Primera División - souhrn 30. kola

18.03.2016, 22:35, aktualizováno 20.03.2016, 22:21
Komentáře a souhrny
Nečekaně hladce dopadl šlágr mezi Realem Madrid a Sevillou. Valencia v poslední desetiminutovce zkolabovala tváří v tvář Celtě Vigo. Barcelona se rozešla s Villarrealem smírně. Druhé Atlético Madrid překvapivě neudrželo vedení na hřišti Gijónu. Real Sociedad doma podlehl Las Palmas, Athletic odjíždí s prázdnou ze hřiště Espanyolu...

Real Madrid - Sevilla FC 4:0

20.03.2016 20:30

Góly: 6. Karim Benzema, 64. Cristiano Ronaldo, 66. Gareth Bale, 86. Jesé

Real Madrid využil zaváhání svých rivalů, když sám proti Seville nepřipustil zaváhání a zvítězil nakonec drtivě 4:0. Po gólu si připsalo celé hvězdné trio Ronaldo - Benzema - Bale, jež v samém závěru doplnil ještě střídající Jesé. Nutno však podotknout, že zápas byl po více než hodinu velmi vyrovnaný a konečné skóre je pro hosty poněkud kruté.

Oba klíčové momenty utkání z pohledu hostí měl na svědomí Kevin Gameiro. Ten první přišel jen krátce po úvodním gólu Karima Benzemy, kdy Sevilla dostala výhodu pokutového kopu. Gameiro však v tu chvíli nepotvrdil roli střelce a nechal pouze vyniknout Keylora Navase. Po změně stran pak stejně dopadl i Cristiano Ronaldo a Gameiro hned záhy srovnal na 1:1... jenže jeho trefu rozhodčí neuznali kvůli domnělému postavení mimo hru, které však opakované záběry nepotvrdily.

Následné góly Balea s Ronaldem zajistily domácím poklidný závěr utkání, který ještě okořenil čtvrtým zásahem večera Jesé. Real tak sice zůstává na třetím místě, ovšem jeho ztráta na druhé Atlético již činí pouze jediný bod, zatímco na vedoucí Barcelonu zůstává manko markantní - desetibodové. Sevilla opět prodloužila svou nelichotivou sérii zápasů bez vítězství na půdě soupeře, která se táhne po celou letošní ligovou sezonu.

Hosté přitom do zápasu vstoupili dobře a připsali si první dva střelecké pokusy večera. Když se však do své první šance dostal Real, hned z toho byl i gól. Gareth Bale proklouzl po pravé straně a přesným pasem vybídl k zakončení Benzemu, jenž se zvládl přizpůsobit dráze letu a povedenou ranou z halfvoleje poslal Real do vedení.

Bílý balet byl od té chvíle při chuti a brankář Sergio Rico měl co dělat, aby vytěsnil na tyč Baleovu povedenou dělovku, a hned minutu nato velšský rychlík umně přizvedl Ronaldův centr až do sítě, jenže radost mu zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího. Opakované záběry však ukázaly, že Baleova gólová hlavička měla platit, neboť jej do hry pustil Timothée Kolodziejczak. Ani to však madridské ofenzivní choutky nezchladilo a Rico se musel pořádně ohánět při ranách Benzemy s Ronaldem.

Když už se zdálo, že navýšení náskoku je jen otázkou času, dostali hosté jedinečnou šanci vrátit se do zápasu. Raphael Varane totiž ve vlastní šestnáctce během standardní situace zatáhl za dres Adila Ramiho a kopala se penalta. Keylor Navas však vystihl směr Gameirovy střely a připsal si již třetí úspěšný penaltový zákrok v letošní sezoně. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení domácích.

Po změně stran dostali domácí perfektní příležitost zdvojnásobit vedení, když po pádu Modriće dostali vlastní výhodu pokutového kopu. Cristiano Ronaldo ale trestuhodně přestřelil a rozuzlení zápasu tak bylo stále na vážkách. Bale chvíli nato trefil další hlavičkou brankovou konstrukci a Sevilla jen o minutu později potrestala Real za všechny neproměněné akce vyrovnáním. Tedy ne tak docela - stejně jako v Baleově případě totiž zasáhl čárový rozhodčí a skóre se tak neměnilo, byť Gameirově povedenému zakončení nepředcházelo viditelné porušení pravidel.

Pak už domácí přece jen zvládli uklidnit nervózní tribuny stadionu Santiaga Bérnabeua, a to zásluhou Ronalda s Balem. První jmenovaný zvládl zblízka doklepnout do sítě přízemní pas Danila a velšský reprezentant zase využil k dalšímu zakončení zblízka lobovanou přihrávku Benzemy. Punc debaklu dodal na závěr střídající Jesé, jenž si předtím umně na jeden dotek vyměnil míč s Jamesem Rodríguezem a přesně zakončil.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Celta Vigo 0:2

20.03.2016 18:15

Góly: 80. John Guidetti, 84. Hugo Mallo

Trápení Valencie nebere konce. Tentokrát si na ní smlsla Celta Vigo, která dvěma góly v závěru uhrála na Mestalle výhru 2:0 a udržela se tak ve hře o pohárovou Evropu. Los Che se naopak znovu propadli o něco blíže sestupovým příčkám a pozice trenéra Garyho Nevilla začíná být takřka neudržitelná...

Díky ztráta Athleticu proti Espanyolu, kde Baskové překvapivě prohráli 2:1, se tak Celta posunula na šesté místo, na dosah kvalifikaci do evropských pohárů. Zato Valencie po čtvrtečním vypadnutí z letošního ročníku Evropské ligy, shodou okolností zrovna proti Athleticu, padají tabulkou níž a níž až na čtrnácté místo.

Valencie před zápasem nebyla schopná udržet čisté konto v posledních devatenácti zápasech a nic nenasvědčovalo tomu, že právě tuto neděli může její nelichotivá šňůra skončit. Už první půle nabídla hostům dostatek šancí, aby se ujali vedení. Brankář Mat Ryan musel na brankové čáře zasahovat po nešťastné teči Shkodrana Mustafiho a nedlouho poté jej pořádně prověřili i John Guidetti s Danielem Wassem.

Domácí se po změně stran sice zlepšili a utkání se tak vyrovnalo, jenže deset minut před koncem to byli i tak oni, kdo inkasoval jako první. Guidetti využil oku lahodící patičky Orellany k zakončení a trefil se přesně. Hned pět minut nato navíc Netopýry dorazil kapitán Celty Hugo Mallo, jenž prosvištěl po pravé straně a povedenou ranou na přední tyč přinutil Ryana tahat míč ze sítě podruhé. Punc debaklu vzápětí mohl přidat ještě Fabian Orellana, avšak jeho první rána skončila těsně vedle a ta druhá zase na brankové konstrukci.

Tak jako tak se tribuny na Mestalle v závěru zápasu bouřlivě obrátily proti Garymu Nevillovi a pokřiky s výzvou na jeho rezignaci nebraly konce. Valencie po dalším nevýrazném výkonu prohrála 2:0 a ve zbytku sezony bude mít co dělat, aby se alespoň vyhnula boji o záchranu... V příštím kole čeká Netopýry výjezd na Kanárské ostrovy a rozjetý nováček z Las Palmas.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 2:2

20.03.2016 16:00

Góly: 57. Cédric Bakambu, 63. Jérémy Mathieu (vl.) - 20. Ivan Rakitić, 41. Neymar (pen.)

Barcelona měla na dosah luxusní jedenáctibodový náskok na druhé Atlético Madrid, ovšem ani dvoubrankové vedení nakonec katalánskému gigantovi nestačilo k tomu, aby na půdě Villarrealu dokázal zvítězit. Domácí totiž na góly Rakitiće s Neymarem dokázali po změně stran odpovědět, když se prosadil Cédric Bakambú a krátce po nástupu na hřiště si vstřelil vlastence Jéremy Mathieu. Zábavné utkání tak skončilo remízou 2:2.

Po dlouhých třinácti ligových zápasech tak barcelonští poprvé nevyhráli, avšak mrzet je to až tak nemusí. Jejich série bez porážky je totiž stále zachována a kvůli sobotní prohře Atlétika se i po remíze jejich náskok na čele zvedl o další bod na celkových devět. Villarreal si připsal svůj první bod za poslední tři zápasy a zůstává čtvrtý.

Domácí vlétli do zápasu po hlavě a Denis Suárez se svou ranou jen těsně minul. Chvíli nato se měl brankář Claudio Bravo co ohánět, aby vyrazil střelu Bakambúa. Poté, co Barcelona přežila úvodní tlak, ukázala svému soupeři, jak si s vytvořenými šancemi poradit efektivně. Přímý kop Lionela Messiho skončil u Ivana Rakitiće, jenž bez váhání vypálil a poslal hosty do vedení. Frustrovaní domácí pak pěnili vzteky, když Gérard Piqué fauloval a ke všemu i zahrál v pádu rukou, přesto nedostal žlutou kartu. Kouč Marcelino byl dokonce vykázán na tribunu.

A pro Žlutou ponorku bylo do přestávky ještě hůře. Messiho brilantní pas našel unikajícího Neymara, jenž upadl po zákroku Sergia Asenja a rozhodčí navzdory protestům udělil hostům výhodu pokutového kopu. Sám faulovaný Neymar ji bezpečně proměnil "panenkovským" dloubáčkem do středu brány a Barcelona mířila za dalším vítězstvím.

Villarreal se však ani za tohoto zdánlivě beznadějného stavu nevzdal a postaral se ještě o řádné drama. O snížení na rozdíl jediného gólu se postaral Denis Suárez, když po levé straně prchnul hostující obraně. Jeho ránu sice dokázal Bravo vytěsnit, ovšem pouze do cesty Bakambúa, jenž pohodlně dorazil míč do sítě. Gól na 1:2 domácí viditelně nabudil a Bravo měl posléze co dělat, aby si poradil s ranou Castilleja, a s úlevou mohl přihlížet, jak hlavičkový pokus Soldada míří těsně vedle.

Barcelonu navíc silně poznamenalo stažení Piquého z pětapadesáté minuty, neboť právě jeho náhradník Jéremy Mathieu si takřka hned po svém nástupu srazil míč z rohového kopu do vlastní sítě. To podnítilo opětovnou snahu hostí ujmout se znovu vedení, jenže Asenjo byl pozorný a perfektně vyrazil hlavičku Rakitiće. Když se pak po zákroku Mascherana nedovolal penalty střídající Adrián González, skončilo napínavé a atraktivní utkání dělbou bodů s výsledkem 2:2.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 2:1

20.03.2016 12:00

Góly: 54. Papakouli Diop, 57. Felipe Caicedo - 20. Javier Eraso

Espanyol zaskočil favorita a díky brankám Papeho Diopa s Felipem Caicedem otočil skóre proti Athleticu. Barcelonský celek tak poskočil na pohodlnou vzdálenost sedmi bodů od sestupového pásma, zatímco Baskové promrhali šanci stáhnout manko na čtvrtý Villarreal.

Po dvaceti minutách hry přitom pro klub z Bilbaa všechno vypadalo slibně, neboť se prosadil Javier Eraso, jenž dorazil vlastní ránu, kterou brankář Pau López zvládl pouze vyrazit před sebe. Svěřenci Ernesta Valverdeho tak pokračovali ve výtečné fazoně, jaké se v posledních týdnech těší, a to jak na domácí půdě se čtyřmi ligovými výhrami za sebou, tak v Evropské lize, kde se jim skrze Valencii povedlo proklouznout do čtvrtfinále.

Espanyol se ale od průlomu skóre zlepšil a ještě do přestávky mohlo být vyrovnáno, kdyby Gérard Moreno či Marco Asensio proměnili své slibné příležitosti. Ani to však domácí nakonec mrzet nemuselo, jelikož po změně stran pokračovali ve stupňovaném tlaku a dočkali se zaslouženého obratu. Trenér Constantin Galca si musel protrpět ještě tři další zahozené šance, než se mohl přece jen zaradovat ve čtyřiapadesáté minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Diop.

Jen tři minuty nato byl obrat dokonán. Moreno vystartoval vpřed a založil tak rychlý protiútok, který pokračoval jeho pasem na Caiceda na kraji pokutového území. Ekvádorský útočník, jenž nastoupil na trávník pouhé čtyři minuty předtím, si míč pohotově zpracoval, poradil s bránícím hráčem a přesnou ranou poslal Espanyol do vedení, které již katalánský celek udržel až do samého konce.

Více informací k zápasu

Real Betis - Málaga CF 0:1

19.03.2016 22:05

Góly: 82. Ignacio Camacho

Malaga nakonec vybojovala tři body na hřišti Betisu, když se osm minut před koncem trefil hlavou Nacho Camacho. Betis prohrál podruhé v řadě a okupuje třináctou příčku, Malaga je osmá s devětatřiceti body.

Zápas dlouho vypadal na bezgólovou remízu, jelikož obě mužstva zahazovala jedu příležitost za druhou. Malaga byla ze začátku aktivnější a Betis se musel dlouho pouze bránit. Ve 3. minutě spálil Albentosa obrovskou příležitost po rohovém kopu, když gólman Adán vytáhl proti jeho střele z vápna parádní zákrok. Domácí brankář se pak vytáhl i proti ráně Čopa. Úvodní čtvrthodinku ale domácí nakonec přežili bez úhony.

Poté přišly lepší chvíle Sevillských, nicméně v zápase převládal především osobní souboje a velkých šancí se více než třicet tisíc diváků na stadionu Manuel Ruize do poločasu nedočkalo. Krátce po změně stran přišla první velká šance domácích. Dlouhý nákop za obranu zachytil Castro, jenž prudkou střelou pořádně vyprášil rukavice gólmana Ochoy. Z následné dorážky měl pak hlavou blízko ke skórování Brazilec Leandro Damião. Míč ale proletěl jen těsně okolo branky.

O pár minut později se ke střele z vápna dostal opět domácí Castro, jeho projektil z pravé strany ale Ochoa znova vykryl a udržel tak akcie Malagy nad vodou. Na druhé straně se k povedené ráně dostal Charles, nicméně jeho ambiciózní pokus přes obránce z dobrých patnácti metrů letěl příliš vysoko.

Rozhodující moment zápasu tak přišel v 82. minutě. Malaga udeřila po standardní situaci zahrávané Reciem. Ten načechral míč a ve vápně se do vzduchu nejvýš vyšrouboval Nacho Camacho. Pětadvacetiletý záložník svým výskokem překvapil i chybujícího Adána, který při pokusu vyboxovat míč balón vůbec netrefil. Kulatý nesmysl tak nakonec skončil v síti a hosté se mohli radovat z vítězství 1:0!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Levante UD 2:1

19.03.2016 20:30

Góly: 43. Luis Alberto, 85. Diego Mariño (vl.) - 50. Giuseppe Rossi

Levante prohrálo v La Coruni a znova se přiblížilo jistotě sestupu. Valencijští přitom dlouho drželi cennou remízu. V závěru utkání si ale dal smolný vlastní gól brankář Diego Mariño. Deportivo ukončilo doposud nejdelší sérii bez výhry této sezóny a nyní drží desátou pozici, Levante zůstává na chvostu tabulky.

Nervózní utkání dlouho nepřinášelo mnoho gólových příležitostí a bylo patrné, že proti sobě nastoupily týmy bez formy. V 10. minutě musel první zákrok večera předvést Mariño, jenž nadvakrát zlikvidoval Borgesovu střelu z poza šestnáctky. Poté se dlouho hrálo bez šancí, až v 36. minutě se do velké příležitosti vřítil hostujcí Morales. Prudká rána z vápna v podání vousatého útočníka ale letěla mimo tři tyče.

Poprvé se tak skóre měnilo až ve 43. minutě. Gólový účet zápasu otevřeli domácí. Luis Alberto vytěžil vedoucí branku z neúspěšného výpadu Péreze, když si pohrál s obránci Levante a následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:0! Do šaten si tak domácí nesli nadějné vedení, které jim ale po přestávce dlouho nevydrželo. Už v 50. minutě totiž Levante dokázalo srovnat krok. Nádhernou individuální práci předvedl po Verzově pasu Giuseppe Rossi, jenž vyškolil Arribase a tváří v tvář brankáři Luxovi nemilosrdně zakončil pod břevno - 1:1!

La Coruña šla za vítězstvím přeci jen rázněji, ovšem dlouho se modrobílým nedařilo ohrozit Mariñovu svatyni. Při ojedinělé akci se v 73. minutě ocitl v dobré palebné pozici Fajr, který parádně trefil míč z voleje. Radost mu ale zkazil tygřím skokem gólman Mariño! Rozhodující moment zápasu přišel v 85. minutě. Obrana hostů kapitulovala po závaru ve vápně, když se před Mariña dostal Luis Alberto. Gólman Levante jeho pokus vyrazil, ale z dorážky napálil míč vší silou Lucas Pérez. Balón se odrazil od tyče do zad Mariña a nakonec i do sítě Valencijských - 2:1!

Levante tak i přes dobrý výkon odjíždí ze hřiště Deporu s prázdnou, domácí se po dlouhé době mohou konečně radovat ze tří bodů.

Více informací k zápasu

Granada CF - Rayo Vallecano 2:2

19.03.2016 18:15

Góly: 11. Youseff El Arabi, 54. Youseff El Arabi (pen.) - 45. Pablo Hernández, 87. Zé Castro

Zápasy Raya Vallecana jsou jen málokdy neatraktivní střetnutí s nízkým počtem branek a nejinak tomu bylo i tentokrát. Madridský klub by si však možná projednou přál nudnější podívanou, kdyby vyústila v lepší výsledek než jen v remízu 2:2 proti Granadě.

V přímém souboji o záchranu poslal domácí do vedení Youssef El-Arabi, jehož trefu ještě do přestávky umazal Pablo Hernández. Devět minut po změně stran však autor první branky z pokutového kopu vrátil granadským vedení a zdálo se, že si Andalusané tento klíčový duel na Estadio nuevo Los Cármenes pohlídají. Chyba lávky - devatenáct minut před koncem uviděl Isaac Success druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin, čímž odstartoval převahu hostí, která nakonec vyvrcholila tři minuty před koncem vyrovnávací trefou Zé Castra.

Granada šla do zápasu se šňůrou tří zápasů bez výhry a díky brzké brance El-Arabiho, trestuhodně neobsazeného po centru Cuency, zdánlivě směřovala k jejímu přetržení. Jenže Rayo, jemuž se pro změnu nepodařilo zvítězit hned šestkrát za sebou, dokázalo odpovědět gólem do šatny. Nadýchaný pas Adriana Embarby totiž usměrnil do sítě Hernández a bylo vyrovnáno.

V druhé půli dostali domácí perfektní příležitost vrátit se do vedení, když unikajícího Successe srazil brankář Juan Carlos a rozhodčí nařídil pokutový kop. Youssef El-Arabi následně potvrdil výtečnou formu a svým pátým gólem z pěti utkání táhl Granadu za vítězstvím. Když však Success uviděl za nešťastný loket ve tváři Josého Crespa druhou žlutou kartu, vycítilo Vallecano svou šanci a nakonec ji také využilo. V samém závěru totiž Manucho připravil palebnou pozici pro Zé Castra, jenž vyrovnal na konečných 2:2, a oba celky tak nadále úpí v sestupových vodách.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - UD Las Palmas 0:1

19.03.2016 18:15

Góly: 39. Willian José

Nováček z Las Palmas potvrdil výtečnou formu z posledních týdnů a uhrál na půdě Realu Sociedad důležité vítězství v poměru 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral již v první půli Willian José a ligový nováček tak díky čtvrtému prvenství z posledních pěti kol zkušeně míří za záchranou, momentálně již na vzdálenost pěti bodů od prvního sestupujícího. Sociedad je na tom jen o dva body lépe...

Hosté přitom mohli skórovat i dříve než šest minut před koncem první půle, kdy se prosadil José. Ve dvanácté minutě totiž dostali příležitost pokutového kopu kvůli faulu Íňiga Martíneze na Aythamiho Artilese, jenže Jonathan Viera nabídnutou šancí pohrdl a gólman Rulli jeho slabý pokus zvládl vyrazit. Odražený míč padl k nohám Moma, ovšem ani on nezvládl zamířit přesně a pouze přestřelil.

Přesto se hosté ujali vedení ještě do přestávky. Po skrumáži v pokutovém území se Vieovi povedlo přistrčit míč k Willianu Josému, jenž jej přesnou přízemní ranou usměrnil k levé tyči, přestože se jeho ráně snažila zabránit v cestě do sítě celá řada hráčů soupeře na brankové čáře. V nastavení první půle ještě mohl navýšit náskok hostí Nabil El Zhar, ale na Rulliho si se svým zakončením nepřišel.

Po změně stran sice Sociedad utkání dominoval ve snaze vyrovnat, jenže když už se mu tento počin povedl skrze Jonathase, rozhodčí jeho trefu neuznali kvůli postavení mimo hru. Závěr zápasu si už Las Palmas bez větších potíží pohlídalo a může tak slavit těsnou výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Atlético Madrid 2:1

19.03.2016 16:00

Góly: 79. Tonny Sanabria, 89. Carlos Castro - 29. Antoine Griezmann

Atlético Madrid po dlouhé době během stíhání vedoucí Barcelony klopýtlo, a to na půdě Sportingu Gijón. Vše přitom zprvu vypadalo slibně díky skvostnému přímému kopu Antoina Griezmanna, ovšem dvě trefy v závěru utkání zařídily překvapivý obrat a vítězství ligového nováčka 2:1.

Hosté museli po vyrovnání Antonia Sanabrii navíc dohrávat pouze o desíti, neboť stoper José Giménez se zranil a Diego Simeone již v tu chvíli provedl všechna tři střídání. Když pak minutu před koncem základní hrací doby otočil skóre Carlos Castro, nemělo Atlético žádnou odpověď. Na lídra z Barcelony tak ztrácí osm bodů a katalánský velkoklub může tento pohodlný náskok ještě vylepšit zápasem na hřišti Villarrealu.

Madridský celek se může pyšnit zdaleka nejlepší obranou na Pyrenejském ostrově a také se na to po dlouhé pasáže hry zkušeně spoléhal. Když Griezmann perfektně zakroutil míč ze standardní situace přes zeď rovnou do horního růžku branky, přenechali hosté iniciativu Gijónu a pouze spolehlivě bránili. Až do poslední čtvrthodiny s tím nebyl žádný problém, jenže pak Sanabria odpověděl vlastním přímým kopem, jímž zaskočil brankáře Oblaka, neboť míč na cestě nechytatelně tečoval Matias Kranevitter.

Chvíli nato rozhodil hosty stoper Giménez, jenž se složil k zemi během rychlého protiútoku Sportingu, a tak unikající Sanabria snadně přihrál Castrovi před prázdnou branku. Ten sice k nevíře domácích tribun napálil pouze břevno, ale nedlouho poté vše stihl napravit, když doklepl pas Jonyho Rodrígueze.

Více informací k zápasu

Getafe CF - SD Eibar 1:1

18.03.2016 20:30

Góly: 7. Emiliano Velázquez - 87. Borja Bastón

Getafe v páteční předehrávce uhrálo na domácím hřišti remízu 1:1 s Eibarem. V dresu Madridských se trefil Velázquez, Baskům zachránil remízu v 87. minutě Bastón. Ani pro jedno mužstvo bojující o záchranu dělba bodů nepřinesla výraznější posun. Getafe se nejspíš po třicátém kole znova propadne na sestupové příčky, Eibar je sice osmý, ale jeho pozice v horní polovině tabulky ses tává čím dál více neudržitelnou.

Do zápasu vstoupilo mnohem lépe domácí mužstvo. Madridští si vypracovali gólovku hned ve 3. minutě, kdy se sám před brankářem Riesgem ocitnul Šćepović. Ten ale namířil svou střelu jen do míst, kde se nacházel hostujcíí gólman. Tlak domácích přinesl brankový úspěch v 7. minutě. Getafe se prosadilo po dobře zahrané standardní situaci. Na centr Sarabii si na zadní tyči chytře počíhal Emiliano Velázquez, který hlavou umístil míč neychytatelně pod břevno - 1:0!

Poté se ze spánku probrali i hosté. Baskové mohli srovnat hned ve 12. minutě, když předvedl dobrý náběh za obranu Bastón. Ten ale branku o pár centimetrů minul. Eibar byl od té chvíle lepším mužsvem, okolo branky domácích létal jeden míč za druhým, ale ke smůle hostů, která je provází již pěkných pár utkání, nenašel dlouho žádný z nich prostor za zády gólmana Guaity. Hodně aktivní byl japonský záložník Inui, jenže s jeho pasy si hráči Eibaru jaksi nedokázali poradit.

Po změně stran se k dobré střele z vápna dostal hostující Keko, míč však opět skončil jen v náručí Guaity. Na druhé straně byl blízko možná rozhodujcíímu gólu v 61. minutě opět Velázquez, který podobně jako v první půli hlavičkoval po dobře zahrané standardní situaci. Tentorkát ale jen zazvonila vedle Riesga tyč! Baskové tak stále prohrávali jen o gól, nicméně na trefené brankové konstrukce srovnali krok v 68. minutě. Takashi Inui vzal všechnu odpovědnost na sebe a napřáhl z velké vzdálenosti od vápna. Krásná přízemní rána ale skončila jen tyči!

Eibar talčil a Getafe se snažilo využít okének v zadních řadách hostů. V 80. minutě se do šance řítil aktivní Velázquez, ztroskotal ale na skvělém zákroku Riesga, jenž vytlačil míč v pádu nad břevno. Madridští se už viděli se třemi body v kapse, ale raodst domácím hráčům i skvěle fandícím příznivcům zkazil v 87. minutě Borja Bastón. Třiadvacetiletý vytáhlý útočník využil dobré práce Inuie ve vápně a lehkým přistrčením dopravil míč za záda bezmocného Guaity - 1:1! O plnohodotný bodový zisk tak připravila domácí poměnrně laciná branka. Ta ale byla pro Eibar hodně cenná, neboť znamenala druhý bod ze hřiště soupeře v řadě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30244286:2476
2.Atlético Madrid30214546:1467
3.Real Madrid30206487:2866
4.Villarreal CF30159637:2554
5.Sevilla FC30139843:3548
6.Celta Vigo301461043:5148
7.Athletic Bilbao301451148:3947
8.Málaga CF301091129:2839
9.SD Eibar301081242:4238
10.Deportivo La Coruña30715839:4336
11.Real Sociedad30981337:4135
12.Espanyol Barcelona301051531:5635
13.Valencia CF308101233:3634
14.Real Betis308101227:4034
15.UD Las Palmas30961532:4233
16.Rayo Vallecano306101441:6328
17.Granada CF30771632:5628
18.Getafe CF30771628:5228
19.Sporting Gijón30761732:5227
20.Levante UD30661828:5424

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (412)

Přidat komentář
X-bano-X

Aspoň že tak.

Reagovat
Aldeano

Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

hodne dulezite kolo pro athletic, treba budou lvi po vikendu plnohodnotne v boji o 4. misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme,že jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Benzema ma dalsi skandal na krku. Poskodzuje to meno klubu a zrejme bude vyhodnejsie ho radsej predat. Sancu do zakladu by som dal Moratovi a k nemu este jeden utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

NEYMAR VINEN, MUSÍ ZAPLATIT 45 MILIONŮ EURO

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti jděte do hajzlu

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, zbytečně to MS v atletice zabírá místo v TV, když jsou v plném proudu fotbalové soutěže.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Mistři

Reagovat
celeb

Ak vyhrame nad ponorkami, mame uz v podstate titul vo vrecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom na Mdrigalu vyhráli, tak by to bylo už velmi blízko, 11 bodů , 8 kol, to by byla velká paráda!

Reagovat
Billy McClane

Nechapem co sa tu v otazke titulu este riesi

Reagovat
smazaný uživatel

To že má Barca skvěle rozjeto jí ještě titul nedalo.

Reagovat
Billy McClane

To je obycajny falosny alibizmus. Sa mi hned vybavil Guardiola proti Juve, ked dal v poslednej nastavenej minute viac pokynov ako za cely zapas, pritom uz nebolo co riesit.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu bych falešný alibismus potřeboval? Prostě nejsem zvyklý říkat hop, dokud se nepřeskočí.

Reagovat
torcida

si uvedom, že sa bavíš s madridistom. nepoznáš kalendár madridistu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Gràcies, Phillip Cocu

Reagovat
el Principito

?

Reagovat
Hristo Stoichkov

PSV

Reagovat
el Principito

no, tak to vim, ale nevim za co mu poděkovat, když už někomu tak Abelardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti hráli minulý týden prodloužení a penalty, takže je docela možné, že dnes byli unavení

Reagovat
smazaný uživatel

tento týden*

Reagovat
smazaný uživatel

atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ten výsměch? Prohrát můžeš s každým,vy jste měli podobně dopadnout minulý týden na Kanárech.

Reagovat
LAM

Asi tak Real je venku taky hodně jalovej.Navíc se nesmím zapomínat na to že Atleti hráli v úterý 120 minut LM což utkání hodně ovlivnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

preco hned utok na real? tie statistiky druheho polcasu su nehorazne, atleti boli zrejme zli ako uz davno nie, nevidel som to cele...ale boli sme s las palmas horsi ako oni dnes? vec druha je, ze sa to stalo zrovna teraz, ked to bol posledny zapas na 100€ a dalsi dovod preco ten vysmech? radost, ze mame sancu ich dotiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radost z možnosti druhého místa chápu, ten druhý smajlík stejně jako to,že se to může stát už méně. Zápas u Palem byl z vaší strany hodně slabý.

Reagovat
SIRBRANIKE

Druhé miesto, to je váš ciel a dovod k radosti? Sezóna zase v hajzli, tak aspon nieco...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, mam radost, ze mame realnu sancu skoncit nad atleticom, je to zle? je zle priat svojmu oblubenemu klubu co najlepsiu realnu poziciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako som pisal, kazdy zapas PD vonku je tazky, presvedcilo sa o tom nikeolkokrat Atletico, Barca aj Real

Obrana bez Godina skratka nie je to prave orechove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

A prave kdyz oni narazi na Barcelonu v LM.... to je neskutecna haluz pro Barcu (a ne poprve)

Reagovat
roman1978

spiknutí

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico strasni kkti, neskutocne

Reagovat
LAM

?

Reagovat
smazaný uživatel

titul sa blizi, pssst

Reagovat
stas87

Zaloz si radsej dalsi nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Těžko rict, jestli nám to hraje do karet...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje.

Reagovat
Rssa

Na jednu stranu v lize budeme mít větší klid a Atletico se bude soustředit (a vyčerpavat) na boj o druhé místo, na stranu druhou budou mít o to větší motivaci v LM něco letos dokázat...

Reagovat
smazaný uživatel

ich motivacia je samozrejme aj skoncit pred Realom

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Rssa

To je pekne, ale nas to muze v lize uspokojit a pak nas zaskoci v LM...

Reagovat
ADM

Skôr by som sa bál, že vypadneme z rytmu ako sa to stáva Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Motivaci udělat něco v LM bude pro ně pořád stejná , navíc oni hrají pořád se stejným nasazením. Já osobně jsem rád , že včera došlo k dalšímu kroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším takový alibismus. Ztráta nepřítele VŽDY hraje do karet.

Reagovat
celeb

Reagovat
roman1978

hmmm ne

Reagovat
Spalovač šancí

Spíše ne, Gijón je větší hrozba než Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kazdy ocakava, ze zajtra bude chciet Barca potvrdit naskok. Ja to skor vidim na uspokojenie sa so situaciou a jedinecnu prilezitost na zavahanie pre tiperov...

Reagovat
celeb

Villareal je v 1. stvorke zasluzene a aj ked v utoku zrovna neziaria, ich obrana je 2. najlepsia (po AM). Vyhra o gol bude velkym uspechom.

Reagovat
madridcan

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Mateo16

Konecne

http://www.marca.com/blogs/tribuna-y-tribuneros/2016/03/18/casemiro-no-es-la-solucion.html

Tie statistiky 10. km , 85 % presnosti prihravky ( to ani nechodi do rizika ako Isco , Kovacic ci James ) hovori za vsetko . Pre porovnanie Kroos ma 95 % a Illarra mal 93 . 7 def zakrokov priemerne na zapas spravi aj Kovacic .

Ale ta debilna teoria o tom ako strasne potrebujeme bojoveho zaloznika tam je . Ci uz Zidane alebo dalsi trener do toho urcite pojde . Hlavne ked Alberto Toril a Jorge Valdane o tom stale hovoria .

Reagovat
One-Real

No, podobny hrac se v kadru samozrejme hodi, ale aby mel nejakou pridanou hodnotu, tak musi bejt o 2-3 levely vejs. Casemiruv problem neni typologie, ale kvalita.

Reagovat
Mateo16

Lenze v modernom futbale a florentinove prestupovej politike taky hrac neni ten hrac mal byt Kovacic ale on hra iny post . Verrattiho nam PSG neda ani za 100 mega a uz zostava iba jedina volba . Odchovanec nasich kamaradicku v Nemecku

Reagovat
Mateo16

*hrajuci v Nemecku

Reagovat
vilp

Jestli nemyslíš Javiho, tak tedy nevím, co by tomu dal Thiago navíc v porovnání s Modićem a Kroosem. Verratti je jinde, ten měl plno zisků a vyhraných soubojů i proti Messimu s Neymarem, což je asi to nejvyšší měřítko ( k tomu je skvělý i pozičně), chodí do všeho hlava nehlava a taky díky tomu sbírá jednu kartu za druhou. Naopak Thiago je jenom další z řady hodných kluků.

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

defensive midfielder by sa realu urcite hodil ako sol. Casemiro vsak na to nema, ten je čajovy rovnako ako bol čajovy Illara. Momentalne vsak na svete neni taky hrac, ktory by sa Realu na tu poziciu zisiel a bol kupitelny za rozumnu cenu. No a suverenne najlepsieho DM ma Barca, ta ma este na X rokov na tomto poste vystarane

Reagovat
ADM

Javi Mar

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi take najvacsie talenty na tomto poste patri Carvalho ale bral by som J. Martineza

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem teda. Za 2 tyzdne bude mat 24 a stale hra "Iba" v Sportingu Lisabon. Ked som ho videl hrat, posobi na mna moc lenivo (nieco ako Xabi ktory hral vsak v Reale vyborne). Jeho nakup by bol skor macka vo vreci za minimalne 40 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

najdi mi niekoho idealneho

Reagovat
smazaný uživatel

pisem ze neni ziadny taky hrac momentalne. Maximalne Verrati, ten vsak neni cistokrovny DM, ale ak by ho aj hral, zrejme by to dokazal lavou zadnou lebo je fantasticky tackler aj interceptor.

Reagovat
Baronne

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

My potrebujeme DM ale ovela kvalitnejsieho ako Casemiro. A ked o tom viaceri odborníci hovoria tak ja sa s nimi stotoznujem a nie s citatelom eurofotbalu

Reagovat
Mateo16

Je zaujimave ze ti "odbornici" ked tahal RM neskutocnu snuru drzali hubu .

Reagovat
smazaný uživatel

ta šnúra trvala 4 mesiace, zas by som ju neprecenoval.... nasledne mesiace ukazali ako na tom Real naozaj je

Reagovat
Mateo16

nasledne prislo zranenie Modrica .

Reagovat
smazaný uživatel

ten bol zraneny par tyzdnov, sracku vsak hrajete uz rok a stvrt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Myslis 6 mesiacov minulu sezonu to je par tyzdnov ?? A to ze hral Rafa sracku odrovnal cely stred pola teraz uz tazko Zidane zachranuje .

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu splietas jedno za druhym bez rozmyslu

1. Modric sa vratil po zraneny zaciatkom marca 2015 a zranil sa potom opat koncom sezony. Aj pocas toho obdobia ked hral ste uz hrali sracku a hrate ju aj s nim v zaklade celu tuto sezonu az doteraz.

2, ako Rafa odrovnal cely stred pola?

Reagovat
Mateo16

Modric mal prve zranenie 4 mesiace a potom mal dasie zranenie 1.5 - 2 mesiace tak to je zhruba 6 mesiacov .

Kroos , Isco , James , Modric maju najhorsiu sezonu v ich kariere . S kazdym mal konflikt . Modricovi zakazoval prihravat vonkajsim priehlavkom a ucil ho prihravat , Iscovi zakazoval tahat lopty , Kroosa v dolezitych zapasoch nechal sedet a s Jamesom mal konflikt uz od jeho nastupu . Ten stred pola bolo pekne vidiet v EC .

Letnu pripravu posral co kritizoval Modric aj Carvajl

Reagovat
smazaný uživatel

1,ja pisem od 2015+

2, to co pises nie su ziadne dovody odrovnania zalohy. Modric ? Jamesa nestavia pri plnej palbe ani Zizu, asi vie preco. To s Iscom nerozumiem. Rafa proste nechcel hrat bez DM, preto obcas v tazsich zapasoch nestava Kroosa, aby ta zaloha nebola az taky pruchodak, na druhej strane, Casemiro na to nema...

V letnej priprave vam dohodol Perez marketingove akcie a turnaje takmer na kazdom kontinente a na to sa najma stazovali hraci, ze neustale iba lietali a lietali, neviem co s tym ma Rafa

Reagovat
vilp

Až na to, že v loňské sezoně po novém roce byl Modrić zdravý pouze jeden měsíc z pěti, přičemž s ním na hřišti v tom období prohrál akorát na Nou Campu, a to o gól v zápase, který byl docela vyrovnaný. A že tým doplatí na zranění klíčové hráče? Velké překvapení, chtěl bych vidět Barcelonu bez Sergia. Letošní Real už je jiná kapitola, ale ten Ancelottiho měl do "sračky" hodně daleko.

Reagovat
vilp

Úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked mas v zalohe troch vyslovene ofenzívnych hracov a jedneho bez ochoty ist do suboja a poriadne branit tak sa necuduje, ze mame problemy. A ano potrebujeme hraca typu Vidal,

Reagovat
smazaný uživatel

trvalo to par mesiacov ale nechapem naco je nam taka snura ked vyse roka sa ukazuju slabiny a nedostatky v defenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

depooor! konecne

jinak si myslim, ze barca zitra celkem v klidu vyhraje, ponorka je uz delsi dobu slaba, nedavaj goly a nefunguje jim zaloha/mezihra, za to ze sbiraj body vdeci castokrat nahode..treba proti realu, to byl jinej tym, skoda

Reagovat
C-M@ster

Lol... věděli jste, že Las Palmas je sauna pro gaye v Brně?

Chtěl jsem si progooglit ten klub a hned na mě vykouklo toto

Reagovat
Billy McClane

Tak Gran Canaria je vseobecne znama ako raj homosexualov.

Reagovat
smazaný uživatel

a maju tam aj nuda plaz?

Reagovat
Billy McClane

Maspalomas.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo tam fajn?

Reagovat
Billy McClane

V Maspalomas som bol len par hodin, pozreli sme tam tie vychyrene duny a islo sa dalej do Fatagy. V ten den bolo zamracene, takze tych nahacov tam nastastie moc nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj si si tam nasiel nejakého Marocana?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

aj u nas je taky gay club a vola sa Shanghai evidentne niekoho pritahuju mesta

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem si závěr zápasu Espanyol - Athletic, a musím říct, že si nepamatuju zápas s větším množstvím zdržování a simulování, hráči Espanyolu tam padaly jako hrušky a sudí jim to žral i s navijákem, až do konce. Fakt nechutný, karty za to samozřejme vyfasovali frustrovaný hráči Athleticu. Co minutu tam padal Diop, Caicedo, Perez Bohužel jsme nevyužili šanci zapojit se do boje o 4. místo, ale fyzicky to asi nebylo v našich silách

Reagovat
smazaný uživatel

, katastrofa,ten tým si nezaslouží PD.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to boli hraci Celty tiez by si to nezasluzili?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč zrovna Celty,ale Espanyol tohle dělává, navíc proti nám hraje extrémně záludně, podobně jako Real v Mourinhových dobách.

Reagovat
roberos

Ano a taky Atletico hraje na nás prasárny !

Reagovat
smazaný uživatel

chuuuda akobyste boli prvi a jedini

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

nehlede na folklor, kterym tebou myslene polehavani v la lize rozhodne je, tak athletic vetsinu zapasu horel, takze v mych ocich zaslouzena vyhra krivaku z espanyolu, bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu a její úspěšnou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa celkom pozdava na tu pravu stranku Costa z Bayernu. James a Bale by isli prec a netreba ziadneho Sancheza a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som obvykle ferovy, ale Villareal bol nastvany uz pred zapasom. Totalne mimo kvoli jednemu neodpiskanemu zakroku Piqueho?! Penalta bola absolutne jasna, co na tom ze skobrtol loptu. Sami od seba sa rozculia a este budu aj zranovat hracov.

Reagovat
misinho7

penalta jasna? tak to je uz riadne mimo

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Aldeano

Gratulace Barce k titulu.

Reagovat
Kincl

Omg jedem Barca

Reagovat
Ángel di María 22

Pěkně se tomu Villareal postavil, nakonec pohodovej bod Škoda, mohli být 3.

Reagovat
patas92

Nemohli, ale taky doufám, že to 3. místo ještě udělají

Reagovat
Aldeano

Hráli moc dobře.

Reagovat
monty25

Csaplárova past dneska sklapla nejen Liverpoolu, ale i Barceloně...

Reagovat
Aldeano

To byl Csaplár? Neříkal to i Němec?

Reagovat
monty25

Csaplár určitě, Němec možná taky.

Reagovat
Aldeano

Každopádně jim to dnes vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zapasom by som bod bral, no po tomto odflaknutom a prehajdakanom druhom polcase je to urcite malo. Kazodpadne, nakoniec sa mohlo aj stratit, cize ten jeden bodik je asi zaluzeny.

Dolezite je ze sa posetril Luis a nedostal kartu. Naskok je uz 9 bodovy (pri skore zo zajomnych zapasov 10 bodovy). Je to na dobrej ceste

Reagovat
LAM

Hrozně se na to hráči vyprdli.Jako by po ztrátě Atletů neměli žádnou motivaci.Hodně unavenej výkon a jediný pozitivum bylo že neskončila serie neporazitelnosti.

Snad příští zápas po repre pauze bude od nás vypadat úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, tady se po jednom slabším zápase (proti výborným Ponorkám) jede zase kritiky ...

Hoši, fakt si už vytáhněte ty hlavy z prdelí ... Furt mektáte o náročným programu a kdovíco, ale pak po každý ztrátě takhle kritizujete. Nechápu.

Reagovat
LAM

Tak jasný že pořád jasně vedem,ale je pravda že se na to dneska ve druhym poločase prostě vyprdli.Pokuď na EC bude vše ok tak v poho,ale už několikátej zápas po sobě to není s nasazenim takový.

Po treblu to bývá daleko dřív,tak to snad nebude teď v tomhle obdobím.Ligu vedem teoreticky o 10 což je bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jirko, kdybychom si to nezpůsobili sami laxními přístupy a špatným střídáním,tak bych to chápal,ale oni zase tak dobře nehráli, to už nám víc problémů působila Málaga i Palmy. Ve druhé půli se tam nevím proč dostala ta profesorskost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou - máme našlapaný program? Mame. Furt se tím oháníme ...

Tak mi vysvětli, proč prostě nemůžeme akceptovat, že prostě v tom těžkým programu nemůžeme všechno zválcovat a všechno vyhrát. Já tomu totiž nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem,že Villarreal jej nemá.

Reagovat
remeslnik

pro jiri - fcb 18.07. Jiříku, chápu, že máme nejnašlapanější program ze všech, kluci se snažili, běhali co jim síly stačily, ale dnes, hlavně v druhé půli, strašně vázla souhra. Třeba Ney dnes nedal až na dvě tři vyjímky jediný dobrý míč a to snad není přetížením. Villa je dobrý mančaft, po první půli vedeme o dva goly, ale druhá půle byla hodně nepodařená. To bysme měli být schopni udržet. Tedy díky aspoň za bod, ale kolik chybělo, aby nebyl ten. To není zatracování, fandíme jim pořád, ale dnes se jim to fakt nepovedlo. A ještě ke všemu byl Mat dnes za Smolíčka !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej, kdo si dneska opravdu zaslouží kritiku, je Jeremy. Ten jediný dneska (poněkolikáté letos) otočil kolem zápasu na špatnou stranu. Lucho ho má rád, ale prostě už by i on měl uznat, že je Jeremy slepá ulička a cesta tudy nevede.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl podle tebe dělat? Piqué měl žlutou, takže logicky ho stáhl.. stejně jako Ardu. Kdyby to bylo na mě, tak tam taky raději pošlu Mathieu než zmatenýho Bartru. Mohly být i 3 body, ale co se dá dělat. Když si uvědomíš, že Atleti ztratili, tak Barca tohle kolo navýšila náskok o bod. Takže super.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to i vedle - já mu snad ani nevyčítám, že tam Jeremyho poslal. Bylo jasný, že musí Pique dolů. Prostě jen doufám, že tohle všechno Lucho vidí a v létě se dle toho zařídí. Já jsem četl něco o tom, že by snad Lucho chtěl Jeremyho i dál, což by byla kudla do zad.

Reagovat
smazaný uživatel

On to má ale těžký, když ho tam pošle v 60. minutě. Podle mě není takový tragéd, jak tady z něj děláte. Jako vem to tak, že Bartra asi odejde, Vermaelen zahrál na začátku pár zápasů dobře, ale jinak sezóna nic moc, takže bych se nedivil, kdyby odešel. Budou potřeba každopádně 2 noví stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, on z něj tragéda nikdo nedělá, on takový letos prostě je. výkony s ním a bez něj jsou tak dva levely rozdílu. Odhaduju, že nám svými chybami letos prohrál už tak 5 - 6 mačů, což prostě při tom počtu našich ztrát je naprosto neuvěřitelný. Možná kdyby ostatní nebyli tak dobří, tak jeho nekvalita nebude tak vidět, ale má prostě tu smůlu, že oni dobří jsou.

Reagovat
patas92

Je to naprostý traged

Reagovat
Kokesh

Za dvacet micu na sezonu dobrej...

Reagovat
Aldeano

Tak na semifinále v EL pro Spartu to nevidím. Villarreal hraje parádně. A týmy z PD berou EL zodpovědně.

Reagovat
smazaný uživatel

já když ty tým vidím, tak se i trochu bojím, aby se neprovalil nějaký doping, protože je prostě neuvěřitelný, jak to Španělé válcují.

Reagovat
misinho7

ale ziaden doping ..PD je proste inde...

Reagovat
remeslnik

Tak tak. V PD se hraje nejlepší fotbal a to už dost dlouho. V PL se hraje taky dobrý, ale trochu jiný a taky se tam i jinak píská. Ve Španělsku sice techničtější, ale hraje tam dost komediantů. Na Ostrovech spíš silovější. Který je úspěšnější ukazují výsledky v evr. soutěžích.

Reagovat
smazaný uživatel

Alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tam stalo? ze by unava?

Reagovat
LAM

S tim náskokem není takový nasazení a tohle byl 39 zápas bez prohry.Je těžký hrát pořád na 100%.

Reagovat
roberos

To máš pravdu

Reagovat
-Carles-

Bod doma, takže spokojnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak chlapi, pokoj, usmev

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

není potřeba moc honit... sice nic moc ale je třeba šetřit síly, bude ještě moc těžekejch zápasů a všechno nejde vyhrát a Villareal je našláplej...

Reagovat
Switchback

Mohl by tu někdo trochu zhodnotit zápas? Jinak Mathieu klasika, po sezóně pryč hlavně , že luisito nedostal kartu

Reagovat
alcantara

https://twitter.com/3gerardpique/status/711611989353762818

Gerard opat krasne naklada

Inak bod dobry, ukludnite sa, nervozni by mali byt ini a inde.Zvysili sme naskok a do konca sezony je o kolo menej. Po takom priebehu to zamrzi trosku, ale 39!!! zapasov je jednoznacna odpoved na to, ako ten tim pracuje. Dnes sa vobec necyhtili striedania, Dani bol solidne mimo, ajked to schytava hlavne Jeremy. Co uz, stane sa. Klucove bude neprehrat clásico a potom uz to moze vyzerat viac ak slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Má naprostou pravdu

Reagovat
alcantara

Reagovat
Visca el barca

Co řekl ?

Reagovat
alcantara

Napisal novinarovi, ktory kritizoval jeho nevylucenie, ze by mal vyzliect dres, ked hodnoti tento moment a zaroven sa ohradil, preco nespomina pri hodnoteni vymyslenu prvu ZK.

Reagovat
smazaný uživatel

178. že je jiří bužíček zakomplexovanej

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Buznicky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby nevznikla mýlka - tohle nejsem já

Reagovat
JM

To všem došlo, hnusáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
technecium

Reagovat
raduinho

Reagovat
Lorcan

tak tenhle souboj Valencie s Celtou byl celkem symbolickej v tom, kdo si víc zaslouží být příští sezónu v pohárový evropě

Reagovat
smazaný uživatel

No videl som len poslednych cca 5minut bohuzial, no kazdopadne co dodat,.. snad uz len Neville vete ya

Reagovat
smazaný uživatel

Inac Valencia momentalne herne, stylom pripomina mancafty Premier league. uplne tam vidim podobnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Co spatne dnes Mathieu urobil okrem toho haluzackeho vlastneho golu ?

Reagovat
ADM

Hned po vystriedani zapricinil situaciu 3 na 1 tym ze nedokazal odohrat. Inak nic no. Ale moc tomu vykonu vzadu rozhodne nepomohol. Zato Mascherano dnes (teda nie len dnes) vyborny

Reagovat
ADM

Btw Alves bol ovela horsi

Reagovat
smazaný uživatel

John

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka taky hezky pekne

Reagovat
REPLIKATOR

Neville, už táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Vale 6 bodů od padáka. Jako tady přestává hovno smrdět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se potkají se Sevillou, Villarrealem, Barcou a Realem.

Reagovat
Phillipinho

Oni jsou normalne v boji o zachranu. Regulerne.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl ale trochu az moc kruty zapas pro vale, cely 2.polocas tlacili, celta z hovna bic

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.

Reagovat
Lorcan

jenže tlačit (mít územní převahu) a vytvořit si gólový šance sou dvě různý věci. Valencia předváděla klasickej sterilní tlak, kdy to opticky vypadá na velkou převahu ale vlastně pořádnou šanci nemaj. Celta proti tomu (bez ohledu že občas hráli pasivně) dva góly a dvě tyčky = zcela zasloužený vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle by tady meli obhajovat spis netopyri, ale sance tam urcite nejaky byly

Reagovat
madridcan

Barca pusti

Reagovat
Pipo123

Já som mal možnosť sledovať ich posledné zápasy a nedá sa povedať žeby hrali nejak zle. Skôr v každom zápase ich potopila hra obrany, Abdennour je na facku, to je najhorší prestup tejto sezóny. Nemá rýchlosť, pozične často mimo, jediné čo vie je vyhrať súboj vo vzduchu. Vezo tiež paródia na obrancu, jedine kto ich tam v tých zápasoch podrží je Gaya a Mustafi. Dnes siahali po troch bodoch, boli v druhom polčase lepší, mali tam krásne akcie a možnosti na gól, ale potom to zase nezvládla obrana a dostali z ničoho gól.

Reagovat
Spalovač šancí

Z ničeho. To byla perfektní akce. A už před tím Celta dala tyčku. A v první půlce byla taky lepší. Valencia hrála slušně jenom 15 minut a to je málo. Problém je, že moc neběhají, hráči bez míče se nenabízejí a pak se zbytečně soluje, ztrácí míče a vznikají díry v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že Celta byla v 1. poločase lepší. Akce byla supr no, každopádně Guidettiho bych si do Vale klidně přál, jako alternativa skvělej.

Reagovat
Spalovač šancí

Min. z hlediska kontroly hry jo a nebezpečných akcí taky měla víc. Vždyť tam taky dala tyčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřišlo mi, že by Celta měla nějak navrch, ale je samozřejmě možný, že už ten pohled mám tou bídou, co Vale pravidelně předvádí, zkreslený.

Reagovat
smazaný uživatel

byl to +/- vyrovnanej zapas, zadna evidentni prevaha tam nebyla, az valencia od 2. polocasu stupnovala tlak, nacez se dalo predpokladat, ze ten zapas uz urve i vzhledem k predchozim zapasum, gol celty je oparil a uz se do zapasu nevratili

Reagovat
Spalovač šancí

Netvrdím, že by Celta válcovala Valencii. Ale nebezpečných situací bylo od ní výrazně více.

Reagovat
smazaný uživatel

leggos, suhlas, Guidettiho by som bral do Valencie vsetkymi desiatimi.

Reagovat
Pipo123

Z ničoho v druhom polčase, veď ten polčas patril Vale, ano v závere dala Celta tyčku a hned na to gól, ale dovtedy mali šance hlavne domáci. Tá strela Danla ? ktorú brankár vyrazil, potom veľká šanca Rodriga a kopec náznakov. Skôr ide o to že Vale preberala kontrolu nad hrou a v tom momente si nechala streliť gól, druhá vec Rodrigo hral po 100 rokoch slušne a on ho stiahne, pritom na druhej strane Mina ani nebol snad na ihrisku, podobne aj Paco tam bojoval a on tam dá Negrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Na anglickém fanouškovském fóru Vale přesto žije názor, že by se Neville měl nechat u kormidla do konce sezóny. Že už prý o nic nejde .

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorite Arda za 100 mega do Ciny a Suarez na jeho miesto ?

Reagovat
alcantara

Penaltis Madrid en esta Liga: 8 a favor y 4 en contra.

Penaltis Barça: 16 a favor y 1 en contra.

Penaltis Atlético: 2 a favor y 1 en contra.

Valec

Reagovat
Jerichoo

ja si spomínam na jedného nemenovaného používatela tak 3-4 roky dozadu jak tu riešil penalty a tlačenku ked to bolo obrátene

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha, to si snad robia srandu, ze budeme nosit este aj podradne znacky so spatnymi dresmi. Ja chcem ADIDAS !!

http://www.footyheadlines.com/2016/03/valencia-to-sign-under-armour-kit-deal.html

Reagovat
smazaný uživatel

že by under armour vlastnil Mendes?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od Adidasu prý inkasujem necelých 2 mega euro za sezónu, což je naprosto směšná částka. Ať klidně hrajou v hadrech ze sekáče ale ať už kurva něco hrajou.

Reagovat
Spalovač šancí

První ze stadionu a zřejmě zároveň i z Nevillova pohřbu. A ještě provokuje fanoušky

Reagovat
20fredy20

Real uz hadam utoci na nejaky svetovy rekord v penaltach to je neskutocne

Reagovat
misinho7

sak barca ich ma viac tuto sezonu tak o com tocis

Reagovat
ADM

no to skor my

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
CR7RONALDO

Real 10 alebo 11 penált tuto sezonu a Barca 21

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Kroosovi daleko viac sadne ofenzivnejsia pozicia, viac volnosti kde ma za sebou DM. velmi pekne Modric. opat sa ukazuje, ze James je v tejto forme nulovy, dlho mu to trva

Reagovat
Ángel di María 22

Peknej vykon

Kroos super, kluci vepředu taky.

Reagovat
Recoba Inter

Sevilla hlavní, že zas nezapomenou vyhrát Evropskou ligu... neprogresivní klub

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou sranda ligu no, tam se nějaký progres dělá těžko

Reagovat
Phillipinho

Tak s tema absencema na Bernabeu....nic jinyho se nedalo cekat. Vetsina dulezitych hracu jsou zraneni nebo maji stopku.

Reagovat
misinho7

strelci v Seria A : 1.pipita 29 2.dybala 14 ..pipita si ide vlastnu ligu tam a vedie aj v boji o zlatu kopacku

Reagovat
Kokesh

Pochválil bych I Nacha a Danila. U prvně jmenovaného se jen potvrzuji slova Zidana, že máme opravdu čtyři stopery, po slabším začátku vždy najede na svůj lvl, madridista, lepší volba na čtvrtého stopera pro nás neexistuje. A Danilo i když neproveren (stále mi připadá pozicne extrémně mimo) se stále zlepšuje, i když chci vidět více Daniho.

Reagovat
Kyrill

Nacho je super, obzvlášť s Ramosem nebo Pepem. Když hraje s Rafou, tak jsou tam dva mlaďasové a občas tomu chybí ten šéf. Ale snad nikdy nezklamal až na výjimku v podobě prohry s Atletama 0:4, ale tam tehdy hráli strašně všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda o těch mlaďasech - Nachovi je 26.

Reagovat
Billy McClane

Stary kkt je to

Reagovat
Kyrill

Beru to jako slovíčkaření, ale ok, tak si tam dosaď cokoliv chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

22:35 Bale nejproduktivnějším Britem v La Lize

Gareth Bale dnes proti Seville zvyšoval na 3:0 a tím se zapsal do dějin nejvyšší španělské soutěže. Velšský křídelník totiž vsítil už svou 43. branku v La Lize a v historických tabulkách tak přeskočil Garyho Linekera (1986-1989, Barcelona) jakožto dosud nejproduktivnějšího Brita.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to bolo takeee vtipneee

Reagovat
Kokesh

Rafa ho trapne opomenul, napodruhe to asi letos vyjde. Lepsi volba neni, hlavne at Zizu nevymysli, dnes to byl dobry signal...Isco i James muzou naskocit podle situace, horsi by bylo prohravat a nemoznost s tim neco zmenit.

Reagovat
ADM

OT

http://www.imdb.com/title/tt2975590/?ref_=nv_sr_1

Hodnotenie momentálne nevyzerý zle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je tak vždycky. Lidi hodnotí aniž by to viděli a hypujou úplně na max.

Každopádně uvidíme v úterý. Pokud se nepletu, tak v úterý se začnou dostávat ven první novinářský hodnocení, poněvadž končí embargo.

Reagovat
patas92

První ohlasy jsou dost pozitivní, ale 6 tisíc lidí to určitě nevidělo

Reagovat
Rssa

Remíza nakonec nešťastná, zápas byl rozjetý skvěle. Každopádně bod je dobrý, nedá se vyhrát vše, hráči nejsou roboti.

Po Liverpoolu jsem trnul, jestli ponorky nedají třetí...

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Lorcan

to sem zvědavej na Valencii a Nevilla - psalo a říkalo se že ho dokonce sezóny nechaj, páč už stejně nemaj o co hrát. Jenže ted už pomalu hrajou o sestup ....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem se podíval na záznam Barcelony, je až do očí bijící jak jim rozhodčí pomáhá, penalta, Pique měl být zcela jasně venku!!

Reagovat
Mercury

hlavně za tu první žlutou no

Reagovat
dextroza_m

béééé - be - be - béééééé

Reagovat
valloire

si vovce?

Reagovat
10FKK

Není, jen předvádí baletky...

Reagovat
valloire

To bude ale asi nějaká chyba. Takový zvuky jsem slyšel po losu LM.

Reagovat
10FKK

Myslíš tu vaši blbou šou? Přečti si to pořádně...

Reagovat
valloire

Naší? Naší? Naše organizace nic o blbý šou neví.

Reagovat
10FKK

Vaše nablblá organizace neví nikdy nic...

Reagovat
valloire

hlavně neví nic o blbý šou a jsme chytrý jako lišky, takže zase chyba

Reagovat
10FKK

Praštil seš do hlavy, nebo je to něco vážnějšího?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ta nebyla, ale co s tou žlutou, když měl dostat rovnou červenou za ten jiný zákrok!

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

za jakej?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zahrál rukou proti Denisovi asi jako poslední hráč, bylo to na hraně žlutý/červený. Místo toho dostal kartu za ruku, která jaksi nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím - viděl jsem to.

Já jsem to pochopil tak, že měl dostat žlutou ještě za nějaký ještě jiný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Evergreen - hra rukou. Striktně dle pravidel by to možná nemusela být ani ruka:

Rozhodčí nesmí považovat hru rukou jako přestupek, když :

- míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla, nebo

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku, nebo

- hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod., nebo

- se míč odrazí od ramena hráče, nebo

- při odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutečný

Reagovat
misinho7

podla mna ty by si obhajoval i keby niekto z barci niekoho zabil...neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice neuvěřitelný, ale já nevím co ...

Já jsem hodil výňatek z pravidel, který MŮŽE ukazovat, že prostě takováhle ruka vlastně ani není ruka. Tys na to napsal ... nic.

Reagovat
10FKK

Oni jsou jiní a i pravidla mají jiná... Bílá!

Reagovat
CHONG

Nejlepší barva, na dresech i tvářích

Reagovat
10FKK

Takže seš debilní rasista. Gratuluji!

Reagovat
CHONG

Díky kámo

Reagovat
teenz

Reagovat
janinho

robis tu Realu hanbu chlapec moj osprosteny! by ma zaujimalo co by ti na to povedal Ronaldo (brazilsky), R.Carlos, Makelele a kopa dalsich...

daj si facku!

Reagovat
CHONG

Jj, dělám Realu hanbu na anonymním českém portále o fotbale

Reagovat
patas92

A že si na anonymním webu tě nějak omlouvá, nebo za co se tu furt schováváš?

Reagovat
CHONG

Myšleno je to tak, že při takové konstalaci můžeš těžko dělat ostudu Realu

Reagovat
patas92

Tak ji děláš zdejší RM komunitě, no. A hlavně sám sobě

Reagovat
CHONG

Jaké komunitě, prosím tě? Každý uživatel je tady sám za sebe.

Reagovat
patas92

Jasně, tak tu pak zas nezapomeň všechny culés naházet do jednoho pytle, jak budeš mít potřebu vyplakat se.

Reagovat
CHONG

Nemůžu za to, že jste jeden dement vedle druhého

Reagovat
Afrokrecek

Nápodobně

Reagovat
janinho

daj sa liecit ty deges!

Reagovat
el Principito

Reagovat
Jordi Alba

Dresy

Tváře

Reagovat
valloire

na tohle je Jirka kurevskej machr

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže to vlastně ruka nebyla každý ví, že byla úmyslná a že by hráč Vilarealu šel sám, ale v pořádku, je to Barca, necháme to být!

Reagovat
10FKK

Nežer to tak, prakne ti cévka a seš na prkně...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě toho neuvěřitelného tupce Piqueho neuvěřitelné!

Reagovat
10FKK

Gérard je borec a krásně si vás trolí

Reagovat
smazaný uživatel

aj my trolime jeho

Reagovat
10FKK

Jj chudák z toho nespí

Reagovat
Ed_Hazard

Hej, taktiež z toho nespíme

Reagovat
-Carles-

Atléti minimálne v prvom zápase LM bez Gimeneza a Godína. Nezávidím.

Reagovat
Sergi Samper

Pro nás velká výhoda, ještě když hrajem doma

Reagovat
smazaný uživatel

psychosomatika

Reagovat
valloire

takže jako loni, klíčový hráči soupeře mimo

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

máš pocit, že když někdo je bez stoperů, že to není nic klíčovýho?

Reagovat
10FKK

Zase pláč

Reagovat
valloire

Ty máš fakt popletený. Tohle jsou fakta. Chybí? Chybí. Jsou klíčový? Jsou. Pláč je to, co tu bylo předváděno při losu LM. To je pláč.

Reagovat
CHONG

Jenomže tam to byla taky fakta. Franco vstal z hrobu a nahřál míčky.

Reagovat
valloire

A nebyl to spíš Florentino? To by to vysvětlovalo o něco líp. Přece jen Franco asi není Ježíš.

Reagovat
CHONG

Nebuď naivní, za vším, co se děje v Madridu přeci stojí Franco

Reagovat
valloire

Jsem jaký jsem. Naivní.

Reagovat
10FKK

Mě nechybí a ani pro mě nejsou klíčový. Zkus to konkrétně, nejvíc plakal spratek chong a jeho tlupa

Reagovat
valloire

Jak konkrétně. Jestli půjde Atletico do zápasu bez Godina, Gimeneze a Saviče....to je málo?

Reagovat
10FKK

Kdo, kdy a kde plakal... Dřeváci z Atletika mi šou u prdele...

Reagovat
valloire

Vaše komunita plakala, ty možná ne. Patas říkal, že komunita.

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

jj. je to základ, ale zranění k fotbalu patří, stejně jako tresty za karty, nikdy nikdo neodehrál všechno bez nějakejch absencí, počítam, že to nejsou jediní stopeři atlética, nastoupí určitě v 11 lidech, takže nevim o co ti jde

Reagovat
valloire

Kolik by jich tak mohli mít? Píšou, že i Savič je mimo. To už jsou 3. Tak o to mně asi jde. Jinak o nic.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Ano, správně, tolik brekotu by tu bylo, bejt Barca bez Piqueho, Mascherana a Vermaelena a šli byste do zápasu s Bartrou a Mathieum. Ale váš lékařský program tohle vylučuje. Ale byla by to krása, chtěl bych to tu číst.

Reagovat
el Principito

by by by ... co tam máš dál?

Reagovat
valloire

já fakt doufám, že někdy nastoupíte, třeba v semifinále bez Messiho, Neymara, Piqueho a Iniesty....co pak budete říkat

Reagovat
el Principito

a nebo vy bez Ramose, Modrice, Kristýnky a Benzemy ... já ti nevim, ale já mam radši, když vidim v akci ty nejlepší hráče a ne abych si přál aby hrál nějakej Nacho, Arbeloa a Mayoral s Casemirem

Reagovat
valloire

No vždyť jo. Ale proti nám obvykle takhle hrajou, ale loni v LM proti vám ne a vypadá to, že tradice pokračuje. To je všechno.

Reagovat
10FKK

Proti vám se ve finále zranil Costa...

Reagovat
valloire

Pravda.

Reagovat
Sergi Samper

loni by nás nezastavil ani Vasconcelos

Reagovat
valloire

tak to zas prrr

Reagovat
10FKK

Ani tlustej Zico s Pelém...

Reagovat
valloire

Zico nebyl nikdy tlustej

Reagovat
10FKK

vždycky! Proto nikdy nehrál ve velkoklubu

Reagovat
valloire

A co je jako Flamengo?

Reagovat
Miguel19

Tanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

V Evropě... Amatérské ligy nepočítám

Reagovat
valloire

Tak amatérský ligy....Zajímavý, že ten tanec amatérů z Flamenga byl hodně nad síly FC Liverpool, hegemona tehdejší doby. Zřejmě kvalitní ochotnící.

Reagovat
10FKK

Soupeři Flamenga, Santosu a pár dalších, ale to ty dobře víš

Reagovat
valloire

brazilská liga se hraje od 1970 s nejkvalitnějšími celky, šampionáty státu nepočítám, tam mohly bejt rozdíly...asi jako Barcelona - Eibar

Reagovat
10FKK

Piču!

Reagovat
valloire

hovno

Reagovat
10FKK

To taky!

Reagovat
-Carles-

Skús vypísať tých kľúčových hráčov, ktorí boli pred rokom mimo

Reagovat
Billy McClane

Co? To sa tu o tom mieni este niekto dohadovat?

Reagovat
-Carles-

O čom dohadovať? Tu sa vytvára predstava akoby Barca hrala proti totálne zdecimovaným klubom. Skús si pozrieť s akou zostavou prišiel Bayern alebo PSG do Barcelony. Alebo finále s Juve.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Billy McClane

Sku si pozriet v akej zostave hrali PSG alebo Bayern doma. Ked povies A tak povedz aj B. Po prvych zapasoch uz bolo viac menej rozhodnute a v tych boli tie timy znacne oslabene.

Reagovat
-Carles-

Bayern hral oba zápasy v rovnakej zostave, PSG bolo trocha oslabené ale tá kvalita tam bola nesporná, napriek tomu nemali žiadnu šancu a nehrali vyrovnanú partiu ani s Verrattim a Ibrom. V prvom zápase v Paríži sme navyše šli na ihrisko s Montoyom! A ešte si treba uvedomiť, že Barca mala v nohách dvojzápasy v CdR s Ponorkou a Atléticom. Tá cesta za treble nebola vôbec jednoduchá.

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Tu sa ale bavime o zraneniach, nie kto mal co v nohach.

PSG malo mimo Ibru, Verratiho a hned na zaciatku sa zranil Thiago Silva, ktoreho striedal nedolieceny David Luiz. Ved to boli ich styria najlepsi hraci, cela os timu. K tomu prirataj Auriera a Mottu, ktory by pravdepodobne hrali taktiez v zaklade. Vam chybal len Alves. A ze v druhom zapase nemali sancu je trochu skreslene, kedze dohanali nedohnatelne a museli to otvorit. Navyse stale hrali bez Silvu, Auriera a Mottu. Barca bola v plnej sile.

Bayernu chybali Ribery, Robben, Alaba, Badstuber (vsetko hraci zakladu) a Rode. Lewandovski hral so zlomenym nosom v maske. Javi Martinez bol po dlhsom zraneni. Barce chybal Mathieu V odvete sa Bayernu nikto zo zranenych nevyliecil, Barca bola komplet.

To je naozaj neuveritelne co vy cules dokazete spochybnit.

Reagovat
10FKK

A? Koho to sere? Běluhy!

Reagovat
-Carles-

Čo spochybňujem? Že mali zranených hráčov predsa nespochybňujem, vyjadrujem sa teraz k tomu s akými zostavami nakoniec hrali, napriek zraneniam postavili silný tým oba kluby, obzvlášť Bayern s tou šírkou kádru.

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

V tom pripade nechapem tu reakciu na valloira, ked len napisal ze superovi chybali klucovi hraci.

Reagovat
X-bano-X

"PSG malo mimo Ibru, Verratiho a hned na zaciatku sa zranil Thiago Silva, ktoreho striedal nedolieceny David Luiz.Ved to boli ich styria najlepsi hraci, cela os timu. "

Tak po novom sa počíta za zraneného aj hráč, ktorý strieda zraneného Tomu sa hovorí že biely pohľad na svet

Reagovat
valloire

Carles ano.

Reagovat
Billy McClane

Uz taka klasika u vasich superov

Reagovat
Mercury

holt Uefalona

Reagovat
Kluivert9

Furt to není taková klasika, jako váš los

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=toTx8wet820

Kdyby Drogba věděl, že Piqueho ruka vlastně ruka není, mohl by si ušetřit nervy.

Reagovat
10FKK

Nebreč furt

Reagovat
valloire

Ty máš fakt popletený. Tohle jsou fakta. Hrál rukou? Hrál. Byl to Pique? Byl, tudíž dle výkladu to ruka nebyla. Protože hrál Gerard. Pláč je to, co tu bylo předváděno při losu LM. To je pláč.

Reagovat
el Principito

a co ta první karta? to byla taky ruka?

Reagovat
valloire

Nebyla. Pique ruce nemá.

Reagovat
10FKK

Tak už nebreč

Reagovat
valloire

Reagovat
MadMrJacky

Nevidím rozdíl mezi pláčem při losu a pláčem při neuznané ruce. Ty tady jen křičíš a vytahuješ starý videa, abys to nějakým pokřiveným způsobem vrátil tomu výsměchu co jste dostali po lose LM.

A ještě tu začneš vytahovat, že jsme loni hráli proti týmům, které měli zraněné klíčové hráče. Fajn, může být. Ale tak si uvědom, že týmy proti kterým ve stejné fázi hrajete vy, nemají takovou kvalitu, jako půlka béčka a půlka áčka bayernu, psg apod.

Reagovat
madridcan

Aha naco som narazil https://www.youtube.com/watch?v=nLQubgk9EkY

Neskutocne, ze je to uz desat rokov...

Reagovat
CHONG

To je jak z grotesky.

Reagovat
ADM

Akurát som ten zápas vtedy pozeral. Nezabudnuteľné

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

nj real

Reagovat
Switchback

Reagovat
Diego2

jj to si pamatuju

Reagovat
teenz

To jsou ženy.

Reagovat
Diego2
Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ho mohl poškrábat a zatahat za vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

300.

Reagovat
valloire

Wolfsburg

Reagovat
Mateo16

Gareth ma dostat novu zmluvu este viac penazi . Fakt neuveritelne tocime sa v kruhu .

Reagovat
smazaný uživatel

to musí být vtip

Reagovat
Mateo16

Florentino si to klodne obhaji ze hra posledne mesiace dobre a fanusikovia mu to aj tak zozeru . On je fakt zlo

Reagovat
smazaný uživatel

ze tam niekto nevyhlasi revoluciu a neodvolaju ho. nase legendy by mali byt vo vedeni

Reagovat
Hachim Mastour

Drbe vám to všetkým.Veď hrá celú sezónu vynikajúco.

Reagovat
Mateo16

a sme doma

Reagovat
Kyrill

Tak to ani náhodou. Vždyť se vzpamatoval někdy na přelomu listopadu a prosince a v půlce ledna se zranil na měsíc a půl. Takže hraje nadprůměrně dohromady asi 2 měsíce.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Ale dávať mu hneď novú zmluvu....ak si výkonnsoť udrží, takto o rok kludne môže prísť predĺženie.

Reagovat
smazaný uživatel

why on the Earth ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets has a broken bone in his hand and is expected to return to Barcelona after having joined ESP this morning. [onda cero]

To jako fakt?

Reagovat
patas92

Nic vážného

Reagovat
Kokesh

Messi zase uradoval...

Reagovat
Ángel di María 22

Ale pro Busquetse to asi neni takovej zivotni zazitek jako pro patase92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nikdo z první čtyřky nemá, co ztratit....týmy jsou odpočaté a připravené na Evropu, takto sa má reprezentovat

Reagovat
celeb

NDPC, Sergio Busquets ma zevraj zlomenu ruku.

no to snad nie, adekvatna nahrada neexistuje.

Reagovat
celeb

takze nakoniec prst. Uvidime ako to dopadne, kadzopadne odisiel zo zrazu rovno do klubu k lekarom. Uvidime, mozno by po case mohol hrat s nejakou ortezou.

Drz sa Busq!

Reagovat
patas92

On si to zlomil už dřív, ne někdy teď

Reagovat
patas92

Má jen zlomený prst, ne ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini wants Valencia job

Outgoing Manchester City boss has made Valencia his number one destination when he leaves the Etihad Stadium and is confident of replacing Gary Neville, who is set to leave Los Che in the summer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/hraci/giuseppe-rossi-1200/kariera-klub/?data=290-1823-88

Tak on dal G. Rossi zasa gol. Ten musi do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kluivert9

Ještě ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
blaugrana

Ale áno. Na svoj vek predvádza neskutočné výkony.

Reagovat
Kluivert9

Momentálně ho Barca nepotřebuje, takže nějakou sezónu ať se raději dál připravuje ve slabší lize

Reagovat
blaugrana

No ak Dano po sezóne odíde, tak ho Barca potrebovať bude, to bôť ak sa nepresadí Vidal.

Reagovat
-Carles-

Vidal sa presadil, len si ešte nezískal úplnú dôveru Lucha, ale to príde časom A potom tam máme S.Roberta, pre ktorého to bude asi primárny post po odchode Daniho.

Reagovat
blaugrana

Roberto na občasná záskok OK, ale Bellerin je niekde inde...

Reagovat
-Carles-

To je dosť odvážne tvrdenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Ale veď Sergi má na RB samé skvelé výkony, ťažko si predstaviť že by mohol niekto na RB hrať nejak výrazne lepšie. Označenie že Bellerín je niekde inde je proste prehnané, to by sedelo tak v porovnaní Alves - Arbeloa.

Reagovat
Billy McClane

Uz je Sergi lepsi ako Carvajal?

Reagovat
Kluivert9

To je podle trenérů RM i Danilo, takže tady není co řešit.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

ten Roberto je nejaky prehypovany, zeby to bol nejaky extra talent by som nepovedal

Reagovat
Kluivert9

Nepůjde. I příští rok bude dvojka - Alves a Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by dobehol v tesnom zavese ale skorsie ako Bartra

Reagovat
10FKK
Reagovat
hntlyl

to je dobrý no, ale ještě lepší je tam Piqué, ten se na to regulérně vysral

Reagovat
valloire

Pssst, to neříkej, ten hraje jinde a může jen tak klusat. Je to šampion.

Reagovat
Diego2

Pique vedel ze prihravka na jineho hrace od Robbena urcite neprijde a tak to nechal na Robben vs 2+brankar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele