Primera División - souhrn 33. kola

11.04.2014, 22:55, aktualizováno 14.04.2014, 23:52
Komentáře a souhrny
Atlético zůstává v čele tabulky po vítězství na hřišti Getafe. Druhý už je Real Madrid, který smetl Almeríi a využil prohry Barcelony v Granadě. Athletic smetl Málagu a udržel šestibodový náskok na Sevillu, která uspěla v derby proti Betisu. Valencia udolala Elche, remízy se zrodily ve Vigu a na Espanyolu...

Athletic Bilbao - Málaga CF 3:0

14.04.2014 22:00

Góly: 4. Aritz Aduriz, 46. Aritz Aduriz, 62. Ander Herrera

Bilbao si celkem jasně poradilo s Málagou a tři body si nechává pro sebe. Athleticu zajistily výhru dvě branky střelce Aritze Adurize a jeden gól Andera Herrery. Díky výhře Lvi z Bilbaa hájí čtvrtou příčku, zatímco poražený tým je prozatím na jedenácté příčce.

Domácí se již od začátku pokoušeli hře vtisknout jasný rukopis, kterým by ovládli hru soupeře. To se jim dařilo především díky rychlému a pohotovému napadání soupeřovy rozehrávky. Proměnit ji v branku se pokoušel úvodním centrem Susaeta, ale na brankáře Willyho Caballera si nepřišel. Přeci jen jsme se ale na stadionu San Mamés dočkali velmi rychlé zápletky, jejímž hlavním strůjcem se stal Aritz Aduriz.

Už po čtyřech minutách byl pokus Ikera Muniaina sražen na rohový kop, který se od kopaček Susaety snesl až na hlavu Aritze Adurize a ten již Willyho Caballera překonal - 1:0.

Aduriz se stal hlavní postavou baskického týmu a svými střeleckými schopnostmi jej táhne za Ligou mistrů. V této sezoně se radoval již z patnácti ligových branek v osmadvaceti zápasech, což vůbec není špatná bilance. První desetiminutovka byla pro hosty skoro smrtící a jen těžko nalézali půdu pod nohama. Po centru Muniaina se jen o kousek vedle trefoval Iraola, po něm se Muniain zastřeloval osobně. Hlavním problémem Málagy se stala rozehrávka, která dnes večer postrádala přesnost, agresivitu i nápaditost. Ta naopak nechyběla domácím, takže k centru se dostal Balenziaga a jen tak tak, že se jeho pokus nedočkal Susaetova zakončení.

Baskové byli všude a naprosto dominovali. Další navýšení se mohlo konat po spolupráci Andera Herrery s Aritzem Adurizem, ale ten ve stoprocentní šanci selhal a zamířil asi o metr vedle. Dvojice Susaeta - Muniain hodně zlobila obrannou linii před brankářem Caballerem a ten měl několikrát co dělat, aby celou situaci vyřešil. Vedlo se mu to až do konce prvního poločasu. Jakékoli plány hostí na případný zvrat vzaly za své minutu po změně stran, když Baskové znovu udeřili.

Opět agilní Markel Susaeta zvládl svou práci po rychlém protiútoku, na hranici vápna předložil míč do běhu spoluhráči Adurizovi a ten již neměl větších problémů s uklizením míče k tyči - 2:0.

Deset minut po změně stran mohl Aduriz dokonat hattrick, ale po přehození brankáře Willyho směřoval míč z jeho kopačky příliš vysoko. Když šanci Amrabata neproměnil ani Darder, znovu Athletic zahrozil. Ander Herrera stál na svém místě ve správný čas a přesnou ranou se štěstím poslal míč za záda brankáře Willyho Caballera. Situace pro hosty téměř neřešitelná, naopak Bilbao mohlo v poklidu kombinovat.

Není divu, že hostům se již do útočení nechtělo. Zvýšit naopak mohl Iker Muniain, který sice dobře vystřelil, ale rána z jeho kopaček zamířila těsně vedle. Pět minut před koncem se do šance dostal opět Aritz Aduriz, kterého vyslal Iraola, ale zkušený útočník dnes hattrick zkrátka nedovršil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 2:2

13.04.2014 21:00

Góly: 3. Cristhian Stuani, 88. Diego Colotto - 43. Iago Falqué, 50. Joaquín Larrivey

Nedělní program třiatřicátého kola uzavřela gólová přestřelka v Barceloně, kde domácí Espanyol remizoval s Rayem Valleanem 2:2. Na úvodní branku Stuaniho odpověděli Falqué s Larriveyem a rázem se zdálo, že hosté budou brát všechny body. V závěru však naštěstí pro Espanyol udeřil Diego Colotto.

Rayu ovšem i remíza notně pomáhá k tomu, aby si co nejdříve zajistil úspěšné setrvání v Primera División. Momentálně na sestupové příčky drží madridský celek šestibodový náskok. Espanyol zůstává ve středu tabulky.

Barcelonští si lepší vstup do utkání ani nemohli přát. Hned s třemi minutami na časomíře již Pizzi dodal do pokutového území kvalitní přihrávku, kterou Stuani pohotově zúročil v první gól zápasu. Rayo se však těší výtečné formě a ani brzká branka na jeho pozitivní mentalitě nic nezměnila. Prakticky vzápětí následovaly šance Rochiny, kdy nejprve zablokoval jeho ránu a brankář Casilla zasáhl sám při další nebezpečné situaci o několik chvil poté.

Přesto však domácí nezabránili tomu, aby Vallecano přece jen vyrovnalo ještě do konce poločasu. Dvě minuty před odchodem do kabin se Alberto Bueno prodral vpřed a našel přesně Falquého, jenž točenou ranou poslal míč do sítě asi z deseti metrů. Navíc i po změně stran aktivní Rayo tvrdě udeřilo a s opominutím přestávky otočilo záporné skóre během sedmi minut. Znovu u toho byl Bueno, jehož průnik a centr na Larriveye se setkal s úspěchem, tedy gólovou hlavičkou.

Těsně po uplynutí hodiny hry málem přidal pojistku Raya Rochina, jenže Casilla naplno prokázal své špičkové kvality a fantastickým zákrokem udržel svůj tým ve hře. To se pak prokázalo býti klíčovým, neboť dvě minuty před koncem Manuel Lanzarote odcentroval a bývalý útočník Deportiva La Coruňa Colotto zblízka s přehledem zavěsil na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 0:2

13.04.2014 19:00

Góly: 40. Diego Godín, 84. Diego Costa

Atlético Madrid je zase o krůček blíže k vysněnému titulu. V malém madridském derby totiž přehrálo Getafe 2:0 a nadále si udržuje tříbodový odstup od Realu Madrid. Byť svěřenci Diega Simeoneho dlouho bezradně obléhali domácí obranu, přesto nakonec díky zásahům Diega Godína s Diegem Costou ukořistili cenné vítězství.

Hostům k výhře značně napomohla i nedisciplinovanost jejich protějšků, neboť jak Ángel Lafita, tak Alexis byli nuceni opustit hřiště předčasně a Getafe dohrávalo o devíti. I nadále tak pokračují v prachbídné formě bez domácího vítězství, která se táhne již od Vánoc loňského roku. Byť to byli právě oni, kdo si vytvořil první šanci utkání. Pedro León rozehrál rohový kop, na něj nejvýše vyskočil Alexis, ovšem svůj hlavičkový pokus umístil pouze vedle levé tyče. Oba zmiňovaní hráči si spolupráci zopakovali o několik minut později, a rovněž se stejným výsledkem.

Atlético tak svému městskému rivalovi uštědřilo lekci z produktivity. Pět minut před odchodem do kabin se k Juanfranově centru dostal stoper Godín a z několika metrů poslal míč do sítě. Po změně stran zůstal obraz hry nezměněn. Getafe pokračovalo ve spalování šancí, jmenovitě Adrian Colunga z dobré pozice našel svou ranou pouze náruč brankáře Courtoise. Atléticu se pak v čtyřiašedesáté minutě naskytla další příležitost tvrdě udeřit z ojedinělé šance. Ángel Lafita si totiž faulem v pokutovém území vysloužil druhou žlutou kartu a zároveň nabídl hostům možnost kopat pokutový kop.

Diego Costa však nabídnutou příležitostí pohrdl a nechal chabou ranou doprava vyniknout brankáře Codinu. Diega Simeoneho a spol. to mrzet nakonec stejně nemuselo, hned tři minuty nato totiž Alexis uviděl stejně jako Lafita červenou kartu za ostrý zákrok a vítězství hostů bylo na dosah. Zvláště když León sedm minut před koncem z pěti metrů trestuhodně přestřelil a definitivně pohřbil naděje Getafe na příznivý výsledek. Minutu nato přidal pojistku v podobě druhé branky Diego Costa po přihrávce Adriána a zbytek utkání se již dohrál v poklidném tempu.

Přece jen však Atlético utrpělo v závěru utkání jednu nepříjemnost. Jeho brazilský kanonýr se španělským pasem totiž při skórování své šestadvacáté ligové branky narazil do levé tyče a po dlouhém ošetřování nakonec odstoupil ze zápasu ve zjevných bolestech na nosítkách.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Elche CF 2:1

13.04.2014 17:00

Góly: 22. Pablo Piatti, 61. Dani Parejo - 28. Coro

Netopýři předvedli dobrý výkon a díky dvěma gólům udolali bojující Elche. Zatímco hosté jsou patnácté příčce, Valencii chybí osm bodů na evropské poháry, což by ještě před pár měsíci čekal málokdo. Tři body Valencii zařídili Pablo Piatti s Danielem Parejem.

Valencia už od prvních chvil diktovala tempo zápasu a postupně získávala pevnou půdu pod nohama. Brankář Herrera se musel mít na pozoru při střele Vargase, která prostor tří tyčí minula jen o vlásek. Jinak si ale obrana Elche s ataky svého soupeře poradila celkem bez problémů. V dalším pohledné akci utkání se ocitl Fidel, který se uvolnil a posléze vystřelil, ale ani jeho pokus neskončil v síti.

Hodně aktivně v dresu domácích vyhlížel útočník Jonas, který se pokoušel překonat ofsajdovou past soupeře dvakrát po sobě, ale jeho druhá rána byla zablokována obranou. Suarezovo zakončení pohlídal včas zasahující Vicente Guaita, což byl možná rutinní, ale přesto velmi důležitý zákrok. Z následného útoku se totiž domácí konečně prosadili. Michel v pokutovém území našel nabíhajícího Pabla Piattiho a ten střelou k tyči poslal Valencii do vedení!

Elche sice vypadalo dost překvapeně a chvíli se jim nedařila ani jednoduchá rozehrávka, ale Valencia nemohla usnout na vavřínech. Když se hostům nedařilo, právě v té době se dočkali překvapivého srovnání. Sánchez našel nabíhajícího Cora a pro něj už nebylo problémem překonat brankáře Vicenteho Guaitu!

Guaita musel zasahovat také krátce před koncem první půle, když se útočník Cristian Herrera pokoušel procpat přes bránící hráče a jeho střela vůbec nebyla špatná. Obdobně se vedlo na druhé straně pálícímu Danielovi Parejovi, který si na brankáře Manu Herrera nepřišel. Pět minut po změně stran zahrozil opět Jonas, ale ani další jeho rána neměla gólové parametry. Ten se neprosadil ani po zajímavém centru Daniho Pareja.

A tak to záložník Valencie vzal na svá bedra. Po hodině hry se k němu dostal míč po odražené střele, čehož Parejo využil skvělou ranou k tyči a propálil všechno, co mu stálo v cestě - Valencia opět vedla a mohla se soustředit na další vývoj zápasu.

Přece jsme se ale mohli dočkat velkého dramatu. Damián Suárez dostal po faulu Pabla Piattiho jedinečnou možnost zahrávání pokutového kopu, ale naložil s ní prachbídně a brankář Vicente Guaita míč vyrazil na rohový kop! Hrdinou se opět mohl stát také Richmond Boakye, ale pět minut před koncem utkání nevyužil nabízenou šanci a míč napálil těsně vedle tyče! Tím pohasly veškeré naděje hostí na bodový zisk. Valencia naopak udržela kontakt se špičkou a ze současného osmého místa ještě bude chtít potrápit první pětici.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sevilla FC 0:2

13.04.2014 12:00

Góly: 29. Kévin Gameiro (pen.), 82. Kévin Gameiro

Sevillské derby zvládla lépe FC Sevilla, která na půdě Realu Betis zvítězila dvěma brankami Gameira 2:0. Domácí tak ztenčili své šance na záchranu na ještě mizivější úroveň, zato hosté touto výhrou znovu vyvíjejí tlak na čtvrtý Athletic.

Zápas výrazně ovlivnilo vyloučení Juana Carlose z osmadvacáté minuty za zákrok na Carlose Baccu ve vlastním pokutovém území. Z nařízené penalty Kevin Gameiro otevřel skóre a od té chvíle již pro Betis nebylo cesty zpátky. Jakékoli naděje alespoň na remízu zhatil osm minut před koncem znovu Gameiro ranou z bezprostřední blízkosti. Betis tak ztrácí na záchranu již deset bodů a do konce ligy chybí posledních pět kol.

Přitom svěřenci Gabriela Calderóna vstoupili do utkání skvěle. Jordi Figueiras se sice zvládl položit do nebezpečně zahrané standardní situace, ale nedokázal již míč usměrnit do brány. Střelu Nona musel zablokovat stoper Federico Fazio na rohový kop a Leo Baptistao se dožadoval odpískání pokutového kopu za svůj pád v šestnáctce. Penalta se nakonec opravdu kopala, jenže na druhé straně.

Šlo o klíčový moment celého zápasu. Těsně před uplynutím půlhodiny hry Carlos Bacca vyhrál hlavičkový souboj, prodral se tvrdě obranou Betisu a přinutil Juana Carlose ke skluzu. Ten nejprve špičkou kopačky zasáhl míč, pak srazil na zem kolumbijského útočníka. Rozhodčí Velasco Carballo však situaci vyhodnotil jako nedovolenou, odpískal pokutový kop a Carlosovi ukázal rovnou červenou kartu. Přestože rozlícení diváci i hráči mohutně protestovali, španělský arbitr své rozhodnutí již zpátky vzít nemohl a Gameiro poslal Adána na opačnou stranu - 1:0.

Francouzský útočník mohl navýšit vedení Sevilly hned deset min po začátku druhé půle, když si naběhl na kolmici do úniku tváří v tvář Adánovi, ovšem díky rychlému vyběhnutí domácího brankáře trefil Gameiro pouze jeho nohy. Poté Adán podržel svůj tým i při ráně Vitola, kterou dokázal na poslední chvíli vyrazit.

Tým sudích chvíli nato učinil druhé kontroverzní rozhodnutí dne, když v situaci, kdy Amaya zahrál jednoznačně rukou, odpískal postavení mimo hru Gameira. Na opačném konci hřiště mohl s trochou štěstí skórovat Castro, ovšem z těsného úhlu dokázal jeho ránu zablokovat Figueiras a odražený míč pak zpacifikoval Beto.

Pojistku Sevilly přidal osm minut před koncem Gameiro, jenž zblízka doklepl Figueirasův centr z pravé strany. Díky této výhře se svěřenci Unaie Emeryho rázem dostali z pátého místa na dostřel čtvrtého Athleticu, který čeká pondělní zápas s Malagou.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Almería 4:0

12.04.2014 22:00

Góly: 28. Ángel Di María, 53. Gareth Bale, 56. Isco, 85. Álvaro Morata

Real Madrid využil hozené rukavice v podání prohry Barcelony a vzhledem k tomu, že Atlético hraje svůj zápas až v neděli, ujímá se Bílý balet vedení v La Lize. Almería mu příliš starostí nenadělala a Real si s ní poradil rozdílem čtyř branek.

Real Madrid se dnes večer musel obejít bez své nejzářivější hvězdy v podobě Portugalce Cristiana Ronalda. To mu ale příliš nevadilo, protože i bez něj má ve svém kádru mnoho ofenzivních talentů. Na hřiště se od první minuty dostali například Gareth Bale nebo mladík Isco. Hostující Almería bojuje o každý bod, což ale dnes vůbec nebyla snadná práce.

Už po čtyřech minutách se do zajímavé pozice dostal Angel Di María, jenž skvěle vypálil a jen břevno za brankářem Estebanem spasilo Almeríu. Tento miniduel se opakoval ještě několikrát, ale se stejným výsledkem. Brankář Esteban zasahoval několikrát, ale vždy si dokázal s Di Mariovými pokusy poradit. Ani Almería se ale nevzdávala a například se Zongem měl Fabio Coentrao hodně starostí. Po dvaceti minutách mohl Real Madrid do vedení, ale Benzemova nahrávka směřovaná na Balea gólem neskončila - Esteban nakonec vše vyřešil a míč vyrazil.

Tlak z Realu Madrid sňal dosud nejlepší hráč - Angel Di María. Hbitý Argentinec se dostal do vápna a jeho následná rána skončila až za zády brankáře Estebana!

Angel Di María byl dnes při chuti a velmi zajímavou variantu rohového kopu musel brankář Esteban likvidovat až na poslední chvíli. Estebana zakončení argentinské hvězdy velmi překvapilo, ale přesto se zkušený brankář celku bojujícího o záchranu stačil přemístit k tyči a míč vyrazil. Postupem času tempo hry opadlo, protože domácí nikam nespěchali a hosté neměli sílu konkurovat ofenzivní síle Bílého baletu.

Nástup ze šaten se mnohem více povedl domácím hráčům, kteří dostali míč ke Garethu Baleovi a ten již neměl problém napálit jej přesně za brankáře Estebana. Ten si musel připadat jako ve zlém snu, protože jen o pár minut později obrana Almeríe neuhlídala mladíka Isca, ten si míč srovnal na střelu silnější pravačkou a zpoza obránce jej umístil přesně k tyči - 3:0.

Hosté možná ve druhé půli chtěli bojovat o případný bodový zisk, ale nedokázali kombinovat s klidem. Přihrávky často kazili a uchylovali se k centrům, se kterými si hráči Bílého baletu poradili. Na opačné straně se před brankářem Estebanem objevil Coentrao, ale míč nezpracoval ideálně. Po přihrávce Illarramendiho nabíhal Gareth Bale do šance, ale míč nestačil doběhnout, takže brankář Esteban mohl v klidu odkopnout. Diego López mnoho práce neměl a do akce musel snad jen po překvapivé ráně Verzy.

Dvacet minut před koncem měl odpracováno Gareth Bale a šanci místo něj dostal Alváro Morata. Jednoznačný výsledek chtěl Real Madrid udržet a Almería zároveň neměla dost sil na zvrat. Ani zdramatizování se nekonalo, protože právě střídající Morata skóre ještě navýšil. Na hřišti pobyl všehovšudy necelou čtvrt hodinu, ale stihl se za ni gólově zapsat. Čerpal z centru Asiera Illarramendiho, jehož vybídku přetavil po sólu na brankáře Estebana v poslední gól dnešního utkání. Almería se ocitá ve velkých problémech, protože po dnešní prohře klesla až na předposlední místo a její setrvání v první lize je otázkou teorie. Naopak Real může slavit, protože alespoň na pár hodin se dostává do čela.

Více informací k zápasu

Granada CF - FC Barcelona 1:0

12.04.2014 20:00

Góly: 16. Yacine Brahimi

Barcelona po vypadnutí z Ligy mistrů padla i v La Lize, když na hřišti Granady nedokázala ani nyní vstřelit branku. Andalusané senzačně zvítězila díky brance Brahimiho z úvodu utkání a výrazně se tak přiblížila záchraně v Primera División. Blaugranas se naopak vzdaluje boj o titul, o který se v posledních pěti kolech patrně poperou už pouze dva největší madridské celky.

Barcelona byla po celý zápas lepším mužstvem, přesto z Granady jede s prázdnou. Granada po většinu utkání sázela především na houževnatou obranu a rychlé protiútoky. Úřadující španělský šampion jakoby dlouho hledal ten správný rytmus a když jej našel, domácí přesto dokázali srdnatou obrannou hrou nakonec dotáhnout zápas do vítězného konce.

Po úvodní čtvrthodině neurovnané hry otevřel skóre zápasu domácí Yacine Brahimi, který se ocitl na konci rychlého protiútoku z 16. minutyě. Neymar chyboval na útočné polovině Barcelony a Fran Rico bleskově našel za obranou hostů nabíhajícího alžírského záložníka, jenž svůj průnik zakončil nekompromisní ranou ze zhruba desíti metrů - 1:0!

Barcelona po zbytek poločasu sice kontroloval míč, jenže převaha hostů nevedla k žádnému zásadnímu ohrožení domácí branky. Šance Messiho, Iniesty, Neymara ani Adriana se mezi tři tyče nevlezly a domácí začínali pomalu doufat v úspěch. V 30. minutě vypálil nadějnou střelu Neymar, jenže ještě lepší zákrok předvedl domácí gólman Karnezis. Ve 41. minutě pak spálil dobrou příležitost Montoya, jenž po krásné přihrávce od Iniesty mířil těsně vedle. Po nepříliš atraktivní první půli tak byli o gól šťastnější domácí.

Barcelona na svého soupeře v druhé pětačtyřicetiminutovce vlétla. V 55. minutě vyslal povedenou střelu na branku Granady Fábregas, skvělý Karnezis však opět podržel svůj tým. V ještě jasnější příležitosti se o tři minuty později ocitl Neymar, jenže ani ten neuspěl a z malého vápna úplně minul branku. Nepomohly ani kouzla Leo Messiho, který se snažil vyzrát na řeckého brankáře ve službách Grandady chytrou ranou ze standardní situace v 62. minutě. Karnezis se ale oklamat nenechal a vyboxoval střelu směřující do levé šibenice na roh.

Barcelona totálně kontrolovala držení míče, přesto ne a ne vstřelit vyrovnávací branku, která by patrně celé utkání v mžiku otočila. Houževnatě bránící domácí stále drželi svůj jednobrankový náskok a házenkářské obléhání Karnezisovy branky v podání Barcelony časem spíš nudilo, než bavilo. V 81. minutě si Barca přeci jen vypracovala gólovou šanci. Iniestově ráně ze střední vzdálenosti však scházely milimetry k přesnému zakončení. A když Messi nedokázal hlavou přesně umístit ani vynikající Neymarův centr v 86. minutě, slavila Granada historický úspěch a veledůležité tři body po vítězství 1:0 nad Barcelonou.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 1:0

12.04.2014 18:00

Góly: 90+5. Jérémy Perbet

Villarreal až na poslední chvíli rozhodl o svém vítězství nad Levante 1:0, když vítěznou branku vstřelil až v páté minutě nastavení Jérémy Perbet. Žlutá ponorka se po šťastné výhře posunula před chybující San Sebastian, Levante se po druhé porážce v řadě musí spokojit s prozatímním desátým místem a bude doufat v zaváhání Malagy.

Domácí na svého soupeře vyrukovali s velmi aktivní hrou od samého počátku utkání. Už v 10. minutě se dobrým pokusem prezentoval Pereira, jehož ránu z dvanácti metrů vytlačil brankář Navas skvělým zákrokem na rohový kop. Pereirova šance znamenala pro hosty probuzení, a přestože Villarreal měl výraznou převahu na míči, dostávalo se Levante do poměrně velkého počtu šancí. Ve 24. minutě mohl hosty do vedení posunout Casadesús, ale svou hlavičku v dobré příležitosti namířil vedle.

Hra pokračovala v nastaveném rytmu, a přestože měl Villarreal výraznou převahu, nedokázal ani jednu akci dotáhnout do kýžené brankové příležitosti. Na druhé straně pak z protiútoků asi nejvíce hrozil Vyntra, ale ani ten nakonec výrazněji neohrozil domácí svatyni.

Po změněn stran přišlo dvojí střídání v týmu Villarrealu a na hřiště naskočily čerstvé síly v podobě Aquina a Triguerose. Přeskupení řad domácímu kouči Marcelinovi vyšlo a jeho svěřenci opět dokázali zatlačit Valencijské na jejich polovinu. V 50. minutě dokonce napálil Mario Gaspar tyč Navasovy brány! Další vzrušující momenty pak přišly až v poslední dvacetiminutovce, kdy domácí vystupňovali svůj tlak. Nejprve Gaspar zahodil svůj nadějný samostatný únik na Navase teatrálním pádem a v 77. minutě pak odražený balón napálil Trigueros z pětadvaceti metrů k levé tyči, kde se fantastickým zákrokem opět předvedl Keylor Navas.

Už to vypadalo, že brankář Levante opět nasměruje své mužstvo za dalšími důležitými body. O to víc, když si poradil i s nebezpečnou jedovkou Pereiry ze 79. minuty. V úplně poslední šanci zápasu však gólman z Kostariky přece jen musel kapitulovat. Běžela už 95. minuta utkání a Villarreal se hnal do posledního mohutného útoku, ze kterého vytěžil nebezpečnou standardní situaci na pravé straně. Trigueros zkusil prudký centr na bránu hostů a těsně před Navasem se zjevil Jérémy Perbet, jenž svou hlavičkou odstartoval gólovou radost zaplněného El Madrigalu - 1:0! Žlutá ponorka tak přece jen zaslouženě vytěžila z těžkého zápasu všechny tři body.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 2:2

12.04.2014 16:00

Góly: 37. Nolito (pen.), 82. Santi Mina - 8. Sergio Canales, 43. Antoine Griezmann

Real Sociedad opět ztratil nadějně rozehrané utkání, když ve Vigu nedokázal udržet vedení ani proti oslabenému soupeři. Po remíze 2:2 tak Baskové musí vyklízet pozici v první šestce, jelikož je předskočil Villarreal. Důležitý bod Celtě zařídil teprve osmnáctiletý Santi Mina necelých deset minut před koncem.

Utkání začalo velkou aktivitou na obou stranách hřiště. Nadějnou ránu Krohn-Dehliho zblokoval už ve 2. minutě dobrým zákrokem obránce González. Real ale odpověděl mnohem lepší příležitostí v 8. minutě díky aktivní hře Canalese. První pumelice španělského útočníka byla sice zblokovaná, ale k odraženému míči se Sergio Canales dostal ještě napodruhé a tentokrát neméně tvrdou ranou propálil zkoprnělého brankáře Yoela - 0:1!

Hráči Viga však i přes nepříznivé skóre hráli s favorizovaným soupeřem vyrovnanou partii. Ve 23. minutě to zkoušel domácí Nolito, jenže jeho slabá střela k levé tyči neznamenal pro Brava výraznější ohrožení a hostující brankář si poradil i s následným nebezpečným průnikem Griezmanna po levé straně. Zlepšená hra domácích však přece jen přinesla gólové ovoce v 37. minutě, když Íñigo Martínez fauloval ve vápně Maria Bermeja a sudí bez váhání nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Nolito - 1:1!

Vyrovnaný stav ale nevydržel ani do poločasu. Nejistá obrana modrobílých darovala ve 43. minutě gólovou příležitost Griezmannovi, jenž se v pokutovém území domácích dobře zorientoval a perfektní ranou z otočky pod břevno nasměroval svůj tým opět do vedení - 1:2!

Další tvrdá rána přišla pro Celtu hned vzápětí po změně stran. Ve 48. minutě byl totiž vyloučen Jon Aurtenetxe, jenž tvrdým zákrokem sestřelil Carlose Velu a po automatické červené kartě oslabil svůj tým prakticky na celý druhý poločas. Ani to však nezlomilo vůli Celty ještě něco s utkáním udělat. V 55. minutě se k zakončení prodral Nolito, jenže mířil jen doprostřed brány. A na druhé straně pak pomohl domácím Griezmann, který nepochopitelně spálil tutovku po centru Zurutuzy.

I v deseti ale domácí přece jen dokázali srdnatou hrou vyrovnat skóre. V 83. minutě se do vápna domácích dostal Orellana, jenž poté připravil pozici lépe postavenému Santi Minovi a ten prudkou ranou z hranice velkého vápna propálil hostujícího gólmana Brava - 2:2! Druhý ligový gól mladého záložníka tak nakonec znamenal vyrovnání skóre a zasloužený bod pro Celtu Vigo.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Valladolid 0:0

11.04.2014 21:00

Góly: -

Boj o záchranu mezi Osasunou a Realem Valladolid nepřinesl žádné rozuzlení. Zápasu chyběla kvalita a hlavně góly, kluby se tak rozešly smírně po bezbrankové remíze 0:0. Asi nejblíže ze všech byl k brance Álvaro Cejudo, jenž ranou z dálky zatřásl břevnem.

Hosté se díky získanému bodu posunuli právě na bod od sestupující trojice, která však má své zápasy tohoto kola teprve před sebou. Osasuna je v tomto měřítku o další jediný bodík výše.

Cejudo málem celku z Pamplony zařídil parádním způsobem vedení již v deváté minutě, kdy napřáhl zpoza pokutového území pravačkou a naneštěstí pro domácí trefil pouze horní tyč. I ve zbytku první půle to byla Osasuna, kdo měl více ze hry, byť gólové šance nepřicházely. Oriol Riera jednou zblízka pálil nepřesně a jinak se hlavně neúspěšně zastřeloval aktivní Cejudo. Po jeho dvou zmařených pokusech pokoušel štěstí i Carlos Peňa, ovšem ani on neuspěl.

Po změně stran se na hře obou mužstev nic podstatného neměnilo. Přestože držení míče i počet střel vyzníval jasně pro Osasunu, mizerná finální fáze omezila šance domácích jen na Moralesův přímý kop, s nímž si brankář Jaime poradil, a poté slabý Rierův hlavičkový pokus nad po Moralesově centru. A tak málem nečekaně udeřil Valladolid. Sedm minut před koncem Javi Guerra vyslal na bránu již z hloubi pokutového území jedovatou střelu, kterou však Andrés Fernández brilantně zneškodnil.

V závěru pak ještě na každé straně mohli diváci vidět jeden nepřesný pokus z kopaček Moralese a Guerry, na skóre se tak nic nezměnilo a Osasuna s Valladolidem se musí spokojit jen s bodem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid33264372:2282
2.Real Madrid33254494:3279
3.FC Barcelona33253592:2778
4.Athletic Bilbao33188758:3562
5.Sevilla FC33168961:4756
6.Villarreal CF331571152:3852
7.Real Sociedad331491056:5051
8.Valencia CF331281346:4644
9.Espanyol Barcelona331181437:4241
10.Levante UD3310101330:4140
11.Málaga CF331081535:4338
12.Celta Vigo331071636:4937
13.Granada CF331141830:4637
14.Rayo Vallecano331141839:7037
15.Elche CF338111427:4435
16.CA Osasuna33971728:5334
17.Real Valladolid336141332:5032
18.Getafe CF33871829:5131
19.UD Almería33861934:6430
20.Real Betis33572128:6622

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (464)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fotka http://www.filmer.cz/foto4/22/224329.jpg Martinéz ako banan

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, to je škody. Osasuna mohla mít náskok. Snad se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás o radu, kto vie aké je to pravidlo ohľadom hráčov, čo hrajú za Castillu a zároveň príležitostne za A-tým. Znamená to, že už nebudú môcť nastúpiť za Castillu, či?

Reagovat
X-bano-X

Nemohli by hrať za Castillu, iba ak by boli na súpiske A tímu. A k sú na súpiske Castilly a hrávajú aj za A nič sa nedeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, pýtam sa kvôli tomu, že v FMku mi to proste nejde takto spraviť :( Neviem, či to hráš, ale tam neviem akosi prísť na to ako ich postaviť za Ačko bez registrácie...

Reagovat
smazaný uživatel

Granadaaaaa.. ja vas milujem .. a Martino jako tam traposil na konci, dobre mu tak ze ho vydrbali

Reagovat
indy

nevadi, aspon to mozeme Atleticu pokojne v posl. kole pustit...

Reagovat
smazaný uživatel

dovtedy uz ich predbehneme a mozte to kludne pustat

Reagovat
madridcan

Dajte nam ten titul...

Reagovat
kvasha16
Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný šašek. El Divo.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý svět z něho má prdel a on jede pořád dokola... v palici to musí mít dobře vymletý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

šlápnout mu na hlavu a pochcat ho, žebráka...

Reagovat
smazaný uživatel

si tribula? sak mal vybity dych, nemohol dychat tu dalsiu minutu ako sa triasol na zemi bez dychu si tiez mohol dat...

Reagovat
kvasha16

prosim povedz ze to nemyslis vazne

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
F.Torres

to je dement, nechápu jak může mít tolik fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar simulant

Reagovat
REPLIKATOR

přežil to?????

Reagovat
arsavin

Reagovat
Slejdy

strop

Reagovat
M11

strasna spina

Reagovat
CubONE

Viac nez klub opat prehral

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň těm tvým oblíbeným se daří.

Reagovat
CubONE

Nedari, preto sa tesim aspon inym malickostiam.

Reagovat
smazaný uživatel

krasna sobota

Reagovat
stas87

za posledne rok sa stalo iba raz ze mal tim 5 prehier za celu sezonu a to bola barcelona v sezone 2008/2009 takze barcelonu si asi mozme skrtnut

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho okamžitě prodat dokud má nějakou cenu

Xavi a Iniesta už na to nemají slušel by jim přestup do Číny, aby tam dohrály a měly prachy

Reagovat
One-Real

BRAHIMIIII

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, ten beton je opravdu šílený ,je smutné ,že " toto" bylo povýšeno na fotbal.Dnes tomu ani není možné tolik vytknout , nehráli jsme zle , míč chodil rychleji , i šancí bylo dost ale bohužel nám v této sezoně pravděpodobně není vůbec přáno. Jsem zvědavý , jestli i Real bude chtít hrát tento beton , když se mu to letos už dvakrát fotbalem nepodařilo. Každopádně vidím špatně i tento duel , bez opravdové obrany není možné získávat trofeje.

Reagovat
taws

a jak bys nazval ten styl co hraje barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal. Ten jsem dlouho hrál a nějakou dobu se jím živil ,vždycky mi říkali : Hrejme s balonem a když jej nemáme , tak si jej hned vezměme. Hlavně ho nenechávejme soupeři.

Reagovat
taws

nevím podle mě je styl kde si střední záložník padesátkrát zbytečně přihraje se stoperem a zpět stejně ošklivý jako ten beton

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne nedavat dlhe lopty a tukat si to v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Fůha, řítíme se k tomu závěru, kterýmu jsem se chtěl vyhnout - v posledním kole to Atletům pustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, co si myslíš o těch šaškárnách, co předvádí Neymar? zápas jsem neviděl..

a nejsem z taboru Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byste byli teda fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si ,že to Barca udělá , ovšem pokud v tom posledním zápase už nebudeme hrát o titul a Atlético jo , tak budou mít mnohem větší motivaci než my a jsou nás schopni porazit i u nás. Samozřejmě by ti hlupáci tvrdili ,že to bylo puštěné.

Reagovat
Kenneth

Taky to vsichni od toho vaseho paklubu cekame.

Reagovat
Kenneth

Kazdopadne jestli byste to vazne udelali, tak uz se ani nebudu divit ze nekdy ty lize rika sranda liga. Pokud si to Atletico neumi vybojovat, tak at ten titul proste nema.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, Atleti dovtedy 2 krat remizuju a Real uz bude prvy

Reagovat
smazaný uživatel

Potom co vás vyřadili v LM? To těžko.

Reagovat
maxton

a to aj v pripade, ze zapas Realu bude az po vasom a este tam teoreticka sanca bude ?

Reagovat
smazaný uživatel

tie zapasy sa uz budu hrat vsetky naraz

Reagovat
maxton

takze aj tak, ak to nebude 2:0 po polcase pre Real, tak Barcelona ma stale sancu a to by nemala vypustit, najlepsie keby dal Real na 1:0 v 85 minute

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je prilis vela nahod a taktizovania..

Reagovat
Phillipinho

Tvle Sport TV se opet vyznamenal....nedat zejtra jedno z nejlepsich derby v Evrope . Radsi daji v patek Pucelu s Osasunou.

Reagovat
smazaný uživatel

1. šialena obrana

2. pre mna uz bohuzial pomala, nudna a nepozeratelna tiki-taka

3. nepremienanie tazko vydretych sanci do plnej obrany

ach barca barca, kde si tie casy krasne hry za ronaldinha a guardiolu? Barca potrebuje konecne facku a prestat hrat tuto nudu,lebo staci postavit beton a rychle protiutoky a neda sa prehrat.

PS: Tata bye bye, s tebou to bohuzial dalej nepojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bych nesouhlasil s tou dvojkou , žádná nuda to z naší strany nebyla, tolik střel a šancí v jednom zápase jsme snad nikdy neměli , problém je , že ten beton dnes už umí kde kdo a pokud k tomu na nějakou fotbalovou krásu ten soupeř rezignuje máme problém , jako v těch posledních dvou zápasech.

Změny to ale v každém případě chce.

Reagovat
smazaný uživatel

boli to take sance-polosance, ziadne vylozene tutovky....pomaly ma ta hra bohuzial zacina nudit,ziadna priamociarost a pokus o prekvapenie,stale iba utocenie do plnej obrany. tato tiki-taka v barcelonskom podani je uz lahko precitatelna,bez napadu, treba to v lete radikalne zmenit,mozno aj skusit nove rozostavenie a hlavne zrychlit hruu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam dost šancí ,fakt to dneska nebylo tak zlé ,těžko se nám to všem daří strávit ,le je to prostě nešťastná sezona. Ale znovu říkám ,změn je potřeba moc a zásadních.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, podla mna to boli len take sance-polosance ale ano,bude treba zacat nieco robit, lebo uz dnes je velmi neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby by měla začít Barcelona hledat především u sebe, ne u soupeře. Nemůžeš přeci žehrat na hru soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Nic víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako jinak v pohodě. Alibistická hra, simulace, nedůraz. Vlastně za to všechno může soupeř. Tohle je dost nešťastná výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš význam slova Amen?

Reagovat
smazaný uživatel

On to nebyl sarkasmus?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vím, chodívával jsem do kostela. V internetovém slangu jsem se s tím ale spíše setkal ve spojení se sarkasmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale super, už vím, že od fanoušků Barcelony můžu čekat i něco dobrého.

Reagovat
monty25

Tak nám Barca předvedla, jak se dá během čtyř dnů pokazit celá sezona...

Klobouk dolů před brankářem Karnezisem, který dneska předvedl skvělý výkon. Barca by asi nedala gól, ani kdyby hrála do zítra...

Reagovat
X-bano-X

Nádherný futbal. Už dlho som nič tak krásne nevidel. Malo to v sebe úplne všetko - simulácie, zdržiavačky, šialené výkony, niečo neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčom sa nedá uprieť snaha. Makali čo to len šlo. Fakt sa im nedá nič vytknúť.

Problém znova v systémových záležitostiach. Akonáhle sa Granada zatiahla do bloku boli sme nahraní. Hráči nie-sú tak silní na lopte ako tomu bolo za Pepovej éry. Vtedy bolo možné ten blok rozkombinovať - presné, tvrdé prihrávky do nohy... Žial tento stýl už tak min. 2 roky nezvládame. Od toho je už ale tréner a vedenie...

Presne to čo vlani - chýba hroták, chýba stopér... ako fakt nepoučiteľní. Barca nemá problém dostať sa s loptou na hranicu vápna, tam to však končí. Pred Leom stoja traja hráči súpera, on nemá ani meter miesta. Len pripomeniem keď mu tréner vlani pomohol v odvetnom zápase s AC čo z toho bolo... David od neho odtiahol aspoň na 1-1,5 stopérov a to Leovi stačí. Dnes: celá obranná štvorica Granady voľná, krásne si čakali na lopty, priestor pred nimi čistilo ostatných 6 hráčov. Nikto ich neotravoval, nikto im netriafal lakťom do žalúdka... Pep aj keď nemal hrotáka, tak do týchto priestorov nasadil Alexisa - ktorý je docela robustný.

Ak toto neni vina Zubiho, tak už fakt neviem. Tata zjavne nevie tiež - nedokáže vôbec reagovať, nedokáže nič zmeniť, žiadne nové prvky hry, prosto nič...

S banom od UEFA, či bez muselo by sa toho zmeniť príliš vela - čo sa určite nestane. Zubi katastroficky nezvládol ten "prerod" tímu, výber trénera...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš na ty zápasy pod Pepkem , tak ti soupeři ještě takový beton nehrávali , ten systém proti nám je doveden k dokonalosti až zhruba poslední rok ,bohužel my jsme za ten rok šli dost dolů , hlavně kondičně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vůbec jsme nebyli nahraní. Tolik šancí jsme si nevytvořili už dlouho. Granada nehrála dobře, ale prostě jsme nevyužili šance. To se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hovoríš Granda nehrala vôbec dobre. Žiadny heroický výkon z ich strany. A pri všetkej úcte - jeto len podpriemerná Granada.. Tie naše šance sú však také pološance, respektíve vytvorené silou vôle ako nejakou hernou nadvládou - odrazené lopty atď. Čisté vypracované šance takmer neboli.

Rozprávka o nepremieňaní šancí je skôr utešovanie. Tvárme sa, že je to v podstate dobre a zas sme mali len smolu. Toto je však čistá kravina. Smola v dlhodobom merítku neexistuje. Jasné, stane sa raz, dva krát... nie však pravidelne ako je to v našom príklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prohra proti 13. Granadě. to se stane, JASNĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o prohru, ale o to, že bychom snad měli být nahraní z toho, že Granada hrála zezadu. Nahraní jsme nebylo - šancí bylo dost. Nebylo to o stylu, ale o haluzi. Někdy se prostě ten gól nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Barcelony je hlavně, že záložníci neumí pořádně vystřelit z dálky. To je jedna z možností, jak beton překonat. Ale to by chtělo mít v týmu nějakého dobrého hráče, kterej se nebojí vystřelit z dálky. Když se podíváš na Iniestu, to je bída, dribling má neuvěřitelnej ale střela z dálky to je hrůza. To samý Xavi. Nadruhou stranu, podívej se na Real....tam nenajdeš jedinýho hráče kterej neumí a nebojí se vystřelit za vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, do zatiahnutého bloku sa strielať ani nedá. Tá strela tak, na 90% trafí niekoho pred tebou resp. tribúnu.

Reagovat
smazaný uživatel

dá...hráči si to umí dobře připravit, ale pak zbytečně ještě volí přihrávku kdo ví kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano , to je velká pravda , dnes tam měl třeba Busi skvělou příležitost ke střele , ale místo toho zvolil úplně nesmyslný beznadějný oblouček do šestnáctky. Je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

proto Kroos do Barcy! je třeba dynamické záložníky a ne pořád Iniesty za zenitem, kteří si myslí, že když obehrají na pětníku tři obránce a potom nahrají soupeři, je všechno v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je Kroos dynamický záložník tak potom je Leo T.A. Flo

Reagovat
stas87

ten je blizko k tomu aby podpisal novu zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos je právě celkem statický.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že to nikdo z fanoušků Barcelony nevidí. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

haha klauni barcelonsky už videli svojich s titulom ale karma sa tomu paklubu vracia

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme Granada za 100b

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koště....

Reagovat
raduinho

Sympatizant OM bude vyprávět o paklubech pokrytče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě zklamaává, že už nempomáhá ani Messi. Dřív, když to nešlo, tak to vzal na sebe a rozhodl. Ted už je jedno jestli hraje nebo ne, když to sere celý tým, tak se prohře nezabrání

Reagovat
smazaný uživatel

ked si čakal že Messi bude hrat na vrchole od 19 - do 32 rokov ta kto si dost kok...

Reagovat
smazaný uživatel

26-30 let je pro fotbalistu vrcholový věk

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže Messi celej život bere růstový hormony a steroidy, proč myslíš že po každým zápase blije asi takle nějak

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
SIRBRANIKE

jj, určite bere steroidy, veď má hru založenú na silovom pojatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, steroidy jsou jen na sílu, co? Antikoncepce jsou taky steroidy a jsou na sílu? Hokejsti berou steroidy taky jen na sílu? Je to vtipné jak si myslíte všichni, že jedinní profisportovci, co používají steroidy jsou kulturisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steroidy rozhodně brát nemůže. Je to zakázaná látka pro profi sportovce. Z jedné horší sezóny, plné zranění bych závěry nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsim to ešte raz, prosím radu od všetkých FM nadšencov, akým spôsobom sa dá ako v realite mať hráča, ktorý nastupuje aj za Castillu aj za A-zým, tak ako napr. teraz za Real... Proste mám zablkované tým hráčom dať číslo 26 a vyššie a ak majú nižšie nemôžu už nastúpiť sa Castillu, vopred vďaka :)

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, tohle ve FM nejde. Když máš hráče v Castille a pokud tam je zaregistrovaný, tak si za Real kopnout nemůže a naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

díks za radu, fakt tam toto zabudli implementovať? Taký amaterizmus by som nebol čakal :( mám zranených plnú riť a neviem, čo s tým, keďže v doraste to neni nič moc :(

Reagovat
Gianni27

ako FM som nehral asi už 3mesiace, ale ak si dobre pamätám mne to v pohode šlo, proste som len pri výbere tímu dal zobraziť aj súpisku Castilly a normálne som ich dal na lavičku, čísla im automaticky nahodilo nad 25 a mohli hrať...ale ako vravím, nepamätám si to na 100% či to bolo presne tak, jediné čo viem isto je, že nejako som béčkarov dával hrať za áčko

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som už skúšal všetko a je pravdou, že to išlo ziaťial iba u tých, čo spĺňali nejaký vek.

Reagovat
smazaný uživatel

kto videl zápas, ako hral Ilori?

Reagovat
Billy McClane

Podla mna dnes muz zapasu.

Reagovat
F.Torres

Gratulace, jen tak dál Příště to chce zase navázat na sérii a do třetice všeho dobrýho

Reagovat
smazaný uživatel

ted at vylezou ti volové, kteří si stěžovali a kritzovali herní projev Barcy, když jsme nedávno pravidelně vyhrávali čtyřgólovým rozdílem - tohle je teprve krize vy chytráci!!!

Reagovat
Staenly10

..Děláš, jak kdybyste na tom byli jak United, AC nebo třeba Inter... To je teprve krize.

Reagovat
indy

ale co predchadzalo tym vyhram ? strasne vela vonk. zapasov bolo takych, ze domaci bud zahodili tutovky, alebo im nebola odpiskana penalta, alebo im proste nejak uskodil rozhodca... Barca si proste pytala gol a namiesto toho nejaky so stastim sama dala...to proste nebola nijaka kontrola nad zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, s tím souhlasím, proto narážím na ty, kterým se nelíbily čtyřgólové výhry výhry protože "hra nebyla tak pěkná jak za Pepa"

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Taťka Martino vete ya?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme v sestavě 7 absencí a v nohou těžkou odvetu Ligy mistrů, kterou jsme si udělali těžkou bohužel sami, takže ten výkon musel být logicky ospalý, ale zvládli jsme to obstojně. Situace pořád stejná, musíme vyhrát 5 zbývajících ligových zápasů a věřit ve ztráty Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je docela možný žě i při delší absenci CR si stejně udrží pičiči. Třeba dneska jsem čekal že ho Messi stáhne na gól, nebo ho dokonce vyrovná. Ale letos to nějak nestřílí (jim oboum) jako loni/předloni

Reagovat
Ángel di María 22

Pohodovej výkon, pohodová výhra. Jediný strašáci zůstavaj Luka a Karim, který hrajou pořád a všechno, to je problém, dneska ten Morata mohl hrát klidně základ, v poslední době se zvednul herně i gólově a zas to dokázal

Proti Barceloně musí bejt Ángel ve středu hřiště, takže nejlíp Morata hrot a Benz z leva, nebo klasika a z leva místo Cristiana Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika na 10000 % . Moratu tam neda

Reagovat
Billy McClane

Myslim, ze proti Barce to postavime takto:

Iker - Coentrao, Pepe, Ramos, Carvajal - Xabi, Modric, Illara, Di Maria - Bale, Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je definitivně out ?

Reagovat
Billy McClane

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Středová trojka klasicky Modric, Xabi, DiMa a místo Crise Isco.

Reagovat
Billy McClane

Osobne by som bol radsej za Isca, ale myslim ze Carlo bude chciet väcsiu rovnovahu v zalohe a preto nasadi Illaru.

Reagovat
Ángel di María 22

V jakym vesmiru predstavuje Illarra rovnovahu zalohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no napr. dnes hral illara celkom sympaticky

Reagovat
Ángel di María 22

To jo, proti slabším doma je uplně v pohodě, když má na všechno čas. Jakmile musí dávat rychle od nohy, přestává se orientovat, dává jen dozadu a ještě dělá chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určite v tazkych zapascoch . ..preto som nizsie napisal ze dnes zahral svoj velky nadstandard

Reagovat
Billy McClane

Myslel som to tak, ze Illara tomu stredu pomoze ovela viac ako Isco

Reagovat
smazaný uživatel

illarra by bol asi najhorsia mozna volba . Za mna Morata ale je to utopia

Reagovat
Ángel di María 22

Jako, podle mě, když nebude hrát klasická trojka v tý záloze, tak už je skoro jedno, jestli tam bude Isco nebo Illarra. V těch top zápasech musíme nastoupit vždycky Xabi-Luka-AdM, jinak bude zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma proti Dormundu Isco - Modric -Xabi a zle nebolo .

Reagovat
Ángel di María 22

Výjimka potrvrzující pravidlo. Navíc BVB u nás nebyl top tým, to byl slabej odvar. Myslel jsem to spíš do nadcházejících soubojů s Barcelonou a Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie slaby odvar ale sme hrali doma . A doma sme proste silny . A bol to nesmierne dvolezity zapas . Ale mas pravdu Di maria - Xabi - Modric je Top .

Reagovat
Billy McClane

Ja v tomto s tebou plne suhlasim. Vychadzamz toho, ze podla mna Carlo pojde do El Clasica s priposranou zostavou. Preto tam cakam dvojku Illaru - Xabi, aj ked to nefunguje.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako bych bych fakt překvapenej, kdyby do clásica toho Illarru dal. A rozhodně bych to nechtěl, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

illarru urcite tam nepostavy do takeho dvoleziteho zapasu potom co vyviedol proti Dortmunde . A menit 4-3-3 asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

no ako podla mna hral illara dnes svoj vysoký nadštandard ale spolu s xabim by to bolo prilis "priposrane"...radsej di maria a isco na lavej strane a je jedno ktory z nich by bol v zalohe a ktory v ako kridelny utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Inak trufam si povedat ze sme prave vyhrali Titul

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona uz je prakticky odpisana pretoze ta este minimalne 2 krat strati . A Atletico ja neverim ze to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

preco by som si mal robit srandu ? Barcelona ma prakticky Elche ,(vonku) , Bilbao ( po finale) , Atletico , Villareal (vonku ) .. Zatial co my uz tazkeho supera nemame . A atletico ? Valencia (vonku) Barcelona (vonku) + este zajtra Getafe ( vonku )

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zapas, hraci sa moc nenadreli. Potesili ma vykony hlavne Di Mariu, ten hrac je fantasticky, okrem skveleho napadania, bojovnosti a to co predvadza v strede pola vie skvele zahrat aj na pravom kridle, je uzasne mat takeho univerzala. V ziadnom pripade ho nesmieme predat, je velmi cenny. Taktiez Modric, Isco ked ma viac minut na ihrisku dokaze ukazat svoj velky talent. Velmi ma potesili aj mladici, Nacho dalsia nadej, ktory vie zahrat vpravo, vlavo aj v strede, Casemiro sa mi paci uz isty cas, Morata zacina ukazovat co v nom je, od zapasu k zapasu coraz lepsi, zacina davat goly, jeho hra je ovela sebavedomejsia, v niektorych momentoch mi pripomina Henryho V nom a v Jesem mame o utocnu kvalitu postarane a obidvaja sa budu zlepsovat. Nepotrebujeme ziadneho top utocnika za 60 mil. Tiez ma potesil aj debutant Llorente, hral vcelku odvazne a vyzera byt zaujimavy. Sme pred Barcou, spokojnost

Reagovat
Billy McClane

Nacho a Llorente, ta mladicka dravost bola dnes paradna Nacho ma stale viac presvedcuje, ze je spolahlivy treti az stvrty obranca a velkou vyhodou je jeho univerzalnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho byl skvělý a kdyby Fábio nesobčil, tak má dneska i fík. A přesně jak říkáš..jako univerzální backup, v podstatě na všechny pozice v obraně, je ideální.

Reagovat
Billy McClane

Dnes vyborny vykon od vsetkych hracov. Carlovy by som vobec nevycital nenasadenie Moratu, ci Casemira v zaklade. Almeria stale bojuje o zachranu a nam po tazkom zapase v Dortmunde a pri mnohych absenciach realne hrozila strata bodov. Muz zapasu bol dnes Illara, vyborny bol Benzema az na tu tutovku po Moratovej päticke a este Di Maria klasika + potesila paradna rabona

Este by som sa vyjadril k Moratovi, ktoreho som uz davnejsie zavrhol, ale v poslednych zapasoch ukazal, ze to v nom je len potrebuje väcsiu hernu prax a najmä premienat aspon polovicu sanci do ktorych sa vzdy dostane. Ak by prisiel v lete utocnik, tak by som ho urcite poslal na hostovacku.

Po necakanej strate Barcy sme znova v hre o titul a teraz len dufat, ze Atletico dvakrat zakopne, co je myslim v kombinacii s LM celkom realne. A vazne sa obavam, ze im to ta Barca v poslednom kole pusti

Dnes rano by som sance na titul videl tak 40% Atletico, 40% Barca, 20% Real.

Po dnesnom veceri to vidim na 45% Atletico, 30% Real, 25% Barca. Takze na tahu su dnes Atleti

Reagovat
One-Real

Pry necekana ztrata.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, prorok měl pravdu, ale s neskutečnym štestim. To bys musel vážně vidět...

Reagovat
One-Real

Že štěstí, stačí se dát na cestu a tvá víra tě už povede vyšel Brahimi, vyjde i ten Karim v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vira vira . Granada bola tutovka aj Villareal , Bilbao bude tutovka Tvoju vieru skor zameraj na Getafe a Valenciu

Reagovat
Ángel di María 22

To zas jo, u Karima jsme za jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tommy9912.04.2014 15:32

když Barca prohrála s Valladolidem, tak proč ne s Granadou? věřím

Reagovat
smazaný uživatel

srovnání losů:

_____________________________________________

---Real-----------Barca----------Atlético

Valladolid (V)----Bilbao (H)-------Elche (H)

Osasuna (H)----Villarreal (V)-----Valencia (V)

Valencia (H)-----Getafe (H)-------Levante (V)

Celta (V)---------Elche (V)--------Málaga (H)

Espanyol (H)-----Atlético (H)-------Barca (V)

_______________________________________________

Reagovat
F.Torres

Tak Real už by teoreticky nemusel zaváhat, ovšem hraje LM, Copu a Ronaldo je out, což by mohlo vést ke ztrátě.

Barcelona má poněkud těžší los, ovšem jejich největší soupeř je v jejich hlavě a o jejich šancích na titul rozhodou následující dvě kola, která pokud zvládou, nemusí věšet kopačky.

Atleti mají dva hodně těžké zápasy. Oni hrají LM a záleží, jak na tom bude Costa. Oni narozdíl od Barcelony mají tu největší výhodu v hlavě. Nemyslím si ovšem, že všechny zápasy vyhrají. Minimálně plichta bude v Barceloně, což by jim stačilo na titul...bohužel

Sranda by byla, kdyby se o titulu rozhodovalo v posledním kole a Barca by s Atlety remizovala a Real by jim to vyfouknul s tím, že Atleti by byli druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico má dva těžké zápasy? Hrajou na Vale, hrajou na Levante a hrajou s Barcou. Atletico se bude ještě mít co ohánět.

Reagovat
Elliasson

A ještě k tomu Malága. Stále nepříjemný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám, že Ronaldo bude do semi v pořádku.Atleti jsou strašně nezpytatelní a podle mě hodně napoví zápasy ve Vale a Levante, Barca je pořád ve hře. Takhle napínavá ta liga už dlouho nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

nevyzpytatelní.*

Reagovat
One-Real

Jinak ve stredu jdeme s DiMariou, yardou a teenzem sledovat CdR, jeste 1-2 madridisti se mi muzou do vecera prihlasit, Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, my jdem do Brna,

Reagovat
Navodar

kam to idete sledovat prosim ta?

Reagovat
teenz

Hooters.

Reagovat
LAM

Gratulace do Madridu(je jedno do kterýho týmu)k titulu.Tenhle ubohej tým na titul vůbec nemá a skončí 3.

Ve středu čekám od Realu výprask protože s tim co máme v obraně by jsme měli problém i v GL.Dík Zubi za to že nepotřebujem Stopera tu šášulo blbej

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se to může pěkně zamotat nic neni jasný

Reagovat
LAM

Je to úplně jasný.Kdybychom aspoň remizovali tak to máme ve svých rukou ale Real má už jen jednoduchý zápasy který v pohodě zvládne.

Když ti trapáci nedokážou dát tři zápasy po sobě gola ze hry a vymlouváme se že proti nám hrála trapná Granda beton(jako by to bylo někdy jinak)tak ať jdou někam.Mít v útoku hráči za 250 mega a nedat gol Granadě která jich letos dostala skoro 50 je úlet.

Hlavně mě baví jak Tata řikal na podzim že je nejdůležitější jak budem hrát na jaře a mi máme nejhorší jaro který pamatuju jak herně tak výsledkově.Doufám že potáhne.

A hráči by měli mít úplně jiný podmínky platů.Né že bude každej brát 8mega a ještě bude chtít přidat.Normálně bych jim dal jen půlku a druhou by dostávali za vyhraný zápasy-to by se jinak snažili.

Reagovat
One-Real

Jinak ta minutáž záložníků je zajímavá, Modrič cca 3300, Angel 2900, Xabi 2500, Isco ke 2400, Illara neco nad 2000.

Reagovat
One-Real

A celkove Pepe 3800, Ronaldo ke 3600 a Karim se Sergiem nad 34.

Reagovat
smazaný uživatel

To se zdá no, Khedira fakt chybí.

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona To už snad nemyslí vážně

Reagovat
LAM

Nojono komedie na lavičce a komedie v obraně tak co by jsi chtěl

Reagovat
F.Torres

hlavně komediant v úroku

Reagovat
F.Torres

*útoku

Reagovat
ryzskej
Reagovat
smazaný uživatel

absolutně jsem nepochopil proč naběhl do toho obránce, možná pokus o červenou?

Reagovat
F.Torres

Je to dement, za něco takovýho by měla disciplinárka potrestat právě Neymara. Minimálně dodatečnou žlutou. Samozřejmě takový postih by měl být i u ostatních, ale právě s Neymarem bych začal, jelikož větší šašek neběhá a asi ani dlouho běhat po trávnících nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je fakt moc . Vsetko som uz videl ale takuto simulaciu ? A to vlastne este bolo ked ste prehravali nie ? cize zbytocne zdrzoval cas . Neskutocny dement

Reagovat
smazaný uživatel

podle záběrů toho obránce viděl, to je vrchol divingu.

Reagovat
Pinturicchio

Nechutná mrdka.

Reagovat
raduinho

Neymar e spectaculare Neymar

Reagovat
Chlupatá máma

Při shodnosti bodů rozhoduje v la lize skóre nebo vzájemný zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

vzájemné

Reagovat
Chlupatá máma

Takže můžou Atleti slavit už kolo před koncem...

Reagovat
smazaný uživatel

muzou slavit uz 3 kola pred koncem...

Reagovat
Zdechlina

Tak teď tomu nerozumím. Za 2 zápasy se barceloně nepískla ani jedna penalta? V tom musí mít prsty konkurenti a jejich kapříci. To přece není možné!

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak to nebyl sen. My jsme si to včera ale tak krásně podělali.

Nicméně není ještě konec. Momentum v lize se letos měnilo už několikrát. Třeba to ještě vyjde.

Reagovat
LAM

Jsme v hajzlu.Jen si to přiznej.Tenhle tým je prostě hroznej a těžko Real ještě zratí když se podíváš s kym hraje.Ono je to těžký když útok za 250mega není shopnej dát gol trapný Granadě a obrana je na úrovni týmu z druhý ligy.

Teď čekám ještě výprask ve středu protože s tim co teď předvádíme v obraně to bude hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

o co se ten Neymar pokoušel?

Reagovat
LAM

Nevim.Tohle vůbec neřešim.Ale co tak koukám tak ty jsi už tady na něj blil tak neim proč začínáš znova.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Morata definitivne nenastupi v stredu . Bale na lavo , Isco na pravo .

Reagovat
LAM

Ten včerejší zápas mi leží hodně v žaludku.

Teď ještě člověk čte debility o tom že nám chyběli jen goly a že je ten ňouma Tata s týmem spokojenej.

Sakra byla to trapná Granada a mi jsme ji nedokázali dát ani branku .Už třetí zápas v řadě jsme nedali gol ze hry a on je spokojenej.Tohle přece není o štěstí ale pokuď máš útok za 200mega tak tam prostě něco spadnout musí.AŤ už toho šaška vyhoděj protože v roce 2014 s Barcou předvádí nejhorší fotbal posledních let a furt hledá výmluvy tupec.

Místo toho aby jsme stříleli z dálky tak zkoušíme obehrát na šestnátce 4 obránce a když se dostanem do šance tak předvedem tohle.Ať už radši ta sezona skončí.A ve středu s dvojicí Pinto,Mascherano na Real O titul už nehrajem a jestli bude platit ten trest s přestupama tak o něj hrát nebudem ani příští protože to jak hraje naše obrana je jednim slovem tragedie.

Reagovat
dextroza_m

no pokud nezruší ten trest, tak další sezonu se budeme bát i o evropskou ligu... Sranda obrana to je humus

Reagovat
migwel

... do mrtvol se nekope ...

Reagovat
dextroza_m

Mno začíná mi ten fotbal dělat opravdu radost... Baník,Barcelona... supr . Ty líné milionáře z katalánska bych nechal dělat měsíc někde ve fabrice, ať si zkusí... Snad aspoň ten Lpool vyhraje ligu.

Reagovat
-Carles-

LM je fuč, liga sa po tomto kole výraznejšie vzdialila, tak snáď to poserieme aj v CdR a možno sa dočkáme zemetrasenia aj vo vedení.

Reagovat
Cizinkx

Barcelonka by potřebovala pořádný pád na držku, aby se začalo s tím něco dělat. Protože trofeje budou víc ke zlu, něž k dobru.

Reagovat
LAM

Situaci v Barceloně lze označit za - mírně řečeno - napnutou. Na hráče, vracející se z prohraného zápasu s Granadou, čekala u Camp Nou skupina culés, pokřikujících nesnášenlivá hesla a vulgární urážky. Nepomohla ani snaha Javiera Mascherana rozzuřené fanoušky uklidnit...

Když okolo jedné hodiny ranní přijel autobus s hráči Barçy ke Camp Nou, fanoušci, shromáždění před stadionem, začali vykřikovat: "Že se nestydíte!", "Vy zku*vysyni," nebo "Myslíte jen na Mistrovství světa!" Směrem k Neymarovi pak směřovaly rasistické urážky, ovšem nejčastěji napadaným hráčem se stal José Manuel Pinto: "Vypadni už konečně z Barçy," pořvávali culés k brankáři z Cádizu.

Podobné situaci byla Barcelona svědkem také při návratu z prohraného zápasu odvety čtvrtfinále Ligy mistrů s Atlétikem Madrid: "Jste směšní! Na dlažbu s vámi, a ty Zubi (sportovní ředitel Andoni Zubizarreta, pozn. překl.) jako první," křičeli v týdnu nespokojení fanoušci.

Hráči Barcelony se dnes po půlnoci na Camp Nou vraceli, aby si z útrob stadionu vyzvedli své osobní věci a zaparkované automobily. Když vyjídželi z garáží, čelili dalším verbálním útokům. V tu chvíli sebrali Jordi Roura a Javier Mascherano odvahu a pokusili se s culés promluvit, ale jediné, co slyšeli, bylo skandování: "Chceme mluvit se třemi kapitány!"

Atmosféra v rodině Blaugranas tak začíná být nehezky napnutá...

Nepřeháněj to už?Jako taky jsem naštvanej,změna musí přijít a kritika taky ale nadávat takhle hráčům kteří ještě nedávno byly nej.týmem světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartomeu a spol. si při tomhle musí mnout ruce, jak jim ta propaganda hezky šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj pohled fanouška rivala zvenčí je takový, že ta kritika, až na Zubizarretu, směřuje špatným směrem. Třeba Pinto je brankář, který má už hodně přes 30, přišel do Barcelony jako vysloužilý vítěz Zamorovy trofeje s tím, že bude krýt záda Valdésovi a zachytá si v Copa del Rey. On nemůže za to, že se zranil Valdés a už vůbec nemůže za to, že má Barcelona nekompetentní vedení, které všechno řeši na poslední chvíli nebo radši vůbec. A takhle by se dalo pokračovat. Nadávat Pintovi je alibismus, měli by si spíš sehnat adresu na Rosella a jemu podobné a nadávat tam, když už...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som hovoril, že mal chytať Oier

Reagovat
Kenneth

Ja hlavne nechapu proc se nadava vubec Pintovi. Posledni zapasy zachytal slusne. Vycetl bych mu jen tu rozehravku. Ale je tam dost kandidatu, kteri by si zaslouzili vetsi kritiku jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě celková frustrace nad tím stavem. Byli zvyklí vyhrávat Ligu mistrů (nebo o ní alespoň do poslední chvíle bojovat), vyhrávat La Ligu třeba i 3x po sobě, vyhrávat Copa del Rey (nebo o ní alespoň do poslední chvíle bojovat) a teď jsou z Ligy mistrů venku po čtvrtfinále, v lize třetí a blízko k titulu mají akorát v Copa del Rey, která se svou prestiží nemůže s Ligou mistrů a La Ligou měřit a navíc jim finále s Realem Madrid nic nezaručuje. No a v takové situaci se většina lidí, a neplatí to zdaleka jen ve fotbale, uchyluje k tomu, že si vybere terč z nejsnadnějších a začne se do něj trefovat. Proč řešit, že na stoperu nastupují dva přeskolení defenzivní záložníci, že je Alvés za zenitem, že je Xavi za zenitem, že Fabregas zůstává daleko za očekáváním, že Messi za zápas nachodí s bídou 7 kilometrů, že místo Alexise, který zatápí obranám soupeře v každém zápase, hrajou důležité zápasy jiní, že vedení dělá školáckou chybu za školáckou chybou atd., když si můžu vybrat Pinta, který přišel dochytat slušnou kariéru jako dvojka Barcelony a Neymara, který se v evropském fotbale nepohybuje ani jednu sezónu a nadávat a nadávat a nadávat...?

Takoví ti fanoušci, kterým na Barceloně opravdu záleží, zažili to období sucha, když třeba Barcelona čekala na ligu tuším 6 let, v sezóně 2002-03 byla v únoru snad patnáctá 3 body od sestupu, tak ti vědí, že se Barcelona může za pár let dostat zpátky a taky vidí, kde je problém. Ale takoví ti, co jim začali fandit po treblu pod Guardiolou před pěti lety, budou v Katalánsku chodit nadávat Pintovi a v česku pronášet výroky ve stylu "ještě jedna prohra a přestávám být fanouškem". Tak to prostě chodí, stačí se podívat, kolik lidí tady fandilo Bayernu 4 roky zpátky a kolik teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Mandril ešte pindá na Carla, že ich drží v hre o 3 trofeje...

Reagovat
Kokesh

Samiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Inac Suarez je neskutocny genius , mne by to bolo jedno ci dame 100 melonov ci kolko ale mat takeho utocnika by bol sen momentalne si myslim ze je v najlepsej forme na svete Messi ani Cristiano sa nechytaju a nasho Benyemu by strcil do kapsi i keby hral s barlami..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním čtvrtletí tohoto roku nevím na světě o lepším fotbalistovi, než je Luis Suárez.

Reagovat
misinho7

tak tak neskutocny genius .. vie podrzat loptu , nahrat neuveritelnu pirhavku ci z nicoho nic zakoncit a dat krasny gol chcel by som ho u nas aj ked neviem ako by hrala ta utocna trojka Cr-Suarez-Bale .. tam by to asi nejak nefungovalo

Reagovat
misinho7

vidis nejaku sancu ze do Liverpoolu posle Perez nejaku poraidnu palku za Luisa? ja by som sa nebranil aj ked si myslim ze teraz asi Suarez uz nebude chciet len tak odist

Reagovat
smazaný uživatel

U Peréze člověk nikdy neví, ten když si řekne, žě někoho koupí, tak ho prostě koupí. Ale nevidím to jako moc pravděpodobné. Máme na křídla Cristiana, Balea, Jesého, může tam hrát Di María, na hrot se počítá s Benzemou, je tam i mladý Morata. Jako šiknul by se nám, ale moc tomu nevěřím, že by ho Liverpool pustil a taky, že by za něj byl Real ochoten zaplatit tu sumu, co by požadovali.

Reagovat
misinho7

tak mame Benzemu ale s nim to je tazko.. pali tutovky jednu za drohou . vcera mohol mat kludne hattrick , proste je to palic a kebyze nemame Zidane na lavicke tak na 100% sa KArim po sezone pakuje prec... proste myslim si ze potrebujeme poriadneho utocnika a Luis je ten najlepsi , otazka je uz len za kolko a ochota Luisa ist k nam a nebyt ta hlavna star

Reagovat
smazaný uživatel

S Benzemou se podle mě počítá do budoucna bez ohledu na Zidanea. Navíc bych ho tak nehanil. Je sice pravda, že někdy spálí i nemožné, ale gólů dává dost a vedle Cristiana to v tomto ohledu někdy není lehké, navíc je dost důležitý pro mezihru, hodněkrát na gól přihraje nebo jen svým pohybem vytvoří šanci a to platilo třeba i včera, je to nadstandartní útočník světové třídy. Já bych řekl, že možná potřebujeme nějakého univerzála, který by byl schopen zahrá na křídle i na hrotu, pokud by odešel Morata, o čemž se spekuluje, tak je přímo nutností, ale bez Luise se obejdeme.

Reagovat
misinho7

jasne ze sa obejdeme bez Luisa ale s nim budeme este lepsi

Reagovat
CHONG

Kanibal je vynikající, jenomže je tam ten risk, že za něj vysázíš balík jak kráva, jemu rupne v bedně, někoho rafne a prosedí půl sezóny na tribuně, navíc pokud udělá Liverpool LM, což udělá, tak bude neprodejný.

Reagovat
misinho7

oni nielenze sa dostanu do LM ale oni vyhraju aj titul teraz si davaju City pohodka a ak to vyhraju dnes tak si myslim ze ich uz nic nezastavi ... a ten Suareza predaju za 150 .. inac LIverpool hraje paradne a teraz Skrtel golik

Reagovat
CHONG

Sleduji to a hrají skvěle, oni ten titul snad nakonec opravdu udělají

Reagovat
smazaný uživatel

Suraze je velmi lakavy a chcel som ho do teamu. Ale teraz mame obrovsky talent co sa vola Jese, taktiez Morata nam vyrasta vo vyborneho utocnika. Timto hracom treba dat dat priestor, budu corraz lepsi a nie vyhadzovat 60 mil. eur za Suareza.

Bol by velkou posilou no priorita pre nas je DM, Xabi je pomaly. Uplne idealny by bol Martinez,a takto by sme mali postarane aj o DM aj o CB. Taktiez potrebujeme dalsiu alternativu na post, ktory hraju Modric a Di Maria, ti najviac nabehaju, logicky ich teda musime co najviac setrit a rotovat. Nahradit ich moze len Isco, ktory tam vie zahrat ale neni typicky CM a potom zaskocit Illara. Na tento post jeden z dvojice Vidal alebo Pogba a predat Sahina, Khediru.

Reagovat
misinho7

podla mna Morata nikdy nebude world -class utocnik a Benzema je dobry v medzihre ale keby vedel aj zakoncovat tak konci zapasi s hattricki... A Jese je primarne kridlo za Balea ci Cristiano, ktory starne a uz nebude kazdu sezonu hrat vsetky zapasi . ja by som toho Suareza strasne chcel no a do stredy zalohy neviem no ked si nechame Samiho tak asi nic ale kebyze ho predame tak Pogba by nebol odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Moratovi treba dat viac sanci, ja som o nom uplne pochyboval a naraz predvadza skvele vykony. Nie som proti prichodu Suareza ale prilis velka koncentracia dominantnych hviezd sa nam uz raz vypomstila. Momentalne tam mame dve megahviezdy, ktore vo svojich teamoch boli ti na ktorych sa hralo. Uvidime akoby fungovala trojica Bale, Suarez, CR, je to na papieri ohromne silne trio. Suarez je momentalne naj utocnik ale tie prachy by som investoval hlavne niekam inam. Na DM mi pride aj Khedira dost neohrabany, proti Messimu by mal sam problem. Chce to tam rychleho hraca

Reagovat
fenixLFC

a to posledne zapasy nehra prave najlepsie

Reagovat
Al Capone

Hráči Barcelony terči urážek

Barcelona v týdnu prohrála 0:1 na půdě Atlética Madrid a vypadla z Ligy mistrů, včera pak stejný výsledek zopakovala v ligovém duelu s Granadou. Neúspěchy neunesli někteří její fanoušci, kteří na tým čekali po jeho návratu před branami stadionu Camp Nou. Hráčům se dostalo urážek, útočník Neymar byl dokonce terčem rasistických pokřiků.

Tak to jsou ti správní culés

Reagovat
smazaný uživatel

No...takze zapasy som nevidel, Real mam len nahraty, tak si to pozrem potom. Co som len tak prebehol diskusiu, tak Barca zle nehrala, ale ja som vam to tu hucal do hlav cely tyzden-ten tim moze zavahat vsade a Granadou som bol takmzer 100% presvedceny, ze tam zavahaju. Mal som vzdy stastie nato, ze doma som videl ich paradne vykony a podla vsetkeho bojovali tak aj vcera, zaco im patri gratulacia a vlastne aj vdaka. Pamatam si velmi dobre, ze kolko sme sa my tam napotili, aby sme vyhrali s odretymi usiskami najtesnejsim rozdielom.

Ako som uz pisal minuly tyzden po Betise, tak ten tim si titul nezasluzi a som rad, ze sa to odrazilo aj v tabulke. Real do konca ligy nezavaha, uvidime co Atletico. Ale hned je to krajsie, ked bojujeme o titul a trosku si preluskam diskusiu a som velmi zvedavy, ze kolki zase budu najvacsi fanusikovia a budu verit. Odpiskavat titul bola sprostost a ak Atletico bude hrat hnusne ako proti VIllarealu, tak si to dneska odnesu aj oni...

Reagovat
Al Capone

Já Carlovi věřím od začátku. Nadávat na něho po pár kolech mohli jenom totální volové. A i když by se letos nic nevyhrálo tak rozhodně ho nevzhazovat a dát mu šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze my nieco vyhrame...som o tom uplne presvedceny. Bohuzial mam zle tusenie, ze budeme siahat po treble, ale bude to ,,len" double.

Reagovat
Al Capone

taky doufám, jsme opravdu hodně blízko, ale nechci to zakřiknout. Sice nejsem pověrčivý, ale znáš to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nikdy nebol skromny a co chcem poviem vzdy si. Ked im raz verim, tak to tu nebudem hrat na skromneho. Je mozne, ze spadnem na rypak, ale ked sledujem ako hraju nasi superi ci v lige ci v Europe, tak nemozem byt pesimista...

Reagovat
misinho7

ja mam tusaka ze dame treble v stredu barcu porazime po nasom heroickom vykone, atleti dnes zakopnu a este stratia raz a my vsetko vyhrame ,v LM porazime nafukany Bayern a vo finale vyfukneme nasmu Josemu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Prave...proti Bayernu nam verim. Zase vyletiet v semifinale, tak to by ani vtipne nebolo. Ale to finale bude zaujimave. Uvidime co a ako.

Reagovat
Al Capone

José od doby co posadil Ikera není náš

Reagovat
smazaný uživatel

To som si ani nevsimol. Nasmu Josemu by sme vyfukli trofej LM, keby sme porazili vo finale Ligy Majstrov Neapol

Reagovat
Al Capone

Reagovat
misinho7

No neberte ma doslovne , bol to nas Jose niekto ho miloval , niekto nenavidel pretoze spravil niektore nepochopitelne kroky ale aj tak sa zapisal do historie RM... ja som na nom miloval tie emocie napr ked sme dali gol proti city a vyhrali 3:2 a on dal tu smykacku alebo ako klacal na kolenach pri penaltovom rozstrele proti Mnichovu... posledny rok si yo vsak pokazip posadenim ikera a atd. .. Skoda ze Carlo neprejavuje emocie pretoze toto na treneroch milujem ( ovsem to je len taky bonus hlavne je aoo ten trener trenuje, aky je taktik atd.. )

Reagovat
Ed_Hazard

tak na tom sa zhodneme, myslim ze LM a Copu urveme, ligu si uz, ustrazia atleti......nemaju vo zvyky stracat a ani ten los nemaju najhorsi - Elche, Levante povinne 3 body, Malaga a Vale nie su na tom bohvieako herne, hlavne maju nevyrovnane vykony tak tam caka vyhru Atletov o golik no a v poslednom kole opat remiza s Barcou takze nech pocitam akokolvek (my uz do konca sezony nestratime), skoncia o bod pred nami.......ale za predpokladu ze urveme dve dalsie trofeje to az tak boliet nebude, Atleti su vynikajucim ozivenim prednych priecok a ja im tu euforiu aj prajem (aj ked skoda ze na ukor Realu)

Reagovat
RMCF

Já mám obavu, že to projedeme na vzájemnej zápas s Atleticem v lize, v LM vypadnem (na penalty) s Bayernem a udoláme (snad) jenom Barcu ve finále Copy, ale su věčnej pesimista

Reagovat
LAM

Neví někdo kdy naposledy vyhrál Real či Barca titul s tim že obě El clasica prohrál?

Reagovat
Mishko

Stalo sa tak zatiaľ iba raz v histórii- v sezóne 1975/76 vyhrala Barcelona oba vzájomné duely (2:1 a 0:2), no titul získal Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tak snad se to nebude opakovat a titul získá aspoň Atletiko.Real s 1 bodem ze 4 nejtěžších zápasů by byl hodně nezaslouženě.

Reagovat
Mishko

Liga je predsa o 20 tímoch a o tom, kto si udrží najstabilnejšiu formu +- 9 mesiacov a nie o 2 či 4 zápasoch podľa toho, koľko tímov bojuje o titul... Takéto detské názory sú úplne smiešne, minulý rok Barca získala zo zápasov s Realom len bod a to znamenalo, že ten titul si nezaslúžili??

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste aspon vy kkti vyhráli regulérně, takhle vám na to s*re pes, že jste 2x vyhráli

Reagovat
Al Capone

Vy? Nejsi náhodou fanoušek těch šašků?

Reagovat
smazaný uživatel

to náhodou nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Liga se hraje na 38 zápasů a ne na 4, ty moulo.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

Getafe Kam ten brankár vybiehal

Reagovat
Kokesh

Costa měl jít opět ven. Občas to taky nedává.

Reagovat
Kily

hlavně se na začátku rozčiloval úplně zbytečně, ten obránce neudělal nic špatného

Reagovat
frankiefcb

Tak jsme přišli o Costu.

Reagovat
Foppy

Je to zlomený?

Reagovat
Foppy

A, tak spíš asi koleno z tohodle záběru...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle může mít hodně fatální následky pro Atlety

Reagovat
Kokesh
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ed_Hazard

to pri penalte?

Reagovat
Kokesh

Jjo, nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve Raul Garcia.

Reagovat
Billy McClane

To bol nastrceny culé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Costa asi dohrál!!!!

Reagovat
M0rb1D4S

To zranění vypadá hrozně. Snad se uzdraví co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

To má za to, jak mi ve FUT střílí tolik gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

to si snad děláte prdel, snad to nebude nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Por suerte Diego Costa sólo tiene una herida tras golpearse con el poste.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nic važnýho teda.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevím zní to divně

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, Blues zesrali závěr a my jsme ještě před našim zápasem jistej vítěz central division, takže jdem na Minnesotu. Neuvěřitelný se stalo skutečností, my jsme vyhráli nejnadupanější divizi Takže se vám vyhnem, asi nakonec budeme rádi oba

Reagovat
Kily

Blues to nepodělali, to se jenom Detroit rozehřál před playoff proti Bostonu, zítra večer musím do hospody strejdovi Davida Krejčího připomenout, že Detroit na Bruins umí a zeptat se, jestli David poletí do Běloruska

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda, kdyby vypadli hned v 1. kole.

Reagovat
Kenneth

Detroit pujde dal.

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě prohrát posledních 6 zápasů a ztratit tak první flek se dá nazvat "zesránim závěru" teda Ještě že tak. Haha, no ale podle mě tam nepoletí, sice teď Detroit zahrál v náš prospěch, ale jinak ty dementi musí vypadnout, Boston si to pohlídá, navíc Dejv tradičně v play-off lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně se posrali, poslední dva zápasy proti Chicagu jsem se díval kdo to tam hraje, protože hráli jak Poruba v dobách své největší slávy

Reagovat
Kily

aha, já sleduju jenom Red Wings, o té sérii Blues jsem nevěděl taky spíš čekám, že nepoletí

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, skvělé, grandiózní

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen tržná rána, asi dost hluboká, ale zlomenina to není a to je hlavní.

Reagovat
mickey mouse

Snad stihne Chelsea.

Reagovat
mickey mouse

teď vidím video, bolet to muselo řádně

Reagovat
smazaný uživatel

Snad stihne zápas s náma. Chci bitvu s nejsilnějšíma sestavama

Reagovat
smazaný uživatel

Podle klubovýho twitteru to není zlomený

Reagovat
Kenneth

http://instagram.com/p/mu-D82soHg/

Nesedte na tom mici, bude sisatej.

Reagovat
jany kozak

karma je svina diego

Reagovat
smazaný uživatel

Složitý zápas, ale bylo to hlavně o nás, ne o Getafe (ti jsou psychicky nejspíše dost dole). Nejlepší Juanfran, Miranda a Godin. Hra chvílemi nekoukatelná, ale ukopalo se to. Když jsme zapli byli jsme o dvě třídy lepší. Škoda zranění DC, snad to bude jen tržná rána a nic s kostí. Každopádně ten děs byl zřejmý, jako kdyby všichni viděli zlomeninu. Uvidíme. ATLETI !!!

Reagovat
Kily

mě napadá, letos letíte zase na nějakou šaškárnu do Ázerbájdžánu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Kluci z atleticomadrid.cz budou vědět víc.

Reagovat
smazaný uživatel

při prodloužení smlouvy se něco takového domlouvalo, ale kdy to bude zatím asi dohodnuté není.

Reagovat
Kenneth

Kolik od nich dostavate? Meli byste rict kazdopadne o vic, letos budete dost sledovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná oficiální informace není. Teď jsme od nich měli dostávat asi 12 mega, tak příští sezónu to snad bude zase o trochu víc, ale o moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som to ani nezapol a už prehrávame

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, alespoň Atleti dál drží svoje pozice.

Reagovat
Woods

ak nebude moct nastupit Courtois a Costa na semifinale Ch. L tak to by davalo slusne sance na postup

Reagovat
smazaný uživatel

za tento lakeť mohol ísť Abrilla von

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře že se Barcelona vratila tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

FALQUEEEEE!!!

šťastie jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 je pekný výsledok, hru máme pod kontrolou ale tá 3. ligová obrana + spomalený Zé Castro, je šialená...

tragikomici na krajoch obrany mali byť obidvaja s kartou, a tie naše krídla zadrbali zatiaľ každú akciu

+ ak vás predbehne Trashorras, ktorý vyváža loptu, tak máte vážny problém s fyzičkou

Reagovat
smazaný uživatel

karma costo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je ok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kam ten casilla pri gole isiel

Reagovat
smazaný uživatel

LARIVEEEEEEEEY!!!

kikov gól, ale Joaquín sa preletel ako Jordan v najlepších rokoch, brutálny výskok

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to dal

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro Barcu

Reagovat
LAM

Pokuď ztratí jen jednou a mi už nebudem mít šanci vyhrát titul tak v poslednim kole nečekám nějak velký snažení o výhru To je asi jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Rochina

Casilla

Reagovat
LAM

Koukám že vlastně většina hráčů z Atletika která hrála ve středu hrála i dnes.Ať mi nikdo neřiká že oni něco neberou.Celou sezonu skoro nerotujou,hrajou obrovskej počet zápasů a pořád jsou čerstvý jak rybičky.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tym treningom, ktory je kus odlisny od barci a realu

Reagovat
LAM

Asi od všech.Neznám jinej tým kterej by hrál takhle agresivně a s energií celou sezonu ve všech soutěžích.Navíc se jim i dost vyhýbaj těžší zranění.Divný.

Reagovat
Phillipinho

Oni maji Ortegu, ktere je neskutecne. Jejich priprava je strasne narocna, ale potom to pronasi ovoce

Reagovat
Phillipinho

*neskutecnej, prinasi

Reagovat
LAM

To mi asi nemáme nikoho lemry líný.Ten trenérskej tým Martina asi bude stát celej na ho.no.Rychle všechny vyhodit a vzít někoho pořádnýho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pořád čerstvý jako rybičky fakt nejsou Od počátku kalendářního roku šlo to tempo ve většině zápasu hrozně dolu, ale je fakt, že v těch velkejch zápasech hrajem ještě s větším zápalem, taky to fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

phillipinho a AdM maji pravdu: vezi za tim letni drina - v podstate mesic dvoufazovejch (i trojfazovejch) treninku, vetsina z toho na kondici. zaroven bych ale nerekl, ze jsme furt cerstvy jak rybicky - ta unava je hodne videt, v podstate uz od ledna, ale ten tym silou vule furt jede...

Reagovat
Billy McClane

Nevies z coho tie trojfazove treningy pozostavali?

Reagovat
smazaný uživatel

bože môj to je kkt

Rochina

Reagovat
stas87

preco hra rayo v tak pre mna hlupe casy neskoro vecer? ak by hrali od 19 tak pozeram,ako to vyzera?je rayo lepsi a vedie zasluzene?

Reagovat
smazaný uživatel

držíme loptu, prekombinujú sa k šestnástke a nahrajú do obrany, krídla tragické, rovnako aj kraje obrany...

Reagovat
stas87

tak kraje obrany sa dali cakat,rat naskoci uz dalsie kolo ci stoji este?ja stavam do roboty skoro,dalsie kolo hra rayo sobotu ci nedelu?cas vies?

Reagovat
stas87

nedela o 17 s betisom doma,ak udrzaju dneska vyhru a porazi betis tak hraju primeru aj dalsiu sezonu aj werder sa uz zachrani dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Rat dostal 3 zápasy

Bueno neviditelný

stopéri pomalý, Zé Castro + mladý Borja

najlepší Larrivey

Reagovat
smazaný uživatel

porad lepsi nez hrat vzdycky v pondeli jako Athletic

Reagovat
stas87

este ze BL sa hra piatok+vikend

Reagovat
Kily

jj, letos to máte jako úřední dny, naštěstí příští rok budete hrát LM (sobota) nebo EL (neděle) a ty pondělky půjdou rapidně dolů, si tak říkám, kdo by to místo vás mohl odskákat

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne Eibar

Reagovat
smazaný uživatel

ak ich pustia do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo skvele. Zaslouzi si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne pondelky, ale PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla zas hrála nejvíckrát z ligy ve 12 v neděli a dokonce i derby

Reagovat
Masi

noso, jak si herně (dneska i celkově) vede Bueno prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes prakticky nemal loptu

Reagovat
Kokesh

No udělal vám první gól.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem toho nič

Reagovat
smazaný uživatel

akurát dal gól z 2 metrového ofsajdu a ani sa nehádal, ktovie čo je s ním...

inak je to výborná posila a hrá veľmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo mi dela radost...vypada to ze by si zachranu mohlo vybojovat uz v pristim kole

Reagovat
smazaný uživatel

Rochina sa dal čakať, ale nahradiť ho Lassom, z dažďa pod okvap

Reagovat
smazaný uživatel

Bueno musí ísť dole

Reagovat
smazaný uživatel

kurva rubén takýto gól

Reagovat
stas87

podskocil center ? vypadla mu strela ?

Reagovat
smazaný uživatel

roh išiel presne na neho ani nevyskočil a predskočil ho obranca

Reagovat
stas87

dvojnasobna skoda inkasovat v taky cas,mal espanyol nejaky tlak alebo to prislo z nicoho?

Reagovat
smazaný uživatel

začínali nakopávať + nám odchádzala záloha, Saúl to už nevedel odbehať za Trashorrasa, ktorý zas veľmi dobre ukľudňoval hru, akurát že to vždy dojebalo jedno z krídel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

strasna chyba a strasna skoda ze sa to nedotiahlo k trom bodom,espanyol prakticky nic nemal a ten gol na 1:3 tam padnut mal,teraz treba porazit betis

Reagovat
smazaný uživatel

bod by som pred zápasom bral, ale toto je fakt, už som išiel pochváliť Rubéna, že zatiaľ nemá problémy s vysokými loptami a on to takto posere

táto treťoligová obrana, no odbránili si to nejakým spôsobom... Zé Castro by si mohol uvedomiť, že nie je Nesta a neskúšať nejakú eleganciu

mladý Borja bol klasicky nervózny a dosť prasil, ale vždy lepšie ako Galeano

krídla dnes 0 bodov, jediný kto by si mohol potichu povedať, že je krídlo v 1. lige bol Falqué zbytok úplne mimo...

Bueno dnes ani nehral

najlepší Larrivey, bojoval, dal gól, vyhrával súboje, proste TOP

Reagovat
Kokesh

Na druhou stranu za stavu 1:0 vám odpustil jasnou penaltu na Garsiu, ani ten bod nemusel být. Ale hrajete opravdu sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa do konca sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

do konca sezóny v základu no. možná to elche vynechá.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ani to nemam z nejakeho seriozneho zdroja, preto sa pytam.

Reagovat
smazaný uživatel

podle prohlášení klubu je to jen rána, na pozápasových fotkách je DC vysmátý jak pětikoruna, odjel normálně busem se spoluhráčema

Reagovat
smazaný uživatel

"Stoper? Pracovali jsme na něm v létě, mluvili jsme o něm s Tatou a on řekl, že by Puyol mohl být možnost."

"Ve Wembley jsme s Piquém a Mascheranem vyhráli LM a tehdy si nikdo nestěžoval, že se nekoupil stoper."

"Znám skoro všechny stopery a hráče, co mohou hrát na stoperu."

"Pokud existuje věc, kterou mi nebudou moci vyčítat (až odejdu), je to ta, že jsem nepracoval dostatečně."

"Bartra bude jeden z nejlepších, až mu bude 27."

"Tento prožívá skvělou přítomnost a čeká ho skvělá budoucnost. O tom jsem naprosto přesvědčený."

"Tuto sezonu bych nic neměnil, máme vyváženou a konkurenceschopnou soupisku a přestoupil k nám hráč, kterého chtěli všichni."

"Rezignovat? Ne, nad tím jsem nepřemýšlel. Nejsem z těch, kteří před problémy a složitými situacemi utíkají."

Zubi

Reagovat
smazaný uživatel

*Tento tým

Reagovat
smazaný uživatel

On je ještě víc mimo, než jsem si myslel.

Na stoperovi pracovali? To myslí ty telefonáty do Paříže, kdy Zubi mluvil a na druhém konci drátu se ozýval ten hurónský smích?

Někdo by měl Zubimu ukázat kalendář.

Možná je zná, ale vyvíjí nulovou snahu je získat pro Barcu.

Je pracovat a "pracovat", Zubi.

Tak to si myslím (doufám v to) taky. Má na to. Já bych jen podotknul, Zubi, že tys Bartru málem nepodepsal, a když už se ti to podařilo, tak jsi mu dal do smlouvy tak mizernou klauzuli, že když ho Pep bude chtít, tak si ho prostě odvede.

Nevím o kom je řeč, ale snad nemyslí tým celkově, protože to už by bylo na uklidňující prášky.

Tak pokud to tak, Zubi, vidíš, tak fakt odstup, protože téměř všichni mají opačný názor. Nakonec - zápas, kde jsme nastoupili v sestavě bez stopera to docela dobře dokládá.

To je sice pěkné, Zubi, že neutíkáš, ale ty ty problémy nejenže nechceš (neumíš) řešit, ty je vlastně dle toho rozhovoru ani nevidíš. To je pak těžké.

Zubi

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu poslednemu nejak nerozumiem...ved podal rezignaciu, tak ako to, ze nad tym nepremyslal? Ci to bolo len take na oko, ze tu mate rezignaciu, ale mam istotu, ze ju neprijmete?

Inak z Barcelony mam pocit, ze sa meni na instituciu, kde ruka ruku myje. Vsetci si kryju chrbty, aby neprisli o teple miestecka, kde si budu valat vajca.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou demisi to bylo docela zvlastni, prakticky hned po tom, co se vyrojily prvnii spekulace, vsechno kategoricky poprel s tim, ze citi plnou podporu vedeni. Druhy den na to Bartomeu potvrdil, ze Zubi svoji rezignaci nabidnul. Je to fakt cirkus, ve kterym vsichni lzou a nikdo za nic nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je to až moc pěkné, než aby to byla pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Přece si nepohorší.

Reagovat
indy

tak pod nim by to bolo zas vrazedne tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne chceme Kloppa ? V minulej sezone stracal na Bayern 26 bodov, v tejto sezone sa to vysplhalo az na 25.

Reagovat
smazaný uživatel

A opravdu je tým Bavorů s týmem Borussie srovnatelný? Klopp dělá, co mu okolnosti dovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

koho bys chtěl ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Věříš tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že s ním mluvili a možná jsou s ním i předběžně domluvený, ale podobně to bylo kdysi i s Mourinhem, to nemusí moc znamenat. Byl bych hodně překvapený, kdyby přišel už letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to skoda. Jednak je otazka, jestli by zrovna Klopp se svym reaktivnim fotbalem byl pro Barcelonu vubec vhodny kandidat. A navic by byla skoda, kdyby odesel z BVB. Pokud zustane Reus a Klopp a nezopakuje se letosni lazaret, verim, ze by BVB mohla byt schopna zneprijemnit pristi rok Bayernu situaci. Rozdil oproti Schalke byl v konfrontaci s RM evidentni.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, taky si nemyslim, ze by to byl trener pro Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl vůbec překvapený, kdyby opravdu přišel.. Je to ústup z fotbalu, který chce Barca hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohuzel je aktualne docela dost in, to by mohlo byt klicovy, pokud sezona skonci fiaskem a vedeni si bude chtit zachranit zadek.

Reagovat
Kily

co vzít Koemana? Volný bude, Barcelonu zná, stylem 433 hraje, ve Feyenoordu je výborný a nebojí se říct něco hráčům, když mu na nich něco vadí. A dokonce má i to plus, že pokud by to nevyšlo, tak má i praxi v kritice vlastní osoby. Akorát si tedy nejsem jistý, jestli by chtěl něco mít s tím vaším současným vedením

Reagovat
smazaný uživatel

To už spíš De Boer..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je tam výborný? Já ho mám zafixovanýho akorát od vás, takže bych byl taky radši třeba za toho de Boera, ale jak říkáš, problém by byl ve vedení. Oni nebudou chtít nikoho, kdo má cokoliv společnýho s Cruyffem.

Reagovat
Kily

se přiznám, že vycházím jenom z ligových výsledků, které jsou na finanční možnosti Feyenoordu z posledních let vynikající, pohárové výsledky jsou zase oproti tomu v kontrastu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako kouč je výbornej, akorát ne pro Barcelonu.. Já bych třeba docela rád viděl AVB v Barce, společně s nějakým pořádným motivátorem..

Reagovat
smazaný uživatel

O něm moc nevím, co si mám myslet...

Reagovat
Miguel19

To by Leoš čuměl..

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

Kloppo by mohla byť trefa do čierneho. Sympaťák s veľkou charizmou, jeho práca v BvB hovorí za neho.

Reagovat
valloire

Co by bylo s Leem? Nemusel by na stará kolena běhat?

Reagovat
-Carles-

Musel

Reagovat
RMCF

Sympaťák mě moc nepřijde, ale hrají sympatický fotbal... Ale jeho fotbal je úplně něco jinýho než co dlouhodobě praktikuje a zakládá si na tom Barcelona...

Reagovat
-Carles-

Áno, ale ako ukazuje trend, aj Barca sa musí podriadiť k určitej zmene štýlu. Nie samozrejme zásadnej zmene, ale je potrebné pridať intenzitu a rýchlosť, je nutné hráčom vštepiť aj iný štýl hry, aby v prípade potreby dokázali včas reagovať na vývoj zápasu. V tomto by mohol byť Klopp vhodným trénerom.

Reagovat
Billy McClane

To by sa muselo vymenit 3/4 kadra.

Reagovat
Ángel di María 22

Klopp nikdy nebude hrát na držení míče, on vyžaduje zcela jiný věci ve hře a tohle podle mě nebude měnit, stejně jako Guardiola nezměnil jeho fylozifii po přechodu do Bayernu. Jestli chcete hrát to svoje předržování míče, musíte si najít někoho jinýho.

Reagovat
-Carles-

Však ale o to ide Pokiaľ vedenie nad Kloppom uvažuje, tak je to jasný signál že sa plánuje zmena alebo úprava herného štýlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tam len hodia nové meno a Klopp bude rapliť, že miesto dynamických streďákov sa tam potuluje Xavi a miesto stopérov má Mascherana a Songa s Adrianom

Reagovat
-Carles-

Xavi to už pomaly zabalí podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

nevyzerá tak...

Reagovat
Ed_Hazard

otazka pre atletov - Manquillo stale out?? vsimol som si to az vcera...to su stale nasledky so stretu s Ronaldom?

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna nie, mal byt mimo mesiac-mesiac a pol.

Reagovat
Ed_Hazard

ved prave, stalo sa mu to niekedy v polovici februara a pocitalo sa so 6 tyzdnami....preto sa mi to nezda....od toho zapasu ale nebol ani raz v nominaci a asi ani netrenuje, mohli by sa vyjadrit nejaki atleti ako to s nim vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

je uz fit, len nenastupuje v zaklade, je to lavickar takze vybehne ked cholo uzna za potrebne. uz pred dvoma tyzdnami trenoval takze malo by to tak byt jak pisem

Reagovat
smazaný uživatel

uz ne, ale dal se dohromady teprve nedavno. zlomenej obratel chvili trva...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BlKAHnaCMAALIxU.jpg

vyzerá to fakt hrozne, ale on je chlap, len tak niečo ho neskolí

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
db18

...a stejně se tam válel míň než Neymar proti Granadě

Reagovat
Ángel di María 22

To jo, u něj to vypadalo na konec života.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by to Getafe konecne spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze jedna z veci co rozhodla tento rok v prospech Atletica bolo ze Real hral v podstate so svojim horsim brankarom.. neviem ako moze trener alebo ludia vo vedeni rozhodnut aby hrali brankari nie podla formy ale podla toho jaka sutaz sa hra.. Lopez aj ked minuly rok chytal dobre tak treba si uznat ze tuto sezonu chyta tazky priemer az podriemer.. hlavne ta hrubka s Atleticom bola velmi dolezita alebo ten druhy gol so Sevillou, kto vie ako by sa liga vyvijala keby sme nerotovali brankarov

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz to nezmenime bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

koľko gólov by dostal Casillas po podbehnutých centroch?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona má pořád vynikající výsledky, ovšem docela mě zaráží její stagnace v posledních dvou sezonách...mají dost peněz i dost odchovanců na to, aby ten tým neustále kvetl, takhle mi ale připadá, že jim sláva a trofeje protékají mezi prsty...

Reagovat
smazaný uživatel

v jarnej časti Larrivey 14/8 + 4 asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

je to hroznej valec hraje neskutecne - doufam, ze ho udrzite

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

400. Pro Barcu

Reagovat
X-bano-X

Aspoň tí mlaďoši to valcujú jedna radosť A potom že La Masia nevychováva

Reagovat
Ed_Hazard

aj by som ti niečo na to povedal....ty radosť.....ale budem radšej ticho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, drz hubu

Reagovat
Ed_Hazard

a tak teda gratulujem tým vaším načierno podpísaným mladým talentom.....La Masia nevychováva, La Masia skupuje

Reagovat
X-bano-X

niekto kúpi 10 ročných a vychová si, niekto potom poskupuje najlepších hráčov z každej kvalitnej ligy v Európe za štátne peniaze či peniaze mesta. Hold niekto na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy tim je specificky niecim inym. Real si vela ludi bez toho, aby tam nehrali len ti najlepsi hraci z najlepsich lig ani predstavit nevie

Tak ci onak, taka generacia z La Masie uz len tak nevyrastie ako 5-6 rokov dozadu...

Reagovat
X-bano-X

Je to možné, aj keď Juvenil je aktuálne nenormálne nadupaný. Kto vie ako zvládnu prechod k dospelákom, ale je tam dosť výborných hráčov.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Billy McClane

Nech zije Kamerun a Maroko

Reagovat
smazaný uživatel

S prstem v nose, Málaga byla fakt tragická. Můžou bejt jedině rádi, že jim sudí odpustil asi tři docela jasný penalty. Myslim že na Nou Campu můžem uhrát aspoň bod.

Reagovat
Ángel di María 22

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok Malaga sestup, jestli se tam něco výrazně nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

S touto Barcelonou bude bod malo, idete si po tri body. Velka skoda zapasu s Atleticom...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že zrovna vám budeme vyhrávat tiul? To radši madračkáři.

Reagovat
madridcan

Aj oni nam svojimi prehrami vyhraju titul. Neboj sa ty nic...

Reagovat
Ángel di María 22

Výborně Athletic Anderrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze ma Marca ve statistikach u Griezmanna 14 golu a EF 17?

Reagovat
Phillipinho

Ma 17

Reagovat
smazaný uživatel

to muze byt pravda, ale trofej Pichichi udili Marca jinde jsem zase nasel 16...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak poradi v asistencich:

1. Di Maria, Koke 12

3. Bale, Susaeta 11

5. Messi, Fabregas, Rakitic, Vela 10

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Phillipinho

Susaets takhle vysoko? . Koke je zaroven i nejlepsi asistent v cely Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

no ja tu statistiku hledal protoze vcera pridal dalsi dve asistence ale je to tak no, hodne inteligentni hrac, kterymu se dari pokud hraje v pohode, ale v horsich casech kazi kazdej mic..uspesnost jeho standardek je slabsi, ale vzhledem k tomu kolik jich zahrava, tak neni prekvapeni ze mu nejaka vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je docela dobře znát Cescovo jaro a jeho osmizápasová série na suchu.

Reagovat
rufus

A Dočkal v naší lize 17 asistencí v 19 zápasech.

Reagovat
valloire

Štrougalboys je jiná sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

(znovu)ziskany mice:

1. Gurpegi 322

2. Fontas 324

3. Gabi 320

4. Jesus Rueda 313

5. Pepe 301

ztraceny mice:

1. Sergio Garcia 454 (skoro o 100 vic nez druhej v poradi )

2. Pena 361

3. Diego Costa 358

4. Javi Guerra 348

5. El-Arabi 346

Reagovat
smazaný uživatel

no pěkně sis toho Gurpegiho protlačil na první místo, i když má míň než Fontás

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

preklep, melo tam bejt 332

Reagovat
Magic player

Pro me trochu prekvapko, ze ve ztratach neni Messi.

Reagovat
valloire

Nemůže bejt,nedávno jsem se dočetl,že vůbec neztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi zajimava vec, pocet strel:

1. Cristiano Ronaldo 196 (!)

2. Messi 135

3. Griezmann 100

4. Diego Costa 100

5. Benzema 94

pocet klicek

1. Brahimi 334

2. Sergio Garcia 289

3. Diego Costa 262

4. Messi 245

5. Neymar 201

Reagovat
Phillipinho

Brahimi je dabel. ma nejvic uspesnych klicek v Evrope. Za nim jsou srovnany Hazard, Messi, Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

A na zaver poradi Zamory:

Thibaut Courtois (Atlético) 0,63

Diego López (Real Madrid) 0,97

Iraizoz (Athletic) 1,00

Asenjo (Villarreal) 1,13

Casilla (Espanyol) 1,19

Reagovat
Billy McClane

A uz zajtra to vypukne! Pome Reaaal Barcu treba dorazit a zadupat pod zem!

https://www.youtube.com/watch?v=ip_TxcsBc1M

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se zadupejte navzájem

Reagovat
smazaný uživatel

ideálně

Reagovat
valloire

Pepé

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem to ráno četl, marně jsem přemýšlel, kam by chtěl Pep Pirla cpát.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tehdy se mluvilo o odchodu Xaviho, ne? Tak asi na jeho místo

Reagovat
Phillipinho

Aduriz seleccion!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pry se ho po zapase ptali jestli mysli na Brazilii a on rikal ze ne, ze mysli jen na Athletic tezko rict jestli ma sanci jet, ale je fakt ze fazonu ma paradni

Reagovat
Phillipinho

Jako momentalne je s Costou nejlepsi spanelskej utocnik. Negredo, Torres, Soldado goly nedavaji. Ale Bosque je starej konzervativec, pravdepodobne nepojede, ale je to skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu on baskickejm hracum sance dava, ani by me neprekvapilo kdyby ho vzal, ostatne pod nim i Aduriz v repre debutoval. I kdyz by mel jako hlavni hvezda baskicky repre zvazit priority

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bychom mohli prubnout bodovej rekord 4. mista, ten drzi RM (70 bodu)...porazit Sevillu, Errealu a vyhrat na Almerii a je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Socky by to chtelo.

Reagovat
X-bano-X

Nejak si sa rozpísal

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych jim to chtelo soupnout par fiku na cestu Hlavne to chce dat Sevillu a zbytek uz bude celkem irelevantni

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že vám bude stačit rekord za 5.místo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele