Primera División - souhrn 5. kola

23.09.2014, 21:54, aktualizováno 25.09.2014, 23:58
Komentáře a souhrny
La Liga přišla o poslední stoprocetní tým, Barcelona nedala gól v Málaze a vybojovala jen bod. Do čela pustila Valencii, která si bez potíží poradila s Córdobou a přikovala ji ke dnu tabulky. Real rozstřílel Elche, tři body má i Atlético, krok s nejlepšími drží po dalším vítězství i Sevilla.

Valencia CF - Córdoba CF 3:0

25.09.2014 22:00

Góly: 22. Paco Alcácer, 26. José Luis Gayá, 76. Sofiane Feghouli

Před utkáním Valencie s Córdobou domácí díky středečnímu zaváhání Barcelony věděli, že v případě výhry o tři branky a víc se posunou po pěti odehraných kolech na samotnou špici Primera División. A tento předpoklad Los Che splnili do puntíku, když pohodlně zvítězili 3:0.

Domácí poslal do vedení Paco Alcácer již v průběhu první půle, čtyři minuty nato navýšil náskok bek José Luis Gayá a po změně stran dokonal perfektní večer na Mestalle Sofiane Feghouli. Valencie tak vyhrála počtvrté v řadě a bodově je na tom stejně jako Barcelona se Sevilllou. Díky impozantnímu skóre 13:2 pak Netopýři převyšují i tyto dva nejbližší soupeře. To ligový nováček z Andalusie naopak zůstává bez výhry na posledním místě.

Od posledního ligového kola, v němž Valencie zvítězila v Madridu na půdě Getafe 3:0, uplynuly pouze tři dny. Trenér Nuno Espírito Santo tak citlivě učinil několik změn v zahajovací sestavě, což mimo jiné znamenalo debut pro duo obránců. Dvacetiletý krajní bek Joao Cancelo a německý reprezentant Shkrodran Mustafi tak dostali první příležitost ukázat domácím příznivcům své kvality. Vepředu pak Feghouli nahradil suspendovaného Rodriga.

I Santův protějšek Albert Ferrer sáhl do svého kádru a vyměnil oproti předchozímu utkání pětici fotbalistů ze základu. Jedna z nich byla přímo vynucená tím, že hostující Fede Cartabia jako kmenový hráč Valencie proti svému klubu nastoupit nesměl. Argentinského střelce nahradil Fede Vico.

Od počátku bylo patrné, u jaké branky bude více vzruchů. Domácí se do Córdoby pustili zhurta, zvláště Feghouli nejprve hlavičkoval vedle a poté další ranou vybídl k prvnímu zákroku brankáře Carlose. Stejně jako jeho spoluhráč pak minul hlavou i Alcácer. Sotva se hosté přece jen začali pomaloučku dostávat do zápasu, přišel první gól večera v jejich síti. Alžírský reprezentant Feghouli se na kraji hřiště dostal k míči, bez rozpaků jej přeposlal do šestnáctky směrem k Alcácerovi a mladý ofenzivní tahoun Valencie tentokrát hlavou zamířil přesně do vzdáleného koutu branky.

Průlom skóre poslal Córdobu zpátky do kolen a bylo jen otázkou, kolik branek ještě Los Che do poločasu přidají. Blízko k střeleckému zápisu při svém debutu měl Cancelo, ovšem jeho prudká rána zpoza šestnáctky nakonec skončila těsně vedle přední tyče. Co se nepovedlo jednomu z krajních beků, zvládl o pár okamžiků nato druhý. Byl to totiž Gayá, kdo přízemní střelou pod padajícím Carlosem zařídil domácím poločasové vedení 2:0.

Zatímco hosté se již do zbytku utkání definitivně podrobili kvalitě soupeře, valencijští si dovolili upustit od nastoleného tempa, a tak utkání ztratilo na intenzitě i kvalitě. Přesto si Mestalla mohla zakřičet gól alespoň ještě jednou v třiasedmdesáté minutě. Střídající Carles Gil využil soupeřovy nastupující únavy, podnikl dravý průnik středem hřiště a přízemní přihrávkou našel ve skvělé pozici Feghouliho, jenž podtrhl další kvalitní výkon Netopýrů precizní ranou k zadní tyči. Valencie se tak dostala na první místo ligové tabulky, což se jí předtím naposledy podařilo v roce 2011.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 2:0

25.09.2014 20:00

Góly: 65. Sergio García, 83. Cristhian Stuani

Espanyol si dokázal odnést tři body z utkání proti Getafe a díky nim se posunul na jedenácté místo. Getafe je až devatenácté. Utkání nakonec rozhodla druhá půle, v níž se trefili Sergio García a Christian Stuani.

Espanyol se usadil na polovině Getafe, nicméně až do vápna se nedostal. Do velmi dobré šance se dostával Felipe Caicedo, ale pálil dost mimo tři tyče. Také střela Castra z poměrně slušné vzdálenosti šla vedle. Na centr do vápna si sběhl García, který hlavičkou tečoval míč v malém vápně, ale Guaita předvedl fantastický reflex a míč vyrazil!

Téměř od rohového praporku centroval Lago, ale jeho přihrávka byla silně přetažená. Alfonso si narazil se spoluhráčem a hnal se k vápnu, ale míč se mu zamotal mezi kopačky a s pomocí obrany o něj přišel. García dostal v další akci přihrávku mezi obránce po obrovské chybě Getafe, ale míč byl na něj moc dlouhý! Castro se pokoušel o něco kreativního a centrem hledal Lafitu ve vápně, ale Álvarez míč odhlavičkoval.

Do akce se dostal také brankář Casilla, který se musel pořádně natáhnout na ránu Sarabii ze střední vzdálenosti. Nakonec si ale poradil a ránu vyrazil. Druhou půli začal lépe Espanyol. Alfonso dobrou přihrávkou našel na hranici vápna v dobré pozici volného Garcíu, který zakončoval poměrně dobře. Casilla se musel opět natáhnout proti ráně, kterou vyslal zpoza vápna Arroyo a mířil ke vzdálenější tyči poměrně přesně!

Yoda se dostal úplně sám do vápna, odkud to zkusil razantní střelou, ale branku přestřelil v obrovské příležitosti! Byl to ale Espanyol, který se ujal vedení v zápase. Salva Sevilla se pokusil o centr a ten mu vyšel parádně. Míč dostal Sergio García, který si naběhl před brankáře a prostřelil jej hned z první - 1:0 pro Espanyol.

Domácí rozehráli rohový kop a po něm nebezpečně zpoza vápna střílel Sevilla, nicméně branku minul. Christian Alfonso prokličkoval obranou dostal míč před branku, kde zakončoval Christian Stuani. Ten se dostal do šance a nadvakrát překonal Guaitu - 2:0 pro Espanyol Barcelona. Getafe se nedokázalo vzpamatovat ze šoku a jeho hra se postupně drolila.

Yoma dostal přihrávku do vápna, ale míč mu lehce odskočil, čehož využil obránce a ještě si navíc vynutil faul, tudíž opět míč pro domácí. Alfonso byl v tísni a tak nacentroval míč do vápna, ovšem jen do rukavic připraveného Guaity. Sarabia rozehrával volný kop z poloviny Espanyolu, ale obrana domácích byla připravena a odvrátila centr. Getafe se pokoušelo alespoň zdramatizovat utkání, ale nepovedlo se. Tři body si nakonec nechává Espanyol Barcelona, který dokázal vstřelit soupeři dvě branky.

Více informací k zápasu

Granada CF - Levante UD 0:1

24.09.2014 22:00

Góly: 46. Rubén García

Souboj domácího dosud neporaženého celku ve formě s trápícím se klubem ze dna tabulky s hrozivou nulou v kolonce vstřelených branek dopadl typicky navzdory všem předpokladům. Jinými slovy, Granada na vlastním stadionu podlehla Levante 0:1. Povedené gólové sólo Rubéna Garcíi tak znamená okamžitý posun valencijského celku mimo sestupové příčky a návrat dobré nálady.

Mladý záložník ve službách Levante udeřil přesně na začátku druhé půle, kdy se Los Granotes ujali vedení, které již do konce zápasu nepustili. Někdejší trenér hostů nyní na granadské lavičce, Joaquín Caparrós, v minulém kole vyzrál na Athletic, jakožto další celek ze své bohaté trenérské štace, ovšem tentokrát byl na své ještě loňské svěřence krátký.

Domácí sice byli zvláště v první půli lepším celkem, jenže na průběžné skóre to žádný vliv nemělo. Nůžky Jhona Córdoby skončily pouze na tribuně za brankou a tentýž hráč pak v průběhu první půle zahodil i další příležitost. Když se pak přece jen trefil, zastavil jej pro změnu praporek pomezního rozhodčího. Nejlepším hráčem v dresu hostů byl zpočátku jednoznačně José Luis Morales, jenž se rozhodl Córdobu napodobit akrobatickým zakončením nohou nad hlavou a vedl si o poznání lépe. Přesto ani on se nezasloužil o změnu skóre do konce poločasu.

Šestačtyřicátá minuta pak bezesporu přinesla nejkrásnější moment celého utkání. Jednadvacetiletý García v tu chvíli ukázal, proč se mu dříve předpovídala zářná budoucnost, když dokázal projít skrze trojici bránících hráčů na hranici šestnáctky a následně trefil přesně dolní růžek granadské branky. Šlo o první gól Levante po stěží uvěřitelných 465 (sic!) minutách a zvláště nový trenér José Luis Mendilibar si musel v tu chvíli pořádně oddechnout.

Branka na 1:0 se postarala o řádné oživení hry. Barral i Córdoba zahodili slibné šance a García se jim pak málem pomstil svým druhým zásahem večera, ovšem tentokrát jeho přímý kop skončil smolně jen na brankové konstrukci. Ve zbytku zápasu si již Levante nebralo žádné servítky a v krátkém časovém rozmezí nasbíralo hned čtyři žluté karty. Navzdory nervóznímu závěru a zoufalému bránění posledního rohového kopu se každopádně mohli po konečném hvizdu mocně radovat z prvního letošního vítězství a odpoutání ze dna tabulky.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 0:0

24.09.2014 22:00

Góly: -

Stoprocentní barcelonský start do nové sezony je u konce. Stopku katalánské ofenzivě vystavila na domácí půdě Malaga, která udržela čisté konto a bere ze zápasu bod za bezbrankovou remízu. Alespoň série zápasů bez jediného inkasovaného gólu tak Barceloně zůstává i nadále. Přesto je něco takového po zápase, v němž hosté netrefili ani jedinkrát soupeřovu bránu, hodně chabou náplastí.

Malaga letos rozhodně plní funkci zabijáka favoritů, neboť si již v letošním ročníku vyšlápla na loňský čtvrtý Athletic a nyní udržela na uzdě i Barcelonu. A nejen že Messiho a spol. k ničemu Andalusané nepustili, sami navíc udělali z Claudia Brava v hostující brance jednoho z nejlepších hráčů Katalánců. První šance domácích přišla už v sedmé minutě, kdy Nordin Amrabat poprvé ozkoušel Bravovu pozornost.

Po osmnácti minutách první půle nezamířil přesně Sergi Darder, a až teprve tehdy se poprvé k životu probral i favorizovaný gigant. Lionel Messi ovšem navzdory svým nesporným kvalitám tentokrát v zakončení uvnitř šestnáctky hrubě selhal a Neymar pak těsně před odchodem do šaten trefil pouze Sergia Sáncheze.

Po změně stran byla dominance domácích ještě patrnější. V devětašedesáté minutě vybojovala Malaga přímý kop po Douglasově faulu na Luise Alberta, z nějž sám postižený vyslal na svého někdejšího zaměstnavatele krásnou střelu do horního růžku. Claudio Bravo však ukázal v plné parádě, proč se těší důvěře trenéra Enriqueho a dokázal míč vytěsnit kolem tyče. Barcelona tak unikla potupné prohře, které se kupříkladu Real Madrid letos již dvakrát nedokázal vyvarovat, a bere z jihu Španělska alespoň bod.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 1:0

24.09.2014 22:00

Góly: 19. Gerard Deulofeu

Jediná branka rozhodla duel mezi Sevillou a Realem Sociedad. Do sítě Basků se v 18. minutě trefil Gerard Deulofeu, jenž svým prvním gólem v novém dresu zařídil Andalusanům třetí vítězství v řadě. Sevilla se díky zaváhání Blaugranas bodově dotáhla na první příčku, San Sebastian se potápí hlouběji do spodní poloviny tabulky.

První minuty sice patřily hostům, kteří se snažili napravit dojem z několika posledních nepovedených vystoupení. Byli to ale domácí, kdo se v 18. minutě dostal do vedení a branka Gerarda Deulofeua rozhodně stála za to. Z levé strany nejprve vyslal vysoký centr do vápna hostů Trémoulinas, za beky Realu se pak vynořil úplně nekrytý Deulofeu, jenž z první napálil míč do sítě - 1:0! Pro letní posilu z Evertonu to byla premiérová branka za Sevillu a dvacetiletý útočník ji náležitě oslavil.

Real znova propadl do herní mizérie posledních týdnů a nebyl pro rozjeté domácí přílišnou hrozbou. Vzepětí Basků přišlo až na konci první půle, ale více než pár nebezpečných standardek z toho pro svěřence Jagoba Arrasteho nevzešlo.

Po změně stran Sevilla na hřišti výrazně přiostřila a sudí Mateu musel hned čtyřikrát v úvodních deseti minutách druhé půle vytahovat žlutý kartónek, aby uklidnil přemotivované domácí hráče. Činili se však i hráči hostů a diváci tak viděli více přerušení než samotné hry. Sevilla hrála viditelně na udržení výsledku a Real se nedokázal vzchopit k soustavnému tlaku.

Domácí navíc mohli zvýšit svůj náskok, když Bacca vypálil v 79. minutě povedenou ránu z pravé strany, ale jako mnohokrát v druhé půli se pokus domácích mez tři tyče nevešel. Sevilla nepřestala ani na okamžik kontrolovat vývoj utkání a zaslouženě vyhrála. Třešničkou na dortu je prak pro Andalusany udržení druhé příčky, kde jsou pouze o skóre za vedoucí Barcelonou.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Villarreal CF 1:1

24.09.2014 20:00

Góly: 8. Mikel Arruabarrena - 71. Gerard Moreno

Maličký Eibar řádně potrápil favorizovaný Villarreal a nakonec vydoloval z utkání cenný bod. Domácí šli do vedení už v 8. minutě zásluhou zkušeného Mikela Arruabarreny, ale branka Gerarda Moreny ze 71. minuty nakonec rozhodla o spravedlivé dělbě bodů.

Domácím skvěle vyšel úvod utkání. Pořádně horko bylo v 8. minutě před Asenjovou brankou, míč létal ze strany na stranu, odrážel se od nohou obránců, až se dostal ke kopačkám Albentosy, jenž chytrou přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Arruabarrenu. Vytáhlý útočník šancí nepohrdnul a zasunul míč do zcela odkryté branky - 1:0!

Za hosty se snažil odpovědět hned ve 14. minutě aktivní Čeryšev, ale jeho střílený centr skončil o chloupek nad domácí brankou. Eibar se výrazně zatáhl a čekal na další příležitost k rychlému protiútoku. Iniciativa byla tedy především na hostující straně, žádné torpédo vyslané Žlutou ponorkou si ale cestu na místo určení nenašlo.

Ne příliš atraktivní hra z obou stran si vyžádala hned tři střídání před druhým poločasem. K výrazné změně obrazu hry to ale nevedlo. Obě mužstva čekala na chybu soupeře a šancí bylo pomálu. Defenzivní přetlačovanou se pokusil utnout v 65. minutě Javier Espinosa, hostující záložník ale se svou prudkou střelou z vápna neuspěl.

Už to vypadalo, že Eibar na svého soupeře vyzraje, v 70. minutě však přišla nenápadná, ale o to nebezpečnější akce Villarrealu. Na pravé straně vysunul Bruno Grardna Morena, ten udělal ve vápně hostů rychlou přešlapovačku a vyslal překvapivý oblouček na zadní tyč. Irureta byl na balón krátký - 1:1! Na Villarrealu byla patrná snaha zvrátit výsledek na svou stranu, vysílení domácí hráči však činili maximum možného, aby uhájili alespoň bod. To se jim nakonec podařilo a připisují si tak do tabulky již sedmý bod. Villarreal musí brát konečný výsledek jako ztrátu, vše ale může napravit o víkendu proti Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 2:1

24.09.2014 20:00

Góly: 39. Léo Baptistão, 89. Léo Baptistão - 20. Aritz Aduriz

Noční můra Athleticu ne a ne skončit. Baskové z Bilbaa si totiž připsali další porážku, již čtvrtou z dosavadních pěti kol, kterou mu tentokrát uštědřilo domácí Rayo Vallecano. A to přesto, že jako první skórovali hosté zásluhou Adurize. Díky dvěma brankám Lea Baptistaa Rayo vývoj utkání otočilo a zvítězilo 2:1.

Pro madridského trpaslíka ve stínu věhlasných a finančně movitějších klubů, jako Atlético či Real Madrid, šlo o vůbec první výhru v sezoně. To Athletic dost možná po dohrání všech zápasů pátého kola skončí na průběžné sestupové pozici. Hosté přitom začali zhurta a brzy zahrozili přímým kopem Beňata. Ten se ještě neujal, ovšem mrzet to svěřence Ernesta Valverdeho dlouho nemuselo. Oscar de Marcos poslal do šestnáctky precizní centr z pravé strany, který pravou nohou rázně usměrnil do brány Aritz Aduriz. Rayo bylo v tu chvíli natolik nesourodé, že jeho kouč Paco Jémez dokonce již na hranici půlhodiny hry učinil první střídání večera, když Quiniho nahradil Titem.

Podle všeho toto střídání domácí znovu nakoplo a hra se přelila spíše na druhou stranu hřiště. Šest minut před koncem první půle navíc přišlo i vyrovnání, byť poněkud šťastné. Do nebezpečného prostoru před brankou poslal centr Lica, a jelikož brankář Iraizoz zazmatkoval a nezvládl míč lapit, využil nastalé situace Baptistao. Jeho zakončení skluzem zařídilo poločasový výsledek 1:1.

Pak nejprve zkoušel štěstí Kakuta, ovšem zamířil těsně vedle. Mikel Rico vracel stejnou měrou na druhé straně, jeho pokus zase skončil na těle Abdoulayeho Ba. Rayo po změně stran hrozilo čím dál víc a mohlo litovat zmařené dvojité šance, když Lica pouze nechal vyniknout Iraizoze a Kakuta z dorážky minul. V poločase také přišlo druhé neobvyklé střídání domácích, kdy zraněného brankáře Álvareze musel nahradit Toňo. Toho brzy prověřil Aduriz, ovšem gólman Raya obstál.

Když už se zápas blížil do poslední pětiminutovky a stále nebylo rozhodnuto slušným šancím na obou stranách navzdory, hra začala gradovat naplno. Remíze neřešila nic ani pro jednoho ze zúčastněných, a tak musel Toňo sledovat nebezpečnou hlavičku Adurize, jak míří vedle, zatímco Iraizoz perfektně zachytil rovněž hlavičkový pokus střídajícího Manucha. Poslední slovo si však nakonec vzal Leo Baptistao. Útočník hostující z Atlétika Madrid zvládl dotlačit míč do sítě po Kakutově centru a bylo hotovo. Nic na konečném výsledku již nezměnil ani Aymeric Laporte po Beňatově centru, Athletic znovu prohrál a zdá se, že úspěchy na poli evropských pohárů jej přichází pěkně draho.

Více informací k zápasu

UD Almería - Atlético Madrid 0:1

24.09.2014 20:00

Góly: 60. Miranda

Atlético se pořádně nadřelo na výhru proti Almeríi, ale nakonec díky gólu Mirandy zvítězilo 0:1 a po remíze se Vigem si Simeoneho výběr částečně spravil reputaci. Domácí úřadujícím šampionům dlouho vzdorovali, ale nakonec odcházejí z utkání s prázdnou.

První poločas Almería překvapivě držela s favoritem krok, nicméně Rojiblancos byli o poznání nebezpečnější. Už v 8. minutě se po rohovém kopu dostal k nebezpečné hlavičce Godín, jenže míč odvrátil na poslední chvíli jeden z obránců. Domácí dobře zahušťovali střed hřiště a hosté museli pracně hledat recept na jejich soustředěnou obranu. Atlético oproti minulým zápasům přidalo na agresivitě, což fotbalisté Almeríe často pociťovali na vlastní kůži, zároveň však byli Atleti za tvrdou hru odměněni hned třemi žlutými kartami v první půli a stejný počet přidali i v druhém poločase.

Dobrou příležitost si ve 30. minutě vypracoval madridský Tiago, který podařenou střelou z dvaadvaceti metrů donutil gólmana Rubéna k vynikajícímu zákroku. Třetí velkou příležitost ke skórování zahodili hosté ve 41. minutě, když domácí lacině ztratili míč ve středu hřiště a ke střele se dostal Raúl García, ale i tentokrát byl na svém místě pohotový Rubén. Z velké převahy Madridských na konci prvního dějství se tak nezrodilo nic a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

I po změně stran pokračovalo Atlético v náporu. Otevřít gólový účet zápasu mohli hosté v 51. minutě, když rozhodčí pustili hraniční ofsajdovou situaci, avšak dezorientovaný Griezmann nakonec finální přihrávku vůbec nezvládl. Atlético nakonec spasila další standardní situace. Po hodině hry se k rohovému kopu postavil tradiční exekutor Koke a mladý záložník posadil míč přesně na hlavu nabíhajícího Mirandy. Prudká hlavička na přední tyči tak znamenala vedení hostů 0:1!

Zdvojnásobit náskok svého týmu mohl v 69. minutě Arda Turan, po chybě Santose pelášil turecký záložník sám na Rubéna, ten však dobrým výběhem jeho šanci zneškodnil. Almería dnes nedokázala Atlético výrazněji ohrozit a platilo to i v poslední čtvrthodině zápasu. Hosté hráli tvrdě, kouskovali hru a na jejich taktiku naneštěstí přistoupili i domácí hráči. Atlético tedy nakonec udrželo hubené vedení a po třech kolech opět uhájilo čisté konto.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo La Coruña 2:1

23.09.2014 22:00

Góly: 3. Nolito, 72. Joaquín Larrivey - 55. Isaac Cuenca

Celta Vigo se štěstím porazila vzdorující Deportivo La Coruňa, i když hosté několikrát sahali minimálně po dělbě bodů. V závěru utkání dokonce neproměnili pokutový kop a loučí se bez bodů.

Celta se snažila dostat svého soka pod tlak a od úvodních minut pořádně proháněla obranu Deportiva La Coruňa, ale stále častěji se jí nedařila kombinace. Vyšlo jí to až po třech minutách, kdy se hostující obrana dopustila vážné chyby a darovala míč Nolitovi. Ten měl spoustu prostoru i času na zakončení a střelou po zemi překonal Luxe bez větších potíží.

Krohn-Dehli nasadil k dlouhému sólu, před vápnem si chtěl obhodit Lopa, ale to se mu nepovedlo. Z určitého úhlu pohledu by divák mohl usuzovat, že se jednalo o hru rukou, ale sudí byl v dostatečné blízkosti a vše podle něj probíhalo v souladu s pravidly. Nolito se jako tank probíjel do vápna a až těsně před ním byl stažen Lopem k zemi, takže jeho tým dostal výhodu přímého volného kopu. K míči se postavil Orellana, ale jeho obstřel přes zeď do branky nezamířil a stočil se nad břevno.

O podobné zakončení se krátce poté snažil také Orellana, ale jeho technická rána mezi třemi tyčemi neskončila. Do konce první půle se nic zajímavého nestalo, ale o to atraktivnější byla polovina druhá. Na jejím začátku se prosazoval Postiga, který se dostával uvnitř pokutového území k míči ze strany, ale brankář Alvarez si poradil i s jeho pomalým pokusem a v klidu se k tyči natáhl.

Hosté se dočkali vyrovnání o chvíli později, kdy rychlou akci rozjeli již na polovině hřiště, z pravé strany poslal pod sebe míč Juanfran a Isaac Cuenca byl v pokutovém území jako doma. Dvěma rychlými kroky se dostal před svého strážce, zpracoval si míč a v poklidu jej uklidil za záda brankáře Alvareze!

Práci měl také Germán Lux. Medunjanin totiž udělal při rozehrávce chybu, na branku se už hnal Nolito a ze střední vzdálenosti pořádně protáhl zkušeného brankáře. Ani Alvarez nemohl být v klidu, protože se na něj hnal Farina, který se protáhl mezi dvěma obránci a zakončil. V pravou chvíli se do věci vložil Fontas, který vše vyřešil. Celta nadále tlačila a její úsilí bylo odměněno. Joaquín Larrivey si totiž naběhl do vápna a tam jej našel centrující Nolito. Larrivey si již poradil a hlavou prostřelil Germána Luxe!

Larrivey byl při chuti a snažil se obstřelit brankáře také technicky, ale to mu už nevyšlo. Poprvé trefil jen nejbližšího protihráče, následně se sám před Luxem prezentoval hezkým obloučkem, který Lux vytáhl mimo tři tyče. To největší drama nás ale teprve čekalo, protože Sidnei se dostal do pokutového území a trefil ruku Cabrala. Hrdinou okamžiku se ale stal Sergio Alvarez, který penaltu vyrazil!

Více informací k zápasu

Real Madrid - Elche CF 5:1

23.09.2014 20:00

Góly: 20. Gareth Bale, 28. Cristiano Ronaldo (pen.), 32. Cristiano Ronaldo, 80. Cristiano Ronaldo (pen.), 90+2. Cristiano Ronaldo - 15. Edu Albacar (pen.)

Real Madrid rozstřílel Elche a jeho defenzíva opět nadělovala. Bílý balet utancoval svého soupeře, který se nechytil zadaného tempa a až do konce nestíhal. Hrdinou utkání se stal portugalský mág Cristiano Ronaldo, který vstřelil čtyři branky. Jednu přidal Gareth Bale, který načal skvělý obrat. Jako první totiž udeřilo Elche.

Ve španělském tisku se hodně řešila jedna zpráva: Carlo Ancelotti se rozhodl posadit Ikera Casillase, který si v poslední době připsal několik nešťastných zákroků. Cenu, kterou mu Real Madrid udělil, obdržel v soukromí namísto otevřené scény před fanoušky. Logicky tím jen vzrostly spekulace o možném konci brankářské legendy v Realu Madrid. Tomu nepřidal ani trenér Ancelotti, který do utkání s Elche postavil do brány Keylora Navase. Na lavičce zůstal také Karim Benzema.

Real Madrid se pomalu stává jasnou ofenzivní silou, která oprávněně děsí každého soupeře. Výjimkou nebylo ani Elche, třebaže začalo velmi aktivně. Edu Albacar si připsal první úspěšný pokus, ale Keylor Navas jeho ránu zneškodnil. Ronaldo přiťukl balon dobře postavenému Kroosovi, který vypálil na brankáře Manua Herreru, který jen sledoval, jak míč letí kolem tyče. Velký šok přišel pro Real Madrid o chvíli později, kdy se Cristiano Ronaldo zapojil do obranné činnosti. Ke své smůle ale při pokusu o odkop míče kopl do Mosquery, takže sudí Clos Gomez nařídil pokutový kop. Ten s úspěchem proměnil Edu Albacar a Elche slavilo.

Po šanci postupujícího Marcela se do akce dostával Gareth Bale a jeho první rána ještě neskončila v síti. Když to nešlo střelou, pokusil se Bale zakončit hlavou a to mu šlo evidentně lépe. Z pravé strany se do vápna dostal talentovaný James Rodriguez, který centrem našel hlavu Balea a někdejší hráč Tottenhamu Hotspur srovnal na 1:1.

Aby se šance z pokutových kopů vyrovnaly, nařídil sudí Clos Gomez po pádu Marcela v pokutovém území další penaltu, tentokrát ve prospěch domácích. Těm jeho rozhodnutí přišlo vhod, protože Cristiano Ronaldo zahrává pokutové kopy s tradiční jistotou. Nemýlil se ani tentokrát, takže Real Madrid vedl 2:1.

Ronaldo se stal hlavní postavou večera, protože o chvíli později navýšil skóre. Po další povedené kombinaci Realu se míč od Isca dostal k Marcelovi, jehož centr z pravé strany zastihl právě portugalského útočníka. Jeho schopnost vyšplhat do vzduchu je dobře známá, přesto si na ni ale obránci Elche nedali dostatečný pozor. Ronaldo se nemýlil ani tentokrát a Real vedl o dvě branky.

Ještě do konce poločasové pauzy se zastřeloval James Rodriguez, který nejprve pálil sám, poté volil raději centr. Hráčem, kterému byla přihrávka vzduchem adresována, se stal obránce Sergio Ramos, rovněž výtečný hlavičkář. Ten ale namísto branky zamířil jen do rukavic brankáře Herrery. Ve druhé půli se nejprve zastřeloval Coro, kterého ale zradilo zakončení. Na opačné straně se do zakončení dostal Ronaldo, kterého vyslal dobrou nahrávkou Marcelo. Ronaldo ale bodlem neuspěl.

Po hodině hry se k zakončení dostal z volného přímého kopu Ronaldo, kterému asistoval Toni Kroos. Portugalec ale pálil jen do Herrery. Deset minut před koncem se Ronaldo prohnal do vápna a byl faulován, což sudí ocenil opět penaltou. Tuto příležitost si Ronaldo nemohl nechat ujít, takže se postavil k další penaltě a opět byl úspěšný - 4:1. Poslední branku vsítil opět Real. Toni Kroos sice ještě napálil břevno, ale Cristiano Ronaldo svůj fenomenální výkon zakončil o něco přesněji. Spolupráce s Balem mu svědčila a sám před brankářem se Portugalec nemýlil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF541013:213
2.FC Barcelona541011:013
3.Sevilla FC54109:313
4.Atlético Madrid53207:411
5.Real Madrid530218:99
6.Celta Vigo523010:79
7.Villarreal CF52217:48
8.Granada CF52214:38
9.SD Eibar52125:47
10.Málaga CF51313:56
11.Espanyol Barcelona51227:85
12.UD Almería51224:55
13.Rayo Vallecano51228:105
14.Real Sociedad51137:84
15.Deportivo La Coruña51137:144
16.Elche CF51135:134
17.Levante UD51131:104
18.Athletic Bilbao51044:63
19.Getafe CF51042:103
20.Córdoba CF50233:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (672)

Přidat komentář
M.Vaza

CR král

Reagovat
puji

Barrandova

Reagovat
M.Vaza

By mě zajímalo, který klub sis před tímto komentem vymazal z oblíbených..

Reagovat
puji

Real

Reagovat
bayern987

Reagovat
M.Vaza

To si udělal jedině dobře

Reagovat
puji

já vím

Reagovat
Kenneth

1. pro CR7

Reagovat
madridcan

1. pre Cristiana Ronalda!!!

Reagovat
madridcan

vedel som, ze cez mobil mam sancu ako komar v repelente...

Reagovat
Kenneth

taky

Reagovat
M.Vaza

Ještě chvíli bych váhal a byl bych tam kde Ty..

Reagovat
madridcan

V Kosiciach?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
M.Vaza

Reagovat
zekq

Ty pico....zabijak ten Ronaldo!

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID Cristiano King!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde vidět to v čem je Ronaldo naprosto výjimečný. Zatímco Messi se prostě s přibývajícím věkem přesune spíše na pozici špílmachra (díky svému geniálnímu myšlení), tak on bude stále nelítostný zabiják, kterému ta rychlost, výskok, síla neodejde v takové míře snad ani v pětatřiceti. Neskutečný.

Tím se nechci snažit ty dva hodnotit. Ono je to dost dané tím, co se prostě člověku líbí. Někdo ocení tohle, jiný zase, že Messi má úžasný mozek a fotbalové myšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by zaujímavé vidieť ich spolu v jednom tíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo na sobě určitě víc maká co se týče jeho fyzičky. Ty jeho cvičení jsou docela drsné.

Reagovat
migwel

jj včera hrál špílmachr tak mizerně (díky svému geniálnímu myšlení), že ho soupeř chytil pod krkem aby se konečně probral ...

Reagovat
Kenneth

Cristiano načíná 5. sezonu v Realu a už je 3. nejlepší střelec Realu v lize. Průměr 1,10 golu na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle meganákup se prostě povedl a za tu částku stál. Škoda, že se to nedá říct skoro o nikom jiném.

Reagovat
misinho7

on by bol hodnych aj 200 melonov proste on nema vycislitelnu cenu pre nas , on je proste neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už 6.

Reagovat
M.Vaza

Blázen kolik mu schází? Myslím, že neodejde, dokud to nedá.

Reagovat
zekq

Jeste 60 golu a stane se nejlepsim strelcem Realu

Reagovat
M.Vaza

Tak pokud se vážněji nezraní, následující sezónu to s přehledem dá, s tím jeho nasazením o to evidentně usiluje. Pak to bohužel vidím na návrat do Anglie..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi dobře jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si zatím jede vlastní ligu, uvidíme jestli se k němu Messi časem přidá..

Reagovat
loki5

4 zápasy 3 góly a 6 asistencí + zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

taky síla jak to má Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

zápas k dobru nemá CR vynechal jedno kolo

Reagovat
loki5

jj zapoměl jsem na to

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasu když už, zápas k dobru nemá

Reagovat
smazaný uživatel

když počítam LM

Reagovat
loki5

to pak přičti ještě jednu asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to jsme v hokeji nebo co? to je nějaká moda teď ty asistence...

Reagovat
M.Vaza

ještě bych zavedl i druhou asistenci pro jistotu

Reagovat
loki5

Nějak tě to nadzvedává.

Reagovat
bayern987

Kdyby měl stejnou statistiku Ronaldo, jako má teď Messi. Byl by jsi celej udělanej z toho, že tu někdo odsuzuje asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně,

Reagovat
loki5

4. barca páte kolo ještě nehrála

Reagovat
smazaný uživatel

Tymove trofeje >>>> Individualne trofeje

Reagovat
misinho7

tak barca tuto sezonu nema zatial este ani jednu trofej real uz ma jednu a liga je este len na zaciatku....

Reagovat
smazaný uživatel

ostatní týmy těch trofejí tuto sezonu mají mraky

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě, ale poslední 5 sezon jsme sledovali střelecké souboje Messi vs. Ronaldo (beru dobu odkdy je Ronaldo v Realu) a já chci další. Ono by to byla i celkem nuda kdyby si jel Ronaldo vlastní ligu a měl na konci sezony o xx gólů více než Messi.

Reagovat
LAM

Tak z příchodem Suareze a tim kde teď Messi hraje je asi jasný že se pozice v týmu změnila.Pokuď to tak bude nastálo tak Messi nebude dávat tolik golů ale možná pomůže víc týmu k trofejí.Ronaldinho taky nebyl žádnej golostroj a jak táhnul Barcu.

Je jen otázka jestli tahle pozice nebude Messimu vadit.

Reagovat
Billy McClane

Ved prave ta posledna veta

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct.. to si musí uvědomit on sám, ale určitě by měly být pro něj důležitější týmové výkony než nahánění gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pride o trofeje CB a pichichi .

Reagovat
smazaný uživatel

CB? to je co

Reagovat
smazaný uživatel

*GB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2014 už to má Ronaldo víceméně jistý (jestli se teda nezraní do konce roku) a možná si i toho je Messi vědom, že ho už nedožene.. uvidíme co další rok.. Kdo ví jestli to bude zase Ronaldo vs. Messi a nebo to po 7 letech vyhraje někdo jinej.. ale to je až za dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ve snu ho nemá jistý, vloni Messi nehrál skoro nic + zraněný a stejně předběhl Riberyho...Messi je oblíbenec, protekční synáček..

Reagovat
smazaný uživatel

jj nehrál skoro nic..

Reagovat
loki5

Nemyslím, že tohle Messiho vůbec zajímá. Proč by taky mělo.

Reagovat
LAM

Tak zas je pravda že v roce 2014 má CR 39 golů a Messi 35.To není velkej rozdíl jak si tu všichni myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldo má 3 trofeje + inviduální a Messi 2. místo z MS.

Reagovat
smazaný uživatel

hoď počet zápasů, Ronaldo byl v roce 14 pořád na hromadě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Messiho hra vydarene MS . Pre CR7 trofeje . Copa , LM . SuperC . + Rekord v LM .

Reagovat
technecium

Věřím spíš Messimu, ta trofej za nejlepšího hráče MS dělá dost.

Reagovat
LAM

Uvidí se jak mu to fakt vadí,ale on může bejt geniální i v tý záloze a dle mě enmyslí na individuální ocenění tak jako CR.

Možná to přestal řešit když udělal ten svěťák(91 golů) a řekl si že tohle už nikdo asi nepřekoná)

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to pride uplne zbytocne vsetko pre Suareza . Kludne keby ostal Sanchez tak to mohlo takto pokracovat .

Reagovat
loki5

Taky jsem koukal že se Messi spíše posunul do zálohy a docela to Barce svědčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano je nejlepší. Prostě král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Som zvedavy, ci zacne Messi sebcit aby dobehol Cristiana alebo sa obetuje pre tim a bude z neho nahravac

Reagovat
patas92

Proč by měl začít sobčit? Messi nesobčil nikdy a i tak to na Ronalda stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo se mu nahrávát na goly to ví přece každy

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že hráči Barcelony měli pod Guardiolou skoro zakáno střílet pokud je poblíž brány Messíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Z neho je nahravac celu doterajsiu karieru

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhé době jsem koukal na španělskou ligu ... to Elche bylo tak špatný že i Slavia by jim dala bůra ... sice padají góly ale vypadalo to jako trénink Realu ...

Reagovat
smazaný uživatel

a nevíš kdy má trénink Leicester?

Reagovat
dantetomas

Mali ho v nedelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto

Ta 1. pencle vtípna no ale Ronaldo je borec a myslím že tu druhou mohl nechat kopnout nekoho jineho

Reagovat
misinho7

preco by mal niekoho pustat na tu penaltu ked mal nadosah hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

GB pre CR7 uz je dokonane

Reagovat
LAM

Teď jsem kouknul na ty penalty a ta první byla jako co?To už budou Realu pískat pencle i když se hráč přiblíží k někomu z Realu ne Tu druhou taky mohl v pohodě ustát.Kdyby takhle padl Neymar tak by tu zas všichni blili,ale CR už je to asi standart.

Reagovat
loki5

Tady se zpochybňuje každá penalta je to už místní zvyk.

Reagovat
M.Vaza

První penalta Realu byla odveta sudího za penaltu Elche, obě směšné..

Ta druhá nevím zda ho fakt sundal či ne, nějak se mi v tu chvíli sekal stream..

Reagovat
LAM

tak pokuď rozhodčí dává penalty kvůli tomu že pískl jinou tak to může zabalit.Navíc tady fakt nebylo co pískat.

Reagovat
M.Vaza

Těžko říci, dle mě první dvě asi neměl pískat vůbec, to už pak může být pencle za vše..

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak dík.

Reagovat
puji

Tak nafilmovat penalty Barca tak už tu je bílé onanie

Reagovat
Mrvinho

No tak teď hrál Real, tak je to naopak..

Reagovat
alcantara

Najhorsie na tej dvojici je to, ze raz bude musiet skoncit Kazdy sa prikloni k tomu svojemu, co clovek, to nazor, kazdopadne Cristianova pripravenost je fantasticka, tak dokonale fyzicky pripraveneho futbalistu som nikdy nevidel, co zvyraznuje este jeho jedinecny somatotyp. On ma fakt telo robota, taky perpetuum mobile, ktoremu nikdy nedojde stava

Reagovat
smazaný uživatel

dík za článek

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiš on těch gólů má už 9? To je docela brutální, tohle když udrží, tak pojede na rekord. Každopádně už ve Zlatý kopačce předehnal Costu i Gignaca, to je základ úspěchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně za rok jde do MU...do Nejlepší ligy světa. Už to řekl,že je PL nej a řekne to za rok zas. To tu zas bude pro změnu pro realisty naprostý chuj. Furt dokola

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim jestli nejlepší ligy světa, to moc nechci rozebírat...ale nemyslim si, že se tam vrátí zrovna za rok, navíc, pokud letos s Realem třeba vyhraje nějakou trofej, mohl by se tam stát nejlepším střelcem a tak

Reagovat
smazaný uživatel

MU ho chce a on tam chce. Navíc nemá zrovna u Peréze na růžích ustláno ( nebudu to dál rozebírat) a ON tam půjde. O tom sem přesvědčený !

Reagovat
smazaný uživatel

Až překoná Raula a stane se nejlepším střelcem Realu možná, příští rok ne.

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. mám jiný názor

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Ty si spíš čím dál senilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

PL neni nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno za posledních cca 5-6 let. Loni byla prim asi PD.

Reagovat
CHONG

Už vidím, jak ho Florentino prodává a už vidím, jak Cristiano přestupuje do rozjebaného týmu bez LM a s tím, že mu chybělo jenom pár gólů na to, aby byl nejlepším střelcem v historii Realu (Raúla v této sezóně podle mě ještě nedotáhne). Sni dál, kamaráde

Reagovat
Kily

tak jestli se před případným odchodem chce stát nejlepším střelcem historie Realu, tak by tahle podmínka mohla být v letošní sezoně splněna

Reagovat
smazaný uživatel

může bejt. Já jen nemíním tady reagovat na stupidní komenty od místních subjektivních fans realu. Pakáž !

Reagovat
CHONG

Ty sem přiběhneš se snůškou totálních hoven a pak máš ještě tu odvahu mluvit o stupidních komentech ostatních. Bravo, maestro.

Reagovat
smazaný uživatel

60 golov za sezonu ? Tak tomu moc neverim

Reagovat
DelPiero137

Podla expresky mu chyba 32golov, u neho to nie je az tak nerealne vo vsetkych sutaciach.

Reagovat
Robochelsea

Cristiano je presne ten typ, čo pôjde hrať na vrchole kariéry do klubu bez LM. Ak sa tam vráti, tak podľa mňa za 2-3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga světa Od fandy autobusu to zrovna sedí

Reagovat
Billy McClane

OT:

Travim momentalne dovolenku na Mallorce a okrem nemeckych dresov sa tu dost vo velkom nosia ruzove dresy Realu Od Realu asi celkom dobry tah a nosia to aj zeny a "muzi"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většina si to koupila jenom pro zasmání.

Reagovat
puji

kupují to němci,ti vždycky měli vkus

Reagovat
CHONG

Mallorca, má milovaná destinace

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem byl letos v Andalusii (asi 30 km od Huelvy smer Portugalsko) a tak samo. Docela jsem koukal... Navíc me prekvapilo, ze cca 50% lidi chodilo v dresech Realu, 30% Barca a zbytek Sevilla/Betis). Taky to tam prodávají černoši na plážích a na ulicích?

Reagovat
jany kozak

tiez som tam bol dva roky dozadu to slnko okolo obeda bolo peklo

Reagovat
Billy McClane

Cernosi tu predavaju vsetko mozne, ale dresy nie.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Nejslepšího hráče PD - MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sem taháš toho uměle pěstovaného kousače nehtů, dneska se oslavuje člověk, co se vypracoval sám bez hormonů, jen pílí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen.. uvědomuješ si, že Messimu bylo dodáváno tolik hormonů, kolik mu scházelo? Že to vlastně žádná výhoda pro tělo není, spíše naopak po ne zrovna krátký čas?

Reagovat
bayern987

Reagovat
dextroza_m

ty jsi kus omezeného idiota

Reagovat
Virtuos

Deportivo moze mrziet nepremenena penalta z 89 min., zdalo sa mi, ze Medunjanin neni primarne urceny na tuto cinnost, kedze uz si to pripravoval Cavaleiro, lenze samotny zahravac ho prehovoril, ale na to sa tiez nemozu vyhovarat, kedze hlavny tlak muzstva z La Coruni prisiel niekedy od 85 min. co bolo dost neskoro

Reagovat
santini

Výborne Celta!!! letos by to mohlo byť aj na poháry

Reagovat
Phillipinho

Pod Berrizem hrajete asi jeste letos lepe nez minuly rok pod Luchem, ale dosahnout na pohary bude nesmirne tezky....

Reagovat
santini

hlavne je to dobre poskladané, ten tím má stále na viac, ako na to, čo hrá... v top 10 ale určite skončíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

proč ten smích?

Reagovat
Kokesh

Ani slova pro něj nestačí. Jeho celková bilance v Realu je neuvěřitelná a nikdo se ji nevyrovná. Golostroj, co nemá hranice. Lepšího hráče po Raulovi co hrdě nosí na zádech 7 a je symbolem našeho týmu, jsme si nemohli přát. Odcházejí mu dvorní nahrávací posledních sezón, i tak projevuje svou velikost v každém zápase. Král Cristianoooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Nie, Raúl pri všetkej úcte k nemu kvalitami nedosahuje úroveň Cristiana Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase to byl sympaťák jak hrom. ale Cris je prostě lepší

Reagovat
Pasha

Raúl sympaťák ? Bez debaty, mne osobne chýbajú legendy tohto typu aj v súčasnosti. Pomaly to všetko odchádza. Hráči, na ktorých som vyrastal.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ako gaucovy fanusik mam pocit CR7 nema taky vztah ako k Realu ako Raul.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Vale ,Sevilla,ATM a Bilbao win.

Reagovat
Phillipinho

Vale nehraje dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Věčné hádky o tom,zda je zlepší messi nebo Ronaldo..každý hráč má dvojí přednost, čím je výjimečný. Ty dva nelze srovnávat... já Barcelonu nemusím, ale mám k tomu klubu respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

tady nelze srovnávat ani Real a Barcu. Celou historii PD je z 90% jeden z těch dvou lepší. X let jeden pak druhý. Krom výjimek (loni) je to furt to samé. A proto je zajímavější PL. Možná ani ne tak lepší jako 100% napínavější a proto to moje "lepší".

Reagovat
smazaný uživatel

To ze je lepsia kazdy rok dokazuje v LM . Snad aspon polovica z top 4 PL postupi konecne z tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

že vůbec reaguju na nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

paradny argument

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu tady rozjíždět dlouhé,zbytečné debaty,ale když sme u LM tak si projeď posledních 10 let v LM kdo se kdy ,kde dostal ( kluby z PL a PD) a pak tady piš. Pokud nesleduješ fotbal 4 roky. Když si vybavím cca 4 týmy z PL a JEN dva z PD tak ten jeden z PD je krom loňska totální provar a musel to zachraňovat jeho konkurent. No a ten byl Ale i tak .......

Reagovat
Robochelsea

Malaga, Sociedad, Bilbao Zo Španielska chodia do LM takéto ,, velkokluby".

Reagovat
BBystr

Ano a tieto velkokluby pravidelne porazaju tie z Anglickej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky jsi tady rozvinul věčné téma, která liga je nejlepší. Ono by se o tom dalo diskutovat dlouho...jde spíše o to,jaká soutěž komu vyhovuje. Španělská liga je ví se o technice,častěji tam jdou vidět pěkné kombinace, akce...ale ta liga je co se týče konkurenceschopnosti týmů na tom hůře. Ono je celkem zázrak,že to urval minulou sezónu někdo jiný, než areál či Barca.. PL je zase více dynamicka,hraje se přímočařeji a jsou tam tvrdší souboje...tu ligu jsem vždy sledoval s větším napětím než PD....je tam větší okruh týmů, kteří můžou zasáhnout do bojů o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

jo souhlas. Však něco podobného sem tu už několikrát psal. Proto je PL ( podle mě) o dost lepší. Nejde o styl,techniku,tvrdost,kombinaci,ale o to že na začátku soutěže je v PD z 90% mjasné kdo bude mít titul , natožto v PL nikdy. A navíc teď se tam sypou další týmy jako EFC a Tottenham. O City,LFC,CFC AFC a MU nebudu ani mluvit.

Reagovat
Phillipinho

Tak Everton,Liverpool nebo Tottenham na titul nemaji.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC má ale to není důležité.Snad sem tady jasně vyjádřil ten rozdíl mezi PL a PD a i "úspěchy" týmů z PL a PD v LM za poslední ty roky. Jedině FCB má renomé v Evropě. Jestli tu někdo chce uvádět Real Madrid,který vyjma loňska byl celou dobu ostudou v LM tak ..... ti lidi nejsou soudní a nemám proč se s nima bavit. A že jich tu je habaděj

Reagovat
homeles8

OT: nějakej dobrej Psycho-thriller/horor?

Reagovat
smazaný uživatel

psycho-thriller? Máš zkouklou tvorbu D.Lynche? např. http://www.csfd.cz/film/6256-mulholland-drive/

nebo ve stejným stylu http://www.csfd.cz/film/321409-nepritel/

Reagovat
homeles8

nemám :-) poprvý mi lidi radí něco co neznám. Díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

Mulholland Drive je dobrý, ale chce možná vidět víc než jednou nebo hodně dobře sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

klasická lynchovina, já to doteď nepochopil a už jsem na to rezignoval něcou něho chápat. Ale jeho filmy se mě líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl po shlédnutí úplně mimo. Dokonce na to existují celé bakalářky, které vysvětlují děj Jedna taková mi nakonec pomohla pochopit, jak moc geniální ten film je

https://dspace.k.utb.cz/bitstream/handle/10563/7087/slez%C3%A1k_2008_bp.pdf?sequence=1

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo

já sem nepochopil i toto:

http://www.csfd.cz/film/6255-lost-highway/

a nakonec jsem se dočetl, že to ani pochopit nejde, že to je prostě otevřenej konec pro různý interpretace. Tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Spoilery: ja myslím, že se to dá pochopit krásně. Zase jako MD, je to sen a hlavní postava je schyzofrenik, jak se dostává do věznice a začne mit ty bolesti hlavy, tak právě začiná jeho sen, který odraží realitu a chce se nějak vyrovnat s minulostí jeho ženy - pornoherečky a taky proč ji zavraždil. Nakonec to konči tak jak, že zazvoní a to je vlastně začátek filmu.

Reagovat
Josifek

Já ted nemám čas to číst, takže nevím, co tam je, ale já ten film pochopil tak, že byl natočen tak, že se pochopit prostě nedá, což je tedy vlastně cílem filmu. Beru to jako boj proti klasické filmařské koncepci/konvenci - zamotaný spletitý příběh, kdy se postupně dějové nitky splétají a ve chvíli, kdy má přijít rozuzlení, tak Lynch prostě udělá naprostý opak a nic nedává smysl. Nevím jestli to beru správně, ale podle mě byl film natočen tak, aby se chápat nedal, já to beru jako takový projev vzdoru proti dogmatismu, kdy má na konci filmu většina věcí do sebe zapadnout a dávat smysl (což se třeba v životě běžně často neděje).

Jinak z Lynchovi tvorby se mi více líbil Sloní muž.

Reagovat
madridcan

Od Lyncha odporucit Mulholland Drive? Jednoznacne Mazaciu hlavu, Slonieho muza, Divokost v srdci alebo v neposlednom rade Modzy zamat

Reagovat
smazaný uživatel

Pod zemí. Je to letošní ročník. Ale kvalitu nevím, neviděl jsem to, na ČSFD má jen 61 %.

Reagovat
smazaný uživatel

podle traileru to vypadá na solidní blábol

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá klasika, kterou ale spoustu lidí nevidělo - Telefonní budka.

Nebo nový, překvapivě hodně dobrý film, který vzhledem k jeho délce taky spoustu lidí nevidělo - Zmizení.

Reagovat
smazaný uživatel

návrat ztraceného syna

Reagovat
smazaný uživatel

respektive ses asi jen zapomněl přelogovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty nejseš Patas92 nebo Kluivert9?

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty seš náplava.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po kiwwim největší kašpar anglické sekce mě chce něco říkat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
patas92

Reagovat
Pasha

Akože návrat CR7 do Manchestru United ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

budku jsem viděl zmizení zkusím, díky moc

Reagovat
madridcan

Co mate vsetci s Prisoners? Tesil som sa velmi na ten film, ale posobi ako vykradacka(prvky z Tajomnej rieky su celkom zrejme) a dlzka teda problem je. Vela zbytocne hluchych miest.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už těžko natočíš filmy, kde někdo neuvidí vykrádačku. Jde čistě jen o vcítění se do postav v tom filmu. Takové filmy jsou pro silně empaticky založené lidi, kteří rádi čtou knihy, umí se ponořit do děje a nad listem papíru prožívat opravdové emoce.

Není to film pro každého, ostatně jako každý film, ale mě osobně hodně dostal a právě ta délka jen prohlubuje to utrpení a zoufalství postav... a u spousty lidí utrpení a zoufalství, jak je to dlouhé To jsou ale právě ti, které ten film neoslovil, jinak délka problém vůbec není.

Reagovat
madridcan

S tym prirovnanim nesuhlasim. Citam velmi rad a velmi casto. Som si dal zavazok od zaciatku roka, ze budem citat este viac ako som cital a zabrdat aj do odvetvi, do ktorych som nezasahoval. Ja sa viem vzit tak do deja, ze cas sa zastavi a napriklad raz som cital tolko, ze som zabudol ist na skusku Takze nevcitenie sa do deja u mna fakt nehrozi.

Skor by som povedal, ze na ten film musis vychytat naladu a mat zaujem si vsetko vsimat. Atmosfera a vsetko ma celkom chytili, ale potom vo vysledku som si uvedomil, ze ma to nejak neoslovilo. A hlavne ma celkom stve zbuchany koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě to nejde aplikovat na každého, protože jak říkáš, musí být chuť a navíc tam hraje hodně věcí roli, jako třeba herci, kteří do těch rolí nemusí sednout každému. Jsou filmy, které pro mě byly odpad a po opětovném zhlédnutí naprostý skvost. Já nechodím násilím do kina, jen abych něco viděl atd. na filmy jako je Prisoners musím mít opravdu náladu.

Reagovat
Reggie

Pro me je Prisoners pecka! Jeden z nejlepsich filmu lonskeho roku, ale jak pises, 100 lidi - 100 chuti . Ja mam tenhle zanr proste rad a ikdyby to bylo o hodinu delsi, tak jsem pro

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

letošní Zmizeni (Prisoners), nebo La Cara Oculta, Grave Encouters,, Záhada Blair Witch, filmy od Jamese Wana a Guillerma del Tora

Reagovat
homeles8

ok, díky moc, nic z toho jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si neviděl Blair Witch tak pak nevíš co to je bát se v noci jít vychcat

Reagovat
smazaný uživatel

božeeeee děcka

Reagovat
homeles8

ne, to fakt nevim a určitě to nebudu vědět ani o zhlédnutí blair witch

Reagovat
Shevchenko

Ještě lepší je si ale zahrát The Eight Pages.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě napadlo Memento od Nolena, taky parádní filmeček..

Reagovat
smazaný uživatel

jak Memento tak Lynchoviny jsou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Americký zločin

Reagovat
smazaný uživatel

výborná věc

Reagovat
smazaný uživatel

ale strašně jsem se potom cítil, vzhledem k tomu že se něco takovýho skutečně stalo

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem se nejhůř cítil po tomto a že jsem toho viděl/zažil

http://www.csfd.cz/film/230420-poughkeepsie-tapes-the/

toto je šílený peklo a psychickej teror

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli bych snesl něco depresivnějšího než Americký zločin, ale dám tomu šanci, dík za tip

Reagovat
smazaný uživatel

je to handcam, nevím jestli se ti ten žánr líbí já ho miluju a viděl jsem snad všechny handcam horory co jsou na csfd

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě nepamatuju se že bych nějaký takový viděl zatím

Reagovat
smazaný uživatel

tys viděl hodně málo.

Reagovat
homeles8

napiš něco ty

Reagovat
smazaný uživatel

třebas humen centipede?

Reagovat
smazaný uživatel

human....

Reagovat
smazaný uživatel

béčková sranda. To nemůžeš brát vážně, to není psycho, to je prostě for fun

Reagovat
smazaný uživatel

resp. zatím jsem viděl jedničku, dvojku ne

Reagovat
homeles8

dvojka je ještě víc fun To je film tak s kamarádama s pivem a trávou si to pustit a smát se tomu a ne doma sám v noci se toho bát.

Reagovat
smazaný uživatel

bát se u hororu toho typu co ste tu psali?

Reagovat
homeles8

já je neviděl. Každopádně já už se nebudu moc bát nikdy, no. Koukal jsem na tahle píčoviny od 5ti let, tehdy jsem se bál úplně všeho a jak jsem vyrost, tak už se nebojim ničeho. Tak si to chci nějak popřít. V reálným světě to moc nejde, tak to chci zkusit filmem.

Reagovat
smazaný uživatel

no já se taky u hororů nebojím. Kdysi jak začlo SAW tak mě to chytlo,ale pak..... Jinak si nepamatuju super horor! Ještě vím,že mě pobavilo Metro. Jinač nevím no. Ale jako ta T. budka nebo Blair.... . To byly filmy na odpoledne,pak vypnout a už nikdy. A Blair Witch sem myslím viděl jenom jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem i dvojku a sranda to pro mě je. Ale zdejší kecy o strachu jít na záchod? néééééé.

Reagovat
homeles8

a já čekal že ty budeš mít nějvíc pscyho

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím... co sem tu četl od Vás za sranda filmy ve stylu Tel. budka,Blair witch nebo Americký zločin tak opravdu sem jinde. To byly filmy na nudnou neděli v 17 hodin bo na naší TV je třeba Vítr v kapse.

Reagovat
homeles8

jo, ale Zrovna stonožku však to je to samý. Resp. na ten americký zločin se podívám, ale dávám tomu víc než human centipede Mě to přijde komický že ti přijde slabý blair witch, ze kterýho jsou všichni posraný a hodíš sem human centipede

Reagovat
smazaný uživatel

Nic mě teď momentálně nenapadlo.....

Reagovat
smazaný uživatel

prej sranda filmy a dáš sem stonožku Ty si vážně výplach

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak Blair ..... je top jo?

Reagovat
Shevchenko

Tak rozhodně to je klasika, která stojí za to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše. Jednou a dvojku už NEEE !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Telefonní budka je klasický psychologický thriller/drama. Nemůžu vypsat filmy, u kterých by se bál, když jsem se u žádného filmu nikdy nebál Prostě filmy, které si pohrají s psychikou, u kterých musíš přemýšlet, vžiješ se do utrpení hlavního hrdiny.

Bát... to bych musel vybrat Nesmrtelnou tetu, protože jsem byl hodně malý a tu krávu jsem nesnášel

Reagovat
smazaný uživatel

No pro mě je Telefon. budka klasický obyčejný thriller. Tzv dalo se to,ale že bych si nahrál (jak to u některých filmů dělám) a kouknul se ještě někdy tak to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A strach? Tak možná u OKO ( USA). Nebo trošku u Lesní duch (nejnovější verze). Ale jinak si nepamatuju,že bych měl "mokro" mezi kytama.

Reagovat
smazaný uživatel

oboje béčka. Pobavily, ale nic víc....

Reagovat
Shevchenko

http://www.csfd.cz/film/205371-deti-ze-stanice-leningradska/

Je to sice dokument, ale bylo to to nejhorší, co jsem zatím viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je klasika ale takových tvrdých dokumentů je víc

Reagovat
homeles8

dej jich pár.

Reagovat
homeles8

sice něco jinýho než mám teď náladu, ale jinak jsi se trefil, zejtra si to pustim a budu o tom vyprávět těm kreténům v práci

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

viděl a dobré.

Reagovat
homeles8

ok, to se mi líbí, tak díky

Reagovat
smazaný uživatel

No a samozřejmě ještě Hra, což jsi nejspíše viděl, ale není nikdy na škodu pustit si to znovu, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda? Skončíš v pekle, kde na věky věků budeš koukat na Kameňák a Babovřesky.

Reagovat
homeles8

neviděl

Reagovat
Shevchenko

Nebo Volný pád

Reagovat
madridcan

Otazka casu kedy to bude mat realny obraz

Reagovat
F.Torres

Nejlepší horor poslední doby je jednoznačne V zajetí démonů

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ďábla.

Mám ho mezi svými TOP.

Škoda (i pro mě), že jsou u nás známý převážně americký filmy (který jsou z poloviny sr*čky, ale dávají hromadu peněz do marketingu), pak člověk ani neví o co přichází za filmy z jiných zemí.

Reagovat
smazaný uživatel

priamy prenos zo slovenskeho parlamentu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zase vysimulovano?

Reagovat
asskicker

Ale ved to z neho robi komplexneho hraca, simulovanie mu ide rovnako dobre ako strielanie golov, proste legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedna no...

Ti rozhodčí, to bych blil!!!! Zápas co zápas hrubé chyby!

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď vidím tu druhou. No to je fakt katastrofa, co na něj sudí foukají. Minulý kolo vyskákaná penalta. Tohle kolo totálně nasimulovaná.

A jako třešnička na dortu ta Marcelova, která už je úplně mimo realitu.

Letos jsou ti sudí naladění na bílou notu.

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo simuace a ronaldovu bych určitě nepískl..

Reagovat
madridcan

200 pre Cristiana Ronalda, Pichichi za sezonu 2014/2015, drzitela Zlatej kopacky za sezonu 2014/2015, drzitela Zlatej lopty za rok 2014 a najlepsieho hraca na svete

Reagovat
smazaný uživatel

klidně pokud soutěže vyhraje barca

Reagovat
Josifek

Reagovat
10FKK

Golden Dolphin 2001 - 2014 Pro největšího podvodníka fotbalové historie..

Reagovat
madridcan

Cez neplatica dani sa len sotva v tomto dostane

Reagovat
10FKK

Co mají daně společnýho s fotbalem? Ty si vážně chceš obhajovat simulanta chybou firmy, která to měla na starosti? Tak to klobouček dolů!

Jaký to je fandit takový špíně?

Reagovat
madridcan

pises o podvodnikovi, tak som ti k tomu nieco napisal. Nemienim s tebou dalej viest tuto diskusiu Prijemne popoludnie Ti prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Simulace = podvod, nebo to máte pod bílou zástavou jinak? A neodpověděl si na otázku, což je neslušné...

Kdybych čistě hypoteticky fandil realu, tak se stydím i ve sklepě, ale každý jsme z jiného těsta a jak říkala babička vrána k vráně sedá... I tobě hezký den.

Reagovat
madridcan

Ja mam ve sklepe dceru s ktorou mam syna....tam na stydlivost neni priestor. Dakujem pekne

Reagovat
10FKK

Už chápu proč mu fandíš.. Není zač.

Reagovat
migwel

... můžeš se vztekat, můžeš nadávat - ale to je jediný co s tím můžeš udělat - tak si to užij...

Reagovat
10FKK

To se směješ své hlouposti? Nechtěl by sis radši užívat čestnej fotbal, než tyhle prasárny?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne sa chce fanúšik barcelony do nekoho navážat že je simulant?

Reagovat
F.Torres

proč reaguješ Neymarem?

Reagovat
10FKK

Ten má do plačky strašně daleko.. Viděl si Barcu v Levante? Tam ustál souboje po kterých se cr válí několik minut..

Reagovat
CHONG

Bože, ty jsi ale idiot, sám fandíš týmu, kde je simulantů dvanáct do tucty, ba co víc jeden z té enklávy prohlásil, že simulování je chytrost hráče a ještě si dovoluješ nazvat Cristiana největším podvodníkem fotbalové historie, kde je Maradonova ruka, Henryho ruka, Kanibalův volejbal na brankové čáře, všechny korupční a dopingové kauzy a x dalších věcí. Příště než něco plácneš, tak radši napočítej do deseti a zhluboka se nadechni, ať se zase tak masivně neztrapníš.

Reagovat
10FKK

Nikdo ze jmenovaných nepodváděl pravidelně a dlouhodobě, tak se uklidni. To že si dement už si dokázal několikrát, teď se předvádíš jako pokrytec?

Nesnáším simulace všech hráčů a to bez rozdílu věku a pohlaví. Nesnášel jsem Buse, když měl své období, to samé u Alexe a Neymara (na rozdíl od tebe nestrkám hlavu do písku a umím přiznat chybu i u oblíbeného klubu). A to nikdo z nich ani všichni dohromady nenadělaj takový parády co předvádí plačka... Pokud to nevidíš, tak si imbecil a nemáme se o čem bavit.

Reagovat
CHONG

Překrucování skutečnosti ti celkem jde, ve zbytku už bohužel tak silný nejsi

Reagovat
10FKK

Co to blábolíš? Kde překrucuju skutečnost?

Reagovat
CHONG

V každém druhém příspěvku

Reagovat
10FKK

Na víc se nezmůžeš?

Reagovat
CHONG

Víc netřeba

Reagovat
migwel

... a u Messiho ... ? tomu jste přece mimo jiné za ty jeho simulace dali 4 Zlaté míče... tak proč by to nedělali jiní ... ? jiné za to odsuzuješ - že by jsi v tom měl chaos ?

Reagovat
10FKK

Už ty houbičky nejez.. Už blábolíš jak Chong, kterej se nezmůže na kloudnej argument.. Nejste sourozenci?

Reagovat
pospech11

Jo jo musím říct, že jsem v té době nemohl tušit, že to Ronaldo tak dlouho vydrží A hlavně jsem to tam i přeháněl

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám si, jak dlouho se na téhle úrovni a v základu Reálu udrží. Třeba Zidan na můj vkus skončil brzo. Jiní záložníci hráli déle. Ale raději bych Ronalda sledoval v LM než v Indické lize nebo v MLS. Neuvěřitelný hráč. Musí na sobě šíleně makat, když každou sezónu takhle řádí. Doufám, že se udrží dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ronaldo nebude takový dement, aby šel do indické nebo mls si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr Ronaldo by si jednou rád zahrál americkou MLS

06.08.2012 15:51 - Aktuality

Reagovat
smazaný uživatel

v tiplize oba zápase trefené. škoda, že jen tak....

Reagovat
smazaný uživatel

To já se včera zahojil.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi WHO

Reagovat
smazaný uživatel

místo abys tu oslavoval ronalda tak zas začínáš VYLÍZANOU bitvu CR vs. LM

Reagovat
smazaný uživatel

VAAAMOSSS CRR VAMOSSSSS EL CAMPEOOOONNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI WHO

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
smazaný uživatel

ty aby ses neozval, žoldáku

tebe platí barcelona abys je tu chránil....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

donk

Reagovat
smazaný uživatel

zas a znovu musím vyjádřit souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to seš retard ale už potom ..

Reagovat
smazaný uživatel

konečně změna

Reagovat
Leo Rekordman

este nieco

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele co to je zase za novej draft?

Reagovat
dextroza_m

Pěkné Cr, 4 fíky. Snad dnes neztratime. Leo 1+1 dnes

Reagovat
-Carles-

Ten chlap je proste zviera, neuveriteľný gólostroj. Nikdy som nevidel hráča s väčším fyzickým fondom.

Akurát je škoda že tie každoročné strelecké preteky s Leom budú pravdepodobne už len minulosťou

Reagovat
fajdax

Proc minulostou?

Reagovat
-Carles-

Pretože zatiaľ všetko naznačuje tomu, že Leo bude mať v Luchovom systéme iné postavenie ako mal doteraz. Nebudem tým koncovým hráčom a tým bude klesať aj jeho strelecká produktivita.

Reagovat
Josifek

Tak jestli je na týhle pozici pro tým platnější, tak není třeba smutnit..

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ to prinesie úspechy, tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale v ty trochu stazenejsi pozice se bude mozna dostavat hodne casto do zakonceni a messi ma nejlepsi technickou strelu z hranice vapna ze vsech hracu.a neymar a suarez jsou hraci ktery mu dokazou kvalitne a presne prihrat takze jeste dalsi posun. podle me je lepsi dostat prihravku z prostoru kde se budou ty dva pohybovat nez treba od xaviho nebo iniesty ktery byli za nim. asi ten pocet golu klesne ale pocet asistenci pujde jeste nahoru a to ted byl nejlepsi asistent v tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

s větším fyzickým fondem,který ovšem spadne jen ho někdo pohladí.jak někdo může obdivovat tohoto ubulenýho metrouše,kteý i přes svou postavu neustále padá a a se slzou v očích koukák po rozhodčím to je pro mě jedna ze světových záhad.toho snad můžou obdivovat jen pubertální holčiny a ti na kluky

Reagovat
-Carles-

To je vec druhá, že je uplakanec a pre mňa osobne najväčší simulant, akého som za čas, čo sledujem futbal videl

Reagovat
smazaný uživatel

Za co se tu tak oslavuje CR? Za ty dvě podvodnické penalty?

Reagovat
dextroza_m

Dat penaltu není zas taková sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

co pamatuju tak jen 1 hráč ji schválně nedal, když to bylo nasimulované nebo prostě když pecka neměla být. bohužel už nevím kdo to byl

Reagovat
smazaný uživatel

tuším se to stalo i v česku. tak možná 2x

Reagovat
vacin

Robbie Fowler

Reagovat
vacin

Ale nejsu si jim moc jistej no

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, co se letos pro Real fouká za pentle.

Reagovat
CHONG

Stejně neuvěřitelné je i to, za co se letos pískají penalty proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

a to?

Reagovat
CHONG

Včera a v sobotu.

Reagovat
Reggie

Jenom bych chtel podotknout, ze to co predvedl Marcelo i Ronaldo u tech penalt, bylo naprosto stejny jako Neymaruv "pad" v El Classicu. Minimalni kontakt a pak let.. A tady mi Realisti tvrdili, ze tam kontakt nebyl. Tak co rikate na tyhle dve penalty? Ja se nechci hadat, jenom chci slyset vas nazor. Ja treba nemam problem priznat, ze to Neymar hooooodne prihral, ale kontakt byl.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych vůbec nespojoval. Když běžíš sprintem, tak tě může každý kontakt rozhodit. Přesně takhle byl vyloučený Mash proti Elche. Nikdo nepíčoval, a to tam byl ten kontakt opravdu letný.

Ale ty tři letošní bílé skoky byly v malé rychlosti.

A ještě bych podotknul, že u všerejších penalt jsem na žádným videu nenašel ani ten pověstý kontakt se soupeřem. To byly prostě skoky.

Reagovat
Reggie

Ja to spojil zamerne, aby hned Realisti nenapadlo, ze jdu vyvolat hadku a provokovat. Me proste zajima jejich nazor na tyhle situace, protoze to co se tady delo po tom zminenem Classicu bylo neskutecny. A ted, kdyz se to stalo na "druhe strane" doufam, ze nebude ticho po pesine a nejak se k tomu postavi. Protoze to bylo vskutku kvalitni herecke predstaveni a jeste se tam Marcelo radoval, ze mu to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

on byl zprvu hrozně překvapený a pak až udělal to svoje gesto "jo, dostal jsem ho".

Reagovat
smazaný uživatel

2 ze 3 pro Real spravne odpiskane. Jen Marcelo byl dive. Ta proti Atleticu jasna. Siquera kopl Ronalda do holene pri klicce. Vcera mu bek zavadil o patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé - nekopl ho do holeně. Cristiano už padal, když se ho bek špičkou kopačky dotkl.

Zadruhé - ani z jednoho záběru jsem nenašel to přišlápnutí paty, a zajímalo by mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

co se rozčiluješ, jak by řekl Sergio Busquets inteligentní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bezel ve velke rychlosti na couvajiciho Siqueru a tesne pred nim udelal klicku doprava, pri ktere se mirne predklonil a v ten moment doslo k evidentnimu kontaktu s holeni. Mic vubec nezasahl - jasna pentle. Vcera mu bek neprislapl patu zezadu. Ale kopl ho zboku do oblasti paty, kotniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Atletům to bylo jinak. Když si to pustíš a rozfázuješ, tak ještě dávno před tím minikontaktem už Cristiano skáče nepřirozeným stylem a o tu nohu zavadí už v body, kdy bylo jasný, že jde k zemi.

Včera Cristiano spadne až dva kroky po tom možném (prvně jsem si toho nevšiml) kontaktu.

Pro mě tohle prostě penalty nejsou, oba jsou to "faulovaným" hráčem způsobené pády.

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/BraveFewKitten

Přišlápnutí tam nebylo, Pasalic prostě neodhadl krok a tou dlouhou nohou Ronalda ťuknul do paty. V tý rychlosti to není tak vidět, ale kdyby sis to pustil zpomaleně, tak tam je krásně vidět, jak hned po tom kontaktu Pasalic tu nohu rychle stáhne zpátky a to způsobí to zavrávorání.

Reagovat
10FKK

Tohle by ustál i bezdomovec po třech bednách krabicového ze Španělska!

A Ney v EC je pro vaší totálně zaslepenou partu největší simulant, když mu rámus o patu opravdu ťuknul a v úplně jiné rychlosti..

Už aby se kokoti z FIFA chytli za rypák a začali to trestat!

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=j0AC9ay0v_M&feature=youtube_gdata

sorry, ale obránce Cristianovi patu fakt nezašlápl.

Reagovat
smazaný uživatel

hruza co

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekal jsem nějakou věcnou diskusi. Já předložil jasné argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo tam skočil hezky to je fakt, ale záleží na tom? Stejně se nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

To máš sice pravdu, ale pobavit se o tom můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak marcelo by za tohle mel dostat trest.tam nebyl vubec kontakt a je to neskutecna prasarna.a ronaldo proti atletiku podle me jasna i kdyz zbytecna a ted bych rekl ze tam nejaky kontakt s patou byl a mohl to ustat ale taky nemel duvod zbytecne padat takze penalta spise jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej, kdy se vrhl Cristiano na zem - obránce už je úplně jinde. To prostě byl skok a ne pád následkem nějakýho kontaktu.

Reagovat
Reggie

To je presne to, na co jsem narazel. Marcelo = jasna simulace a pak jeste to gesto, no hnus

Ronalda tam trosku borec brnkl do paty, ale ne nejak moc zboku, aby si tou nohou skrkl o druhou a tim padem musel spadnout, takze brutalne prihrany, ale kontakt je kontakt, takze rozhodci asi posoudil spravne.

Ja se ptam, jakej je rozdil mezi penaltou na Neymara a touhle penaltou???? Vubec zadnej, byl tam kontakt v pohybu, tim padem je z toho penalta.

Je skoda, ze tihle dva superhraci se nikdy nemuzou merit s Leo Messim, protoze ten tohle pokazdy ustoji a vypada u toho, ze ani nevi, ze ho nekdo strejchl..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu o patu štrejchnul, tak je to hodně nepříjemný a někdy těžko ustojitelný...v takovým případě může dojít k rozhození i při drobným kontaktu...to se Ronaldovi nedá objektivně vyčíst...

Reagovat
Reggie

Pokud.. Ja si myslim, ze mu o ni strejch. Bylo to videt z jednoho zaberu. I kdyby to ustat neslo, tak ve me to proste vyvola ten pocit, ze to ustat slo, protoze jak jsi psal dole, Ronaldo nechce ustat vubec nic.

Me slo o to srovnani s penaltou na Neymara, kde to bylo uplne stejny a navic zezadu. Ale vetsina tech, kteri tenkrat strasne breceli, tak se tu zatim neukazala, coz je typicky.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud mluvis o ty penalte na neymara proti realu jak ramos sel ven, tak to byla naprosto jasna a jenom neobjektivni blbec muze napsat neco jinyho.tam byla chyba marcela a blbost ramose ze ho krizoval a v tom pripade bych ani nerekl ze neymar simulovat vzhledem k tomu v jaky byl rychlosti a postoji

Reagovat
vacin

Na videu je jasně vidět, že obránce o něco zakopl a vzhledem k tomu, že měl nohu ve vzduchu tak to asi těžko bylo o zem že? Kopl Ronalda do nohy ne sice moc ale, pokud někdy hráls fotbal, tak víš, že když běžíš a někdo ti brnkne zezadu do nohy, tak tě rozhodí a je dost často, že si kopneš do nohy druhé, což má za následek pád...

Marcelo to je diskuze jiná to byl jasnej dive...

Reagovat
Reggie

Souhlasim s tebou! Jenom mam pocit, ze si Ronaldo do ty druhy nohy vubec nekopl, ale proste s sebou placl.. Kazdopadne, jak uz jsem rikal, je to proste penalta, protoze je to kontakt ve vapne. Kdyby to ustal, hraje se dal..

Reagovat
kubys

Kontakt tam byl evidentní, ale určitě ne na pád, když se rozbíhal prakticky ze stoje, v plné rychlosti to je o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo padnul vyčerpáním, tam o penaltě nemůže být snad ani řeč...ono i simulování by mělo mít nějakou úroveň a Marcelo by měl ještě potrénovat...u zákroku na Ronalda snad žádnej záběr neprokázal, jestli tam kontakt byl nebo ne...pokud ano, tak penalta správně, brnknutí na patu stojné nohy se opravdu těžko ustává, a to i Ronaldovi, kterej není ochotnej ustát v podstatě nic...za problémovou bych považoval spíš penaltu proti Atleticu...tam kontakt byl, ale Ronaldo to dost přihrál...a rozhodčí takový druhy zákroku posuzují různě, někdo to píská, někdo ne, většinou spíš ano...v tom by se měl zavést jednotnej metr...

Reagovat
vacin

Tak jak jsem psal výš on ten kontakt u Ronalda není sice vidět, ale je jasně vidět že obránce o něco zakopl a to něco byla pravděpodobně Ronaldova noha.

A Marcelo by měl dostat flastr

Reagovat
Reggie

Moje rec!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel viděl až od nějaké 75.minuty. Mohl by mi někdo zhodnotit jak chytal Navas?

Reagovat
Masi

Neměl moc co chytat, prakticky bez práce, vybavuju si jednu střelu rychlou prudkou kousek od těla, zkrotil nadvakrát (vyrazil nabok a skočil si pro něj pak). Žádné centry si nevybavuju.

Reagovat
Lifted

Zrovna zápas blbec pro něj no. Neměl se jak pořádně ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dominance CR7, díky za odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudas na asistencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale tak tohle neni dominance.kdyz porovnas tyhle dva s ostatnima tak to je dominance. a to jeste messi a barca mela jaro ruzny potize a stejne s nim celkem drzi krok a pak je tu jeste pocet asistenci kde je messi pro tym platnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Potíže měl spíš CR7, jelikož byl pořád zraněný a pořád se musel rozehrávat, takže ano CR7 je v současnosti dominantní...Nezapomínej, že Messi je v roce 2014 trvale zdráv...

Reagovat
Reggie

Ze ty ses do Ronalda trosku zamilovanej?

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

jasně mám ho rád, jako fotbalistu hodně, je to sympaták a je radost na něho pohledět, ale miluji jen svoji rodinu a přitelkyni.

Reagovat
Reggie

V pohode, ja ti to neberu, ale dost casto jsou tvoje vystupy proti Messimu a hlavne ta naklonost k CR dost zajimava.. To, ze ho tolik uznavas je tvoje vec, ale ve vsem co se ho tyka neni treba shazovat Messiho.

Ronaldo je simulant a uplakanek a tim padem pro me neni sympaticky ani za mak, ale uznavam jeho kvality. A nemusim pri kazde prilezitosti do neho kopat nebo ho srovnavat s Messim. Pusobi to dost detisnsky.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho ani nesrovával, jenže když jsem sem přišel, tak jsem četl většinou hejt na Ronalda, sarkazmus, nadávky apod. Ano většinou jsou to jenom fans FCB, pak jeden člověk z Bayernu a Atletica, ale co, člověka to nepotěší, buď to může ignorovat nebo klesnout na stejnou úroveň diskuze a jelikož jsem na diskuzi, kde mě nikdo osobně nezná, tak jsem klesl na stejnou úroveň..

Reagovat
Reggie

Jenze to je presne ono.. Co ma spolecnyho hejt na Ronalda s Messim? Vzdyt je to prece nesmysl. Jako by Messi mohl za to, ze lidi nemaji radi Ronalda. Ale vysvetleni, ze jsi klesl na jejich uroven mi staci. Je to smutny, ale kdyz to rikas..

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co hejtuji Ronalda, v druhé větě vyzvihují Messiho, navíc z protěžovaního Messiho novináři jsou znuděni už skoro všichni. Ronaldo je hezký, takže je jasné, že průměrný člověk s malým seběvědomím bude raději prosazovat Messiho, takže je to koloběh. Tomu se nevyhneš, klesl jsem na stejnou úroveň, jelikož tady v tomhle bordelu nemáš jinak šanci uspět...

Reagovat
10FKK

Změň si nick na BIG KING!!!

Reagovat
kubys

Ou tvá latentní homosexualita se opět projevila.

Reagovat
10FKK

Je boží!

Reagovat
Reggie

Tak ted jsi napsal hned nekolik nesmyslu . Je tak tezky priznat, ze Ronalda spousta lidi nema rado, protoze je to (na hristi, v skoukromi nevim) arogantni, upklakanej simulant? A nemusi to mit co delat s Messim? Oni neexistujou jenom oni dva, urcite je hromada lidi, ktery nemaj radi ani jednoho a maj oblibeny uplne jiny hrace. Ty tady chcces uspet ? Ty vole, vzdyt je tu 90% totalnich dementu, kterym fotbal nic nerika a pisou tu totalni sracky. Sorry, ale jsi Ronaldem posedlej.

Reagovat
dextroza_m

Nevím teda jak hezký, ale když se s mojí dívám na fotbal(výjmečně a hraje Real), tak Ronaldo se jí vůbec nelíbí(moc velký šamponek). Zato z Ramose si může ucvrknout

Reagovat
10FKK

On je asi kluk...

Reagovat
dextroza_m

jak to myslíš? Kdo je kluk, teď nevím, která páčka =)

Reagovat
10FKK

Ten oslík co se mu líbí cr.. Většina ženských v mém okolí to má stejně... S ramusem podobně, ale víc se jim líbil vlasatej.

Reagovat
10FKK

artorias24.09.2014 00:09

co sem taháš toho uměle pěstovaného kousače nehtů, dneska se oslavuje člověk, co se vypracoval sám bez hormonů, jen pílí...

Tvojí úroveň nic nepřekoná, nebuď zbytečně skromnej, vždyť už ti nadávaj i soukmenovci...

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem snad něco, co není pravda???

Reagovat
Reggie

Tohle je moc uz i na tebe..

Reagovat
smazaný uživatel

počky, pořád nechápu, co na mém přísvěvku není pravda. Všichni víme, že Messiho si pěstovali od mala a podávali mu hormony, Ronaldo se vypracoval sám a jen sám. Takže, co se ti přesně na mém přísvěvku nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkusím to ještě jednou. Je mi jasné, že inteligentnější reakce by se mi dostalo, kdybych mluvil do zdi, kde je nakreslený obří zadek paviána, ale co...

Messimu bylo dodávání pouze to, co mu scházelo, co jeho tělo nebylo schopno vytvořit. Takže nedostal vůbec nic navíc, jen to co mu scházelo, co tělo Ronalda zvládlo bez problému vytvořit. Pokud měl někdo výhodu, pak právě Ronaldo, protože se Messi v důležitém věku pro vývoj potýkal s hormonální léčbou, tedy i silnou nerovnováhou a po celou dobu léčby nemohl na sobě pracovat na 100%.

Nemáš zač, nemusíš děkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi potvrdil, že si ho vypěstovali, upravili, aby se aspoň trochu podobal fotbalistovi, tohle prostě neberu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že každé živé duši je úplně co bereš nebo nebereš. Jen ti chceme inteligentními příspěvky dát najevo, že jsi moula. A ne, nejsi troll, idioti se už nadále nemůžou schovávat za trolling.

Reagovat
kubys

Co to je za blbost - byl nemocný -> dostal léčbu, jako by dostala většina lidí ve světě (západním).

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidí měří 1.50 a nikdo je neléči, sám znám člověka, který neměří ani 1.60, takže tohle není normální léčba, ale sahání do růstu a bůh ví co mu podávali..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, nikoho nebudeme léčit a svět bude lepší místo.

Nebo jo, budeme, tebe, aby byl svět opravdu lepší místo.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že si expert na růstovou lečbu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si vystudoval a kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněme, že mám oprávnění někoho nazvat oficiálně debilem. No a na základě toho je v mém zájmu se takovým člověkem nezabývat, pokud teda nechce něco udělat sám se sebou. Ty nechceš, takže ti popřeji hezký den a půjdu si svou cestou.

Přeji ti hezký den, ahoj.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi dlaždič...

Reagovat
dextroza_m

No dlaždič jsi spíš ty, on asi myslel, že psycholog :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ukaž mi tady věty, kde jsem tady nějakého diskutujícího sprostě urazil :) BTW Psycholog, co se zabývá růstovou léčbou, tady má někdo bujnou fantazii

Reagovat
dextroza_m

"Řekněme, že mám oprávnění někoho nazvat oficiálně debilem". Co jsi na tom nepochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

co bych z toho měl pochopit. Debilita je snad nějaká nemoc? Plouživá se pojem Mentální retardace, debilita už dávno ne, tak raději nic nepiš, když o tom hovno víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych si nedovolil lidi jako ty přirovnávat k lidem s mentální retardací. Ty jsi jen debil, na což se váže spousta duševních poruch, a to je sakra rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

jakých duševních poruch se váže na debilitu, tohle mě opravdu zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodlám debilovi vysvětlovat, proč je debil, protože debil si nikdy nepřizná, že by debil mohl být a jelikož by samotné vysvětlování debilovi nedávalo smysl, tak by začal sám debil toho druhého za debila považovat a já mám lepší věci na práci, než aby mi debil psal, že jsem debil.

Kvůli takovým jako ty jsem měl nějaký páteček ban, takže pro mě jsi mrtvý, debile.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, chtěl bych od takové profesionála v psychologii slyšet jaké další mentální poruchy se vážou na debilitu. Když jsi to nakousl, tak to prosím do řekni. Děkuji..

Reagovat
dextroza_m

debilita – slabomyslnost. Nejlehčí stupeň oligofrenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v rodině jak člověka, který se z toho léčí, tak člověka, který to léčí. Navíc stačí trocha té inteligence, selského rozumu a nikdy tě nemůžou ani napadnout bláboly, které jsi tady psal.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi velké nic a jen tu mektáš nesmysly.. Nečekané

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si vědom toho, že pokud se nějaký konkrétní člověk vymyká určité společnosti, která jej má většinově za blba, pak jsou jeho urážky brány spíše jako komplimenty?

Takže děkuji, moc jsi mě potěšil.

No a i když jsem věděl, že to nemá cenu, trocha času navíc zmůže divy. Měj hezký den a doporučil bych čichat trochu méně lepidla.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, to už jsi tu psal ty pseudo- doktore...

Reagovat
dextroza_m

ty nejsi debil.. už vím, na co je slovo KOKOT. Čistě a jen pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ale tož, trochu úroveň pls...

Reagovat
kubys

Ukaž mi tu spoustu.

Reagovat
kubys

Pokud to teda nejsou 12ti leté děti.

Reagovat
Reggie

Pestovali? On je nejakej zivocich nebo co? Nejaky hormony urcite dostaval, protoze byl prilis maly (pokud se nepletu). Tezko by mohl hrat na takove urovni, kdyby mel 1,5 m. Ale za to ono prece nemuze. Jak pise kolega nize, to je jako bys takhle komentoval nekoho postizeneho nebo nejak nemocneho, coz je opravdu dost obohe. Ale co se tyce fyzicke stranky, tak je na to lip Ronaldo - logicky. Ale co se tyce fotbalovosti a te "geniality" tak je Messi uplne nekde jinde, takze tohle bych nesrovnaval.

Reagovat
kubys

Můžeš své tvrzení něčím podpořit? Zrovna Real (stejně tak Barcelona) byl jedním z klubů vyšetřovaných v rámci Operace Puerto. Vzhledem k tomu, že všechny důkazy byly na popud národní dopingové komise uschovány, případně zničeny, tak se už pravdu asi nedozvíme, avšak doufám že s novými regulemi WADA pro rok 2015 a s vylepšeným ADAMS snad někdy probublá na povrch.

Reagovat
dextroza_m

tvoje reakce je parádní. To jako když někdo potřebuje dostat kostní dřeň, protože je nemocný, tak už mu ji nedáme, protože si ji nevytvoří sám? Nebo proto snad není normální? Nebo já vůbec nevím, jak to mám chápat?!

Reagovat
10FKK

Za to jak si mě rozesmál ti poradím. Smát se někomu, pro jeho zdravotní stav, nebo třeba postiženým je největší ubohost... A Messi na sobě dře úplně stejně, žádný talent to bez dřiny nikam nedotáhne..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to měl od mala nalajnované, vše mu šlo na ruku, vypěstovali si ho jako rajče, Ronaldo je jiný připád, tohle opravdu, ale opravdu nemůžeš srovnávat...

Reagovat
kubys

Takže oni pěstovali i jeho geniální mozek, říkáš? Nebo nohy? Vlastně to není člověk, ale humanoid.

Reagovat
smazaný uživatel

se na něho podívej, velká hlava, malé tělo, ultra krátke nožičky, řučičky, hrudníček jako dětátko, je celý jakási divný...

Reagovat
Reggie

Podle me vypada na svoji vysku uplne standartne. Narozdil od vytrenovaneho, krasneho a svalnateho Ronalda se nemusi valet pokazde, kdyz foukne trochu vitr.

Ty jo, ted jsem chtel na chvili taky uspet a dostat se na tvou uroven, takze radsi mlcim

Asi 5 minut se s tebou dalo jaks taks bavit, ale vidim, ze to nema cenu.. Skoda.

To, co tu predvadis je uplne jina uroven od tvych kolegu, takze gratuluju! USPEL JSI!!!

Reagovat
kubys

Wtf? Spíš se podívej na svůj idol s ultradlouhým krkem a malou hlavou.

Reagovat
10FKK

Už se do toho zrcadla nedívej!

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze školky

Reagovat
10FKK

Tvé nejvyšší dosažené vzdělání? Chci ti trochu pomoct s tou úrovní..

Reagovat
smazaný uživatel

bc ekomie a managment...

Reagovat
10FKK

Bc a tohle.. Kam to školství spěje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Spíš

Reagovat
smazaný uživatel

jo, co máš ty? Máš aspoň učnák?

Reagovat
10FKK

Ne, já zůstal ve školce..

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak jsem si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Bakalář není v dnešní době absolutně žádné měřítko, ještě když vezmeš v úvahu naše školství a milion nových ,,ekonomů'' každý rok.

Navíc, naše školství nemá nic společného s inteligencí, ale pamětí.

Reagovat
10FKK

Teď si mu sundal sebevědomí a začne fandit Leovi...

Reagovat
smazaný uživatel

moje seběvědomí rozhodně nemá co dělat s nějakým titulem, prosím tebe, to je trochu dětinské...

Reagovat
10FKK

Přešlápni si... O titulu nikdo nic nepsal..

Reagovat
smazaný uživatel

co ma nalajnovany a co mu slo na ruku? ze mel zdravotni potize a mel by se lecit i kdyby nehral fotbal,tam neslo jenom o to aby vyrostl. barca mu nabidla ze to zaplati a tak se musel prestehovat na jiny kontinent.vzdycky patril k nejmensim hracum a porad na sobe makal a trenoval vic nez ostatni. ronalda poslali z domova na akademii.tam se vypracoval a pak do anglie a real. oba na sobe od mala makaji vic nez ostatni ale ronaldo ma uplne jiny fyzicky predpoklady. me jako neprijde ze by jeden z nich mel snadno pozici a druhy neprekonatelny problemy

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

messi na jare rozhodne nebyl na 100% zdravy a rok predtim mel 4 svalovy zraneni.a je zajimavy ze kdyz byl teda ronaldo porad zraneny a messi zdravy tak ze ma ronaldo odehranych vic zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatuji, že by Messi na jaře s něčim pauzíroval, možná jedno dvě utkáni, to nemůžeš srovnávat s Ronaldem, ten byl týden zdravý, pak nastoupil a zas měl pauzu a tvralo to vlastně duben, květen a celé MS...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak teda vysvetlis ze ma odehrano vic zapasu kdyz byl podle tebe kazdou chvili nemocny a messi porad zdravy.a messi rozhodne nebyl na jare zdravotne v poradku a na konci sezony to bylo jasne videt

Reagovat
smazaný uživatel

http://messivsronaldo.net/calendar-year.php koukni se pořádně :) Messi má více utkaní

Reagovat
smazaný uživatel

dobra no,ma o jeden zapas vic a to teda vysvetluje tu tvoji logiku ze byl uplne zdravi a ronaldo porad zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

ty počty ti moc nejdou co?

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl ze tobe. messi 35 zapasu za klub a ronaldo 34.to je jeden zapas rozdil.to snad i ty s tvoji logikou pochopis

Reagovat
smazaný uživatel

zase manipuluješ s čísly, bavíme se o roku a ty vypíchneš jen klub

Reagovat
smazaný uživatel

ty si snad uplne natvrdlej nebo ja nevim co tu celou dobu predvadis.napsal jsi ze ronaldo byl casto zraneny a messi zdravy.coz je nesmysl. ale za klub messi odehral o jeden zapas vic a celkove o sest zapasu vic ale z toho jsou ctyri z ms kde hral i ronaldo a kdyby mel moznost tak by je taky odehral.

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o celkovém počtu zápasu a ty začneš psát jen klubové, idioce naprostá a nepopiratelná

Reagovat
smazaný uživatel

ano protoze tech 5 zapasu, co odehral messi navic a ronaldo by je taky odehral kdyby mohl, (ne kvuli tomu ze by byl zraneny) neni pro vysledek vubec duezitych a jenom to nesmyslne zkresluje ale i kdybych do toho nelogicky pocital i tyhle zapasy tak je to rozdil sest zapasu a to je podle tebe dukaz ze messi byl zdravy a ronaldo porad zraney

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Messi dal 6 golů ve vyřazovací části MS, tak bys teď tady řešil celkové zápasy, na to bych si klidně vsadil..

Reagovat
smazaný uživatel

ne,protoze logicky uvazuju tak vim ze by to nebylo objektivni a jedina statistika podle ktery to lze srovnavat jsou zapasy za klub kde meli stejne moznosti a hrali se za stejnych podminek.stejne tak jako tu nezminuju ronalda a vic zapasu v LM a u messiho je to zase pohar.a nechapu proc tu celou svoji obhajobu nesmyslnyho argumentu stavis na 5 zapasech za narodak.5 zapasu ktery podle tebe potvrzuji tvoji domnenku ze ronaldo byl casto zraneny a messi porad zdravi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nastupoval i přes zcela zjevné problémy, protože i s jednou nohou je pro nás ohromně důležitý. Takové věci nesnáším a jsem rád, že to zatím vypadá, že jej to nijak nepoznamenalo.

Reagovat
Phillipinho

Nedivim se, ze uz sem skoro neprispivaji uzivatele, kteri opravdu rozumi Primere a znaji i jine tymy nez Barca a Real. Je to fakt strasne unavujici porad resit Barca vs Real, Messi vs Ronaldo nebo kdo simuluje vic jestli Ronaldo nebo Neymar. Napriklad v sekci Bundesligy se mi libi, ze jsou tam stali uzivatele, kteri nemeckemu fotbalu rozumi a sleduji vsechny tymy. Docela me mrzi, ze uzivatele jako Sebyk,Nervion,Nosonohy,Tunak,Illnoir,Kopy,Kily,Korm,Brian a nekteri dalsi prispivaji malo nebo vubec. To jsou totiz znalci opravdovi znalci PD.

Reagovat
Reggie

Tak ono je to i logicky.. V BL neni zadny kluby, ktery by mel tolik "fanousku" jako Real nebo Barca. A tim padem je v obou taborech spousta "deti" a nebo proste kretenu, kteri porad musi provokovat atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se to řešit ještě hodně dlouho po tom, co oba dva skončí s fotbalem.

Naprosto dominantní hráči své doby a nejsledovanější sportovní dvojice historie (vzhledem k dnešní době). Většinou byl nějaký věkový rozdíl, různé problémy atd. jenže teď sledujeme dva velikány, kteří navíc hrají v týmu největšího rivala toho druhého. Tohle nikdy nezmizí, i když to určitě jde bez těch hloupostí kolem.

No a simuluje samozřejmě více Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boix

Par z nich chodi na spanelsky fotbalovy blog,tam to ma uroven, specifickou

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano: "Man Utd? It's all speculation, speaking about my future. My future is Madrid. I'm happy." [Canal +]

Reagovat
misinho7

to je sice pekne ale ja mam pocit ze tu este zostane dve sezony prekona vsetky tie rekordy ktore su este prednim a tak sa vrati spat k cervenym diablom aj ked dufam ze sa mylim

Reagovat
Reggie

Co ho vubec tak tahne zpatky do Anglie? Respektive do United..

Reagovat
10FKK

Agent..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

To si na nema jako vydelal malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že se ještě o jeden pořádný transfer Ronalda pokusí. On bude mít i v 31letech cenu nad 50 milionů euro a pokud bude Manchester v LM, pak to nějak upeče, lišák jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

motivace?zajimavejsi soutez?

Reagovat
Reggie

Spis bych rekl, ze to tam ma rad a bavila ho PL.. Motivace nejaka tam urcite je, ale na druhou stranu vyhral s United uplne vsechno..

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem napsal zajimavejsi soutez.o tom ktera je kvalitnejsi nema cenu se dohadovat ale anglicka ma podle me vetsi a zajimavejsi naboj, je tam proste neco nepopsatelnyho navic oproti spanelsky

Reagovat
misinho7

united , podla mna ich ma stale rad a este pred koncom kariery mozno bude mat motivaciu ich znova vytiahnut na vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

to rika kazdy hrac a i den pred prestupem.

Reagovat
-Kopy-

Atlético klasika, standartka, Miranda, výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam poslední dobou dávaj góly jenom stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA RAYOO OOOO AUPA RAYOO!!!

Kakuta bude fenomén, chlapík maká po celej lajne, ani som si nevšimol, že sme mali ľavého obrancu + krásny center na Lea

Leo 2 góly neni o čom, Paco vie ako s ním pracovať na rozdiel od gestapáka

obrana je síce deravá ale nejako sa to vždy ubráni...

5 bodov z 5 zápasov, na to, že sme hrali s Altéticom, Villarrealom a Athleticom dosť dobrý počin, mrzí akurát remíza s Deporom

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jsem si teda ani neškrtli...0 šancí za poločas, to už dlouho nepamatuju snad proti Interu, když tam byl Mou?

Reagovat
smazaný uživatel

tak první gólovka ve 43.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas cely zapas splaseny, vobec nestiha a obcas dokonca tragicky aj pozicne

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt zápas tohle, 74. minuta a Barca má pořád na kontě jednu jedinou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že zábavnější by byla i Příbram proti Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

to už není možné ti rozhodčí! týpek chytí Messiho pod krkem ve vlastním vápně a dostane žlutou

Reagovat
JacoBee

0 střel na branku...vážně...

Reagovat
Ángel di María 22

Střely na branku 2:0 pro Malagu Škoda, mohli vyhrát. Byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

náš tragický výkon se dneska promítal do stejně tragického rozhodčího

Reagovat
DieFohlenBMG

střely na bránu 2:0 pro malagu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
smazaný uživatel

Nula střel na bránu? To se nám kdy naposledy povedlo?

Jako beze srandy, tohle byla katastrofa, absolutně žádný tlak do brány.

Pedro prostě musí jít, to byl zase zážitek. Douglase nebudu hodnotit podle jednoho zápasu, ale v tom dnešním humusu by ani Dani v nejlepších letech nic nesvedl. Jinak je zajímavé neustále sledovat, jakým stylem se brání Messi a jakým Ronaldo. Oba naprosto dominantní, přesto úplně odlišně bránění.

Naprostá ztráta času tenhle zápas. Nepamatuji si, že bych se u našeho zápasu někdy více nudil. Chytejme se ale pozitiv. Opět bez obdržené branky.... juchůůů.

Reagovat
Visca el barca

Jak to jako myslíš s tim bráněním ? To je normální, že na Messiho hraje pět frajerů a na Ronalda jeden, to už sis nezvykl ?:D..... Ono jim to stačí, když na lajně běhá pedro kterej nic nevymyslí....Nebo jak si to myslel ?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš asi myslel, jak rozdílně jsou oba chránění u sudích.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak i tak Pořád nechápu hlavně soupeře. Celkově stylem, ne zrovna včera, plus přístupem k hvězdám. Ronaldo neskutečně hodně prostoru, soupeř není kdo ví jak zalezlý. No a u nás? Na hlavu prostě.

Reagovat
Visca el barca

Ale čím to ? Taky to sleduju poslední zápasy. Cristiano to má až moc snadný, samozřejmě je to hráč jak hovado, ale v tomhle mi je Lea líto. Poslední dobou se toho na něj sype a sypalo strašně moc. Potřeboval by jeden dva zápasy, kdyby dal dva tři golky. A to jsem si říkal, do včerejšk, že se mu vrací radost ze hry. Teď si to zas až tak nemyslím :(

Reagovat
hntlyl

Zajímavé. Mně zas přijde, že Messi k těm gólům přichází jednodušeji.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Nevím útok se dle mě zlepší s příchodem Kanibala což bude přesně za měsíc. Spíš z té obrany docela respekt, zatím neinkasovala

Reagovat
k0udy
Reagovat
madridcan

Musis byt chytrejsi. Toto je ciste nalakanie na ,,prilepsenie si" alebo neviem ako to mam povedat. Takyto kurz na Barcu? V Malage? Pri tak natrieskanom programe? Tomu si sa mal urcite vyhnut aj ked samozrejme po vojne je kazdy general.

Ja som zas skusil Neapol x2, lebo Olis cely cas pise, ze to Rafa sabotuje a vyplatilo by sa, keby som nedal k tomu Slovan (hokej)...

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli je někdo komediant, tak ty. Měnit sympatie k týmům na základě výsledků, které zkazily sázenku, je na hlavu postavené. Ostatně 99,7 % sázkařů je agregátně v mínusu, takže netuším, proč se někdo vůbec nad zkaženým tiketem vzrušuje.

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát 12 kaček je fakt katastrofa.

Reagovat
alcantara

Biedu som cakal a vsetko k nej nasvedcovalo, ale az takuto nie. Douglas s Adrianom prast ako uhod, co tam vyvadzali... Zlaty Dani Alves. To som teda zvedavy, co bude o rok. Tak sa mozme vratit zase pekne na zem, pretoze euforia niektorych uz bola miestami neprimerana Jo, a Wellington si splnil svoju ulohu, ked kazdeho pol roka ma presviedca, aka je to troska. 2 zlte pre Malagu za cely zapas su vysmechom, ale nad tym sa ani netreba pozastavovat...

Visca el Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jirji fcb - nebrec

Reagovat
hefy

To byl snad nejhorší zápas, co jsem kdy v živote viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

V čom?

Reagovat
hefy

Nebo teda spíš nejnudnější. Zápas prakticky bez střel, bez nasazení, nulový tempo, žádný akce, fakt nic a cele to bylo ještě podpořene tou strkanici na konci.

Reagovat
alcantara

Bez nasadenia? Pozeral si to vôbec? Veď malaga išla na doraz celý zápas.

Reagovat
hefy

Pozeral a dobrá, asi jsem byl zklamanej především Barcelonou.

Reagovat
Kokesh

Weligton: "Messi called me Son of bitch before I grabbed his face"..... Hehe, Pedro a Morata pekny triky.

Reagovat
alcantara

Tak to mu ešte polichotil, je vidieť, že Messi je slušný človek

Reagovat
hntlyl

Proč? Kvůli tomu divu?

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta simulace Messiho na konci. Nejak podobne pod krkem chytil rizny Stam, jeste v dresu Lazia, hrace z italske ligy, pote co do nej zajel. A nevidel jsem, ze by predvedl takove divadlo jako vcera Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci bílí, nevadí mi, že neuznáte, že sudí měl Welligtona vyloučit, ale proboha, alespoň nepřekrucujte fakta. Nelžete

Reagovat
loki5

Ukaž mi jediného hráče který by neudělal to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

a co udělal Messi špatně. Ten borec ho chytnul za ksicht. To není žádný simulování. Jen padnul na zem.

Stejně je zajímavý, že Messiho někdo chytne za obličej, ale u Madristů je špatný Messi, protože spadnul.

Ikdyž na druhý straně je vlastně chápu. Jejich hráči si s protihráčema takovýhle strkanice vyřizují pár pěsťovkama do hlavy. Je to pro ně prostě nezvyk.

Reagovat
migwel

... jestli mu Messi nadával, proč ne...

Reagovat
F.Torres

sám si odpovídáš

Co udělal Messi špatně? On ho chytne pod krkem a on spadne na zem.. opravdu to není simulování?

Samozřejmě, že to dělají i ostatní, ale obhajovat to tím, že to není simulace je hodně úsměvný

Reagovat
migwel

to by jsi nedal..

Reagovat
10FKK

Měl se s ním poprat a oslabit mužstvo na x zápasů? Barca nemá v Technické komisi svoje bývalé funkcionáře a fanoušky, aby jejím hráčům prošlo to co léta prochází realu..

Reagovat
F.Torres

tvoje argumenty jsou totálně stupidní a mimo mísu, co má společnýho simulace s rvačkou?

Reagovat
10FKK

Víš jaký je rozdíl mezi otázkou a argumentem? Zkus poprosit někoho o hlavu většího, ať tě chytí za tlamu a odstrčí.. Jestli to ustojíš, tak seš dobrej!

Reagovat
F.Torres

jasně, celý tvůj příspěvek je snad otázka? Ne, tak nevím co meleš zase.

Kdyby sis vytáhnul oči z prdele, tak poznáš, že Messi šel do záklonu už dříve, než ho odstrčil. Navíc to odstrčení není nic, co by nemohl normální chlap ustát. Věřím, že pokud seš nějakej cucák 12 letej, tak tě třeba rozhází i odstrčení

Reagovat
10FKK

Další internetový hrdina Na rozdíl od tebe a tobě podobných si do prdele nic nestrkám a nevím proč by to měl ustát? Je to fotbal a v něm se tohle vždy přísně trestalo. To že máte pokroucenou představu o pravidlech a ohýbáte si to podle bílých notiček je váš boj.. Až tě někdo za tu hubu nevymáchanou chytí, tak jdi do předklonu..

Jestli je táta slávista, tak ho možná znám...

Reagovat
F.Torres

Jakej internetovej hrdina? o čem to zase píšeš? Proč by to měl ustát? Protože normální člověk něco takovýho ustojí, pokud nechce simulovat. Tobě ale porozumění textu fakt dělá problém jak tak koukám. O čem tady celou dobu píšu asi!!

Proč píšeš něco o pravidlech? Bavím se snad o pravidlech někde. Fakt mám pocit, jako když se bavím s někým zabržděným.

Proč bych měl jít do předklonu? Stačí normálně stát a ustojíš to..

Reagovat
10FKK

Jestli nejseš ty trošičku zabržděnej.. Pokud tě někdo chytí při fotbale za hubu a strčí do tebe, tak zkrátka upadneš. Co to má společnýho se simulací? Simulace by to byla, pokud by ho za hubu nechytil, nestrčil a on upadl jako to dělá cr každý zápas nebo marcelo v sobotu...

Reagovat
F.Torres

a jako v čem zabržděnej Takže ve fotbale upadneš, v normálním životě neupadneš. Pořád nevidíš tu simulaci?

Jinak zase taháš do diskuze úplně jinačí věci, který nemají nic společnýho se zákrokem na Messiho. Vidím, že to s tebou nemá cenu, jelikož o zcestný argumenty nestojím, takže si taj užij to svoje blábolení...

Reagovat
10FKK

A já prý nerozumím textu Naposledy.. Chytil ho a strčil?

Reagovat
F.Torres

ok, naposled, jelikož jsi fakt asi natvrdlej. Všichni tady se shodují na tom, že Messi byl chycen a strčen. Všichni vědí, že se to nesmí, a že za to hráč měl dostat kartu. Ovšem co ty nechápeš je to, že Messi rozhodně nemusel spadnout a válet se tam. To je ta simulace!! Už nevím jak jinak ti to mám vysvětlit. Prostě tomu přidal na kráse. Chápeš to??!!

Reagovat
10FKK

No tak jestli já jsem natvrdlej, tak ty jseš úplně blbej... Jak to může být simulace, když ho chytil a strčil? U plačky obhajujete pády po mikrokontaktech, který nejsou vidět ani na zpomalených záběrech a u Messiho je najednou simulace i tohle. Typický madridský pokrytectví.. Tohle jsou simulace https://www.youtube.com/watch?v=mVltp6o0Tgw

https://www.youtube.com/watch?v=_Ap72BURUbg

Reagovat
F.Torres

Ty jsi fakt natvrdlej, nevím jestli se mám nad tvými komentáři smát a nebo brečet nad tvou hloupostí Píšu ti to několikrát, ale ty to pořád nechápeš, píšou to tady i ostatní, ale pořád se nechytáš. Na tobě rodiče opravdu nešetřili. Nejsou náhodou rodiče sourozenci?

Reagovat
10FKK

Ty seš duševní mrzáček, tak se můžeš klidně smát čemukoli.. Co píšou ostatní dementi fandící madridu s IQ houpacího koně je irelevantní, protože možnost kopnout si do Messiho jim zatemňuje mozek, stejně jako tobě. Už mi radši nic nepiš a nauč se diskutovat.. Diskuse není tvůj debilní monolog s urážením protějšku.

Reagovat
F.Torres

Čemukoliv se nesměju, pouze hlupákům. Tobě se musí smát asi všichni, nebo nad tebou pláčou.

Tady nejde o to, kdo komu fandí.

Já bych rád diskutoval, ovšem s někým, kdo nechápe psaný text, je těžký o něčem diskuzovat.

Reagovat
10FKK

Pro hlupáka každý hloupý... To je vidět na tvém prvním příspěvku: tvoje argumenty jsou totálně stupidní a mimo mísu, co má společnýho simulace s rvačkou? Typicky laskavé vyzvání k diskusi Alespoň si nelži troubo.

Reagovat
F.Torres

děláš si ze mě prdel? Víš co, seru na tebe, s volem se prostě bavit nedá, už tě mám dost. Zbytečná ztráta času s tebou. Už jsem se ponaučil a příště s tebou nebudu ani diskutovat a rovnou ti napíšu, že jsi dement.

Reagovat
10FKK

To si dělal celou dobu.. Typickej slávistickej odpad.. Vždy jste byly podesraná a zbabělá banda prašivců.

Reagovat
Kokesh

Co to je za vyplod fantazie? Vzdyt je to simulace a jestli je to Messi ci nekdo jiny je uplne jedno. Kdyby s nim svihnul o zem, nikdo by nerekl ani slovo. Takhle to chtel proste uhrat na cervenou, ktera mela mimochodem i tak prijit...

Reagovat
10FKK

Neodporuješ si trochu? Pokud by to byla simulace, tak za co by dostal tu červenou? To je právě to co tu řeším s torresem... NEBYLA to simulace protože ho zkrátka za tu hubu chytil a odstrčil. Hádat se o to jestli to měl ustát, nebo mu to vrátit nebo tancovat čardáš je o houně...

Reagovat
F.Torres

je toto možný? Ty to opravdu nechápeš, je mi tě líto... nejhorší na tom je, že několik lidí to tady popisuje a ty pořád jedeš to svoje...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
10FKK

Už dej pokoj slávistická trubko.. Nejhorší jsou ubrečený slávisti kombinovaný s realem. Co furt nechápeš demente? Sám si přiznal, že do něj strčil = nesimuloval a řešit jestli to měl nebo mohl ustát je k hovnu.

Reagovat
F.Torres

Kde brečím? trubka jsi ty, ale asi rád děláš ze sebe vola. Já narozdíl od tebe chápu, ale asi ani to ty nechápeš.

To jsem přiznal, ale přeci to neznamená, že to nepřihrál, tudíž nesimuloval něco, co až tak hrozný nebylo.

Reagovat
10FKK

To je zase slovíčkaření.. Nechodíš s chongem do třídy?

Opravdu naposled: Strčil ho, ano! Tak kde je ta simulace? Jestli potom udělal vývrtku s otočkou je úplně jedno, už to zkrátka není simulace.. Co na tom pořád nechápeš? A podle čeho usuzuješ míru hrozného? Hroznoměrem?

Reagovat
kubys

Co ty jsi za mentála? Ano, Wellington ho chytil za xicht, ale následné Messiho divadlo, bylo přehrávání - simulace.

Reagovat
10FKK

To si říkej fotrovy chachare přiblblej, že to přehrál nikdo nepopírá.

Reagovat
kubys

Což je simulace...

Reagovat
kubys

A jinak jsi opravdu tvrďák, jen tak dál.

Reagovat
10FKK

Ty sem naběhneš s mentálem v klávesnici a já sem tvrďák? Běž dát pusu torresovi, ten chce taky diskutovat s láskou.. Hoši zlatý časy bez internetu, všechno se řešilo zoči voči, jak říkají bratři němci a každý si nesl následky, když chtěl někoho odementovat.. Teď máš prdel v teple a seš geroj

Reagovat
kubys

Já nemám problém ti to říct do očí, jako největší frajer se tady prezentuješ ty. Já jen pokračoval v tebou nastoleném trendu výše.

A fakt by mě zajímalo, kolik jsi těch časů bez internetu zažil zrovna ty.

Reagovat
10FKK

No to ti můžu věřit a nemusím... Umíš číst? Pokud ano musel ses dočíst, že jsem se pouze bránil stejně jako když si mě tak nelichotivě nazval... Kde se prezentuju jako největší frajer? To vůbec nejde k mé vrozené skromnosti. Na Bohemians jsem začal chodit.... to je hnus... 1981

Na Bazalech jsem byl poprvé za školou... Skončilo to 2:2 a Klokani přišli o titul... Tuším, že chytal Srníček, který byl dvojka za Mikloškem a předváděl neskutečný věci, celej stadion to přál Bohemce a Srna to vychytal pro zasr... spartu... Takže dost času bez toho žrouta času...

Reagovat
Kokesh

A ted jak vidno se bez nej neobejdes. Bohuzel i pres tvuj vek si evidentne nepochopil jednoduchou podstatu veci a hadas se o nesmyslu. Nema cenu uz nic vysvetlovat, takhle dlouhou diskuzi o nicem jsem dlouho nevidel. Od zacatku jsi vedle jak ta jedle a jestli nemas ani trochu sebereflexe, lituji te.

Reagovat
10FKK

Další Asi tady bude hnízdo...

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Jo tak, podle tebe znamená to, když do tebe někdo strčí a ty teatrálně upadneš a válíš se, tak vlastně nesimuluješ.Tak to je potom jasné.

Reagovat
10FKK

Přečti si pravidla fotbalu, tohle je zoufalost.. Byl si někdy na DK?

Reagovat
kubys

Tady stačí zdravý rozum, takže když budu dělat, že mám zlomenou nohu, ale nebudu ji mít zlomenou, tak se vlastně nic neděje, je to cajk jedem dál.

Jinak ano na disciplinárce jsem byl, proč? Jakou to má souvislost?

Reagovat
10FKK

No pokud si byl za něco podobného, tak ti nemusím nic vysvětlovat.. Sám jsem vyfasoval za podobný políček 4 ostré a nikdo se se mnou nebavil i přes polehčující okolnost, že jsem byl vyprovokován..

Reagovat
kubys

Jaká polehčující okolnost, taky jsem dostal redku za oplácení, ale prostě je to tak, jak to je, o žádné polehčující okolnosti nemůže být řeč...

Reagovat
10FKK

Přečti si ty pravidla.. Jsou tam i polehčující okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

ty to máš v té makovici solidně pomotaný

Reagovat
10FKK

A další pičus

Reagovat
F.Torres

ok, všichni jsou pičusové, jen ty ne.... něco mi tady nesedí

Reagovat
10FKK

Kdepak všichni, jenom ty a pár nesoudných honičů slintajících nad plakátem ronalda..

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznoměr

Reagovat
F.Torres

on tu blbost asi vážně nehraje

Reagovat
10FKK

Skoč do zdi vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Měl se zachovat a postavit jako chlap. Vzít mu ruku a odhodit ji ve smyslu co na mě jako šaháš...

Reagovat
10FKK
Reagovat
smazaný uživatel

Jakou to má souvislost? Ronaldo se chtěl dostat z Godinova obejmutí , první pohybem se z něj dostal a když Godin padal, tak mu dal na cestu dělo Jasná červená no

Reagovat
smazaný uživatel

pri chyceni za oblicej padnout na zem neni simulovani?

Reagovat
F.Torres

tak jiří to tak asi dělá pravidelně

Reagovat
-Kopy-

No musím pochválit Malágu, ani jedna střela Barcelony na bránu to je neskutečný a pak musím pochválit sebe za to, že jsem dal přednost spánku před tímhle utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom spánku jsem taky uvažoval. Usínal jsem už někdy o půl desátý, ale pak mě ta hrůza probudila takovým způsobem, že jsem se převaloval ještě půl hodiny po zápase.

Reagovat
-Kopy-

no jo když přetrpíš tu první krizi, tak to se pak blbě usíná a já se musel šetřit na dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, jak to zlomíš, tak už pak zas neusneš. Ale já si stejně myslím, že to bylo hlavně o tom, co jsme zahráli na Rosaledě.

Reagovat
-Kopy-

já jsem rád, snad začnete taky trochu ztrácet, ať je liga aspoň trochu vyrovnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím tě za tvé rozhodnutí Upřímně, sám jsem si dlouho myslel že spím a je to jen zlý sen.

Reagovat
smazaný uživatel

jj spánek by byl lepší... snad to příště napraví

Reagovat
drussbarb

Otřesný fotbal, dobře Malaga

Reagovat
johan14

Ako je možné, že Suárez hral za rezervu? Ten trest bol neprimeraný, no ak ho dostal tak si ho mal odpykať. Že by syndróm Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to byl přátelský zápas, kde nastupovat může?

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

pan V yznám se

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Tak opravdu katastrofa katastrof. Z naší strany to byla neskutečná bída, Messi byl včera tím starým dobrým Messim z minulé sezony , Neymara zajímají jen parádičky, ten Douglas byla úplně nulový , a tak bych mohl pokračovat u většiny, standard si odvedl pouze Busquets. Málaga měla také o víkendu zápas a působili svěže a měli nasazení do poslední minuty , my vůbec.

A Welligton? To nemá smyl komentovat , hlavně , že se označil za čestného a spravedlivého.

Reagovat
alcantara

Neviem ci to tu bolo...

Barcelona have failed to register a single shot on target in a La Liga game for the first time since the 2003/04 season. Neutralised.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

pacoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

cancelo a feg

Reagovat
smazaný uživatel

Paco je výborný. Ten gól zas vypadá, jako by se připletl náhodou míči do cesty, ale on má fakt neuvěřitelný čich na góly, výběr místa, zakončení. Snad ho nezabije přítomnost Negreda. Při absenci pohárů se toho trošku bojím, aspoň pro letošní sezónu.

Reagovat
-Kopy-

bude to zajímavý, jak se budou střídat a případně jestli se nezkusí Paco na křídlo, uvidíme

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
-Kopy-

gayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neskutečnýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak továrna na levé beky opět úřaduje

Reagovat
Kluivert9

To teda.

Reagovat
Phillipinho

Dalsi. Na rade je Salva Ruiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Každopádně jsem fakt rád, že Gaya dostává i v tak mladém věku pravidelně šanci. S tímhle postem to fakt umíme. Nejdřív předělaný křídelník Alba, kvůli velké konkurenci, po něm další odchovanec Bernat v úplně stejné pozici. Jeden dneska v Barceloně, druhý v Bayernu. Snad se blýská na lepší časy a Valencia nebude klubem, který musí své hráče za každou cenu prodávat.To jí moc nesluší

Reagovat
Kluivert9

Pro vas jen pak skoda, ze je poustite dost pod cenou.

Reagovat
Kluivert9

Kolik je opce na Cancela?

Reagovat
Phillipinho

Je ve vlastnictvi Lima stejne jako Gomes a Rodrigo. Jakmile koupi Valencii, zustanou natrvalo.

Reagovat
Kluivert9

To vim, jen sem chtel vedet, jestli je tam i castka, ktera odrazi jeho hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neoficialne sa pisalo že Lim kupil trojicu talentov Bernardo Silva, Joao Cancelo a Ivan Cavaleiro za čiastku okolo 45 milionov..

Reagovat
-Kopy-

Augusto do druhého poločasu místo žlutýho Fuega.

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia válec

Reagovat
Ángel di María 22

Co vůbec řikáte na toho Nuna? Když probíhala ta změna za Pizziho, tak to všichni spíš nadávali, co si pamatuju.

Sice je to dneska Cordoba, ale strašně se mi na Valencii líbí, jak výborně brání. Dokážou odhadnout, v jakejch prostorech nejlíp zapnout repress na půlce soupeře, v jakejch se zas dostat rychle za míč a bránit vlastní polovinu

Navíc jsou téměř všichni gráči výborní na míči, rychlí a evidentně v pohodě. Teď hrajou v euforii a těžko se budou zastavovat. Síla se teprv ukáže v dalších zápasech, nebo ve chvílích, kdy to nepůjde, ale tam zas přijde faktor Lim, kterej počítám v zimě přivede další hráče, Enzo Peréz? + se už uzdravuje Negredo. Kvalita tam bude i co se do šířky kádru týče, další výhoda je, že se nehrajou poháry.

Doufám, že Vale ukope LM, nejlíp 3. místo

Joa dneska zatim Feghouli Krásně se na něj kouká, libově to rozdává, vypadá v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti němu osobně nic nemám, nicméně se mi nelíbí okolnosti, za kterých přišel. Za což ale on samozřejmě úplně nemůže. Uvidíme, zkušenosti má minimální, ale dám mu šanci. Až na tu téměř nulovou rotaci se zatím ukazuje dobře (nicméně máme páté kolo).

Dovést tým do ligy mistrů by snad měl, zvlášť při absenci pohárů.

Reagovat
-Kopy-

proč by něco měnil, když jsme do teď hráli jednou týdně ? a dneska udělal tři změny to jde

Reagovat
-Kopy-

Tak zatím ho můžem jen chválit, v portugalsku to byl především defenzivní kouč, u nás má daleko větší kvalitu, takže se mu k tomu podařilo přidat i ofenzivu a je to krásně vyvážené. No ale jak řikáš, je zatím začátek a chytli jsme formu, takže si musíme počkat...

Jen mi je líto těch pohárů, protože takhle bude v lize sedět Paco/Negredo a Feg/Rodrigo a o dalších hráčích rači nemluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nanho zvykam ale uvidime ako dokaže naladit tím na tažšie a dôležitejšie zápasy ....ale zatial ma

Reagovat
smazaný uživatel

A taka perlička. Nuno bol prvy prestup neslavne znameho futbaloveho agenta Jorge Mendesa ked v roku 1996 prichádzal do La Corune z Vit Guimaraes.

Reagovat
aimar21

mne sa zatial velmi paci nasa hra :) najma v tomto zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia patří na 3. místo, snad naváže na výkony z přelomu tisíciletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby z prelomu tisíciletí tak aj 1. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tabela je solidní Real 5 ! Kéééž by to tak bylo i v květnu.

Reagovat
Ángel di María 22

1. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

fok yeah

Reagovat
Phillipinho

Carles Gil pusobivy vykon

Reagovat
-Kopy-

příště místo Pabla

Reagovat
Phillipinho

Souhlas. Timhle vykonem si o to rika dost hlasite.

Reagovat
Ángel di María 22

Parejo to v tom středu rozdává taky výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně šel nahoru oproti tomu, co u nás hrál dva roky zpátky. Ale klobouk dolů, vypadá to, že potřeboval důvěru. Tu zatím využívá.

Reagovat
-Kopy-

kapitán

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal, že mu desítka sluší. Hodně se vytáhl oproti výkonům v minulých letech

Reagovat
Phillipinho

Chvalim komentator, vyborne na zapas pripravenej, ma dobry znalosti. Takhle to ma vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

a dost zrejme si prezeral aj česky fanpage Vale

Reagovat
Ángel di María 22

Jeden z tech prijatelnejch v Cesku.

Reagovat
-Kopy-

jo byl fajn.

Reagovat
migwel

Musí to být neuvěřitelná frustrace pro příznivce Messiho, (mediálně a fotbalově) "mrtvého" hráče padající z výsluní na samé dno zapomnění! Těžkej válec od CR7 pro Messimu ... pominu neproměněnou penaltu, pominu branky, pominu příjem CR7 21 mil EUR oproti Messimu 16 mil EUR, pominu že CR7 na vstřelení 100 branek v PD potřeboval míň zápasů že vyhrál LM s různými celky že je starší jak Messi ... na druhou stranu oceňuji (s nadsázkou) Wellingtona že chytil Messiho pod krkem snad to Messimu pomůže a vzpamatuje se! Útočníkovi se už počítají přihrávky když už neumí střílet góly? a co třeba pohárek za to že vůbec Messi nastoupil k utkání... a hláška ještě chvíli a Messiho sebrali za "potulku" nebo s Bayernem hraje vůbec Messi? Od loňského jara Messi padá dolů a je jen na něm jestli to vůbec dokáže zastavit... já si to tedy nemyslím...

Reagovat
Ángel di María 22

Přestaňte s tim už všichni

Reagovat
LAM

Kde tě sebrali

Reagovat
smazaný uživatel

Hm strašné sračky ti jdou z huby!

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší důkaz toho, že píše sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to se i na ty fotbaly někdy kouknout. Messi je zatím skvělý, Malaga bude v domácím prostředí oříšek pro každého, to se tak nějak ví, hrají dobře takticky a při náznaku propadnutí chodí rychle za míč. Mám dojem, že Real by tam měl ještě větší problémy.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodnotit dobu na streleni 100 golu u hrace ktery prisel do ligy na vrcholu sil a hrace ktery ji hraje od 17ti je opravdu objektivni. s poctem individualnich a tymovych oceneni messi jasne valcuje ronalda. a od kdy je rozhodujici prijem? navic kdyz se porovnavaji dva hraci z nich jeden ze sebe dela zamerne marketingovou znacku.to je jako porovnavat beckhama a zidana.a nevim jak si prisej na to ze vitezstvi se dvema ruznymy kluby je vice nez tri vitezstvi s klubem kde je odchovanec. a golovy prihravky jsou taky dulezity.proc byl Ozil v realu tak ceneny?kvuli poctu golu? ne protoze tolik golu pripravil. a proc je u jednoho hrace pocet asistenci klicovy pro prinos klubu a u druhyho,ktery ma ten pocet jenom o neco mensi, nepodstatny. a vytahovat nepovedeny zapas proti bayernu? to muzu taky napsal ze i jako zraneny byl messi klicovy pri vyrazeni psg.

Reagovat
Reggie

Ze se ti vubec chce, reagovat na takoveho hlupacka normalnim komentarem..

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim ale nudil jsem se a doufal jsem ze si to treba precte a zamysli se nad tim jakou tu napsal blbost

Reagovat
Reggie

Jasny, ale podle jeho prvniho komentare to vypada, ze premysli prdeli.. Tim padem bych o nejakym zamysleni neuvazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Oplatilo sa sledovať až do konca ked si porovnám ten útočný fotbal Valencie a tu úpornú obranu Altetica tak to je sto a jedno. Inak Paco je velmi ambiciozny to vsetci vieme, len by nemusel tolko rozhadzovat rukami ked Gomez striela na branu, na druhej strane Gomez by castejsie mohol nameisto strely hladat Paca. Nechapem preco tam je iba na hostovani. Ved taky hrac sa kupuje na trvalo.

Inak ten trener vie vymackat z toho tymu uplne maximum , ved aj taky Feguili , hra c, ktory ma nikdy nezaujal hraje dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

hostovanie sa spravilo len z administrativnych dovodov .kedže Lim ešte oficialne nevlastni klub... ale Andreho aj Rodriga vlastni Limova firma Meriton a je to len Lim čo sa rozhodne spravit s hračom.

Reagovat
smazaný uživatel

Feghouli byl poslední dvě sezony jeden z tahounů týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavicke jeho strasna skoda nechapem preco nehra zaklad namiesto Piattiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Piatti hraje zatím celkem dobře ale nejlepší by bylo pokud by se našlo místo pro oba. Každopádně doufám, že nám ta krásná první pozice vydrží i v následujících kolech. Jsem zvědavý jak zahrajem s Barcou nebo Realem...Zatím se toho vůbec nebojím

Reagovat
migwel

speciálně pro rádoby fotbalového experta 10FKK =

https://www.youtube.com/watch?v=xSLxa3MYMcw

jedna otázka můžeš mi z pravidel najít kde je napsáno, že obránce může tahat útočníka za dres, držet ho v "kravatě" nebo kolem krku? na CR7 se mi líbí že si to nenechá líbit a co mu dělají ostatní nekompromisně vrací! Proto to bude pro mě PAN FOTBALISTA! Možná ho k tomu donutili i některé zákroky - mimochodem "jouble - trouble" máme k dispozici každý! Stačí si jen vybrat!!!! Takže moje otázka zní jsi jasně a zřetelně měl jsi na mysli toho podvodníka? ...

http://www.youtube.com/watch?v=rkn8iCMoMi4

http://www.youtube.com/watch?v=jCkq0BGihUA

http://www.youtube.com/watch?v=KeRlJJbtdHc

ustát se dá všechno ale kolikrát je lepší spadnout hned než se nechat brutálně zlikvidovat - prostě někdy jde o život... na poctívej fotbal se podívám rád ale na brutální ani náhodou a když to rozhodčí pískat nechce, jsem zastáncem odvet... tak to prostě je stejně jako v běžném životě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

jouble - trouble je tvoje přezdívka? Už sem to psal několikrát, ale speciálně pro tebe.. plačka je výborný fotbalista s neuvěřitelnou produktivitou, ale bohužel i největší simulant což znamená podvodník. Proto bude pro mě PAN KOKOT. Nikde a nikdy jsem neobhajoval prasata! Na to tu jsou jiní specialisté, kteří dokáží hájit do roztrhání těla i dementního spratka pepého.. Gratuluji, že si našel tříminutové video s Messiho prohřešky moc toho není.. Akorát mi unikl smysl, nebo poselství posledního videa.. Massing asi nebude Messi Ten konec nebudu ani komentovat..

Reagovat
madridcan

Zeby sa Primera Division vracala do starych dobrych cias akou bola napriklad sezona 06/07? Velmi sa tesim, ze vsetko nasvedcuje tomu, ze do Valencii, Sevilly, VIllarealu a uz aj k mensim timom sa nebude chodit len na vylet. Tato sezona bude uzasna

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych to PD aby zas aspoň na rok či dva byla k něčemu ( jako je to v PL) a ne zas ta nuda s Realem a Barcou. Osobně ji zatím začínám dost sledovat.

Reagovat
10FKK

Ono je to v podstatě jenom o penězích... V PL to je nastaveno pro všechny a v PD pro velké, čímž se nůžky rozvírají...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano,ale právě proto píšu co píšu. Byl bych rád,kdyby tyto dvě ligy měli šmrnc a zápal. V PL to tak je od 1.kola,což v PD NIKDY. No pardon loni tam byl ATM,ale to je furt málo. Líbilo by se mi kdyby hráli o titul ATM,FCB,Real,Vale,Sevilla a třeba Bilbao a Villareal.

Reagovat
Billy McClane

A kto hra v PL poslednych 10 rokov realne o titul? Ved to je vzdy len o MU a Chelsea. Teraz si City vymenili poziciu s MU a je jasne, ze nikto iny ako ropny tim ten titul tento rok nevyhra. Takze o akej atraktivnosti boja o titul to tu vlastne tocis?

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mě zdá. Hlavně držím Valencii, aby byla silná jak na přelomu tisíciletí. Sevilla klasika a Villareal taky. Doteď si vzpomínámna tu jejich jízdu v LM, když ještě pár let předtím hráli Intertoto cup tady v Brně se Zbrojovkou (tehdy v Brně 1:1 po gólu Doška a ve Španělsku sme to projeli 2:0). To byl taky poslední zápas kdy na Brno bylo vyprodáno myslím, že bych ještě teď dal z hlavy tehdejší fantastickou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty týmy jsou dobré už dost dlouho, ale prostě to neudrží celou sezonu, takže časem tak jako tak odpadnou. Prostě na šířku kádru jsou B+R trochu jinde. Oni můžou rotovat tak, že to na sbírání bodů pořád stačí. To si ostatní dovolit holt nemohou. Atleti jsou úkaz. Jsou na jednu stranu důkazem, že jde i v Primeře vybudovat velký tým za relativně snesitelných finančních podmínek, ale na druhou stranu jsou výjimkou potvrzující pravidlo, protože to, co všechno se sešlo u Atletů, je shoda několika náhod - přišel skvělý kouč, vyrostl jim skvělý odchovanec a tak nějak prapodivně sestavili fantastické hráče za pár euro, o kterých se jako o těch největších hvězdách nikdy nemluvilo.

Prostě a jednoduše - taky bych rád napsal, že jde Primera nahoru, ale je tam jen ten posun, že se z ligy dvou týmů stala liga tří týmů, a to stejně jen dočasně. A že velké týmy s Valencií, Sevillou a Villarrealem ztrácí? A kdy se tohle nedělo? Madridčan zas chce vypadal objektivně, ale jde mu stejně jen o sbírání sympatií.

Reagovat
madridcan

Tak hlavne ja davam iba otazku do plena, lebo zatial to vyzera celkom vyrovnane...a ked uz to poviem ja, co Atleticu neveril na titul asi ani vtedy, ked ho vyhrali, tak to uz je co povedat ALe vzdy sa najde idiot, ktory za tym musi hladat nieco viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tys nedal otázku. Tys psal něco o výletech, což prostě ve vztahu k těm jmenovaným týmům, je hloupost. Takže ten .... (to slovo, co jsi psal), co hledá něco víc, jsi nejspíš ty.

Reagovat
madridcan

Neviem potom co je prva veta mojho povodneho prispevku ked nie otazka... Ale chapem, ze si treba vybrat skor nieco na co sa da nezmyselne utocit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já přece nereaguju na tu tvojí první větu, ale až na tu druhou.

Já reaguju na hloupost, co jsi napsal. Ty to považuješ za útok. Tolik asi o tom, jak kdo z nás bere zdejší diskuse.

Reagovat
madridcan

Nenapisal som hlupost. Porovnaj si kontrast vysledkov z tej doby a z doby nedavno minulej. Zas samozrejme nemozes brat kazdy jeden zapas, to by bola blbost. Uz si to napriklad vsimaju aj stavkove-1,65 kurz na Real(respektive Barcelonu) vo Villareale? Dlho nevidena vec

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, o čem to zase meleš? Sevilla vás oni vyklepla, Valencia jednou plichta a jednou prohrála o gól, a Villarreal s váma taky remizoval. Tak jaképak výlety? Chceš být zase za toho hodnýho strejdu, co říká, co chtějí ostatní slyšet, ale zjisti si fakta, ať nejsi za troubu.

Reagovat
madridcan

Nehovoril som sice len o nas a len o lonskej sezone, ale som rad, ze si si to zase otocil tak, ako to vyhovuje tebe a teraz mozes ist naspat k miesacke Ked mam ostat len pri Reale, tak Villareal dostal napriklad 0:5, 1:3 a v Madride dostavali pravidelne naklepy. Sevilla u nich dva sety, ale aj 2:4, v Madride tiez. Valencia dostala 2:6, 0:5, v Madride dostavali tiez.

Jasne, ze sa nasli aj vynimky, ale je pekne, ze neni to tak davno, co prave s tebou som nostalgicky pisal o vyrovnanosti ligy a ked zacina nasvedcovat priebeh k tomu, ze uz to REal a Barca nemusia mat take jednoduche, tak ja som za troubu a dobreho strejdu a ty si za rytiera v ziarivej zbroji, ktory musi ist proti prudu...asi este nevyprchala z teba Malaga...to je v poriadku. Opat si si prskol, poplakal, pofnukal, trosku rezol do zil a mozes zacat novy pekny den. RItual uz mas za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak oba víme, na co si tady hraješ. A já na to jen upozorňuju.

Primera je moje srdcovka a nic ve fotbale by mi neudělalo větší radost, než návrat do takových časů, jako byly třeba loni - hunt tří týmů, které střídavě vyhrávaly a ztrácely, až do posledního kola, které rozhodla chyba sudího.

Ale to je prostě sci-fi. V současnosti je to našlápnuto na víc a víc rozvírající se nůžky. Jedni se budou chlubit rostoucími grafy HV i tržeb a druzí budou živořit. Mimochodem - Atlety zachránilo i to, že máte mezi sebou tu dohodu, že si nebudete přetahovat hráče. Pokud by ta dohoda nebyla, tak jsem si jist, že už se ve vašem dresu prohání Kun, Tygr, Costa, Arda, Koke a možná i někteří další.

Reagovat
madridcan

Nie, to vies iba ty a vies to samozrejme najlepsie, takze sa s tebou a s tvojim odrazom v zrkadle, ktory ta v tej hre ako jediny podporuje, hadat nebudem a len sa pousmejem nad tvojou dalsou zbytocnou a detskou reakciou

No, takze v globale so mnou suhlasis, vidis aky si hlupy? Povod prispevku je v nostalgii za starymi casmi, takze ty ma najprv zjebes, aby si potom so mnou suhlasil a skryvas to zato, ze si beries asi kazdy jeden zapas s Valenciou, Sevillou a VIllarealom k srdcu. Ty vies samozrejme vsetko najlepsie, ze ako som co myslel.

Sci-fi to moze byt, preto som hodil iba do plena otazku, ze ci nastava zvrat. Nikde nepisem, ze sa tak stane, ale budem za to velmi rad.

Never tomu. Tak maximalne Kun a Falcao, ktorych oboch Real nakoniec mohol mat(nie priamo z Atletica), ale preco ich odmietol? Moze tam byt v tom vela faktorov, ale vsetko je dobre tak ako je. COsta je dobre kde je, Chelsea je prenho ako stvorena. Kokeho si ukradnete vy a mozno je aj pravda, ze mate tichu dohodu s Atletmi a Arda...co ja viem? TO je zbytocne hovorit, ze co by bolo keby.

Reagovat
smazaný uživatel

"hodnej strýček" vždyť mu je nějak 20let ne?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně první místo vypadá tak, jak má

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
david_villa7

Reagovat
Woyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Vale

Reagovat
Atlético de Madrid

Z tý Sevilly a Valencie jsem docela posranej (taky uvidíme zejtra...), protože by se nám mohlo klidně stát, že pokud zaspíme start, tak klidně přijdeme o LM. A to ani S+V nemusejí útočit na titul, v pohodě se myslim může stát, že R+B získaj zase přes 90 bodů, S+V budou okolo 80 a my až za nima. Pro ten pesimismus jsou dobrý důvody, nejsme schopný dát gól ze hry a obraně též moc nevěřim... Snad to zlomíme zejtra a Sevillu vyklepnem (domácí prohru si popravdě vůbec nedovedu představit).

Reagovat
10FKK

Odešla vám velká kvalita a váš systém založený na týmu se posily musí naučit, což chvilku trvá.

Až si to sedne budete lepší než loni.

Reagovat
Ángel di María 22

Sevilla že 80 bodů? To je uplná pitomost. Ani Vale to nedá, to bude u obou tak 70.

Reagovat
Atlético de Madrid

to je asi fakt, jsem se nechal unýst tim, že jsme loni udělali 90...ale i těch 75 ze sezony před tím bylo snad nejvíc, co kdy třetí tým získal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele