. Může to být pro Soton velká výhra a vzhledem k financím asi ne takové riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zoufalé to je i z toho pohledu,že od 1.1. ho měli mít dávno k dispozici, zároveň to je i klika.

Reagovat
SunFells

Teď je teď, já zvažuju jednání za současné situace a s ním z toho nakonec můžou vyjít líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pověz Kubíčku, co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor ohledně toho, že svatí jsou zoufalí atd.. To je přeci hloupost sama

Získají dobrého obránce pro boj o střed tabulky až na to zdraví a jeho nároky

Nic jiného, třeba na něm pak vydělají impéčičko

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vybornej hrac, jeho jedinou slabinou je zdravi. No a mozna ty financni naroky :) Myslim, ze muze v pohode dohrat sezonu za Soton a pak byt i za neco malo prodan!

Reagovat
johan14

Caceres ak bude zdravý, tak to bude posila jak hrom.

Reagovat
Furia Ceca

Ten teda dopadl... Mohl hrát za AC, což by bylo prospěšný pro obě strany, ale zkrachlo to na prachách. Podle mě si ale nemůže moc diktovat, jelikož má problémy se zdravím, rok prakticky nehrál, takže je taky otázka, jak na tom vlastně aktuálně je + jeho excesy s chlastem a autama, kdy min. dvě auta a jednu autobusou zastávku v Turíně sešrotoval, jsou taky známý.

Měl jsem ho rád, byl to vyloženě můj oblíbený obránce, ale tímhle (myslím platový požadavky) u mě trochu klesnul... Navíc mě sere, že ho nebudu dál vídat v Serii A.

Reagovat
SunFells

Ten teda dopadl ...mohl hrát v AC ...ok.

Reagovat
El Matador

Tak Soton není taky žádný terno teda

Reagovat
SunFells

Nepochopil jsi to. Jde jen o to, že AC oproti Sotonu není žádné terno ...AC je jen jméno.

Reagovat
El Matador

Tak v poslední době samozřejmě. :) ale pořád by to měl s AC do pohárové Evropy blíž si myslim :) nadruhou stranu mu očividně jde víc o peníze a když mu je angláni zaplatí, tak proč ne. A je fakt, že dokud AC nekoupí Číňani, tak krom "zašlé" slávy Milána v těch dvou klubech pořádnej rozdíl není

Reagovat
SunFells

Myslím, že ani neměl, ale asi jako většina by upřednostnil spíš 38 kol v lepší lize než těch pár zápasů, co by si kdyžtak AC střelilo v Evropské lize.

rozdíl je ten, že Southampton je zdravý klub.

Reagovat
Furia Ceca

"lepší lize" Jako na to, kolik prachů se v PL točí a kolik světových hvězd tam hraje, je ta kvalita docela tristní... A AC má velmi dobrý základy ohledně kvalitní (a mladý) italský páteře týmu. Z hlediska perspektivy je AC dobrá volba.

Reagovat
SunFells

Jistě že lepší lize Na mě AC působí jako velký cirkus, perspektiva ...tvůj talianský kolega tu sám nevěří že se z bídy vymaní bez investic Číňánů, to je parádička.

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže ti Číňani podle všeho přijdou, proto je AC perspektivní. Zrovna tento týden Číňani mluvili o svých plánech, prý v létě hodlají přivést Aubameyanga a Agüera. Dá se sice pochybovat, zda dovedou i za cenu brutálního přeplácení á la MU aspoň jednoho (u Kuna dost pochybuju, když několikrát říkal, že po vypršení smlouvy v MC se vrátí do Argentiny), ale je patrný, že se s tím srát asi moc nebudou.

Reagovat
SunFells

Ta změna nebude okamžitá a AC dokázalo debilně utrácet i doteď. Inter má myslím též Číňany, ne?

Tady ta nestabilita a změny vlastníka (na pokémonůchtivé Číňany) je možná jen o důvod víc pro Cacerese takový klub odmítnout.

Reagovat
Furia Ceca

Ta změna má být tuším za měsíc (už se to asi dvakrát odložilo), každopádně v létě už by tam měli být - taky proto už pouštějí do médií svoje vize, jak si to malujou.

Inter má Číňany, ano. Taky tam už úřadují ve velkým, ale s FFP za zadkem to asi nemůžou rozbalit tak, jak by si sami přáli. Ale Inter má dobrej kádr, ti jsou z nejhoršího venku, příští sezónu už budou hrát o titul.

Tohle Cáceres asi neřeší... Má problémy se zraněníma a asi sám tuší, že by měl ze svý kariéry finančně vytřískat co nejvíc to půjde. Jemu je to jedno kam půjde. Kdo mu dá peníze jaký chce, ten ho získá, ať to jsou Rusové, Turci nebo Číňani.

Reagovat
SunFells

Hh, to mu dobře vidíš do hlavy.

Reagovat
SunFells

Na Apeninském poloostrově by mohla pokračovat kariéra Jacka Wilshera. 25letý záložník momentálně z Arsenalu hostuje v Bournemouthu, podle informací "Daily Telegraph" se pak stal hlavní letní prioritou milánského AC.

Ten by teda dopadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by před ním hrál Kucka

Reagovat
SunFells

Třeba i vedle něj

Reagovat
Mastný Chobot

skôr za ním asi

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco sám Puel je pro Southampton katastrofou ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele