Primera División - souhrn 35. kola

01.05.2015, 22:45, aktualizováno 04.05.2015, 22:37
Komentáře a souhrny
Almería se rozešla s Celtou nerozhodně. Elche veze tři body z Málagy. Valencia porazila Eibar, Granada veze důležité body ze hřiště Getafe. Barcelona si s chutí zastřílela na hřišti nyní už sestupující Córdoby, Real Madrid na to zareagoval triumfem v Seville. Atlético nenašlo recept na obranu Athleticu a bere jen bod. Real Sociedad porazil Levante, které tak stále nemá jistotu záchrany...

UD Almería - Celta Vigo 2:2

04.05.2015 20:45

Góly: 47. Thievy Bifouma, 69. Jonathan Zongo - 17. Nolito, 39. Santi Mina

Almería vybojovala s Celtou remízu 2:2, přestože v poločase prohrávala o dva góly. Náskok Vigu v první půli vystřelili Nolito a Santi Mina, po změně stran se však trefili Bifouma a Zongo. V utkání padly i dvě červené karty. V 54. minutě byl vyloučen hostující Cabral a na druhé straně se v 74. minutě poroučel do sprch Dos Santos. Almería má stále šanci na záchranu, Célticos jsou devátí.

Favorizovaní hosté začali lépe, avšak dlouho si nedokázali vypracovat zajímavou příležitost. Naopak v 10. minutě pálil dobře domácí Bifouma, jenže jeho rána jen těsně minula levou tyč. Almería postupně přebírala otěže utkání, srazila ji však akce Viga ze 17. minuty. K Nolitovi se do šestnáctky domácích se štěstím odrazil míč od Krohna-Dehliho a osmadvacetiletý útočník pohotovou střelou poslal Celtu do vedení - 0:1!

Almería nedokázala ne vedoucí branku odpovědět, naopak po dvaceti minutách dostala druhou ránu. Fatální chyby se v obraně domácí dopustil Casado, který namazal rozběhnutému Santi Minovi a ten pohodlně překonal gólmana Rubéna - 0:2! Celta odehrála poločas přesně podle svých plánů a do kabin odcházela s luxusním dvougólovým náskokem.

Domácí se však s další porážkou nesmířili a krátce po změně stran zavelel do útoku Thievy Bifouma. Konžský útočník se po ráně z právě strany dostal k odraženému míči a doklepl balón za záda nešťastného Álvareze - 1:2! Kromě branky Bifoumy přispěl k obratu výraznou měrou i hostující Cabral. V 54. minutě totiž argentinský obránce srazil k zemi právě unikajícího Bifoumu a sudí Teixeira mu rovnou udělil červenou kartu! Z následného přímého kopu sice nic nevyšlo, ale všechny trumfy měli v rukou před koncovkou utkání domácí.

Přesilovku využila Almería v 68. minutě. Po centru z levé strany přistrčil Hemed míč před branku dravému Zongovi, jenž z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě - 2:2! Andalusané se rvali o vítězství, jenže v 74. minutě se síly na hřišti vyrovnaly. Agresivní zákrok Dos Santose v 74. minutě ocenil sudí druhou žlutou kartou v zápase a pětadvacetiletý Argentinec musel předčasně opustit hrací plochu. Oběma oslabeným mužstvům zřejmě remíza vyhovovala a poslední desetiminutovka už nebyla tak divoká. Almería se s Celtou rozdělila o body po remíze 2:2.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Elche CF 1:2

03.05.2015 21:00

Góly: 90+4. Javi Guerra - 29. Jonathas, 89. Mario Pašalić

Elche se v závěru sezony těší výjimečné formě, kterou potvrdilo i na hřišti favorizované Malagy. Té nestačila ani penalta s vyloučeným hráčem soupeře k tomu, aby na stadionu Rosaleda ve strhujícím zápase ukořistila body, neboť se nakonec poroučela s prohrou 2:1.

Jako první se prosadil nejlepší střelec hostujícího celku Jonathas de Jesús, ovšem jeho trefu mohli Andalusané pohodlně umazat, když brankář Przemyslaw Tytoń uviděl za faul na Javiho Guerru červenou kartu a ještě tím soupeři nabídl výhodu pokutového kopu. Zkušený záložník Duda však trestuhodně selhal, trefil pouze brankovou konstrukci a umožnil Elche, aby záhy z rychlého protiútoku udeřilo podruhé zásluhou Pasaliće.

Snížení na 1:2 tak obstaral až v samotném závěru Javi Guerra a tentýž hráč poté ještě v dramatickém finále mohl dokonce srovnat, jenže Elche nakonec přece jen tímto křtem ohněm prošlo úspěšně. S nynějším ziskem čtyřiceti bodů si navíc hosté definitivně zajistili udržení ve španělské nejvyšší soutěži i pro její další ligový ročník.

Kvůli nečekanému zisku jednoho bodu z hřiště Atlética Madrid se Athletic posunul na poslední pohárové sedmé místo právě před Malagu, která tím pádem měla o motivaci postaráno. Útočník Juanmi se brzy dostal ke gólové hlavičce z centru Samuela Garcíi, jenže jeho zásah z šestnácté minuty rozhodčí správně neuznali kvůli postavení mimo hru. Elche zareagovalo svým typickým přímočarým protiútokem ze zabezpečené obrany, a to s devastujícím účinkem.

V devětadvacáté minutě totiž Faycal Fajr uvolnil Víctora Rodrígueze, jenž z pravé strany nacentroval přesně do cesty Jonathase, a brazilský útočník neměl problém uklidit míč do sítě, již podvanácté v letošní sezoně. Po změně stran pak pokračoval mohutný tlak domácích v honbě za vyrovnáním, jenže Amrabatovi znovu pokazil gólovou radost pískot sudího, podle nějž útočník Malagy postrčil brankáře Tytońe předtím, než se sám jal zakončovat.

Dvacet minut před koncem pak Andalusané dostali jedinečnou příležitost zvrátit utkání pevně na svou stranu. Střídající Guerra spadl v šestnáctce po Tytońově zákroku a vydobyl tím jak pokutový kop, tak červenou kartu pro polského brankáře ve službách Elche. Duda však z penaltového puntíku trefil pouze tyč. Potrestání shůry poté přišlo v osmaosmdesáté minutě. Zoufalé útočení Malagy otevíralo čím dál větší okénka v její vlastní obraně, čehož perfektně využil Jonathas přihrávkou Pasalićovi, který prostřelil gólmana Kameniho.

I když se v tu chvíli zdálo, že je o výsledku rozhodnuto, domácí hráči se pořád nevzdávali. Po krásné Amrabatově ráně do břevna se z dorážky prosadil Guerra a španělský útočník pak mohl dokonce v šesté minutě nastavení přidat i heroický vyrovnávací gól, jenže jeho zakončení k nelibosti domácích trefilo pouze připraveného brankáře Herreru.

Více informací k zápasu

Valencia CF - SD Eibar 3:1

03.05.2015 19:00

Góly: 25. Nicolás Otamendi, 56. Dani Parejo, 71. Paco Alcácer - 84. Mikel Arruabarrena

Valencie suverénně pokračuje v cestě za vysněnou kvalifikací do Ligy Mistrů. Díky domácí výhře 3:1 nad sestupem ohroženým Eibarem se již Los Che tři kola před koncem znovu osamostatnili na čtvrté příčce před dotírající Sevillou a navíc znovu vyvíjejí tlak i na třetí Atlético Madrid.

Oba zmínění konkurenti ze špice ligové tabulky totiž v pětatřicátém kole ztratili, když Atlético pouze remizovalo s Athleticem a Sevilla podlehla Realu Madrid. Vzhledem k tomu, že Valencie má se svým andaluským pronásledovatelem lepší vzájemné zápasy a tříbodový náskok k tomu, postačí jí k definitivní jistotě předkola milionářské soutěže již jen dvě další vítězství. O to nedělní se postarali Nicolás Otamendi, Dani Parejo a Paco Alcácer. Za hosty pouze v závěru snižoval Mikel Arruabarrena. Eibar po další prohře zůstává s jednatřiceti body nebezpečně blízko sestupovým příčkám.

V letošní sezoně si Netopýři vžili na svém stadionu Mestalla vlétnout na soupeře hned od úvodu zápasu, ovšem tentokrát jim chvíli trvalo, než se do střetnutí plně ponořili. První šanci si vytvořil Paco Alcácer, jenž dostal v základní sestavě přednost před Álvarem Negredem, ovšem Xabi Irureta v brance hostí si s danou situací bezpečně poradil. Valencijský tlak se však postupně stupňoval, až záhy vyústil v úvodní gól.

Levý obránce Valencie José Gayá unikl po kraji hřiště a nikým nehlídán poslal přesný centr na hlavu Nicoláse Otamendiho, jenž svou čtvrtou brankou sezony poslal domácí do vedení. Ještě do přestávky málem vedení Los Che zdvojnásobil Rodrigo De Paúl, ovšem ztroskotal na pozorném Iruretovi. Po změně stran pak Valencie nejenže neusnula na vavřínech, nýbrž dokonce přidala na obrátkách. V šestapadesáté minutě přidal druhý gól večera Dani Parejo díky tečované ráně zpoza pokutového území.

Dvacet minut nato pak Alcácer završil pohodové představení valencijských, když zblízka dorazil Parejův přímý kop, který se odrazil od brankové konstrukce. V závěru sice nedorozumění Mustafiho s Gomesem umožnilo Ángelovi předložit na stříbrném podnose gólovou šanci Arruabarrenovi, jenž danou možností nepohrdl, avšak víc již domácí Eibaru nedovolili. Valencie tak slaví svou jubilejní patnáctou domácí výhru sezony a průběžný zisk dvaasedmdesáti bodů, což je jejich nejlepší počin od památného titulu z roku 2004 ještě pod vedením kouče Rafy Beníteze.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Granada CF 1:2

03.05.2015 17:00

Góly: 45. Pedro León - 14. Youseff El Arabi (pen.), 59. Youseff El Arabi

Sandoval prožil na lavičce Granady skvělou premiéru. Jeho tým totiž veze všechny body ze hřiště Getafe a jeho naděje na záchranu stále žijí. Hosté šli do vedení v první půli po penaltě El-Arabiho, jenž po změně stran zařídil i rozhodující gól po brance domácího Leóna.

Odválání kouče Resina mělo dát Andalusanům impulz k tomu, aby se po výsledkové mizérii opět zvedli. A hosté také začali v Madridu hezky od podlahy. Už ve 3. minutě zakončoval rychlý protiútok Rochina a gólman Guaita musel předvést výtečný zákrok. O pár chvil později byla nadějná střela El-Arabiho z pravé strany sražena obranou Getafe na roh. A Granada byla za úvodní aktivitu odměněna vedoucí brankou. Ve 13. minutě zahrál Naldo v pokutovém území rukou a k nařízené penaltě se postavil Yousef El-Arabi, jenž poslal Guaitu na druhou stranu než mířil a odběhl slavit překvapivé vedení - 0:1!

Madridští s podobným výkonem vůbec nepočítali a dlouho byli jako opaření. Nešla jim rozehrávka a často se uchylovali k dlouhým nákopům. Když to nešlo kombinačně, zkoušeli to hráči Getafe ze střední vzdálenosti. Dobrým pokusem se ve 34. minutě prezentoval Henestroza, ale nebezpečnou střelu k tyči vyrazil brankář Roberto. Už se zdálo, že si Granada svůj náskok odnese až do kabin, těsně před přestávkou ale Getafe dokázalo vyrovnat. Po dlouhém centru Escudera se ve vápně Andalusanů prokličkoval přes bránícího Juana Carlose zkušený Pedro León a střelou na bližší tyč dokonale překvapil Roberta - 1:1!

Nedlouho po změně stra měli dobrou příležitost ke skórování domácí, z přímého kopu se v 56. minutě jen o kousek netrefil Escudero. Vzápětí se ale skóre měnilo na druhé straně. Rozhodující akci zápasu rozehrál na pravé straně Piti, který přesným centrem našel nabíhajícího El-Arabiho a osmadvacetiletý Francouz hlavou dopravil míč do sítě - 1:2!

Granada si v poslední půlhodince vedení s vypětím všech sil uhlídala, Getafe už nevytasilo žádný trumf a odneslo si z tribun zasloužený pískot. Po tomto kole zůstanou Madridští na čtrnácté příčce, Granada stáhla své manko na první nesestupovou pozici na dva body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 1:1

03.05.2015 12:00

Góly: 80. Héctor Moreno - 29. Emiliano Insúa

Espanyol Barcelona si nakonec jen rozdělil body s Rayem. Vallecas poslal do vedení obránce Insúa, ale deset minut před koncem se prosadil trochu kuriózně Hector Moreno.

Domácí Espanyol chtěl před vlastními fanoušky uspět a porazit Rayo Vallecano. To je hodně nevyzpytatelným soupeřem, protože dokáže rány přijímat se stejnou samozřejmostí jako rozdávat. Domácí se spolehli na jediného hrotového útočníka, kterým byl Caicedo. Toho podporovali Vázquez, Garcia či Montaňes. Hosté postavili do útoku Fedora, který spoléhal na podporu Embarby, Bueno nebo Morena. Před Toňem pak nastoupili Tito, Zé Castro, Morcillo a Insúa.

Po třech minutách zápasu Nicolás Fedor netrefil branku Espanyolu, Casilla tak mohl v klidu rozehrát. O chvíli později pálil nebezpečně Felipe Caicedo, ale ani on netrefil prostor za brankářem Toňem. O chvíli později dostal Espanyol šanci na rozehrání standardní situace, ale Volný kop rozehrál Lucas Vázquez jen do bránících hráčů ve zdi.

O chvíli později se Espanyol dostal k další rozehrávce standardní situace a tu využil mnohem lépe. Rozehrávající Arbilla trefil dokonce břevno branky Vallecana a následná dorážka mířila hodně vysoko nad! Po dvaceti minutách Sergio García si připravoval střeleckou pozici, ale byl o míč připraven pozornou defenzívou. Až po půl hodině udeřili hosté, což bylo nemalé překvapení vzhledem k dosavadnímu vývoji zápasu. Domácí chybovali v rozehrávce, hosté vybojovali míč a Bueno nahrával dopředu na rozběhnutého Emiliana Insúu. Ten s míčem u nohy nasprintoval do vápna a krásnou ranou překonal marně zasahujícího brankáře Kika Casillu - 1:0 pro Rayo Vallecano.

Espanyol na to reagoval zvýšením ofenzivních snah. Montañés zkoušel uvnitř vápna nahrávat z pravé strany nabíhajícím spoluhráčům, ale to se mu nepovedlo podle představ. Pět minut před koncem nepříliš zajímavé první půle se obránce Insúa odhodlal ke střele z třiceti metrů, ale rána mu vůbec nesedla a zamířila mimo tři tyče.

Po změně stran přišla pro Espanyol další nepříjemná zpráva. Felipe Caicedo se minutu po střídání stran zranil a nemohl již v zápase pokračovat. Jeho místo na hrací ploše zaujal zkušený Christian Stuani. Deset minut po změně stran se stal hrdinou Duarte Sánchez, který na brankové čáře obětavým skluzem odvrátil míč mimo nebezpečí, ačkoli již směřoval po střele zprava do brány! Stuaniho pas do vápna na nabíhajícího spoluhráče nebyl příliš přesný, takže rozehrávat mohlo Rayo. Uběhla hodina hry, ale domácí stále nebyli schopní vymyslet nic konstruktivního, co by dostalo Espanyol alespoň trochu blízko ke srovnání. Manucho se prezentoval rychlým sprintem na pravém křídle, ale nedokázal k tomu připojit vlastní nahrávku.

Brankář Raya Toňo musel likvidovat několik centrů, které do jeho výsostného území létaly stále častěji. Vše ale nakonec zvládl výborně. Náběh Sergia Garcii zůstal nepochopen a nevyužit. Deset minut před koncem se tak domácí nadále trápili v koncovce. To se změnilo až deset minut před koncem, když Hector Moreno původně centroval, ale jeho vybídku nikdo netečoval. Míč tak skončil za překvapeným Toňem!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 1:1

02.05.2015 22:00

Góly: 50. Celso Borges - 48. Jaume Costa

Zápas Deportiva la Coruňa a Villarrealu, tedy dvou týmů, které již hrozivě dlouhou dobu čekají na ligové vítězství, skončil všeobecně očekávaným prodloužením jejich mizérie, tedy remízou. O dělbu bodů s konečným skóre 1:1 se postarali Jaume Costa a Celso Borges.

První jmenovaný dostal Žlutou ponorku do vedení v honbě za udržením šestého místa zajišťujícího kvalifikaci do Evropské ligy. Depor však zvládl ještě vyrovnat zásluhou kostarického záložníka Borgese, a přestože zůstává nadále v oblasti sestupu na osmnácté příčce, alespoň umazal ztrátu na záchranu o jeden bod. Přesto situace galicijského klubu zůstává tři kola před koncem kritická, bez vítězství se již záchrana neobejde.

Domácí vstoupili do zápasu rozhodně lépe a prostřednictvím Oriola Riery si také vypracovali první slibnou brankovou příležitost utkání. Brankář Juan Carlos však v této zkoušce obstál. Odpověď Villarrealu na sebe nenechala dlouho čekat a Tomás Piňa s Mariem Gasparem se dostali ke svým střeleckým pokusům, byť neúspěšným. Ještě do poločasu pak pokoušel štěstí znovu aktivní Riera, jenž připravil palebnou pozici Lusinhovi, ovšem stejně jako následně Juanfran to k prvnímu gólu nevedlo.

Po změně stran se hra naplno rozvinula v otevřenou partii, a to zvláště díky brzkému prolomení bezbrankového stavu. V osmačtyřicáté minutě totiž Costa zamířil z hranice pokutového území přesně a překonal brankáře Fabricia na 1:0 pro Villarreal. Uplynuly však sotva dvě minuty a bylo znovu vyrovnáno. Celso Borges srovnal rovněž z hranice šestnáctky, a to prudkou ranou.

Ve zbytku utkání pak oba celky vrhaly síly dopředu v honbě za vítězným gólem, jenže Luciano Vietto ani Lucas Pérez na obou stranách se svými střelami neuspěli. Zápas tak k nelibosti všech zúčastněných skončil remízou 1:1, která pouze prodloužila nevítězné trápení obou klubů. V případě Villarrealu je již na pořadu dne přelom dvouciferného počtu nevydařených zápasů, zatímco Deportivo se již dostalo k nešťastnému číslu třináct. Další šanci dostane Depor v Bilbau, Villarreal zase přivítá Elche.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 2:3

02.05.2015 20:00

Góly: 45+2. Carlos Bacca, 79. Vicente Iborra - 36. Cristiano Ronaldo, 37. Cristiano Ronaldo, 68. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo hattrickem zajistil vítězství Realu v Seville 3:2! Portugalský kanonýr se trefil krátce po sobě v první půli a třetí branku přidal dvacet minut před koncem zápasu. Trefy domácích Baccy a Iborry k bodům nevedly a Sevilla tak musí doufat v zítřejší ztrátu Valencie.

Po opatrném začátku zápasu zahrozili jako první hosté. V 9. minutě se po centru z levé strany zjevil před gólmanem Ricem Ronaldo, jenž byl dnes hodně při chuti. Real byl lepší a dokázal Andalusany zatlačit, nicméně stoprocentní šance se příliš nedostavovaly. Na druhé straně byl aktivní dravý Bacca, jeho průnik ve 21. minutě ale vyřešil jistým zákrokem Casillas.

Krátce před vypršením první půlhodiny se hlavami srazili Ramos s Krychowiakem, polský fotbalista si ze střetu odnesl krvavé zranění a musel být ošetřován. Dočasného oslabení Sevilly Real dokonale využil. Cristiano Ronaldo si naskočil na prudký centr Isca a nikým nehlídán pohodlně zakončil - 0:1! Portugalský kanonýr své galapředstavení teprve začal a druhá branka následovala o pouhou minutu později. Rodriguézův centr prodloužil ve vápně domácích Chicarito a nabíhající Ronaldo v těžké pozici dokázal sklepnout míč přes padajícího Rica do sítě - 0:2!

Domácí byli jako opaření a nepomohl jim ani návrat Krychowiaka na hřiště. Na poslední chvíli vvšak domácí přece jen vykřesali naději do druhé půle. Krátce před odchodem do kabin Ramos ve vápně skluzem poslal k zemi Aleixe Vidala. Sudí José González ukázal hostujícímu obránci žlutou kartu a zároveň dal domácím k dispozici pokutový kop. Toho se s přehledem zhostil Carlos Bacca, jenž střelou do Casillasova protipohybu snížil na 1:2!

Po změně stran Sevilla výrazně přidala a hnala se za vyrovnáním. Real si však zkušeně hlídal vedení a čekal na chybu soupeře. Té se domácí dopustili v 69. minutě. Ronaldo se při centru Balea z pravé strany ocitnul na zadní tyči téměř nekrytý, proto mohl svou hlavičku dobře namířit a překrásným obloučkem potřetí překonat Rica - 1:3! Pro portugalskou legendu to byl v La Lize hattrick s pořadovým číslem 25, čímž Ronaldo opět posunul historické tabulky Realu Madrid v této disciplíně.

Unai Emery reagoval na nepříznivý vývoj nasazením Suáreze, Iborry a Gameira a obměněný tým ještě dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Psala se 79. minuta, když do vápna Bílého baletu pronikl Vidal, který zpětnou přihrávkou našel nehlídaného Iborru, a ten pohotovou střelou propálil nehybného Casillase - 2:3! Sevillští v posledním desetiminutovce dokonce sahali po vyrovnání, v 85. minutě však po závaru před bránou Realu Suárez bránu netrefil. Poslední příležitostí domácích byl únik Iborry v 90. minutě, ale ani tentokrát se domácí fandové nedočkali. Real vybojoval nesmírně cenné vítězství a situace na čele tabulky se tak stále nemění. Los Blancos stále číhají na zaváhání Barcy, zbývají jim však už jen tři utkání. Sevillští budou čekat, jak si zítra povede Valencie.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 0:0

02.05.2015 18:00

Góly: -

Atlético Madrid se muselo v domácím prostředí proti Athleticu spokojit pouze s bezbrankovou remízou, přestože hned třikrát dostalo míč úspěšně do sítě soupeře. Pokaždé však radosti madridského klubu učinil přítrž praporek čárového rozhodčího, který ke všemu ve dvou případech vyletět nahoru neměl, jak ukázaly opakované záběry.

Dvakrát byl nešťastným střelcem Antoine Griezmann, jednou pak Tiago Mendes. Athletic pak v závěru musel dohrávat o desíti, neboť Unai Bustinza uviděl dvě žluté karty. Domácí však přesto skórovat nestihli a teprve podruhé v letošní sezoně vyšli na vlastním stadionu střelecky naprázdno. Svěřenci Diega Simeoneho tak zůstávají na třetím místě, přičemž ztráta na vedoucí duo Barcelona, Real Madrid narostla o další dva body. Athletic se alespoň dočasně posunul na sedmou příčku o bod před Malagu, která však má nedělní zápas s Elche zápas k dobru.

Atléticu nebylo nic platné, že proti svému baskickému soupeři bylo jasně lepším týmem, neboť gólové zakončení mu jednoduše nebylo přáno. Na úvod se dožadoval odpískání pokutového kopu Fernando Torres, jehož natěsno hlídal Xabier Etxeita, jenže za svou snahu uviděl pouze žlutou kartu. Iago Herrerín v brance hostí pak musel vychytat hlavičku Raúla Garcíi a v závěru první půle poprvé lovil míč ze sítě v dobré náladě, když Griezmannovo zakončení přišlo z postavení mimo hru.

Po změně stran pak z ojedinělé šance Basků málem skóroval Kike Sola, jenže San Joseho ránu tečoval pouze těsně vedle vzdálenější tyče. V sedmašedesáté minutě se již radovali obhájci titulu, ovšem Griezmannův gól nebyl uznán pro domnělý ofsajd, který však opakované záběry jasně vyvrátily. To samé se poté opakovalo i v případě Tiaga Mendese, jehož usměrnění Turanova centru do sítě rovněž vzbudilo místo radosti na tribunách pouze velké rozčarování.

V závěru pak poslední šance utkání zahodili Griezmann s Mirandou, a tak Atlético Madrid překvapivě utrpělo dvoubodovou ztrátu v podobě remízy 0:0. Athletic má naopak důvod k radosti, body ze stánku Vicenteho Calderóna nevozí jen tak kdekdo.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - FC Barcelona 0:8

02.05.2015 16:00

Góly: 42. Ivan Rakitić, 45. Luis Suárez, 46. Lionel Messi, 53. Luis Suárez, 65. Gerard Piqué, 80. Lionel Messi, 85. Neymar (pen.), 88. Luis Suárez

Barcelona s chutí střílela a z Córdoby si veze jednoznačnou výhru. Zápas, který místo vyrovnaného klání připomínal spíše vraždění neviňátek, domácí naprosto nezvládli. Naopak Barceloně vycházelo prakticky všechno, na co sáhla. Blaugranas se radují z vysoké výhry a ještě k tomu z čistého konta.

Barcelona nechtěla při návštěvě Córdoby nic podcenit. Trenér Luis Enrique poslal do zápasu smrtící ofenzívu v podání Rakitić, Busquets, Iniesta, kteří nastoupili za hvězdnými útočníky Messim, L. Suárezem a Neymarem. Domácí se spolehli na hráče jako Bébé, Krhin, Luso a Fidel a jediný útoční, kterým byl Andone. A v podání Barcelony to byl opravdu nelítostný střet. Trefili se Lionel Messi, Ivan Rakitić, Neymar, Gerard Piqué a také Luis Suárez, který zaznamenal hattrick.

Barcelona chtěla od prvních minut potvrzovat úlohu jasného favorita. Alba centroval z pravé strany a našel skvěle nabíhajícího Brazilce Neymara. Ten ale už po třech minutách trestuhodně minul bránu! O chvíli později Iniesta dostal dobrou přihrávku na střed šestnáctky, ale jeho střela mířila hodně mimo. Ozvali se také domácí, kteří v úvodu zápasu odmítli pozici outsidera a chtěli zdramatizovat bitvu o tři body. Edimar našel svým centrem hlavu Andoneho, který ale z velké blízkosti hlavou přestřelil.

Na dalších patnáct minut se Barcelona odmlčela. Ve hře favorita přibývalo nepřesností a centry krajích obránců mířily velmi často mimo tři tyče. Po třiceti minutách nevýrazné hry se po centru Daniho Alvese dostal do šance Lionel Messi, který jen tak mimochodem obešel čtyři protihráče a vypálil. Jeho rána ale mířila jen do míst, kde se pohyboval domácí brankář Juan Carlos. O chvíli později Iniesta dostal míč na střed a poté vypálil, ale jeho pokus byl zablokován. Pět minut před koncem první půle Neymar pálil jen do tyče.

Když už si domácí mysleli, že přežijí první půli bez inkasované branky, chorvatský záložník Ivan Rakitić je vyvedl z omylu. Naběhl si totiž na skvělý centr od Lionela Messiho do vápna a krásnou ranou prostřelil Juana Carlose. O chvíli později Barcelona zahrála podobnou akci, když centroval Andres Iniesta a pálil nabíhající Luis Suárez. Také v tomto případě byla Córdoba bez šance - 2:0 pro favorita z Katalánska.

Jen dvě minuty po změně stran trvalo Barceloně, než si dokázala vypracovat další gólovou šanci. Dani Alves nacentroval ze strany do vápna a Lionel Messi netypicky hlavou skóroval! Podobnou akci předvedli hosté také o chvíli později, když Dani Alves našel jiného střelce Barcelony - Luise Suáreze. Jeho přesné zakončení hlavou mířilo do protipohybu brankáře Carlose, který znovu kapituloval. A ze zápasu se začala stávat exhibice.

O chvíli později drtivý tlak Barcy rezultoval v šanci Neymara, který ale ze tří metrů nedostal míč do brány. Po hodině hry demolice domácích pokračovala centrem od Ivana Rakitiće. Ten našel hlavu spoluhráče Gerarda Piquého, který se nemýlil a skóroval! Deset minut před koncem utkání dal další branku Lionel Messi, který se dostal k odraženému balonu a z velké blízkosti již neměl problém dostat míč do sítě.

Branku s pořadovým číslem sedm vstřelil zařídil a proměnil Neymar, který byl ve vápně faulován a nařízenou penaltu sám proměnil! Tím ale potupa Córdoby neskončila, protože se Lionel Messi dostal k odraženému míči a střelou do prázdné brány zakončil bohaté utkání! Dnes bylo opravdu na co se dívat. Barcelona tak navyšuje náskok na první příčce na pět bodů!

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 3:0

01.05.2015 20:45

Góly: 13. Alfred Finnbogason, 51. Markel Bergara, 86. Carlos Vela

Domácí tým Real Sociedad San Sebastian zabral a dokázal si na domácí půdě poradit s Levante. O branky se v dresu domácích postarali Finnbogason, Bergara a Vela, který zakončil utkání brankou krátce před koncem zápasu. Vítězný Real Sociedad je na jedenáctém místě, zatímco Levante je až na 15. místě.

Domácí tým měl velkou motivaci vyhrát, aby potěšil vlastní fanoušky. A začal velmi aktivně, když už po šesti minutách vstřelil první branku utkání. Postaral se o ni mladý útočník Carlos Vela. Jenže stál v době střely v ofsajdu, takže sudí Carlos Del Cerro nemohl branku uznat. Po třinácti minutách už domácí vstřelili branku regulérním způsobem. Po krásné kombinaci Prieta s Yuriho Berchidem se před bránou zjevil nabíhající útočník Alfred Finnbogason, který už měl jednoduchou pozici a míč doklepl do brány poměrně snadno - 1:0 pro domácí Real Sociedad San Sebastian!

Po dvaceti minutách se ve slibné šanci objevil střelec jediné branky utkání Finnbogason, jenže toho zastavil zdvižený praporek pomezního sudího. O chvíli později se ke střele z velkého vápna dostal domácí střelec Nabil El Zhar, jenže mířil mimo. Na nahrávku ze středu pole si nabíhal domácí útočník Alfred Finnbogason, kterému pak stačilo jen přehodit brankáře Mariňa. To se mu ale nepovedlo a skóre se tak neměnilo. O chvíli později Granero vyslal technickou ránu, která jen těsně minula horní tyčku brány brankáře Mariňa.

Velmi zajímavý centr do vápna poté posílal útočník Carlos Vela, ale nakonec nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, kteří by akci zdárně zakončili. Po změně stran začali opět lépe domácí, kteří chtěli přidat další branky. Vela si naskakoval na centr ze strany, jenže před ním zasáhl pohotový Mariňo. Ani brankář Levante si ale neporadil s akcí domácího týmu, když jej nebránili vlastní hráči. Pět minut po změně stran Rubén Pardo nacentroval od praporku centr na malé vápno, kde se ocitl osamocený Markel Bergara a jeho přesná hlavička zaskočila brankáře Mariňa - 2:0 pro domácí celek.

Po hodině hry měl práci také brankář Rulli, který musel likvidovat zajímavý pokus Mariho. Jose Mari se opřel do míče z hranice 20 metrů a protáhl svého soka. Velova střela z velkého vápna na místo určení nedoputovala, protože ji zablokovala pozorná obrana. Patnáct minut před koncem utkání se centr Lópeze ze strany snesl k Toňovi, ale ten nastřelil jen nejbližšího obránce před sebou! Pět minut před konce utkání zahrával Real Sociedad San Sebastian zajímavou standardní situaci a Carlos Vela se trefil parádně. Na jeho ránu z 20 metrů byl brankář Toňo krátký a kapituloval. Carlos Vela krásně obstřelil zeď a poslal balon do sítě!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona352834105:1987
2.Real Madrid352816105:3285
3.Atlético Madrid35237565:2676
4.Valencia CF35219564:2772
5.Sevilla FC35216865:4169
6.Villarreal CF351412945:3254
7.Athletic Bilbao351391334:3848
8.Málaga CF351381437:4247
9.Celta Vigo3512101342:4046
10.Espanyol Barcelona3512101342:4446
11.Real Sociedad3510131240:4443
12.Rayo Vallecano351341840:6343
13.Elche CF351171733:5840
14.Getafe CF351061929:5436
15.Levante UD35981832:6335
16.SD Eibar35872030:5231
17.Deportivo La Coruña356121730:5730
18.UD Almería35881931:5729
19.Granada CF355131724:6428
20.Córdoba CF353112121:6120
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (326)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MOYES

Reagovat
dextroza_m

Real toto kolo nemůže vyhrát, když bude remka, budou štastní

Reagovat
misinho7

podla mna vyhrame.. sa hecneme a vidim to na prekvapivy jasny vysledok pre nas 0:2 alebo dokonca 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

a samozrejme hetrik v podani cr7

Reagovat
misinho7

ze ta to este bavi.... takto priat Cristianovi stale hattrick si borec no ked prajes konkurentovi

Reagovat
Milan.B

aj ja mu prajem .... choleru

Reagovat
lukass111

borec :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
hntlyl

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
F.Torres

Reagovat
blaugrana

u called it madafaka

Reagovat
Fairplay

Reagovat
blaugrana

Dnes to snád´ Barca dá a ten prašivý hrach zas nezariadi výhru madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo ty nastavený 2 minuty na konci druhýho poločasu?

Reagovat
blaugrana

Opýtaj sa Dušana.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Barca

Reagovat
-Carles-

MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

2miguel1

05.04.2015 19:04

.

.

.

Pre toto bude vždy Barcelona viac ako Real

Barcelona mavala dosť často výsledky 5:0, 6:1 ...proste mohla dať pokojne vyššie vysledky ako dnes Real ale neurobí to, pre ten rešpekt k súperovi...u Realu sa dneska mohlo vidieť uplne zosmiešnenie súpera, uplne nasmiech honenie si trička Ronalda a jeho 5 golov ...Granade? doma? dá 5 golov granade a už s Bilbaom si ani neškrtne ...Messiho uz aj tak nedobehne v tejto sezone tak čo si potreboval dokázať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

tež jsem si na to vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Však to musí byť trolling, toto nikto nemôže myslieť vážne, nie?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

karakter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
minoLFC

Suarez - génius

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to je kua charakter !!!

Reagovat
Jordi Alba

Nádhera, Messi skvělej ve všem, Suaréz se neskutečně rozstřílel.

Messi po tom, co tak trochu vzal Neymarovi gól, mu přenechal penaltu.

Alves překvapil a Andrés snad zpět forma.

Další čisté konto.

Nádhera, Nádhera.

Reagovat
Kokesh

Nezbyva, nez doufat v Pepa. Proti Realu se posledne v LM nevytahl, treba proti sve Barce ano.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Paráda.Na začátku jsem měl trochu strrach,ale pak jsme se rozjeli.A to jsme hráli ve druym poločase údržbu.

Trio MSN je dle mě nejlíp spolupracující trio ever.Prostě bomba.Loni se říkalo že Messi s Neymarem nebude dělat dobře a teď tam přišel ještě Luis a funguje to výborně.Už letos dali 107 golů

Velmi pěkně od Lea že nechal Neymarovi tu penaltu a nešel pro Hattrick.

Tak teď ať ještě ztratí Real na Seville a bude to velmi dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

108 gólů mají dokupy - Messi 51, Nemyar 33 a Suárez 24

Reagovat
smazaný uživatel

*Neymar

Reagovat
DelPiero137

Ja by som mu ju nedal, Messi je jasna jednicka a strelec Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší gólostroj, nezastaviteľná mašina

Reagovat
dextroza_m

Kdyby nebyl dnes Ney flink, tak to mohlo byt víc. Výsledek netřeba precenovat, nejslabší tým la ligy...

Reagovat
blaugrana

Iniesta: 1 gol 5 asyst

Modrić: 1 gol 4 asysty

Reagovat
CHONG

Reagovat
LAM

Reagovat
sokar

Iniesta od začiatku sezóny bez formy, Modrič hlavný pilier zálohy a tvroca hry

Reagovat
CHONG

A taky hráč, který byl půl sezóny zraněný.

Reagovat
Atlético de Madrid

Modrič tam dělá něco úplně jinýho a ten rozdíl mezi těma dvěma je spíš kvalitativní než kvantitativní, on nakonec ani jeden z těch dvou nebyl nikdy nějak extrémně produktivní

Reagovat
teenz

Reagovat
LAM

Iniesta byl navíc celou sezonu dost mimo,ale teď se zvedá a snad v nejdůležitější fázi sezonu bude ve formě.

Reagovat
blaugrana

To bola len taká pikoška. Nechcel som ich porovnávať, alebo niečo podobné. Každopádne Don ide hore a to je to najdôležitejšie.

Reagovat
Ángel di María 22

Orel je větší bíložravec než tygr.

Reagovat
smazaný uživatel

bíložravec

Reagovat
Ángel di María 22

Poser se, y*

Reagovat
smazaný uživatel

mozna te vic nasere, ze jsem tvuj nick puvodne cetl jako atletico de madrid

Reagovat
Ángel di María 22

Ne, to tu píše každej druhej, že si to plete. Kor diskuze mazi nama

Reagovat
patas92

asyst je na Slovensku normálně regulérní slovo?

Reagovat
blaugrana

Je to poľština ofc...

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=ydnpR1TvZnw&list=PLKj1QUtwqLN-tNj1hs4focthrVUP_jR0I&index=7

Ten komentátor v 0:07.Ohhhhh

Škoda.To mohl bejt další neuvěřitelnej gol

Reagovat
Kokesh

Btw. Messimu to tattoo vubec, ale vubec nesekne. Moda a vkus neni tvoje parketa kemo, drz se kopacek.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to nelíbí u nikoho ( i když on je má obzvlášť hnusný), ...hlavně když si holky udělají "rukáv"

Reagovat
Kokesh

Za me zase na holkach nejvic sexy, ale ok, vec vkusu.

Reagovat
CHONG

Zvlášť kérka děvky nad zadkem, to je moje gusto.

Reagovat
LAM

Ty máš nad zadkem kérku děvky?

Reagovat
CHONG

Pokud nejsi schopen sledovat proud diskuze, tak se do ní radši vůbec nezapojuj

Reagovat
LAM

řekl hlavní šašek Chong

Reagovat
CHONG

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Copak?

Reagovat
drussbarb

Tím, jak jsi psal, že nejsi monogamní jsi myslel to, že spíš s děvkama? Nebo tak prostě jen říkáš slečnám, se kterýma se stýkáš?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
CHONG

Tak tetování nad zadkem se kérka děvky říká běžně, ale k tvé otázce, ano mimo jiné spím i s děvkama.

Reagovat
drussbarb

Prostě jsi beznadějný romantik, chtělo by to na světě víc chlapů jako ty

Reagovat
CHONG

Moje řeč, aspoň by na světě bylo méně zbytečného sentimentu a cukrkandlového pozlátka.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejlepsi jsou ty jeho cirkusovy smokingy

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt důležitý... Barca vyhrála 8:0, tak se zaměřmě na messiho SWAG, fakt drsný hoši jste...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, podľa mňa sa mu to dosť hodí ... mne to príde fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem možná úplně hloupý, ale nedávají si lidé tetování, které se líbí jim a ne ta, která by se mohla líbit ostatním? No a ti normální si dávají tetování, která mají PRO NĚ význam a názor ostatních tam roli nehraje, nebo se pletu?

Reagovat
Kokesh

Nepletes se. Ja mam treba full sleeve a ma pro me cely vyznam. Ale samozrejme nazor duhych v tom roli hraje a vzdy te potesi, kdyz ti nekdo tetovani pochvali. Kdyz se ale podivam na treba Beckhama, kde mne to prijde top a na Messiho...

Reagovat
Jerichoo

ty okecáš všetko a vždy

Reagovat
smazaný uživatel

má to skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, koukám, že Chip ten pick vyměnil.. asi to dává smysl no, Vikings vzali předtím Clemmingse a nikdo solidní do OL už tam asi není. A ten return taky není špatný.. třetí kolo od Lions za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM VAMOOOOOOOOOOOOOOOS #MAJSTRI

poprosím titul Realu a do LM aj Atlétov, aj Valenciu, aj Sevillu

Reagovat
Ángel di María 22

Strašně důležitý body. Já bych řekl, na to, že jsme hrál ina Seville, kde je to enormě složitý + ta jejich domácí statistika....hráli jsme dobře. Bylo jasný, že to nebude pohodová výhra, na Pizjuánu se prostě pod tlak dostane v určitejch fázích zápasu každej.

Hattrick hero I ty oslavy pro naše katalánské přátelo trochu zlepšil. Charita

Seville přeju, ať vyhraje EL a jde do LM z pátýho místa, budu jim fandit. Férovej zápas plnej nasazení, krásná La Liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali jsme dobře ? Tak to teda nehrali, jedine, že by si mal tak malé nároky na dobrý výkon ...Dneska to zachránili Ronaldove góly ale určite nie herný prejav.

Reagovat
Ángel di María 22

Když si vzpomenu na naše některý výkony venku v podobně těžkejch zápasech, tak ano, hráli jsme dobře. Ještě jsme nedali 2-3 gólovky. Herně jsem to ani excelentní nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

No gólovky sa síce nedali ale na druhú stranu padli góly v podstate z ničoho ... kraje obrany úplne horeli, Ramos v strede zálohy stratený a Chicharito nezvestný ... Sevilla tiež často doplácala na koncovku a v krídelných priestoroch si v podstate robili čo chceli. Mne to prišlo ako haluz víťazstvo ale je jasné, že takéto sú často najdôležitejšie ... som zvedavý na ďaľšie zápasy ale podľa môjho názoru to dnes dobrý herný prejav nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko

Reagovat
Magic player

Cristiano Ronaldo has now scored more hat-tricks than any other player in the history of La Liga - 25.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

prostě fotbalový Bůh THE BEST OF THE BEST

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

King of Kings

Reagovat
drussbarb

Zápas Realu jsem viděl jen kousky, při mém štěstí jen branky (a oslavy) Ronalda. Ta třetí branka byla lahůdková, dnes rozhodl o tom, že Real má ještě šanci na titul, všechny čest . Ale ty jeho oslavy a grimasy, já vím, že hrozně moc prožívá fotbal, což je pochopitelně dobře, ale mně prostě připadá jako dítě. Třeba jak se tvářil po tom faulu na svou osobu u konce zápasu ... kdyby hrál za Barcu, tak jej místní realisti sežerou. Dnes byl tou nejpodstatnější přidanou hodnotou celého 35. kola. Vzhledem k tomu, že Barca ještě hraje v Madridu, mám obavy, že dnešní vítězství Realu bude klíčové.

Reagovat
smazaný uživatel

Masivní výhra a parádní start do toho pekelnýho programu. A teď na Juve..

Reagovat
Ángel di María 22

Bude Benz?

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí začne trénovat. Řekl bych, že dostane stejný zacházení jako dneska Bale, tj. start na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa teda čudujem, že ste tak spokojní ... Ronaldo vystrielal víťazstvo ale nič viac pozitívne na tom zápase nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

No mně bohatě stačí to pozitivum, že Ronaldo vystřílel vítězství. O nějakým projevu jsem vůbec nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Sevilla dokáže na Pizjuánu alespoň v určitých momentech zápasu přehrát kterýkoliv tým. To, že budou místy lepším týmem, se čekalo. Takže jo, spokojenost i s výkonem, čekal jsem to horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne hlavne prišlo až nepochopiteľné, že Real si nedokázal v podstate po zemi kombinačne vytvoriť príležitosť. Nemať dneska Ronaldo hlavičkový deň bolo byt to extrémne ťažké sa vpredu presadiť. Čakal som väčšiu kreativitu zo zálohy.

Reagovat
Israha

Ronaldo po centru Marcela hned ze začátku, Kroosovy střely ze střední (hlavně ta první), Iscův zádrb ve vápně po brejku...zas JENOM o hlavičkách to nebylo. A ono vykombinovat obranný blok Sevilly není nic snadného, Emery je má perfektně zorganizované...proti takhle hrajícímu soupeři je síla v jednoduchosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho čo si vypísal bola predsa gólovka len tá Ronaldova na začiatku a zase to bolo o centri a o Ronaldovom nábehu... žiadna kombinácia. Ale súhlasím, že Sevilla to vie zavrieť ... Uvidíme čo Ďaľšie kolo. Valencia je zaujímavý súper

Reagovat
Israha

Tak zase...jestli je blíž gólu střela ze šestnáctky, která o pár decáků mine horní růžek, nebo nějaký závar ve vápně, ze kterého nevypadne kloudné zakončení, je diskutabilní.

Valencia bude nepříjemná, navíc budou mít delší dobu na regeneraci. Ztráta by mě nepřekvapila.

Reagovat
smazaný uživatel

Mna dost Emery sklamal . Cakal som vacsi pressing a pohyb hracov . Nasej zalohe tam nechvali az prilis moc priestoru . Cakal som to co previedlo Rayo .

A celkom verim tomu keby nas Sergio neponoril tak nedaju gol ( aj ked sance boli ) .

Reagovat
Israha

Nezapomeň, že taky musel šetřit na EL, to sehrálo svou roli.

S tou darovanou penaltou máš dost možná pravdu, ale to je docela normální. Skoro vždy, co Sevillu vidím, tak spálí šílené množství šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhľadom na to, že polovica týmu hrala svoj podpriemer a pritom bolo jasné, že to je jeden z najdôležitejších zápasov ligy by som sa toľko nesmial. Fakt okrem Pepeho a Ronalda za tie góly ani neni koho pochvaliť.

Reagovat
CHONG

Psal jsi, že se nám divíš, že jsme tak spokojení, že nic pozitivního na tom zápase nevidíš, co třeba to, že jsme díky němu stále ve hře o titul

Nehledně na to, že kromě tebou zmíněného Pepeho a Cristiana zahráli Toni, Isco a Miláček taky víc než solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď som napísal, že víťazstvo je pozitívum. To ako sa ho dosiahlo mi však prišlo tak trochu dielom šťastia a skvelého zakončovania ako kvalitného výkonu a iba preto som to napísal. Záloha nehrala zle ale napr. taký Mbia zahral lepšie ako všetci títo traja borci.

Reagovat
CHONG

Tohle všechno je mi fuk, máme tři body, jsme ve hře o titul, jsem spokojen, sluš.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec bude ronaldo spokojny a aj leo..leo z titulu, ronaldo z pichichi...:D by som bol ale zvedavý keby real pred posledným zapasom potreboval vyhrat..remizoval by ale ronaldo by dal gol, ktorý by mu zarucil pichichi ci by sa radoval

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by skôr zaujímalo prečo sa tu vkuse riešia takéto kktiny

Reagovat
JM

Reagovat
Mishko

ja skôr žasnem, ako môže ešte stále niekto takéto dačo napísať po tom, ako nahral v 87. minúte zápasu s Atleticom Chicharitovi v pozícii, z ktorej vedel a mohol strieľať...

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kenneth

Penaldo

Reagovat
madridcan

Co tak z hlavy ratam, tak je to jeho piaty hattrick Seville...parada a dolezite vitaztsvo. Uvidime co Juventus. Morata a Llorente sa fotia s flaskami, tak snad budu oslavovat co najdlhsie

Reagovat
CHONG

Nádhera, Cristiano se po menší odmlce střelecky prosadil v tu pravou chvíli a SuperGareth se po zranění vrátil moc pěkným výkonem. Díky kluci

Reagovat
Aldeano

Paráda

Doufám, že Ramose v záloze už neuvidím. Ten penaltový zákrok byl strašně naivní na hráče s jeho zkušenostmi. Slabá rozehrávka, absolutně nekonstruktivní. Cristiano letos v La Lize 68 minut na gól.

Marcelo odehrál po delší době špatný zápas. Byl strašně nejistý. Nezvládal souboje. James,Isco,Toni všichni paráda. Bale skvělý centr a bezúčelná kličkovaná v rohu. Hlavní jsou 3 body a boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, sevilla byla lepsi. brankar jednu z tech hlavicek chytnout mohl (hlavne ta druha hlava mi prisla lacina). ale kazdopadne velmi dobry fotbal, seville bych LM pral.

Reagovat
blaugrana

rOnAlDo chUJA HRAJE A DNES TRY DOLI? tO SY ASY DELA PRDEl? PLATINY, BLATER, LAURINEC, SIROKY, FYCO, DZURINDA, MECIAR

Reagovat
smazaný uživatel

legenda z orlové je len jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten ronaldo je neskutocne nesympatický hrac, aj ked dava mraky golov, ale nikdy nebude najlepsi..niekedy nechapem ako ho moze niekto obdivovat

Reagovat
CHONG

To po tobě ani nikdo nechce, abys to chápal, tak zavři pysk.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy premýslam tak, ze jeho obdivuju len ludia podobní jemu, teda sebe samým zaujatí metrosexuali , co si nevidia dlhsie ako na koniec nosa

Reagovat
Al Capone

No ty jsi teda koumák...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je to koumak, ale je to moj nazor, ale myslim , ze ty si jeden z nich :D

Reagovat
Al Capone

Gratuluji, přesně jsi mě odhadl. Teď mi ještě napiš jaký jsem měl dětství.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost smutne ..ked sa takto prezentujes

Reagovat
Al Capone

Další trefa do černého. Co se dalšího o sobě dozvím?

Reagovat
CHONG

Úplně mi hoří uši

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale chytrolín

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluku ušatá , ty nechápeš leccos, a to teprve počkej až budeš v pubertě...

Reagovat
JM

Reagovat
madridcan

To, ze ma rad Ronalda, sa Kopymu vracia vo velkom style

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi to prajem. Chce byť najlepší, myslí na seba, ale na nič sa nehrá a ide si za tým ako drak.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Takže to vypadá na souboj do posledního kola.Maximálně kdyby Vale něco zvládla,ale už ani nevim kdy něco na Realu uhrála.

Pokuď si ale udržíme formu tak to snad dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok 2-2

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

docela se jim tam daří 13/14 2:2 12/13 1:1 11/12 0:0 10/11 2:0

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak osm pěkných fíků a jedem, teď se začíná lámat chleba - 6.5. - Bayern doma, 13.5. - Bayern venku, 17.5. - Atletico venku, 24.5. nejpozději končí liga a 30.5. finále copy, zbytek bychom měli přejet - !vamos! chcem Treble, máme na to

Reagovat
misinho7

Inac v anglickej sekcii je Angel snad 10krat viac hejtovani jak tu Gareth...nejak to Angel v United nezvlada a to som si myslel ze si to tam bude davat v pohode... Perez znova genialny tah James je mladsi , uz aj lepsi , predvadza vyborne vykony a je velkou marketingovou znackou.. a to tu bolo placu ked doslo k tejto vymene

Reagovat
smazaný uživatel

nie je lepší zatiaľ, na Ángela z minuloročnej jari (a samozrejme finále LM) sa nechytá

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Ježiš, ty jsou bludy.

Reagovat
CHONG

Miláček byl fantastický nákup, ten kluk je naše budoucnost.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Na moje slova zase došlo, jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelals s Arsinem pred Sametovkou v Prognostaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě zápas, porazili jsme Sevillu na jejím hřišti a ani to nebolelo. Nebýt Ramose, druhá půle se jen dohrává. Takhle se prezentuje nejlepší klub historie fotbalu. Hala!

Reagovat
misinho7

taka mimo otazka... hlasi sa tu niekto alebo studuje na masarycke aplikovana informa?

Reagovat
Phillipinho

MSN

Jinak dneska proti Athleticu dva regulerni goly Griezmanna a Tiaga neuznal sudi kvuli neexistujicimu ofsajdu . I tak snad to 3. misto bude....

Reagovat
Fairplay

Psal jsem to již několikrát, Ángel odešel v době nevětší formy, kterou měl půl roku a již během letošní sezony se opět ukazuje to, co během madridského působení, a to že není schopen držet stabilně vysokou výkonnost. Hrozně lidí se zde vyjadřuje, jak kdyby měl hrát již navěky jako při jarní jízdě Ligou mistrů.. Podle mě nebyl jeho odchod s ohledem na cenu špatnou volbou, neboť během těch let hrál skutečně výborně asi dvě pololetí.

Reagovat
misinho7

taktiez ... vsetci sme zaslepeni jeho jarnou formou ale predtym to bola tragedia..tie vykony boli strasne na hojdacke.. ale samozrejme nemeni to nic natom ze tu LM mame aj vdaka nemu zaco mu dakujeme ale aj som rad ze je prec , James priniesol iny vietor a vyzera ze velmi sviezi a pozitivny

Reagovat
Fairplay

Myslím že ještě léto předtím se psalo o tom, že snad za 25 mega by mohl jít. A co je na tom nejsmutnější, už teď v PL sekci spekulují, že by snad byli rádi, pokud by za něj někdo dal 45. Jakýkoli prodej hráče za desítky milionů bude určitou ztrátou a oslabením kádru, v případě Ángela však alespoň přišel ten prodej v pravý čas.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

I jeho špatná forma by stačila na tu Garethovou. To je prostě fakt.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně s Ángelem by to 4-4-2 dostalo naprosto nereálnej rozměr i směrem do defenzívy. To by byla paráda místo Garetha ve všech směrech prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byl AdM místo Balea, troufnu si tvrdit, že lepší záloha by se nenašla.

Reagovat
teenz

Přesně tak. To by bylo úžasný.

Reagovat
Ed_Hazard

Jedna vec je form, druha vec je zase aky to bol charakter a vydierac. Ja som za jeho odchod rad hlavne kvoli tomu, aky to bol hajzlik

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak ještě uvidíme co netopíři. Pokud nezremizují, tak si to urveme sami. Atleti nám letos moc nevadí. Podle mě nám vyhovuje, že nemaj tak smrtící brejky co loni. A z hlavičky nám snad letos ani gola nedali ne ? Titul letos k nám a pichichi skončí remkou

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nelze spoléhat na nikoho a máme na to si titul zajistit sami ,Sevilla mě včera trochu zklamala, Real si asi vítězství zasloužil ,ale nějaký přesvědčivý výkon to nebyl. Valencia bude narozdíl od Sevilly odpočinutější a nebude se muset šetřit a snad bude mít narozdíl od ní i víc štěstí, to se včera k rojiblancos nepřipojilo. Pokud Che nezaberou musíme to prostě uhrát sami , atlety bychom letos porazit mohli. Předtím je tu však Sebastian a Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono vyhrát přesvědčivě v Seville snad ani letos nejde. Real získal veledůležitý 3body, který berou všema deseti a je jedno, jestli je rozbili nebo nerozbili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celé letošní jaro je to u vás celkově víc o bodech než pěkné hře, podobně jste nepřesvědčili s Vallecas a s Celtou aj.. Snad bude konečně Vale ten ,který bude mít víc štěstí než ti zmiňovaní. Štěstí je krásná věc ,i my ho včera společně s rozhodčími měli (dle Dušana).

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak výhra včera důležitá jako všechny,výši bych nepřeceňoval ,soupeř se dloho držel ,ale ve chvíli kdy bylo jasno vlastně získal jistotu sestupu a to se pak težko hraje nějaký zodpovědný systematický zanďour. Ale celkově se mi zdá hra teď dobrá , hráči i míň chybují a hlavně ta schopnost vytvářet si šance je potěšující.

Reagovat
Kenneth

Most matches won in La Liga history:

333] @CasillasWorld and Zubizarreta

327] Raúl

320] Xavi

312] Sanchis

285] Buyo and Gento

Gratulace legendo. Jebat celého De Geu...

Reagovat
Rssa

Pokud v létě dotáhnete De Geu a Iker odejde někam směr MLS nebo Katar, tak doufám k prodloužení Xaviho. Jemu by to taky slušelo na špičce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že Iker to dochytá jako dvojka v Madridu. Xavi je parádní, snad ho ještě překecáme, jeho pomoc budeme potřebovat i na další rok. Tahle statistika vypadá na další Messiho zářez, dřív byla liga mnohem více vyrovnaná a hraje všechny zápasy, takže to může ohrozit snad jenom jeho přestup.

Reagovat
Rssa

Nemyslím si, že by Iker při svém věku a postavení měl teď čas dělat dvojku. Navíc u hráče v poli se stejně dá to vytížení zařídit, druhý brankář jako takový si zachytá přinejlepším v pár utkáních (pokud se nepočítá se zraněním či podobným vývojem jako teď v Barce).

Navíc je to hvězda, v podstatě legenda a jako takový se do těch rozvíjejících lig hodí daleko více, než na lavičku. Viz příklady Henry, Villa, Beckham...

Reagovat
CHONG

Přesně tak, na celého DDG bych se vysral, brankářské obsazení bych nechal stejné jako letos, ale zkusil bych to prohodit, Keylor jednička, Iker dvojka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako kdyby to měl odnést Keylor, byla by to docela kudla do zad. Pracuje, nestěžuje si i přes velmi malé vytížení, velmi kvalitní dvojka. Ten De Gea u vás stejně časem skončí, otázkou je jen to načasování.

Reagovat
CHONG

Souhlas, případná vyjebávka s Keylorem by mě hodně rozladila.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro remízu Valencie s Realem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ztráta Realu by se side hodila, ale více tu Ligu mistrů přeju Seville.

Reagovat
Kenneth

Sevilla pujde do LM z EL

Reagovat
CHONG

Já si myslím, že EL si letos povodí Rafa.

Reagovat
blaugrana

Oni tam pôjdu cez výhru v EL.

Reagovat
CHONG

Doufám, že po 38. kole, budeme mít stejný počet bodů, zisk titulu na základě lepšího vzájemného zápasu, to by byla slaďoučká pralinka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a Casillas MOTM.. Ronaldo dalsi hattrick, a Casillas chytil asi 3 tutovky 1 na 1.. len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

futbal je o rešpekte, futbal je o tíme, futbal nie je individuálny šport, futbal je kolektívny šport, dakujeme ti leo, dakujeme ti za tvoju vernost, dakujeme ti za tvoj charakter, ty vieš, že tím je vždy dôležitejší ako ty, ale jeden hráč to nikdy nepochopí https://www.youtube.com/watch?v=uWgw4Dxr7mE

Reagovat
CHONG

To je fakt strašná křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

http://forcabarca.sk/clanok/16728/messiho-herny-progres výborný članok o leovi, trba prečitat, vidno,ze leo už nie je iba strelec

Reagovat
CHONG

Mně je ten článek u prdele, vy vyhrajete 8:0 a ty tu stejně už druhý den řešíš jenom Cristiana

Reagovat
drussbarb

Proč křeč? Stalo se? Stalo ... Tohle mi připadá mnohem víc autentické než ze sebe dělat na hřišti blbce a pak si to žehlit charitou. Nikoho nejmenuju, píšu v obecném duchu

Reagovat
CHONG

A tobě to jako křeč nepřijde, řešit jestli se Cristiano raduje moc nebo málo, sám nebo se spoluhráči, jestli jsou jeho oslavy namyšlené, trapné nebo skvělé, jestli je sobec nebo ne a pořád a pořád dokola jak u debilů na dvorku?

Ta hláška o žehlení charitou je taky úsměvná, ta práce pro charitu je přeci daleko důležitější než to, jestli se na hřišti občas chová jako pitomec.

Reagovat
roberos

On se tak chová pořád ne občas a jeho charita ?...

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Charita je hlavně reklama pro hráče, společnost, tým, osobnost atd.

Reagovat
CHONG

To nic nemění na tom, že ten člověk se vzdá části svého majetku, aby se někdo jiný měl o trochu lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že jakákoliv veřejná charita se vždy vrátí, a to dvojnásobně.

Reagovat
CHONG

To nic nemění na tom, že je to prospěšná věc a jakákoliv její bagatelizace na tom nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to ale nejde vytahovat jako nějakou přednost. Každý tým přispívá a každý hráč dává určité procento z platu.

Je to jen o tom, že někdo dá peníze anonymně a někdo svolá fotografy a dělá si reklamu na umírajícím dítěti.

Reagovat
smazaný uživatel

niečo ako ten fotograf so supom a dieťaťom...

Reagovat
drussbarb

No nepřijde mi jak křeč se zasmát na tím, jak někteří hráči prožívají vlastní gólovost, kór když je to ještě tak čerstvé. Charitu může dělat klidně i Kalousek, na to stačí čas na rozmyšlenou, to spíš na hřišti v návalu emocí se ukazuje povaha, viz já výše. Jinak první příspěvěk ve vlákně je o tom, že Messi nechal kopat penaltu Neymara, i když by měl závodit s CR7, nechápu, proč do toho vlastně CR7 taháš ...

Reagovat
CHONG

Přesně si znovu první příspěvek toho vlákna a pochopíš, že to nejsem já, kdo do toho Cristiana zatáhl

Reagovat
Phillipinho

Znas i nekoho jinyho nez Messiho a Ronalda?

Reagovat
misinho7

...wtf ty tu vzdy prides riesit iba Ronalda ..ries si vasu vyhru a nie taketo hovadiny... my god

Reagovat
drussbarb

Zrovna tedy ve vlákně se řeší Messi, ne Ronaldo, aspoň tak začalo tohle vlákno, na poslání odkazu s Messim nevidím vůbec nic závadného.

Reagovat
smazaný uživatel

To Messimu určitě udělá radost, až si tady ty tvoje pičoviny napsaný slovensky přečte

Reagovat
Marv

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný charakter, daroval penaltu a to vedli o pouhých 6 gólů.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Teď jsi opravdu uhodil hřebíček na hlavičku

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Loni po 35. kole:

1. Atlético Madrid 35 28 4 3 75:22 88

2. FC Barcelona 35 27 3 5 97:30 84

3. Real Madrid 35 26 5 4 99:33 83

Letos po 35. kole:

1. FC Barcelona 35 28 3 4 105:19 87

2. Real Madrid 35 28 1 6 105:32 85

3. Atlético Madrid 35 23 7 5 65:26 76

Jsme lepší ve všech směrech. Dobré.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to paráda (nehledě na tato statistická čísla). Pokud ale neproměníme "matchbally", pořád můžeme být bez trofeje. Což by letos hodně mrzelo...

Reagovat
Visca el barca

Musíme !!!! Ten titul je tak blízko !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo tri sance a tri goly, neuveritelne, jinak souhlasim docela s komentatorem ze vcera, ze to cele dost mozna posral emery, jak nechal sevillu pri osetrovani krychowiaka hrat pres pet minut o desiti a pak to cristiano ztrestal dvema slepenymi goly

Reagovat
roberos

A co ty střely ( trestnák , brejk atd) pánu bohu do oken ? ty nepočítáč jako šance ?! Ronaldo nikdy nemá 3 šance a góly on má šancí vždy dost.Tak tady nepiš bludy!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to byly super sance

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona poslední 4 zápasy 18:0, PD

Reagovat
CHONG

Chelsea náskok 13 bodů, PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že v tom místo Cordoby nebyl Tottenham, mohlo to být krásných 20:0

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo taky 10:1, no.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo že by jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Váš jednoznačně nejlepší hráč a to jediné, co dělalo Tottenham Tottenhamem, je nám k smíchu a nepředstavuje pro nás žádnou hrozbu.

Takže ne a oba to víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

že totenham stojí za hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

dík za názor

Reagovat
smazaný uživatel

neni zač

Reagovat
smazaný uživatel

to opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

dík za názor

Reagovat
Kokesh

To Rayo taky.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

hejky presne to, bola podstata toho príspevku

Reagovat
Kokesh

Hejky, to same.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
CHONG

Bartrovi moc do smíchu nebylo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid včera vyhrál v Seville a mezi jeho tyčemi se znovu objevil Iker Casillas. Ten tak v počtu vychytaných vítězství ve španělské lize dorovnal jiného brankáře Andoniho Zubizarretu, oba slavili 333 triumfů. Na třetím místě je útočník Raúl (327), čtvrtý je barcelonský záložník Xavi (320).

Raúl a Xavi mají tolik vychytaných vítězství?

Reagovat
blaugrana

Ty si len debil ty kokos.

Reagovat
smazaný uživatel

aňo

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak máme za sebou klasické nič neriešiace poludnie v španielskom futbale, kde si chlapci zabehali pre históriu nič neznamenajúcom zápase, oba tými už nemajú o čo hrať a tak to aj vyzeralo...

vlastne až tá demencia na konci...

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej ,jestli do EP pohárů možná půjde až osmý tým,tak měli oba o co hrát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nás by tam aj tak nepustilo a Espaňol tam pre dobro španielskeho futbalu nepôjde dobrovoľne

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte nějaký ten zákaz ,ten pořád platí? A Espanyol ?? Možná by díru neudělali ,ale hrát by to určitě chtěli,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už nás raz nepustili kvôli dlhom a nemyslím si, že tie dlhy sa nejako zmenšili...

Espaňol má príliš úzky káder aby nejako trieštil sily, ak sa zraní Sergio Garcia, tak to mužstvo prakticky nevie...

Reagovat
boryland

Was is das dusan?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z dnešního výkonu Vale jsem zklamaný, vůbec nepřipomínají to mužstvo ,které nám na NC třicet minut nedalo čuchnout a bodovat mělo i v prvním zápase a které Real doma porazilo. Možná ,že platí ,že se soupeřem roste výkon a Real bude zatížen duelem s Juve, ale i tak si myslím, že si budeme muset titul uhrát čistě sami. Eibar bude mít ještě velké problémy se záchranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by nebolo vobec odveci, keby Eibar zostupil z ligy. Ovela radsej by som videl v La lige La corunu ako Eibar, kde chodi 6000 ludi .

Reagovat
smazaný uživatel

To tam myslím chodí i míň, ale kvůli tomu bych je neodsuzoval, nehráli zpočátku zle ,ale jaro se jim to dost rozsypalo.

Reagovat
Rakoid

Nevíte někdo jak by to bylo s příčkama do Evropy pokud by EL vyjrála Sevilla? Má nějakou šanci i 7. místo (třeba ještě s príhodným výsledkem poháru)?

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály . vítězství nám zajistil hattrick nejlepšího fotbalisty světa na hřišti našlapaný Sevilly, pravděpodobnýho vítěze EL. No a když se mluví o Ronaldovi, třeba zmínit i Messiho. Troufám si říct, že ani jeden z těch gólů by on nedal. Ale na jeho obranu třeba říct, že zase není nejlepší fotbalista na světě, takže ho to omlouvá. Od nás se mi líbil kromě střelce Pepik, Kroos, Carvajal a po střídání Bale. Ze Sevilly byl skvělej Reyes a Vidal. Howgh

Reagovat
frankiefcb

Ty bláho vallo, ta první věta je doufám vtip.

Reagovat
valloire

Jistě že je. Ty to tu moc nečteš co?

Reagovat
frankiefcb

no spíše přeskakuji diskuze, kde figuruje Chong, Jirka, Bola, kenneth. Hmm takže ne.

Reagovat
valloire

to ale přeskakuješ úplně všechno

Reagovat
roberos

Ty seš fakt sašek - ty kecy o CR16 ty teda jsou !!" uvědom si co Penaldo zazdí šancí a kolik dává haluzí do prázdné po přihrávkách spoluhráčů aby se nevztekal nebo nerozbrečel . Na obranu CR16 proč z tolika střel dá tak málo branek - kope málo penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Já vím, že rád rejpeš. Ale Ronaldo je nejlepší zakončovatel. Messi fotbalista

Reagovat
Visca el barca

Podívej se na goly z letošní sezony, Messi je má daleko zajimavější Z Ronalda se stal hráč typu Nisterloy. Stejně tu pichichi udělá Messi

Reagovat
-Carles-

Barca je tri víťazstvá od titulu v Primere, už máš pripravené lieky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Emeryho dost tazke rozhodnutie ci sa ma zamerat na ligu alebo EL .

Valencia potrebuje uz iba 2 vytazstva : Cetla ( doma ) a Almeria ( vonku ) .

Zatial co Sevilla musi vyhrat vsetko : Almeria ( doma ) , Malaga ( vonku ) , Celta ( vonku ) a cakat ze Valencia zavaha .

Seville by uz pomohol iba zazrak .

Reagovat
smazaný uživatel

*vitazstva

Reagovat
raduinho
Reagovat
Phillipinho

Tak Elche si zajistilo dnesnim vitezstvim setrvani v PD pro pristi sezonu . Malaga je z formy a doufam, ze to 7. misto nakonec urve Athletic.

Reagovat
misinho7

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/vb.345971365443086/1415358218504390/?type=2&theater

Cristiano je arogantny lebo na ihrisku chce dat za kazdu cenu gol a ked neda tak je frustrovany... ok toto sa deje na ihrisku, a to je len jeho tuzba byt najlepsi ale pozrite sa co sa deje inokedy

Reagovat
misinho7

In the last club world cup in Morocco i was among the organization staff and i was standing in front of Real Madrid's dressing room the whole team walked in front of me the only player who said hi is Cristiano Ronaldo

..dalsie

Reagovat
misinho7

na ihrisku sa moze dakedy spravat jak blbec ale naopak v sukromi mozu bytuplne v pohode chlapik, dakto zas na ihrisku si mozno nevylieva citi a potom doma mlati manzelku...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho znáš osobně, že víš jak se chová v soukromí? na veřejnosti se může přetvařovat a v soukromí so chovat úplně jinak

Reagovat
misinho7

nepoznam, ale vela ludi co ho stretlo ci uz spoluhraci ci treneri hovorili ze je uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

bývá to tak, že jaký je člověk doopravdy ukáže, když je pod tlakem nebo pod vlivem alkoholu. To jsou okamžiky, kdy padají zábrany a odhaluje se pravé nitro.

Reagovat
Visca el barca

Však to je jasný Proto na něj všude pískaj Dělat tohle Messi, tak naši bílí kamarádi by ho upekli za živa

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě vždycky pobaví. Udělá ze sebe na hřišti kašpara, tak se to žehlí všelijakejma srdceryvnýma omluvama a podobnejma PR-videama.

V tomhle jste machři.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

http://i.ytimg.com/vi/Rdqm7Hs9kkc/hqdefault.jpg

FIFA 06 ..taka nostalgicka zostava nasho Realu ten utok a za nimi Zidane

Reagovat
Leo Rekordman

a za nimi Gravesen

Reagovat
misinho7

aj ten woodgate v obrane trosku fail

Reagovat
Leo Rekordman

05 namiesto Robinha Raul,do stredu Figu a stoper Samuel

Reagovat
misinho7

t boli zostavicky a casy nestihol som zapas tak som vysledok pozrel na teletexte

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://www.youtube.com/watch?v=K2tQEH9MbE4

La Gravesinha - nezapomenutelná legenda

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

má tam legendárnu klučku

Reagovat
misinho7

nechapem jak sme ho mohli vtedy kupit...pametam si este ked sa aj pobil na treningu s Robinhom, ale uz nepametam dovod preco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jjo, to byly sileny casy, Makelelemu se nikdo ani nepriblizil. Ja nejvic umiral u Fauberta.

Reagovat
DelPiero137

To bol ten Dansky psychos?

Reagovat
vacin

Správnej fanoušek Realu tam musí mít Raula i kdyby fotra věšeli

Reagovat
PP

Ježiši.. za 50 minut 8 golů? To je problém i v hokej!! Ten trojlístek je neskutečný...

Reagovat
sylarko

hodte mi prosim vas dakto link na to video jak sa ronaldo rozculuje po gole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele