Primera División - souhrn 8. kola

17.10.2014, 22:58, aktualizováno 20.10.2014, 22:43
Komentáře a souhrny
Real Sociedad ztratil dobře rozehrané utkání s Getafe. Barcelona porazila Eibar a zůstává na špici. Real Madrid si nedělal problémy proti Levante, načež se dočasně dostal na druhé místo, z nějž ho ale výhrou v Elche sesadila Sevilla. Atlético si poradilo s Espanyolem a dotáhlo se na Valencii, která vybouchla v La Coruni, Villarreal přehrál Almeríi...

Real Sociedad - Getafe CF 1:2

20.10.2014 20:45

Góly: 82. Pablo Hervías - 90. Abdoul Yoda, 90+4. Abdoul Yoda

Strhující závěr v podání soupeře připravil domácí Real Sociedad San Sebastian o všechny body. Ačkoli domácí vedli ještě pět minut před koncem utkání, Getafe neuvěřitelně skórovalo v nastaveném čase dvě branky a díky nim si připsalo tři body.

Závěr, jaký se vidí jen málokdy. Hostující fanoušci možná už opouštěli stadion Anoeta s pocitem zmaru a prohraného zápasu, ale ti, kteří tak učinili, musí hořce litovat. Nejenže jejich miláčci zvládli v devadesáté minutě díky brance Abdoula Yody vyrovnat, ale hráč s přízviskem připomínajícím postavu z Hvězdných válek se stal střelcem i druhého gólu o celé čtyři minuty později!

Domácí začali hodně aktivně a hned z první akce se dostali k rohovému kopu. Ten nebyl špatně zahrán, jenže centr se nakonec zatočil přímo do rukavic gólmana Guaity. Na opačné straně se poprvé ukázal pozdější hrdina utkání. Po levé straně unikl Yoda, a i když byl stíhán domácím obráncem, dokázal špičkou kopačky zamířit. Brankář Zubirakai jen tak tak vyrazil. O dorážku se ještě snažil Sammir, ale ten se s míčem dostal k čáře a příliš daleko od ideálního střeleckého úhlu.

Domácí San Sebastian byl rozhodně mnohem aktivnějším týmem, jenže se mu nedařila kombinace. Zkoušel to po zemi, následně sérií volných přímých kopů. Ani tato varianta ale neznamenala gól, protože Castrův centr namířil Xabi Prieto hodně nepřesně. V domácím dresu se do útoku dral také Alfred Finnbogason, ale jeho rána opět nemířila mezi tři tyče, takže jakékoli vzrušení bylo zbytečné.

V další šanci se ocitl Sarabia a neměl ke gólu daleko. Na pravé straně měl prostor na střelu a svůj přízemní pokus nasměroval přímo do tyče! Po akci hostí se podobného výsledku dočkali i domácích. Útok domácích se přesunul z pravé strany na levou, kde byl chviličku volný Castro, neohrožené se položil do střely a i on orazítkoval brankovou konstrukci. Rozhodnout o tom, kdo jako první půjde do vedení, mohl David Zurutuza, ale jeho ránu vyrazil Vicente Guaita nad břevno své svatyně.

Nástup do druhé půle se lépe povedl Getafe, které se prokombinovalo až do další šanci. Díky Sarabiovi se míč dostal k pokutovému území, kde Sarabia vypálil. Brankář Zubikarai si ale poradil. Následně útočící Finnbogason nejprve nepřesně hlavičkoval, o pár vteřin později mířil pod břevno, ale gólman Getafe vyrazil. Finnbogason byl dnes hodně vidět a nebyla to zásluha jen jeho urostlé postavy. Finský střelec využil svých schopností a několikrát se dostal do zajímavé pozice. Ani jednou ale netrefil prostor, kam by brankář Vicente Guaita nedosáhl.

Až v posledních fázích utkání se diváci na Anoetě dočkali dramatu. Jako první udeřili domácí. Velký kus práce na gólu odvedl svou patičkou Canales, vysunul tak Velu, který naservíroval centr na malé vápno. Tam se objevil Pablo Hervias a překonal svého oponenta - 1:0.

Když si domácí nadšeně představovali tři body, Getafe zaťalo drápy. V devadesáté minutě se totiž k centrovanému míči dostal Abdoul Yoda a vypálil. Jeho ránu mu obránci ještě zablokovali, ale na druhou už nestihl zareagovat ani brankář Zubikarai - 1:1. Mnohem větší šok si vzal na starosti stejný hráč jen o tři minuty později, když už se hrálo nad rámec vyměřené doby. Po straně se šikovně uvolnil Sammir, který využil nedůraznosti obránců a před bránu předložil míč Yodovi. Ten měl úlohu usnadněnou, protože brankář Zubikarai byl z brány venku - 2:1 pro madridský celek!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Almería 2:0

19.10.2014 21:00

Góly: 23. Ikechukwu Uche, 59. Ikechukwu Uche

Villarreal si nakonec poradil s UD Almeríí, i když soupeř mu v některých pasážích zápasu nepříjemně vzdoroval. Hrdinou utkání se stal domácí útočník Uche, který se prosadil v obou poločasech.

V prvních minutách se Villarreal ujal otěží zápasu a vlastně je až do konce utkání nepustil. Nejprve se do šance dostával dos Santos, ale jeho střela postrádala razanci i přesnost. Navíc byl připraven brankář Rubén, který by v případě nutnosti jistě zasáhl. Aktivní Ikechukwu Uche ukázal, že není jen rychlostně skvěle vybavených hráčem, ale že bravurně ovládá také techniku. Pohotovou patičkou se pokoušel nastartovat spoluhráče, ale obránce Navarro mu míč odebral.

Villarreal se pokoušel nalézt skulinu ve hře Almeríe, ale chvíli se mu to nedařilo. Až o dvě minuty později to vypadalo mnohem nadějněji, když se domácí skvěle dostali s míčem do šestnáctky, kde posléze dostal přihrávku na hranici malého vápna Goméz, který však vypálil pouze do brankáře Rubéna. Od něj se ještě míč odrazil do strany k dos Santosovi, ale ten už se k dorážce nedostal.

Villarreal přikládal pod kotlem a dařilo se nejvíce dos Santosovi. Ten nejprve zkoušel vypálit zpoza vápna, odkud však trefil jen bránícího hráče před sebou a o chvíli později zkoušel z podobného místa najít přihrávkou doleva nabíhajícího Caniho, pro kterého ale byla přihrávka příliš dlouhá, než aby ji mohl dostihnout na hrací ploše. Mrzet jej to ale nemuselo, protože i tak se jeho tým dostal ke gólu.

Cani dostal míč před šestnáctkou, odkud skvěle přihrál do vápna Giovanni dos Santosovi, jehož povedenou střelu z voleje vyrazil Rubén jen před sebe. K jeho smůle se právě tam nacházel pohotový Ikechukwu Uche a vrátil míč do sítě - 1:0 pro domácí tým. A je nutné zdůraznit, že za prozatímní průběh to bylo vedení zcela zasloužené.

Větší problémy pro domácí znamenal konec prvního poločasu, když se zranil zkušený Cani. Strůjce první branky musel být nahrazen čerstvým mladíkem Denisem Čeryševem. Další střídání proběhlo již v rámci druhého poločasu, když se ze hřiště poroučel José Antonio Dorado, jehož nahradil obránce Victor Ruiz. A ten jen sledoval, jak si vede jeho mladší kolega s výrazně ofenzivnějšími úkoly. Dos Santos se protáhl s míčem po straně až k vápnu, kde poté vystřelil jedovatou ránu. Ta ale brankáře Rubéna nepřekvapila.

Překvapila jej až další minuta, v níž si Čeryšev pohrál s obráncem před sebou, zpoza pokutového území adresoval na levou stranu centr Gómezovi, který následně poslal parádní přihrávku do vápna. Tam se ocitl všudypřítomný Ikechukwu Uche, který vstřelil druhou branku svého týmu.

Dvacet minut před koncem se do útoku hnal Édgar, který se nakonec rozhodl pro individuální zakončení a svou tečovanou ranou nadělal problémy brankáři Asenjovi. Na opačné straně se pokoušel o další pumelici opět dos Santos, ale ani jeho akce neskončila díky zákroku brankáře Rubéna gólem.

Více informací k zápasu

Elche CF - Sevilla FC 0:2

19.10.2014 19:00

Góly: 59. Carlos Bacca, 73. Kévin Gameiro

Sevilla nakonec dokázala překonat obranu Elche a z jejího hřiště si odvezla všechny tři body. Obě branky padly až ve druhé půli. Nejprve se podařilo skórovat Carlosi Baccovi, po něm skóre zápasu uzavřel Kevin Gameiro.

Domácí hráči nečekali na to, až se Sevilla aklimatizuje před jejich publikem, žádné formální výměny balonů, žádné zdlouhavé kombinace. Zakončovat se ve druhé minutě pokoušel Albacar, kterého vychytal Beto. Následně se do míče opřel také Herrera. Po deseti minutách se do skvělé šance prodral Aleix Vidal i s míčem u nohy, ale namísto střely volil ještě nahrávku na obsazeného Baccu. To je sice pan střelec, ale bez míče ani Bacca nedokáže skórovat.

Aleix Vidal se stal postupně velmi cenným artiklem a článkem základní sestavy Sevilly. Rychlík se slušnou technikou a těžko vyčerpatelným fyzickým fondem se dostal do další velké šance, když si po pasu za obranu nabíhal po straně až do vápna, ale ani jeho střela díky zákroku brankáře Herrery neskončila v síti. Sevilla v tuto chvíli jasně přebírala otěže zápasu a domácí nevěděli, jak by měli reagovat.

Mladík Gerard Deulofeu dokázal ohromit Everton, ale v Seville kupodivu nedostával tolik šancí. Dnešní se rozhodl využít na maximum, ale postup na bránu uspěchal. Do druhé půle nastoupil v dresu Sevilly Diogo Figueiras, který vystřídal nevýrazného Cokeho. Pět minut po této změně se snažil přesně zamířit polský záložník Krychowiak, ale nezvolil ideální zakončení a mířidla neseřídil úplně ideálně.

Vstup do druhé půle se mnohem lépe povedl Seville, která se dočkala první branky v zápase. Mladík Gerard Deulofeu se rozhodl o přímou ránu a pořádně vystrašil Herrera. Ten sice jeho ránu vyrazil, ale jen k Baccovi. Zkušený útočník Sevilly napálil míč do sítě, a i když ho brankář Herrera vyrazil, už se mu to nepovedlo před brankovou čarou a Sevilla vedla - 0:1.

Domácím trvalo, než se dokázali opět dostat do zápasu a ještě delší čas uběhl, než se Elche dostalo do útoku. S míčem u nohy se o to pokoušel Albacar, ale brankář Beto si s jeho nepříliš přesnou ranou poradil bez větších obtíží. Po hodině hry se do zápasu dostal Kevin Gameiro a stačilo mu málo, aby se zapsal do střelecké listiny. Využil při tom práce Damiána Suáreze, který poslal do vápna před bránu skvěle nadýchaný míč a Kevin Gameiro jej pouze nasměroval správným směrem tak, že brankář Herrera nedokázal situaci zachránit.

O zajímavý pokus se zasloužil Rodrigues, ale jeho rána z větší vzdálenosti si cestu mezi tři tyče nenašla. To se nepodařilo ani s chutí hrajícímu Kevinovi Gameirovi. Francouzský střelec nebyl daleko od toho, aby se radoval z druhé trefy v zápase, jenže pět minut před koncem zápasu nevyřešil celou akci ideálně. Sevilla postupovala na svého soka bez obav a ve větším počtu, Gameiro navíc dostal na vápno skvělou nahrávku, ale brankář Herrera mu vykryl střelecký úhel a Francouz tak nezakončil podle svých představ.

Mrzet jej to ale příliš nemuselo, protože Elche si nedokázalo vypracovat téměř žádnou gólovou akci. V závěru mohlo ještě inkasovat, ale Suarez je přeci jen spíše nahrávačem než zakončovatelem. Nakonec si Sevilla odváží všechny tři body a prozatím je na druhé příčce o tři body za první Barcelonou. Elche se trápí a v tuto chvílí už mu patří až osmnáctá příčka, což je místo sestupové.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Valencia CF 3:0

19.10.2014 17:00

Góly: 36. José Luis Gayá (vl.), 43. Lucas, 79. Toché

Po výhře 3:1 nad loňskými šampiony Atléticem Madrid jela Valencia na půdu Deportiva La Coruňa plná sebevědomí... a ošklivě narazila. Zasloužená drtivá prohra 3:0 srazila Los Che zpět na zem, vždyť šlo o jejich vůbec první porážku v nové sezoně. To Depor, který doposud ukořistil jen čtyři body, může po čtyřech porážkách v řadě pořádně slavit.

Všechno odstartoval vlastní gól, který si vstřelil krajní bek José Gayá v třicáté šesté minutě. Ještě do přestávky stihl navýšit vedení domácích Lucas Pérez a stadion Riazor se otřásal v základech. Když pak střídající Toche po změně stran přidal zásah číslo tři, nebylo již o vítězi sebemenších pochyb. Depor se tak posunul ze sestupových pozic, zatímco Valencie rázem ztratila půdu pod nohama a propadla se už zpět za Real Madrid.

Hned od počátku byli domácí tím aktivnějším celkem a Ivan Cavaleiro dvakrát prověřil brankáře Yoela, který dostal přednost před obvyklou jedničkou Diegem Alvesem. Na druhé straně zahrozil Antonio Barragán, ovšem stejně jako jeho kolega v útoku Rogrigo Moreno se svou ranou neuspěl. Pak již přišel první zásah Deportiva. Reprezentant Bosny a Hercegoviny Haris Medunjanin poslal svůj přímý kop ke smůle galicijského klubu jen do břevna, ovšem alespoň z této situace vytěžil rohový kop. Sám jej rozehrál a se štěstím si mohl zakřičet gól, neboť jeho centr poslal do vlastní sítě mladičký Gayá.

Dvě minuty před odchodem do kabin dostala otřesená Valencie druhý tvrdý direkt. Aktivní Cavaleiro sklepl hlavou míč pro Péreze, jenž bez váhání napálil míč do sítě. Do druhé půle tak hostující trenér Nuno poslal hned dvě nové tváře, když Piattiho se Souzou nahradil Gilem a Feghoulim. Poslední jmenovaný brzy napálil míč jen do obranného bloku Deportiva a domácí brankář Fabricio pak udržel čisté konto zákrokem při ráně Rodriga.

Jakýkoli závěrečný tlak hostí pak rázně utnul dvanáct minut před koncem Toche, když střelou z hranice šestnáctky překonal Yoela potřetí v zápase a dodal finální tečku přesvědčivé a velmi důležité výhře Deporu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 2:0

19.10.2014 12:00

Góly: 43. Tiago, 71. Mario Suárez

Atlético Madrid se vrátilo na vítěznou vlnu a přehrálo v domácím prostředí Espanyol 2:0. Obecně vyrovnané utkání rozhodly až tradičně silné standardní situace Simeoneho mužstva, které se díky výhře posunulo na čtvrtou příčku jen bod za Realem Madrid. Espanyol po utnutí čtyřzápasové série bez porážky spadl na místo jedenácté.

Střelba branek je pro obhájce ligového titulu vůbec docela oříšek po celou novou sezonu. Do nedělního poledne na stadionu Vicenteho Calderóna ‚Atleti‘ nastříleli pouze sedm gólů za stejný počet zápasů. Ve stejném duchu pak pokračovali i v zápase s Espanyolem, kdy sice během první půle měli převahu i několik slibných šancí, jenže pokaždé je zradilo zakončení. Hosté se užuž viděli s výhodnou bezbrankovou remízou v šatně, jenže dvě minuty před odchodem do kabin se přece jen prosadil domácí Tiago.

Obrana barcelonského klubu nezvládla patřičně odklidit Kokeho rohový kop, za což krutě zaplatila skrze Tiagovo zakončení z hloubi šestnáctky po Gabiho zpětném centru. Po změně stran sice hosté zabrali, ovšem stejně jako Atlético v prvním poločase nebyli schopní své herní dominance využít. Atlético se ve zbytku utkání pokoušelo udeřit z brejků a málem se mu to povedlo, nebýt Mandžukićova slabého zakončení po jinak dobré akci i odstavení Lópeze.

V jednasedmdesáté minutě pak chorvatskému útočníkovi ukázal Mario Suárez, jak se to ve finální fázi dělá. Po dalším rohovém kopu totiž Suárez zůstal na zadní tyči nikým nehlídán a pohodlně uklidil míč do sítě po přizvednutí Josého Gimenéze. Tím veškeré naděje hostů na jakýkoli slibný výsledek povadly a bylo jen otázkou, zda domácí stihnou přidat další góly, nebo ne.

Nejprve pálil do Casillovy náruče Griezmann po dobré kombinaci na jeden dotek s Gabim, a poté někdejší kanonýr Realu Sociedad napálil po přímočarém sprintu pravým krajem hřiště brankovou konstrukci. Samotný závěr si již Atlético pohodlně pohlídalo a závěrečný hvizd rozhodčího Vicandiho Garrida provázely oslavné výkřiky z tribun. Jedinou vadou na kráse tak zůstává gólová nemohoucnost madridské ofenzivy ze hry.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Málaga CF 1:2

18.10.2014 22:00

Góly: 90+4. Nabil Ghilas - 22. Samuel, 31. Nordin Amrabat (pen.)

Ani na osmý pokus se nováčkovi z Córdoby nepovedlo zvítězit, tentokráte v rámci andaluského derby byla nad jeho síly Malaga. Ta si z hřiště soupeře odváží všechny body za pohodlnou výhru 2:1 díky brzkým brankám Samúa s Amrabatem, které až v samotném závěru zmírnil Nabil Ghilas.

Zatímco hosté se tak posunuli již na skvělou sedmou příčku, Córdoba zůstává pevně přikovaná v zóně sestupu. Do zápasu šli domácí se šňůrou remíz, a to leckdy smolných, ovšem tentokrát vše začalo vypadat bledě již z kraje prvního poločasu. Malaga si první šanci vytvořila po čtvrthodině hry, když Juanmiho rána zpoza šestnáctky proletěla jen těsně vedle pravé tyče. Sedm minut nato se již hosté mohli poprvé oddat gólové radosti. Samú se s ničím nerozpakoval, napřáhl z voleje a trefil přesně pravý spodní roh po Camachově centru zleva.

Krátce po uplynutí půlhodiny hry bylo pro Córdobu ještě hůře. Brankář Juan Carlos totiž složil na trávník Juanmiho ve vlastní šestnáctce a kromě žluté karty si vysloužil také odpískání pokutového kopu. Nordin Amrabat jej překonal další přízemní ranou k levé tyči a Malaga již pohodlně vedla 2:0. Nebýt Carlosova skvělého zákroku po další střele Samúa, mohlo být poločasové vedení hostů ještě výraznější.

I po změně stran si Malaga aktivní hrou hlídala vedení a nepouštěla soupeře do žádných větších šancí. Sami naopak pokračovali v tvorbě šancí a nechybělo mnoho, aby se prosadil Camacho po rohovém kopu či Antunes se svým volejem. Až v samotném závěru přece jen hosté pustili nohu z plynu a nechali soupeře vytvořit si alespoň jednu šanci. Ta poněkud překvapivě hned vyústila v gól, když se trefil kroucenou ranou do horního patra branky Ghilas, ovšem tento zásah ze čtvrté minuty nastavení už na dělbě bodů nic nezměnil. Malaga tak zaslouženě zvítězila 2:1, podruhé za sebou ovládla lokální derby a díky dvěma výhrám v řadě se dokonce najednou tlačí na pohárové umístění.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - SD Eibar 3:0

18.10.2014 20:00

Góly: 60. Xavi, 72. Neymar, 74. Lionel Messi

Chvilku to sice trvalo, ale Barcelona přece jen potvrdila v zápase s Eibarem roli jasného favorita a může slavit pohodlnou výhru 3:0. Po brankách Xaviho s Neymarem uzavřel skóre Lionel Messi, pro nějž šlo o jubilejní zásah číslo 250, jediný gól od španělského ligového rekordu kanonýra Athleticu Telma Zarry.

Skoro celou hodinu hry baskický trpaslík úspěšně vzdoroval a sám si vypracoval několik více než slibných brankových příležitostí. Jelikož jich však nevyužil, přišel očekávaný trest. Messi připravil gól Xavimu, Neymar záhy přidal z voleje gól druhý a třetí gólovou tečku obstaral znovu Messi. Historicky nejlepší střelec Barcelony má nyní jedinečnou šanci posunout se na první místo španělských tabulek zrovna v prestižním El Clásicu.

Eibar nastoupil v obzvláště defenzivním herním rozestavení, když jeho obvyklé 4-4-2 nahradil systém 5-3-2. Také domácí kouč Luis Enrique sáhl do sestavy, z níž vynechal například Andrése Iniestu či Sergia Busquetse. Stejně tak podruhé za sebou nefiguroval v základní sestavě ani Ivan Rakitić. S řadou hráčských změn ovšem Barcelona poněkud ztratila na kreativitě a navzdory jejímu již tradičnímu dominantnímu držení míče připadly největší šance soupeři. Ander Capa dokonce obešel i brankáře Brava, jenže tváří v tvář prázdné brance nepochopitelně minul.

Několik minut nato, co Barcelona málem poprvé v letošní ligové sezoně inkasovala, se poprvé výrazněji připomenul i domácí Xavi, jenž přinutil brankáře Iruretu k rychlému pádu na zem, aby vyrazil na roh jeho ránu zpoza pokutového území. Když pak neuspěl jak Messi se svou hlavičkou, tak Saúl Berjón na opačné straně tváří v tvář Bravovi, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

I po změně stran zpočátku Eibar kvalitně vyplňoval prostory a nepouštěl hvězdy soupeře do žádných velkých šancí, až do šedesáté minuty. Tehdy se totiž po kombinaci s Messim prosadil Xavi, pro nějž šlo o vůbec první letošní zásah. Od té chvíle již nebylo o vítězi pochyb, barcelonských bylo rázem plné hřiště a málem se hned prosadil Pedro, Irureta si však s jeho ranou poradil. Přesto domácím další branky upřeny nebyly. Dani Alves z pravého křídla vybídl k ráně Neymara a ten ranou z voleje skóroval již po osmé v letošní sezoně.

A nebylo by to to pravé barcelonské vítězství, kdyby se na střeleckou listinu nezapsal Lionel Messi. Ten se nakonec prosadil patnáct minut před koncem, když si vyměnil na levé straně šestnáctky míč s Neymarem a povedenou ranou na zadní tyč nedal Iruretovi sebemenší šanci. Ve zbytku utkání ovšem již argentinská superstar na gólmana Eibaru nevyzrála, a tak si na Zarův rekord musí ještě přinejmenším týden počkat.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Celta Vigo 1:1

18.10.2014 18:00

Góly: 6. Aritz Aduriz (pen.) - 73. Nolito

Fanoušci Athleticu se ani dnes nedočkali vytouženého vítězství. Lvi doma opět zaváhali a s Vigem jen remizovali 1:1. Baskům nestačilo brzké vedení zásluhou penalty Adurize, Celta totiž v druhé půli vyrovnala. Zasloužil se o to Nolito, díky němuž si obě mužstva spravedlivě dělí body.

Sergi Gómez letos neprožívá příliš vydařenou sezónu. Dvaadvacetiletý obránce v posledních měsících nastupuje jen sporadicky a dnes se po dlouhé době vrátil do základní sestavy kvůli absenci Fontáse. Gómezovi dnes ale comeback do základní jedenáctky opět nevyšel. Už v 5. minutě totiž hostující bek zahrál v pokutovém území rukou a sudí David Fernández ukázal na penaltový puntík. K nařízené penaltě se postavil Aritz Aduriz a bez potíží si připsal třetí branku v sezóně - 1:0!

Aduriz mohl přidat další gól ve 23. minutě, když si naskočil na rohový kop Susaety. Brankář Celty Álvarez ale vytáhl fantastický zákrok a míč vytěsnil. Athletic měl více ze hry, ale nedokázal se již do konce první půle prosadit. Celta byla naopak dopředu bezzubá a do kabin si nesla zasloužené jednobrankové manko.

Aduriz si svůj návrat do sestavy užíval a ve 47. minutě vsítil druhou branku, jenže ta nemohla být uznána kvůli ofsajdu. Hrálo se poměrně ostře a v druhé půli musel sudí Fernández napomínat hráče hned pětkrát žlutou kartou. Zápas se díky tomu vyvíjel v domácí prospěch, definitvní pečeť na výhru Lvů mohl dát v 67. minutě opět Aduriz. Třiatřicetiletý rodák se San Sebastianu ale Iturraspeho milimetrový centr hlavou do sítě nedopravil a ani jeho následná dorážka z voleje si nenašla cestu za Álvarezova záda.

A tak mohli trestat hosté. V 73. minutě předvedli Orellana s Nolitem ukázkovou narážečku a Nolito poté s lehkostí poslal míč za záda zkušeného Iraizoze - 1:1! Více než pětatřicet tisíc diváků nemohlo věřit vlastním očím. A nemuselo zůstat jen u toho. Vzápětí se do vápna dral samotný Orellana a zastavil jej až obětavý zákrok Iturraspeho. V 88. minutě sahali hosté dokonce po třech bodech. Po dlouhém nákopu Hernándeze se mohl opět radovat Nolito, jenže osmadvacetiletý forvard mířil nad.

Baskové tedy nakonec mohli být za dělbu bodů ještě rádi, i přesto je další nerozhodný výsledek pro Bilbao zklamáním. Celta dnes měla na to svého soka porazit, bod z horké baskické půdy je ale pro Galicijské určitě cenný.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 0:5

18.10.2014 16:00

Góly: 13. Cristiano Ronaldo (pen.), 38. Javier Hernández, 61. Cristiano Ronaldo, 66. James Rodríguez, 82. Isco

Real Madrid opět úřadoval a podle očekávání smetl Levante 5:0. Dvěma góly se blýsknul Ronaldo, po jedné brance přidali Chicharito, Rodríguez a Isco. Ancelottiho svěřenci nakročili do první trojky a budou čekat na zaváhání svých soupeřů. Levante směřuje do sestupového pásma.

Domácí nastoupili do zápasu nebojácně a šance měly v úvodu obě mužstva. Po výborné přihrávce Modriče to nejdřív zkoušel Ronaldo, jenže mířil mimo. Na druhé straně se pěknou hlavičkou prezentoval García, ovšem se stejným výsledkem. Branka byla na spadnutí a k nelibosti třiadvaceti tisíc domácích fandů zamířil míč ve 13. minutě do sítě Valencijských. Juanfran si dle sudích počínal při zákroku ve vápně na Chicharita nedovoleně a následoval pokutový kop. K němu se suverénně postavil Cristiano Ronaldo a nedal Mariňovi žádnou šanci - 0:1!

Levante mohlo odpovědět ve 26. minutě. Casillase ale při rohovém kopu zachránil na brankové čáře Marcelo. Pak už hra opět patřila Realu. Sedm minut před koncem první půle poslal z pravé strany přesný centr Rodríguez, ve vápně si na něj skvěle naskočil Chicharito a Real rázem vedl o dvě branky - 0:2! Los Blancos byli před koncem poločasu jednoznačně lepší a jejich dvoubrankové vedení bylo zasloužené.

Levante ještě mělo dost času vsítit kontaktní branku, která by je mohla vrátit do zápasu, ale po změně stran hrozili stále především hosté. V 54. minutě to zkoušel elegantní patičkou Ronaldo a o minutu později vyslal jedovatou ránu z poza vápna Isco. V obou případech ale zaúřadoval Mariňo, jenž tak udržel šance domácích při životě. Čtyřiadvacetiletý gólman však byl přece jen donucen kapitulovat potřetí v 61. minutě. To předvedl neuvěřitelný tah na bránu Ronaldo. Portugalský kanonýr obehrál na levé straně hned dva obránce a z velkého vápna propálil padajícího gólmana domácích - 0:3!

Levante v tu chvíli ztratilo veškeré naděje na dobrý výsledek, zato Real byl stále při chuti. Neuplynulo ani pět minut od třetího gólu a Bílý balet se radoval počtvrté. Kroos našel skvěle načasovanou přihrávkou Rodrígueze, jenž svým náběhem vyřadil ze hry celou čtveřici domácích obránců. Kolumbijec si míč ukázkově zpracoval a z voleje upravil na 0:4!

Domácí obrana hořela a o další góly se Real připravoval spíš sám. Jako v 75. minutě Modrič, který naprosto nehlídaný pohrdl skvělou Ronaldovou přihrávkou a poslal míč jen do Mariňových rukavic a s následnou dorážkou si poradil ještě prachbídněji. Les Granotes si však ze zápasu přece jen odnesli nepopulárního bůra. Na konečných 0:5 totiž v 82. minutě zvýšil po bleskové akci na pravé straně Isco. Ten převzal míč od Chicharita, navedl si jej do středu vápna a vymetl vzdálenější růžek Mariňovy svatyně! Real tedy v pohodě zvládl generálku před náročným programem v příštím týdnu. Levante porazil vysoko 5:0.

Více informací k zápasu

Granada CF - Rayo Vallecano 0:1

17.10.2014 21:00

Góly: 90+3. Manucho

Mateus Alberto Contreiras Gonçalves nebo-li Manucho se dnes stal hrdinou Raya. Jednatřicetiletý angolský útočník totiž v nastaveném čase vystřeli Bleskům vítězství 1:0 a tým Paco Jeméze se tak může radovat ze třetí výhry z posledních čtyř zápasů. Granada naopak prohrála počtvrté v řadě a nepříjemně se blíží sestupovým vodám.

Zápas rozhodně nenabídnul nějakou strhující podívanou. Výjimkou byla snad jen akce hostů Baptistaa s Jozabedem, kdy druhý jmenovaný utaženou střelou z poza vápna řádně protáhl gólmana Granady Fernándeze. Od té doby se však devatenáct tisíc diváků v ochozech muselo zabavit něčím jiným než fotbalem. Na hřišti se toho totiž příliš nedělo, hru často přerušovaly nedovolené zákroky a četné dohadování hráčů s hlavním sudím.

Před přestávkou tak svítil na ukazateli bezbrankový stav. A ani v druhé půli nic nenasvědčovalo brzké změně skóre. Dominovaly obrany a míč jen sporadicky navštívil pokutové území kteréhokoli z týmů. Zápas se začal lámat až v poslední desetiminutovce. V 85. minutě nejprve dopravil míč do sítě střídající Manucho, jenže v době nepovedeného pokusu Trashorrase stál v postavení mimo hru. Bleskový protiútok domácích pak ztroskotal na vynikajícím obranném zákroku Insuy.

Vše rozhodla až úplně poslední akce zápasu. Rychlá akce Madridských po pravé straně vyústila v přihrávku Kakuty na rozběhnutého Manucha, angolský forvard se ocitl zcela nekrytý a v pádu křižnou střelou rozhodl o vítězství svého klubu - 0:1!

Rayo bylo v zápase nebezpečnější a nakonec i slaví šťastnou výhru, Granada musí znova zpytovat svědomí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona871022:022
2.Sevilla FC861115:819
3.Real Madrid860230:918
4.Valencia CF852117:717
5.Atlético Madrid852114:717
6.Villarreal CF842212:714
7.Celta Vigo834113:1113
8.Málaga CF83327:812
9.Rayo Vallecano832311:1211
10.Getafe CF83146:1210
11.Espanyol Barcelona82339:109
12.SD Eibar82338:109
13.UD Almería82337:99
14.Granada CF82245:128
15.Deportivo La Coruña821511:197
16.Real Sociedad81259:135
17.Athletic Bilbao81255:125
18.Elche CF81257:185
19.Levante UD81254:205
20.Córdoba CF80445:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (649)

Přidat komentář
smazaný uživatel

keby rozhodca odpískal koniec v 90. minúte, tak sa tento zápas nemusel nikdy odohrať, v podstate sa neudialo nič...

fakty zo zápasu

Insúovi bola odpustená červená

plietli sa mi genericky rovnakí černosi Granady, kto nájde 3 rozdiely medzi Nyomom, Sissokom a Folquierom vyhrá cukrík od španielskeho komentátora

Manucho sa nehádal pri góle z ofsajdu

Pereira sa hádal

Bueno sa zranil

do 70. minuty nemohol Toňo vykopávať, musel rozohrávať, čo viedlo k tradičnej zašívačke

prišiel Manucho a prebral divákov

keby útočníci oboch mužstiev nastúpili proti plastovým stoličkám, skončilo by to 0:0

Reagovat
santini

dobré kámo... dúfam, že na San Mamés sa zajtra bude hrať iný zápas... s podobným koncom pre hostí

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 nech je na čo sa pozerať, víťazný gól Larrivey

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som si myslel, že na tomto zápase sa nedá nič pokaziť, ale kde našiel autor článku Jozabeda, tak to fakt netuším

a vynikajúci obranný zákrok Insúu bolo stiahnutie na červenú, za ktorú dostal Emiliano nepochopiteľnú žltú

zostrih

http://www.youtube.com/watch?v=pgvCk6vJEMo&list=UUTv-XvfzLX3i4IGWAm4sbmA

Reagovat
-Carles-

Real sa nejak rozbehol, o týždeň im treba pristrihnúť krídielka

Reagovat
valloire

nemyslím, že to bude třeba

Reagovat
smazaný uživatel

2014

Messi: 41G a 19A

Traposik 47G a 12A

Messi, vitaz GB 2014

Reagovat
misinho7

ty si nejaky naruseny ze? nejaku psychicku vadu mas ze tu stale toto vypisujes...

Reagovat
smazaný uživatel

je to nějakej retard :D nevim od kdy hrajou prim asistene ve fotbale:D

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co se z Messiho stal nahrávač víš

Reagovat
smazaný uživatel

A za co teda byli před pár lety mezi finalisty Iniesta a Xavi? Ba dokonce si dle některých zasloužili vyhrát(!). Serete si do huby, nemám pravdu?

Reagovat
SIRBRANIKE

Bože moj vnímaj ten šport komplexne. Je jasné že Leo Ronyho v góloch nedá, ale veď to neznamená, že by bol horší. Mňa zaujíma jeho prínos pre mužstvo.

A hodne ma baví pozorovanie osláv gólov Realu a Barcelony. Jak k tomu pristupuje CR a Leo. IK tomu snáď ani nie t čo dodať!

Reagovat
Ed_Hazard

týmito pokusmi ma strašne bavíte, brutálne to nezvládajú niektorí Kulies

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

to neni hokej

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jsi zapomněl ty zápasy Neděláš to ty naschvál?

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak ja myslím, že GB získa CR / a asi po právu /, ale to je jedno. Ja chcem a verím v titul. Je to otázka priorít...

Reagovat
Ángel di María 22

Hehehhe. EASY

Reagovat
alcantara

Priemer takmer 4 goly na zapas docela masaker. Snad si dnes Claudio este predlzi seriu a buduci tyzden nech sa deje vola bozia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

A to ještě dneska pošetřenej i díky lehký indispozici Benz, Varane, pak Bale a Ramos. U Sergia doufám, že bude na clásico, všichni ostatní snad už na Anfield Road.

Reagovat
One-Real

Jinak Pepe zase se po těch negativních hlasech ze zacatku sezóny zvedl a hlavně dnes super

Reagovat
One-Real

místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie standartky su naozaj na hovno . Dneskam to tam znova skoro padlo Medran

Reagovat
smazaný uživatel

Toni Kroos completed 99% of his passes (82/83) for Real Madrid vs Levante.

Reagovat
Ángel di María 22

Wow. A to tam měl diagonály, průnikovku za obranu do gólu..

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

A Luka mel 71/73...uvidime, jake statistiky budou mit treba proti Barce, ale zapas co zapas budou mit neco podobneho, od toho v Realu jsou.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak ja to tvrdím stále, že ak by som si mohol imaginárne vybrať do FCB jedného hráča z Realu tak po odchod ADM by to bol samozrejme Luka.

Reagovat
SIRBRANIKE

Je to pán.

Reagovat
Carrick

Chicharito dává si to tam s prstem v nose

Reagovat
misinho7

neprehanajme co sa tyka hry tak je dost slaby , nepaci sa mi ... ale aj sance vela nedava cize nieje to ziadna slava

Reagovat
smazaný uživatel

chce to čas, teším sa naňho v januári

Reagovat
misinho7

no hej sak snazi sa , musi sa zohrat.. ale vidno tam velky rozdiel medzi karimom a nim , Karim je proste na inej urovni a hlavne stvoreny pre nas system

Reagovat
smazaný uživatel

tak obaja sú iné typy útočníkov + hrášok tu nie je na to, aby z neho bol najlepší útočník na svete, je tu len na hosťovaní

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo je ale fakt zvíře

Reagovat
-Carles-

Nj, delfín

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Neymara nikdo nezmiňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar velmi sympaticke muzstvo..neviem ci je to novacikovsky osial ale da sa na nich aj pozerat aj proti barcelone mali slusne naznaky ..prajem im nech sa udrzia hore

Reagovat
loki5

Takové tutovky co dnes spálily

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ta v prvom polcase z uhla

Reagovat
loki5

Tohle je ukázka proč je španělská liga top. Hrají v ní dva nejlepší hráči na světě a přetahují se o to kdo bude lepší. nestraný divák si to musí užívat neskutečně.

Reagovat
dantetomas

Tak ja neviem, považujem sa za nestranného, ale že by som si užíval fakt, že o víťazstve Realu a Barcelony proti súperom od 6. miesta dole je jasné už pred vylosovaním a je to len otázka skóre, to si naozaj nemyslím. Ale každému chutí niečo iné a preto je fajn, že si človek má z čoho vyberať...

Reagovat
loki5

Myslel jsem to z pohledu fotbalu jako takového. V tomhle bude třeba německá liga ještě horší když je to jen Bayern a pak dlouho nic.

Je to teď zase o dvou týmech a obávám se že druhý Madrid letos odpadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca výborne dalsie ciste konto , Mascherano Xavi Messi Neymar Pique Alves Neymar pokracuje v gólových hodoch...je dobre, ze sa o goly nestara len jeden hrac , Leo tam nie je o čom, niekedy počet gólov neukazuje prínos pre tím, mozno ma leo menej gólov ako rok dva dozadu, ale jeho hra je úžasná, klobuk dole dnes gól (krásna akcia) a asistencia na Xaviho gól...excelentná ...BRAVO BRAVO !

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý gol ronalda wau, ten chlapec je úplně jidne než ostatní. Ronaldo si pořád drží že Ronaldo= Messi + Neymar. Ronaldo

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

8+7= 15 .) hezké usínaní...

Reagovat
Switchback

22 / 18 ... dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

mne je jedno kto da gol, proste leo hra uzasne..striela goly, tvori hru asistuje , vsetko !:)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi spáli dvě tutovky na zápas, takový poleno, je k smíchu... ten hráč je za zenitem, občas vymyslí nějakou nahrávku, ale když to srovnám s Ronaldem a jeho výbušností, rychlostí, to touhou hrát nejlépe na světe, je Messi proti němu jako žáček v součanosti...

Reagovat
Hokaido

přesně konečně kvalitní názor

Reagovat
smazaný uživatel

To je krása, jak si tu jednoduchost vzájemně líže prdel

Reagovat
Hokaido

ježiš já si z něj dělám prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady člověk neví

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas nějaký (nový?????) moudrý nováček....

Reagovat
Hokaido

respektive to je asi jediná možná reakce na ten jeho příspěvek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

a tu zmenu rytmiky, tvorenie šanci pre ostatných, asistencie , nevidis ? ..najlepsi strelec je jeden pojem a najlepsi hrac druhý, dakto occení niečo iné, ale toto je aspon pre mna najlepsi leo za posledné dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

změnu rytmiky tu vidím, sotva běhá, potřeboval by nějaké hormony na běhaní, pak by se mohl rovnat i s Ronaldem...

Reagovat
smazaný uživatel

na teba sa neoplati reagovat, mudresi uz nebudes a ja sa sprimitivmi nebavim..ahoj , je mi ta luto :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč reaguješ trumbelíne???

Reagovat
aither

Barca vede ligu, takže hezký bude , nějakou diskuze bych nechal až na příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok má leo uplne iny prenos pre tím ako strielanie gólov, sice dava dost golov ale tie asistencie to tvorenie hry uzasne :) ronaldo super, ale nech si to tak drzi do 27kolo...tusim pred dvomi rokmi mal po 27 kole messi 40 golov..ronaldo 21 a ked sa spojili goly ronalda higuina a benzemu tak bol na tom leo lepsie :D

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně... hlavně, že Messi letos spáli i nemožné...

Reagovat
Hokaido

here we go ....

Reagovat
Woods

chod dpc s tou portugalskou buznou

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

jemu fandia len buzny tej buzne :D

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Po dlouhé době se El Clasico fakt těším snad bude Suárez v základu ( i když to asi ne ) a za Real ať hlavně chytá ten nešťastník Iker to by Leo ten rekord mohl překonat ... jinak dnešní výkon nic moc, Irureta chytal výborně ...

Reagovat
Hokaido

8 zápasů- skore 22:0 respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pak přijede do Paříže a vy nevíte kam skočit

Reagovat
loki5

Ty jsi vážně exot to se nevidí

Reagovat
loki5

Vviděl jsi ten zápas ?

Reagovat
SIRBRANIKE

Rešpekt pre teba.

Reagovat
misinho7

Kolko golov chyba Messimu k prekonaniu rekordu?

Reagovat
X-bano-X

2

Reagovat
Hokaido

k jakýmu zas kurva ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Spíš mu to Cristiano za dvě sezóny vezme

Reagovat
Hokaido

ted mě tak napadlo kdyby skončili na stejným čísle, bylo by to neskutečně epický ale vzhledem k náskoku, k tomu, že CR nejspíš jednou odejde a Messi tam nejspíš dohraje, bude nejspíš Leo o parník lepší

Reagovat
loki5

Jenomže to by musel dávat stále více gólů než messi a o tom pochybuju.

Reagovat
X-bano-X

V pocte golov v La lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ten typ zápasu, keď sa pošetria sily (prakticky celá záloha) do ťažkého týždňa (Ajax, Real) a v zápase by sa mail ukázať mladé tváre (S. Roberto).

Roberto ale predviedol proti nováčikovi v lige to isté ako v posledných zápasoch - nič. Dúfam, že Rafinha už bude fit a neprivodí si žiadne zranenie.

Capovi ďakujeme, že Bravovi nepokazil skóre

Messi - veľmi si užívam tu jeho rolu playmakera dnes 1+1 a jeho 200 gól na Camp Nou. Dorovnal Di Stefana, ktorý dal na SB tiež 200 gólov.

Dani - ak za zápas vždy vymyslí tri loženky, pre spoluhráčov tak mi tie jeho centre ani vadiť nebudú, škoda, že je to jeho posledná sezóna v Barce.

No uvidíme v akej nálade pôjdu do El Clasica Real a Barcelona po LM.

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia realu sa budu teraz ohanat ze ronaldo dava o x golov viac jak leo, a ani sa nepozru na poziciu a hru lea v tejto sezone, hra o 100% lepsie ako v minulu sezonu aj ked dava menej golov

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zas tak nehrotil, 8 gólů v 10 zápasech není nic strašnýho, to spíš Ronaldo má teď fazónu.. ale ta mu nevydrží věčně.. určitě taky zažije slabší obdoví..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je na jeseň fenomenálny a po právu si ide po GB. Messi snáď ešte viac vynikne vo svojej novej role po príchode Suaréza a keď sa do formy dostane Iniesta

Porovnávanie Ronaldo vs Messi po 1458x nechám iným odborníkom

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by si tak nějak zasloužilo, aby měli oba stejný počet zlatých míčů.

Ale toho porovnávání se nevzdám, je to prča!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš pořád se neukliďnuj, je ti to k hovnu, ten uměle vypěstovaný skřet je stín toho funčkního uměle vypěstovanýho skřeta z před pár let, prostě už mu v krvi nekoluje tolik té uměliny, proto ta strašná průměrnost...

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak to je proste Dani, ak by mal vo vápne zabijáka / Ibra s norm. rozumom /, tak sa mu nik nesmeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kral.

Reagovat
smazaný uživatel

průměrnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dobrý debil

Reagovat
smazaný uživatel

ty piča a to je víc

Reagovat
SIRBRANIKE

15.10.2014 ale asi tu nebudeš nový....

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v Kraji a Bilbo je komorník...

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Trošku bych se bejt Barcelonou bál, že si je Real solidně podá. Považuju za jeden z největších zázraků posledních let, že s touhle hrou udržela 8 čistejch kont v řadě. Neni to nějaká tragédie, ale rozhodně to není nepropustný a protihráči už spálili solidní šance. PSG se na tři góly ani tolik nepředřelo. Ono je to jednoduchý, nechávaj vzadu hrozně málo hráčů a jsou zranitelní z brejku. A k tomu standardky. Tohle umí Real suprově využít. Nějaký tipy bych nechal až po zveřejnění sestav, ale kdyby ho po mě někdo chtěl teď, tak řeknu 3:1 pro Real.

Reagovat
Switchback

Reagovat
SIRBRANIKE

Uvidíme. Ja sa strašne teším, A LE tu taktiku asi na SB dosť zmení, neočakávam nejaký pekný zápas a už vobec nie prestrelku....

Reagovat
Atlético de Madrid

nejlepší útok vs nejlepší obrana by mohlo bejt krásný 0:0

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale s tou našou najlepšiou obranou by som brzdil, Real gól dá - 1:1

Reagovat
Atlético de Madrid

já právě myslim, že ta obrana nebude tak dobrá a tipuju aspoň ty tři

Reagovat
SIRBRANIKE

Nechcel som to písať a dúfam, že to tak nebude.

Reagovat
Switchback

doufám, že ti tipování moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi aky system zvolime . Ja dufam ze Carlo vie ze FCB porazil iba raz systemom 4-4-2 .

Reagovat
Ángel di María 22

Bude to 4-4-2, taky myslim. S tim, že nastoupí nejsilnější sestava, ale Bale bude hrát záložníka na kraji v tý čtyřce, prostě zataženějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som skor dufam v to co sa hralo posledne EC a Isco vedla Coentraa ( dufam ze bude zdravy s Marcelom sme v prdeli ) na Messiho . A niekto z dvojice Gareth / Karim na lavicke . Tak sme vyhrali Copu .

Reagovat
Ed_Hazard

presne tak, tu nie je o čom....proti silným súperom to Carlo bude hrať s Baleom zatiahnutým na štvrtého "záložníka"

Reagovat
smazaný uživatel

Ono dosť zaváži v akej nálade do toho zápasu pôjdu oba celky po LM.

Real hrá doma, herný prejav už je lepší ako na začiatku sezóny resp. výkony v zápase stabilnejšie a ak sa v stredu nič nepredvídateľné nestane (zranenie Ronalda), tak do zápasu pôjdu ako favorit. S Bernabeu by som bral akúkoľvek bod.Na druhej strane ten zápas je tak ťažké tipovať, lebo v ňom sa môže stať prakticky čokoľvek v priebehu 10 min.

Reagovat
SIRBRANIKE

Napr,: rozhodca...

Reagovat
Al Capone

Jj Neymar si pro ni umí jít, hlavně na Santiago Bernabeu...

Reagovat
Switchback

ta zrovna byla odpískaná správně

Reagovat
Al Capone

Jasně, že byla když se ho Ramos ani nedotkl

Reagovat
alcantara

Reagovat
Al Capone

ani po takové době si to nejste schopni přiznat

Reagovat
alcantara

Jasne sa dotkol kolenom lytka, ale s takymi ako Ty je to tazke

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale veď ja som nepísal pre akú stranu. Ber to z nadhľadom. Je to PD a vlastne v každom EC je nejaký zářer...

Reagovat
SIRBRANIKE

z

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
technecium

Tak Ronaldo je v tom ještě horší že...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si třeba myslím, že výkony v Lize mistrů a La Lize se téměř neovlivňují. Před čtyřmi lety jsme vyhráli 4:0 na Ajaxu a o několik dní později jsme prohráli 0:5 na Nou Campu, před několika týdny jsme zas naopak nejdřív dostali 4 kousky v San Sebastianu, prohráli El Derbi madrileño a několik dní na to zválcovali doma Basilej.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ovlivňujou se tak, že hráče vyčerpávaj a někdy se v jedný soutěží šetřej na jinou. Ten příklad s Ajaxem a Barcou je zvláštní, protože mezi nima je zjevně obří rozdíl. Stejně tak ten příklad ze současný sezony - Real neměl formu, pak se mu povedl zápas a od tý doby jde jen nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi Barcelonou a Ajaxem není malý, ale rozhodně není 9 gólů. Hráče vyčerpávají, ale to platí pro oba týmy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Můj mozek není schopnej pobrat tyhle počty Na podzim 2009 remizovaly během pár tejdnů Karlovy Vary 1:1 se Slavií, Slavia s Valencií 1:1 a Valencie s Barcelonou 0:0. Jsou Karlovy Vary stejně dobrý jako Barcelona?

Real prostě přejel Ajax, protože byl o hodně lepší a pak ho přejela Barcelona, protože byla o hodně lepší než celej zbytek světa... kolik to bylo gólů je fuk, tehdy na tu Barcu neměl nikdo, zatimco Ajax v LM žádný terno nebyl...

Reagovat
Ángel di María 22

Tady šlo ale uplně o něco jinýho. Brian mluvil o nálade, s jakou pujdou oba tymy po LM do toho zapasu. Je jedno, jestli hrajes Ludogoretz nebo PSG, slo spis o to, kdo vyhraje - je v pohode. Ja si ale taky myslim, ze to na to nema vubec vliv a uz vubec ne na clasico. Vzdycky je samozrejme lepsi vyhrat, ale podle me at napr. zapas na Liverpoolu dopadne jakkoliv, naz vykon v lize to neovlivni.

Reagovat
Ángel di María 22

nas*

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Atlético de Madrid

já bych byl v kůži fotbalisty asi nasranej, kdybych prohrál s Liverpoolem

Reagovat
Ángel di María 22

Ja bych byl nasranej po jakykoliv prohre, ale asi by to neovlivnilo muj vykon v dalsim zapase, na kterej bude jeste daleko vetsi motivace.

Reagovat
fenixLFC

ked s nami nevyhrate tak to bude obrovsky sok

Reagovat
smazaný uživatel

Prvopočátkem bylo úplně něco jiného. Šlo mi o psychiku, konkrétně o to, že kdyby třeba Real jasně vyhrál a Barcelona prohrála, nebo naopak, nijak zásadně by to podle mého názoru neovlivnilo ligový zápas a jen jsem k tomu dodal několik příkladů z nedávné minulosti. Dalo by se jich najít podstatně více, nemusíš to hned pitvat takhle do detailu a hledat v tom něco, co jsem vůbec neměl na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Crise

Reagovat
smazaný uživatel

este 99:)

Reagovat
smazaný uživatel

To byl SIRBRANIKE 22:28

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč vesmíru s obrovskou rezervou, je to až děsivé v jaké je formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistrovství Vesmíru se vysílá kde? ESPN 8 the Ocho, ne?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Je to náhoda, že Artorias sem přestal psát a najednou se tu objevil stejný kokůtek jako jsi ty?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

beztak tohle dělá někdo z tábora katalánců a nebo někdo úplně odnikud. Občas mám pocit že to platí i pro "Vašeho" riikarda.

Reagovat
MadMrJacky

takovýho debila by nikdo z katalánců nedokázal zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

počkej vždyť nemusím chodit daleko, co třeba váš frontman Jiřinka?

Reagovat
MadMrJacky

Jirka má svoje momenty, ale debilem, nebo-li hloupým člověkem není.

BTW: po tom co jsem scroloval dolů to s těma debilama z katalánců už nemyslím tak vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to ještě velký boj o zlatý míč. Ronaldo sice má 19 gólů, ale Lafata ho dnes zase dorovnal.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
monty25

Upřímně řečeno, první poločas byl dneska od Barcelony mizerný. Eibar tam měl dvě stoprocentní šance... Ve druhé půli už to bylo daleko lepší, když se povedly tři geniální akce. Messi potom mohl dát klidně hattrick, ale nemůžeme mít všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo tuto sezonu 15 golov a 1 asistencia...Messi 7 golov 7asistencii..obidvaja idu riadne..jeden golostroj..druhý univerzalný utociaci hrac..goly asistencie proste vsetko...este ked dojde suarez..Ney Leo Suarez to ude mašina :)

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja nečakám, že to kanibal hneď od začiatku zvráti v náš prospech. To po ňom snáď ani nik nemože chcieť...

Reagovat
smazaný uživatel

to ani ja, "hryzt mu to zacne az po case", ved aj taky Ney sa jednu sezonu atabloval, Luis ma vsak vyhodu ze uz v EU hral, aj ked anglicko je uplne ine ako ESP

Reagovat
technecium

Ano Ronaldo dostane GB, protože má nejvíc gólů... Jak se to teda doprdele povedlo vyhrát Cannavarovi?

Reagovat
SIRBRANIKE

To je nemiestna otázka.

Reagovat
technecium

Tak Ronaldo dostane GB, protože dává nejvíc gólů a to je přece hlavni hledisko ne? Takse ptám, jaktože to vyhrál Cannavaro.

Reagovat
smazaný uživatel

palec hore tech

Reagovat
dantetomas

mal skvelé MS, potom prestúpil do Realu a bublina spľaskla v tom roku by som to osobne dal Henrymu...

Reagovat
Al Capone

Tak k Ronaldovi se váže i ten fenomenální comeback což taky dělá svoje.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo dostane GB, protože celou sezonu jeho góly vyhrávaj zápasy a trofeje. No a dává těch gólů tolik, rozhoduje tolik zápasů a vyhrál tak prstižní trofeje, že to nemůže přebít žádnej dominantní obránce ani špičkovej playmaker. V tý době Cananvara totiž žádnej takovejhle kanonýr nebyl a Cannavaro byl zároveň naprosto fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

se lepšíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Atletico se vrátilo, tam kde dřív, tak už si hraje na "normálního" diskutujícího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

chci zase být normální diskutující, jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jsi to potvrdil, já jsem si tu nikdy na nic nehrál, jako ty.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já si tu taky na nic nehraju. Když sem nasranej, tak se chovám debilně a když jsem v klidu, tak se chovám normálně, asi jako každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecáš, občas se snažíš hrát chytrého.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
technecium

Já to takto zase nevidím. Cannavaro to dostal za MS, protože to byl zlatý míč po mistrovství světa. V podstatě letos jsou jen dva horký kandidáti a to Leoš a Kristýna. Zbytek imho nemá nárok, jak loni to zkoušel Ribéry.A teď jde o to, k čemu se přikloní hlasující. Zda k tomu, že Kristýna dává gól za gólem, vyhrála LM, ale totálně vyhořela na MS, nebo k Leošovi, který naopak nevyhrál LM, a gólů nedává zdaleka tolik, ale jeho přínos týmu je minimálně stejný jako Kristýny + navíc dotáhl Argentinu do finále MS jako kapitán. Teď můžeme spekulovat o tom, jak klíčový pro svůj tým byl ve vyřazovacích fázích, ale toto jsou neoddiskutovatelná fakta, kdežto ty pochybnosti jsou subjektivní nalzory každého z nás.

Reagovat
valloire

Musíš to upřesnit. Vytáhl Argentinu ze skupiny. Ale skupina smrti to zrovna nebyla. Zbytek nestojí za řeč. Kdežto Ronaldo na MS vyfásl Němce na úvod, polovina obrany out a prakticky hrál pak sám. A to se hraje těžko. Navíc jak známo hrál napůl zraněný. Takže kecy o vyhoření, dokonce totálním jsou taky out.

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu zatial (la liga lm, repre)

Ronaldo 19 gólov 2asistencie rating: 8,39

Messi 11 golov 8 asistencii rating 8,97

http://www.whoscored.com/players/5583/show/cristiano-ronaldo , http://www.whoscored.com/Players/11119

Reagovat
C0br

Tak o bezkontextovém ratingu whoscored jsem si myslel všelicos, ale to, že celkové skóre průměrují ze soutěžního úhrnu místo z každého zápasu, to je opravdu vrchol

Reagovat
valloire

rejting?

Reagovat
smazaný uživatel

Najproduktivnejsim hracom roka a najlepsim hracom MS je Leo.

Reagovat
valloire

Musíš se taky kouknout na minuty ty jelito.

Messi 107 min/gól

Ronaldo 79 min/gól

Messi není pro Ronalda žádná konkurence. Ten mýtus si laskavě vyžeň z hlavy. A asistence to moc nezachrání. A nezachrání to ani přesun neběhajícího Lea tam, kde se moc běhat nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

pre jedneho lespi ten pre druheho ten..pre mna osobne leo, ale to už je vec názoru,

Reagovat
valloire

Ty čísla jsi viděl? Protože jestli jo, tak je tvůj koment mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouka nekdo na DJ Mag?

Reagovat
Ángel di María 22

¨Po očku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis TOP3?

Reagovat
smazaný uživatel

Blasterjaxx 13.

Reagovat
Ángel di María 22

Abych rek pravdu, tak jsem nak hloubs nesledoval, kdo byl jak aktivni/uspesnej, takze nevim. Asi tam zas bude Hardwell a Armin a pak nevim, Nicky?

Kdybych to delal podle ciste vsy oblibenosti, tak asi 1) Garrix 2) Ingrosso 3) Alesso

Reagovat
smazaný uživatel

Romero ne. Tam bude podle me DV&LM nebo Garrix a ono je mozny, ze to Martin vyhraje. Pral bych mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero #8.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, to zas bude Hardwell. A jestli jo, tak to nechapu.

Reagovat
Ángel di María 22

Pral bych mu to hodne, ale 1 je dost unreal.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak nakonec 4. Na to, že loni byl nováček, takže letos je to jeho druhá účast, hodně solidní

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, ale za dva roky toho udelal tolik, co cela ta TOP10 dohromady. Hardwellovi jsem to pral loni, letos to nechapu. Produkce nezajimava, v setech se taky zhorsil, na TL ho DV&LM totalne prejeli. Nevim, no..

Reagovat
Ángel di María 22

Je hodne mladej, je hyperaktivni Jako ja toho Hardwella zas tak nemusim, lepe receno jeho věci, takze ho ani moc neposloucham. DV&LM udelali ohromnej porgres za 2 roky, ale tahle anketa stejne jede hlavne na symaptie lidi a prumernej buzicek si rekne "hele Hardwell" a on oblibenej je dost. Kdyby to delali jakoze "experti" z profese, tak asi neobhaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak budu jednou vyprávět vnoučatům, jak si Ronaldo vytíral s Messim prdel

Reagovat
Atlético de Madrid

Můžeš vyprávět, jak si nejdřív vytíral Messi prdel s Ronaldem a potom Ronaldo s Messim, tak by to bylo přesnější

Reagovat
smazaný uživatel

oblubene kluby liverpool a everton, to je nejak chore ci

Reagovat
Ángel di María 22

Ale ještě předtim Ronaldo v MU

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky je o dva a půl roku starší a to se v období dospívání pozná hodně

Reagovat
Visca el barca

Já bych to tak nehrotil, je tázkou času až messi začne proměňovat víc sví šance, letos udělá gb cristiano, příští rok to může bejt opačně. Ono kdyby dával leoš aspoň půlku toho co si vypracuje tak nemá golu 7 ale tak 12

Reagovat
Visca el barca

nehledě na to, že se mi herně prostě líbí víc leoš, ronaldo je jen střelec

Reagovat
valloire

Jak trapné dávat nějaký góly...Je třeba hrát na krásu, Tu přihrát gólmanovi, tu stoperovi, tu zazdít šanci, ale hrát na krásu - to je terno. Góly - kdo by to ve fotbale chtěl?

Reagovat
Visca el barca

Já řekl, že vyhraje GB Myslíš, že bude Leo potřebovat pořád na gol 4-5 velkejch šancí ? Ne otázka času. Letos se mi líbí hraje líp než na jaře. Messimu teď chybej ty goly až budou pak nebude o čem

Reagovat
valloire

A kdyby rostli v prdeli ryby

Reagovat
iamek

už můžou buzny adoptovat?

Reagovat
minoLFC

si ich nechá vynosiť ako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je o parník dál než arogantní bukvice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Neymar je lepší než Messi smiř se s tím Messi...

Reagovat
Ángel di María 22

To možná jo, ale dál než Cristiano neni.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ten parník ale najel už před 2 roky na mělčinu

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek tomu ale tvorí celu hru barcelonz..goly asistencie vsetko,

Reagovat
smazaný uživatel

O tom asi nikdo nepochybuje, že na něj Neymar nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

addyn= rijkaard že jo? Ve stejný čas palec...

Reagovat
smazaný uživatel

kdezeeeeeeeeeeeeee , mimo ako jarný sneh

Reagovat
smazaný uživatel

oba jste cobolaci, oba zastírate pravdu svými lži, oba ignorujete, že má Messi o stovky minut nahraných více, oba ignorujete, že neproměnuje 100% šance a oba ve stejný čas dávate palec, dosti podezřelé

Reagovat
smazaný uživatel

takze po prve ja som slovák a nie nejaký čobolák, a sme bratia jak češi tak slováci, tože slovák nadáva na čecha ukazuje na jeho sprostost a to že čech nadáva na slováka, ako napríklad ty zase jeho, od roku 1918 do roku 1993, výnimka (1939-45), teda skoro 70rokov sme boli jeden štát, nikomu na svete nerozumie čech ako slovákovi a naopak, takze absolutne neviem prečo mi nadávas do cobolakov, ale fajn..ok ronaldo ma teraz viac golov, ale pre mnohých bude stale naj Leo, netreba sa sustredit len na strielanie golov,ktorých ma vsak leo tiez dost tuto sezonu, avsak ako hra to je velký rozdiel oproti poslednemu roku, po príchode suareza a neya sa to dalo cakat, že leo okrem golov bude vymyslat aj akcie, asistovat, skratka vymyslat priležitosti pre spoluhracov, a dovolim si tvrdit, že v tomto sa na neho nikto nechytá, a to nie je zastieranie pravdy, ze leo hra pre tím, hrá skvele, aj ked ma menej golov, jedine v com suhlasim su tie sance, ale zatial to neni alfa a omega, to bude až v klucových zapasoch sezony ak to premeni vtedy nebudem sa hnevat

Reagovat
smazaný uživatel

slováci jsou cizí národ pro mě, nemám s nimi nic společného a rozhodně nejsme "bratie"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

To som netusil, ako je na Slovensku a v Cesku dobre, ked tolkych ludi trapi hlavne dlzka penisov Messiho a Ronalda. Radost zit v takych krajinach

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy tyzden to iste, Messi>Ronaldo, Ronaldo>Messi takto to zrejme bude po kazdom zapase este niekolko rokov az pokym jeden neukonci karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je lepší než bukvice a Messiho má bukvice v pokojíku na plakátě, aby měl motivaci vůbec hrát, protože bukvice když konečně získala druhý zlatý míč, ta ji to štěstím rozbrečelo, zatímco Leo zlaté míče bere s nadhledem...nebýt Lea, tak bukvice už nehraje fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

bukvice? o kom se bavíš? O Lahmovi? Tož nechápu proč ho urážiš? Máš nějaké problémy s homosexuály nebo jsi sám latentní homosexuál?

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda ze ronaldo si doma v zápisniku robí čiarky kolko dá golov, uz aj real madrid fans sa na iste stránke zmienovali o tom, že sa skoro neteší ked da niekto iný gol..u Lea uplne naopak..na prvom mieste je tím, nie hráč

Reagovat
smazaný uživatel

logni se na druhek účet a dej si palet trotle

Reagovat
Al Capone

Tak určitě se o tyto statistiky hodně zajímá. Ale zase je to další důvod proč nikdy neztratí motivaci a platný bude pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, ze na najdolezitejsom turnaji roka, na nadpozemsky dolezitom MS traposik vyhorel.

Reagovat
smazaný uživatel

hele addyne jak to stíhaš?

Reagovat
C0br

Pravda. Po Íránu a Nigérii o něm nikdo neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

okrem teba celý svet :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

a proto byl vyhlášenej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Addidas si vyhlásil svého hráče, nic neobveklého, že Addidas lobuje za Messiho, kde může.

Reagovat
M.Vaza

Co je Addidas?

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS bukvice vyhořela jako papír, brečela, že nemá kolem sebe takové hráče jako v Realu, tohle je jen známka arogance, egoismu a ubohosti...Lea jsem vživotě neviděl v tomhle ohledu brečet a to tým Argentiny nebyl zdaleka silnější neš Portugal...výsledek? Leo ve finále BUKVICE u televize...

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlhoupější příspěvek ever, fakt

Reagovat
loki5

V tomhle souhlas nedá se to moc srovnávat Argentinská reprezentace je o hodně kvalitnější než ta Portugalská.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nebrečí, ten zápas radši odchodí a kompletně se vysere na spoluhráče, jaký to charakter že? No srovnávat Portugalsko s Argentinou chce opravdu velkou dávku fantazie, když tam mají hráče jako ADM, Masch i ten Higuain je dál než všichni hrotoví útočnící Portugalska a taky Argentina neměla skupinu smrti co? To se to hraje dobře s Iranem a Nigerii co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád Messiho i Ronalda oba jsou to borci. Ale tvůj příspěvek je úplně dementní...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelam vam i najlepsiemu hracovi historie dobru noc.

Reagovat
minoLFC

ta španielska liga je važne nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste totalni retardi porad dokola se hadat. Btw. Ronaldo je daleko pred Messim. Byl kral i v Anglii tak i ted ve Spanelsku. Nehraje od mala za jediny tym jak Messi tzn. umi se prizpusobit, nema problem se spoluhraci jako Messi, ten kdyz prisel Zlatan zacal brecet Guardiolovi na kline, at ho hned proda. Je daleko popularnejsi nez skret, kteremu na cele shazeji vlasy, ma 100 mega fanousku na fb, dalsich 30 na twitteru, Messi pro jistotu ani twitter nema. Ronaldo picha jednu z nejkrasnejsich zenskych na svete, Messi se musi spokojit s nejakou cubkou co potkal v mladi a ta se ho drzi jako kliste.

Reagovat
Switchback

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty pyco

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi debil na obzore , nejak sa to tu vami hemzi :D

Reagovat
smazaný uživatel

preco si nadavas do debilov?

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

máš ho malýho

Reagovat
smazaný uživatel

už je asi čas vysrat se na to tady...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole máš tu málo sraček jo?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Vtipnej výblitek ukazující, že pokud to myslíš vážně, tak je ti max 16 a ženskou jsi viděl nejblíž v MHDéčku naproti sobě

Reagovat
LAM

hele,ale on to myslel jako srandu,proto tam píše Btw Celý to napsal jako sestříhaný kecy místních uživatelů.

Reagovat
Ed_Hazard

vy ste magori všetci doradu, ale pobavilo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ronaldo překonal 71 let starý rekord PD s 15 góly po 8 zápasech Echevaríi z roku 1943.

Reagovat
smazaný uživatel

nech prekona rekord lea 91 golov za rok :D

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem ti za to ze si dement

Reagovat
valloire

To nedá. Real chce taky něco vyhrát. Na Leoše hrála celá Barcelona jenom aby nasypal co nejvíc gólů.

Reagovat
madridcan

Dva timy, ktore najviac neznasam v priebehu jedneho tyzdna. Za akukolvek stratu bodov alebo polavenie budem strasne nasraty. Uz nech je streda, respektive sobota. Nemozem sa dockat.

Reagovat
Visca el barca

Tak aby ses nerozbrečel

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi katalansky cirkusant..v poslednej dobe vam pekne drbe

Reagovat
Visca el barca

Tak jestli jsme cirkusáci, co je pak tady váš kolega z východu ?

Reagovat
CHONG

Bezstarostný uličník

Reagovat
smazaný uživatel

hezký. Čím dál hezčí

Reagovat
valloire

stavíš zase?

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutecne jakou ma ronaldo formu....MEssi hral vcera taky suprove soudim podle sestrihu ti dva se proste fotbalem bavi doufam ze ta jejich soutezivost vydrzi co nejdele :)

Reagovat
Atlético de Madrid

Trošku mě překvapuje, že Ronaldo při tý svojí potenci ještě nikdy nedal pět nebo víc branek. Doufám totiž, že na tomhle levelu někdy uvidím hráče, kterej by dal v zápase 6 gólů. Na to jsem fandil před dvěma lety Messimu, ale ten to dotáhnul maximálně na 5, tak by to teď mohl někde v Copa del Rey zkusit Ronaldo.

Reagovat
CHONG

Doplň si tam tu Barcelonu.

Reagovat
Atlético de Madrid

ty seš fakt exot, místo toto, abys řešil góly v jednom zápase řešíš Barcelonu mě to fascinuje z toho statistickýho hlediska

Reagovat
CHONG

Mě zase fascinuje, jak nikdy nezapomeneš zmínit Messiho nebo Barcelonu a zároveň si drobně rýpnout do Cristiana nebo Realu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pochopitelně - jediný dva hráči, který mohli dát těch 6 branek v jednom zápase na tomhle levelu jsou Messi a Ronaldo. Messi dal maximálně 5, Ronaldo maximálně 4. Falcao, Berbatov a Defoe dali před pár lety taky 5, ale ani jeden z nich neměl takovou dlouhodobou výkonnost, abych si myslel, že maj na těch 6.

Reagovat
CHONG

Těch hráčů, kteří jsou toho schopní je samozřejmě více.

Reagovat
Atlético de Madrid

No, v momentálním vrcholnym evropskym fotbale jsou jediný tři fotbalisti, který dali alespoň dvakrát víc než 3 góly za zápas Ibrahimovič, Di Natale a Lampard. A všichni maj už značně přes 30. Pochopitelně to může dát kdekdo, ale ta pravděpodobnost je cellkem malá. Takže zmiňuju CR a Messiho, když jsou to za poslední léta dva hráči se zdaleka nejvíc góly.

Reagovat
LAM

Loni mohl dát Neymar 4 goly proti Celticu,ale tam mu to pokazil Pedro kterej mu vzal úplně debilně míč

Reagovat
CHONG

Z těch opravdu špičkových útočníků se to může povést leckomu, stačí, aby měl den, viz včera Kun

Reagovat
Atlético de Madrid

Může, ale řikám, ta pravděpodobnost je fakt mnohem menší než u CR a LM. Kun dal včera 4 góly poprvý v kariéře a musel mu na to sudí fouknout tři penalty, to se taky pokaždý nestane. Mohl dát třeba 5 nebo 6, ale zase, pravděpodobnost, že najednou dá 6, když nikdy nedal ani 4 je ještě menší.

Reagovat
CHONG

Pravděpodobnost menší samozřejmě je, jen říkám, že bych si netroufl tvrdit, že jediný kdo má na to, aby dal v jednom zápase šest kousků je Cristiano nebo Messi.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak vzhledem k tomu, že se to v žádný velký evropský lize ani v LM nestalo už desítky let (naposledy podle mě v roce 1977, když dal Dieter Müller 6 gólů v Bundeslize) tak to bude vyžadovat někoho fakt hodně dobrýho. Ve Španělsku naposledy v roce 1952, to dal Kubala 7 gólů.

Těch 6 gólů je právě taková magická hranice, za kterou se nikdo nedokáže dostat. Před pár lety to dokázal v Nizozemsku Afonso Alves, ale to je Nizozemsko, kde padá gólů opravdu hodně.

Reagovat
misinho7

tak je to aj dost nemozne z toho hladiska ze ked vyhravame uz napr 4:0 tak davame riadny usporny rezim aj ked Ronaldo by najradsej hral stale naplno vcera napr po tom 5 gole sme si tukali na vlastnej polovici , uplne laxne to uz hrali Nacho tam aj spravil chyby z laxnosti a prsote sa dohravalo aj ked na Ronaldovi bolo vidno ze chce hrat , este vela krat tam zbehoval , snazil sa nabehovat ale nikto to uz dopredu neposuval vsetci to nahravali uz dozadu.... a co sa tyka CDR tak tam da Carlo dajake becko a ked nie , tak acko nasuka dakomu 3 kusky a bude sa setrit na dalsie zapasy cize na vysledky typu 6,7:0 to nevidim

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasně, ale rozhodně se k tomu dá přiblížit.. Messi dal 4x 4 a 1x 5, Ronaldo 3x 4. A v každym takovym zápase mívaj hodně dalších šancí. Takže když někdy budou mít den, tak by se to mohlo dát nasypat i proti nějakýmu slabšímu soupeři v La Lize nebo v LM. Ronalda na to tipuju, protože teď střílí o hodně víc branek.

Reagovat
Visca el barca

O hodně znamená v lize o 8 a za kalendářní rok asi o 6 to není zas o tolik na to, že je ve vesmírné formě. Až začne leo proměňovat vše co má aspoň z poloviny budou mít stejně

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on Ronaldo má opravdu o hodně míň odehranejch minut než Messi... a v posledních dvou letech přestřílel Messiho jednou v lize a dvakrát v LM, tak se to snad takhle dá říct...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

No ale musím podotknout, že loni se Leo zranil a měl 8 golu Cristiano po dobu jeho zranění vyšplhal na 22. Výsledek byl nakonec jen o tři. A jak říkám, nesnižuji kvality cristiana jen chci říct, že je otázka času až Leo dá nějakej ten hatrick pak dva atd a náskok se zmenší.

Reagovat
Visca el barca

A netvrdil bych to pokud by Leo hrál jak na jaře, mně se na podzim vážně zase líbí.

Reagovat
Atlético de Madrid

Možná, ale možná taky ne. Podívej se, jak si letos nabíhá do koncovky mnohem míň než dřív. Loni měl 5,2 střel na zápas,předloni 5,1 a letos jen 4,6. Oproti tomu má v lize víc gólovejch nahrávek než gólů, to taky o něčem svědčí. Na ty přihrávky si nabíhá hlavně Neymar a až přijde Suárez, zaujme pozici, kterou měl poslední roky v Barce Messi. Čili já prostě nevěřim, že ta jeho úloha bude tolik ve střílení branek jako dřív, zvlášť, když tam budou dva tak góloví hráči jako Suárez a Neymar. Logicky to dává i smysl proto, že Xavi pomalu míři do starýho železa, Iniestovi je 30 a jedinej hráč s jejich kreativníma schopnostma je tam právě messi.

Reagovat
Visca el barca

Jo to máš pravdu, ale zas na druhou stranu kdyby za dva zápasy s Vallecanem a včera s eibarem dal těch golu 7 a ne jen 2, tak nemůže nic říct. Já vidím spíš problém v zakončení, Leo z před dvou let by dal včera 4 goly.

Reagovat
10FKK

https://www.youtube.com/watch?v=Y322ro4tv24

V podstatě souhlas, ale všimni si, jak Lea brání... Jakmile se dostane pár metrů před vápno, okamžitě atak minimálně dvou hráčů! Krásně je to vidět při brance Xaviho, kdy dva hráči tvoří blok a ještě se k nim přidává stoper.

Pro názornost si porovnej jak brání např. Levante cr..

https://www.youtube.com/watch?v=loulse6NvME

Otázka pro odborníky, kteří tvrdí, že je Messi za zenitem... Kolika důležitých akcí se zúčastnil cr v porovnání s nejlepším hráčem současnosti?

PS: Góly obou luxusní! a

Reagovat
valloire

Tak jelikož má CR 5 min sestřih a Messi 3,5 min, tak CR. A palec hore CR se už porovnává jenom sám se sebou.

Reagovat
10FKK

Špatně vidíš Klokane! Messiho sestřih má 12 minut... Souhlas, ale pouze v Pichichi... Leo je tuhle sezónu cr s Modričem v jednom! A počkej až mu to tam zase začne padat!

Koukal jsem na Uru vs. Omán a Luis vypadá velmi nadějně, přesně ten typ útočníka co byl Eto'o a který chyběl ve skládačce! Už se nemůžu dočkat až to tahle trojka rozjede! Doufám,že je Lucho nasadí v EC od začátku ať si pepé s rámosem užijou trochu srandy...

Reagovat
valloire

Individual skills - srovnatelný sestřihy - na to jsem koukal. No a na EC Suarez vs. Pepé,Ramos...to se mooooc těším. Mohla by to bejt největší sranda za poslední dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo jako loni odehrál všechna utkání a nechyběl ani jedno? Proč se zas zmiňuje jen A (že byl Messi zraněný a strašně dlouho chyběl) a nezmiňuje se B, že Ronaldo nechyběl pak v součtu o nic méně. Dalo mi to asi 10 vteřin práci si vyhledat, že Messi chyběl v součtu celý sezony jen o 2 zápasy více než Ronaldo (Cris 12, Messi 14).

Reagovat
Visca el barca

a rozdíl byl 3 goly takže vlastně skoro žádnej proto chci jen říct, že je otázka času kdy budou mít skoro stejně, níc víc níc míň. Nesnižuji jeho výkon a letos si GB zaslouží. Nejsem jako madridistas před dvěma a více lety co psali, že je vlastně GB nezajímá, říkal to tehdy i sám CR.

Reagovat
misinho7

no o hodne znamena ze v lige o 8 je strasne velky rozdiel je v 8 kolo , niekto je rad ze ma primer gol na zapas a Ronaldo ma dva , tu je obrovsky rozdiel ked si zoberieme ze je iba 8 kolo ! ... a celkovo tak to Ronaldo kompenzuje ze na jar bol dost zraneni a hral menej zapasov ako Messi a samozrejme nemal ani az taku paradnu formu co sa tyka jari ale aj tak ma tych golov viac

Reagovat
misinho7

no jasne niekedy su dni ked su sance aj na 6-7 golov ale nie vsetky vyjdu ale neveim naco tu take riesit, Ronaldo teraz dava bud hattrick(raz 4) abo minimalne dva goly ide jak stroj a urcite ma netrapi ze nedava 4 goly ... vzdy som radsej ked da napr 2-3 goly a dalsie prida Bale alebo Karim a pekne sa to rozlozi ako keby mal vsetky strielat iba Cr

Reagovat
misinho7

Inac teraz ide LM a mam tusak ze Messi prekona Raula skor , predsa len ide proti nim Ajax ty niesu ziadni betonari tam vzdy padne vela golov a tipujem ze Messi da hattrick nam proti Liverpoolu verim ale Cris im urcite hattrick nestreli

Reagovat
LAM

OÉtázkou je jak se bude hrát.On letos opravdu víc hraje ze zálohy a na hrotu není tak často.Jak budem hrát se opravdu ukáže až přijde Suarez.Dle mě to bude velká změna v útočný fázi.Ale je pravda,že pokuď Leo promění všechny šance tak by toho Raula ohrozit mohl.

Reagovat
madridcan

Neskutocne Sa mi velmi paci, ze uz sa Messi s Ronaldom dostali na taky level, ze uz sa neriesi, ze ci daju gol, ale ze ci daju hattrick

Reagovat
misinho7

to naozaj po nich dvoch tu uz dlho taky hraci nebudu nevidim nikoho kto ma taky potencial .. Bale sice vie strielat goly ale urcite nie hattrick kazdy zapas , Neymar je tie vyborny hac ale tiez to nevidim nato zeby sa priblizil im.. naozaj asi budeme musiet dlho cakat dokym pride podobny hrac ich typu .. a pritom my ich tu mame az dvoch

Reagovat
LAM

Všichni tu řešíte jen Messiho a Ronalda ale Neymar dal včéra 200 gol kariéry.

Santos 136

Repre 40

Barca 24

Dost dobrý na to že mu je jen 22 Má víc golů než Ronaldo i Messi v jeho věku

Reagovat
Cizinkx

O minutu

Reagovat
LAM

Reagovat
Cizinkx

Jinak pokud se nepletu, a nikdo to tu nezmínil. Neymar dal včera 200 soutěžní gol. Dost slušný počin na 22 let.

Reagovat
Atlético de Madrid

protože většinu dal v Brazílii a to se tady bere jako pralesní liga

Reagovat
LAM

což je samozřejmě blbost.To by z ní nepocházeli nejlepší fotbalisti světa.

Reagovat
Atlético de Madrid

to mně neřikej, já jsem taky toho názoru

Reagovat
misinho7

tak teoreticky pralesna liga to je.. Robinho mal v poslednej sezone v Ac tusim 3 goly nevedel davat tutovky prisiel teraz tam a ide jak drak , dava si goly a hned je aj v repre samozrejme som zanho rad ale ukazuje to uroven tej ligi

Reagovat
Atlético de Madrid

Ona je to kvalitní soutěž... není tam takovej důraz na bránění, ale zase je hodně rychlá a technicky náročná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to není pravda. Brazílie není nikterak ofenzivní soutěž, koukni kolik tam padá branek.. Naopak, spousta týmů tam hraje vyloženě zanďoura. Vem si kolik gólů dává jejich nejlépe střílející tým... 2014 1,8 branek na zápas, 2013 2,02 , 2012 1,7... Premier league má za tyhle sezony 2,85 - 2,7 - 2,3 Primera má 3,75 - 2,7 - 3,0..

Domácí hráči tam hrajou lépe i kvůli tomu, že jsou prostě doma, lidi je mají rádi, spadne z nich tlak evropskýho fotbalu a navíc se můžou rozehrávat a nahánět statistiky v městských soutěžích..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky Robinho neni spatny fotbalista. Furt to v sobe ma a asi potreboval novy impuls a doma ho to zase chytlo....

Reagovat
misinho7

ja nehovorim ze je zly .. ked mal formu tak bol jednu chvilu aj najlepsi na svete ale jeho chyba bola ze mas strasne nestalu formu .. ale ako hraca som ho miloval , taky brazilska hracicka , proste za ..bavac ludi je to dokonca velky Neymarov vzor ale doteraz nemozem Calderonovi odpustit tu hovadinu co s nm vyviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trapnú konverzáciu pod PD som už dlho nečital

Reagovat
smazaný uživatel

naopak. Je to tady čím dál lepší. Konečně.

Reagovat
valloire

a teď se to ještě vylepšilo

Reagovat
LAM

Ale vždyť je to pravda.Podívej se kolik totálních trolů a dementů tady pladí jeden blbejt příspěvek za druhým.A většina fanoušků RM a CR.

Jako vždycky byla diskuze pod PD hrozná,ale to co se tu děje poslední měsíce je totálně úděsný.Pokuď se tu nezačnou rozdávat bany za nadávky a urážky(viz Chong atd..)tak to bude ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Naopak se to tady teď hodně vyčistilo a diskuse je plná hodnotných příspěvků od opravdových fotbalových odborníků.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sudnosti . Vina je aj na vasej strane .

Reagovat
valloire

No je mi jasný, že se ti to nelíbí. CR hraje parádně a Leo už se taky tolik neoslavuje, jako když střílel jeden gól za druhým. To tu bylo pořád statistik, co kde překonal, kolik mu chybí na to či ono...No a teď se to obrátilo.

Reagovat
LAM

Ty jseš fakt mimo.já tady řešim to že tu padaj nejrůznější urážky a diskuze je jeden velkej výkal a ty zas přijdeš CR vs Messi.

Opravdu tady po vás chtít normální debatu je totální utopie.

Reagovat
valloire

Tak jestli ti jde o urážky, tak je prostě přejdi.

Reagovat
technecium

Jsi debil

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Nepřešel jsi to

Reagovat
valloire

ale ano,pobavilo to

Reagovat
valloire

komu asi tak ten pán technecium fandí?

Reagovat
misinho7

tak urcite to tu nekazuia iba fanusici realu ... napr z vasej strany ten riikard ktoy pride a len vyprovokuje debatu Messi a Ronaldo , Ronaldovi zacne nadavat a to je vsetko... jasne i na nasej strane je vela expertov ale ked chceme kvalitnu diskusiu nemali by sme na takych mantakov reagovat , nech si tu pisu co chcu a ked ich budu ludia ignorovat tak prestanu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty sa asi vyživaš v hádkach že?

Reagovat
smazaný uživatel

skús Primera Division souhrn 7. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, tohle byl jako faul Mandžikiće?

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně ten praporkář dneska podává naprosto excelentní výkon.

Reagovat
valloire

A když jsme u těch staitistik....

Gól / min. k 19.10.

Ronaldo 4825 - 66 - 73,1 min/g

Messi.....4995 - 44 - 111 min/g

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok ta to nezaujimalo, tak co zrazu ?

Reagovat
valloire

Minulej rok mě nezajímalo věcí...A teď mi zajímaj. A je třeba taky trochu dát na pravou míru tvoje zavádějící čísla.

Reagovat
LAM

A asistence minuty?

Navíc nechápu proč tam nedáš prostě kalendářní rok 2014,kterej je daleko víc vypovídající.

Reagovat
valloire

Znáš hodnocení v tenise? Žebříček ATP? Jestli jakože ano, tak se neptej.

Reagovat
LAM

a ve fotbale má tahle statistika jaký opodstatnění? Já nevěděl že se ve fotbale podle tohodle udává světová jednička

Já koukám že CR má letos 47+12 a Leo 42+20.Tam není žádnej rozdíl.Ale pořád se ptám-Budeš se cejtit spokojenější,když sem budeš pořád dávat různý statistiky,podle kterejch je CR lepší?

Reagovat
valloire

co minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Co penalty

Reagovat
valloire

ty je ale taky umění proměnit

Reagovat
smazaný uživatel

alebo mať rozhodcu, ktorý ju dá zopakovať

Reagovat
valloire

kromě toho, fotbal není hokej

Reagovat
LAM

V čem?Že se nepočítaj asistence?Vždy se počítali,akorát někdo na ně nedával takovej důraz.

Spousta fantastickejch hráčů nedávalo moc golů ale mělo hodně přihrávek a nikoho nenapdalo,aby je hůř hodnotili jen kvůli golům.

Třeba Ronaldinho nikdy nebyl takovej golostroj,ale měl hodně asistencí a skvělejch momentů,kvůli kterejm byl prostě nejlepší.

Messi má za Barcelonu nějakejch 150 asistencí a to je číslo který neměl žádnej jinej fotbalista kterej by dokázal střílet tolik golů jako Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho mal hodně asistencí, ktoré vtedy nikoho moc netrápili a nikto mu ich horlivo nepočítal

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

"A za co teda byli před pár lety mezi finalisty Iniesta a Xavi? Ba dokonce si dle některých zasloužili vyhrát(!). Serete si do huby, nemám pravdu?"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi bude možná taky mezi nejlepší trojkou, to mu musí stačit :)

Reagovat
smazaný uživatel

artorias pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

no urcite ne za asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za co? Za milimetrové pasy Valdesovi? Jasné, že nebudeš reagovat, protože už nemáš co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keď už sme pri tých asistenciách, tak Javier Aquino > Xavi, Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

to je vzdycky sranda, jak asistence v historii fotbalu nikoho nebraly a ted se predkladaji v jednom kuse aby Messi vychazel jako lepsi fotbalista a vetsi tymovy hrac nez Ronaldo

Reagovat
valloire

Teď je tu přeasistováno Za chvíli se nebudou uvádět střelci gólů, ale pouze asistenti na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

až bude ještě méně běhat, tak se tu budou uvádět pouze druhé asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

artorias pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

U Messiho se vždy řešili asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

vždy od začiatku tohto roku

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy... vždy, protože vytvářel hromadu šancí a opravdu se u něj asistence vytáhli v době, kdy měli s Ronaldem stejně branek a experti typu Fildy tvrdili, že měl zlatý míč dostat Ronaldo, i když měl asi o 17 asistencí méně...

Reagovat
smazaný uživatel

neser si do huby laskavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu zkoušíš ty kašpare?

Reagovat
-Carles-

Ono nejde len o asistencie, ale o celkový prínos pre tím a v tom je Leo dlhodobo lepší. Sranda je skôr to, že sa hľadí len na góly a všetko ostatné ide bokom. Áno, Ronaldo je momentálne dominantný, strieľa hromadu gólov, ale keď sa spomenie Messiho prínos v zápasoch okrem gólov, tak sa tu madridisti rehocú, že asistencie, prípadne vytvorené šance nemajú žiadnu váhu. Ešte začiatkom sezóny mal za rok 2014 Messi viac gólov, Ronaldo následne zasypal gólmi pár tímov z chvosta tabuľky a už sa tu ide šaškovať, že je o parník lepším hráčom. Smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš přínost a jeho odchozené zápasy s Atleticem, které staly postup do semifinále LM a ligový titul? Myslíš ten přínos Ronalda, který zajistil 17 goly titul LM a dvěmi goly Superpohar a pomohl ziskat i španělský pohar?

Reagovat
Visca el barca

Ano to bylo jaro, ale poud vim na podzim hraje Leo daleko lépe než na jaře.

Reagovat
valloire

Děláš, jako by Leo ty góly nenaháněl proti Osasunám. No a jako obvykle, koukni na minuty. A čo je najviac smiešne? "Že sa hľadí len na góly a všetko ostatné ide bokom". No to se potom koukni na debaty z konce roku 2012.

Reagovat
-Carles-

Nemôžeš porovnávať 2012 a 2014 z jednoduchého dôvodu. Leova pozícia na ihrisku sa zmenila, už nehráva false 9 ako pod Pepom. Hrá viac z hĺbky, viac prihráva, už nie je tým koncovým hráčom, tvorí hru a podstatne menej si zbieha za obranu. Včera to bolo pekne vidieť na Xaviho góle. A takýchto prípadov nájdeš v 2014 hromadu. Navyše bol ako Ronaldo v kreativite a prihrávkach vždy lepším hráčom, aj v 2012.

Reagovat
valloire

Já mluvím o tom, že když měl Messi na kontě 60,70,80 gólů v roce, tak nebylo na světě důležitější věci. A to s tou kreativitou...v Barceloně sehrané poslepu.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Baptistao > Benzema, Mandžukič, Suaréz

Alberto Bueno > Benzema, Mandžukič, Suaréz

Kakuta > Iniesta

Reagovat
valloire

tak to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sem nečekal, že ten gól padne jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam měli i najěký akce ze hry, ale zatím jim to končí na tom, že si nejsou schopní pohlídat ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético bez Diega Costy mi připadá ... no ... jak Atlético bez Diega Costy ... On pro ně byl strašně důležitý jak na hrotu, tak i při přechodu do útoku, tak i při konstrukci útočné akce. V těchhle všech ohledech je Mandžu horší a při přechodu do útoku je to nejmarkantnější. Zatímco DC balon zabalil a udělal pro tým 40 i víc metrů, tam Mandžu se furt spolíhá na kolegy. Furt dává nějaký přihrávky dozadu. No prostě akce brzdí a obírá Atlety o to nejlepší, co v arsenalu zbraní mají.

Nechci kritizovat vedení, protože i já jsem si myslel, že on bude další superdevítka, ale zatím vypadá jako velký krok vedle.

Atleti sice vedou (a určitě i zaslouženě), ale perou se se soupeřem jak s medvědem. Prostě jim do toho stroje nasypala Chelsea písek, a oni nejsou schopní ho vysypat ven.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se Espanyolu týká. Nádherné je, že i hráči průměrnýho celku mají velký technický kvality. Koukat na kousky Lucase, Víctora, Caiceda nebo Sergia Garcíu, je fakt příjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC vedela, aký útočník im chýba, dali im dosť veľké peniaze a Atléti kúpili Mandžukiča, takže CFC im fakt nikam nič nenasypala, je to skôr neschopnosť Atlética si nájsť typologicky vhodného útočníka ako náhradu za DC alebo Cholova vina, že nevie s mužstvom hrať nič iné, a nevidí, že už na hrote nie je DC ale henten chorvátsky (nadávka)

rovnaké je to aj s Guilherme "jednusezónusomžiarilvpodpriemernomklube" Siqueira, ktorého nasadzujú miesto vhodnejšieho Ansaldiho

Reagovat
smazaný uživatel

Siqueira panu bohu musia teraz vsetci v madride dakovat ze prestupove okno neni otvorene o minut dlhsie . Inak vymena Coentrao za Siqueiru by sla do dejin

Reagovat
Phillipinho

Zase z nej nedelejme uplnyho trageda

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci v Madride určite nie...Inak tá stavba vety je dosť humorná.

Reagovat
smazaný uživatel

on je problem, ze hrace formatu diega costy za nejakych 20 mega eur fakt nenahradis, tam byl fail jen v nizko nastavene klauzuli, protoze si troufnu tvrdit, ze srovnatelneho hrace by atletico nesehnalo ani treba za 60 mega, costicka je naprosto unikatni hrot v soucasnosti, ktery ultimatne zapadal do specifickeho stylu atletico (a samozrejme i nyni do stylu chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

My nemozme za to, ze traposik miesto kvalitnej prihravky radsej ostreluje osvetlenie na stadione.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, právě si vyhrál cenu za největšího dementa eurofotbalu

Reagovat
misinho7

jiri tu hovori ze sa skvalitnuje diskusia ale dokym tu neprestanes prispeivat ty , ale aspon trosku nedostanes rozumu tak tato diskusia nikdy nebude mat uroven..

Reagovat
smazaný uživatel

Colotto slušnej herec.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžu

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 42G a 20A

Traposik 47G a 12A

Messi, vitaz zlatej lopty 2014

Reagovat
valloire

2014

CR 79,7 min/g

Leo 107,2 min/g

vítěz je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane, tieto porovnavacky Ronalda s Messim su uz fakt smiesne 5 debilov ktori fandia Realu a 5 debilov ktori fandia Barce, sa tu kazdy tyzden hadaju kto je lepsi a pritom su to obaja najlepsi hraci tejto dekady a kazdy je vynimocny v niecom uplne inom.

1. Ronaldo hraval v poslednych sezonach skor z kraja, ale co si tak teraz vsimam, pri utocnych akciach Realu sa posuva skor do sestnastky a zakoncuje vacsinu akcii Realu. Ma ten dar dravca, ma vybornu strelu a aj hlavicku a vie zakoncit takmer z kazdej pozicie. On uz nehra to klasicke kridlo, netvori hru, necentruje do sestnastky, vacsinou tie centre zakoncuje a preto ma "iba" 1 asistenciu, ale naopak 15 golov, co je naozaj neskutocne cislo. Real svoj styl poskladal prave prenho, lebo je ich suverenne najlepsi hrac. Aj Benzema, aj Bale su tam prave preto, aby mu vytvarali priestor, alebo prihrali a dostali ho do najlepsich pozicii na skorovanie, co presne Madrid potrebuje a zatial im to vychadza perfektne. Navyse z druhej vlny je podporovany Modricom, Kroosom ci Jamesom, ktori mu taktiez tie sance pripravuju. Jednoducho to je styl Realu, ktori im vyhovuje a CR je v nom klucovy hrac, vdaka svojej vynimocnosti strielat goly.

2. Messi hral v posledych sezonach hrotaka. Takmer vsetky akcie Barcy sa koncili unho. Pedro, Alexis mu odtahovali obrancov a Dani Alves, Fabregeas, Iniesta ci Xavi mu pripravovali golove asistencie. Messi bol vdaka tomu stylu najlepsi kanonier, ved dal 91 golov za rok a to sa zrejme len tak neprekona. Minulu sezonu vsak prisiel Neymar a teraz Suarez, Barca tak ma okrem Messiho dvoch dalsich genialnych ofenzivnych hracov, ktori su schopni odbremenit Lea od strielania "vsetkych" golov Barcy. Messi sa tak, ako je uz v tejto sezone krasne vidiet, posunul z postu hrotaka na poziciu playmakera, alebo skor CAM (stredneho ofenzivneho zaloznika). Messiho hlavna uloha uz nie je strielat goly, ale aj tvorit hru a tie goly hlavne pripravovat. Taktiez dostal Messi niektore ulohy cim dalej tym menej hrajuceho "veterana" Xaviho a zatial sa zda, ze mu to naozaj sedi. Messi ma naozaj neskutocne videnie a smrtelne pasy, vdaka ktorym uz nebude taky produktivny strelec, ale coraz viacej nahravac a mozog muzstva, co je vidiet aj na jeho tohtosezonnych statistikach, ked dal „iba“ 7 golov, ale na dalsich 7 prihral a je najlepsi nahravac ligy.

Uzavrel by som to tym, ze su jednoducho obaja vynimocni futbalisti, momentalne na kilometre vzdialeni od vsetkych ostatnych. Obaja su pre svoj tym jedinecni a nepostradatelni. Bez Ronalda by nebol Real tam kde je, bez Messiho Barca tam kde je. Treba si uzivat ich futbalove majstrovstvo, lebo ked skoncia, dlhe roky tu nebude taka dominantna dvojka a myslim, ze si mnohi ani neuvedomuju, ake maju teraz stastie, ze ich mozeme sledovat tyzden co tyzden a pozerat, co vsetko dokazali a este aj dokazu.

Reagovat
misinho7

absolutny suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Ámen!

Reagovat
iamek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire
Reagovat
Switchback

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Bale > Messi ... Ronalda s Messim už ani nesrovnávám

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa snazim normalne diskutovat, tak trolluj vedla kde sa to naozaj pyta

Reagovat
smazaný uživatel

no z italsky sekce me poslali sem, tak me tu mate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

si ma rozbil

Reagovat
drussbarb

Tys tady fakt chyběl

Reagovat
drussbarb

Je osvěžující číst normální názor rozumného člověka

Reagovat
Infi

+/-

Reagovat
Billy McClane

Atletico zase oba goly z rohov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zalez už tam odkud jsi přišel prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro diega costu a benzinaka

Reagovat
madridcan

Pred koncom polcasu podane na Atletico, takze spokojnost, ale futbal hrozny. SOm velmi zvedavy na Valenciu v La Coruni

Reagovat
smazaný uživatel

po polroku byt v pd sekcii na nezaplatenie

Reagovat
alcantara

Dobre to je Trosku som zvedavy, ako to bude vyzerat o par rokov, ked jeden z nich skonci, pretoze vacsina ludi nebude mat o com hovorit a cim prispiet. Mozno sa to priblizi urovni, aka bola desat rokov spat.

Reagovat
smazaný uživatel

nenávist se přesune na dvojici Neymar - Bale, nebál bych se toho, že dementi nebudou mít munici

Reagovat
madridcan

Nemam zatial s Balea pocit, ze bude taky klucovy pre Real ako Neymar pre Barcu. ALe mozno to je len Ronaldom.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo príde niekto nový, dúfam, že sa chytí Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

alebo to bude James, v Kolumbii ukázal, že to môže byť ťahúň, ak sa to okolo neho správne postavá

Reagovat
misinho7

tak zatial je len dvorny nahravac Ronalda a v barce sa to praveze otaca .. cize uvidime no

Reagovat
alcantara

A do toho sa pridam aj ja, kedze Bale je typom hraca, ktorych absolutne nemusim

Reagovat
Switchback

bych řekl, že James bude lepší než Bale ...

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

tak james moze byt aj najlepsi na svete raz ale to iste sa da povedat o Garethovi , uz teraz je top 10

Reagovat
SIRBRANIKE

tam niet o čom

Reagovat
misinho7

no neviem on je praveze podobny Ronaldovi cisto atleticky typ , skoda tej techniky ktoru nema az na takej urovni ale inac parada..

Reagovat
Ángel di María 22

Atletico ze hry prostě neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól padnul o přestávce jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, i valloire by chcel byt dokonaly ako ty.

Reagovat
-Kopy-

Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Filipe Augusto, Parejo; Rodrigo, Piatti a Alcácer

AMUNT

Reagovat
madridcan

idem na vas zmastit, tak snad to date

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

Reagovat
-Kopy-

hm Alvés se zranil při rozcvičce, chytá Yoel

Reagovat
madridcan

Nebol podla mna, ale ak by nebol, tak Valencia ma cervenu a penaltu, takze mozno takto je to lepsie...

Reagovat
-Kopy-

Bylo to za čarou ?

Reagovat
-Kopy-

hm Yoel, jeho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí brankář mít no..

Reagovat
-Kopy-

Dneska to nebyl náš den prostě, nic nešlo, nejdřív smolnej vlastní gól, potom chyba Yoela a za stavu 2:0 se hraje těžko, druhej poločas jsme to zkusili ale šance jsme nedali a z brejku 3:0. Parejo hroznej, nešlo to ani Rodrigovi a Paco neviditelnej. Příště na Elche už s Negredem a za tři body.

Reagovat
madridcan

Budes mi platit zato, aby som na vas nepovedal! Prvykrat som na vas podal a islo to hore kokotom Takze skus ma nasrat a uvidis tu vyhru Elche o tyzden...

Reagovat
-Kopy-

a já proč jsme prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je dobrá, ked dá prvý gól. Ked prehráva, tak síce nehraje zle, ale je neefektívna, nedostane sa do šance. Výrzane mi tam chýba útočník ako Negredo. Paco by z jeho roboty vo vzduchu mohol ťažiť. Takto je neviditeľný.

Reagovat
Kenneth

Kdo to tu pre 2 koly psal? Valencie se bude bit o titul?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byl Kopy, tak ten to píše každý rok..

Reagovat
-Kopy-

nebyl a nepíšu

Reagovat
Kokesh

To musel byt nejaky valencijsky ozrala nebo vtipalek.

Reagovat
madridcan

To sedi na Kilyho potom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tak samozrejme, ze letos ne. Sam Rodrigo to na plnou hubu rekl, ale podle me za 2 roky to kandidat na titul bude urcite. A to je jenom dobre....

Reagovat
Ángel di María 22

To zalezi, jak bude Lim nakupovat. Aby mohli hrát o titul, tak budou muset mít minimálně kvalitativně lepší kádr než Atlético, to jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom jako dobře?

Reagovat
Phillipinho

Vyrovnanejsi souboj o titul s vice kandidaty a tim padem i napinavejsi liga.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím já sem spíš četl, že se psalo o tom, že by mohli hrát s Atletama o 3. flek s čímž souhlasím a doufám, že skončí třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Naserou.si debile

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda no... snad to nevyhraje katalánská holota. Barcelona je plná nesympaťáků, Možná ještě víc jak Bayern.

Reagovat
drussbarb

Nemám čas tady psát, ale diskuze si počtu. A dnes je to zase festival hnusu. Jak rád bych tu viděl věcnou diskuzi se špatkou sarkasmu, ale opravdu je to tady hnus ať ze strany baleťáků nebo culés. Jsem zvědavý, kolik normálních lidí tu výměšky náctiletých wannabe fandů prudí. Mě neskutečně, rozdával bych bany, poznámky do žákovské, domácí vězení bez netu nebo pár facek

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se opět otevřel Carlitosův stánek na HotDogy jménem SF.cz

Reagovat
drussbarb

Tak to mi nic neříká, mělo by?

Reagovat
smazaný uživatel

"Uzavřenější" komunita fanoušků španělskýho fotbalu z minulosti, kde se člověk dozvěděl po pěti minutách v plkátku víc než za pět měsíců na EF

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
madridcan

Nemám čas tady psát, ale diskuze si počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Jinými slovy si čtu diskuze na mobilu, na kterém se mi nechcou psát příspěvky, v práci na to nemám čas a doma mám jiné věci na práci. A jsou chvíle, kdy bych to tady zavřel a diskutovat bych dovolil jen prověřeným ... Kéž by šlo blokovat flamy trollů

Reagovat
smazaný uživatel

ideš v robote srať a hra ťa sere, tak ideš čítať diskusie... dá sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

aspoň že je tu jen tak pět fanoušků Atlética, tak se na nás ve výčtu těch hnusů zapomíná na psaní pravidelnejch komentářů tu už taky seru, pořád se hádáme o tom samym a každá hádka skončí stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tak půl roku zpátky říkal, jak dlouho ti to vydrží...

Reagovat
Phillipinho

Jo tahle diskuze patri k opravdu k nejhorsim co jsem tady videl. Vsichni normalni lidi, kteri rozumi PD uz tu davno nepisou a nelze se vubec divit, tohle je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Primere nerozumie nikto, ani tí, čo ju riadia, ani tí čo ju sledujú, ona je jak ženská pred krvavým obdobím

Reagovat
smazaný uživatel

Primeru musíš mít rád, ne se jí snažit pochopit.

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu tyhle breky na úroveň diskuse. Vždyť teď je to naprosto skvělý. Takhle jsme to přece všichni chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no....sympaťáci jako Valencia mají smůlu. A katalánská špína absolutní vrchol štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přejdu tu druhou část, ale zkus mě přesvědčit, čím by pro mě měla být Valencie sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tím, že Lim si místo FIFA15 koupil Valencii a dělá si Ultimate Team v praxi

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Jsem zvědav, s čím přijde dál.

Ono je to totiž o tom, že si víceméně vždy můžeš na někom vybrat to horší (a pak ho hejtovat), nebo to lepší (a pak ho milovat).

Reagovat
smazaný uživatel

No tobě asi ničím když ti přijde Barcelona sympatická. Podle mě má Vale sympatický mančaft, což se nedá říct o Messim, Neymarovi, Suarezovi... Možná Xavi je jediný který vypadá jako člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alves...tak nechutný člověk, Nevěřil bych mu ani nos mezi očima

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsi mě svojí odpovědí nepřesvědčil (popravdě jsi se o to vlastně ani nepokusil), tak to zkus ještě jednou. Vlastně jsem se dozvěděl jen to, že má Vale sympatický mančaft. Podrobnosti žádné a nic víc. Zkus to, prosím, ještě jednou.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

dneska snad už ničím pro nikoho, tedy kromě jejích chameleonfans, zaprodaná špína, co zakopala pojmy jako tradice hluboko pod zem

Reagovat
-Kopy-

wtf

Reagovat
-Carles-

To je trocha prehnané nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeháníš, ale mně právě šlo o ten rozpor, že chlapík je schopný poblejt Barcu a k tomu napsat něco o sympaťácích z Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuego je väčší sympaťák než celé FCB aj so ženským mužstvom

Reagovat
Kily

tak to snad nepřekvapí, viz. rozdílnost názorů na Al Thaniho Málagu a Limovu Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každopádně ty jsi druhej extrém. Nejpřísnější fanda svého klubu ever.

Reagovat
Kily

pravidelně si ulevuju tím, že do klubu kopnu, často se snažím udělat to nějakou zábavnou formou a přetáhnu, takže pro spoustu lidí nejsem vtipný, ale k smíchu, každopádně v tomhle případě fakt nevidím žádný důvod k ústupkům, naopak mi to v případě vlastního klubu vadí ještě víc, než u Chelsea, City, Málagy, PSG a dalších podobných případů

Reagovat
-Carles-

Zatiaľ však nevidím dôvod na takto prehnané reakcie. Pokiaľ Lim investuje do štadióna a podarí sa mu ho sprevádzkovať čím skôr a udrží prestupovú politiku v normálnej rovine (žiadne mega prestupy, preplácanie hráčov, atď..) tak sa k tomu tak kriticky netreba stavať.

Reagovat
Kily

základ tam je celkem jasně položený, to, že ty hráče za velké peníze nekupuje, ale díky nedotaženému převodu klubu zatím jenom vodí na hostování, to v mých očích prostě neomlouvá. Já na něj mám pifku už od ledna a jeho prohlášení o tom, že na okamžité přestupy má připraveno čtyřicet milionů, ale klidně uvolní padesát, protože ty peníze má taky

Reagovat
-Carles-

Falcao?

Určite to môže skončiť besnením ala Chelsea alebo PSG, neprebiehal by som však. Káder je výborný, iba blázon by tam začal robiť veľké zmeny. Tie prehlásenia by som tiež bral s rezervou, v tom čase ešte nebolo nič isté a týmto si možno len chcel spraviť meno ako potenciálny investor, ktorý pritiahne veľké mená.

Hlavne teda čakám, že veľkú časť peňazí natlačí do štadióna, ktorý keď už je dlhodobo rozostavaný, tak si zaslúži aj dokončiť.

Reagovat
Kily

mně je prostě proti srsti už jenom ta současnost, klub zkrátka funguje na základě investice člověka, jehož jedinou opravdovou kvalifikací na působení ve světě fotbalu je to, že má peníze. Když jsem tu několikrát psal, že radši uvidím Valencii zkrachovat a hrát třetí ligu, než aby jí dotoval nějaký miliardář, tak jsem to myslel vážně. Ještě bych možná překousl, kdyby se soustředil výhradně na stadion, takhle koupí klub a pro ostatní se trnem v oku stane až příští rok, kdy si najednou všichni spočítají, že základní investice do kádru ho vyšly už na 200 milionů

Reagovat
-Carles-

Až tak? Radšej tretia liga ako Lim?

Na jednej strane tomu rozumiem, na druhej predstava že by môj obľúbený klub mal hrať tretiu ligu, pričom sa predtým celkom pravidelne dostával do pohárovej Európy, to by som len tak nerozdýchal.

Nie sú indície, že by Vale mohla porušiť podobné zákony ako Barca v prípade tých mladíkov? Dávnejšie som čítal, že v tom môže lietať viacero klubov, len si neviem vybaviť či tam bola aj Valencia. Viem si predstaviť, akú radosť by ti urobil zákaz prestupov v podobnom rozsahu

Reagovat
Kily

já bych se za to třeba vůbec nezlobil a pořád se držím toho jednoho stébla trávy, díky němuž by prodej nemusel vyjít. S těmi mladíky nevím, kdo všechno v tom byl, ale ten trest by byl super

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je zajímavá úchylka. Já teda mám často potřebu kopnout do bílejch kamarádů, ale to tvoje je spíš takový sebepoškozování.

Jak to Lim s Valencií plánuje, ještě nevíš. Ale je pravda, že jste teďka za B+R strašně daleko. Nemyslím jen hráčským kádrem, ale celkově úrovní klubu. Pokud bude chtít Lim Valencii pozvednout celkově, bude ho to stát velký peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě tohle - dneska je to prostě rozjetý tak, že když nemáš ten kolotoč roztočenej (B+R, Bavoři), nebo jsi ho zpomalil svýma rozhodnutíma (ACM, Inter), tak se prostě nahoru dostaneš jen velkýma investicema do kádru. Hráči berou čím dál tím víc a Anglie je nenasytná. Chápu, že se ti to nelíbí, ale na druhou stranu chápej Lima. On nekupoval klub proto, aby s ním hrál střed tabulky.

Mně třeba Málaga nevadila, protože to prostě nebyla taková díra na prachy, jak ropné skvrny. Sice tam pár nákupů udělali, ale v drtivý většině za rozumný peníze. Největší přestup je tam Cazorla za nějakých 20 mega (snad se nepletu). To není nic trhničícího. Naopak mám Málagu rád. Připadá mi, že tam fotbalu opravdu rozuměli.

Reagovat
Kily

já to beru a taky si uvědomuju, že dřív nebo později takhle nebudou fungovat jenom některé kluby, ale bude se muset přizpůsobit většina s tím, že důvodem už nebudou jenom trofeje a evropské poháry, ale třeba jenom zachování prvoligové příslušnosti. Lima chápu taky, stejně jako jsem chápal Al Thaniho, jen prostě nedovedu nad tím mávnout rukou, říct si cosi jako "no a co" a dělat, že mi to nevadí, když se to ostatním stane taky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jestli to není póza, tak klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné no když zatím hrála Barcelona jen s tragédama

Reagovat
DonAndres

Ahoj, nepotřebuješ morálně podpořit?

Reagovat
Switchback

Reagovat
dondinho

Abyste měli další číslo k dohadování o tom kde je lepší :

CR: od sezony 2003/2004 doteď: 513 z., 373 g., průměr 0,73 g./z.

Leo: od sezony 2004/2005 doteď: 424 z., 356 g., průměr 0,84 g./z.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, zajímavé:

vandertom22.12.2008 12:00

Jo, máš pravdu, Teplaldo je bůh

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, zajimave:

jiri - fcb 18.12.2007 06:25

Cristiano je výbornej hráč... Nevím, byly doby, kdy bych ho do Barci bral místo Ronaldinha všema deseti, teď už si tak jistej nejsem, ale kdyby se hlasovalo, dám přesto hlas PRO nákup

Reagovat
vacin

Reagovat
vacin

Ale nutno připustit, že já ho v té době moc nemusel a teď jsem za něho v Realu hodně rád...

Reagovat
smazaný uživatel

V tu dobu chtěl Jirka do Barcelony i Mourinha.. Někdo se mu tehdy hacknul na účet asi

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl Mourka jako koště na vyprášení těch našich shnilých prdelí. Tenkrát se mi sice taky hnusil, ale na jeden rok na probrání bych ho bral.

Dneska chápu, že jsou prostě meze, přes který jít nejde.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. To mi ještě připadal v pohodě. Já bych ho tenkrát určitě bral.

Reagovat
smazaný uživatel

A z te vasi skupiny nebyls sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo je "naše skupina". Vždy jsem tady byl sám za sebe. Ostatní jsou mi u řitě. Samozřejmě i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Bale zraneni a asi vynecha el clasiko a liverpool tak jeho priamociarost by na Barcu sedela riadne.. skoda

Reagovat
Ángel di María 22

Na Liverpool bych Balea bral, ale n clásico je možná i lepší záloha James, Kroos, Modric, Isco

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze sa hodi na obidva zapasy , vsetci vieme ze na Barcu sedi rychly utok proste stratia loptu a my hned zakladame rychly protiutok a nicime ich dezorientovanu obranu ... nic proti Iscovi ale on na take nie je , rad si loptu podrzi , pokluckuje a tak cize neviem no ale verim mu tak snad sa ukaze v plnej krase

Reagovat
misinho7

a co sa tyka Live , tak tam by sa tiez hodil vyborne ale co uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je fajn, že vynechá Liverpool a v EC môže nastúpiť z lavičky, nech prevetrá zase Bartru

Reagovat
smazaný uživatel

v pondelok 27.10. sa budú vyhlasovať ceny za minulú sezónu:

najlepší brankár: Navas, Caballero, Courtois

najlepší obranca: Ramos, Luis, Miranda

najlepší záložník: Gabi, Modrić, Bus

najlepší ofenz. záložník: Iniesta, Rakitić, Koke

najlepší útočník: CR, DC, Vela

najlepší hráč sezóny: zo všetkých vyššie nominovaných

najlepší nováčik: Jesé, Saúl, Rafinha

za mňa: Navas, Luis, Modrić, Koke, CR, celkovo CR a nováčik Rafinha

Reagovat
Switchback

Courtois, Ramos, Modrić, Iniesta, CR, CR a asi Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Z vítězného týmu tam nemáš nikoho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam brankaře

Reagovat
Switchback

tak ještě místo Ramose Miranda no

Reagovat
Switchback

a když na to tak koukám ještě jednou, tak asi nej. hráč sezóny Costa

Reagovat
misinho7

Courtois , Miranda, Modric, CR , celkovo CR a Jese

Reagovat
smazaný uživatel

Court je jasný.

Obránce bych nejradši dal Godínovi, ale když tam není, tak Miranda.

Nejlepší záložník byl Rakitić, ale když tam není, tak asi Modrić. Ikdyž i Gabi byl skvělý.

Aha, on je Rakitić tady . Takže tady Rakitić.

Nejlepší útočník je jednoznačně DC

Nováček: Rafinha

Nejlepší hráč sezony: DC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois, Miranda, Modric, Koke, Costa, Costa, Rafinha

Trenér tam není? Jinak bez váháníSimeone.

Reagovat
smazaný uživatel

tréner tam nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tohle ocenění vůbec jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Gala de premios LFP 13/14 http://www.lfp.es/gala-lfp-2013-2014

Reagovat
alcantara

Diego Costa by si to zaslúžil najviac.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
-Carles-

Courtois, Miranda, Gabi, Koke, DC, DC, Rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Koukám, že to Atlético loni zválcovalo s náskokem 30 bodů.

Reagovat
10FKK

Když přepočítáš cenu jednotlivých kádrů a formu, neformu některých hráčů, tak se s tím dá souhlasit...

Reagovat
Phillipinho

Navas,Miranda,Modric,Koke,Costa,Costa,Rafinha

Reagovat
misinho7

sa mi paci jak tu vsetci Cules suverjene davaju hracov atletica .. ale napr to ze Modric bol najlepsi zaloznik nie len v lige ale aj na svete nato zabudli , to ze Cristiano dal najviac golvo a tym padom bol najlepsi utocnik nato zabudli.. hold nemaju tu svojich hracov tak tu musia dat hocikoho ineho len ne Madrid

Reagovat
-Carles-

Akurát že to stačilo na 3. miesto, žiadna sláva teda pre tím ktorý má najlepšieho útočníka a záložníka.

No a čo keď dal najviac gólov? Za to sa predsa dáva zlatá kopačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa vystřílel Atleticu titul a je jedno že měl Ronaldo o 4 góly víc.

Reagovat
Kily

on je ale tenhle vrchol paradoxu celkem reálný, Ronaldo dostane v lednu druhý Zlatý míč v řadě, ale ve španělské lize přitom zůstane dvakrát za Costou, mě by to třeba vůbec nepřekvapilo

Reagovat
X-bano-X

Modrič najlepší záložník v lige a aj na svete? Podľa čoho? Časopisu Auto-moto?

Reagovat
valloire

přestaň

Reagovat
X-bano-X

Veď sa pýtam podľa čoho/koho bol najlepší záložník sveta?

Reagovat
valloire

Máš to níž.

Reagovat
X-bano-X

Takže subjektívne hodnotenie fanúšika Realu. Uff normálne som sa zľakol že mi unikla nejaká anketa a ono ľaľa len pocity, myšlienky, nálady junákove

Reagovat
smazaný uživatel

jj hlavne tvoje hodnotenie je upne objektivne . Aneb Modrica dalsi priemerny hrac RM do tvojej zbierky . ? Carvajal , Moric , CR7 , Xabi atd atd Klasik

Reagovat
X-bano-X

Niečo také som napísal ty tupelo? Alebo zas len varíš z vody? Vymýšľate si vlastné ocenenia, prívlastky.......jooo nikto zápasy nesleduje, tak nevie ako sa veci majú. Na každom poste máte najlepších hráčov, najvyššie zisky, minimálne dlhy, ste všeho všudy spektakulárny a potom 1 bod z 12 v konfrontácii s najväčšími rivalmi. Tí najlepší sú vtedy asi indisponovaní alebo niečo také Už som si minule povedal, že na teba reagovať nebudem, ale to sa nedá, keď človek vidí tu erupciu blbostí čo tu produkuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

1 bod z 12 a liga by mohla bejt i tak naše. A radši 1 bod z 12, ale vyhrát LM a Copu než utřít hubu.

Reagovat
X-bano-X

Keďže sa táto anketa týka ligy, celkom nechápem takúto primitívnu reakciu. A pokiaľ viem ak by ste ten 1 bod získali s Barcelonou tak aj tak skončíte kvôli horším vzájomným zápasom druhý za Atleticom. Takže asi toľko.

Reagovat
valloire

Ta anketa je na Marce. Aspoň co se týče ligy.

Reagovat
10FKK

Reagovat
10FKK

To že byl Modrič nejlepší záložník v lize a dokonce na světě je další vaše bílá poluce a pohádka pro malé baletky.. Porovnej si výkony Kokeho, Rakitiče a Modriče v minulé sezóně a pokud nenasadíš bílé brýle, tak i tady je až třetí...

Ale čemu se divím, když dokážete tvrdit, že Bale, který má problémy se zpracováním míče, do obrany se vrací klusem a na malém prostoru je k smíchu je v top 5 (pro některé dokonce 3) nejlepších světových hráčů... To že dala plačka o pár gólů víc je irelevantní, protože DC to měl v systému atletů mnohem těžší a spoustu branek si musel sám vybojovat a svojí pracovitostí byl pro svůj tým mnohem platnějším hráčem než cr..

Reagovat
valloire

Někdy ho pořádně sleduj. On je nejlepší. Býval to Iniesta, ale Modrič umí i dozadu a jeho střela a pasy a řízení hry je něco, co z něj toho nejlepšího dělá. Pro tým je platnější. O Ronaldovi se netřeba bavit. To je level sám pro sebe.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
10FKK

Neboj, sleduju velmi pozorně.. Nejlepší v realu je určitě.. Iniesta, Koke i Rakitič umí dozadu stejně a možná i líp. Pokud vezmu střelu, tak tu má lepší minimálně Rakitič, pasy má lepší Koke (mininálně gólové) a v řízení hry je nejlepší Xavi!

Modrič je dobrej, ale v lize byl až za Kokem a Rakitičem i v pro vás nejdůležitější věci a to statistice...

Reagovat
valloire

Jo, Xavi.... Možná před 5 lety. Svět se mění, vítěz Ligy Mistrů je Real Madrid a nejlepší záložník je Luka Modrič. Doufám ,že v Clasicu se Xavi ujme toho řízení hry. Dost věcí by nám to usnadnilo.

Reagovat
10FKK

Měl by si ho líp sledovat už to není unavený, nedoléčený a znechucený Xavi z minulé sezóny, ale frajer plný energie, chuti do hry a v noze to má, jako málokdo!

V EC bude Modrič běhat bez balónu, jak ztracené kuře a Iniesta si ho namaže na chleba jako vždy!

Reagovat
X-bano-X

Courtois, tu by som dal Godina ale keď chýba tak Ramos, Modrič, Rakitič/Koke, DC, CR. Rafinha. Na môj vkus veľa hráčov z tretieho mužstva ligy, ale bohužiaľ nominácia je na prd.

Reagovat
Jerichoo

ty by si tam dal priemeráka Ramosa? čo sa ti stalo?

Reagovat
valloire

já ho tam nedal kvůli podzimu a on jo

Reagovat
X-bano-X

Pár z vás by pukla žilka keby tam neboli aspoň 3 madridisti v tom výbere a tak zo starostlivosti o vaše zdravie som tam to kopyto nahodil.

Reagovat
Jerichoo

ale no tak, kludne priznaj farbu

Reagovat
valloire

Courtois,Miranda,Modrič,Koke,CR,CR,Rafinha

Reagovat
RMCF

Courtois, Miranda(Godín), Modric, Rakitic, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelný, že se bílý kluci nedokáží oprostit od své Cristianománie ani na malou chvíli. Zase to téma zatáhli i do vlákna, kde jim na to každý kašle (měl by kašlat).

Reagovat
smazaný uživatel

í

Reagovat
valloire

Tak když je nominovanej na útočníka? Kdyby tam byl Leoš, tak se ty neoprostíš od své Messifílie.

Reagovat
sensei25

Nechapem preco si navzajom vnucujete kto je lepsi.Je to subjektivny nazor kazdeho z nas kto sa konu viac paci.Ja sa radsej pozeram na Messiho ako na Ronalda,a radsej som sa pozeral aj na Zidana,Ronaldinha,Mendietu,Deca,Rivalda atd ako na Ronalda.Je uplne jedno kolko da golov ronaldo,kolko vyhra trofeji,pre mna bude vzdy kopec inych hracov na ktorych budem spominat radsej ako na Ronalda.Je vyborny futbalista,no pre mna boli mnohi lepsi a ani nemuseli byt top kanonieri.Je to proste moj nazor a tak to proste je.Mnohi z vas maju nazor opacny a ja to rešektujem a nesnazim sa vam vnucovat ten moj.Tak si dajte uz s tym konecne pohov,nech ma diskusia ttrosku uroven a nie tu pisat blbosti stale dookola.

Reagovat
valloire
Reagovat
-Carles-

Tendenčne zostrihané Lucho na neho volal, nech ide striedať ale Leo mu naznačil že sa cíti v poriadku a chce pokračovať.

http://www.tv3.cat/videos/5293611/Messi-volia-fer-el-record-al-Camp-Nou

Reagovat
valloire

A já tleskám. Zase se ukazuje, kdo trénuje Barcelonu a komu je přednější rekord před odpočinkem na LM a Clasico. No ale to není nic novýho, ty tendence.

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5293611 tady je to líp vidět

Reagovat
Switchback

Nevím, co je na tom blbýho teda, ještě když má rekord na dosah.

Reagovat
valloire

Blbý je třeba to, že má svýho trenéra u prdele. A rekord mu neuteče. Jsou před ním 2 důležitý zápasy, žádná Osasuna a Elche a jeho trenér ho chce logicky pošetřit. No ale já přeci jedu na rekord ne? To už jsme tu jednou měli a dopadlo to nucenou pauzou. A tohle bych kritizoval u kohokoliv.

Reagovat
-Carles-

Utorok hráme doma s Ajaxom, Clásico je v sobotu. O akom šetrení je reč?

Reagovat
10FKK

Děláš z komára velblouda... Bylo to v 77. minutě, tak nevím o jakém šetření je řeč? Navíc mi přišlo, že se neptal na střídání, ale na kotník, který mu přejel obránce při gólu a podle zdviženého palce LE si myslím, že se dohodli...

Reagovat
-Carles-

"Predtým, než nejaké striedanie urobíme, vždy sa hráčov pýtame, či nemajú nejaké nakopnutia alebo iné problémy. Až potom sa rozhodneme. To isté sa stalo aj s Leom, Andrésom a Neymarom, stále sa to deje takto. Môžete si vytvárať závery aké len chcete, ale do toho sa s vami púšťať nebudem. Nebudem meniť to ako veci robím." (Luis Enrique)

Reagovat
10FKK

A je po velbloudovi...

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole dobre si tu lzete do kapsy

Tady na tom videu, i na tom druhym, je videt, jak mu taktne rika, aby teda sel, 2x. Ale Messi nechce, tak musi stahnotu Neymara.

Reagovat
-Carles-

Prečo mu potom ukazoval palec hore?

Reagovat
Ángel di María 22

Proč asi, žu zůstává. To mi neřikej, že Enriqueho reakce na "jsem ok" je to co je v tom videu, vždyť to by nedávalo smysl No ale to je fuk, jen ať si vás Messi koučuje.

Reagovat
-Carles-

Jj, a preto sa na niečom s asistentom zabávali, robí sa z toho viac než v skutočnosti je. Pokiaľ by chcel, tak ho stiahne.

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrý, tak to uzavřeme tim, že ty věříš, že má LE 100% moc při střídání a já tim, že 90%, a když Messi ze hřiště chtít nebude, tak si ho prostě nedovolí vystřídat.

Reagovat
blunted

Ty vole na tom videu je videt uplny NIC. Neni jasny ani to, co tvrdi cules, ani to, co tvrdite ty a valloire. Mit jinej nazor je jedna vec, tlacit, nekomu, jak si lze do kapsy, kdyz sam dela neopodstatneny zavery, je vec druha.

Reagovat
valloire

no nějak to vokecat musí. Normální člověk vidí o co jde. A viděli to i španělský novináři. A jak psal AdM, lžete si do kapsy. Asi to bude těma červenomodrejma vokulárama...

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ to trénuje Leo, tak je ešte väčší génius ako som si myslel. Taký unikát v histórii futbalu nenájdeš A to video ukazuje aj niečo iné ako to čo som postol ja?

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě takový argentinský Jára Cimrman

Reagovat
Ángel di María 22

Vystridame Lea..

Leo, pujde Munir za tebe na posledni minuty.

Co je, co? To je dobrý..

Ale no tak, pujde Munir na chvili. Ok?

Dobry...Co? Nee, dobry.

Tak Neymar dolu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
10FKK

Bílý jasnovidci a vševědové

Ten Leo vám nedá spát Vlastně se vám ani nedivím http://fotbal.hattrick.cz/wp-content/uploads/2014/08/messilionel_protirealmadrid-twitterFootballltrolls.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Raději "bílí".... a to, že Messi odmítl střídání je z toho videa jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě bude pravda no. Třeba hned ty góly vyvrací VAŠE(!) oficiální stránka.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/messi-six-goals-in-three-games

The teams Messi has scored most goals against are Atletico Madrid (20), Real Madrid (18), Osasuna (16), Sevilla (16), Zaragoza (14), Valencia (14) and Athletic Bilbao (13).

Je to z loňskýho roku, ale za loňskou sezonu se Messi stejně proti Atléticu nebo Realu netrefil, takže to je jedno.

Reagovat
10FKK

18 + 3 = 21 Na jaře na bernabeu 3:4 Messi 3x vy už těm vašim lžím o Leovi věříte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, omluva. Nechápu, kam se mi to vypařilo.

Reagovat
10FKK

Reagovat
10FKK

https://www.youtube.com/watch?v=d8IZFmQwgFc

HD video s výborným komentářem a nejhezčí je 10.!

Reagovat
smazaný uživatel

He is the boss, He is Messi, ...three four , wonderfull wonderfull wonderfull

Reagovat
valloire
Reagovat
10FKK

Tohle umí s pomerančem...

Reagovat
Billy McClane

"A nevím co pořád vidíte na neskutečné formě Realu....kdyby ste se radši dívali na jejich zápas s Levante, tak ste zjistili, že Eibar hrál mnohem lepší a organizovanější fotbal...Levante pořád propadalo a každých pět minut byl Real v přečíslení, takže je podle mě výsledek 3:0 proti dobře hrajícímu Eibaru výraznější, než 5:0 proti špatnýmu Levante.... "

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je totální výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl, ale co jste tam dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že od devadesátý jsme nedělali vůbec nic, ten druhej gól mistra Yody byl pro Getafe neskutečně jednoduchej...

Reagovat
smazaný uživatel

ti zkurvení fast foodaři

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro vubec sem nepisi jen procitam diskuze, ale dneska musim udelat vyjimku. Kamarad (co mimochodem fandi od mala Realu) se seznamil s holkou co pracuje v jednom brnenskym hotelu a ta driv pracovala v hotelu, v kterym ma Barcelona hlavni stan. A ta rikala mimo jine, ze Riijkard pry super typek, jen byl porad zhulenej. Alves je prej hroznej podpantoflak a ma za manzelku megeru a nejhorsi nebyli trpaslici, ale Zlatan, ten pry vubec nikoho v hotelu nezdravil a chodil tam jak nejvetsi primadona. Samo nevim jestli je to pravda, ale pry se te holce da verit. Jinak narozdil od jinych, ja se v diskuzich v PD bavim. Jen by me zajimalo jestli si je cte treba Kyslik, spanhel a dalsi ze stare EF bandy.

Reagovat
MadMrJacky

Tak on Riijkard k tomu má všechny etnologické, kadeřnické a geografické zázemí Jinak informace ze zákulisí jsou vždycky zajímavý, neříkala ještě něco?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yoda

Reagovat
dextroza_m

Ten Yoda je vsude... nejdriv valci nekde ve vesmiru se sviticim mecem a pak sunda za 4minuty Sociedad..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

prostě použil sílu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

A od nich jsme si nechali dát 4 goly.

Reagovat
valloire

čo bolo, to bolo, terazky je dáme Barceloně

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

To mělo být na Dextrozu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele