Profesorský výkon vs. aktivita bez efektivity. Rozhodčí Slavii poškodili, důvodem vypadnutí ale nejsou

15.08.2018, 12:18
Názory a komentáře
Slavia si Ligu mistrů opět nezahraje, skončila na kopačkách fotbalistů Dynama Kyjev. Vyřazení ve třetím předkole přitom provázely velké emoce a veřejnost se tak trochu rozdělila na dva tábory. Jedni vzývají hrdý výkon slávistů a plivou síru na rozhodčího, který podle nich výsledek zápasu v podstatě rozhodl sám. Druhá skupina pak namítá, že červenobílí ve dvojzápase nic pořádného nepředvedli a vymlouvat se na muže ve žlutém je mimo. A jak to většinou bývá, pravda je zřejmě někde uprostřed.

Pojďme si hned na úvod odbýt tolik zmiňovanou kauzu rozhodčí. A ano, tady je třeba si trochu "zabrečet". Nutno ale odlišit dvě věci: Ne, nepostup Slavie primárně určitě nelze svádět na výkon rozhodčích. Slavia nevstřelila branku, a proto ani postoupit nemohla. Zároveň je tu ale druhý fakt: Ano, dvojzápas s Dynamem rozhodně nenabídl fér podívanou. Nakloněná rovina na stranu ukrajinského celku byla zkrátka patrná. Ať už šlo o menší rozhodnutí ve hře - otočené auty, rohy, ruka před vápnem, kontrast mezi odpískanými fauly na obou stranách - vždy (snad s výjimkou šance Součka, po které měl následovat nikoliv roh, ale odkop od brány) vyznělo rozhodnutí pro Dynamo. Jde o maličkosti, které ovšem v emočně vypjatém dvojzápase může přispět k frustraci a oprávněnému pocitu, že člověk hraje 90 minut tak nějak "do kopce".

A pak samozřejmě dvě toliko probírané situace. Zatímco gól Tecla byl vzhledem k ofsajdu Deliho, který se v souboji střetl s bekem Kyjeva, neuznaný správně, v případě druhého gólu Ukrajinců se samozřejmě jednalo o jasný ofsajd a naprosto nehorázný zářez. I přesto by se však veškerá pozornost slávistů v klubu i na tribunách neměla ubírat pouze k mužům ve žlutých trikotech. Neobjektivní rozhodčí totiž rozhodně nejsou omluvou pro mizernou finální fázi Slavie, která je hlavním důvodem nepostupu.

Slavia si rozhodně ve dvojzápase neudělala ostudu - byla aktivní, fotbalová, snažila se dynamický herní projev z domácí soutěže přenést i do pohárové Evropy - závěr prvního dějství v Kyjevě a zejména poslední půlhodinka domácího utkání vypadala skutečně impozantně. Jedna věc je ovšem optický dojem, druhá jsou fakta. Kolik vyložených příležitostí si Slavia za dvojzápas vypracovala? Kolikrát už fanoušci chtěli křičet gól, když v tom smůla zabránila míči dopravit se do sítě?

Slávisté nemohou žehrat na tyčky, o centimetry minutou bránu, fantastického gólmana, který prožil svůj životní večer. Faktem je, že červenobílí Dynamo jen málokdy skutečně ohrozili. A kromě tutovky Součka z druhé půle si skutečnou megašanci, která volala po gólu, ve 180 minutách hry nevytvořili. A to je málo.

Tady už se dostáváme k otázce z úvodu - kdo byl tedy lepší? To je samozřejmě ve fotbale, který se stále ještě hraje na góly a ne na umělecký dojem, svým způsobem vždy trochu nepatřičná otázka. Nejde o to, kdo "byl lepší" nebo "si zasloužil vyhrát", vyhrává ten, kdo dá víc branek. Přesto zkusme i v této rovině chvíli polemizovat.

Z ohlasů slávistického týmu včetně trenéra Trpišovského jsme slyšeli, že Slavia ve dvojzápase nebyla horší, nebo dokonce i byla lepší než její kyjevský soupeř. Tady si dovolím oponovat. Ano, Slavia byla možná aktivnější. Ano, Slavia působila živějším, snaživějším dojmem. Ale ne, Slavia lepší nebyla.

Představení Dynama proti Slavii v obou utkáních lze nejlépe popsat souslovím profesorský výkon. V tom nejlepším slova smyslu. Dynamo nehrálo super fotbal, faktem je, že ho k tomu ani Slavia nedonutila. Ukrajinský mistr hrál účelný, pragmatický fotbal a se Slavii zkušeně odehrál přesně takové partie, jaké potřeboval.

Neoslňovali skvělými šancemi či nájezdy na branku, když se ale ve slávistické obraně dvakrát objevilo okénko, skončilo to gólem. A nezapomínejme na ohromnou šanci hned z úvodu zápasu v Edenu. Naopak sami slávistům žádnými lapsy v obraně příležitost ke skórování nenabízeli, dozadu hráli spolehlivě, organizovaně, nedávali sešívaným ani centimetr prostoru navíc.

Navíc když bylo třeba, Verbič, Cygankov i další vepředu ukázali, že rozhodně nejsou partou nekopů spoléhající se na nějaký tupý defenzivní beton - naopak, jde o technicky skvěle vybavené fotbalisty. Dynamo si zkrátka rutinérsky k postupu došlo dvěma pohárovými výkony, aniž by se muselo extra nadřít.

Že kyjevský celek nejsou nazdárci, ostatně bylo znát i na výkonech některých slávistů. A problémy s přepnutím z domácího módu na vyšší obrátky bylo patrné zejména u fotbalistů, kteří jinak ve Fortuna lize patří mezi nejlepší hráče v červenobílém. Ať už jde o Jana Bořila či o Josefa Hušbauera - zkušený středopolař patří mezi nejchytřejší a nejlepší hráče české ligy, na pohárové souboje ale zkrátka nemá rychlost a Ukrajinci ho v obou utkáních dostupovali tak rychle, že na své kulišárny jednoduše neměl čas. To ovšem není chyba Hušbauera - jde o na českou ligu nadstandardního, rozdílového hráče - a kdyby tu vzpomínanou rychlost měl, nehraje ve Slavii, ale v jedné z nejlepších evropských lig. Je spíše chybou Slavie, že je pro ni hráč s číslem 10 coby špílmachr nepostradatelný a do zápasů na krev za něj nemá "vysokorychlostní" alternativu.

A nelze nezmínit ani stoperskou dvojici. Slávističtí fanoušci nedají na Simona Deliho a Michela Ngadeu dopustit, faktem ovšem je, že pod dvěma góly, které Slavia dostala, nalezneme jejich podpisy. Jedná se o technicky skvěle vybavené fotbalisty, na jejichž suverénní rozehrávku je radost pohledět a zejména "nestoperské" kousky Simona Deliho jsou vyloženou lahůdkou a vděčným objektem pro gify kolující po internetu. Faktem ovšem také je, že to oba hráči se svým stoickým klidem a suverenitou někdy přeženou, což byl případ právě gólů Kyjeva - v Edenu zaspal Ngadeu, v odvetě si zase nabíhajícího hráče neošéfoval Deli. Je tedy otázkou, zda v evropských zápasech nepřináší tato stoperská dvojice do hry Slavie až přílišnou bohorovnost.

Skutečně pohárový výkon tak v součtu obou zápasů předvedli z mého pohledu jen tři hráči - Vladimír Coufal, který se z muže, od něj opovržlivě dávali ruce pryč fanoušci obou pražských S, stal jednou z nejlepších posil celého přestupového období, Tomáš Souček, který i přes trestuhodně zahozenou šanci má obrovský potenciál a je velmi pravděpodobné že ho Slavia zpeněží za víc, než by se ještě nedávno zdálo, a Jan Sýkora, který je v pozici ofenzivního záložníka nepostradatelným článkem slávistické sestavy a včera byl jedním z mála slávistů, který dokázal Dynamo potrápit.

Zkrátka a dobře, Slavia si neuřízla ostudu a oprávněně se může cítit dotčená, výtky směrem k rozhodčím by však nemělo být to hlavní, co si ze zápasu odnese. Ostatně, není to poprvé ani naposledy, co z globálního pohledu bezvýznamný český tým (taková pozice ČR ve fotbale zkrátka je, co si budeme nalhávat) bude hrát proti věhlasnějšímu celku se silným lobby v zákulisí. Existuje na to jediná možná reakce - být lepší a fotbalově si poradit i s tím, že se nehraje úplně fér hra.

Slavia má na čem stavět, zároveň také ale na čem pracovat - ať už jde o rychlejší a lepší řešení situací, předfinální i finální přihrávku a samozřejmě i samotnou koncovku, o kterou jde především. Dvojzápas s Kyjevem může být každopádně skvělou zkušeností i směrem k šesti zápasům, které Slavii na podzim čekají v Evropské lize. Tam dostane trenér Trpišovský dostatek prostoru přenést své vize z domácí ligy (kde zatím letos fungují velmi dobře) i na evropské kolbiště.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (258)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stačila expreska

Reagovat
Frantszek

Ještě jeden článek o plakání Slavie a jdu normálně rozkopat servery eurofotbalu. A i všechny zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Co má znamenat toto??

"Zatímco gól Tecla byl vzhledem k ofsajdu Deliho, který se v souboji střetl s bekem Kyjeva, neuznaný správně"

Tím slovem střetl myslí autor, že Deli fauloval? Podívejte se pořádně na opakované záběry. Jestli byl tohle útočný faul, tak to by se potom pískalo jako útočný faul opravdu všechno. Hodně přísné rozhodnutí. Bránící hráč do Deliho spíše narazil. Gól měl dle mého názoru platit.

Reagovat
ttopi

Byla to jedna ze situací, kdy se striktně drží pravidel, ačkoli prohřešek neměl na následné dění moc vliv.

Ten hráč, který po souboji s Delim skončil na zemi by s Teclem těžko něco udělal, na tom se asi shodneme. Ale příště to nemusí být tak jasné a pak by se (v případě, že by pravidla byla takto otevřená a benevolentní) těžko prokazovalo, zda by byl hráč schopen Teclovi zabránit, nebo ne. Proto se to zkrátka písklo.

Po vychladnutí s tím bohužel musím souhlasit. Dle pravidel branka platit neměla. Druhým dechem ale dodávám, že Tecl by i bez kontaktu Deliho nebyl hráčem Dynama nějak ohrožen. Problém je taky to, že Deli nemohl udělat nic jinak. Prostě vybíhal z ofsajdové pozice směrem od branky a srazil se s hráčem. Lítat ještě neumíme, ale to pravidla nezajímá.

Co je blbý, tak že to tak dlouho trvalo, než si rozhodčí něco uvědomili a změnili rozhodnutí. Jestli jim chvíli trvalo, než si uvědomili, co se mezi Delim a tím hráčem Kyjeva stalo, nebo jestli si vzpomněli, kdo je ve vedení Kyjeva a kdo je místopředsedou UEFY, to se asi nedozvíme

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec asi souhlasím. Deli byl v ofsajdu a i když nefauloval, tak vlastně zasáhl do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

IMO ta prodleva byla zpusobena komunikaci hlavniho s pomeznim - lajnovej resil ofsajdy, hlavni posuzoval ten souboj Deliho.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z offsidu se vyrovna s penaltou v Praze a neodpiskanou penaltou v Kyjeve Slavia si to sama prohrala

Reagovat
Blasphemer

vzhledem k ofsajdu Deliho

ofsajdu Deliho

ofsajdu

ofsajd

OFSAJD

Já bych z toho usoudil, že autor myslí ofsajd a ne faul.

Reagovat
ttopi

To ano, ale ten ofsajd se nepískal čistě kvůli ofsajdovému postavení. Bez toho "faulu" by to byl "mrtvý ofsajd".

Reagovat
Blasphemer

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

V ofsajdu může být třeba 5 hráčů, ale pokud nezasáhnou do hry tak je to jedno. Já myslel, že zasáhnutím do hry se myslí faul. Tohle byla opravdu neúmyslná srážka s bránícím hráčem. Ale nejsem expert na pravidla a možná má tedy ttopi pravdu.

Reagovat
ttopi

Někdy se ve fotbale tohle posuzuje jako bránění ve hře. Nebyl tam míč, hráč Dynama chtěl běžet k brance, ale nemohl. Pak už je jedno, jestli Deli jen stál, nebo použil ruce, nohy. Prostě se tímto zapojil do hry. Bohužel.

Reagovat
John Obi Mikel

Deli se nezapojil do hry, bránící hráč do hry zapojil Deliho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Je úplně jedno, jestli to byl úmysl nebo ne, tímhle se zapojil do hry. Smůla.

Reagovat
Josifek

Tak jako zásah do hry se bere, i když třeba hráč v době střely stojí před golmanem a byť se do hry de facto vůbec nezapojí ani pohybem a míč nijak netečuje, tak golman právě do poslední chvíle netuší, zda ten hráč míč bude či nebude tečovat a už je tím ten hráč ovlivnil průběh situace. Tím spíš, když se tam srazí s hráčem, který se vracel zabránit Teclově šanci (ted už teda nevím, jak moc bylo reálné, že by se mu to povedlo )

Reagovat
celeb

zasiahnutim do hry sa mysli hociake zasiahnutie do hry. Ci uz hrac len pasivne stoji a blokuje tak vyhlad brankara, blokuje drahu pohybu lopty, obrancu (v tomto pripade), ci svojim pohybom matie braniacich hracov, ktori nevediac, ze je v ofsajde ho idu branit ...

Zober si, ze par rokov dozadu ziaden 'mrtvej ofsajd' neexistoval a kazdy hrac, ktory sa zabudol (pripadne lezal aj pri ciare) zapricinoval ofsajd. Mne sa sucasne pravidlo o ofsajde dost pozdava. Este keby sa vyhodnocoval elektronicky a zrusili ciarovi, tak by to bolo super (aspon v hlavnych ligach).

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
diastan

Jak mohl platit proboha ? Staci i kdyby ho musel hrac obehnout, tady do ne hrac dokonce marazil...hrac co to mel krok od mice...Tady nebylo o cem.

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak, Deli se skoro ani nehnul

Reagovat
Shevchenko

To je jedno, ale zapojil se do hry omg.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak se mohl zapojit do hry, když se nehýbal ? Omujboze.

Reagovat
Losinho

jenže ono stačí, aby se zapojil do hry, nemusí se jednat nutně o faul

tudíž odpískáno správně

Reagovat
forma

Já bych se tady především shodl na tom že 90 ze 100 rozhodčích by ten gól uznalo. Tady vzniklo už tolik teorií o tom, proč by platit neměl nebo měl .... takhle vlastně sám sobě nasral rozhodčí na hlavu protože kdyby ho uznal, tak by vlastně nikdo neprotestoval. Rozhodně byla schůdnější varianta ho uznat - a to hned z několika důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nikdy nerozumím. Kdyby Dynamo vedlo 5:0 a v závěru přidalo 6. z ofsajdu, fajn, tahle chyba by nebyla důvodem vypadnutí. Pokud Vám ale neuznají gól na 1:1 a naopak uznají ofsajdový gól na 2:0, tak to přímo ovlivní vývoj a výsledek zápasu a proto je přímým důvodem vypadnutí. Mohou tam být i jiné důvody, ale odmávnout chyby rozhodčího protože „stejně hráli hovno” mi prostě přijde zcestné

Reagovat
kattos

Reagovat
mayday

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Pasha

Kdyby Slavia zvládla prvý zápas, teraz sa mohla chystať na 4. predkolo.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby sudí zvládli druhej tak taky

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž ani v prvním to nebylo bez vroubku.....2 balony ve hřišti a gol....no........

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Shevchenko

Jako ok, ale ten gól na 1:1 podle všeho regulérní opravdu nebyl, chápu emoce během zápasu, ale proč to řešíte pořád a pořád dokola?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby v hubĕ rostlí houby, tak do lesa ne musiš chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Piky je slavista ?

Reagovat
ttopi

Hele ale když se na to podíváme z čistě fanouškovského hlediska, není lepší sledovat zápasy Slavie v EL, kde má šanci vyhrávat, než sledovat, jak se trápí v LM?

Je jasné, že peníze pro klub jsou v LM jinde. Cena hráče v LM taky stoupá po jiné křivce. I tam asi hráč nabere větší zkušenosti (ikdyž to je dost diskutabilní, jestli zápas 0:5 na Barceloně dá hráči víc, než když třeba vyhraje 2:1 někde v Holandsku - jen příklad).

Když se ale mám v televizi dívat na fotbal, asi se opravdu raději podívám na zápasy, kde Slavia bude mít proti sobě v EL rovnocennější soupeře, než by případně měla v LM. A nejspíš si víckrát zařveme "Gól", nebo se zaradujeme, že se našemu zástupci daří.

Nevím teď přesně, jaký je rozdíl ve sbírání bodů do koeficientu LM X EL, ale i to je třeba vzít v potaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Bylo by snad pro Kyjev lepší hrát prim ve skupinách Evropské ligy než hrát druhé housle ve skupině Ligy mistrů? Spokojit se s nějakým plácáním jenom proto, že na vyšší level nemám, je přesně cesta do ještě horších sraček

Reagovat
ttopi

Ty to ale posuzuješ z jejich pohledu. To je jasné, že i ten nejhorší tým Evropy by si rád LM zahrál, ikdyž ví, že to budou zápasy o ničem.

Já se ale bavim o fanouškovském hledisku. Jasně, že když tým bued hrát LM, bude mít více peněz na posilování týmu pro další sezony, ale beru teď čistě aktuálně - ne výhledově. Prostě takovouhle Slavii bych sledovat v LM asi nechtěl. A to ani nezmiňuju fakt, že by je stejně ještě čekal Ajax

Reagovat
diastan

Ja bych ji tam bral uz jen kvuli sanci, ze by znovu prijelo City

Reagovat
clinger

snad každej fanda by chtěl jít na ty nejlepší kluby a ne na Karabach, Astanu apod.a věřím že současná Slavia by nedostávala každej zápas v Lm bůra.Přece jen se posunuli od Anderlechtu z před 2 lety

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého je výprask od Barcelony mnohem zajímavější než góly v síti kazašských a izraelských celků

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

fanouškovské hledisko

Reagovat
fenixLFC

Lepsie byt hovno medzi hviezdami nez hviezda medzi hovnami...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Lepší být hovno než hvězda.. zajímavě to máš nastavené

Reagovat
fenixLFC

takze radsej budes hvizedit medzi uplynmi kriplami nez byt nula a zlepsovat sa medzi tymi ktorym na tom zalezi?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel bych to tak zle, zarezu daleko horsich bylo....napr. v nasi lize a to ve prospech hlavne slavie a sparty, v podstate tohle jsou takove "bozi mlyny".....

Reagovat
clinger

tak mi vyjmenuj nějaké horší zářezy pro Slávii třeba v posledním roce

Reagovat
Banger

já si vybavím tu neodpískanou penaltu na Baroše v poslední minutě za stavu 2:1. Tuším, že poslední zápas loňského podzimu nebo tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, až si změníš nick na AB-stinent, ale přeci jen ten zásah do mozkové tkáně, potažmo buněk, byl kritický

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Mingazova penalta nebo Sýkorova penalta (ta sice o ničem nerozhodla, ale zážez to byl)?

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkorova penalta? Kdy, kde, jak, proč?

Reagovat
John Obi Mikel

Jaká Sýkorova penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Plzni, nikde nic a nejdnou penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Chceš mi říct, že to nebyla penalta?

Reagovat
Josifek

Tak hlavně zářezy jsou poslední roky hlavně ve prospěch Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že jako fanda sparty máš konformační zkreslení a že když se ti to snaží isport nabulíkovat svou manipulací, tak to mu fakt věříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Ale houby, kdyby gol v prvním kole správně neuznali a tady neudělali 2 velké chyby tak Slavia postoupí.

Sakra, vždyt je to očividné! Jak o tom může někdo diskutovat?

Reagovat
stas87

Preco by nemali uznat gol Dynama v Prahe?

Reagovat
ttopi

Kvůli dvěma míčům na hřišti asi.

Já jsem se snažil v pravidlech najít pasáž o těchto situacích, ale nenašel jsem nic. Nepodařilo se k tomu někomu něco najít?

Reagovat
stas87

Mam taky dojem, ze ta druha lopta bola na ihrisku ale tu prvu loptu mal hrac Dynama a hadzal aut a prave ta druha lopta bola tri metre za nim, cize to na hru nemalo ziadny vplyv a hrac Dynama ju odkopol. A rozhodca myslim o nej ani nevedel, kedze bola za jeho chrbtom. Ak to bolo inak, tak sa ospravedlnujem. Cize vlastna blbost a nekoncentracia hracov Slavie na hru ich stala gol. Za mna to bol regulerny gol.

Reagovat
ttopi

Když se podíváš na hráče Slavie, tak je vidět, jak koukají na rozhodčího a čekají, co se bude dít. Tím na chvíli koncentraci ztratili. A jak je známo, většinou k inkasování vede právě chvilková nekoncentrovanost. Druhý míč na hřišti zkrátka byl. Proto by mě zajímalo, jestli je toto nějak upraveno pravidly.

Reagovat
stas87

Stale ale rozhoduje pokyn rozhodcu a ten hru neprerusil. Ja si myslim, ze je to vylozene na nom. A slavisti sa spoliehali na to, ze hru prerusi. Skratka smola pre Slaviu v dany moment a Dynamo toho vyuzilo.

Reagovat
smazaný uživatel

je to upravene tak, ze sa hra, kym rozhodca nepiskne

Reagovat
ttopi

Díky za info. Tohle jsem netušil.

Mně jde o to, jestli se domnívali oprávněně, že rozhodčí přeruší.

Může mi odpovědět někdo, kdo opravdu ví?

Reagovat
smazaný uživatel

plati, co som napisal .. je na rozhodcovi ci odpiska prerusenie alebo nie - dokonca trend v poslednych rokoch je toto nepiskat /. pustat hru, to by tam mohol kde-kto hadzat lopty na plochu

Reagovat
cristiano.K.

svým způsobem jejich blbost, ale v pravidlech je,že nemají dva míče na hřišti co dělat.

Reagovat
Blasphemer

Kdyby bába měla koule, tak je to dědek.

Reagovat
ttopi

Tak na toto bacha. Dneska můžeš být bába, ikdyž máš koule. Nezapomeň, že teď je jiná doba

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši proč by proboha neměli uznat gól Dynama v Praze? Ano, chvíli byly na hřišti dva míče ale:

1) druhý míč nijak hře nevadil, proto nechal sudí hru dle pravidel pokračovat

2) v době přihrávky na Verbice byl již druhý míč zcela mimo hrací plochu!

Je jen a pouze hloupost hráčů, že přestali hrát a je hloupost slávistických fans v tom vidět pochybení rozhodčího...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

hraci to i sami priznali, ze se meli vic venovat hre.. to je pouze jejich demence

Reagovat
SIRBRANIKE

moja reč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Ono by ale mělo stačit, že se hráči přestanou plně soustředit na jeden míč....i když si to pravidlo může vyložit každej jak chce...

Reagovat
havrys99

Reagovat
ttopi

Ukaž, kde to je v těch pravidlech napsáno (to co píšeš v bodě 1).

Reagovat
Milhaus92

Profesorsky na špičičku?

Reagovat
Blasphemer

To musíš rozlišovat podle lokality. Od někoho z venkova Plzně je to buranství, ale pokud jsi funkcionář pražskýho klubu, tak je to prominutelné rozhořčení v návalu emocí.

Reagovat
Greny

Sadek se i omluvil ze? Nakonec

Reagovat
Blasphemer

jo

Reagovat
smazaný uživatel

To i Limba a pak ,,originálně" oslavil gól

Reagovat
smazaný uživatel

To co udělal Šádek je neomluvitelné a ono se mu to vrátí. Tohle je alespoň pochopitelné, byť nevyspělé.

Reagovat
dinss

Takže jsou to dvě rozdílné věci, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. U Tvrdíka a spol. se to dá pochopit že to bylo v návalu emocí, i když stát by se to rozhodně nemělo. U Šádka to byla čistá malost a buranství a úplně nepochopitelná věc. Nevím proč to udělal, asi aby se zalíbil dementům z Plzně a ti pak mohli v hospodě oslavovat svého hrdinu jak to těm pražákům nandal. A Tvrdíkovi navíc patří respekt, že si otevřel hubu na Ukrajinského oligarchu a mafiána.

Reagovat
dinss

To je teda frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

To netvrdím.

Reagovat
dinss

''Tvrdíkovi navíc patří respekt, že si otevřel hubu na Ukrajinského oligarchu a mafiána.''

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka. Vy v tý Plzni jste fakt tupý.

Reagovat
dinss

Nejdřív mu patří respekt, pak je to nadsázka. Dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi jestli to je naplavenina nebo ne.. pokud ne, tak to buran neni, to je snad jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Ono jebat se na našem rybníčku je něco jiného, než když představitel sešívek tohle napíše na svůj twitter. Ale jak říkáš, bylo to v návalu emocí a to tu nikdo řešit nebude.

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou vidláci

Reagovat
clinger

kdo by po tomhle nenadával sudímu?

Reagovat
Greny

Ale on nenadaval sudimu ale UEFE

Reagovat
Shevchenko

Ehm.. normální člověk?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dementi

Reagovat
Mass

Co to tam ten FAČR posílá? Ti zmrdi co je šéfuje estebák a co kvůli jejim dotačním podvodům neměl fotbal dlouho peníze, si dovolí někoho moralizovat? Co se do toho ti patolízalové vůbec pletou? Nebo že by těm sráčům z FAČRu taky posílal Surkis prachy?

Reagovat
r.mrazik

člen představenstva Tomáš Bůzek. „Vím, že brácha místopředsedy UEFA šéfuje Dynamo. Vím, že to od začátku byl boj s větrnejma mlejnama a vím, že jsme od začátku tahali za kratší konec. To všechno vím. Samotnýho mě proto překvapuje, jak moc mě to se*e, že s náma dneska rozhodčí a UEFA vyje**li. Jděte do pr**le!“A tím Bůzek neskončil. „Osobně bych to shrnul takto: Mr**t Dynamo,“

Reagovat
clinger

jen do nich

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vyhvezdickovani me fakt bavi, proc to nenapise normalne

Reagovat
C-M@ster

Podle galerie to normálně napsal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Aby si vubec tu EL zahrali

Reagovat
stas87

Ked Legiu nevyhodili za choreo kde bolo prasa oblecene do obleku a v rukach malo peniaze a pod tym bol znak UEFY, tak ich nevyhodi ani za tie sracky na twitteri. Maximalne potrestaju tych dvoch dementov co exhibovali na twitteri. Ja som ani nevedel doteraz, ze existuje nejake vemeno menom Buzek.

Reagovat
Greny

No jasny... ale ma to jeden rozdil tam to udelali fanousci, ale toto lidi co maji funkci v klubu... Nepamatuju ze by si toto nekdo dovolil.. i to ze to smazali znaci ze dost prestrelili

Reagovat
stas87

No, teraz neviem ake ma UEFA paky, ale mozu za takuto kritiku predstavitelov klubu vyhodit zo svojen sutaze samotny klub? Ak ano, tak Tvrdik a Buzek na minutu skoncili. Tvrdik by tak krasne korunoval svoje vystupy na twitteri.

Reagovat
Greny

To prave taky nevim, co muzou a co ne... Ale pochcal bych se smichy kdyby z toho bylo neco velkyho

Reagovat
stas87

Jj, vyoutovat svoj klub cez socialnu siet...novy level demencie.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak Tvrdíkovi by mali hlavne zakázat twiter. To je strašná hanba čo tam predvádza.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Ako hej, májú s Tvrdíkom pravdu, ale preboha to je záležitost internej komunikácie a nie ako zástupca predstavenstva takto trapne brečet a kopat okolo seba nožičkami. To je fakt trapné a škodí to klubu. Čo si asi tak myslia že sa stane? Možu tak akurát nasrat UEFU a odskáče si to Slavia.

Reagovat
dinss

Protože jsou velkoklub a tohle se jim přece nemůže stát.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tu Slavii za to nezvládání vyloučil i z EL být na místě UEFY

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

A volné místo by připadlo Spartě.

Reagovat
dinss

To by spadnul server na Twitteru kolik Tvrdíků by plakalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

bijte je

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já vím, že Slávii už asi nikdy nikdo neodpáře nálepku uplakánků, ten neuznaný gól byl sporný, ale ten ofsajd jasný a rozhodčí tak Slavii hrubě poškodili, když už se video docela osvědčilo tak v LM, kde jde o hodně by mělo automaticky být. Už jednou Slavii rozhodčí upřel postup do semifinále poháru Uefa přes Besiktas, mají holt pech kucí sešívaný JBT SKS

Reagovat
mistr129

Já jsem to bral docela v pohodě. Ten jejich gól z prvního zápasu i ofsajd Deliho byly sporný situace, který mohl posoudit tak i tak. V kontextu těch následujících prasáren to ale bylo docela jasné tendenční řízení (dvoj)zápasu

Reagovat
clinger

no už několik let je zeď nářků na Letné

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to jsme se včera mohli přesvědčit

Reagovat
clinger

jedna vlaštovka jaro nedělá.snažíte se dobře sparťánci.ale od tý doby co vám skončila cinklá jara už jste uronily moře slz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej pokus

Reagovat
r.mrazik

tohle napsat pod tenhle clanek je dobra odvaha...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Josifek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chápeš tenhle článek jako nářek, tak jsem ho očividně napsal uplně blbě, což mě sere

Reagovat
r.mrazik

ja to bral hlavne vcetne diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde spíš o tu diskusi, že tvůj článek potom posloužil jako zeď nářků je věc druhá

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
langosh

Spíš slzavé údolí. Zeď nářků byla vždy na druhém břehu

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, Piky!

Reagovat
jackinho10

To ze si tam rozhodci vybral “faul” deliho pro neuznani golu dokazu zkousnout (i kdyz pro me to faul nebyl).. ale rekl bych, ze piskali deliho ofsajd, coz uz nechapu, a proto mi to prijde od rozhodcich tendencne rizene.. vzdyt prece, kdyby byl deli v te chvili v ofsajdu v rohu sestnactky, tam by fauloval a tecl daval gol, tak by se snad piskal faul a ne ofsajd ne?

Reagovat
C-M@ster

On ale nepískl "faul" pískl ofsajd, kterého se dopustil Deli tím, že byl v ofsajdu a pak se soubojem - nikoliv faulem - zapojil do hry.

tl dr - byl v ofsajdu a zapojil se do hry

Reagovat
jackinho10

Takze z logiky tohohle, kdyby nebyl deli v ofsajdu, tak to neni faul?

Reagovat
C-M@ster

Z logiky tohohle - kdyby nebyl deli v ofsajdu, tak by nepískl ofsajd a možná by to uznal.

Já nevím, jestli je to faul, nebo ne. Z těch záběrů, co jsem viděl, to nepoznám.

Reagovat
ttopi

Tak tak. Ono je vlastně úplně jedno, jestli to od Deliho byl faul, nebo nebyl. Ale zkrátka se zapojil do hry. Na druhou stranu nemohl udělat nic jinak (leda nesmyslně běžet do branky Kyjeva, nebo do strany směrem k autu). Patová situace

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
celeb

Pato by to vyriesil lepsie.

Reagovat
jackinho10

Jako ja bych chapal, ze pisknul ofsajd, kdyby ten “faulovany” hrac dynama mohl nejak tomu golu zabranit, ale to je podle me nesmysl

Naopak souhlasim s timto posouzenim situace:

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1014177-ukrajinsky-expert-gol-slavie-neplatil-kvuli-faulu-deliho-pojistka-byla-z-ofsajdu.html#hp-sez

Reagovat
SIRBRANIKE

Ak by nebol v ofs tak písknu faul. Neviem čo riešite.

Reagovat
mistr129

On to nebyl faul vůbec. Šlo o to, že se srazil s tím hráčem. Jestli tím ovlivnil hru je na posouzení rozhodčího.

Reagovat
ttopi

Podle mě právě neovlivnil. Ten hráč Kyjeva by již zakončení Tecla nezabránil. Tohle se písklo striktně podle pravidel, aby se nemuselo případ od případu posuzovat, do jaké míry to ovlivnění bylo, či nebylo. Zapojil se do hry. Gól neplatí. Tečka.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ttopi

Ten míč přes Tecla přepadl k jeho pravé straně, hráč se snažil k němu dostat zleva. Do míče by určitě nezasáhl. Ale je pravda, že mohl zkusit třeba Tecla faulovat

Reagovat
jackinho10

Ano to bych chapal odpiskani faulu, ale ne ofsajdu

Reagovat
jackinho10

Ja ti rozumim, ale pro me je proste hrac v ofsajdu, kdyz na nej de mic nebo jevi snahu ten mic hrat, coz si myslim, ze u deliho nebylo, a proto bych chapal odpiskani faulu.. viz jako ten odkaz, ktery jsem prilozil vyse

Reagovat
jackinho10

Takze tzn. ze ten gol mohl i klidne uznat..

Reagovat
mistr129

Však jo, ale kdyby to bylo jediný v tom dvojzápase, tak nemůžeme říct ani popel.

Reagovat
mistr129

*srazil se s ním z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl vůbec faul, ale ovlivnění hry z ofsajdu. On se s ním nemusel ani střetnout, stačilo překážet bránícímu hráči a už je to ofsajd. Taky mi to přijde přísné, ale to je tím, jak se upřednostňuje pouštění situací a mrtvých ofsajdů a tak dále. Bere se to tak, že když se hráč míče nedotkne, tak se o ofsajd nejedná, ale přitom stačí být v jeho blízkosti a ofsajd to je. Mám příručku fotbalových pravidel z roku 1 - 2 (asi 197X) a tam je mrtvý ofsajd znázorněn jako akci uprostřed hřiště, zatímco ofsajdový hráč je někde u postranní lajny pomalu

Reagovat
jackinho10

Ale stacilo prekazet branicimu hraci v cem? Jakoze by zastavil tecla? A to ten rozhodci poznal podle ceho?

Reagovat
anarchochuligan
Reagovat
anarchochuligan
Reagovat
ttopi
Reagovat
smazaný uživatel

kdyz koukas na balon a periferně vidíš jak se ty hráči prolnou tak nemáš šanci to poznat.Kolikrát když hraju Fifu tak přestanu na chvilku hrát protoze to smrdí ofsajdem.Ofsajd to byl ale nekdy je tezky vystihnout ten moment

Reagovat
lada.sp

hele když můžou mít mikrospánek třeba řidiči z povolání tak proč né pomezní?

Reagovat
Pablos

ten rozhodčí tam u toho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon sami poznali jak se citi v lize vsechny tymy kteri proti nim hrajou

Reagovat
F.Torres

Přečetl jsem půlku a to stačilo. Zastavil jsem se u toho, že vlastně Slavia nebyla lepší, ale Kyjev s tím, že hrál co potřeboval (wtf, vždyť podali velice špatný výkon ), a že Slavia v dvojzápase měla jen šanci Součka. To je prostě hovadina. Kyjev rozhodně nebyl lepší, Slavia měla rozhodně více šancí, vždyť jen v prvním zápase měla 2-3 tutovky a minimálně hlava Deliho a Zmrhala byla vyložená. Těch pološancí a náznaků na zajímavý brejk měla Slavia také více. Kdyby bylo Dynamo lepší, nemám problém to uznat, ale toto je prostě blbost a neobjektivita. Ano, Dynamo dalo ve výsledku přes různé faktory více golů a postoupilo, ale neuznám, že bylo lepší a hrálo profesorsky, takhle profesorská hra nevypadá, to hrajou atleti třeba, ale rozhodně výkon dynama nebyl profesorský

Velice špatný a neobjektivní článek.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
F.Torres

děkuji za názor, přijďte zas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Jinak musím říct, že předkola pražských S byla letos opět bezkonkurenčně nejlepší zábava. Sparta pobavila hlavně výsledkem a hrou, Slavia tímhle směrem ostudu myslím neudělala, ale ta show kolem toho to dostatečně vynahradila.

Už teď se těším na příští start pohárového ročníku, laťka je tentokrát nastavená hodně vysoko.

Reagovat
andrew96

Spartě i Slavii je na místě poděkovat, že díky nim už člověk nepotřebuje Boleslav ani v Evropě a definitivně je tak naprosto zbytečným klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nastane ponížení Plzně v LM.

Reagovat
Blasphemer

Utřu si slzy vstupenkou na Real.

Reagovat
dinss

Sranda je, že tenhle CR7 tam předpokládám nikdy nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak předpokládáš.

Reagovat
clinger

mindráček promluvil.mě by zajímalo jak byste reagovali vy Plzeňáci kdyby vás takhle někdo sejmul

Reagovat
Blasphemer

Asi tak, jako loni. Nebrečel bych jako zasraná buzna, jak je zvykem v Edenu.

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

A proč se neřeší jasná penalta po ruce po prvním poločase

Reagovat
Shevchenko

Teď si nejsem jistý, ale nebylo to mimo vápno?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, uvnitř

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Udiať sa toto v súvislosti so slovenským klubom, tak sme krajina uplakancov a aj tak sme na nich nemali. Keď sa to stalo českému klubu, tak je päť článkov úplne normálnych a člen predstavenstva klubu, ktorý vyhlási, že s nimi UEFA a rozhodcovia vyje*ali a zakončí to hláškou "je*at Dynamo", je samozrejme hrdina. Holt, futbal býva nespravodlivý, ublížilo sa aj lepším klubom, ale podvody a mafiu za tým vidia iba naše národy. Žeby zo zvyku?

Reagovat
MiraM

Pod nadpis se podepisuju

Reagovat
Posledni Kovboj

hned pod nej, nebo kousek stranou?

Reagovat
Pablos

ale za kuráž popsat si displej

Reagovat
SIRBRANIKE

Pekný článok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych trochu shrnul fakta:

1) gól Dynama v Praze regulérní, je pouze chyba slávistů že přestali hrát. Navíc v době přihrávky na Verbice již druhý míč na ploše nebyl

2) penalta Slavie v nastavení regulérní, ačkoli díky tomu že Verbic hrál jako první balon, tak by se jistě našlo pár sudích, kteří by jí nepískli

3) gól Slavie v Kyjeve správně neuznán. Díky ofsajdu Deliho, který ovlivnil hru...

4) gól Dynama na 2:0 samozřejmě neregulerní z ofsajdu

5) neodpiskaná penalta pro Dynamo po faulu Deliho

Takže bylo zde 5 sporných momentů, kdy ve 3 to sudí posoudil správně, jednou poškodil Slavii a jednou Dynamo. A po takovémhle průběhu dvojzápasu tu celá slávistická obec sehrává tohle ublíženecké divadlo o největším fotbalovém zářesu minimálně desetiletí

Reagovat
John Obi Mikel

Když shrnuješ fakta. Musíš je shrnout správně.

1) Gól Dynama v Praze minimálně sporný. Dva míče na hřišti + ofsajd hráče Dynama. Ale budiž.

2) souhlas a ten pár je Cakir a Pavlín Jirků

3) gól Slavie v Kyjevě překvapivě a špatně neuznán. Obránce si naběhl do Deliho STOJÍCÍHO v ofsajdu, který tak sotva ovlivnil hru.

4) Penalta Slavie v Kyjevě po tutové ruce nepísknuta, neřeší se, nevím proč.

5) Gól Dynama neregulérní z ofsajdu.

6) Neodpísknutá penalta pro Dynamo po brejku a faulu Deliho.

Suma sumárum. Takže je tu šest sportných momentů. Po správném posouzení tu máme skóre 1:1 a 2:2. A kdo by postoupil si spočítej.

Reagovat
SIRBRANIKE

1) ofsajd ani omylom pozri sa na fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Po správném posouzení aha. Čili správné je to slávistické, chápu

Reagovat
John Obi Mikel

Kdepak, správné je podle pravidel

Reagovat
Kiwi-21

Ano Deliho faul byl na penaltu ale pokud by správně uznal gól na 1:1 a nebo neuznal gól na 2:0 vůbec tahle situace nemusela nastat

Reagovat
John Obi Mikel

Je to tak, psát jsem to nechtěl.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně nemůžu být objektivní, ale jestli to od Deliho bylo na penaltu, tak potom musí být odpískaná penalta při každé standardce... Ještě si vynechal ruku na vápně

Reagovat
mayday

Byl to dost podobnej souboj jako ten Marokánec a Vasquez v LM. Já bych to nepískal. Ten neuznanej gól Slavie budiž. I když přesně kvůli tomuto by mělo být video. A vzhledem k tomu, že Deli nic neudělal a Ukroš do něj vrazil, gól bych uznal. Navíc ten Ukroš tuším nemohl hrát balón a Tecla ohrozit. Pak je tam tutová ruka v prvním poločase, tuším dokonce ve vápně. Jestli ne hlavní, tak ten plešatej na lajně to musel kurva vidět. To byla jasná pecka.

Reagovat
clinger

tu 5) nemyslíš vážně viď?to je jasný že už to nepískne když už je to na konci a je rozhodnuto.aspoň se pak může říct že chyboval na obě strany viď.taková berlička pro sudího

Reagovat
dinss

Ten patý bod je takový sporný. Pecka to mohla být ale dost rozhodčí by jí taky neodpískalo...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Mužeš čumět na točici se taliř

Reagovat
n4

Solidní kamikadze od Luftjardy

Reagovat
smazaný uživatel

nechci nic a nikoho omlouvat, hodně čtu naše soupeře, jak píší o tom, že jsme si to mohli / měli uhrát v jiných situacích...ano, TEORETICKY souhlas...ale prakticky s tímto poměrně silným a nepříjemným soupeřem, to je prostě o jedné, dvou nebo max tří šancí...my jsme 2 tutovky nedali a o gól nás úmyslně okradl pomezní rozhodčí...to co předvedl, bylo až příliš...ani nejde, že to mávl, jsme lidi a chyby děláme... jde o to, až po jaké době, i když na to čuměl a nic a nikdo mu neclonilo...jako by mu po 10sek docvaklo, že Slavia nemůže z nějakého důvodu prostě vsítit branku...doufám, že to byl jeho poslední zápas na takové úrovni..škodí to fotbalu..

Reagovat
montaigne33

Je zvláštní, jak přísně hodnotí dobrý výkon Slávie cz novináři (viz nízké hodnocení hráčů Sportem, ačkoliv SKS po většinu zápasu přehrávala Dynamo). Co se týče neuznané branky pro "ofsajd/faul" Deliho- několikrát jsem si zpomaleně situaci prohlédl= a obrance v momentě kdy nemohl zabránit Teclovu zakončení naskočil do Deliho/ pochybuji, že by stejnou branku např Dynamu ten stejný rozhodčí neuznal... Rozhodl vztah místopředsedy UEFA k Dynamu...

Reagovat
Andis

Myslím, že tohle je upřímně článek objektivní a konečně na úrovni. Je to určitý reálný názor na věc, na rozdíl od výkřiků Slávia válec a evergreen všech - Dynamo je hratelné. Gol Slávie v pořádku odvolán, gol Dynama Slávisty poškodil. I tak by zůstal stav 1:0 a Slávie musela dávat goly, že to psychicky nezvládli jen ukazuje nevyspělost. Takže ta realita je opravdu taková že Slávia za 180 minut vytvořila jedinou Součkem nedanou řádnou šanci. Penalta jí silně pomohla jinak nebyla schopna překonávat obranu soupeře. Resp. toto je reálný obraz síly českého fotbalu. Podle mnohých znalých fandů a odborníků zde Slávie neprošla přes tak hratelného soupeře, který měl horší soupisku a kdo ví co.

Reagovat
mistr129

Zatímco Jaroslav Tvrdík volal po Surkisově odvolání z vedení evropského fotbalu, webové stránky Dynama Kyjev vydaly jeho hodnocení zápasu: „Jsem spokojený s výsledkem, vše ostatní je nepodstatné.“

Reagovat
SaianSupaCrew
Reagovat
smazaný uživatel

to že Surkis je jeden z největších zmrdů evropského fotbalu je fakt, který zná každý malé děcko, co se v tom trochu orientuje... ovšem taky je faktem že Tvrdík je jenom ubrečená kurvička šikmooček, takže on je ten poslední co by se měl strefovat do vedení UEFY, zvlášť když mu můžou nafasovat takové flastr, že se z toho boreček posral smazáním toho jeho příspěvku na twitteru

Reagovat
Pablos

I Vy se můžete stát funkcionářem UEFA, podmínka ? Stačí, abyste v minulosti byl obviněn a následně i usvědčen z korupce.

Reagovat
SaianSupaCrew

Jako funkcionáře, na nějáké regionální úrovni á la Pelta, bych ještě pochopil. Ale že se někdo takový může stát místopředsedou UEFY, to je prostě šílenost

Reagovat
Pablos

Je mi z toho normálně fakt hnusně morálně ...někdy normálně lepší nevědět a žít si ve své naivní bublině.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohohle člověka podle zdejších komentářů po včerejšku 99 % plzeňáků obdivuje možná i víc než Bebra. Prostě svůj k svému

Reagovat
smazaný uživatel

aby slavia mohla rict, ze si s ni "fotbalovy buh" vyrovna ucty navzdy musela by takhle vypadnout jeste nejmin 1000x.....a to beru zarezy ve prospech slavie jen za poslednich 25-30 let

Reagovat
smazaný uživatel

Alkohol se na tobě nepěkně podepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1014287-mafie-uefa-retoriku-slavie-povazuje-vedeni-facr-za-prehnanou.html#hp-sez

"FAČR považuje výroky vedení Slavie po odvetě 3. předkola Ligy mistrů na hřišti kyjevského klubu za nesportovní a také za hranou respektu vůči UEFA, jejím představitelům i klubu Dynamo Kyjev. Rétoriku vedení Slavie vynesenou v emocích považuje FAČR zároveň za přehnanou a poškozující obecně český fotbal, a to nejen v očích vedení UEFA," upozorňuje asociace ve svém prohlášení.

"Dál nebude FAČR celou situaci již komentovat, i z toho důvodu, že se jí budou zcela jistě zabývat patřičné orgány UEFA," poukazuje asociace, že Slavia musí počítat s disciplinárním řízením.

... takže trestík přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné!!!Tvrdík má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan bojující za práva Slávie ? Co já tady ještě neuvidím

Reagovat
Mass

FAČR jsou přizdisráči a bojí se mafiána Surkise.

Reagovat
smazaný uživatel

silnější pes mrdá... v lize jste to vy, Sparta a Plzeň... v Evropě jsou překvapivě i silnější alfasamci

Reagovat
Mass

Surkis je fakt zajímavá osoba, asi jako kdyby se u nás stal Kajínek předsedou nejvyššího soudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kajínek není východoevropská oligarcha, že jo... na východě (zvlášť v dnešní Ukrajině) vládnou bohužel tihle lidi, těm je povoleno všechno

Reagovat
dinss

Reagovat
Shevchenko

Byl na EF někdy delší nadpis?

Reagovat
Shevchenko

Pořád přemýšlím, kdo je ubrečenější, jestli Slávisti, nebo Slováci.

Reagovat
dinss

V tom je rozdíl?

Reagovat
clinger

sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

U takto vyrovnaných týmů chyby rozhodčích zápas ovlivňují. Kdyby ten gól uznal a nepadl další z ofsajdu, novináři by vynášeli Slávii do nebes.

Reagovat
dextroza_m

UEFA MAFIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele