Primera División - souhrn 6. kola

25.09.2015, 22:25, aktualizováno 27.09.2015, 22:23
Komentáře a souhrny
Real Sociedad se rozešel s Bilbaem bez gólu. Getafe si porazilo Levante, Deportivo La Coruňa si poradilo s Espanyolem a posunulo se na šestou příčku. Barcelona porazila Las Palmas a dočasně se vrátili na první místo, než jí předstihl Villarreal. Real Madrid nedokázal najít recept na defenzívu Málagy, Valencia udolala 1:0 Granadu, první výhry se dočkala Sevilla...

Real Sociedad - Athletic Bilbao 0:0

27.09.2015 20:30

Góly: -

Poslední zápas nedělního programu mezi Realem Sociedad a Athleticem nedopadl podle očekávání zúčastněných, zato statistické předpoklady se vyplnily do puntíku. Ani jeden z týmů se na úvod sezony netěší dobré formě, což ostatně jejich vzájemný duel jen prohloubil. Po bezbrankové remíze se totiž oba celky nadále nachází ve spodní polovině ligové tabulky.

Domácí Sociedad pod vedením skotského manažera Davida Moyese dokázal ukořistit první výhru až v minulém vloženém kole proti Granadě a díky dělbě bodů z neděle momentálně okupuje dvanáctou příčku. Athletic se čtyřmi body za svým baskickým sokem zaostává o pět míst, které jsou však vmáčknuty do dvou bodů.

Vzhledem k tomu, že předchozí tři výsledky vyhroceného baskického derby skončily vždy remízou 1:1, dalo se něco podobného očekávat i tentokrát. Oba týmy měly své šance strhnout zápas na svou stranu, jenže buď selhaly v zakončení, anebo jim nepřála rozhodnutí rozhodčího. Sociedad byl vesměs lepším týmem na hřišti, ovšem Athletic měl zase zcela legitimní apel na udělení pokutového kopu v jeho prospěch, když Asier Illarramendi zastavil gólovou střelu vlastní rukou. Na druhé straně měli domácí nejblíže ke skórování v samotném závěru, jenže brankář Gorka Iraizoz předvedl trio perfektních zákroků.

První šance zápasu připadla Athleticu. Raúl García však z dobré pozice na hranici šestnáctky zamířil jen vedle. Domácí útočník Imanol Agirretxe pak sice bránu trefil, jenže Iraizoz si jeho přízemní ránu s poklidem pohlídal. Z kádru Sociedadu během hry nejvíce vyčníval Sergio Canales, jenž nejprve po Zurutuzově přihrávce pálil těsně mimo vzdálenější tyč a posléze svým stříleným centrem sice zaskočeného Iraizoze překonal, avšak zase prostor mezi třemi tyčemi o chloupek minul.

Od osmaosmdesáté minuty pak domácí vrhli všechny síly do masivního náporu a jejich soupeř z Bilbaa nevěděl, kde mu hlava stojí. Tedy s čestnou výjimkou brankáře Iraizoze. Jonathas de Jesús měl hned dvě za sebou jdoucí příležitosti zblízka skórovat, jenže pokaždé si na hostujícím gólmanovi vylámal zuby. Když pak z ojedinělého útoku do otevřené obrany Sociedadu neuspěl ani Williams, skončil vypjatý zápas bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Levante UD 3:0

27.09.2015 18:15

Góly: 81. Álvaro Vázquez, 90+1. Emiliano Buendía, 90+2. Álvaro Vázquez

Getafe napodobilo Deportivo a na svém hřišti smetlo svého soupeře v poměru 3:0. Madridští se však na výhru nad Levante nadřeli více a vysoký rozdíl si vypracovali až v úplném závěru díky slepeným dvěma brankám Vázqueze a jedné přesné trefě Buendíi. Levante prodloužilo své trápení, Madridští berou tři body podruhé v sezóně.

První poločas odpovídal postavení v tabulce i aktuálně slabé formě obou soupeřů. Šancí se diváci v podstatě nedočkali a k vidění byly spíše nepřesnosti a úporná snaha domácích projít přes dobře zabezpečenou obranu Levante. Valencijští hráli na remízu a vytoužený nerozhodný výsledek si odnesli i do poločasové přestávky.

Druhý poločas nabídl o poznání zajímavější podívanou. Po pěkném centru z pravé strany střílel v dobré pozici domácí Pedro León, branku ovšem přestřelil. Šance si najednou vytvářely obě mužstva a atmosféra na stadionu se rázem změnila. V 72. minutě pálil dobře střídající hráč Getafe Pablo Sarabia a míč proletěl jen malý kousek od vzdálenější tyče. O čtyři minuty později zahrozil Šćepović, jehož pokus se znova jen velmi těsně nevlezl mezi tři tyče.

Getafe zlomilo hostující obranu v 82. minutě. Suárez odcentroval z pravé strany a nabíhající Vázquez zakončil hlavou přesně pod břevno - 1:0! V 86. minutě se do zápasu mohlo vrátit Levante, když z malého vápna zakončoval zapomenutý Casadesús. Guaita však byl na svém místě a míč lapil. Domácím skvěle vyšlo nastavění. Nejprve se po levé straně protáhl do vápna hostů Buendía, který přesnou střelou na přední tyč zvýšil na 2:0 a následně obdrželi dezorientovaní hosté třetí branku z kopačky Váqueze, kterého na zteč Rubéovy svatyně poslal skvělým pasem Sarabia - 3:0! Getafe zvítězilo na domácím hřišti podruhé v řadě, Levante stále čeká na první výhru v sezóně.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona 3:0

27.09.2015 16:00

Góly: 14. Álvaro González (vl.), 27. Lucas, 47. Lucas

Deportivo si s lehkostí poradilo s Espanyolem Barcelona a po výhře 3:0 se posouvá na skvělé šesté místo. Domácí výhru načal vlastní gól Gonzáleze a dvě branky pak přidal Lucas. Fotbalisté La Coruni předvedli dominantní výkon a po zásluze vyhráli. Hosté dohrávali bez vyloučeného Diopa.

Neslavný výsledek se pro dnes velmi slabé hosty začal rodit zanedlouho po úvodním hvizdu. Ve 14. minutě zahrávali domácí po faulu Asenja nebezpečnou standardku, jejíž exekuci si vzal na starost Fajr. Vysoký míč se snesl přesně na hlavu Álvara Gonzáleze, který míč nešťastně srazil do vlastní branky - 1:0!

Deportivo mělo i množství dalších příležitostí a do zaslouženého dvoubrankového vedení se domácí dostali ve 28. minutě. Alberto vybídl ke sprintu do šestnáctky Lucase, ten míč s velkým přehledem zpracoval a nekompromisně zakončil přes špatně postaveného gólmana Lópeze - 2:0! Hosté byli směrem dopředu bezradní a navíc se dopouštěli i velmi ostrých faulů, jeden takový předvedl ve 33. minutě Diop, který nevybíravě srazil k zemi Péreze a mohl být rád, že nešel do šaten rovnou už v první půli.

Největší šance hostů v prvním poločase přišla ve 41. minutě. Diop se ukázal v lepším světle, když napálil míč z velké dálky na domácí branku a odražený míč se do sítě snažili dostat nabíhající útočníci. Lopo ale míč na poslední chvíli odpálil do bezpečí. Deportivu vyšel i začátek druhého dějství. Hned ve 47. minutě našel Borges přesně narýsovaným pasem za obranu nabíhajícího Lucase, který neztratil nervy a znova uspěl proti vyběhnutému Lópezovi - 3:0!

O vítězi zápasu už nemohlo být pochyb a hosté jakoby už neměli morální sílu na zvrat. Deportivo se naopak rozehrálo k jednomu z nejlepších výkonů v dosavadním průběhu sezóny a jasně svého soupeře přehrávalo. Velkou příležitost ke skórování zahodil v 64. minutě domácí Oriol Riera, který ve vápně Espanyolu převzal odražený míč, ale vystřelil vysoko nad.

Hostům tekly nervy a domácí nápor zastavovali i pomocí tvrdých zákroků. V 79. minutě se znova provinil tvrdým zákrokem Diop a do konce zápasu oslabil své mužstvo. Katalánci se už na žádný odpor nevzmohli a zaslouženě prohráli. Deportivo tak slaví první domácí výhru v letošním ročníku a atakují pohárové pozice.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Betis 1:2

27.09.2015 12:00

Góly: 17. Carlos Castro - 46. Joaquín, 57. Rubén Castro

Real Betis zvládnul vyhrát zápas proti Gijónu, přestože na půdě svého nedělního soka od šestnácté minuty musel dotahovat jednobrankovou ztrátu. Na trefu Carlose Castra však krátce po změně stran dokázal odpovědět Joaquín a obrat posléze dokonal Rubén Castro krásnou trefou zpoza pokutového území.

Oba týmy v závěrečné půlhodině utkání zahodily několik šancí, a tak Betis nakonec uhájil těsné prvenství, které jej posouvá na celkový zisk osmi bodů. Gijón zůstává na bodech pěti. Asturijský nováček cílil na svou první ligovou výhru v domácím prostředí a zprvu se mu to úspěšně dařilo. Nacho Cases po čtyřech minutách dostal míč do sítě jako první, ovšem kvůli postavení mimo hru mu byla jeho gólová radost po právu upřena. Chvíli nato navíc trefil Jony břevno.

Úvodní tlak domácích se po čtvrthodině hry přece jen podařilo přetavit i v úvodní gól zápasu. Chorvatský reprezentant Alen Halilović poslal z pravé strany přesný centr ke Carlosi Castrovi, jenž si poradil s dvojicí bránících hráčů a poté překonal i brankáře Antonia Adána. Do kabin se tak o přestávce šlo za těsného vedení Gijónu.

Do druhé půle ale naopak po hlavě naskočil Betis, který umazal gólovou ztrátu hned po dvou minutách. Zbytečnou ztrátu Gijónu na vlastní polovině potrestal Álvaro Cejudo přesnou přihrávkou na Rubéna Castra a ofenzivní stálice Andalusanů na zadní tyči přesnou hlavičkou vybídla ke snadnému zakončení zblízka Joaquína. Bývalý záložník Valencie či Fiorentiny se podle očekávání nemýlil.

Vyrovnání vyhnalo dopředu zase domácí, jenže gólman Adán ve dvou slibných šancích soupeře statečně odolal a k tomu navíc i pomohl Betisu zasadit smrtící úder. Právě svým dlouhým nákopem vpřed totiž odstartoval akci, na jejímž konci se ocitl Rubén Castro, jenž odstranil z cesty soupeřova obránce a překvapivou ranou bez přípravy do horního růžku zajistil Realu tři body. V příštím kole Betis zavítá na hřiště Raya Vallecana, Gijón pro změnu do Barcelony ke střetnutí s Espanyolem.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Celta Vigo 1:1

26.09.2015 22:05

Góly: 3. Borja Bastón - 76. Iago Aspas

Co Celta Vigo dokázala proti Barceloně, již v sobotu nedokázala zopakovat na hřišti Eibaru. Před třemi dny byl galicijský celek ve středu španělského fotbalového dění, když šokoval katalánského giganta vysokou výhrou 4:1, jenže proti baskickému trpaslíkovi již podobné galapředstavení Celta zopakovat nedokázala a pouze remizovala 1:1.

Hned po třech minutách hry dokázal poslat domácí Basky do vedení Borja Bastón a Celtu tak čekalo dlouhé dobývání branky Eibaru, která povolila poprvé a naposledy čtvrthodinu před koncem, kdy se znovu prosadil starý známý Iago Aspas. Útočník Celty se po výrazně nepovedeném angažmá v Liverpoolu oklikou přes Sevillu vrátil znovu do klubu, kde se mu v kariéře dařilo nejvíce, a nyní již má v nové sezoně čtyři gólové zásahy. Na víc než bod to však ze stadionu Ipurua nestačilo.

Jakákoli euforie Celty zpřed tří dní byla rázem fuč, když ji hned na úvod zchladil Borja přesným zakončením zblízka. Rohový kop Saúla Berjóna přizvedl na přední tyči Sergi Enrich tak, že by míč nejspíš skončil těsně vedle, ovšem Borja zavčasu stihnul vystrčit nohu a usměrnit jej zblízka na jistotu do sítě. Do konce první půle se již skóre neměnilo, nic na tom nezměnila ani ojedinělá rána Thea Bongondy.

Hned v poločase naskočil do hry pro oživení nevýrazné ofenzivy Celty zmíněný Aspas. Ten nakonec udělal rozdíl i ve střeleckém zápise, když dokonale využil pochybení brankáře Riesga. Ten totiž nezvládl zpacifikovat centr Jonnyho Castra, navzdory velké snaze jej sotva tečoval a Aspasovi stačilo zblízka z pouhých několika metrů zavěsit na 1:1. Celta tak alespoň udržela svou letošní neporazitelnost, byť se zároveň ztrátou dvou bodů propadla na čtvrtou příčku. Eibar se drží nedaleko na místě devátém.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 1:0

26.09.2015 20:30

Góly: 14. Léo Baptistão

Villarreal válcuje španělskou ligu i nadále, vysoce cenným vítězstvím nad Atléticem Madrid v poměru 1:0 se dokonce osamostatnil na samotném čele tabulky! O jedinou trefu utkání se postaral Leo Baptistao, tedy kmenový hráč Atlética, jenž svého zaměstnavatele v plné parádě potopil.

Brazilský útočník hrál naposledy v červenobílém dresu v září 2013 a nyní ukázal, že poslat jej hostovat do Villarrealu nebyla úplně ta nejlepší volba. Svou přízemní ranou poslal Žlutou ponorku do vedení již ve čtrnácté minutě a Atlético za celý zbytek utkání nenašlo odpověď. Svěřenci Diega Simeoneho tak pohrdli jedinečnou příležitostí znovu povyskočit nad své úhlavní rivaly Barcelonu a Real Madrid, jenže Villarreal byl jednoduše nad jejich síly. Dokonce ani šancí si hosté příliš mnoho nevytvořili. Zůstávají tak na dvanácti bodech, zatímco jejich sobotní sok se drží na prvním místě s body šestnácti.

Na hrotu útoku hostí dostal před Fernandem Torresem přednost Jackson Martínez, jenž doprovázel hlavního ofenzivního tahouna Atlética Antoina Griezmanna. Efektivnější se však nakonec ukázala "nechtěná" dvojka Roberto Soldado - Leo Baptistao v dresu soupeře. O první a zároveň i poslední gól zápasu se postaral druhý jmenovaný, když těžil z dobré přihrávky Triguerose a v hloubi pokutového území si vyměnil narážečkou míč právě se Soldadem, aby posléze napálil míč do dolního růžku branky.

Soldado, někdejší útočník Valencie a naposledy londýnského Tottenhamu, kde zcela propadl, poté mohl skórovat i sám. Jeho prudká rána si však na Jana Oblaka nepřišla. Slovinský gólman sice ještě stále v první půli nedosáhl na hlavičku Samú Castilleja, ovšem míč zapadl těsně vedle jeho bližší tyče. Těsně před odchodem do šaten tak mohl z první vážnější šance hostí vyrovnat Griezmann, avšak brankář Aréola ve vzájemném souboji obstál.

Hned o poločasové přestávce Diego Simeone ukul pikle v podobě dvojího střídání, jenže ani nasazení Luciana Vietta, letní posily právě z Villarrealu, ani zmíněného Torrese na vyrovnání nestačilo. Asi nejblíže k tomu měl třetí střídající Ángel Correa, když si vyměnil míč s Griezmannem a pálil na branku, ovšem Aréola dokázal kvalitně zasáhnout i tentokrát a vychytal svému týmu pátou ligovou výhru v řadě, která Villarrealu vysloužila osamostatnění na prvním místě ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Rayo Vallecano 3:2

26.09.2015 20:30

Góly: 23. Kévin Gameiro, 45. Steven Nzonzi, 86. Jevhen Konopljanka - 51. Bebé, 68. Javi Guerra

Už se zdálo, že trápení Sevilly nevezme konce ani v šestém kole doma proti Rayu Vallecanu. Andalusané totiž po změně stran přišli dokonce o vedení 2:0 a schylovalo se k tomu, že si svůj pobyt na dně tabulky prodlouží o další týden. V závěru však domácí přece jen spasila letní posila Jevhen Konopljanka svým jubilejním prvním ligovým gólem v novém dresu.

Ještě v poločase vypadalo z pohledu sevillských všechno růžově. Díky trefám Kevina Gameira se Stevenem N’Zonzim vedli pohodlně o dvě branky, jenže fantastický přímý kop Bebého a zásah Javiho Guerry v druhé půli rázem znamenaly nečekané vyrovnání. Pak se ovšem nechal vyloučit hostující obránce Antonio Amaya a svěřenci Unaie Emeryho stihli přesilovou hru zavčasu využít, když se čtyři minuty před koncem prosadil střídající Konopljanka, nový příchozí z ukrajinského Dněpropetrovsku.

Na úvod zápasu se domácí snažili o rychlý průlom skóre, který by značně usnadnil jejich cestu za takřka povinným vítězstvím, jenže pokusy N’Zonziho, Andreolliho i Cokeho brankáře Toňa Rodrígueze nijak zvláště ani neohrozily. Přesto se Sevilla na první gól nijak zvlášť dlouho nenačekala, neboť v třiadvacáté minutě přízemní ranou k levé tyčce rozvlnil síť Kevin Gameiro. O dvojitý nášup do sítě Raya se v nastaveném času první půle postaral letní nákup ze Stoke Steven N’Zonzi, jemuž asistoval přesnou přihrávkou José Antonio Reyes.

Krátce po změně stran se však k přímému kopu z uctivé vzdálenosti postavil hostující Bebé a Sergio Rico se marně natahoval, aby pumelici někdejšího hráče Manchesteru United dokázal vyrazit mimo tři tyče. V osmašedesáté minutě dokonal comeback Vallecana veterán Javi Guerra další krásnou střelou do horního růžku a nervozita domácích příznivců byla takřka hmatatelná. Druhá žlutá karta pro Amayu sedm minut před koncem ale hosty pořádně usadila, až nakonec zaplatili i oním remízovým bodem. Konopljanka totiž rovněž z přímého kopu vrátil Seville vedení a zařídil tak vůbec první výhru Andalusanů v nové ligové sezoně.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Málaga CF 0:0

26.09.2015 18:15

Góly: -

Real Madrid dnes nenašel recept na obranu Malagy a před vlastními fanoušky pouze remizoval s Los Boquerones 0:0. Bílý balet měl místy až drtivou převahu, o které svědčí i třicet střel na bránu, brankář Kameni však udržel čisté konto. Bod ze San Bernabéu má pro Malagu, která hrála v závěru v oslabení, cenu zlata, pro Benítezů výběr je naopak remíza další nepříjemnou ztrátou.

Podle očekávání začali domácí zápas aktivněji a hrálo se především na polovině Malagy, která i v 6. kole stále marně čekala na první vstřelenou branku v novém ročníku. Úporná obrana Malagy dělal bílému baletu velké problémy a na první vážnou šanci si museli diváci počkat až do 33. minuty, kdy se po rohovém kopu mohl prosadit Jesé, Kameni byl však bleskurychle na zemi a míč vyrazil! Blízko skórování měl pak ve 44. minutě Ronaldo, jenž ale těsně nedosáhl na centr Benzemův centr. Sám francouzský útočník pak ještě před přestávkou stačil ohrozit branku Malagy, když ve skluzu mířil na zadní tyč. Bohužel pro domácí nepřesně.

Ve druhém poločase už Real předváděl vyložený festival zmařených příležitostí. Dopředu téměř bezzubá Malaga vyhlížela konec zápasu jako smilování, ale Real ne a ne vstřelit rozhodující trefu. Svou šanci spálil ve 49. minutě Ronaldo, pak na druhé straně zahrozil z přímého kopu Juan Carlos, ale předvedl se i Keylor Navas. V 55. minutě se dobrým pokusem prezentoval Benzema, bez úspěchu - stejně jako o dvě minuty později hlavičkující Ronaldo.

V 76. minutě dělilo domácí od vytouženého vedení jen několik centimetrů, když po Kameniho chybě vykopl míč z brankové čáry Weligton! Jen o minutu později se do trháku dostal hostující Amrabat, jenž neudržel nervy na uzdě proti dotírajícímu Marcelovi a brazilského obránce srazil loktem k zemi. Sudí González okamžitě udělil marockému útočníkovi červenou kartu a Malaga šla do deseti.

Výhodu jednoho hráče na hřišti mohli Los Blancos využít v 84. minutě, kdyby po obětavé přihrávce Isca trefil míč lépe natahující se Cristiano Ronaldo. Domácí mohli strhnout výhru na svou stranu ještě v nastavení, po centru od Marcela z levé strany hlavičkoval před brankou znova Ronaldo, míč však ve stoprocentní gólovce poslal znova nad! Zápas tedy skončil bez branek. Pro Real to byl první zápas po šestapadesáti soutěžních utkáních, kdy na svém hřišti nedokázal vstřelit gól. Real se tak na první příčce dlouho neohřál, Malaga získala svůj třetí bod v sezóně a stále čeká na vítězství i první gól.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Las Palmas 2:1

26.09.2015 16:00

Góly: 25. Luis Suárez, 54. Luis Suárez - 88. Jonathan Viera

Barcelona udolala hosty z Kanárských ostrovů 2:1 a díky ztrátě Realu se opět dostala před svého úhlavního soupeře. Dvakrát se dnes trefil Luis Suárez, v závěru pak už pouze korigoval skóre Jonathan Viera. Tři body proti nováčkovi soutěže přišly Blaugranas hodně draho, obhájci trofeje totiž přišli o svou největší hvězdu Lionela Messiho.

Argentinský forvard byl vidět opět od prvních minut a stejně jako na jeho spoluhráčích i na něm byla vidět snaha odčinit nepovedené utkání z minulého kola. Už ve 3. minutě se Messi prosmýknul do vápna Las Palmas a vyslal na gólmana Varase nebezpečnou ránu, kterou hostující gólman vyrazil jen k dorážejícímu Suárezovi. Ten však také ztroskotal na hbitém brankáři. Čáru přes rozpočet udělal v 10. minutě Messimu střet s Pablo Bigasem, jenž domácímu kapitánovi ve snaze zabránit střele nešťastně přišlápl nohu. Messi si při zákroku natrhl postranní kolenní vaz a bude Barceloně chybět minimálně sedm týdnů. Další pohroma mohla přijít pro domácí hned ve 21. minutě, přízemní střelu Arujy ale ter Stegen dokázal zkrotit.

Domácí se dostali do vedení i bez Messiho a to ve 25. minutě. Na pravé straně vymyslel přesný centr do vápna Sergi Roberto a nabíhající Suárez hlavou poprvé překonal gólmana Varase - 1:0! Barcelona šla do vedení zaslouženě, Blaugranas měli velkou převahu na míči a vytvářeli si i další příležitosti. Ve 33. minutě však šla Neymarova střela po Suárezově centru mimo tři tyče. Na druhé straně mohl udeřit Viera a ter Stegen musel vytáhnout bravurní zákrok, aby míč alespoň vyrazil na rohový kop. Hosté nabírali sebevědomí a v závěru mohli proměnit nadějný rychlý protiútok. Viera však mířil příliš vysoko.

Domácí přidali důležitý druhý gól krátce po změně stran. Psala se 54. minuta, když na pravé straně zrychlil hru náhradník za Messiho Munir, jenž následně předložil míč volnému Suárezovi a ten bez problémů zvýšil na 2:0! Barca kráčela za vítězstvím a do závěru si mohl přinést luxusní třígólový náskok. To by však musel v 67. minutě Neymar proměnit nařízenou penaltu po ruce Alcaraze. Místo toho brazilský útočník zamířil nad!

Další velkou možnost zvýšit brankový rozdíl měli Enriqueho svěřenci v 75. minutě. Po skvělé narážečce však Suárez odmítl hattrick a poslal balón jen do míst, kde číhal připravený Varas. Las Palmas přežilo další kritický moment hned o čtyři minuty později, když nabíhajícímu Neymarovi odpálil míč od nohou gólman Varas a následnou dorážku vykryl jeden z obránců. A do třetice se Varas skvěle prezentoval proti tvrdé střele Mascherana v 82. minutě, díky dobrému zákroku třiatřicetiletého rodáka ze Sevilly se ale kopal pouze rohový kop.

Závěr tak byl ještě pro domácí docela dramatický, neboť v 88. minutě snížil na rozdíl jediné branky Jonathan Viera. Ten při střele z hranice pokutového území otřel míč o nohu Piquého a balón se nakonec dokutálel až za zkoprnělého ter Stegena - 2:1! Na víc se už ale hosté nevzmohli a Barca může slavit tři body. Vzhledem k opět velkému počtu neproměněných šancí a zranění Messiho by ale domácí borci na zápas nejspíš chtěli velmi brzy zapomenout.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Granada CF 1:0

25.09.2015 20:30

Góly: 26. Shkodran Mustafi

Netopýři se rychle vzpamatovali z porážky od Espanyolu a na svém hřišti porazili Granadu 1:0. Jedinou braku utkání vsítil Shkodran Mustafi, jenž ve 27. minutě zužitkoval přesný centr Bakkaliho. Valencie má po dnešku devět bodů, Granada neopustí sestupové pozice.

Valencii se na začátku nové sezóny příliš nedaří a ani úvodní minuty utkání s Granadou nenaznačovaly, že by se pro Netopýry mělo něco změnit. Hosté byli silnější na míči a drželi Nunovy svěřence daleko od nebezpečného prostoru. Valencie tak dlouho čekala na pořádnou příležitost. Ta se naskytla ve 27. minutě, ovšem hned z toho byla úvodní branka zápasu. Bakkali vyslal do šestnáctky nádherný centr z pravé strany, na míč si naskočil Shkodran Mustafi a německý obránce zamířil neomylně pod břevno - 1:0!

Granada mohla vzápětí vyrovnat, jenže Márquez ve 30. minutě po Successově pasu trefil v dobré pozici pouze břevno! V 35. minutě si hosté vytvořili nebezpečnou standardní situaci nedaleko pokutového území, se slabou střelou Rica si ale Doménech poradil. Domácí gólman musel ještě úřadovat těsně před přestávkou, kdy likvidoval o poznání nebezpečnější Rochinovu střelu zpoza vápna.

Ve druhé půli se na hřišti přitvrdilo a hra se rozkouskovala. Granada se velmi snažila zvrátit nepříznivé skóre, ale opravdu nebezpečné šance scházely. Valencie si hlídala hubený náskok a nechala Andalusany kombinovat, Doménech ale ani tak moc práce neměl. Jisté vzrušení tak přinesla až 73. minuta, když se z více než třiceti metrů opřel do míče domácí Enzo Pérez, jehož střela proletěla jen těsně kolem levé tyče a řádně vystrašila gólmana Fernándeze.

V 77. minutě se do nadějného úniku dostal domácí Feghouli. Alžírský záložník však ztroskotal na dobře vyběhnutém Fernándezovi, jenž mu ukradl míč po neúspěšné kličce. Diváci na stadionu Mestalla se tak už druhé branky nedočkali. Valencie zvítězila díky Mustafiho brance teprve podruhé v probíhajícím ročníku. Granada svou sbírku tří bodů nerozšířila a po čtvrté porážce v řadě naznačuje, že jí opět čeká náročná cesta za záchranou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Villarreal CF651012:416
2.FC Barcelona650111:715
3.Real Madrid642014:114
4.Celta Vigo642015:714
5.Atlético Madrid64029:312
6.Deportivo La Coruña632111:611
7.SD Eibar62318:69
8.Valencia CF62313:29
9.Espanyol Barcelona63036:149
10.Real Betis62225:98
11.Rayo Vallecano62136:107
12.Real Sociedad61325:46
13.Getafe CF62046:86
14.UD Las Palmas61236:75
15.Sporting Gijón61235:75
16.Sevilla FC61235:105
17.Athletic Bilbao61145:94
18.Málaga CF60330:33
19.Levante UD60335:123
20.Granada CF61054:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (305)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kolik ještě zápasů téhle sračky budeme muset sledovat, než půjde Nuno do prdele? Nebo to strejda Lim vyřeší v lednu tím, že koupí za 30 mega pár 19letých brazilců z portugalské ligy, patřících Mendesovi? Doufám že ten blbeček zase na tiskovce řekne, jak musíme pokračovat v tvrdé práci a odstranit chyby, o kterých víme. Hnůj, hnůj, hnůj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za 3 body ale ta sračka co hrajem je k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Granada má na papíře často mrtě dobré mužstvo, proč to vždy honí na poslední chvíli?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevedia spraviť tým z tých individualít

Reagovat
smazaný uživatel

No ako citam, dobre ze som to nekukal. Neviem, teraz, ci je lepsie prehravat, aby bol trener vymeneny, alebo vyhravat, lebo v pripade vyhodenia by dosiel zase Mendesov klient. Ak by ale potom ten novy zacal produkovat kombinacny utocny fotbal, tak by mi to bolo jedno. Lebo aj ked sa fakuju hraci ako Danilo, ci Cancelo, podla mna su oni uplne ok, len proste v defenzivnom chaoticom individualistickom hernom prejave nemaju sancu vyniknut.

Reagovat
smazaný uživatel

no je úplně jedno jestli hrajeme 433 nebo 451 nebo 442 zejména záloha neví co má hrát. A to je chyba nuna ani jedno rozestavení od něj nemá filozofii nebo styl. Třeba 433 chce hrát na bázi Barcy ale tam je předpoklad vysokýho držení míče a tím, že to útočná fáze odbrání, tak není takový tlak na obranu. V tom týmu chybí lídr, jediný hráč, kterýmu se aspoň trošku vedení přibližuje je mustafi, věřím, že jednou by mohl vést naši obranu. Mít devět bodů a jen tři vstřelené goly je tristní. Včera hráli druhej poločas těžkou údržbu místo toho, aby granadě foukli další 2-3 goly, protože druhej poločas hrála granada opravdu dobře a měl jsem celkem bobky. K hráčům, Bakkali hodně dobrý výkon, standardky od něj a od Piattiho jsou jak nebe a dudy. Parejo včera kupodivu neztrácel balony při svých kličkách jako obvykle. Enzo dobrý výkon. Sofiane taky. Negredo s Pacem nedostávali potřebné míče, proto bych dal průměr, je na nich vidět snaha a oba makaj hlavně pro tým. Obrana průměr, vyniká Mustafi. Jaume zachytal super.

Rodrigo i Piatti nejlépe do rezervy. To je šílený, jak Piatti šel dolů, loni tahoun mužstva a letos normální sračka. Rodrigo je sympaťák a vím, že to v noze má, ale nevěří si. Dal bych mu volno ať se srovná nebo nějakýho psychologa, ten kluk má rychlost, kličku, střelu a dobrou přihrávku, ale v zápase je nulový a myšlením pomalý.

Největší fail je ale to, že vedeme náhodně 1:0 a frajeři jako Piatti nebo Parejo si před vlastním vápnem pět minut před koncem hrajou patičky???

Reagovat
Phillipinho

presne, Rodrigo se strasne trapi a je videt, ze to je vsechno v jeho sebevedomi. On opravdu ma rychlost, klicku i strelu. Na zacatku angazma 1 vs 1 byl vyborny. Ted je na nem videt, ze je psychicky uplne v prdeli, nedari se mu a navic fandove na nej zacali piskat. Minule kdyz odchazel a vcera pry i pri prichodu kdyz stridal Negreda. To musi byt frustrujici a urcite to ma porad v hlave. Jinak Piatti se mne osobne nelibil nikdy, ale minulou sezonu byl slusny, letos katastrofa. Pomaly, spatny prihravky, spatny driblink, 1 vs 1 vubec nic. Krejci>Piatti a to myslim uplne vazne.

Jinak Nuno je sasek, Bakkaliho, ktery je spolecne s Feghem nejlepsi kridelnik v tymu nezapsal na soupisku pro LM

Reagovat
blaugrana

Ten Doria, čo hrá CB v Granade je ten megatalent z Brazílie?

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sa zranil ? Vadi - nevadi. Chcem zo zapasov pocas jeho absencie plny pocet bodov. Tim je na to talentovany dostatocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ofiko 7-8 týdnů out. That sucks.

Reagovat
Switchback

Hm, takže přijde v podstatě o základní skupinu LM, Seviilu, Rayo, Eibar, Getafe, Real a Villareal + možná Sociedad ... well fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real se určitě vrátí Jinak letos vyhrajete evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy s Bate a Leverkusenem se musí vyhrát i bez Lea

Reagovat
Switchback

s Bayerem bych si nebyl tak jistej

Reagovat
smazaný uživatel

venku možná, doma se to musí zvládnout

Reagovat
Switchback

uvidíme, aby se na tréninku nezranil třeba takovej Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já si dělám prdel. S Leverkusenem to vidím na plichtu.

Reagovat
Switchback

Real je v podstatě přesně za dva měsíce, posílat ho tam hned na takovej zápas, nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to potom Ronaldo vyhra zlatu loptu

Reagovat
blunted

ne

Reagovat
-Carles-

Za čo by ju akože mal vyhrať?

Reagovat
patas92

Co těch pár zápasů jako může změnit?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba vyhraje 3 trofeje a dotáhne Portugalsko do finále ME

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co může změnit? No nebude to tak jednoznačný, jak to bylo u UEFA Best Player in Europe Award.

Reagovat
ADM

Voli sa uz niekedy o par dni nie? tam sa uz nema co zmeniť ak nebudu nejake posuvačky hlasovania...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta trofej je k smíchu, minulý rok si někteří stěžovali, že volili už v srpnu

Reagovat
monty25

Reagovat
LAM

To je v píči kurva.Sezona posraná už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

foto Neymara s novym ucesem ?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

k nepoznani... diky vsem

Reagovat
bayern987

Konečně vypadá dobře.

Reagovat
Josifek

Spíš konečně nevypadá jako pičusek..

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Skôr vypadá... taký opálený Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si oholil hlavu kvůli babičce, která trpí rakovinou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvely gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jak by se teď Pedro hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Switchback

Kdo to mohl tušit, že

Reagovat
Kluivert9

Ehm, většina?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Feind

skoda, proste to tam dneska nespadlo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Slabota, skús to znova

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ten pohľad na rozčúlenučkú buzničku úplne na konci zápasu bol na nezaplatenie.... Ďakujeme Malaga!! To je karma za tie sračky o debakli v preview, poďakujte autorovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Další aspirant na výprask. Chápu to, nelze všechno vidět, kdyby viděl dotyčný Malagu aspoň jednou v sezóně asi by si ten odvážný úvod prevka odpustil. Takhle degradovat jméno jednoho z nejkompaktnějších defenzivních šiků La ligy s jejím dosavadně nejlepším brankářem na čele, to chce kule.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

k tomu, keby ten Amrabat nebol taký pálič a dá tú vyloženú šancu mohli aj vyhrať, ale tá ofenzíva je dielo trénera, keď hrajú na protiútoky aj s Getafe a majú takých páličov, tak sa nedá svietiť

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, keby Penaldo usetril jeden z 5tich golov na dnesok...

Reagovat
Kokesh

Tak jak si slizava smetánku, musí i prijmout kritiku. Dnes nás stal tři body. Tohle Cris dosral grandiózne. Btw zlatý Daní Alves, centrx od Daniho a Jesevo z právě strany to bylo tedy něco. Velký zklamání.

Reagovat
misinho7

Dneska to ide na Ronalda...minimalne 4 goly mohol dat..on nedal ani jeden z takych sanci a preto je 0:0..barca spat v cele

Reagovat
smazaný uživatel

No Bale, no party

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto špatnej výkon celýho týmu stejně jako rozhodčích. Remíza sice určitě smolná, ale snad to superhvězdy probere. REAL

Reagovat
smazaný uživatel

NAVAS jemu to nejde neprat, 7 macu - 7 nul

Reagovat
Mönchengladbach

A co minule v Bilbau?

Reagovat
smazaný uživatel

chybicka se vloudila

Reagovat
Hokaido

*nehodila

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nebolo ich tam 11?

Reagovat
REPLIKATOR

Není penalta = není gól Penaldo? Hlavně že dal nějakým sráčům v jednom zápase 5 gólů. Ve zbylých 5 zápasech 0...

Reagovat
misinho7

stale viac nez Messi

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo dostal na konci zltu kartu? ...nezvladal ci co?

Reagovat
X-bano-X

Snažil sa o gól rukou......

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa mu to zbiera, o chvilu pribudne cervena a bude odvolavacka, po piatich zltych bude takisto odvolavacka, klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Imho mu ho tam za to jak tam mlátil do tyče.

Reagovat
bayern987

Nedostal...

Reagovat
Switchback

dostal

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

za tohle se dávají karty?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne, za tohle se dávají bonbony

Reagovat
CHONG

Dostal

Reagovat
bayern987

aha, já jsem se koukal jenom tady na ef, moje chyba...

Reagovat
LAM

Tak tohle bych nečekal.Díky Malago.Aspoň jedna dobrá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/BS6sBCGrYHA

Ronaldo proti Malaze ale vzdycky umel. Willy si ho taky pekne vodil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Jesé má lýtko a nevypadá to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je první? BARCA!!!!!

Reagovat
Switchback

Villarreal(Celta)

Reagovat
smazaný uživatel

Celta rozhodne ne

Reagovat
CHONG

V rozehraném šestém kole to má značnou váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal!!!

Reagovat
Hokaido

gratuluji k titulu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jsemdement

hahahah celkovy skore malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kokoti nemohli dát ani jednoho góla? Co je to za čuráky omg? Co víc chtějí? Missi se zranil, štafetu po něm přebral Geymar, virtuós v zahrávání penalt a my remizujem doma 0:0. Jsou to čuráci. Co víc chtějí?

Reagovat
madridcan

penaltu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ban pls

Reagovat
CHONG

Reagovat
-Carles-

Kto by to o Ponorke pred sezónou povedal Dokonca aj Baptistao začal strielať góly

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Geymar chce do postele Isca

Reagovat
LAM

Hlavně ať se dá Leo do pořádku do EC.Představa že by na Realu nastoupil v základu Munir je hodně komická

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme tam jednou nastoupili s Adrianem na stoperu. To asi nic nepřekoná.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Kanibala Hanibala

Reagovat
valloire

Mi sme nevihrály?

Messi out? No tak ať se brzy uzdraví, koleno je svinstvo.

Reagovat
Spalovač šancí

Se štěstím Real udržel remísu

PS: Jakékoliv zranění u profesionálních sportovců je svinstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale ta rudá Amrabata ... ta byla přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná redka...

Reagovat
smazaný uživatel

Na SB jo, no ...

Posuzovat to takhle každý sudí, tak si Ramos moc nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslíš.

Reagovat
madridcan

Nezvykne to byt casto

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Budes poukazovat na cervenou pro Amrabata, ale ze nam neuznali regulerni gol Isca to nezminis. Klasika.

Reagovat
CHONG

Že toho klauna vůbec berete vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

to bolo za granadu minuly tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika je, že za zákroky, který děláte beztrestně roky, dostává váš soupeř hned rudou.

Reagovat
Magic player

Tak na tyhle sracky ti seru. Tyhle zakroky se objevuji v hodne zapasech, nekdy za ne cervena padne, jindy za ne neni ani karta, zalezi na rozhodcim(coz je podle me spatne, mely by se v tomhle pravidla sjednotit a za kazdy utok na hlavu bych daval rudou, pokud je evidentni umysl, jako v Amrabatove pripade. Pokud by to mel odsrat Ramos, tak at, tohle do fotbalu nepatri) A dal na tebe nereaguju.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

ved bola jasná, čo zas skúšaš

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak Marcelo bol rád a zahral divadlo, ale laktom dostal, tam niet o com. Jasná redka.

Reagovat
Kokesh

Máme to podchyceny a stejně jsme ani nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

malaga bude mat toho roku co robit aby sa zachranili ak nezlepsia utok ... inac som sklamany z remizy a z fanusikov realu a barcelony, nemozte tu konecne normalne komentovat ? a nie vsade sami Penaldo, Geymar a podobne somariny, boze ved sme ludia

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
misinho7

strasne vtipne

Reagovat
RKBoy

OT: k zlatej lopte

popravde si myslím že toto je posledný rok éry Zlatej Lopty s Ronaldom a Messim..neviem ako ostatný ale už netrpezlivo vzhliadam k dobe ked sa bude rozhodovať aj na základe výkonov a doležitosti hráča pre tím v danej sezone/roku a nie len preto kolko dal golov..na to sa v minulosti pozeralo až po tých prvých 2. atribútoch. Bude sa rozhodovať medzi viacej menami (Suarez,Neymar,Hazard,Aguero,Bale,James,Muller,Reus, možno po čase Gotze,Pogba,De Bruyne)..u Ronalda a Messiho má pri rozhodovaní u väčšiny najväčšiu váhu už oblúbenosť, ten hype okolo nich celej ankete škodí a popravde aj futbalu,lebo ludí už zaujímajú len goly a hráč čo ich nedá (z akejkolvek pozície na ktorej hrá) za sezonu aspoň 30 si tú cenu nezaslúži. to je už na hlavu.

Reagovat
RKBoy

a ešte Isco. ten chalan má potenciál byť minimálne najlepšie CM-ko na svete.

Reagovat
RKBoy

teda AM-ko..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco uz 3 roky nehra AM

Reagovat
misinho7

hype okolo nich ? si robis prdel..sak su dve galaxie pred vsetkymi ..vsetci co si spomenul na nich vobec ale vobec nemaju a dokym bude Ronaldo aj Messi hrat tak ako doteraz tak sa to nezmeni a neskodi to ankete...ked su raz najlepsi tak su najlepsu a treba si to uzivat

Reagovat
RKBoy

to že "sú z inej galaxie" neznamená ,že okolo nich nie je hype.

a škodí to ankete v tom zmysle ako sa potom na ňu pozerá (ludia hlasujú nie na základe kritérii vykon , doležitosť, konzistencia ale len goly , trofeje a oblúbenosť), a aj preto aké kritéria sú dávané ostatným hráčom aby ju mohli vyhrať podla verejnosti ,lebo Messi a Ronaldo dokážu toto a toto a oni nie..ked sú taký výnimočný nemožme to čakať aj od druhých..

za mna napr. Cris nemá na to byť ani v top 3 v zlatej lopte tento rok ale objaví sa tam lebo je to Ronaldo..

Reagovat
blaugrana

"kritérii vykon , doležitosť, konzistencia" ...to fakt myslíš vážne? Messi a ronaldo tieto atribúty snáď nemajú?

Reagovat
RKBoy

to netvrdím,ide to tú verejnú mienku ktorá vidí len goly a trofeje a vyberá si jedného alebo druhého z velkej časti aj podla toho aký sú im sympatický.

stačí si prečítať diskusie tu na ef..

a doležistosť..niekedy hráč čo tvorí a asistuje má väčšiu doležitosť pre tím ako ten čo dá 50 golov za sezonu..napr. Ronaldo minulu sezonu..čím Realu pomohol svojimi tap in golmi? k žiadnej doležitej trofeji..popravde jeho hra sa mi páčila viac v United a v jeho začiatkoch v Reale ako teraz.

Reagovat
blaugrana

Lenže futbal je o góloch a tie boli/sú/aj budú hlavným kritériom v týchto anketách. A ja som sa hlavne bavil o Leovi. Ten okrem toho, že dáva nespočet gólov, tak k nim pridáva a tony asistencií a nehovorím, koľko šanci vytvorí. Ľudia sú hold takí, že sa nechajú strhnúť. Zlatú loptu si určite zaslúžili mnohí hráči, ktorí ju vo svojej vitríne nemajú, ale táto éra proste patrí Messimu a tomu druhému.

Reagovat
RKBoy

ja to nikde nepopieram,ale väčšina ludí to ani neregistruje a vidia len goly.

a Ronaldo k tomu bohužial v poslednej dobe dobré výkony nepridáva..ja osobne chcem od hráča (ktorý hrá na krídle) vidieť viac ako len strielanie golov.

Reagovat
smazaný uživatel

veď má porovnateľne asistencii ako ten tebou vymenovaný zbytok, navyše dáva aj mraky gólov... takže čo viac chceš?

Reagovat
valloire

Nemůžeš přece srovnávat asistence Messiho s těmi Ronalda. Messiho jsou úžasné a nadpozemské nadýchané nahrávky jenom dát gól. Kdežto ty Ronalda jsou spíš haluze, nepovedené střely anebo se nějak ukopne a náhodou z toho dá někdo gól. Prostě nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ty si komediant

Reagovat
RKBoy

jediný komediant si tu ty.To že si známy lízač Ronaldovho anusu vie snád každý čo tu to navštevuje,takže je zbytočne sa na túto tému s tebou baviť,nehovoriac o tom ,že futbale vieš očividne velký prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

hej hej ..nema byt urcite.. ale taky Hazrd ze tma ma byt ne ? uz len to co tu pises o hype a konzistecii co oni maju najlepsiu tk to nema cenu vazne....a ten hype podla mna to je praveze naopak, Ronaldo abo Messi daju ahttrick a je to skoro ako kazdy iny den..da ho niekto iny a uz tu sa ospevuje atd ze sa dotahuje na nich a take vei

Reagovat
RKBoy

ty si asi velmi hlúpy alebo nevieš čítať..podla toho ale čo všetko som od teba tu na ef čítal,beriem prvú možnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

kua, šak tí dvaja si idú vlastnú súťaž, ktorý hráč sa na nich doťahuje? dávajú toľko gólov, čo nedá väčšina hráčov za dve sezóny + k tomu mávajú aj dosť asistencií... tomu sa hovorí dôležitosť pre mužstvo, kto to má? najbližšie je ten Muller, 18 asistencí minulú sezónu, no a Ronaldo ich má 22 a ešte k tomu pridal 61 gólov, fakt neviem čo skúšaš... alebo dostane zlatú loptu Adri Embarba, lebo je pre Rayo kurva dôležitý?

a ešte tam napíšeš meno Bale, tak to je korunka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Magic player

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
blaugrana

Tak ti si to tu dal ešte dvakrát.

Reagovat
blaugrana

ty*

Reagovat
RKBoy

dával,kedže som chcel okolo toho vyvolať diskusiu,lebo ma to zaujíma..ten predchádzajúci článok nebude mať tolko pozretí ako tento tu. tak som to dal ešte sem.

Reagovat
Switchback

Těžko říct, podle mně budou nadále neustále dominovat i když už né takovým rozdílem ... s tím hypem souhlas + má do budoucna podle mně dobrou šanci třeba takovej Lewandowski, vždycky když sem tam mrknu na Bayern, tak předvádí výborný výkony + gólovej je taky dost, uvidíme

Reagovat
RKBoy

tých potencionálnych výhercov je dosť..s úpadkom formy Messiho a Ronalda sa otvoria dvere mnohým hráčom, ja som napísal len pár z nich u ktorých si myslím,že majú tie šance najväčšie.

Reagovat
smazaný uživatel

A přijde ti, že má Messi nějaký úpadek formy? Mně teda fakt ne.

Reagovat
RKBoy

a kde píšem ,že má? píšem o budúcnosti..kde je to logicky možne a velmi ale velmi reálne (vieš prečo ? lebo to zažije každý hráč , časom upadne a niekto iný bude lepší)

tu si človek naozaj nemože "otvoriť ústa" a povedať na adresu Messiho a Ronalda niečo iné ako len ovcovsky opakovať to isté čo iný a hned sa tu zbehne banda ludí čo si vyťahujú z kopy viet len to čo sa im hodí.

Reagovat
roberos

Messi strčí Hazardy apod. do jedný kapse -To co Messi umí s míčem nikdy ostatní nezvládnou ( i Hazard to sám přiznal)

Reagovat
RKBoy

a píšem snad opak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam radost, ze mi Halilovic prinasa radost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta sezona je celá hubou na držku, prakticky v každém zápase se někdo zraní ,po odchodu Xaviho se jedná o úplně jiný tým,který neumí být v těžkých chvílích zápasu konzistentní , zákaz přestupů a další problémy ohledně pokračování vyšetřování přestupů , nová kauza Neymar atd., atd. Teď je třeba vidět ,jak chybí Pedro ,protože to on vždycky v těžkých chvílích zaskočil,ale bohužel to ,jak ho ti tři vyřadili ze hry, by nezvládl nikdo . Munir se Sandrem jsou fakt snad spíš fraškou na út.očníka TOP klubu. Věřme jen v to,že těžkosti nám pomohou ve zocelení a sezona,která je stále na začátku dopadne dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.forcabarca.sk/clanok/18494/higuain-sa-obul-do-ronalda-s-messim-sa-nemoze-porovnavat

"Na rozdiel od Messiho, Cristiano má obrovské ego. Ak mu nepoviete, že je najlepší, nie ste jeho priateľ,"

Reagovat
bartlu

no, koho to taky prekvapuje

Reagovat
CHONG

Pořád dokola, jak malí haranti

Reagovat
Kluivert9

Bývalí spoluhráči?

Reagovat
CHONG

Místní komunita, Ronaldo vs. Messi, měření čuráků epizoda 1286.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pipita tomu pěkné naložil. Zajímavý že se k tomuhle tématu vyjadřuje až je u kormidla Rafa.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má společného Rafa?

Reagovat
misinho7

ale je len urazeny z toho ze z realu musel odist a jeho kariera sla dole...je jeden z najvacsich palicov na svete a v takej argentine ho snad preklinaju zato co za nich posrla a pripravil ich o tituly...ano hral s oboma ale je argentincan, ale zas napr. Angel povedal ze obidvaja su rovnako dobri...cize to je take subjektivne

Reagovat
LAM

právě že Di maria řekl že Messi hraje vlastní soutěž,tak nevim o čem mluvíš.A to že musí vždy zakončovat on na něj prostě sedí a je to vidět v každym zápase.S Malagou měl snad 15 střel ne?Kdyby někdy zkusil nahrát,tak by to bylo pro RM lepší.

Jinak pokuď má Messi formu tak na něj nikdo nemá a mít nebude.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kenneth

Klesl..

Reagovat
LAM

Tak říkat pravdu se nevyplácí Já se osobně divim že při zápase někdo už Ronalda nepošle do prdele.Vždy když hráč zakončí a nedá gol tak se na něj rozčiluje že to měl dát jemu.Kdyby ho někdo někam poslal tak by asi hodně čuměl.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Zhrzenost je zlo.

Reagovat
Switchback

Higuain

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ja som to tak tušil, ale tak som to tušil, že keď sa Sevilla na niekom chytí, tak to budeme my

Bebé krásny priamy kop

Reagovat
Switchback

A co takovej Konoplyanka, hmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, nekukal som... kukol som si len naše góly

Reagovat
Switchback

aha, jsem myslel, že jsi koukal na zápas ... tak to nic

Reagovat
smazaný uživatel

bol som na svadbe, ešte teraz sa mi grgá borovička

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že všetci PD honiči sledujú oslavu Primery - Getafe hrá doma s Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Zrataj pocet nakopnutych lopt.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr zrátaj vydarené akcie

Reagovat
smazaný uživatel

teray nakopol stopér levante

Reagovat
smazaný uživatel

teraz stopír getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Medran , Pedro Leon v zaklade kto by to nemohol nesledovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

a na svoju šancu čaká Sarabia

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca tam hra ten tragicky Noblejas

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe je proste fantastické mužstvo

teraz akurát strielal/centroval, skončilo to 3-4 metre vedla, ale chytil sa za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia je na poriadnych superov nie na Levante

Reagovat
smazaný uživatel

treba ho šetriť

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia prisiel , videl , rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre tak to on necentroval

Reagovat
smazaný uživatel

brankár

Reagovat
smazaný uživatel

Buendia toho ako prveho taham do Acka v FMku

Reagovat
smazaný uživatel

ja pôjdem klasicky 3. španielsku, tento rok asi Pontevedra, Cádiz ma už omrzel

http://www.puxamolinon.com/media/galeria/48/7/3/2/5/n_sporting_de_gijon_varios-2345237.jpg

Reagovat
Phillipinho

Lucas je vybornej . Letos se na Depor bude koukat hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz sa na to dobre pozerá... Škoda toho zápasu so Sportingom, kde nás dosť poškodil aj rozhodca, bolo by to ešte veselšie...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě řečeno mě bylo to "interview" podezřelý už od začátku a tohle jen potvrzuje, že jsem si to myslel správně.

Reagovat
Switchback

Výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

A na co se jako vymlouvám?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

A takhle se to dělá. Za půl roku se tady prdelky budou ohánět Higuainem co řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla - Amorebieta 1-1 . Aj ked Zizu nechal odpocivat Martina a Mayorala paradny futbal skoda vysledku .

Hlavne pradny vykon od Enza ktory tam je naozaj najlepsi hrac a tahun celeho timu a to tu niektori pisali ako tam je iba vdaka oteckovi .

Reagovat
LAM

Tak v jeho věku by už měl bejt dávno jinde než hrát 3 ligu.Stejně jako je blbost aby tam hrál Odegaard.Ten měl jít tak hostovat.

Jsem rád že Halilovič už hraje PD a nezůstal ve třetí lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ma iba 20 rokov 1 rok v Castille mu ziadno neublizi . A Halilovic je od Martina o 2.5 roka starsi tak to porovnavanie je celkom vtipne . Nehovoriac o tom ze Martin ma v Acku sancu na cca 200 minut .

Reagovat
LAM

No bejt ještě ve 20 ve třetí lize je prostě blbý.Halilovič,ale už teď hraje PD kde teprve nabere pořádnou herní praxi.

200 minut má bejt jako hodně jo?

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Okej . Takze vas najvacsi talent Samper hra kde ? A kolko ma rokov ? V jeho veku v Acku ano . O herne vytazenie v Castille , LM U19 , repre by som sa nebal .

Reagovat
LAM

Samper je náš největší talent? Že o tom nevim.Dle mě hrát za Áčko nebude.Daleko větší je Halilovič a pak Adama a Denis.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
LAM

?

Reagovat
Billy McClane

Jak mozes nejaky cule oznacit Halilovica za väcsi talent ako Sampera? To kvoli Halilovicovym vykonom z poslednych dvoch zapasov?

Reagovat
-Carles-

Halilovič bol vždy považovaný za väčší talent ako Samper. Halilovič sa potom v rezerve dosť zakopal a jeho výkony vôbec nenasvedčovali že svoj potenciál naplní. Ale ako sa neskôr ukázalo, veľký podiel na tom mal katastrofálny koučing rezervy. Teraz je v prvoligovom klube a iba potvrdzuje tú biedu, ktorú momentálne v rezerve máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, stejne jak u Messiho v Castille.

Reagovat
LAM

Vůbec nechápu proč tam zůstal.Pokuď je to takovej talent jak říkáte tak měl hsotovat někde v první lize třeba v Holandsku.Tohle mu nic nedá a s tim jak je to v RM nastavený,nemá šanci v áčku nějak výrazně hrát.Měl přestuopit třeba do Ajaxu a pak mohl jít vejš.Ale enormní prachy asi rozhodli.

Reagovat
smazaný uživatel

V Ajaxe nema ziadnu sancu pri tej konkurencii talentov co tam je . To skor Rayo .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

To sa uvidí až keď pôjde do prvej ligy a bude podávať aspoň také výkony ako teraz Alen.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne podobne vykony ukazuje v repre kde je ta kvalita zapasov vyssia a aj tak to vysmejes pretoze je to "iba par zapasov " .

A Halilovic zahra dobry zapas proti Betisu z druhej ligy a uz podava dobre vykony

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Preto oba posledné repre zápasy sedel na lavičke a do hry sa ani nepozrel?

Reagovat
LAM

Hraje zatím parádně.Skvělej driblling,rychlsot,dobrá nahrávka.Akorát koncovku bude muset doladit,ale to by mělo přijít s věkem.Mohl by bejt ideální náhrada za Inestu s tim že může alternovat na pravym křídle.Snad to bude dál potvrzovat.

A doufám že i Adama bude nabírat v AV zkušenosti a vrátí se.

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ nový Iniesta, tak nejakú koncovku nemusí riešiť vôbec Ja som z neho milo prekvapený, nečakal som že bude hrať až tak dobre hneď od začiatku.

Reagovat
patas92

Pouč nás o našich talentech

Reagovat
valloire

A ty budou hrát kde? Poslední roky se nikdo moc neprosadil z těch vašich talentů ala Deulofeu.

Reagovat
LAM

Halilovič má určitě velkou šanci když odešel Xavi,Iniesta stárne a s Rafinhou nikdo neví jak to teď bude.Navíc může nastupovat i na pravym křídle.

Reagovat
LAM
Reagovat
Spalovač šancí

Jak by řekl nejlepší polistopadový premiér Mirek Topolánek: "Když jde do tuhého, Ronaldo vždycky uhne."

Reagovat
CHONG

Stačí první věta a hned je jasné, že z tebe žádné moudro nevypadne.

Reagovat
Spalovač šancí

Právě naopak: Podle výrokové logiky je implikace z nepravdivého výroku vždycky pravdivá

Reagovat
CHONG

V tom případě ti gratuluji, postavil jsi pravidla logiky na hlavu.

Reagovat
Spalovač šancí

já ne

Reagovat
LAM

Jinak Messi zatím v téhle sezoně.A to někteřím tvrdily že nehraje dobře

https://www.youtube.com/watch?v=70sIfn9soF0

Snad se vrátí v ještě lepší formě

Reagovat
Switchback

Kdo to tvrdil?

Reagovat
valloire

Já. Je to Dřevák. Ani tu bránu z desítky netrefí. Ani tu bránu...

Reagovat
X-bano-X

Pohodové kolo. Síce nie príliš gólové, ale dalo sa nájsť pár kvalitných zápasov, kde si človek prišiel na svoje. Škoda len zranených hráčov.

Reagovat
Switchback

Jojo, škoda Gijonu, dobře Malaga

Reagovat
Billy McClane

Basketbalove OT:

Real Madrid vyhral v Brazilii Interkontinentalny pohar. Z poslednych piatich moznych trofeji sme brali vsetkych 5, to uz je celkom slusna dominancia

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Jinak CR má zatím v sezoně v PD 5 golů a 48 střel na bránu.To je úspěšnost 10%.To maj lepší úspěšnost v lize snad i Bale,James atd.. ne?

Reagovat
CHONG

To je napsané takovým stylem, jak kdyby byl James nějaký šupák

Reagovat
LAM

Ani né,jenom že se z CR dělá hroznej kanonýr a zabiják,ale je vidět že úspěšnost střel má hodně nízkou.Kdyby Real hrál místo na Ronalda na Baleho,Jamese či Benzemu,tak by mohli mít víc golů než CR.

Reagovat
CHONG

To, že je CR zabiják a kanonýr, o tom snad nemůže být nejmenších pochyb, počet gólů v poměru k počtu zápasů mluví za vše, prostě mu to tuhle sezónu zatím vůbec nejde, to se prostě může stát. A co se týče Karima, ten to pálí taky solidně. Už aby byl zpátky Miláček.

Reagovat
valloire

jo, 60 gólů za sezonu by dal i Lafata

Reagovat
roberos

Lafata by dal sto -- kdyba měl 14 střel za zápas jako to nemehlo CR16

Reagovat
Kokesh

chlapce, chlapce...

Reagovat
roberos

Souhlas!

Reagovat
smazaný uživatel

10% shot conversion rate je asi 1 % nad evropským průměrem, takže to vůbec není tak špatný, jak si myslíš.

Reagovat
Zark

Hmm, Real obdržel zatím jen jeden jediný gol.. logika Realu: v bráně stále není zvučné jméno, chce to novou jedničku !

Reagovat
CHONG

* logika Péreze

Reagovat
Zark

jo přitom už v létě bylo každému jasné, že žádný De Gea nemusí být.

Reagovat
smazaný uživatel

Platy hráčů jednotlivých týmů v LL: http://infogr.am/las_tablas_salariales_de_la_liga_bbva

Reagovat
smazaný uživatel

takže realu stúpli výdaje na platy o 103 mega? Betisu o 26 mega? no neviem teda...

Reagovat
Switchback

jj, jak je něco proti realu, tak je to hned lež ... kek

Reagovat
smazaný uživatel

čo mám s realom?

vám stúpli výdaje na platy o 70 mega?

Reagovat
Switchback

moc okatý chlape, moc okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

a čo je na tom proti realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Salernitana, pán má vkus

Reagovat
valloire

Rozbor katalánský žumpy není směroplatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire pls

Reagovat
valloire

tohle jsem JÁ, ne žádnej uprděnej robertkos

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, stejně je to zajímavý... buď seš člověk, kterej se neskutečně nudí a vede si tu 2 naprosto odlišný účty (jeden hater Barcelony resp. Messiho, druhý hater Realu resp. Ronaldo) a nebo je to mega haluz... v tom druhém případě si zajděte někdy s robertosem (nebo jaký má nick) na pivo

Reagovat
-Carles-

Oboje sa dá spojiť valloire a roberos na pive:

http://cdn0.stocksy.com/a/HgA000/z0/41061.jpg

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ještě hoď smajl za roberosa

Reagovat
smazaný uživatel

hm, teraz vyšiel veľmi zaujmavý rozhovor s Pacom, kde sa rozrečnil na rôzne témy, ale spomeniem najzaujímavejšie

- jediného hráča, o ktorom povedal Felipemu, že ho chce bol Bebé

- na jeho popud sa predĺžili zmluvy s Baenom a Manuchom

- Michu nebola jeho priorita

- Alex Moreno po výbornej príprave odišiel do Elche aby mohol hrávať, čiže Farina alebo niekto má zas v zmluve nejakú blbosť o množstve odohratých zápasov

- podľa jeho slov si Zhang asi u nás nekopne

- Jozabed má byť náhrada Trashorrasa

Reagovat
Switchback
Reagovat
patas92

"Briliant" - MEN'S FITNESS

Ale jestli je to od tvůrců Senny, tak bude určitě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dobře..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele