PRVOLIGOVÝM NOVÁČKŮM ODCHÁZEJÍ OPORY

05.06.2006, 12:46
Aktuality
SK Kladno a SK Dynamo České Budějovice do nové sezóny vstoupí bez několika hráčů, kteří se velkou měrou podíleli na postupu. Zatímco Kladno opustí dva obránci, jihočeši budou mít starosti spíše s hráči útočné fáze hry.

Již v zimě přestoupil ze středočeského klubu do Baníku Ostrava kapitán Tomáš Marek. Celou jarní část soutěže ještě na hostování dohrál v kladenském SK, nyní se však definitivně stěhuje na sever Moravy. Následovat ho bude vytáhlý stoper Aleš Neuwirth, další kmenový hráč Baníku, jemuž končí hostování. Středočeši se pyšní nejlepší defenzivou druhé ligy (0,7 obdržené branky na zápas) a odchod dvou kvalitních obránců pro ně bude citelným zásahem. Navíc vedení klubu nepočítá s žádnými velkými nákupy a sází spíše na odchovance.

V Dynamu, týmu s nejlepší ofenzivou druhé ligy (1,84 vstřelené branky na zápas), řeší potíže spíše vepředu. Útočníci mají sice vysokou produktivitu, ale jsou na stávající soupisce pouze tři, přičemž Ivo Táborský se vrací do Slavie, zbývají tedy jen Mrkvička Faldynou. Odchází i špílmachr Martin Vozábal, a to pravděpodobně do švédského Mjällby AIF.

Oba nováčci se tedy nebudou moci opírat o některé z hlavních strůjců svých letošních úspěchů a vynasnaží se vyhnout osudu Jihlavy a Blšan. S hráči typu Veleby nebo Poborského k tomu mají příležitost.

Autor: Jan Švestka

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*petr

Česká liga neni o dobrých hráčích a posilách ale o penězích.Takže jestli někdo dobrej někam odešel vubec nevadi...hlavně peníze za ty se koupí všechno ve CZ fotbale to platí 100% HNUS

Reagovat
HOST*vilidili

Souhlas!!

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba byť z toho smutní, u nás to je takisto jeden korupčný hnus akurát sa o tom nikto nezmieňuje verejne - max. tak narážkami. Takže nie ste v tom sami..

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych nerekl, tohle se stavalo driv (viz. tradicni odchody z Hradce), Tym postoupi, proda par klicovych hracu a pak s 25 body na konci sezony ( zase Hradec - sestup uz byl skoro jasnej na konci podzimu) bojuji o udrzeni, takze se nic nezmeni, pribyde vic vysledku 0:0 a 1:0 a uroven zustane zase stejna.. (bohuzel tymu jako Mladaa Boleslav ci Most neni moc..)

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak včera to byl koncert Albionek - Jamajka 6:0 a Crouch ještě nedal penci. Jasně je válcovali jde z ních pěknej strach

Takhle si to představuji:

-----------------Robinson--------

--G. Neville--Terry--Ferdinand--Hargraves (moje přání)

--Beckham--Gerrard--Lampard--J. Cole

-----------Owen-----Rooney(Crouch)

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho jde strach. Anglie se může dostat daleko. V Evropě jí vidim spolu se Španělskem jako nejsilnější tým. A jak je dobře známo, Španělsko to posere (bohužel). Rozhodně Anglánům věřim víc, než Francii, Portugalsku a Itálii. A bohužel daleko víc než našim...

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher místo Nevilla Hargreaves by měl asi větší šanci v záloze,ale místo J.Cole to bude mít také těžký.

Reagovat
HOST*saša_ferguson

Ta záloha, to je naprostá špica!

Reagovat
Xavi

Němci je vyřadí a pojedou dom jako vždycky

Reagovat
plechi

na dva roky do AS Monaco

Reagovat
HOST*

ho tam zkazijou

Reagovat
HOST*Maty

tak ja anglanum moc neverim, spis verim tem nasim vsak uvidite ze mam pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele