Pro jablonecké hráče je prioritou třetí místo, v druhé už nevěří

20.05.2018, 09:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Jak to vlastně vypadá s Barošem po sezóně? Bude pokračovat v kariéře?

Reagovat
ratusek

Spíš ne, zvláště po tom, co je na jaře celkem často zraněný. Otázka taky bude, zda se zachráníme nebo ne. Nicméně nás čekají velice krušné časy na přestupovém trhu hlavně do utočné řady, protože spoléhat se na Poznara s Diopem může jen sebevrah

Reagovat
smazaný uživatel

Kuršné časy bych tomu neříkal, když máte asi 4. nejbohatšího majitele v lize, co dokáže přeplatit i Plzeň Spíš bych se bál, jestli do toho bude zasahovat Pánik. Viděli jsme, co si vybral do Zlína

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš jo... kdyby chtěl skončit tak by to oznámil dřív aby se stihnul rozloučit. Letos odehrál celkem dost a když už byl zraněný tak na chvilku. Poslední sezonu ještě dá... na poslední půl hodinu bude platný dost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Proč by končil jeden z nejlepších střelců ligy letos?

Reagovat
ratusek

Ať už s ním nebo bez něj, je potřeba přivést zabijáky, ale nenechávat to na Pánikovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché: věk, rodina. Ale pokud neskončí, budu jedině rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Došek dal ve svý poslednín sezoně ještě víc gólů, jak letos Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

A ne, tak dal o gól míň Došek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl takovej Pokakanec, tak by možná v druhý místo věřil. Stačí, aby vyhráli a Slavia to nedala v Teplicích a jsou druzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia v těch Teplicích musí prohrát. U remízy bych tomu nějakou šanci dával, ale Teplice dostaly doma čtyřku od Brna a teď by měly porazit Slávii? Moc pravděpodobné to není. Nemají ani motivaci. Vyhráli tři z posledních 15 zápasů...

Reagovat
KingMaster13

Kdyby hráli normálně tak jo ale oni na to už serou. Nemají o co hrát, takže tu remízu tam prostě ukopeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tím si právě nejsem jistý. Na jaře jsou fakt marný. Pamatuju, že u nás hráli první jarní zápas a takhle tragický výkon jsem dlouho neviděl. Jedině snad ta pokuta, že by je motivovala, ale dávám tomu tak 5% maximálně. Spíš záleží, jak na vaše hráče dolehne ta kauza s CEFC.

Reagovat
Pokahontas

Nejhorší,co může fotbalista a sportovec obecně udělat,je zabývat se něčím,co vůbec nemá možnost ovlivnit-jako právě výsledek cizího zápasu.To je fakt hrdinství,věřit tomu,že někdo jinej uhraje něco,co by se hodilo do karet.A ooobrovské umění,když se to tomu druhému povede

Jediný zápas,na který je třeba myslet,je ten nejbližší vlastní-všechno ostatní jen rozptyluje pozornost a snižuje tak šanci na to,že se zápas zvládne.

Reagovat
El Campeon

Radu sme si měli nechat.já to řikal pořád.kde sme mohli teď bejt

Reagovat
smazaný uživatel

To jaro má Jablonec fantastický Ale zajímalo by mě, jak moc vážně myslí evropské poháry. Stejně tak Olomouc. Moc jim přeji úspěch, ale nevím, jestli na to mají hráče. Aby nedopadli jako Zlín, který si to prostě zkusil, vypadl a pak bojoval o udržení.

Peltič možná nějaké peníze schrastí a zkusí posílit. Ale Olomouc? Neměli ještě nedávno finanční potíže?

Píšu to jen v reakci na to, že hráč Jablonce přemýšlí mezi EL a LM jako by ten klub byl na tohle dávno vybavený.

A ano, jsem fanoušek FC Koeficient.

Reagovat
ondrasch77

Tak pokud půjdeme do základní dkupiny EL, tak tuším vyfasujeme 70 mil.... (pokud porazíme v sobotu Slovácko). To znamená, že se nebude rozprodávat tým, naopak se posílí, pravděpodobně ještě přibudou sponzoři, kteří se budou chtít zviditelnit v EL...., takže za mě o.k.

Reagovat
Chlupatá máma

V EL se lokální sponzoři zviditelnit nemůžou. A snad fotbalovej bůh bude spravedlivej a zázrakem předměstí ve skupině nebude.

Reagovat
ondrasch77

když myslíš...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele