PSG v létě kontaktovalo Ramiho, ten nakonec zvolil jistotu

27.10.2016, 22:11
Aktuality
Na trase mezi Sevillou a Paříží bylo v průběhu letošního léta hodně rušno - kormidla PSG se ujal Unai Emery, zálohu vyztužil polský reprezentant Grzegorz Krychowiak a ve hře byl přestup ještě jednoho internacionála. Francouzský mistr stál o Adila Ramiho, který ale nakonec zvolil raději jistotu a zůstal v Andalusii...

Rami za sebou má angažmá v Lille, Valencii a AC Milán a do Sevilly přestoupil před rokem a čtvrt za tři a půl milionu eur. Důvodem k jeho možnému odchodu do hlavního města Francie měl být transfer Davida Luize z PSG do Chelsea, po němž šampion Ligue 1 hledal náhradu.

"V průběhu uplynulého přestupního termínu jsem byl v kontaktu s PSG. Nebylo to stoprocentně jisté, hodně jsme diskutovali, ale v Seville jsem opravdu šťastný. Bylo to v době, kdy odcházel David Luiz. Ale potřeboval jsem hrát a v dnešní době jsem členem základní sestavy klubu, který je v Evropě respektován, nechtěl jsem riskovat," popisuje několik měsíců staré dění účastní letošního evropského šampionátu.

"Když se podíváte na kvalitu obránců v PSG... Jenom mě to utvrzuje v mém postoji, stále se jedná o PSG, skvělý evropský klub, který může dojít daleko v Lize mistrů. A jak už jsem jednou řekl, mým cílem je pokračovat a odehrát co nejvíce zápasů v základní sestavě," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Murtago

Ani se mu nedivim po AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla > AC

Reagovat
smazaný uživatel

ten je snad ještě horší než Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemuslim. rami dokaze zahrat aspon backup.

Reagovat
smazaný uživatel

* y

Reagovat
Murtago

Takže Rami je muslim?

Reagovat
Houfi

Komu by se chtělo ze Sevilly, je tam krásně..

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ze to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele