Primera División - souhrn 7. kola

02.10.2015, 22:21, aktualizováno 04.10.2015, 22:22
Komentáře a souhrny
Villarreal podlehl Levante, přesto zůstává v čele tabulky, jelikož ztráceli i jeho konkurenti. Barcelona odjela s prázdnou ze Sevilly, Celta doma neporazila Getafe a smírně 1:1 skončilo madridské derby. Athletic si poradil s Valencií...

Atlético Madrid - Real Madrid 1:1

04.10.2015 20:30

Góly: 83. Luciano Vietto - 9. Karim Benzema

První Madridské derby v nové sezoně skončilo smírně 1:1. Bílému baletu patřila první půle, ve které se hlavou prosadil Benzema a domácí Griezmann zahodil penaltu. Díky srdnatému výkonu v druhém dějství se ale Atléticu za pomoci střídajícího Vietta přeci jen podařilo vyrovnat. Rojiblancos tak bodovali ve vzájemném souboji s Realem počtvrté za sebou a částečně napravili dojem z posledních neúspěchů.

Rafael Benítez oproti původním předpokladům nechal pouze na lavičce Garetha Balea, místo nějž v útoku nastoupil Isco. V záloze pak hostující manažer vsadil na mladého Casemira, jenž doposud odehrál v bílém dresu jen jeden celý soutěžní zápas. El Cholo na domácí straně nasadil více méně očekávanou sestavu, pouze Griezmann podporoval útočné duo Torres-Correa z pravé strany záložní řady.

Na Atléticu byla od začátku jasně patrná snaha odčinit poslední neúspěchy, Rojiblancos své soky vysoko napadali a snažili se jim maximálně znepříjemnit rozehrávku. Pressing domácích ale vyšel vniveč, jelikož jako první udeřil Bílý balet. V 9. minutě vyslal Carvajal z pravé strany centr do vápna, kde se nejlépe zorientoval trestuhodně osamocený Benzema, jenž hlavou posunul Real do vedení - 0:1! O chvíli později mohli kontrovat domácí, Correa však v dobré příležitosti mířil z vápna těsně mimo. Stejný hráč natáhnul k nadějné střele ještě v 15. minutě, ale Navas zasahovat nemusel.

Ve 21. minutě měli domácí obrovskou příležitost na vyrovnání. Rychlý protiútok vedl Torres, jehož však od balónu čistě odstavil Ramos. Kapitán Realu ale vzápětí neudržel míč a byl nucen v pokutovém území faulovat nabíhajícího Tiaga. Sudí Mallenco bez váhání nařídil pokutový kop, který ale proti Navasovi neproměnil Antoine Griezmann! Hra se poté vyrovnala a šancí ubylo, za zmínku tak stojí nad jen střela Ronalda z 33. minuty, která ale letěla příliš vysoko stejně jako Portugalcova rána z přímého kopu v 38. minutě. Jediná nepříjemnost pro kouče Beníteze v první půli přišla ve 40. minutě, kdy se v souboji s Correou zranil Carvajal a místo něj naskočil do hry Arbeola.

Simeone udělal o poločase jednu změnu v sestavě, když nevýrazného Ólivera nahradil Carrasco. I po přestávce hrál Real chytře zezadu a nepouštěl domácí prakticky do žádných větších kombinací. Rojiblancos však potřebovali dohnat manko, a proto se nažili šlapat na plyn. V 50. minutě se ke střele z vápna dostal Torres, mířil ale hodně mimo. Atlético prakticky nedokázalo ohrozit Navasovu branku, změnu do herního projevu domácích měl proto přinést Vietto, jenž v 57. minutě nahradil Correu.

V 60. minutě se do dobré střelecké pozice dostal Griezmann, jeho ránu ale zblokoval Casemiro. Tempo hry nebylo kvůli častému přerušování nijak závratné a Atléticu rychle docházel čas. I proto Simeone zariskoval a už v 64. minutě vyčerpal své poslední střídání. Skomírající hru Rojiblancos měl rozhýbat Jackson Martínez a z trávníku se poroučel Fernando Torres. O pár minut později přišel do hry na straně Los Blancos také Gareth Bale, jenž se pomalu dostává do zápasového rytmu. Velšský reprezentant na hřišti nahradil Isca.

V 75. minutě se po rychlém protiútoku předvedl Ronaldo, jehož doteky s míčem po celý zápas provázelo bučení zaplněných tribun. Portugalský kanonýr na to ale nehleděl a z hranice velkého vápna vyslal utaženou ránu, která jen těsně minula pravou tyč. Atmosféru madridského derby po chvíli nasál i Mateo Kovačič, jenž v 77. minutě nahradil střelce do té doby jediné branky Karima Benzemu. V 81. minutě pak zahrozil domácí Vietto, jeho hlavičce po centru z levé strany ale scházela přesnost.

Sázka na střídající hráče se Cholovi vyplatila v 83. minutě. Martínez zatáhl na levé straně míč do vápna Realu a nacentroval před bránu. Griezmann dobře zakřižoval Navase, jenž neudržel míč a Luciano Vietto mohl pohodlně doklepnout míč do odkryté sítě - 1:1! Mladý Argentinec si svůj premiérový gól v červenobílém dresu schoval na opravdu správnou chvíli. Fanoušci na stadionu Vicente Claderóna rázem ožili a hnali své miláčky za vítězstvím. Výhru měl v nastavení na kopačce Martínez, jenž se zmocnil odraženého míče na hranici pokutového území a vyslal nebezpečnou střelu k tyči. Navas ale předvedl parádní zákrok a vytěsnil míč na rohový kop!

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 1:0

04.10.2015 18:15

Góly: 83. Deyverson

Poněkud paradoxní večer prožil ligový lídr z Villarrealu. Žlutá ponorka sice nepotvrdila roli favorita a v lokálním derby podlehla Levante neslavně 1:0, ovšem díky zaváhání všech okolních konkurentů v tabulce zůstává na prvním místě i nadále.

O jediný gól zápasu se postaral Deyverson, a to v samotném závěru utkání. Levante tak dokázalo využít početní převahy, kterou mělo již od šestatřicáté minuty zásluhou nedisciplinovanosti hostujícího beka Jokiće, jenž byl vyloučen. Výrazně tak negativně přispěl k tomu, že Villarreal poprvé v ligové sezoně poznal chuť porážky.

Výsledková propast mezi oběma týmy nemohla být větší: Villarreal šel do zápasu jakožto nečekaný lídr Primera División, kde se ziskem šestnácti z osmnácti možných bodů ocitl vůbec poprvé v klubové historii; zatímco Levante i po šesti kolech stále čekalo na první vítězství a nacházelo se tak na samém dně tabulky. Přesto se potvrdilo ono klišé, že v derby se podobné rozdíly mažou...

Zárodkem pádu hostí bylo již zmíněné vyloučení Jokiće, jemuž rozhodčí ukázal v rozmezí půlhodiny dvě žluté karty. Levante od té chvíle zápasu dominovalo a nebýt tří výtečných zákroků brankáře Alphonse Aréoly proti ranám Rogera s Lermou, bylo by ještě do poločasu skóre jasně ve prospěch domácích.

Po změně stran se sice hosté početnímu nepoměru na hřišti přizpůsobili a znovu byli Levante rovnocenným soupeřem. Když už se zdálo, že si svěřenci kouče Marcelina odvezou z Valencie bod za bezbrankovou remízu, přece jenom Levante sedm minut před koncem skórovalo. Šťastným střelcem se stala letní posila Deyverson, jenž využil Ghilasova centru z levé strany a bez přípravy napálil míč z voleje okolo bezmocného Aréoly.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 3:1

04.10.2015 16:00

Góly: 34. Aymeric Laporte, 60. Markel Susaeta, 69. Aritz Aduriz - 20. Dani Parejo

Už se zdálo, že Athletic prodlouží svůj nevýrazný vstup do sezony a podlehne na domácí půdě ambiciózní Valencii. Po změně stran však celek z Bilbaa předvedl strhující výkon, díky němuž obrátil vývoj utkání ve svůj prospěch a zvítězil přesvědčivě 3:1.

V devatenácté minutě poslal hosty do vedení parádním přímým kopem Dani Parejo, jenže ani ne deset minut nato bylo znovu vyrovnáno zásluhou hlavičky Aymerica Laporteho. V druhé půli pak nabuzení domácí brankou Markela Susaety strhli vedení na svou stranu, které navíc záhy navýšil obvyklý střelec Athleticu Aritz Aduriz.

Zatímco Athletic v dosavadních šesti odehraných kolech získal pouze čtyři body, ani Valencie na tom se svými body devíti nebyla nijak valně. Svěřenci Nuna Espírita Santa však alespoň v Lize Mistrů vydřeli ve Francii s Lyonem důležitou výhru, to Baskové v Evropské lize selhali nečekaně s nizozemským Alkmaarem.

Valencijští se do zápasu zvládli ponořit rychleji než poněkud nervózní domácí a měli tak více ze hry. Prvních pár zastřelovacích pokusů ještě Gorka Iraizoz pochytal, jenže na trestný kop Pareja, zakroucený ideálně přes zeď do horního růžku se již domácí gólman natahoval marně. Přímo ze hry to sice Athleticu vůbec nešlo, ovšem jeho tradiční silná zbraň v podobně standardních situací je nezradila ani tentokrát. Álvaro Negredo nedokázal odvrátit míč z rohového kopu jiným způsobem, než jej prodloužit na zadní tyč, kde číhal Laporte a zblízka vyrovnal.

Už na konci první půle najednou sebevědomí domácí působili nebezpečnějším dojmem a po změně stran tento dojem naplno potvrdili. Adurizovu gólovou ránu stačil zablokovat Mustafi a s dalším průnikem baskického útočníka si stihnul včasným výběhem poradit brankář Jaume, jenže minutu nato stejně inkasoval. Aktivní Aduriz se opět dostal do šestnáctky a umně prostrčil míč k nohám Susaety, jenž bez potíží zavěsil.

Ani poté, co domácí nabyli vedení, se nijak nenechali zatlačit a nadále diktovali tempo hry včetně tvorby šancí. Aktivní přístup se jim posléze vyplatil, když po přihrávce Raúla Garcíi si talisman Aduriz jedním dotekem připravil palebnou pozici a druhou míč napálil neomylně do dolního rohu branky. Pro Valencii již nebylo cesty zpět.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Betis 0:2

04.10.2015 12:00

Góly: 20. Heiko Westermann, 61. Rubén Castro

Betis překvapivě sebral všechny body domácímu Rayu, když v Madridu vyhrál 2:0 díky brankám Westermanna a Castra. Blesky doplatily na fatální neefektivitu v zakončení a připisují si druhou porážku v řadě. Zelenobílí naopak podruhé za sebou zvítězili a drží se v klidném středu tabulky.

V držení míče i územní převaze domácí svého soupeře přehrávali, nicméně nebezpečnějším mužstvem na hřišti byl Betis. Hosté zahrozili nejdříve ve 2. minutě, kdy se ke střele z vápna dostal Rennella. Nepříjemný balón ale Toňo dokázal dopravit do bezpečí. V druhé gólové akci už Betis domácí potrestal. Běžela 20. minuta, když se Andalusané dostali do rychlého protiútoku, na jehož konci byl pas Castra na volného Westermanna. Dvaatřicetiletý německý záložník se zkušenostmi ze Schalke či Hamburku si s ničím nelámal hlavu a tváří v tvář Toňovi chladnokrevně zakončil - 0:1!

Rayo inkasovaná branka vykolejila a do dalšího talku se domácí dostávali až před přestávkou. Betis však velmi dobře bránil jednogólový náskok a do šaten odcházel jako vedoucí celek. Po změně stran přibyly ze strany Blesků pokusy ze střední vzdálenosti, z nichž nebezpečné parametry měla rána Bebého ve 49. minutě, mezi tři tyče se však nevlezla.

Domácí kráčeli za vyrovnáním a utahovali šrouby kolem obrany Sevillských, ovšem po hodině hry dostali další tvrdý direkt. Stoper Castro chyboval před pokutovým územím, k míči se dostal Cejudo, jenž následně předložil balón volnému Castrovi. Dlouholetá opora Betisu podobnými šancemi většinou nepohrdne a nebylo tomu tak ani dnes. Castro rutinérsky zamířil do protipohybu padajícího Toňa a mohl se radovat ze čtvrté branky v sezóně - 0:2!

Dvougólové manko měli za úkol dohnat v poledních dvaceti minutách Manucho a Fariňa. Jémezovi tento tah ale příliš nevyšel, neboť střídající hráči své příležitosti neproměnili. V 72. minutě Bangoura tvrdou střelou prověřil hostujícího gólmana Adána a následná dorážka Bebého byla zblokována. Trestat tak mohl Betis, jenž byl blízko třetímu gólu v 78. minutě. Míč však po nádherné individuální akci a lehké střele Joaquína snad popřel fyzikální zákony a od vnitřní části tyče se odrazil úplně ven z brány!

A přece ještě domácím zbyl čas na ohrožení Adánovy svatyně. V 85. minutě však Fariňa ztroskotal na sevillském brankáři a v 89. minutě zahodil další tutovku Rat, jehož střelu z voleje báječně vyrazil všudypřítomný Adán. Čisté konto pak Adánovi ještě v nastavení výkopem míče z branky zachránil obětavý Westermann. Rayo tak překvapivě nezvládlo zápas s nováčkem soutěže a musí zkousnout druhou domácí porážku v sezóně. Betis na druhé straně přivezl poprvé v probíhajícím ročníku všechny body ze hřiště soupeře.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Sociedad 3:1

03.10.2015 22:00

Góly: 4. Charles, 7. Charles, 89. Charles - 14. Imanol Agirretxe

Malaga protrhla výsledkové trápení a díky hattricku Charlese slaví první gól i tříbodový zisk v sezóně. Jednatřicetiletý Brazilec orámoval svými trefami začátek a konec utkání proti Realu Sociedad, když první dva góly stihnul vstřelit během pouhých sedmi minut. Baskové pokračují v nevýrazných výkonech a vysněné pohárové příčky se pro Moyesovu družinu zdají čím dál větší utopií.

Domácí Charels začal svůj gólový koncert hned, jakmile sudí Carlos Del Cerro foukl do píšťalky. Běžela teprve 4. minuta, když Charles vlétl do rozhozené obrany Basků, nádherně si zpracoval centr Recia a ukázkově zakončil přes hlavu do odkryté branky - 1:0! Skvělý start do utkání potvrdila Malaga o tři minuty později. Gólman Kameni vyslal dlouhým nákopem na zteč znova Charlese, jenž proti Rullimu zachoval chladnou hlavu a nádherným obloučkem zvýšil na 2:0!

Diváci si museli první půli užívat, ovšem hned ve 14. minutě pokazil domácím fandům radost Zurutuza. Ten vyslal z levé strany parádní centr do vápna domácích, kam si skvěle naběhl Agirretxe, jenž hlavou snížil na 2:1! Real se hnal za vyrovnáním a v podobné herní situaci se Agirretxe ocitl ve 27. minutě, tentokrát však přišel centr z pravé strany a osmadvacetiletý útočník zamířil hlavou jen do dobře postaveného Kameniho. Obrovskou šanci znova odskočit na dvougólový rozdíl propásli domácí ve 35. minutě. To se po Dudově dělovce zaskvěl gólman Rulli, jenž si rovněž poradil i s následnou drážkou Čopa!

Hrál se výborný fotbal a to se nezměnilo ani po přestávce. Hned v 53. minutě po centru domácích z levé strany zazmatkoval obránce Realu De La Bella, jenž si míč málem srazil do vlastní sítě a následnou přihrávku svému brankáři posoudil sudí Del Cerro jako "malou domů". Rozehrávalo se z bezprostřední blízkosti Rulliho svatyně, nicméně i v této situaci se borci ze San Sebastianu nakonec ubránili. Navíc mohlo být krátce nato vyrovnáno, kdyby Agirretxe po rychlém protiútoku mířil přesněji ke vzdálenější tyči.

S Malagou to vypadalo špatně v 71. minutě. Tissone nevybíravě zajel do unikajícího Zurutuzy a po zásluze uviděl druhou žlutou kartu, čímž na posledních dvacet minut oslabil svůj tým. Real vycítil šanci na zvrat a vrhnul všechny síly do útoku, přičemž Moyes poslal na hřiště dalšího útočníka Jonathase. Malaga však bránila hubený náskok i za cenu ostrých faulů a všem hostujícím atakům se nakonec ubránila. Naopak v úplném závěru pojistil výhru Los Boquerones třetí brankou v zápase Charles. Doposud jediný střelec Malagy v této sezóně využil další zmatky v obraně San Sebastianu a z okolí penaltového puntíku poslal míč za záda překvapeného Rulliho - 3:1!

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - SD Eibar 0:2

03.10.2015 22:00

Góly: 7. Saúl Berjón, 62. Borja Bastón

Borja Bastón je k nezastavení. Mladý útočník Atlética Madrid, jenž letos působí ve službách Eibaru, vstřelil již svůj čtvrtý ligový gól a přispěl k výhře baskického celku na půdě Las Palmas v poměru 2:0.

Hosté tak pokračují ve výtečném vstupu do sezony, který výrazně připomíná i jejich loňské představení v roli ligového nováčka. Tehdy Eibar ještě v polovině sezony mohl navzdory všem papírovým předpokladům pomýšlet dokonce na pohárové umístění, jenže katastrofický závěr sezony jej odsoudil až k sestupu. Ten se však nakonec kvůli finančním potížím Elche nekonal, a tak si může Eibar nadále užívat status prvoligového mužstva a plnými doušky toho využívá.

Tápající letošní nováček z Las Palmas má naopak hodně co zlepšovat, pokud se chce rovněž udržet mezi španělskou elitou. Tohle totiž nebyl ani zdaleka ideální výkon, který by navázal na kurážné představení z minulého kola proti Barceloně, jež zvítězila jen těsně 2:1. Už v úvodní minutě zápasu s Eibarem domácí málem prohrávali, když rána Adriána Gonzáleze orazítkovala brankovou konstrukci. Průlom skóre přišel záhy: Junca se uvolnil na levé straně hřiště a zakroutil do pokutového území lákavý centr, který minul dva bránící hráče a dopadl přesně pro Berjóna, aby jej na zadní tyči zblízka uklidil do sítě.

Sedmnáct minut po změně stran bylo pro celek z Kanárských ostrovů ještě hůře, když se Bastónovi povedlo vyhrát souboj v přetlačované o míč nakopnutý jeho směrem. Mladičký útočník si jej umně zpracoval na hrudi a krásnou ranou z voleje navýšil náskok Eibaru na nedostižné dva góly.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sporting Gijón 1:2

03.10.2015 20:30

Góly: 62. Felipe Caicedo - 10. Alen Halilović, 90+2. Alex Menendez

Zásluhou pozdní trefy Álexe Menendeze se Sporting Gijón dočkal v Barceloně na hřišti tamního Espanyolu své druhé výhry v sezoně. Hostující křídelník vrátil ligovému nováčkovi vedení až v nastaveném čase poté, co Felipe Caicedo umazal původní jednobrankový náskok Gijónu díky fantastické trefě Alena Haliloviće.

Sporting se tak posunul do samého středu tabulky na desáté místo a na svého sobotního soupeře momentálně ztrácí jediný bod. Asturijský klub měl navzdory své pověsti defenzivně založeného týmu více ze hry od samého počátku a velký podíl na tom měl mladičký Halilović, jenž letos v Gijónu hostuje z Barcelony.

A teprve devatenáctiletý chorvatský supertalent byl nakonec také tím, kdo protrhl bezbrankové skóre. Kapitán Lora obral na své pravé straně hřiště o míč Víctora Álvareze a poslal jej k nohám Haliloviće, jenž si jedním dotykem připravil palebnou pozici a druhým míč skvostně umístil pod břevno z dobrých třiadvaceti metrů.

Doposud zakřiknutý Espanyol dostal ideální příležitost vyrovnat v šestadvacáté minutě, kdy si Caicedo na Bernardovi vynutil faul a výhodu pokutového kopu, jenže ekvádorský útočník s nabídnutou penaltou špatně naložil a nechal pouze vyniknout brankáře Alberta Garcíu. Po změně stran pak Getafe od zdvojnásobení náskoku dělily jen centimetry, když Antonio Sanabria napálil zblízka břevno. Domácí pak takřka z protiútoku vyrovnali...

Rubén Duarte poslal z levé postranní čáry do hloubi pokutového území přesný centr k nabíhajícímu Caicedovi, jenž k radosti domácích fanoušků napravil své penaltové zaváhání z první půle a srovnal na 1:1. Ani to však Sporting nerozhodilo a svého vítězství se přece jen dočkal. Hrála se už první minuta dvouminutového nastavení, kdy střídající Pablo Pérez přízemním centrem vybídl k zakončení Menendeze, jenž si míč nejprve zpracoval a poté přesnou ranou k tyči upravil skóre znovu ve prospěch Gijónu, Espanyolu již na reakci nezbyl žádný čas. Sporting nyní čeká domácí zápas s Granadou, Espanyol zase čeká výjezd na jih Španělska na půdu Realu Betis.

Více informací k zápasu

Granada CF - Deportivo La Coruña 1:1

03.10.2015 18:15

Góly: 65. Piti - 25. Fayçal Fajr

Deportivo se dnes s Granadou rozešlo smírně 1:1. Ve vyrovnaném utkání šli do vedení nejprve hosté zásluhou Fajra, po změně stran však Granada dokázala snížit díky brance Pitiho. Granada ukončila smolnou čtyřzápasovou sérii bez bodového zisku, Deportivo naopak nenavázalo na minulá dvě vydařená kola.

Zápas začala obě mužstva ofenzivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Nicméně ani jedno mužstvo si dlouho nedokázalo vypracovat čistou gólovou příležitost. La Coruña však působila sympatičtějším dojmem a s daleko větší lehkostí pronikala do vápna soupeře. Do zaslouženého vedení se hosté dostali ve 25. minutě. Z levé strany přišla na střed přihrávka od Navarra, míče se zmocnil Faycal Fajr, jenž napálil míč nekompromisně k levé tyči - 1:0!

Domácí se hnali za vyrovnáním a sahali po gólu. V 36. minutě vyslal na gólmana Luxe dobrý projektil Márquez, ale jeho rána jen o pár decimetrů proletěla okolo levé tyče! Z dalších akcí už se ani jeden tým prosadit nedokázal. Po změně stran znova zahrozili hosté, kteří sahali po důležité brance n 2:0, když mohl po pasu z levé strany doklepnout míč do prázdné branky Rodríguez. Místo toho ale mladý Uruguayec míč poslal mimo tři tyče!

Domácí kontrovali šancí El-Arabiho z 54. minuty, kdy marocký fotbalista orazítkoval vzdálenější tyč! Granada nevzdávala a v 65. minutě se dočkala zaslouženého vyrovnání. Biraghi na levé straně dobře podržel míč, posunul balón na Ibañeze a ten přihrávkou pod sebe našel volného Pitiho. Záložník Granady zamířil na vzdálenější tyč a bez problémů vstřelil svou první branku v sezóně - 1:1!

Obě mužstva se s postupem času smířila s jednobodovým ziskem a výrazné šance se v posledních minutách v závěru utkání ze hřiště prakticky vytratily. Deportivo se po dalším bodovém zisku nejspíš udrží v horní polovině tabulky, Granada zůstane v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 2:1

03.10.2015 16:00

Góly: 52. Michael Krohn-Dehli, 58. Vicente Iborra - 74. Neymar (pen.)

Barcelona dostala další tvrdou ránu v krátké době, když dnes prohrála na hřišti Sevilly 2:1. Hostům citelně chyběly zraněné opory Messi s Inietsou. Domácí zvítězili díky dvěma brankám na začátku druhé půle v podání Krohn-Dehliho a Iborry, Barca pouze snížila po proměněné penaltě Neymara.

Barcelona šla do zápasu notně oslabena. Kromě Iniesty a Messiho chyběli ještě stoper Vermaelen, Rafinha a Adriano. I proto se do záložní řady posunul Mascherano a místo Messiho naskočil v útoku Munir. Po měsíční odmlce se do branky postavil místo ter Stegena Claudio Bravo, jenž se zotavil ze zranění stehenního svalu. Na druhou stranu ani Unai Emery nemohl nasadit to nejlepší ze svého kádru, vždyť celkem domácím scházelo sedm hráčů.

První šance hostů přišla v 10. minutě, když po Neymarově dobré práci mohl zakončovat Suárez, ale domácí Kolodziejczak přispěchal s důležitým obranným zákrokem. Na druhé straně se mohla rozvlnit síť po hlavičce Gameira, ale Bravo předvedl na zadní tyči výborný zákrok. Ve 14. minutě se do šance znova řítil Suárez, tentokrát jej dalším dobrým obranným zákrokem zablokoval Coke. Atraktivní podívaná pokračovala příležitostí domácího Gameira, jenž ale nevyužil přesnou přihrávku Krohn-Dehliho a ztroskotal na dobře vyběhnutém Bravovi.

Nejblíže brance byli Blaugranas ve 23. minutě. Neymar z přímého kopu nastřelil tyč a míč se potuloval po brankové čáře. Dorážející Piqué už však nestihl doklepnout balón do sítě, jelikož jej obětavý Kolodziejczak dokázal odstavit! Před přestávkou se do dobré pozice ještě dvakrát dostal Suárez, nejprve ve stoprocentní gólovce ve 27. minutě netrefil dobře míč a o deset minut později z nenápadné střely dokonce trefil břevno! Sevilla tak přežila nápor úřadujících šampionů bez úhony, což se ukázalo jako klíčové krátce po změně stran.

V 52. minutě totiž Gameiro zatáhl míč po pravé straně, obešel Albu a naservíroval míč před branku pro nabíhajícího Krohn-Dehliho. Dánský reprezentant nemusel nic vymýšlet a bez problému napálil míč do odkryté branky - 1:0! Vedoucí gól nalil domácím do žil energii a v 58. minutě se skóre měnilo podruhé ve prospěch Andalusanů. Tentokrát začala gólová akce Sevilly na levé straně, když z poza vápna načasoval přesný oblouček za obranu hostů Krohn-Dehli a osamocený Iborra pohlednými nůžkami zvýšil na 2:0!

Barcelona už neměla na co čekat a vrhla se do útočení. Její obléhání ale nemělo kýžený efekt. V 64. minutě pálil nebezpečně Neymar, Rico však předvedl fantastický zákrok a jako dnes mnohokrát opět podržel svůj tým. Barcelona svého soupeře tlačila a v 74. minutě se dokonce dočkala zaslouženého snížení. Tremoulinas zahrál ve vápně rukou a nařízené penalty se ujal Neymar. Brazilský reprezentant se ve svém jubilejním stém zápase v dresu katalánského velkoklubu dočkal branky, ovšem na body to nakonec nestačilo.

V 79. minutě totiž v rozhodující akci zápasu zahodil další tutovku Sandro, jenž po pasu Suáreze nastřelil jen brankovou konstrukci! Pět minut před koncem pak Neymar v další dobré příležitosti neuspěl proti obětavé domácí obraně. Barca dnes rozhodně nebyla horším týmem, ale i ve druhém venkovním zápase v řadě odešla s prázdnou. Sevilla se naopak dočkala teprve druhého vítezství v probíhajícím ročníku La Ligy a napravila si reputaci po prohraném utkání v na půdě Juventusu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Getafe CF 0:0

02.10.2015 20:30

Góly: -

Celta Vigo se sice může nadále pyšnit ligovou bilancí bez jediné prohry i po sedmém kole, ovšem domácí remíza 0:0 s Getafe je pro Galicijce přesto v prvé řadě zklamáním. Šlo totiž o promarněnou šanci alespoň na chvilku nakouknout na samotné čelo Primera División.

Je s podivem, že takto ofenzivně laděné utkání, kde si oba celky vytvořily řadu šancí a hned třikrát napálily brankovou konstrukci, skončilo bez branek. Získaný bod Celtu osamostatnil na druhém místě za vedoucím Villarrealem, který se zápasem k dobru drží jednobodový náskok. Getafe se drží o devět příček níže.

Jako první o sobě dali vědět domácí a snad nikoho by v tu chvíli nenapadlo, že se neujmou vedení. Nolito s Aspasem však výtečné formě navzdory ne a ne skórovat - buď šly jejich rány těsně vedle, anebo v jedenácté minutě orazítkoval druhý jmenovaný vzdálenější tyč. Za hosty decentně kontroval Álvaro Vázquez, ovšem další dva střelecké pokusy připadly znovu aktivnímu Nolitovi.

Vicente Guaita se měl v brance Getafe neustále co ohánět, a to i po změně stran. Tentokráte pokoušel štěstí Gustavo Cabral hlavičkou a posléze i Pablo Hernández, oba neúspěšně. Domácího gólmana Sergia Álvareze zase protáhl Álvaro Medrán. Rozhodnout mohl ve prospěch hostí Pablo Sarabia, jenže v zakončení selhal, a ani neměl štěstí v neštěstí, neboť Ángel Lafita nedokázal zužitkovat ani jeho pokažený pokus.

Naposledy Celta nedokázala na domácí půdě skórovat v dubnu proti Barceloně, a tak i nadále visel gól ve vzduchu. V šestašedesáté minutě byl blízko blizoučko opět Nolito, jenže mohl jen zoufale přihlížet, jak jeho rána končí na břevně Guaitovy branky. I s blížícím se závěrem hra neubírala na obrátkách a hrálo se nahoru-dolů. Šest minut po Nolitově smůle si mohli na nepřízeň štěstěny postěžovat i hráči Getafe, neboť Scepovićova hlavička skončila rovněž na brankové konstrukci. Když pak v závěru neuspěl ani střídající John Guidetti, musely se oba kluby smířit s tím, že v páteční večer jednoduše gól nedají a rozdělí si po bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Villarreal CF751112:516
2.Real Madrid743015:215
3.Celta Vigo743015:715
4.FC Barcelona750212:915
5.Atlético Madrid741210:413
6.Deportivo La Coruña733112:712
7.SD Eibar733110:612
8.Real Betis73227:911
9.Valencia CF72324:59
10.Espanyol Barcelona73047:169
11.Sporting Gijón72237:88
12.Sevilla FC72237:118
13.Athletic Bilbao72148:107
14.Getafe CF72146:87
15.Rayo Vallecano72146:127
16.Real Sociedad71336:76
17.Málaga CF71333:46
18.Levante UD71336:126
19.UD Las Palmas71246:95
20.Granada CF71155:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (433)

Přidat komentář
Kily

ve Vigu včera pršelo, sněžilo, padaly trakaře, někdo zdvojnásobil cenu lístků, lidem došly peníze, ze vstupenek měla jít procenta na uprchlíky, bylo moc velké teplo a raději šli k vodě nebo cokoli jiného, nebo proč tam přišla nejenom v pátek tak trapná návštěva? Parádní vstup do sezony, naposledy doma Celta roztrhala Barcelonu a pak se stejně zaplní kapacita z nějakých cca 60%?

Reagovat
smazaný uživatel

zober si, že minulú superúspešnú sezónu mali priemer 19 tisísniečo, čo pri ich 29 tisícovom štadióne dáva návštevnosť nejakých 65%

Reagovat
Kily

jj, pak jsem koukal, že i na Barcelonu přišlo jen 23

Reagovat
smazaný uživatel

čuduješ sa im, ceny na Real

GOL 65,00 €

MARCADOR 65,00 €

RIO ALTO 85,00 €

RIO ALTO LATERAL 85,00 €

RIO BAJO 85,00 €

RIO BAJO LATERAL 85,00 €

TRIBUNA 100,00 €

TRIBUNA LATERAL 100,00 €

vo Vigu sa toho neboja

Reagovat
Kily

už mlčím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

kruty, to sou ceny jak na Bayernu

Reagovat
Kokesh

Ani dolara bych na uprchliky nedal. Smesnost nad smesnost. Kdyz chce nekdo dobrovolne prispet, budiz, ale takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe

Guaita super výkon, Celta ešte mohla prehrať, to Scepovičove brvno zamrzí...

Reagovat
Switchback

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

La liga straca tuto sezonu atraktivitu, velmi malym poctom strelenych golov. Je to mozno predcasne, ale mame po 6. kole a ja som si dal tu 5 minutovu namahu a porovnal som pocet strelenych golov 3 lig. Serie A, Anglickej ligy a La ligy. Anglicka liga ma za sebou myslim 7 kolo, tak som to vydelil na 6 kol pomerne a vyhcadza z tejto trojice jednoznacne najlepsie 164,5 gola po 6 kolach. Druha je povestou najdefenzivnejsia liga Europy Seria A s 155 golami po 6 kolach a posledna z tejto trojice je bohuzial La liga iba s 141 golmi. Pritom prave ju v minulosti zdobil ofenzivny fotbal. Uvidime ci sa to zmeni, lebo tych bezgolovych-malogolovych zapasov je velmi vela.

Reagovat
TheAdy

Barca

Reagovat
madridcan

Esteze Barca dostala Sevillu, ktora je z formy, tak skoro

Reagovat
Kokesh

Za barak. Sevilla zaslouzene, Llorente po vstreleni golu nejzbytecnejsi na hristi.

Reagovat
LAM

Je vidět jak je na tom ofenzíva bez Messiho.Budem počítat každej den než se vrátí,ale pokuď nebudem na Real už ztrácet po podzimu hafo bodů s timhle lazaretem tak to bude zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

to iste si moze povedat fanusik realu s tym jeho lazaretom.

Reagovat
LAM

akorát za nás nemůžou hrát posili což je velkej rozdíl a chybí nám nejlepší fotbalista světa

Reagovat
Switchback

Real taky nehraje zrovna dobře, navíc zítra je jeho ztráta téměř jistá ... klídek, navíc než se vrátí Messi, tak těch těžkejch zápasů moc nebude.

Reagovat
LAM

Nehraje dobře?Obrana jim funguje na jedničku,akorát někdy nedaj gola.Atletiko hraje kulový.Čekám zejtra docela jasnou výhru.

Reagovat
Switchback

Obrana jím úplně zcela nefunguje, jen maj v bráně momentálně golmana, kterej má asi největší formu - > záloha nic moc a v útoku, co jsem koukal na poslední zápasy, tak se hraje většinou jen na Ronalda, kterej když nemá zápas ( viz zápas proti Malaze ) tak pohodička ... a proti atletům jasnou výhru? z poslední pěti zápasů tam real snad ani jednou nevyhrál

Reagovat
LAM

Jenže my nemáme nikoho na lávce a spoustu lidí bez formy na place.Bez Messiho tomu chybí ve předu větší kvalita i klid.Obrana strašná od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

tobhle fňukání je fakt úžasný. Suaréz utáhne sám repre Urugaye a každýho klubu za který kdy hrál, to samé Neymar s Brazílií ale Barceloně prý chybí kvalita v útoku je to jenom nechopnost trenéra, kterej ani kdyby měl 10 Suarézů a Neymarů tak pořád bude bulet že nemá i Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dajme mu cas.

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

navíc se stačí podívat, kolik těch titulů Real od příchodu Ronalda má ... každej rok akorát výmluva na smůlu, rozhodčí, marodka a teď, že maj kašpara na lavičce ... meh, nuda

Reagovat
Kokesh

Porad jste ale tym po treblu a i bez hlavniho tahouna umite zmacknout soupere jak citron. Pod Rafem nebudeme urcite valec jako ty opevovane mesice pod Carlem, neni se ceho bat. Liga bude vyronvana...

Reagovat
F.Torres

Travníkáři ani s rozhodčím v zádech nezískali ani bod

Reagovat
alcantara

Najslabsia Sevilla za x rokov a Emery nas paradoxne konecne porazi S tym sa ale neda nic robit,realita je pre nas kruta. Remizu by som dnes bral vsetkymi desiatimi, minminalne na bod sme mali, skoda toho. Teraz to chce vyuzit repre pauzu, skonsolidovat sa nejako a vyuzit ten lahsi zreb co najlepsie, nech stratime na celo co najmenej bodov. Verim tomu, ze toto je pre nas najtazsie obdobie sezony, bude uz len lepsie.

Reagovat
Kokesh

Emery wins for the first time, in 21 attempts with 4 teams, vs Barcelona.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dnes budú dve najčastejšie slová barcelonských fanúšikov šťastie a keby

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si ten zápas nevidělcrossbar ho viděl takový meč bys nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

videl a ? nič to nemení na tom že fanúšikovia barcelony sú najväčší uplakanci akí existujú asi preto sú aj každému na smiech...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas bol dobry. Len Messiho lahkost v koncovke chybala a trochu istejsia obrana.

Reagovat
M.Vaza

Není Messi není gól? Nebo co to psal ten tragéd minule o Ronaldovi a penaltách..

Reagovat
roberos

Zapomínaš že zítra hrajete s Atletikem s kterým jste z 9 zápasů vyhráli jen jeden!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No a vy jste zase dneska hráli s Emerym, který vás porazil poprvý za 21 zápasů. Takový statistiky znamenají úplný hovno.

Reagovat
M.Vaza

S remízou budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi, no party

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra jdem do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož Real poslední dobou na Atletiko moc neumí a navíc ještě faktor Benitéz,tak bych to raději dopředu moc nepsal.

Reagovat
blaugrana

Aj bez Messiho to celkom šlo a to je pozitívne. Chcel to vyladiť koncovku a prečkať tento srab a potom už bude len lepšie.

Reagovat
LAM

otázka je jak dlouho.Bez Messiho tam chybí klid a větší kvalita.Vim že měl loni nejvíc asistencí,vytvořenejch šancí i dribllingů+že dává s CR nejvíc golů,ale čekal bych od Neymara se Suarezem větší kvalitu.Hrozně pálíme šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono to opravdu jde i bez Messiho. Tenkhle zápas to snad dostatečně dokázal.

Koncovka přijde. To je i trochu o štěstí - Luisovi se dneska povedla jedna koncovka a zrovna mu to sudí mávnul jako ofsajd. Druhá skončila na břevně.

Reagovat
blaugrana

Nedá sa čakať, že to pôjde hneď po Messiho zranení. Možno keby ten tím hral dlhodobejšie bez Lea, tak by to bolo už o inom. Ale tak o tom je zbytočné uvažovať, keďže Leo tu ešte dlho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ma vzdy vytacala s tym nepremienanim sanci. Parkrat na to dosla aj za Guardiolu. To je jedna vec. Vravi sa o Messim, ale chyba aj Iniesta. A to uz je dokopy problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Osprchovanej, svěží, voňavej.

Od nás zápas na 8/10, ale ty dva jsou špatná koncovka a Jeremy. Nicméně to berme tak, že se nám to třeba někde vrátí, kde se nám herně dařit nebude a třeba to nějak uhaluzíme. Mohlo by to být třeba clásico.

Do dalších zápasů bych si z tohohle vzal to ponaučení, že ač v kádru máme opravdu málo hráčů, tak Jeremy by v kádru dál být neměl. Já chápu, že ne vše se vždy povede, ale on má napodzim tak strašn strašnou formu, že prostě ostatním jejich snahu torpéduje, což si nemůžeme v naší situaci dovolit. Jestli je to v hlavě nebo v nohách si musí Jeremy určit sám, ale taky se musí zlepšit sám. S tím mu nikdo nepomůže, protože zápasů a důvěry dostal dost. Dnešek byl posledním, ale určitě ne nejhorším jeho zápasem napodzim. Jeremy, dej si pár kubánských, udělej si pauzu a dej se dokupy, ale na place tě nějakou chvíli nechci vidět.

Reagovat
Switchback

Nechápu tu negativitu, dneska prostě především smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Pritom 1. polcas mal solidny, zopar kvalitnych zakrokov ... a potom strasidelna snura v 2. polcase. Zbytocna zlta, pustenie hraca na kridle (ked uz Alba bol za nim - ten to zoral tiez), nepochopitelne vybehnutie, ked uz lopta smerovala do patky a predtym pokazenie ofsajdovej pasce, nasledne zakopnuta lopta niekam dopredu do uzemia nikoho .... On sa uplne rozsypal.

Prehrala nam to vsak nasa absolutna neschopnost zakoncit ani zo 100% pozicii. Ci uz Neymar, Suarez (x.krat), Munir, Piuqe ( ), Sandro, ... . 3x konstrukcia brany, ale to je nas problem.

Potesil Sergi a zistenie, ze vieme hrat aj bez Messiho. Po repre pauze uz snad bude k dispozicii Vermaelen, Jeremymu dovolenka na mesiac do Karibiku, nech sa vzpamata a spomenie si na minulu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky ze zápasu - https://pbs.twimg.com/media/CQZ5oI9WEAEdben.png

Nedělal bych z toho drama, stačilo mít trochu víc štěstí a mohla z toho být klidně výhra. Tuhle repre pauzu konečně Barca potřebuje, Neymar a Suárez nejedou na repre zápasy, takže trochu odpočinou a potrénují.

Pokud zítra Real vyhraje městské derby, tak je Barca o 2 body za Realem, což není špatný (když vezmu v potaz zranění, formu, los - Barca zvládla těžký zápasy v Bilbau, s Malágou, Atleticem.. potom sice prohry s Celtou a dnes v Seville, ale aspoň už mají za sebou 4 těžké venkovní zápasy).

Když se podívám na los (teď beru v potaz jen ligu), tak po repre pauze Barcu čeká Rayo (D), Eibar (D), Getafe (V) a Villarreal (D). Tyto zápasy by měli zvládnout i bez Messiho a Iniesty (dá se čekat ztráta s Getafe nebo Villarrealem), no a potom už by měli být Messi i Iniesta zpátky.

Jak už jsem psal v létě, pokud bude Barca po podzimní části třeba 5 nebo 6 bodů za Realem/Atleticem (jinýho konkurenta v boji o titul tam nevidím), tak to beru všema 10. V jarní části má Barca lehčí lost, spoustu venkovních zápasů za sebou a taky konečně budou moci hrát Arda s Aleixem Vidalem (+případně noví hráči).

Reagovat
smazaný uživatel

28:12 na střely. Hezký.

Reagovat
roberos

Jo ale s naší formou budeme těžko porážet i slabší celky - třeba las Palmas jen 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Forma nebývá konstantní dlouhodobě, jednou hraješ špatně a jindy zase dobře (viz třeba loni, kdy podzim nebyl nic moc - nemyslím přímo katastrofální, ale taky nic extra a na jaře byla jízda).

A jestli neporazí Eibar a Rayo (oba zápasy doma) bez Messiho a Iniesty, tak můžou boj o titul rovnou vzdát...

Reagovat
Switchback

Tak tak MOŽNÁ budeme za Realem o dva body ale zápasy jsme hráli pořád těžší, což tu očividně hodně lidí nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavne bude dôležité nestrácať s tými slabšími, čo nemusí byť automatické v momentálnom rozpoložení. Som na to zvedavý. Inak dosť sa mi páči prístup Neymara, ktorý sa to snaží brať na svoje ramená, keď tam Messi nieje. Naopak Suaréz mi príde úplne mimo formu. U neho si viem predstaviť väčšiu angažovanosť do zápasu. Nieje to len čisto koncový hráč a mal by to trošku ukázať aj v Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar Messiho roli převzal výborně. Hlavně v první půlce mi ho strašně připomínal - průniky, přihrávky, potažení balonu o desítky metrů ... Jen teda ta koncovka je neMessihovská - zbytečné dotyky tam, kde by si to zasloužilo napálení z první a nazdar. Ale to je o formě a pohodě.

Reagovat
Xavi

Střely 12:28 a pak v závorce mimo bránu 5:5, na bránu 5:9, tyčky 0:3 to nějak nepasuje ne?

A fauly 15-16 to je hrůza, moc nepamatuju, kdy naposled jsme udělali víc faulů jak soupeř. Hlavně v závěru ty fauly na soupeřově půlce a ještě i kolem šestnácky byly na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zbytek střel jsou zblokovaný.

Reagovat
Xavi

Dík.

Reagovat
roberos

Ale vratí se nám forma a Messi s Inniestou a celá Evropa ce bude třást.

Reagovat
Kornovec

bohuzel jsem z utkani Sevilla-Barca videl jen prvni puli. co rikate na brevno Neymara, morda, ze? a Suarez to taky krasne zakroutil, bohuzel pro nej az prilis presne. nemuzu se dockat derby

Reagovat
Free_player

Iborra

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Barcelona a Real

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko by chcelo Atletico za Kokeho a Griezmana ?

Reagovat
smazaný uživatel

odhadoval bych to tak na 60 + 60 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmanna odhadujem na 90 a Kokeho na 50

Reagovat
Phillipinho

Urcite by sli jedine pres vykupku. Koke ji ma ve vysi 60 mega a Griez 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude lepsie nechat si zajst chut.

Reagovat
Pasha

Koke neodíde a Griezmann nech ide do Anglicka

Reagovat
patas92

Vidím, že Mathieu dneska zase čaroval. V lednu poděkovat za loňskou sezónu a poslat na autobus co nejdál od Barcelony.

Reagovat
Josifek

Paráda, Sevilla se pochlapila v pravý moment :)

Reagovat
smazaný uživatel

Doriu v Granade asi nikdo nesleduje, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic goool.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovič krásný gól, aspoň něco dnes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ani ve snu jsem nečekal, že se mu bude takhle dařit. Jen tak dále

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Spalovač šancí

Bez Messiho je na tom Barca líp. S ním dostala čtyřku od Celty, teď v Seville prohrála jen o gol.

...

Jak by řekl klasik, je to taková první vlaštovka.

Reagovat
X-bano-X

Pekne Gijon , pekne Alen

Reagovat
Jordi Alba

Tak teď se musí ještě více makat, zda se má obhájit titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes prvni asistence za Castillu. Nemozny se stava skutecnym.

Reagovat
RS

Měl jsem s Davidem trpělivost, ale teď ať jde radši z5 domu popoijet čaj!

Proč hraje poloviční Vela, Canales,...

Jsme úplně bez výrazu, kromě Illary se všichni bojí míče

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych neřekl, že někde uvidím tu tvoji poslední větu

Reagovat
Phillipinho

A dalsi, ktery si dela prdel z Illarry, pritom je to vynikajici hrac, ktery se proste jenom v Realu neprosadil.

Reagovat
REPLIKATOR

Moyes

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Rodgers no. 2

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Eibar je taký španielsky Leicester, a Borja je Mahrez....tých podobností je až príliš

Reagovat
smazaný uživatel

tie kurvy prehrali vonku z Sevillou

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked ten smiech pri nasom najhorsom trenerovi a najprimitivnejsom trenerovi v historrii Realu Madrid je celkom vtipne ale aspon potesi .strata rivala snad vyhra ligu Atletico .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak hloupý, že se začínám bát o lidi ve tvém okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Použít urážky ok, vysmívat se prohře v jednom z nejtěžších venkovních zápasů? wow...

Reagovat
alcantara

Ved sa kukni, kto to pise, to jeden z tych najhorsich...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to něčí fake.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

A je na case vyhodit Moyesa aby sa vratil do tragickej PL . Neskutocny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal a Fiorentina současně na prvních místech, to bych si snad nikdy nepomyslel, že zažiju. Kéž by to takto vypadalo i na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a takto by sa mohla teraz liga uzavriet a tato tabulka byt finalna))) mozno este eibar namiesto la corune))

Reagovat
smazaný uživatel

titul Villarrealu? to už radšej nech vyhrá Granada alebo Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera dobry vykon od Barcelony. Sance, pekne akcie a potrebne nasadenie. Achilovou patou vsak bolo premienanie sanci a 3x trafena konstrukcia brany. Ale to je proste futbal

Sevilla sa hecla a vyuzila tragicku 5 minutovku a chyby Jeremyho. Vyhru im velmi prajem, lebo na dno tabulky proste nepatria a snad zacnu vyhravat a dostanu sa cim skor do hornej polovicky tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

kukať domáce zápasy fakt nemá cenu, je to stále o tom istom, súper zaleze, držíme loptu, spravíme do polčasu dva kiksy, prehrávame 1:0... po polčase sa hecneme opäť držíme loptu, spravíme kiks 2:0, potom niekomu rupnú nervy a idú karty...

to mužstvo stojí kombinačne za úplné hovno, Bebé je kopni-utekaj/kopni silnú na bránu, Lass opakuje jednu kľučku donemoty, s týmto hrať kombinačne, konečne keď sa rozbehnú, tak aj tak 90% mužstva hľadá Trashorrasa

táto hra na držanie lopty je úplne nanič, pri súčasnom mužstve, nevidí to Paco? ak nie, tak je niekde chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne ešte som zabudol na tradičnú zmenu rozostavenia na chaos s troma obrancami v zadu, ktorý zatiaľ neviedol k ničomu inému ako šanciam súpera, lebo mužstvo netuší čo má hrať... polka hrá alibisticky na trashorrasa, druhá sa žene dopredu a všetko nakopáva smer manucho, alebo uvidia šestnástku a strieľajú Bebé, Nacho...

Reagovat
stas87

To ze sa prehra s Betisom nevadi,co je ale ponizujuce je fakt,ze gol im da traged Westermann.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý hral fakt dobre, gól dal z brejku, vyviezol loptu spred vlastnej šestnástky, pred našou nahral, dostal prihrávku a zhruba na jedenástke zakončoval

Reagovat
Tomanatura

Betis se tu na zacatku jinak hejtoval. Fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad už se Nuno chytne za nos a vysere se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Držel jsem se dlouho, ale po dnešku říkám Nuno ven.

Reagovat
Switchback

Ta Valencie, achjo ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/dallas-ziskal-novou-posilu-116861/

NFL diskuze, Sport sice nedává nic, ale HD streamy se najdou a pravidla vysvětlí.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Levante 1-0 Villarreal

Pcha, v ktorej lige moze prehrat prvy s poslednym ? no predsa v tej najlepsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia v současnosti strašně nesympatický tým

Reagovat
Raul07

Navaaas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ide s Realom hard mode s 9 hráčmi a získava bod z Calderónu

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt toho zranění Carvajala, tak bychom ty tři body bývali ubránili

Arbeloa Cris Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro dneska božskej a ani tu žlutou dostat nemusel, kdyby v tý části zápasu rozhodčí nezačal jančit a pískat sebemenší kontakt. ten kluk šel za ten rok v Portu šíleně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo by snad nedal gola ani Baníku vole.....

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě sere, že už neobejde ani patník. dneska herně nulovej, pokud nepočítám to navázání obránce na sebe před tou Benzemovou hlavičkou

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrát se dalo, Rafa to posral tou taktikou kdy se hraje na 1:0

Reagovat
misinho7

neskutocne nieco, skoda velka skoda barca hraje hovno nema Messiho a my jej straty nevyuzijeme.... malaga tam maly byt 3 body bezpodmienecne

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral Gareth?

Reagovat
Switchback

nebyl moc u míče a když už se k němu dostal, tak byl čistě obranej ... spíš nedávalo moc smysl ho tam dávat, když vedli jen 1:0

Reagovat
teenz

Měl tam pár kontaktů s míčem, několikrát stínoval dobře hráče, jednou se i pokusil o otočku s balonem, ale to mu nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Na to v jaký jsme formě,kolik nám chybí hráčů a jakej jsme měli los,tak je velká paráda že nic neztrácíme

Reagovat
Switchback

víc lehčí už to Realu dělat nemůžem a pokud zase náhodou nebude titul jejich, tak nechci vidět ty výmluvy

Reagovat
Fairplay

6 bodů po venkovní Seville, Bilbau, Vigu a Atléticu není nějaký velký zázrak, spíš Real zbytečně ztrácí body. Málaga a klidně i dneska Atleti, to mělo být víc než dva body.

Reagovat
Fairplay

Ukazuje se, že Primera je ale čím dál víc vyrovnanější. Špička je zase o něco silnější a akorát Atlético mě zatím trošku zklamává, při těch jménech nových bych čekal v ofenzivě ještě větší parádu. Vietto, Jackson, Griezmann, na jaře by to mohl být slušný válec.

Reagovat
Fairplay

Věřím tomu, že s Carvajalem by dnes Real odjel se třemi body.

Arbeloa shořel jak papír, neskutečná smůla, že máme tak nabušenou dvojici Danilo - Carvajal a zrovna v jednom z nejtěžších utkání sezony musíme odehrát poločas s Arbeloou.

Reagovat
smazaný uživatel

ta vyrovnanost ...

Reagovat
LAM

Jinak CR letos 5 golů Espanyolu a pak 6 zápasů bez golů v lize.9% úspěšnost střelby.

Reagovat
smazaný uživatel

riadny extrem...

Reagovat
Ed_Hazard

To je iba chvílková strata formy...

Reagovat
Spalovač šancí

Anebo to byl chvilkový záchvěv formy

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano potreboval hned v case vydania Fifi IF ronalda a teraz ked uz vsetkych vo FUT drti tak to ma IRL na salame

Reagovat
Ángel di María 22

Skoda, ale mame za sebou dalsi tezkej zapas a jsme porad pred Barcelonou i Atleticem, to je dobry. Neprohra na Calderonu se bere.

Viděl jsem teda až druhej poločas, ale za něj Casemiro a Keylor

Ví někdo něco o Carvajalovi už, na jak dlouho to vypadá? Arabelu mám rád, ale rychlostně nestíhá. Pak samozřejmě Benítézův geniální tah mu tam dát Balea, aby na to byl Alvaro sám. To byl šílenej prokauč, taky z ty strany bylo vyrovnani..

Reagovat
LAM

Tak los měla jasně horší Barca,cbybí Leo jsme ve velkym útlumu a máme stejně bodů.A to jsme hráli ještě na Seville a Celtě.Daleko lepší situace pro nás.

Reagovat
Ángel di María 22

Jasně horší? Co jste měli těžší než my do týhle doby? Jediný, nad čim se dá uvažovat, je Sevilla, ale vzhledem k její formě se to tak ani brát nedá. Podle mě je to teď tak 50/50 a naopak my to budeme mít o maličko horší v tom, že až pojedeme na Pizjuan, tak už v takovymhle srabu nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

ta první věta je strašně křečovitá

Reagovat
Switchback

Jj

Reagovat
Ángel di María 22

To je dobře.

Reagovat
Kokesh

Skoda, dnes jsme mohli v poklidu vyhrat, ale bod beru. Rafa neudelal nic zle, spise naopak. Perfektni tah s Casemirem.

Arbeloa si tohle nemuze dovolit se svoji rychlosti, jeho gol. A dnes jsme hrali o deseti, ale ne kvuli Garethovi jako obvykle ale kvuli Crisovi. Totalni tragedie a skoda, ze vse schytava Karim, klidne ho Rafa mohl vysypat.

MOTM Modric, uplne uzasny.

A posledni vec. To jak se tady odsuzuje Cris za oslavy, odsuzujete i Chola? Nekdy je proste pro smich. K nekterym faulum se vubec nevyjadruju, jakej byl nesympatak a prase na hristi, tak hraje i jeho tym. Klidne nemusel dohrat Griezmann a Correa, rozhodci v tom mel ke konci uplny gulas.

Reagovat
LAM

Jak hrál dneska CR?Zase proti Atletům jalovej?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že třeba Švancara by zahrál líp

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nehrál

Reagovat
Switchback

Akorát tentokrát chtěl 2x penatlu, jednou jí dostat mohl.

Reagovat
LAM

Takže klasika proti Atletům.Jak nedostane nahrávku do golovky,tak nic

Reagovat
teenz

Neudělal nic špatně, takže Garetha vystřídal dobře místo Isca. Congratz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Ty uz ses fakt nemocnej...kdyby nebyl zranen, na sto procent hraje misto neho zaklad. To, ze se vraci po zraneni a dostal 30 minut, je potreba...nevim co porad hledate chyby, kdyz nejsou. Srazila ho jedina chybz Arbeloa, jinak by vyhral i s Garethem, coz snad ani neni mozny...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa neudelal nic zle, spise naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

neudělal nic špatně, jen tam nechal na hřišti hráče, co nebyl vůbec vidět?

Reagovat
Ángel di María 22

A samozřejmě Karim vede střelce PD

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas skor bojovny, moc sanci nebolo. Real prakticky premenil jedinu sancu ktoru si v celom zapase vytvoril. Benziho hlavicka bola paradna a Carvajalov prienik ktorym mu centroval bol este krajsi. Neskorsie zranenie Carvajala bol akysi zlom v zapase. Real bol bez neho uplne strateny a Alvaro ho samozrejme nedokazal plnohodnotne nahradit.

Atletico malo 2-3 sance a k tomu zahodenu penaltu Grizziho. Akcia Jacksona s prihravkou do sestnastky a zakoncenim Vietta bola paradna. Potom Jacksonova strela a luxusny zakrok Keylora v poslednych minutach.

Co sa tyka vykonu hracov Realu. Najlepsi na placi bol pre mna Modric a do zranenia Carvajal. V brane neskutocna istota od Keylora. Tragicky a najslabsi na placi bol suverenne Ronaldo, ktory zadrbal doslova kazdu akciu. Bale z lavicky tiez moc neoslnil.

Za atletov hrali super striedajuci Jackson, Vietto a aj Carasco. Ich prichod do unavenej obrany Realu bol dobrym tahom. Traged bol urcite Torres, ten chlapec bol uplne mimo.

Atletico bolo mozno trosku lepsie a viac chcelo, nakoniec ale zapasu celkom svedci remizka

Reagovat
Matić

Reagovat
Raul07

Reagovat
Phillipinho

Spokojenost. Prvni polocas vyrovnany, skoda prvniho golu, druhy polocas Atletico jednoznacne lepsi. Strasne potesilo, ze Cholo se nespokojil s remizou a sel po vitezstvi do posledni sekundy. Real nakonec muze byt rad za remizu. Posledni deset minut naprosta fantazie. Correa uzasny, skvele se pohybuje mezi liniemi a prihrava do sanci nebo strili. Carrasco musi zacit hrat vice.

Jinak jsem rad, ze musel nastoupit Kuzel a nakonec zalozil akci k vyrovnavacimu golu

Reagovat
Phillipinho

A jeste musim podotknout, ze hodne dulezity je, ze letos je super kvalitni lavicka . Jackson,Vietto i Carrasco vyborne. Minulou sezonu by na hriste mohl prijit mozna tak RG a Saul na kridlo....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát mi přišlo, že Griezmann hrál dost hluboko a pak ta jeho kreativita chyběla. Ve středu zálohy dlouho žádný zázrak, Oliver má výkyvy a jinak tam nikdo není schopný něco vytvořit. Gimenez úžasný, Correa super. Má smysl stavět El Nina? Jasně, on to odmaká, ale není schopen nabídnout jakoukoliv nadstavbu, což je fakt málo na kádr vašeho formátu.

Reagovat
Phillipinho

Jo Griez hral dnes z kridla a jeho obvyklou pozici hral Correa. Je pravda, ze podhrotem je lepsi. Stred zalohy nic moc, dost chybi Koke, ale ta prechodova faze chybi i s nim. V tomhle chybi Arda, ktery to dost potahne ikdyz Oliver to taky umi. Torres strasnej, on to odmakam presuje obrance, ale jinaknic navic. Na zaklad to neni ani nahodou. Snad se poradne rozehraje Jackson, ktery dnes naznacil svoje moznosti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arda tomu chybí fakt dost, těch jeho 15-20 klíčových metrů s míčem pod kontrolou je dost citelných. Koke samozřejmě chybí, ale ten by ten problém nevyřešil. Oliver doufám půjde nahoru, takového hráče ve formě potřebujete jako sůl. Jackson zatím zklamání, ale věřím tomu že si ho zatím Cholo připravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandíš, keď hrá barcelona s atléticom?

Reagovat
teenz

Jo, byl to majstrštyk sundat Isca, který Arbsovi pomohl a hodit mu tam toho sprintera, kterej se na něj tak maximálně vysere.

Reagovat
smazaný uživatel

máme jedno portugalské krídlo so skúsenosťami z ManU, ktoré by som chcel vymeniť za sprintera, ktorý sere na Arbelou

Reagovat
teenz

Oba poslat v balíku do ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej do ledna na Messiho.

Reagovat
Matić

Snad nechceš Arbelou obhajovat? Však on se tam uplně nesmyslně vydal vpřed s míčem, který se mu pak na půlce zamotal pod nohama a při tom protiútoku prostě nestíhal a jestli si je vědom své rychlosti, tak tohle si nemůže dovolit udělat za stavu 1:0 v 80. minutě. Vůbec nechápu jak někdo může z toho vinit Balea.

Reagovat
teenz

Nechci ho obhajovat, jen na lajně s Iscem k tomu taky nemuselo dojít a k dalším x situacím.

Reagovat
Matić

to už je coby kdyby...

Já jen nechápu co sleduje Rafa tím střídáním Benzemy vždy okolo 75 minuty za Kovačiče či jiného záložníka. To ho nechce utavit, protože má jen jednoho útočníka, nebo je posranej o výsledek?

Reagovat
teenz

Spíš utužit střed, protože tam nastoupil Gareth a sundal Isca.

Reagovat
Matić

však to ale dělá snad při každém zápase.

Reagovat
teenz

No pokud bude hrát Gareth, tak to bude jak jsem psal, pokud ne - bude posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas najlepší hráč Realu, chytil 2 čisté góly (penaltu Griezmannovi a Martínezovú strelu k tyči na konci), ináč okrem tých prvých 15 minút hralo len 1 mužstvo, Atléti to mali vyhrať . Correa sa mi páčil, super driblér, mali to viac hrať na neho v 1.polčase, robil si každého 1 na 1, Vietto totálne oničom, síce dal gól do prázdnej brány, ale aj to ešte skoro minul, Ferreira Carrasco zahral celkom dobre, má dobrý ťah na bránu, F. Torres si zahral taký svoj štandard, škoda hlavne tej 1 šance, čo dával na zadnú tyč. A z Realu nikto nejak nevynikal možno Modrić, ale len v tom, že si dobre pokrýval loptu a nekazil prihrávky.

Reagovat
madridcan

Dalsie kolo obrovsky slager kola. Bude to nelutostny boj o prve miesto...Villareal-Celta Vigo

Reagovat
smazaný uživatel

a my zase 0-0 s Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

solídna remízka, dúfam v 0:0

Reagovat
One-Real

Vyndat Isca a z fungující 4členný zálohy, kdy to oba krajní úspěšně zavíraly, udělat něco jinýho. Okamžitě jsme hráli daleko víc roztaženě, daleko od sebe a nakonec z toho byl i gól. Arbs Obrovskej sympaťák a jeden z největších srdcařů, ale na nic víc než na zápasy proti průměrným soupeřům to už nebude.

Reagovat
Matić

Cristiano Ronaldo has failed to score in a La Liga match for the 4th game in a row for the first time since 2010.

Reagovat
madridcan

S tazkym srdcom sa mi to hovori, ale Ronaldo ma v Reale pravdepobne odpracovane. Priorita bol Raul, to mi nikto nenahovori, ze nie. Podla mna po odchode Carla ostal len kvoli tomu. Len by mohol trosku vstupit do seba a zakoncit sezonu/posobenie v Reale TIMOVYM uspechom. To znamena ziadne sebectvo a trosku prestat hrat na seba. Ved po to Pichichi si aj tak dojde aj s polovicnymi vykonmi cez penalty a cez to, ze vzdy je v spravny cas na spravnom mieste v sestnastke alebo ako by povedal Alcantara-spravil zo strelby golov uplnu samozrejmost. Na Calderonovi sme s nim fakt o hraca menej. Aj Vazquez by tam dneska spravil viac...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

someone give this man a cookie!

Reagovat
Ed_Hazard

blbé je, že to neplatí už iba na Calderóne..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jemu se na Calderonu nedaří dlouhodobě, kdy tam naposled zahrál pořádný zápas? Já pamatuju nějaký všelijaký góly Courtoisovi, od tý doby bída. Jinak bych ho ještě nevyháněl, má právo na slabší moment(y), přece jenom máte v týmu mnohem větší problém. A pokud by to bylo opravdu tak s tím Carlem, osobně bych se mu nedivil. Těch situací už se prostě sešlo dost na to, aby si o Florentinovi udělal jasný názor - Ozil, Di María, Carlo, Navas, Bale, Iker...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

pichichi je taky jediná věc co ho zajíma

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu hra proste katastrofalne. Ta pozicia laveho zaloznika mu nesedi a silou mocou chce dat z kazdej pozicie gol a striela to tam ako myslou zbaveny. Potom ked sa nedari ide hrat utocnika kde zbytocne berie miesto Benzemovi a podhrotakovi Baleovi.

Celkovo to rozostavenie 4-2-3-1 nie je prenho. On potrebuje hrat v 4-3-3 toho laveho utocnika, mat za sebou okrem Marcela este aj toho laveho stredneho zaloznika, ktori mu spravia tie sance. V momentalnom rozostaveni si to nema s kym narazit, lebo kym pride Marcelo do utoku Ronaldo uz davno striela z 30 metrov na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne potrebuje hrat volnyho utocnika ve 4-4-2. Kridelniho utocnika uz ma za sebou.

Reagovat
teenz

To geniální 4-4-2 po odchodu Carla asi neuvidíme.

Reagovat
blaxo

bohuzel, ale uz od zacatku roku sel hodne dolu a kdyz neda gol tak je na hristi naprosto zbytecne. Ono by to ani tolik nevadilo kdyby nemel tu vysadu ze nikdy nestrida, dneska mel jit dolu rozhodne on a ne Isco nebo Karim

Reagovat
One-Real

Zase to nehoňme od extrému do extrému. Furt je to Ronaldo a typ člověka, který po gólech prostě půjde dál. Proti Malmo 2, proti Malaze si vybral smůlu, s Atleticem je to vždycky o dvou šancích, ještě nám letos ukáže. Jednoho si můžeme dovolit, horší je že máme v sestavě dva.

Reagovat
teenz

Někdy je ale taky dost otravnej a velká kotva.

Reagovat
One-Real

vyhlížim tě na face holobrádku

Reagovat
teenz

Bale mi utekl s mobilem.

Reagovat
One-Real

To máš smůlu, ten už se netrefí. (zpátky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Uganda top.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to v létě a pořád si to myslím - jestli Real nevyhraje LM nebo LIGU Ronaldo odejde - do PSG, Zlatan bude mít 34, pravděpodobně odejde a kdo taky jinej by Ronalda mohl koupit než PSG? Možná ještě City, ale tam nepůjde.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle se tu taky pise kazdej rok skoro. V LM nas tahne, v lize mel treba ted slabsi start, to rozhodne, ale my sjme zvykli na takovej luxus od nej uz ze nam tohle prijde jako "ze ma uz odpracovano?"

Cristiano nam zas letos vytahne poradne trnu z paty, o to se nebojim. Neuveritelny, jak dokaze kazdou sezonu permanentne udrzovat vykonnost. Messi mel loni taky sileny chodici obodbi bez golu, ale dostal se z toho. Oni se z toho dostanou vzdycky, nemuzeme chtit, aby hrali celej rok famozne.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Messi loni na podzim žádný chodící období neměl, to měl sezonu předtím na jaře. Hrál dobře, ale nedával šance jako tomu je zatím docela i dost letos. Jenže on to vynahradí mezihrou tvorbou akcí atd. Cristiano pokud nedá gola je k ničemu.

Reagovat
misinho7

ale messi mal obdobie kde ho uz polka ludi predavala do city za 200 mega lebo hral velmi zle a neslo mu to a cele to vyzeralo ze sa mu uz ani za barcu hrat nechce..ale to bolo len take obdobie a vratil sa....

Reagovat
Visca el barca

To bylo na jaře sezonu předtim, ale to jsem tu psal

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kdyz chodi, tak to nevynahradi nicim. Proste chodi a sere na to..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt loni nebylo... na podzim hrál dobře, jen neměl štěstí a nepadalo mu to tam. Chodící sezónu měl 2013/14.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak, to byl celkově v prdeli i herně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zase taková hrůza to nebylo (fandové Barcy jsou strašně rozmlsaní). 2013/14 Messi za Barcu: 46 zápasů, 41 gólů, 3748 minut (91,4 minut na gól); výhra ve španělském superpoháru... nebýt 2 měsíčního zranění dá 50+ gólů, liga se prohrála až v posledním kole a CdR ve finále... jako máš pravdu, byla to jeho slavší sezóna ale nic hrůzostrašnýho.

Reagovat
Visca el barca

Tak samozřejmě nastavil laťku tak vysoko, že byla prostě horší. Za to se pak vrátil ještě lepší. Teď si odpočne pohraje si s novým prckem a od listopadu zas bude řádit

Reagovat
roberos

Ronaldo a hraje famózně? větší vtip jsem neslyšel .Ronaldo jen dává góly z dorážek a z penalt. Herně je to troska- kdy naposled obešel obránce - asi tak rok zpátky on je padá a prosí o penaltu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

este by som ho nezatracoval.... on este ukaze zato ze nema teraz formu neznamena ze skoncil

Reagovat
madridcan

Vobec ho nezatracujem a som si vedomy, ze este da dolezite goly. Asi si len neuvedujem, ze nie je vecne mlady a chcem od neho vidiet stale to najlepsie. Rovnako tak si neuvedomujem, ze hral teraz opat plnych 90 minut stvrtykrat za dva tyzdne. Mam velke oci a naroky.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Elliasson

To je škoda. Ale děkuji za remízu, MUCHACHOS!!!

Reagovat
CHONG

Herně sračka, Rafa je máslo, Cristiano je na facku, Sergio je komik a Alvaro se regulérně posral v kině, nakonec dobrý bod a to jenom díky Keylorovi, ten chlapík je neskutečný, jsem rád, že se potvrdila má slova, že DDG není vůbec potřeba takže díky Bohu za pokažený fax a doufám, že Pérez nemá zamlžené brýle dobře to sleduje a nebude zase v létě vymýšlet nějaké pičoviny.

Vamos Keylor!

Reagovat
blaxo

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Real takúto defenzívnu sračku nehral ani pod Mourinhom, to už je čo povedať. Dá sa gól a koniec hry už si len prihrávajú do strany alebo do zadu a to, že veľmi málo inkasujú je čisto zásluha Navasa, ktorý ozaj chytá fantasticky, ale s týmto herným prejavom chce Benítez niečo vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

pekné mesto, keby trochu zlacneli týždenné lístky na MHD by bolo úplne super

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel no, nemůže to být dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalé? aby to bolo dokonalé, tak by museli sakramentsky znížiť kriminalitu

Reagovat
teenz

Snad se nebojíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ako mne je to celkom u prdele, ale papagáji s methom to neni dobrá kombinácia...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžu soudit - v Barceloně jsem ještě nebyl.

Reagovat
CHONG

Ty jsi teda fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Chudý student Ale jednou se tam podívám.

Reagovat
CHONG

Tak to chce nějakou tu brigádičku, stejně jako student určitě děláš hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako popravdě v penězích by problém nebyl (něco mám z brigád), ale zatím jsem se ještě neodhodlal tam zajet (měl jsem v plánu loni jet na finále CdR, ale měl jsem ještě zkoušky).

Reagovat
CHONG

Neodhodlal, to je Španělsko, ne Himaláje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je super, aj keď nevieš španielsky, tak sa nestratíš, ľudia sú ochotní a pomôžu

jediné sklamanie je z vonku Nou Camp, ako keď som to prvý raz zbadal som si hovoril, že toto? vnútri je to úplne o niečom inom ale zvonku fakt sklamanie

najmä keď vystúpiš z metra na Palau Reial, jedna malá cedulka Museum Estadio doprava dookola intrák a prírodovedecká fakulta

Reagovat
smazaný uživatel

No španělsky umím asi tak 20 slov no . Jako jo určitě si tam zajedu (viděl bych to možná už tuhle sezónu na jaře, nebo na konci léta 2016 - tedy začátek další sezóny).

Reagovat
smazaný uživatel

no na jar sa neokúpeš, ale keď bude sezóna nervák, tak aj na slabších súperov sa zíde pekná kulisa

Reagovat
valloire

stodola

Reagovat
smazaný uživatel

nie stodola skôr socialistický obchodný dom

Reagovat
smazaný uživatel

Zvenku je to bída a rekonstrukce je vážně potřeba. Ale dost to ovlivní i fakt, že celé první patro je pod úrovní země, tudíž zvenku opravdu nevypadá nijak monstrózně. Ale pak ten pohled vevnitř, když máš před sebou tu tribunu s Més que un Club - tomu se nic nevyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Copa del Rey na Camp Nou byl pro mě zatím největší zážitek na tomto stadionu, takže přišel opravdu o hodně. Navíc lístek na takový zápas byl fakt skoro zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 mesiace dáš dokopy 10 litrov, odletíš z Blavy do Girony, aj spiatočná výjde okolo 80eur, z Girony Pujolom do Barcelony za 10e a ešte ti ostane kopec prachov na utrácanie

Reagovat
smazaný uživatel

teraz máš dokonca november za 52

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych tam jel, tak už teda na delší dobu (ne jen na otočku na zápas). Chtěl bych se podívat po městě, památkách, k moři, na zápas, do muzea FCB....

Reagovat
CHONG

Já byl v Madridu šest dní v dubnu, byli jsme na prohlídce stadionu, na fotbale (ty nejdražší místa, s výjimkou VIP) na basketbale (ty nejdražší místa s výjimkou VIP), prošli jsme město, památky a vyšlo mě to na sedmnáctku, a to jsem si neodpíral dobré jídlo a víno, takže brnkačka

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa chceš kúpať, tak to jedine začiatok sezóny, aj to už ten september nebýva dlho na kúpanie a večer tam môžeš mať kľudne 15 stupňov... posledné 2 roky sme tak mali v katalánsku na začiatku septembra, v strede dňa 30 ale od tej 18 sa začínalo dosť ochladzovať

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info, btw na fanouška Raya máš Barcu dost dobře zažitou.

Reagovat
smazaný uživatel

veď píšem, že Barcelona je super ako mesto ju mám veľmi rád, také delené prvé miesto s Aténami

Reagovat
smazaný uživatel

I když pojedeš jen na otočku, tak se toho dá hodně stihnout. Zápas, muzeum, moře a pak ten základ (Sagrada, přístav, Rambla, Domy Gaudiho, Montjuic, Park Guell,...) by jsi v pohodě stihnul. Navíc se do dá udělat i evněji než těch 10 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dokonalé Pořád se někdo ohání kriminalitou (většinou ti co tam nikdy nebyli - teď nemyslím tebe) ale já tam byl už 7x a nikdy jsem neměl žádný problém, ani nebyl svědkem nějaké krádeže nebo něčeho. Když je někdo hloupý a večer se jde projít třeba do Ravalu - jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

neskôr som to vysvetlil, proste mi strašne vadí meth, ktorý je v barcelone dosť "populárny" takže keď ideš na punkové koncerty kadejaké pouličné veselice, ktoré ja obľubujem tak tam stretneš straaašne veľa takýchto papagájov... zahrnul som to do kriminality, lebo to je kriminalita a hlavne obrovský bordel... radšej nech si tam hulia hašiš ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

Týdenní lístek je naprosto zbytečné kupovat. Nejlepší je T10 na deset jízd za necelých deset euro a máš vystaráno. Stačí to šikovně využít a okruhy po Barceloně dobře naplánovat a těch pár cest metrem ti bohatě stačí na to, aby si procestoval celé město.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tú mhd som nemyslel ako turista, skôr keby si tam žil to ide dosť do peňazí, na čo sa sťažujú aj domáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
alcantara

Hehe, mat to na tikete, tak som uz na cajle.

Reagovat
DeformFCB

Ani mi to nepřipomínej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Rafa Verim v Teba celu jesen, kym sme v srackach, nesklam ma.

Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

skoda toho Kloppa, strasne som ho chcel jeho styl a zanietenie bolo paradne...Rafa podla mna nato nema ...

Reagovat
CHONG

Klopp nebyl potřeba, stačilo nevymýšlet pičoviny a neodvolávat Carletta.

Reagovat
misinho7

tak to je jasne ale berem ten predpoklad ze prsote Carla vyhodil a trebalo vybrat trenera inac je jasne ze Carlo mal ostat, on bol ten pravy trener a futbal pod nim bol paradny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Podla mna je pre Kloppa vyzva Liverpool. Netaji sa sympatiami k nim. Tam dostane priestor, financie a urcite bude chciet im navratit zaslu slavu. Material tam tiez nema zly.

Reagovat
misinho7

s tym suhlasim, presne klub prenho, historicky s uzasnymi fans a prilezitost vratit ich spat na vrchol ...napr on v takom PSG ci CIty ani nemoze byt to prsote nejde k nemu ..ale u nas by som ho strasne chcel

Reagovat
madridcan

Ved s Liverpoolom to stvrte miesto da a ked dostanu Real, tak ho u nas uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

a tiež jazyk by bol pre neho problém, anglicky ako tak vie a sám vravel, že by šiel len do anglicka, lebo potrebuje vedieť komunikovať s hráčmi sám a nie s prekladateľom, predsa len on do toho dáva aj veľa emócií, s prekladateľom by to nebolo pre neho to pravé

Reagovat
LAM

Já nevim o co vám jde?Carlo zápasy s Atletama nezvládal stejněm a teď máte aspoň dobrou obranu.Těžko můžete vyhazovat trenéra po 10 zápasech,ve kterých jste 3 krát remizovali.

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=6ZynScg1LJ4

To ho opravdu chce někdo srovnávat s Messim?Golová produkce je to jediný s čim spolu držej krok,dokonce i ten průměr má Leo lepší.Jinak tvorba hry a šančí,driblling,kombinace-všechno jasně pro Messiho.CR když nedá gol tak je k ničemu.

Reagovat
LAM

Jinak letos asi 55 střel na bránu a pět golů v lize.Kdyby hrál Bale v levo na jeho pozici a hrálo se přes něj,tak by těch golů dával víc než CR.

Reagovat
roberos

Souhlas ale to by Ronaldo neunesl a Benítez by se pakoval.

Reagovat
CHONG

Jděte s tím měřením čuráků už fakt do prdele, to se bez toho nemůže obejít ani jedna diskuze v PD sekci, je to otravné jak housenka v podmáslí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
drussbarb

Otravné to je, taky bych to omezil. Ale zrovna od tebe to moc neberu

Reagovat
misinho7

hej teraz tu take vytahuj ked je Ronaldo z formy vobec mu nevysieil zapas...neriesil by som to viac

Reagovat
LAM

On je někdy herně lepší?

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Já se ptám opravdu.Je mě jasný že to je hlavně střelec ale on radši než nahraje tak vystřelí i z nelogických míst.Jako 55 střel za 7 zápasů? Už vim proč Bale hraje v Realu tak špatně,protože všechno musí cpát na CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahujou to jen jak se jim to hodí degešům

Reagovat
Switchback

Jsem si říkal proč to má 5 minut a tam je snad každej jeho dotyk s míčem v zápase ...

Reagovat
smazaný uživatel

Si pust Messiho proti Bayernu 2013, taky pecicka.

Reagovat
LAM

Myslíš v tom období kdy tohle byl jedinej zápas od dubna do konce sezony kdy odehrál celejch 90 minut?Před tim ze zápasu s PSG zraněnej a potom na Atleticu další zranění.Ale i tak.Kolik má takovehc zápasů Leo a kolik CR?

Reagovat
valloire

no tak klidně nějakej zápas z jara 2014

Reagovat
valloire

Krásný penaltový hattrick za řízení Alberto Undiana Mallenca.....Ale jo, 2x se trefil z pentle

Reagovat
smazaný uživatel

vsak on nikdy nedava gol z penalty

Reagovat
valloire

tady se mu to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Alen Halilovic - jen tak dál

https://www.youtube.com/watch?v=xhGp9XB41kw

Reagovat
LAM

Zatím vypadá jak takovej rychlejší Iniesta.(Doufám že s lepší koncovkou )Snad se bude dál zlepšovat a příští rok už hrát v našem Áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme jak to příští rok bude - Iniesta, Rakitić Rafinha ( ), Arda, pokud se nepletu Denis Suárez (sním teď nevím, jak to přesně je).

Reagovat
LAM

S Denisem nepočítám.Ostatní sedí + Halilovič.Navíc dokáže hrát i na pravym křídle a minut by mohl mít dost.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, kdo ví co bude za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přijde jako druhý Prosinečki.. :)

Reagovat
misinho7

inac ale je zaujimave ze niekedy vedel Ronaldo obist par hracov ako samu chcelo a teraz nevie obist ani jedneho...ale ze vobec podla mna zabudnut kluckovat sa neda, neviem v com to je

Reagovat
Visca el barca

Tohle jsem taky nikdy nepochopil, jestli to je tím, že víc posiluje a chybí mu lehkost v kličkách?

Reagovat
misinho7

neviem ale je to zvlasnte ked som si pozeral tie jeho prve dva roky u nas jak tocil hracov ale teraz uz vobec skoda

Reagovat
smazaný uživatel

vek , po 30ke idú všetci hráči herne dole

Reagovat
misinho7

ale kluckovat nezabudnu ani v 40 jedine stratia rychlost ale to nema nic s rychlostou lebo on prsote nevie prejst stojacich hracov vobec ale vobec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
roberos

To nikdy neuměl on jen předkopl míč a běžel kličku nikdy pořádně neuměl a s jeho přešlapovačkou nikoho taky neobejde.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní rychlost mu nechybí, ale třeba mu věkem odchází akcelerace. Když nemáš sílu v nohou na ty první dva kroky, tak soupeře neobejdeš. Messiho tohle čeká taky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si teda nemyslim, Messi dokaze neskutecne rozhybat vsechny obrance, vyuziva vsechny mozny reseni (nahravka dozadu, klicka do obou stran, narazecka, housle), to se s Cristianem spolehajicim ciste na akceleraci neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je to všechno otázka té prvotní rychlosti, kterou má Messi extrémní. Proto mu pak na obránce stačí naprosto triviální kička. A o tuhle rychlost časem taky přijde.

Messi má výhodu v tom, že až přijde o rychlost, tak z něj bude mozek, tvůrce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U nej to fak neni o rychlosti, ale neskutecny kontrole mice a nekolika moznostem reseni. Cristiano je citelnejsi v tom, ze vetsinu situaci v blizkosti vapna si chysta do strely. Dokud casteji pouzival i centry, hlidal se mnohem hur.

Reagovat
valloire

Reagovat
bartlu
Reagovat
valloire

A ?

Reagovat
misinho7

jedna vec co ma stve ze z asi nikdy neuviim nasho najlepsieho strelca hrat za nas predpokladam ze Ronaldo nas po tejto sezone opusti, vidim to tak na 75 % a ja sa na realek chystam az v dalsej sezone...ale ak sa tak stane strasne by ma zaujimalo kto bude ta nahrada, ja by som to tipol na Hazarda...utok Hazard,Bale,James/Isco-Karim by mohlo byt ina bomba tiez

Reagovat
Switchback

Hazard z daleka není dobrej jak Ronaldo a hlavně vůbec není tak gólovej ... třeba se chytne Bejl

Reagovat
misinho7

nikto nie je tak dobry ako on a Messi..ale ja netvrdim zeby bol primarna nahrada zanho goly by sa potom rozdelili medzi viacerych no Bale by sa chytil asi viac kedze by to islo viac nanho a asi by mal aj penalty

Reagovat
Switchback

jj

Reagovat
roberos

Hazard je technicky a driblingem 2 třídy nad Ronaldem a kdyby hrál za Real a skoro každý útok zakončoval on tak dá taky 50-60 gólů ale fotbal je týmová hra a to Ronaldo asi nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je výbornej. Teda ... když se mu chce. Že není tak gólovej, pravda, ale kdyby se to dobře postavilo, tak by mohl hrát Hazard podhrot a před ním Benzín a další nějaký TOP hrot, tak by to byl taky fičák. Akorát je v tomhle navíc Bale.

Reagovat
Switchback

Čím dál víc mi u Hazarda příjde, že se mu nechce ... je to škoda, ono mu určitě ani ten styl Chelsea moc nevoní

Reagovat
LAM

Pokuď by jste to chtěli řšit systémově tak spíš koupit Top pravý křídlo a dát Baleho konečně na levo.To by vás dle mě hodně posílilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

a top prave kridlo prave teraz? nejak ma nikto nenapada

Reagovat
Masi

22 <3

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
misinho7

nikto taky nie je ak neratam stareho Robbena

Reagovat
CHONG

Tak se tam vyprav ještě tuhle sezónu a nemusíš o nemusíš o ničem špekulovat

Reagovat
roberos

Ronaldo kličku neumí - kdo si vzpomene tak půl roku zpátky jak provedl kličku do prava a míč honil 5 metrů!! na straně než ho doběhl ( tuto i driblérů nikdy neuvidíš). Barca ztrácí body protože je z formy a nemá Messiho.Real ztrácí protože hraje vše na Ronalda - ano on dá 50-60 gólů za sezónu ale kolik k tomu potřebuje střel!! a proto Real má tak málo trofejí .

Reagovat
misinho7

vsetkym si nam to pekne ozrejmil,, diki

Reagovat
smazaný uživatel

valloire konecne s tebou suhlasim

Reagovat
roberos

http://www.real-madrid.cz - tam si přečti fanoušky Realu na názor na Ronalda - chtějí ho prodat - on dá g=ol jen před kasou nebo mu to někdo musí posadit přímo na hlavu, 5 gólů slaboučkému Espanólu, Malmo dal 2 góly a vytleskával z fanoušky po zápase - jak nedá gól tak za 2 sekundy - toto všechno cituji fans Realu a jeden píše že by ho profackoval. další že neudělá kličku jen padá a rozhazuje rukama a chce pentle! Ty stránky Realu se krásně čtou.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode Val

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já ten bod beru.. bral bych ho i před zápasem a beru ho i teď. Samozřejmě Rafa to posral, mohly být i 3 body, ale když se na to člověk podívá z hlediska celý ligový sezony a boje o titul, tak bod z Calderonu není zas takový průser. Průser jsou ztráty s Málagou a Gijonem.

Reagovat
Kokesh

Co zase Rafa posral? Ze jsme po douhe dobe vedli na Calderonu jeste deset minut pred koncem?

Byt Gareth zdravy, hral by uplne jasne zaklad. Nezranit se Dani, dovolim si tvrdit ze jedeme s plnym bodovym ziskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já zrovna nejsem z těch, co Rafu kritizuje za každou prkotinu, ale ta druhá půle byla moc pasivní, vyloženě se bránil ten výsledek 1:0. Jako málem to Rafovi vyšlo a samozřejmě v tom, že mu to nakonec nevyšlo hrála určitou roli i smůla - zranění Daniho (souhlas s tím, že s ním by ty 3 body byly), ten gól Atletů byla strašná šmudla, ale na to se prostě nehraje. On zvolil nějaký plán, který mu nevyšel, takže si klíďo teď z krátkodobýho hlediska bezprostředně po zápase tu kritiku zaslouží. Z hlediska boje o titul, jak píšu vejš, mu nic vyčítat nebudu, bod z Calderonu je celkem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl střídat Ronalda a ne Benzemu.

Reagovat
-Carles-

Posral to striedaniami. Zranil sa síce Dani, ale on nemal reagovať tak že v 66. minúte brániaceho hráča (Isco) vystrieda za nebrániaceho (Bejl)

Reagovat
valloire

Blbost. Z brejku jsme mohli dát gól. Tohle by měla bejt jediná Baleho role. Jako žolík, když vedem, aby mohl využít tý svý rychlosti. Když už u nás hraje že.

Reagovat
-Carles-

Mohol ísť dole tragický Cristiano, keď už tam veľmi chcel dať Bejla.

Reagovat
valloire

Ronalda nevystřídáš stejně jako Messiho, když měl nejvíc ztrát a použil se po hřišti. Stačí jeden okamžik a rozhodnou zápas.

Reagovat
-Carles-

Tučniak spravil proste chybu no, ako ukázal aj priebeh zápasu. Poslať Bejla na ihrisko je vo väčšine prípadov chybné rozhodnutie, s Iscom by ste sa bránili lepšie, keď už tam musel poslať ten kužel.

Reagovat
DreamTeam

poslat tam Bale misto tragickeho Isca,ktery patril k tomu nejhorsimu na hristi chyba urcite nebyla.. vsadil nato,ze muze dat gol.. zapas prohral arbeloa,ktrery doted nechapu co tam vymyslel..Atletico sice melo tlak,ale sance zadne

Reagovat
smazaný uživatel

jj poslat Isca za Bale . A zistit po 10 minutach ze 4-3-3 v defenzive je sialenost . Tak tam rychlo poslal Kovacica za Benzemu .

Takze Atletico nemalo ziadne sance

Reagovat
smazaný uživatel

ani nehovoriac ze tam Garetha poslal na pravu stranu kde je hodne tragicky . A dalsia vec ze za sebou mal Arbelou .

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vubec ho tam nemel davat, ty jeho laciny ztraty jsou s ubyvajicima silama smrtici. Navic to byla jedna z mala moznosti ho nenasadit (zdravotni prevence).

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si dovolis docela dost, nakonec muzete byt radi za remizu. To, jak vas Atleti dokazali zatlacit a mackat do poslednich vterin nebylo ovlivnene jenom zranenim Daniho/nastupem Arbse, to je hodne zjednoduseny vysvetleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
CHONG

Souhlas, já tu remízu nakonec beru všemi deseti, Atlético bylo lepší a mělo více šancí, nebýt Keylora, tak jsme jeli s prázdnou, jenom mě sere, čas a zbytečnost toho inkasovaného gólu.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt Navasa tak teraz mame o 7 bodov menej . Rafa ho musi kazdi zapas bozkavat .

Reagovat
CHONG

Přesně tak, Keylor je náš o parník nejlepší hráč, a to chybělo málo a už mohl strádat v Anglii pod vedeném toho magora, doufám, že se Pérez aspoň trochu stydí, a hlavně, že se z toho aspoň troch poučí.

Reagovat
teenz

Reagovat
DreamTeam

Nejde o tlak,ten byl Atleticu k nicemu...bez chyby Arbeloa se nedostali do zadne sance

Reagovat
Kokesh

Ani ne. Staci si Jen vzpomenout jak nas dokazali doma Atleti nicit od prvnich vterin...a vcerejsi zapas takovz vubec nebyl a s Danim jsme ovladali celou pravou stranu, hral vix jak Marcelo. To, že nás zmacli ke konci je úplně normální, to samy by jsme udělali my doma...

Reagovat
patas92

Co s tím má co dělat nějaký minulý zápas? První půlku jste možná byli víc na míči, ale kromě gólu ste si nevytvořili vůbec nic. Atleti kopali penaltu a měli tam aspoň nějaké pološance Correy. Víceméně celý druhý poločas pak hrálo už jen Atletico. Nebýt Navase, tak tam prohrajete a nikdo by se nemohl divit.

Reagovat
Kokesh

Nic to nemá společného, Messimu de třeba proti Chelse vyloženě daří a trhá sítě...já nevím jestli se bavim s idiotem nebo ne. Mas oblíbený a neoblíbený soupeře, chápeme? Deset minut před koncem vedeme nula jedna a ještě máme být vlastně řadí za remízu...aha. Nejsme Almeria, aby jsme se po gólů sesypali jako domeček z karet a další čtyři dostali...udělala se jedna Ramosovina a jed a chyba Arbeloa, jinak by ti nějaký polosance byly platný asi jako vám proti Seville.

Reagovat
patas92

Jasně, takže proto, že je to neoblíbený soupeř a nepřehrával vás tak jako minule, tak byste si snad hned zasloužili 3 body...aha. Nějaké chyby si strč někam, stejně tak můžu říct, že Benzemův gól padl po chybě stoperů, kteří ho nechali samotného hlavičkovat na malém vápně. Tvojí idiotskou optikou teda na kritické chyby 1:2 a další důvod, proč být rád za bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

A byt Bale zdravy, tak v 80 minute dost mozna nevedem a buhvi jakej vysledek honime.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Od zacatku sem angazovani Moyese u Socek nepochopil. Uz ho vyhodte, proboha!

Reagovat
smazaný uživatel

Statisticky máme nejhorší obranu za posledních 10 let. To je parametr, kterej prostě musíme teď v těch třech papírově lehčích zápasech určitě zlepšit - nejlíp uhrát tři nuly vzadu. S Bravem v bráně a Jeremym na tribuně bych tomu i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial v boji o zlatu loptu s velkym prehladom vedie Lewandowski...aspon podla misinhovej logiky, ze goly prebiju vsetko...

Reagovat
Mercury

někteří prostě nechápou rozdíl mezi zlatým míčem a zlatou kopačkou

Reagovat
valloire

viz Messi 2012

Reagovat
Mercury

a povíš mi kdo byl herně lepší v tom roce? to, že dal historických 91 golu je jen třešnička na komplexním dortu, k němuž CR nikdy neměl recept ani vařečku:))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Hezký. A trofeje, ME, LM ? CR vyhrál ligu a jenom smůlou při penaltách v LM a ME vypadl se svým týmem v semifinále. Což je známo že.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych ti to vysvětlit, ale nemám na to sílu.

Reagovat
valloire

musíš víc posilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Official goals in a calendar year;

91 Messi (2012)

85 Müller (1972)

75 Pelé (1958)

72 Pelé (1965)

72 Romário (2000)

Reagovat
valloire

A ještě taky musíš napsat k čemu těch 91 gólů vedlo....prostě nechápeš rozdíl mezi zlatým míčem a zlatou kopačkou...

Reagovat
Mercury

sleduj ten fotbal pozorněji, dědo

Reagovat
valloire

já ho sleduju pozorně již dlouhá léta mladý chlapče

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ja som 87 rocnik, ako messi, najlepsi rocnik

Reagovat
valloire

ten rok si pamatuju....byl vo hovně

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy bol uplne niekde inde, taky rok futbalova historia nepamata...

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Jj 91 gólů za rok! Který z tvých obtloustlých idolů se k tomu alespoň přiblížil?

Reagovat
valloire

Hádej.

Reagovat
-Carles-

Pelé proti amatérskym klubom?

Reagovat
valloire

Asi jako Messi v Barceloně, která si koupí kohokoliv na světě a hraje proti klubům s 10x menším rozpočtem.

Reagovat
-Carles-

Peniaze nie sú všetko (vidíme aj teraz), nehrajú proti sebe rozpočty ale hráči A pokiaľ staviaš kluby PD na rovnakú úroveň ako nejaké amatérske kluby, za ktoré hrávali hráči ktorí mali úplne iné zamestnanie, tak niečo nie je v poriadku.

Reagovat
valloire

Schválně kolik asi hráčů z Brazílie tehdy hrálo jinde než doma. A byla to liga mistrů světa. Jasně, že to byli samí soustružníci, kteří si odskočili na MS a všechny tam vymleli.

Reagovat
-Carles-

V národnom tíme sústružníci neboli, ale proti takým odohral Pelé mraky zápasov a dal aj hromadu gólov Santos v tých časoch chodil po svete ako cirkus a hrával rôzne exhibičné turnaje kedy zápasy končili dvojciferným výsledkom. A samozrejme Pelé si všetky tieto góly zaznamenal ako oficiálne.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Messi hrál v 2012 s 9 mistry světa plus Alves, Abidal, Mascherano....hmmmm, to se nám to pálí

Reagovat
10FKK

Aby ne, ve třinácti... Odhalil jsi Messiho tajemství! Gratuluju!

Reagovat
valloire

?

Reagovat
10FKK

1 (Leo) + 9 (mistrů světa) + 3 (Alves, Abidal, Mascherano) = 13!!! Proto jim nešlo sebrat míč...

Reagovat
valloire

tak někdo byl i na lavičce dokonce, kdo to má?

Reagovat
10FKK

Nekecej!

Reagovat
valloire

já nikdy nelžu

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
-Carles-
Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport.es/es/noticias/barca/coutinho-objetivo-del-barca-4561827

Chcel som ho, uz ho kvoli Turaovi nechcem Radsej Gundogana.

Reagovat
Kokesh

Dani tři týdny mimo, super.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/hraci/riechedly-bazoer-40030/

Vraj mame tohto noveho Rijkaarda pod ddrobnohladom.

Reagovat
roberos

Ze stránek Realu od Hansk 75 -Naproti tomu CR7, jak už tu několikrát padlo, ty voe já to prostě nechápu. Já toho hráče zbožňoval, ale poslední dobou mu opravdu nemůžu přijít na jméno. Bída, křeč, nic.

On když prostě nedostane míč na malé vápno nebo mu ho někdo neposadí přímo na hlavu, tak gól prostě nedá.

Když dostane míč ještě před velkým vápnem (aspoň chvála bohu ví, na kterou stranu s ním běžet), tak už vím, co bude následovat. On se nesnaží protihráče obejít, on do něho prostě narazí, upadne a začne zuřivě máchat rukama jako když řídí křižovatku... No hnus.

Další věc - volný přímý kop z velice nadějné pozice. Dřív jsem div neokusoval obrazovku napětím, zda z toho bude gól... Posledních x desítek zápasů už mě to nechává absolutně chladným...

Sry. kámo, ale jestli se nezvedneš, tak jsem pro, abychom se rozloučili... 90% tvých předností bohužel vyšumělo a momentálně vůbec nefunguje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele