Proti Španělsku jsme to vzdali a přijali porážku, litoval Terim

18.06.2016, 10:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
kylo ren

nevadi, finale je vase

Reagovat
Beči

Turecko může podle trenéra Terima na Euru dojít až do finále

Reagovat
El Campeon

No to byl od Terima skvělý psychologický plk,co prohlásil před eurem

Reagovat
oli9

Reagovat
stas87

Hlavne jd tvoja zasluha to, ze ak maju sancu na brejk ci rychly prechod do utoku, tak tuto moznost stopnu po piatich metroch a potom pride prihravka dozadu a caka na doplnenie. Snad aspon vynda Topala a vedla Baltu nastupi Aziz. Hakan von a na jeho miesto Malli ci kludne aj Mor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád čekám na vyjádření Turana a ono nikde :D

Reagovat
Trapný diskutér

Stejně eště postoupěj..

Reagovat
El Campeon

No nás porazí ale myslím,ze nepostoupi.I když na 3.místě ve skupinách skončí 2 dvoubodovy týmy a oni nakonec postoupí to jsou stejně takový stestaci

Reagovat
Trapný diskutér

já myslim, že budou dva dvoubodový týmy ze třetích - jeden určitě ve skupině E - švédsko/irsko. a rumuni albánii taky asi nedaj. grupa F je aky ve hře, dnešek napoví. navíc s. irsko může dostat od nas*anejch němců pěknej kotel. nakonec se může klidně stát, že postoupíme my se dvěma bodama

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no. To ze Turci nedostali bura bylo jen proto, ze se spanelaci nechteli zranit a za stavu 3:0 to absolutne vypustili. Diky za Vrbovu soudnost.

Reagovat
Kapřík

Tím chtěl říct, že už nejsou jeden z adeptů na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že před zápasem s Turky už bude jasné, že nestačí tři body k postupu. Arda Turan jasnę doplatil na přestup, protože si v Barce moc nekopl, navíc půl roku nemohl hrát. My se ještě po zranění Modriče mužeme poprat o 2. místo, po prohře pouze 1:0, ale zase si myslím,že španělé budou šetřit opory a nechají hrát náhradníky.

Reagovat
Recoba Inter

Naviděnou ve finále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele