PSV Eindhoven potvrdilo hostování Mexičana Guardada

26.08.2014, 17:09
Aktuality
Nizozemskou nejvyšší soutěž si vyzkouší Andrés Guardado. Mexický reprezentant odchází z Valencie na roční hostování do PSV Eindhoven, vedení klubu dnes vše potvrdilo na svých internetových stránkách...

"Mám radost a těším se na skvělou sezonu. Chci hrát o trofeje, tohle je skvělý klub a doufám, že zde budu slavit úspěchy," prohlásil Guardado.

27letý fotbalista v minulosti strávil pět let v Deportivu La Coruña, předloni mu v Galícii vypršela smlouva a jako volný hráč odešel do Valencie. V první sezoně na Mestalle odehrál 44 zápasů, letos v zimě ovšem nehrál důležitou roli v dalších plánech Netopýrů a odešel hostovat do Leverkusenu, kde se v 1. Bundeslize na trávníku objevil pouze čtyřikrát.

Guardado může nastupovat na levém okraji obrany i zálohy a nechyběl na světovém šampionátu v Brazílii, když nastoupil ke všem čtyřem zápasům Mexika. Celkem si tak polepšil na 108 reprezentačních startů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Deportiva...

Reagovat
smazaný uživatel

co tu řešíš?!

Reagovat
Virtuos

Podla mojho nazoru az necakane dobra posila pre PSV, doslova som prekvapeny, ze ho Eindhoven ziskal, bravo

Reagovat
celticz

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djwenca

Podle mě poměrně nedoceněný hráč za Mexiko hraje vždycky skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jak přišel do Deportiva tak se o něm mluvilo jako o slušném talentu..určitě nenaplnil úplně očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
havrys99

27 let / 108 zápasů v reprezentaci

Na mezinárodní úrovni stálice, snad si hostovačkou vykope slušný angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento krok opět nechápu..ze strany Valencie, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto pochopitelný ze strany Valencie ...

Reagovat
Hector17

Pro psv a Eredivisie skvělá posila

Reagovat
Kongo

Přestupová politika Valencie je hodně trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

V určitých oblastech ano, ale v tomhle určitě ne. Nejdřív se podívej na zápasy, které odehrál a pak piš ....

Reagovat
Kongo

Na středu zálohy by byl hodně platný,hrál tam opravdu dobře.

Reagovat
AjaxFans

Na nás u je taky řada někoho koupit.Záloha a utok při možném odchodu Kolbeina by to po jednom hráči snéslo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ve 27 letech 108 zápasů tento hráč??????????????????? Jako jestli to je pravda, tak opravdu smekám .... kam se hrabou španělští internacionálové.

Reagovat
Filipow

Tak Mexičané (severoameričané) hrávaj víc zápasů do roka než Evropané, ne?

Reagovat
Bayernista18

Čekal bych, že přestoupí do lepšího klubu než PSV, o to větší respekt.

Reagovat
tulen

ako hráč je to dobrý, ale kam s ním? na LB sa uzdravil Jetro a na LW hráva Depay plus aj Bakkali by si tam zaslúžil pár chvíľ.

inak, videl som teraz aspoň zostrihy a som rád za PSV, super zvládnutý zápas, Luuk bude skvelá posila, toto možno bol ten článok, ktorý chýbal, krásne podrží loptu a rozdá ju na veľmi šikovné krídla. Plus Luciano sa dobre predviedol ešte nejak oživiť Mahera, nejaký nečakane dobrý CB a RB a verím tomu týmu neuveriteľne. ak by ostali pokope na druhú sezónu by určite v LM neboli márni.

Reagovat
Kongo

Zvládně hravě střední zálohu.

Reagovat
Virtuos

Zrejme prichadza, ako alternativa za Mahera, to ma hned napadlo po zaregistrovani tohto clanku

Reagovat
Stiksxx

Já bych spíš řekl, že pokud bude nastupovat na střed zálohy, tak bude spíš hrát defenzivního štíta ne? Podle mě je tam místo Hiljemarka, který byl proti Bredě a Soligorsku velice slabý. Ted je asi zraněný protože nastupoval s Ajaxem do hry až později a měl zafačované koleno. Místo něj hrál Hendrix. Na to že hrál poprvé tento post, tak to nebylo špatné. Určitě dobrý tah zalepit defezivního štíta stoperem Schaars je taky zraněný.

A klidně by tedy mohl nastoupit i na levý kraj obrany. Cocu poslal nerozehraného Willemse, který zrovna doléčil zranění hned do základu proti Ajaxu a bylo znát, že to není pořád ono. A Tamata má výkyvy.

Reagovat
Virtuos

Ku koncu zapasu s Ajaxom sa mi pacilo spojenie Hendrix, Hiljemark... moze sa kludne stat, zeby sa Guardado stal univerzal do stredu zalohy alebo vidis jeho prichod na zvysenie poctu alternativ lavej strany ihriska?

Reagovat
Stiksxx

Tak na levé křídlo si myslím že ne. Pevnou pozici má Depay a když tak zaskočí Jozefzoon, Locadia, Bakkali když setrvá nebo nějací mladíčci jako Boljevič. Na levý kraj obrany podle formy. Ale pořád pravděpodobnější než na levé křídlo. A uplně nejpravděpodobnější je to na střed zálohy společně s Wijnaldumem a Maherem

Reagovat
Stiksxx

Také jsem překvapený, že hráč takového formátu kývl na naší nabídku. Určitě ho využijeme. Jak jsem výše napsal asi spíš na defenzivního středopolaře. Vypadá to, že vedení se probralo ze sna. Ještě prodloužit toho Bakkaliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak PSV po tom výsledku na Ajaxe (kde sa posledné roky furt trápili) a po udržaní Depaya a príchode Guardada asi najväčší adept na titul ....moc nechápem prečo si Valencia nechá pustiť tak skúseného hráča v stále výbornom veku....

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, to fakt ty hráče nemůžeme radši prodat? Radši je budeme posílat po hostovačkách do vypršení smlouvy, než odejdou zadarmo. Podobná situace jako loni s Everem, teď s Ruizem, Guardadem, Pabonem, beztak i Jonasem.. ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Kily

jeden z nejpřeceňovanějších hráčů ve Španělsku, ale vybral si dobře, v PSV by kariéru konečně trochu nastartovat mohl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele