Primera División - souhrn 28. kola

20.03.2015, 22:34, aktualizováno 22.03.2015, 22:55
Komentáře a souhrny
Barcelona oplatila Realu Madrid podzimní porážku a druhé letošní El Clásico vyhrála. Sociedad vyhrál nad Córdobou. Sevilla veze tři body ze hřiště Villarrealu. Atlético Madrid porazilo Getafe a zůstává o bod za třetí Valencií, která už v pátek přivezla tři body z Elche. Rayo si doma poradilo s Málagou a na sestupové pozice má k dobru už deset bodů...

FC Barcelona - Real Madrid 2:1

22.03.2015 21:00

Góly: 19. Jérémy Mathieu, 56. Luis Suárez - 31. Cristiano Ronaldo

Nedělní El Clásico patřilo Barceloně, která tak oplatila Realu porážku z posledního vzájemného souboje. Bílý balet ale ukázal svou sílu a zejména v první půli domácím dělal hodně starostí. Skóre otevřel hlavou Mathieu, ještě do poločasu ale vyrovnal Ronaldo. O výhře Blaugranas rozhodl nedlouho po změně stran Luis Suárez, jehož branka posunula Barcu do čtyřbodového trháku na čele La Ligy.

Očekávaný mač začala lépe Barcelona, zejména Iniesta se velmi činil v ofenzivní linii domácích a po jeho průniku už ve 3. minutě pálil Rakitič těsně mimo. Na druhé straně zase válel Benzema, jeho střela na bránu v 8. minutě ale postrádala přesnost. Hrálo se v obrovském tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Ve 12. minutě se po ose Marcelo-Benzema-Ronaldo otřáslo dokonce břevno Bravovy svatyně!

Od té doby Real získal pevnou půdu pod nohama a byl stále více nebezpečný. Barceloně se zanedlouho ale také podařila skvělá akce a dokonce s gólovým zakončením. V 19. minutě zahrával standardní situaci Messi a na jeho centr si skvěle naběhl Jérémy Mathieu, který přesnou hlavičkou nedal Casillasovi šanci - 1:0! Barcelona stále útočila a v 31. minutě po rohovém kopu domácích přihrával Suárez do vyložené šance Neymarovi, brazilský talent ale zradilo zpracování.

Hned z protiútoku udeřili Los Blancos. Gólovou šanci založil Modrič, ve vápně Barcy posunul Benzema míč patičkou na Ronalda a portugalský kanonýr ve skluzu uklidil míč za záda bezmocného Brava - 1:1! Iniciativu poté naplno převzal Real, ale dlouho si nedokázal vypracovat vyloženou střeleckou příležitost. Až ve 40. minutě, když Bale dokonce dostal balón do sítě. Hlavou přihrávající Ronaldo však stál v ofsajdu a branka nemohla být uznána. Sám Ronaldo pak ve 43. minutě vyslal parádní ránu na Bravovu svatyni z poza vápna, domácí brankář ale míč konečky prstů vyškrábl nad břevno! Poslední příležitost proměnit převahu Realu na konci první půle do gólové podoby měl Bale, ale po Benzemově sklepnutí ve vápně nemířil přesně.

Vyprodaný Camp Nou sledoval i po přestávce skvělé představení. Bílý balet si do druhé půle přinesl momentum z povedeného prvního poločasu a byl stále nebezpečný. Ve 49. minutě předvedli výstavní narážečku ve vápně domácích Benzema s Ronaldem, ale střelu francouzského útočníka vychytal výborným zákrokem Bravo. Vedení si však krátce potom vzali Blaugranas zpět. Alves vyslal z vlastní poloviny milimetrový pas na unikajícího Suáreze, jenž se vytasil s exkluzivním zpracováním a ještě lepší střelou na vzdálenější tyč - 2:1! Suárez si připsal premiérový gól v El Clásicu.

Real se hnal znova za vyrovnáním, jenže Barcelonští hráli ve velké pohodě a zkušeně si hlídali náskok. Hra se rozkouskovala vinou četných faulů a přerušení. Mezi 61. a 71. minutou rozdal sudí Mateu hned čtyři žluté karty a to ještě jednu možná odpustil Carvajalovi, který zastavil na hranici pravidel unikajícího Neymara. Čas hrál do karet domácím, kteří využívali stoupající nervozity v řadách Madridských. Dobrý průnik předvedl v 67. minutě Neymar, ale pálil nad, a o šest minut později minul jen o decimetry Casillasovu bránu Messi.

V 78. minutě měl na noze vyrovnání Benzema, s jehož tečovanou střelou si ale Bravo s vypětím všech sil poradil. Koncovku zápasu však měla celkově pod kontrolou Barcelona a Real se jen těžko dostával k ohrožení branky svého soupeře. Naopak Blaugranas byli stále nebezpeční a Suárezově ráně na zadní tyč v 84. minutě mnoho nescházelo. V 86. minutě pak mohl vedení Katalánců ještě potvrdit Alba, jemuž ale znemožnil kvalitní zakončení dobrým výběhem Casillas, který o pouhou minutu později vychytal i Messiho. Dlouho očekávaná fotbalová bitva tak skončila vítězstvím Barcelony 2:1. Real ale rozhodně nepředvedl špatný výkon a byl mnohokrát krůček od úspěchu. Na čele La Ligy si nicméně Blaugranas i tak vytvořili pohodlný čtyřbodový náskok a pomalu se jim otevírá cesta k titulu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Córdoba CF 3:1

22.03.2015 19:00

Góly: 33. Imanol Agirretxe, 75. Chori Castro, 90+2. Alfred Finnbogason - 12. Florin Andone

Real Sociedad San Sebastian si poradil s trápící se Córdobou a nastřílel jí tři branky. Nutno dodat, že Córdoba hrála hodně oslabená, protože za celý zápas viděli červenou kartu hned tři její hráči! Córdoba i přes vyloučení začala skvěle, když ji do vedení poslal Andone, ale domácí se včas probudili a vstřelili hostům tři branky. Postarali se o ně Imanol Agirretxe, Chori Castro a Alfred Finnbogason.

Córdoba měla naprosto katastrofální vstup do zápasu. Už v 6. minutě zastavil pronikajícího soupeře nedovoleně Pantić a od sudího Carlose Velasca Carballa viděl ihned červenou kartu. Po ní se Córdoba zatáhla do obrany a čekala, s čím přijde soupeř. Těm se ale dopředu moc nechtělo a Córdobě vyšel jediný protiútok. Po deseti minutách se Córdoba dostala k zahrávání rohového kopu a na něj si naskočil útočník Florin Andone. Vyskočil nejvýš a přesnou hlavičkou míč uklidil do branky za Rulliho záda - 1:0.

Domácí brankář Géronimo Rulli byl obecně hodně často u míče. Domácí diváci mu museli děkovat, když v rozmezí jedné minuty zlikvidoval ne jednu, ale hned tři šance hostujícího týmu. Se všemi střelami, které k němu obrana pustila, si poradil parádně. Po půlhodině nepříliš záživného fotbalu se Castro pokusil projít do vápna, ale byl včas zastaven. Po minutě se ale Real Sociedad mohl radovat, protože na centrovaný míč do vápna si naskočil Imanol Agirretxe a v akrobatické poloze jej umístil za záda hostujícího brankáře - srovnáno.

Krátce před poločasovou přestávkou mohla jít Córdoba do vedení. Bébé vyslal dělovou ránu zpoza vápna, tu ještě brankář Rulli výtečně vyrazil alespoň na břevno. Dvě minuty poté se mohlo opět měnit skóre, když Zaldúa krásnou ranou mířil jen do tyče Carlosovy brány! Střela záložníka Parda se už mezi tři tyče nevešla. Deset minut po změně stran Bébé dostal brilantní přihrávku za obranu, ale Rulli výborně vyběhl a míč skončil v jeho náručí. Následně se neujal ani centr do vápna, který tam směroval Granero.

Právě Granerovo místo zaujal posléze ofenzivně laděný Carlos Vela a záměry trenéra Davida Moyese byly zcela evidentní. Jeho příchod znamenal pro obranu hostí zvýšenou pozornost, ale ani ta jim příliš nepomohla. Na centr do vápna si totiž naběhl Gonzalo Castro a krásnou ranou z otočky překonal brankáře Juana Carlose - 2:1.

Deset minut před koncem sudí Carlos Velasco Carballo vytáhl druhou červenou kartu, kterou adresoval Inigovi Lópezovi. Minutu před koncem se na hrací ploše objevil útočník Alfred Finnbogason, který se také trefil. Nejprve se prohnal do vápna, kde mu ale obraná linie Córdoby míč odebrala. Následně se ocitl ve vápně, kam mu nahrával Carlos Vela. Z této situace už nemohl Finnbogason netrefit a radoval se stejně jako trenér Moyes - 3:1. Poté ještě dostal červenou kartu Pinillos, kterému se nepozdávaly výroky sudího.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 0:2

22.03.2015 17:00

Góly: 49. Coke, 65. Vitolo

Pomsta se nekoná. Villarreal hodně chtěl oplatit svému sokovi z Andalusie porážku z Evropské ligy, která znamenala jeho vyřazení. Plány na odvetu bude ale Villarreal muset odložit na jindy, protože všechny tři body si domů ováží Sevilla. A odváží si je po právu. V první půli ještě ani jedna branka nepadla, ale ve druhém dějství se trefili Coke a Vitolo.

Villarreal byl sice dnes večer jasně lepším týmem a měl spoustu možností, jak získat tři body, ale ani jednu z nich nevyužil. Sevilla možná čekala právě takový scénář, ale na rozdíl od Villarrealu se hostům dařilo proměňovat vytvářené šance. Okna v obraně domácích využili Coke po změně stran a po hodině hry také Vitolo. Sevilla se spoléhala především na rychlé protiútoky a vycházelo jí to skvěle.

Od začátku se Villarreal hodně snažil, aby vstřelil první branku. Blízko byl Joel Campbell, ale mladý útočník z Kostariky se neprobil do vápna podle svých představ a byl míče zbaven ještě před tím, než mohl vypálit. Na druhé straně se do zakončení hnal Daniel Carrico, který vypálil z nějakých třiceti metrů. Jeho střela lehce zaplavala ve vzduchu, ale Asenjo s ní problémy neměl. Po patnácti odehraných minutách se do šance dostával Carlos Bacca. Nejlepší střelec Seville se hnal na brankáře Asenja, ale toho zachránil včasným a téměř chirurgicky přesným zásahem obránce Mateo Musacchio.

Stephane Mbia poslal do šestnáctky nadýchaný centr, jenž se snášel na nohy Baccy, ale tomu chybělo několik centimetrů. O chvíli se pokusil o technickou střelu Bacca, ale mířil jen do míst, kam doskočil brankář Asenjo. Na opačné straně se do zakončení dostal dos Santos, který ale také narazil na pozorného Sergia Rica. Na druhé straně Coke poslal do vápna dobrý centr na něhož si naskočil Vitolo, jehož zakončení ale bravurně zlikvidoval Sergio Asenjo.

Hodně aktivní byl Joel Campbell, který se neustále snaží na dálku poslat Arsénu Wengerovi vzkaz. Dnes se zbytečně neutápěl v kličkách, ale efektivně připravoval šance druhým. Několik individuálních šancí ale nakonec vždy zastavila obrana Sevilly. Akce Villarrealu byly stále nebezpečnější. Giovani dos Santos se dostal na hranici šestnáctky odkud také poslal velmi jedovatou dělovku, ale Sergio Rico vytáhl skvělý zákrok. Deset minut před koncem první půle se k odraženému míči dostal Joel Campbell, ale jeho ránu zastavil obětavý Pareja.

Do kabin mohli jít jako vedoucí celek domácí. Stačilo, kdyby Moi Gómez nepromarnil šanci a v šestnáctce pálil trochu lépe. Takto orazítkoval jen břevno domácích. Jen boční síť následně trefil Moreno. O to větší šok si pro domácí diváky připravili hosté po návratu z kabin. Seville stačil jeden rychlý protiútok tažený Figueirasem k tomu, aby vedla. Figueiras zavezl míč do vápna, tam jej nahrál zpět Cokemu, který propálil vše před sebou - 1:0.

Inkasovaný gól téměř zmrazil srdce i akce Villarrealu, který na chvíli nevěděl, co má vlastně dělat. Když už kombinace domácích začaly znovu dávat smysl, přišla další rána. Vitolo se totiž dostal k odraženému balonu na vápně a krásnou ranou z první propálil vše před sebou - 2:0.

Ani dvě branky ve vlastní síti ale Villarreal nezastavily. Gerard Moreno si naskočil na pěkný centr a pokusil se o zakončení hlavou, ale mířil špatně. Další poměrně dobrou střelou se prezentoval Uche, ale mířil také mimo. Tři minuty před koncem se Moreno dostal o pět k míči, ale napálil jen levou tyč Sevilly!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona 0:0

22.03.2015 12:00

Góly: -

Deportivo La Coruňa uhrálo s barcelonským Espanyolem bezbrankovou remízu, která jej posunul na vzdálenost právě jednoho bodu od sestupového pásma. Galicijský klub sice měl během utkání více ze hry, ovšem ty největší šance měli povětšinou zase hosté. Oba brankáři Fabricio s Kikem Casillou se však vyznamenali a udrželi gólová stavidla zavřená po celých devadesát minut včetně nastavení.

Svěřenci Víctora Fernándeze se tak posunuli na šestnácté místo, jeden bod nad Levante, které na první sestupové osmnácté příčce zaostává o skóre za sedmnáctou Almérií. Situace na chvostu tabulky tak ve Španělsku nadále zůstává těsná a zamotaná, sestoupit může stále dobrých osm týmů a pouze poslední Córdoba v tomto boji výrazněji zaostává. Espanyol se drží na dvanácté příčce s dostatečným náskokem, o který by již ve zbytku sezony přijít neměl. Přesto oba celky nemohou být příliš spokojeny, neboť hosté nevyhráli tři kola v řadě, domácí hned dvakrát tolik.

V případě Espanyolu se znovu potvrdilo, jak velkou ztrátou je pro Katalánce absence jejich kapitána a nejlepšího střelce Sergia Garcíi, jehož ze zápasu vyřadilo zranění kotníku. Na hrotu tak hrál osamocený Felipe Caicedo s podporou Salvy Sevilly. Jako první se ke slovu dostali výrazněji hosté, když José Caňas z přímého kopu přinutil ve dvanácté minutě Fabricia k prvnímu zákroku. Domácí gólman pak musel pozorně vykrýt prostor při ráně Sevilly a poděkovat čárovému rozhodčímu, že správně odmával postavení mimo hru, kterého využil při dorážce Caicedo ke skórování neplatné branky.

Pak přišel na řadu také hostující brankář Casilla. Ten se nejprve musel vypořádat se sabotáží z vlastních řad, když Álvaro González předvedl příšerný odkop míče a poslal do úniku Ivana Cavaleira. Ten však na Casillovi ztroskotal. Další velkou šanci si Depor vypracoval až v průběhu druhého poločasu. Oriol Riera si zpracoval na hrudi vysoký míč a jal se bez váhání střílet. Jeho nebezpečný pokus však s přispěním Héctora Morena nakonec postrádal přesnost a prosvištěl nad břevnem brány.

Casilla záhy odolal i podruhé, když Alex Bergantiňos přehodil obranu Espanyolu a poslal do šance znovu Cavaleira, ovšem tento Portugalec si v přímém souboji s Casillou nevedl úspěšně ani tentokrát. Pak přišla na řadu nejspíš ta vůbec největší šance zápasu, a to na straně hostí. Do konce zápasu scházelo jen osm minut a Lucas Vázquez poslal ze standardní situace do šestnáctky Deporu povedený centr, který s tečí doplachtil až na zadní tyč k Morenovi. Mexičanova rána se však smolně pro Espanyol odrazila pouze od břevna směrem k brankové čáře, avšak celým objemem ji nepřekročila.

Více informací k zápasu

Granada CF - SD Eibar 0:0

21.03.2015 22:00

Góly: -

Eibar uhrál na hřišti potápějící se Granady bezbrankovou remízu a ukončil děsivou osmizápasovou sérii porážek. Zápas mnoho krásy nepobral, ale o něco aktivnější byli domácí. Ani to ale na vítězství nestačilo a Granada tedy zůstává v sestupovém pásmu.

Obě mužstva pojala utkání jako čistokrevnou řež o sestup a od úvodu zápasu se hrálo od podlahy. Už v 11. minutě zajel domácí Pérez hodně nevybíravě do Añibarra a mohl být rád, že dostal jen žlutou kartu. První velká příležitost Granady přišla v 19. minutě. Po výborné přihrávce za obranu se ke střele z úhlu dostal Colunga, ztroskotal ale na dobře postaveném gólmanu Jiménezovi.

Dobrým pokusem se o sedm minut později prezentoval Piti, jenž po sklepnutí Córdoby vypálil tvrdou střelu z dvaadvaceti metrů a míč se jen těsně otřel kolem tyče. Zbytek poločasu už vyplnilo jen marné obléhání brány Basků, kteří evidentně přijeli do Andalusie betonovat.

Další nápor na hostující svatyni se valil krátce po změně stran. Nejprve se ale do ojedinělé útočné akce dostali hosté. Po laciné ztrátě míče v podání fotbalistů Levante se ke střele z poza vápna dostal Del Moral a tečovaná střela nadělal domácímu brankáři Olazabalovi značné potíže. Domácí odpověděli o minutu později, pálil z rychlého kontru Córdoba, jeho střelu ale srazil jeden z vracejících se obránců.

Eibar sahal po vedení v 59. minutě. Lara zahrával standardní situaci a na jeho pas si ve vápně Granady počkal Berjon. Osmadvacetiletý záložník ale se svou pohotovou hlavičkou neuspěl proti výbornému zákroku Jiméneze. V 63. minutě dostal k další střele Del Moral, balón ale opět pouze prosvištěl kolem tyče. Neujal se ani pokus domácího Márqueze o deset minut později a podobně skončil i platonický tlak Granady v poslední desetiminutovce. I přes velkou snahu si tak Granada připisuje jen jeden bod, pro hosty je při jejich herní mizérii jakýkoli bodový zisk darem z nebes.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Almería 2:1

21.03.2015 22:00

Góly: 9. Xabier Etxeita, 26. Mikel Rico - 47. Mikel Balenziaga (vl.)

Pozdní vzepjetí Athletiku z dolních pater ligové tabulky úspěšně pokračuje. Naposledy v sobotní večer zvládl klub z Bilbaa domácí zápas proti Almérii a díky výhře 2:1 může nadále živit naděje na kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy.

Nikdo z celé španělské ligy se netěší lepší výsledkové formě než Athletic. Baskové zvítězili ve všech posledních pěti kolech. Vzhledem k tomu, že Malaga v tentýž den prohrála na půdě Raya Vallecana, ztráta svěřenců Ernesta Valverdeho na sedmou příčku se tak ztenčila na pět bodů.

O prvenství nad Almérií se postarali přesnými zásahy Xabier Etxeitia a Mikel Rico hned v úvodní půlhodině. Byť si pak krátce po změně stran Mikel Balenziaga vstřelil vlastní gól, Almería se nikdy pořádně vytouženému vyrovnání nepřiblížila a zůstává nebezpečně namočená v sestupových vodách na šestnácté příčce a bude muset nervózně přihlížet, jak si ve zbytku osmadvacátého kola vedou její konkurenci. Andaluský klub čeká na vítězství již šest zápasů, a pokud se mu tuto černou sérii nepodaří brzy zlomit, čeká jej nezadržitelně pád do druhé ligy.

Domácím stačilo k průlomu bezbrankového skóre odehrát devět minut. Po Beňatově rohovém kopu vystoupal do vzduchu nejvýše Etxeitia a zabořil míč do sítě. Pět minut nato napálil Ibai Gomez břevno a rozjetý Athletic si v tu chvíli vytvářel jednu šanci za druhou. Další dvě se sice ještě s úspěchem nesetkaly, zato v šestadvacáté minutě se již tribuny na stadionu San Mamés mohly znovu radostně protáhnout v gólových oslavách.

Hostující brankář Julián Cuesta dokázal vyrazit centrovaný míč z pravé strany pouze na hranici pokutového území, kde stál připravený Mikel Rico. Ten si nejprve zpracoval míč na hrudi a pak přesnou ranou přehodil bezmocného Juliána na 2:0. V tu chvíli se zdálo, že Athletic rozjede přímo exhibiční zápas, ovšem Almería se dokázala dopracovat až k poločasové přestávce stále s "pouhým" dvoubrankovým mankem, přestože k dalším zásahům měli blízko Rico, Muniain (dvakrát), Guillermo i Williams.

Po změně stran tak přišlo nečekané zdramatizování zápasu. Hned v sedmačtyřicáté minutě totiž Wellington Silva poslal do šestnáctky domácích centr, který si nešťastně srazil do vlastní sítě Balenziaga. Tento gól byl pro Athletic pouze druhým inkasovaným za posledních šest utkání a Almería po něm viditelně pookřála. Přesto další šance ne a ne přijít, což vedlo k větším riskům v defenzivě, a tím i nebezpečných protiútocích baskického soupeře. Guillermo s Williamsem však selhali, a tak zůstával rozdíl skóre stále na ošidném jednom gólu.

Závěrečný tlak hostí otupilo vyloučení Frana Véleze za obdržené dvě žluté karty. Athletic si zkušeně pohlídal zisk dalších tří bodů a zdá se, že i z letošní sezony ještě pořád možná vytěží nadmíru úspěšný ročník.

Více informací k zápasu

Levante UD - Celta Vigo 0:1

21.03.2015 20:00

Góly: 86. Charles

Celta vybojovala na hřišti Levante cenné vítězství 1:0 a upevnila si své postavení ve středu tabulky. Jedinou branku zápasu střelil krátce před koncem střídající Charles. Levante po patnácté porážce v sezóně zůstává na sedmnácté pozici.

Hosté byli od počátku aktivnější. Už v 5. minutě se po rychlém protiútoku dostal ke střele z poza šestnáctky Santi Mina, gólman Mariño však míč s obtížemi vytlačil na rohový kop. Ani jedno mužstvo však nechtělo v úvodním dějsttví otevřít hru, Celta se obávala třetí porážky v řadě a pro zachraňující se Levante má každý bod cenu zlata. Útočné akce na obou stranách tak v průběhu poločasu ztratily přesnost a živo bylo ve Valencii až krátce před přestávkou. To hostující Orella napřáhl z osmnácti metrů a technickou střelou orazítkoval tyč!

Po změně stran pokračovala mírná převaha Galicijských. Za domácí se v dobrém světle ukazoval jen David Barral, který v průběhu druhé půle zkoušel pálit snad ze všech pozic. Levante nejspíš vyhovoval nerozhodný stav, a proto se domácí fotbalisté čím dál častěji uchylovali k soustavné defenzívě. Plán hrát na 0:0 se jim však rozplynul v 86. minutě. Hosté se po výborné kombinaci dostali až do vápna domácích a na hraně ofsajdu pohybující se Charles ve skluzu zasunul do branky nezištnou přihrávku Nolita - 0:1! Pro jednatřicetiletého Brazilce to byla třetí trefa v probíhajícím ročníku.

Hra Valencijských se sesypala jako domeček z karet a hosté mohli přidat ještě další branku v nastavení. Nolitovu gólovou střelu ale vychytal výborným zákrokem Mariño. Celta si ale i tak zaslouženě odváží z půdy Levante plný počet bodů a okupuje průběžnou devátou příčku, Levante se stále vznáší těsně nad sestupovou propastí

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Málaga CF 1:0

21.03.2015 18:00

Góly: 22. Gaël Kakuta

Výtečná domácí forma Raya Vallecana nebere konce. V osmadvacátém kole se o tom přesvědčila i Malaga, která z Madridu odjíždí s nepořízenou ve formě prohry 1:0. O jedinou branku utkání se postaral přesnou hlavičkou z první půle záložník Gael Kakuta. Hosté navíc závěr zápasu dohrávali v oslabení.

Francouzský ofenzivní křídelník, jenž v Rayu hostuje z londýnské Chelsea, se prosadil v průběhu úvodního poločasu a po zbytek utkání již domácí nepřipustili žádné větší komplikace, které by je mohly o nabyté vedení připravit. Situaci jim usnadnilo vyloučení Marcose Angeleriho, který postupně uviděl dvě žluté karty, a musel trávník opustit již čtvrthodinu před koncem.

Díky těsné výhře se Rayo posunulo znovu o něco blíže klíčové hranici čtyřiceti bodů, která v drtivé většině případů zajišťuje setrvání v nejvyšší ligové soutěži i pro další ročník. Vallecanu k jejímu dosažení schází pouhých pět bodů, což je s deseti koly do konce navýsost slibná pozice, abychom malý klub z madridského předměstí viděli v Primera División i čtvrtý rok po sobě. Malaga, která má ještě o devět bodů více, zůstává na sedmé příčce.

Hosté se mohli při vstupu do zápasu cítit sebevědomě, neboť v minulém kole si pohodlně poradili s Córdobou v poměru 2:0. Podle toho také vypadaly úvodní minuty, kdy útočník Juanmi prokličkoval až do pokutového území a připravil palebnou pozici pro Samú Castilleja. Brankář Cristian Álvarez si však s první pořádnou šancí před svou branou poradil na výbornou, zmenšil střelecký úhel a zvládl střelu zachytit.

Pak se ke slovu začali čím dál více dostávat i domácí. Nejprve si to z levého křídla namířil až k brance Tito, jehož rána se otřela o spoluhráče Raúla Baenu a skončila těsně vedle vzdálenější tyče. Rayo si tím alespoň ověřilo, že jeho sok je na levém kraji hřiště zranitelný, a právě odtamtud nakonec skórovalo.

Na začátku celé gólové akce Roberto Trashorras nalevo dobře zakombinoval s Albertem Buenem. Čerstvě sedmadvacetiletý historicky nejlepší střelec Vallecana si jistě chtěl gólově oslavit páteční narozeniny, ovšem tentokrát se spokojil s rolí asistenta. Po průniku do šestnáctky se Bueno rozhodl jemným obloučkem vybídnutou k zakončení na zadní tyči Kakutu, jenž navzdory své nevelké tělesné konstituci nezaváhal a překonal hlavou brankáře Kameniho.

Hned záhy přišel z pohledu domácích asi nejkritičtější moment utkání. Ricardo Horta totiž vpadl do pokutového území a předložil zprava míč nabíhajícímu Juanmimu, jenž jej hlavičkou sklepl pro Castilleja. Dvacetiletý mladíček však nedokázal své ráně dodat patřičnou razanci, a tak si brankář Álvarez mohl po relativně pohodlném zákroku oddychnout. Případný závěrečný tlak hostí vážně poznamenalo vyloučení Angeleriho za faul loktem na Buena, a tak si Rayo pohlídalo cenné domácí vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 2:0

21.03.2015 16:00

Góly: 3. Fernando Torres, 44. Tiago

Atlético Madrid zvládlo svůj cíl a porazilo madridské Getafe. Už po třech minutách se prosadil "El Niňo" Fernando Torres, na kterého ještě navázal Tiago. Ve druhém poločase už žádný gól nepadl, i když se oba týmy ještě snažily se změnou skóre něco udělat.

Atlético Madrid se muselo obejít bez své jedničky mezi třemi tyčemi, ale oslavovalo výkon Jana Oblaka z utkání Ligy mistrů. Oblak proto dostal další šanci zazářit a také dnes se mu vedlo, protože neinkasoval ani jednou. Ofenzívu Colchoneros dostali za úkol zkušený Fernando Torres a mladík Raul Jiménez. Do brány Getafe se opět postavila brankářská jistota v podobě Vicenteho Guaity, zatímco v útoku se měli pohybovat především Fredy Hinestroza a Alvaro Vazquez.

Už v první minutě o sobě dalo vědět Getafe, které díky Pedrovi Leonovi útočilo. Ten centrem z pravé strany hledal někoho ze svých spoluhráčů v šestnáctce, jenže včas byl venku z brány Oblak. Po faulu na Jiméneze dostalo Atlético šanci kopat standardní situaci a využilo ji bez problémů. Skvělý centr poslal do vápna Getafe Koke, který našel výtečně nabíhajícího Fernanda Torrese. Ikona Atlética se hlavičkou nemýlila a poslala domácí výběr do vedení - 1:0.

Aktivní Atlético mohlo přidat druhou branku jen o chvíli později, když se Koke krásně dostal do středu šestnáctky a následně vypálil. Jeho projektil ale orazítkoval tyč brankáře Guaity! O chvíli později Koke poslal do šestnáctky nadýchaný centr, na něhož si naběhl Tiago. Ten si míč rychle zpracoval a vypálil, ale mířil mimo tři tyče. Do další šance se dostával mladík Raul Jiménez, ale jeho rána mířila nakonec těsně vedle!

Až po pětadvaceti minutách poprvé zahrozili hosté. Sarabia přešel přes tři obránce a dostal se až do vápna, ale tam zmatkoval a nezakončil přesně. Nakonec jen trefil hráče před sebou. Hosté v tuto chvíli byli trochu aktivnější než domácí. Na cent Diega Castra si naběhl Vazquez, jenž se pokoušel přehodit povedeným pokusem Jana Oblaka, ale mladý brankář skvěle zasáhl a zlikvidoval šanci protivníka. Atlético bylo mírně aktivnější ke konci první půle a podle očekávání za to sklidilo své ovoce. Na rohový kop si naskočil Gabi, ale jeho pokus vyrazila obrana Getafe z brankové čáry!

Minutu před koncem už se ale domácí ochozy dočkaly vytouženého pojišťovacího gólu. Skvělý exekutor standardních situací jménem Koke poslal do vápna další skvělý centr. Ten v pokutovém území ještě tečoval Jiménez na Tiaga Mendese, který číhal na zadní tyči. Pro portugalského záložníka už nebyl problém hlavičkovat do prázdné brány - 2:0.

Několik minut po změně stran se nic nedělo a v 55. minutě se to snažil napravit střelec druhého gólu. Tiago se dostal do skvělé šance, ale nakonec jeho akci zastavil ofsajdový praporek. O chvíli později se Leon pokusil zakončit, ale jeho střela nebyla vůbec dobrá a mířila hodně mimo tři tyče. Dvacet minut před koncem si s míčem u nohy troufl na skvělou ránu Escudero, ale na svém místě byl dnes velmi pozorný Jan Oblak, který vytáhl skvělý zákrok a zachránil svůj celek před inkasováním.

Deset minut před koncem mohl přidat druhou ránu Fernando Torres, který si naběhl do vápna a dostal v něm skvělý centr, ale zamířil mimo tři tyče! Hodně smolné utkání prožil Karim Yoda, který se dostal na hřiště patnáct minut před koncem, ale po pobytu čítajícím snad 10 minut se zranil a musel být střídán.

Více informací k zápasu

Elche CF - Valencia CF 0:4

20.03.2015 20:45

Góly: 44. André Gomes, 57. Paco Alcácer, 71. Enzo Roco (vl.), 90. Nicolás Otamendi

Spanilá jízda Valencie za Ligou mistrů pokračuje i osmadvacátým kolem. V páteční předehrávce totiž svěřenci kouče Nuna rozdrtili v lokálním derby Elche na jeho vlastní půdě v poměru 4:0 a pojistili si třetí místo v tabulce.

O góly hostí se postarali postupně André Gomes, Paco Alcácer, Enzo Roco, jenž si vstřelil vlastní gól, a debakl Elche dokonal Nicolás Otamendi. Pro jednadvacetiletého Alcácera šlo o sedmý zásah sezony a bude zajímavé sledovat, kolik jich ještě do jejího konce stihne přidat. Určitou motivací pro něj může být i opominutí v aktuální nominaci španělského národního týmu.

Valencijští prohráli v posledních devíti kolech pouze jedinkrát, což následně s Elche podle očekávání ještě vylepšili. Od počátku nebylo pochyb o tom, kdo si přijel pro všechny body, hned v úvodních minutách Otamendi zahodil dvě slibné šance. První hlavičku stopera Valencie chytil brankář Tytoń, druhý Argentincův pokus letěl jen vedle. Přesto to hosty dlouho mrzet nemuselo, neboť aktivní Pablo Piatti ještě do poločasu našel přesným centrem Sofiana Feghouliho, jehož rána se odrazila přímo k nohám Gomese, a záložník Valencie se zblízka nemýlil.

Po změně stran se autor úvodního gólu proměnil v nahrávače, když z pravé strany hřiště napálil do pokutového území jedovatý centr, který akrobaticky z několika metrů zavěsil do sítě Paco Alcácer. Pak se ke slovu dostal znovu Feghouli, jenž napoprvé ještě gólovou šanci neproměnil, avšak záhy vše odčinil. Díky dobrému průniku po pravém kraji hřiště se alžírský reprezentant mohl odhodlat k dalšímu vydařenému centru, který si domácí bek Roco ve skluzu nešťastně srazil do vlastní sítě.

Ve zbytku již rozhodnutého zápasu si několik šancí na zkorigování výsledku vypracovalo i Elche, ovšem žádnou z příležitostí se jim nakonec využít nepodařilo. Valencie naopak byla i nadále při chuti a vylepšila konečné skóre na čtyřgólový rozdíl, když v nastaveném čase naskočil na Piattiho rohový kop Otamendi a hlavičkou dokonal jasnou výhru hostí. Ti nyní drží na čtvrté Atlético Madrid čtyřbodový náskok, byť obhájce ligového titulu má stále zápas tohoto kola před sebou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28222480:1768
2.Real Madrid28211678:2664
3.Valencia CF28186452:2260
4.Atlético Madrid28185553:2359
5.Sevilla FC28174751:3355
6.Villarreal CF28147743:2649
7.Málaga CF281351031:3144
8.Athletic Bilbao281161127:3339
9.Real Sociedad28991033:3736
10.Celta Vigo28981129:3135
11.Rayo Vallecano281121533:5035
12.Espanyol Barcelona28971232:3734
13.Getafe CF28851524:3929
14.SD Eibar28771426:3828
15.Elche CF28761523:5227
16.Deportivo La Coruña28681423:4426
17.Levante UD28671523:5225
18.Granada CF284111318:4323
19.UD Almería28671523:4222
20.Córdoba CF28391620:4618
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Přidat komentář
Aldeano

Aldeano

22.03.2015 23:10

Nečekal jsem, že Real takhle Barcu přejede. Ještě k tomu venku

Reagovat
smazaný uživatel

Sibila, jak sa dari ? jak sa ma nostradamus?

Reagovat
blaugrana

Tabletky si dneska užil všetky?

Reagovat
Mrvinho

Ještě ho nechte, buď ho čeká věčná sláva a samotný Olymp, nebo hanba a zatracení po kterém bude následovat nevyhnutelná změna nicku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi chtel napsat 'cekal jsem ....', protoze takto ten tvuj prispevek nedava smysl.

Reagovat
Aldeano

To byl kolotoč. Škoda těch zahozených šancí. A také druhého poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

si vedel

Reagovat
Detektiv

Njn... shit happens

Reagovat
pawelFCB

Valencia rád jí zase vidím v top 3,zaslouží si to.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Valencia Ta LM už vyjde. Obligátní otázka, jak to vypadá se stavbou stadionu?

Naposledy jsem četl toto: http://www.estadiosdeespana.com/posts/valencia-nou-mestalla/

Ona je opravdu možnost, že se nakonec přestaví Mestalla?

Reagovat
-Kopy-

vypadá to dobře a v roce 2019 by měla bejt hotova na 100. výročí klubu

Reagovat
Aldeano

To jsem si právě přečetl, že se tak vyjádřil Peter Lim. Ale je možnost, že se nedostaví Nou Mestalla?

Reagovat
-Kopy-

nemyslím si

Reagovat
Aldeano

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem sa púšťat do debaty o čom moc neviem, ale stara Mestalla sa už nedá prestavať alebo rekonštruovať nijako. Ona sa v poslednom období dosť prerobila, napriek tomu, že je to skvelý štadion, je to stará chajde, hned vedľa ulice, vedľa sú bodovy, neni miesto na parkovanie, tribúny sú veľmi blízko ploche, štrmé atd, tam podľa mna neni čo prestavovať.

Reagovat
Woyta

On je problémem pro přestavbu i azbest, použitý ve vystavěné velké tribuně, viz. článek:

http://valenciacf.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=626:odrazuje-jedna-z-tribun-potencionalni-kupce-mestally&catid=2:hlavni&Itemid=13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Jo, to jo. Jen, že z toho článku jsem to pochopil, že je možnost začít stavět znovu. Ale díky

Reagovat
Woyta

No teoreticky je tam ta možnost je. Ale kdysi byl úmysl prodat stadion, ať si s ním pak kupce dělá co chce (zbourala by se Mestalla a využily pozemky nějak jinak). Ať tak či tak, ten azbest jsou komplikace pro jakékoliv zásadnější stavební práce.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Na aktuálnom štadióne sa menili niekedy v posledných rokoch stoličky tuším?

Reagovat
-Kopy-

Nejlepší výkon venku letos, velká pochvala hráčům, trenérům i fanouškům, kterých přijelo hodně.

Tak můžu znova napsat z posledních 15 zápasů 1 prohra, z posledních 7 zápasů 6 výher a 1 remíza, to je paráda...loni jsme měli 49 bodů na konci, teď máme 60 a ještě zbývá 10 kol

Všichni dneska hráli výborně, takže ani nemusim chválit jmenovitě, protože bych akorát opsal sestavu

Škoda repre pauzy, snad nás nezabrzdí. Díky hoši, AMUNT !

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně Negredo? očekával sem od něj teda větší gólovou nálož

Reagovat
QooBo

Niečo ako Soldado v Tottenhame ... bojuje, maká, herne slušné ale gólovo hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo ale právě že Negredovi se jak v PD tak v PL fakt dařilo, vždycky si splnil tu svojí kvótu aspoň 10 gólu za sezónu...takže spíš nezůstane?

Reagovat
QooBo

Pokiaľ dáme LM, tak nemáme na výber a budeme ho musieť vykúpiť za 30m

Reagovat
smazaný uživatel

výkupka je 30m éček jo? to by na něm City ještě vydělalo...ale zas já mu docela věřím, on v sobě ten zabijáckej instinkt má...ale zas 30 mega je na vás netopýry dost

Reagovat
smazaný uživatel

30 milionov za 30 ročného hráča ? šialenstvo . to radšej kúpiť nového mladšieho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, taky mi to přijde přepálený

Reagovat
-Kopy-

nechápu jak to mohli takhle dohodnout

Reagovat
Aldeano

Vedení nepočítalo s LM?

Reagovat
QooBo

Buď to alebo v tom totálnom zmätku minútu pred koncom prestupového okna (kedy sa to vybavovalo) si neuvedomili aká to je šialenosť

Reagovat
aurelio

Skôr sa počítalo s tým, že dá 25 gólov a zaplatí sa "sám". Škoda toho zranenia, herne je veľmi dobrý a tie góly snáď prídu. Povedal by som, že prídu určite, ale Soldado a Torres čakajú ešte doteraz.

Reagovat
QooBo

Herne je to fajn aj keď stále sa nemôžem zbaviť pocitu, že neskutočne stratil rýchlosť a ľahkosť oproti tomu keď bol Seville či City ... asi je to tým dlhým zranením ... teraz miestami pôsobí ako taký neohrabaný tank

Reagovat
-Kopy-

nehraje špatně ale chyběj ty góly no, šancí pár nedal, nějaká ta smůla a finálky od spoluhráčů nic moc, takže to má těžký no....

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná otázka jako na kolegu - takže to vypadá, že si ho neponecháte? Já čekal, že to bude jasná number 1 do vašeho útoku, zabiják typu Villa/Soldado ale asi mu hodně uškodilo to zranění (?)

Reagovat
-Kopy-

jo uškodilo, neměl letní přípravu a je to na něm znát

Reagovat
smazaný uživatel

No v každým případě palec nahoru pro vás kdo by to čekal, že budete v týhle části před Atléticem, v těsným závěsu za TOP2

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda konečně opravdu přesvědčivý výkon. Pacův gól byl perfektní Teď už jen aby Atletico znovu ztratilo body

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
arsavin

Valencie by mohla třeba skončit i druhá

Reagovat
Ángel di María 22

Vale, to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výkon. Bavil jsem se.

Oblak - 7

Juanfran - 6

Gimenez - 7

Godin - 8

Gamez - 7

Tiago - 7

Gabi - 6

Koke - 8

Arda - 6

Jimenez - 6

Torres - 7

(Griezmann) - 5

(Cani) - nehodnocen

(Mario Suarez) - nehodnocen

Simeone - 7, Caniho mohl pustit na hřiště dříve.

Diváci - 9 (cca 39000, ale atmosféra navázala na tu úterní z LM)

Rozhodčí - 8

Yoda snad bude v pořádku!

Reagovat
Phillipinho

Zapas jsem nevidel, ale podle toho, co jsem cetl a co ostatne pises i ty, tak Oblak, Torres ci Jimenez zahrali velmi slusne. Oblakovi drzim palce, aby svoji sanci chytil za pacesy a presvedcil Chola. A Jimenez se taky zlepsuje, doufam, ze bude hrat pravidelneji, ma na to

Reagovat
CubONE

Ja neviem, ale v utorok na tej LM mi prislo na Calderone dost ticho, az na jeden dva choraly a pokial tam Cholo parkrat nezamaval rukami.

Reagovat
Spalovač šancí

Ty jsi přímo na zápasech, že hodnotíš i atmosféru?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bydlím tam už půl roku. Bydlím blízko Olympijského stadionu.

Reagovat
Spalovač šancí

A kolik stojí permice?

Reagovat
smazaný uživatel

Jimenezovi by som dal aj 8, inak tvoje hodnotenie sedí.

Reagovat
ADM

Mám rád hráčov, čo nechajú svoje telo začínajúcim tatérom. Torres

Reagovat
Radikal

Fernando Torres

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS RAYITO!

prezdržovali sme sa k výhre 1:0 aj keď Malaga bola viac-menej neškodná a my sme prvý raz hrali nejakú "údržbu" potešil Adrián v základe

Mojica je povolaný do kolumbijskej repre

Manucho je frajer

https://pbs.twimg.com/media/CAqCevTWoAA_IIR.jpg

škoda zranenia Lea, snáď zavolá Saballsa z béčka už som na neho zvedavý

Reagovat
santini

aj Celta vyhrala môžeme si gratulovať.. dva sympatické španielske celky kráčajú bok po boku k pohodovému ukončeniu sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy ste opäť predviedli v útoku slušnú komédiu

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR! Nudnej a nesympatickej tym uhaluzil uz treti vyhru během deseti dní (nutno podotknout ze při skore 7:2). Proc maj furt ty zakerny mrdky takovy stesti? Vzdyt Villarreal hraje nejhezčí fotbal, fotbal fakt nema logiku.

A bude to jeste horsi!

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si si to priznal Sympaticke

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvoj komentar alebo si len citoval nejakeho neprajnika FCS?

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na ten hype okolo Villarrealu a hejt na Sevillu

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal je mužstvo tragedov. Nech hraju ako hraju, silneho supera nedokážu potrápiť,nad okrem realu nikoho tuto sezonu nedokazali. Bodaj by ani do europy nešli. Radšej by som tam videl Malagu

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec je hype okolo Villarrealu ale priať si miesto nich Malagu?

Reagovat
Phillipinho

Malaga na EL nema...

Reagovat
Phillipinho

navic je do konce sezony preskoci Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci Malaga na el nema, ale jednak je to vacsie mesto a ked vidim to prazdne bublikum na El madrigal, tak som znechuteny

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pravda, skôr by som si prial Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

a Rayito by si už taky zasloužilo po 15ti letech nakouknout do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

v Európe hanbu nerobíme, akurát by sme vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

silneho supera nedokážu potrápiť OK

Reagovat
smazaný uživatel

my sme ich poľahky zdolali, takže nie nevedia potrápiť silného súpera

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím, Villarreal hraje letos dobře, ale jen dobře, chybí tomu něco "navíc", chybělo to v EL a chybí to i v lize, k čemu ti je, že odehraješ 4 slušný zápasy proti dvěma gigantům, vyhraješ na hřišti Atletica a stejně seš takřka mimo boj o LM? K čemu ti je, že tu pár hňupů napíše jak je svět nespravedlivej, jak hraješ krásnej fotbal (bez efektivity) a že Sevilla si to nezasloužila, kurva kdyby se to tomu aspoň blížilo, že jí porazej, ale dvakrát doma o dva góly, v odvetě venku - nulový. Je super, že máš oba první poločasy doma tutovky, ale opět - k čemu ti to je, když nemáš hráče nebo kvalitu na to je dotáhnout? Opět k hovnu. A to je ten rozdíl mezi Villarrealem a Sevillou, to jsou ty rozdílový hráči, kterých má třeba ta Sevilla, Atletico nebo Valencia daleko víc, přijde mi že to totiž ve Villarrealu stojí až moc na Viettovi... Ale zpět k tomu s čím nesouhlasím, Ponorka do tý EL patří, ale to je její maximum podle mě, výš jít (zatím) nemůže, i když Marcelino a celej koncept klubu od postupu z druhý ligy je podle mě nastartovanej tím správným směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to myslel zo srandy, ale tak v podstate máš pravdu

akurát Villarreal to mal dobre naštartované aj pred vypadnutím, pritom káder mali určite lepší ako celá spodná časť tabuľky... toto ich môže postihnúť znovu

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem na tom sakra špatně, že nepoznám ironii od starýho známýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

? Tragédov? Veď hrali vcelku vyrovnané partie s Barcou aj Realom a herne zničili Sevillu 3krát po sebe....áno výsledky zatiaĽ niesú, ale čo nie je časom môže byť. Idú si svojou cestou a to je pre mňa fantastické, moc sympatický klub a tréner

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam stvárala Cordóba?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí měl poněkud přísnější metr ze začátku, čímž je dost rozhodil a pak už to nezvládali, navíc když projeli i to svý vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Real podla mna zatial o niečo málo lepší. Ten gol Balea nakonec bol mierny ofside

Reagovat
fenixLFC

barcelona suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara nakopat do prdele za to floutkovství hráč zápasu jednoznačně Piqué!

Modrič dnes opět fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by slušela víc. Ztráta 4 body no.. bude to zajímavý.

Reagovat
Jacks11

Jaká remíza ty šašku? Druhou půli si realek ani nečuchl

Reagovat
migwel

stejně jako Mesi ten se dokáže prosadit jen z penalty (a tu ještě musí kopat několikrát než ji promění), nebo po vyloučení protihráčů... jinak je to tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu snad ani neni co říci. možná si zkusit pustit nějaký zápas z poslední doby. reakcí na celkem zbytečný komentář napíšeš takovou blbost

Reagovat
zelda

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mrvinho

Třeba 2:2, nebo 3:3.. jak chceš. První zas Barca tak co tu nacvičuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

necuchli ?.. Benzema tam mal tutovku a do golu Suareza bola Barca nulova

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ukazalo sa ze Real na to ma ale psychicky su momentalne neni dost silny.. tie posledne vysledky ich poznacili.. ale navrat Modrica atd im pomoze

Reagovat
Aldeano

Pokud James posadí Balea, tak pomůže hlavně návrat Jamese. A on jediný na to má cenovku.

Reagovat
smazaný uživatel

posadi Isca a vsetko sa super vyriesi .

Reagovat
Aldeano

V tom případě budu věřit v to, že bude hrát jen proto, aby se v létě lépe prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no bol to zapas 2 tvari.. pred golom na 2:1 bol lepsi Real a mal kopu sanci.. ale Barca tradicne vytazila z minima maximum a Real uz sa nespametal.. Barca to ma vo vlastnych rukach ale este nic nie je rozhodnute

Reagovat
Aldeano

Tenhle zápas prohrát je obrovská škoda. Ale v titul stále věřím. První poločas byl parádní. Carlo to přečetl dobře. Celá záloha je válcovala. Luka,Benz, Marcelo a Cris skvěle. Bale je příšerný. To je něco strašného. Bylo to dobře rozehranné, ale to už je teď jedno. Plno šancí. Od odchodu Mourinha jsou ty Clásica výborná. Gratulace Barce.

Reagovat
el Principito

Reagovat
dantetomas

Bale by mohol robiť akurát tak kameramana na čiare... tam by svoju rýchlosť uplatnil a kombinovať by nemusel

Reagovat
dextroza_m

Tak jako prvni vec bych zminil naprosto tragicky prvni polocas, kdy nas jen brutalni hrubka rozhodciho zachranila od druheho golu, nicmene za vykon v druhem polocase jsme si zaslouzili alespon remizu. At se na me nikdo nezlobi, ale Real si ten bod taky zaslouzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to offside bol.

Reagovat
LAM

Byl tam ofsajd CR

Reagovat
dextroza_m

Kde vole? Nic tam nebylo, pocitam, ze kamery a zabery mame stejne.. Ja cumel na sky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tom zábere zhora to bolo pekne vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Real v druhej polovici prvého polčasu a na začiatku druhého lepší. Po Suarezovom góle sme mali viac priestoru a podľa mňa sme boli lepší.

3 body doma, Neymar ma skoro zabil tým zahadzovaním..

Nakročené máme dobre, už to len nepokaziť.

Reagovat
Robbie

hnus, tento zápas prohrál hlavně Ancelotti, tím že dnes neměl nastoupit Bale, ale Lucas Silva do středu a hrát 4-4-2, jenže ten Italskej tragéd toho Walskýho debila musí tam furt cpát, prodal bych ho i zadarmo, já na tyhle dva už nemám nervy

Reagovat
LAM

První poločas velmi špatnej,ale druhej už zlepšení.Messi zahrál druhej fakt parádně,ale Neymar mohl zas dávat snad tři goly Tohle musí zlepšit.Bylo i vidět jak zálohu hned zvedl Sergio.

Od nás dneska nejlepší asi Bravo,Pique,Messi a Suarez.

Z Realu Marcelo a Benzema.

EC PRO NÁS KU.VA

Real za ty kecy po půlky sezony tohle hozně přeju.

Reagovat
LAM

Jinak tu nikdo nezmínil klasickej bazen od CR

Reagovat
Aldeano

Vždyť dostal zaslouženě žlutou. Mimochodem rozhodčí dnes dobrý.

Reagovat
LAM

Jojo.Po dlouhý době

Reagovat
loki5

Souhlas. Takhle se to má pískat. Oni hráči mají snahu se válet stále a když jim to nepískne pak prostě chybí ve hře. Trochu anglický styl a dobrý návod pro ostatní.

Reagovat
loki5

Dostal za něj hned žlutku takže v pořádku. Kéž by to byl trend pro všechny simulanty (Alba s Neymarem by občas taky nějakou potřebovali).

Reagovat
Mrvinho

Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa z Realu páčili aj Isco a Modric.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říct.. Výsledek asi podle očekávání, ale zápas to byl spíš remízový, každopádně Barca konečně vyhrála bez uměle přisouděných penalt a červených, takže gratulace k výhře, Každopádně věřím, že i po tomhle výsledku nic rozhodnuto není. K našemu výkonu: Až na tragédii jménem Bale, docela pěkný výkon, možná chybělo i trochu štěstí, opět hloupý gól z rohu. Každopádně Real dnes ukázal docela pěkný návod Paříži jak uhlídat údajně božského Messiho. A Real jde nahoru, přece jen, když to porovnáme se zápasem s Atlety, nebo Schalke je vidět progres. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Z rohu?

Reagovat
LAM

Ale i tak že Messiho hlídali jak blázen vytvořil 3 golovky.Největší problém je teď Neymarkterej nedá gol z ničeho

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mi prisel hodne otravenej a bez snahy ale i presto to druhy polocas hodne tahnul a uklidnoval a skoda ze je ted utok tak neproduktivni

Reagovat
LAM

Taky teď hrál pořád a v tejdnu jsme hráli s City,což vysvětluje ten slabší rozjezd.Ve druhym poločase byl skvělej,ale Neymar

Reagovat
ADM

Bodaj by nie ked nám neexistovala záloha 40minut a k nemu sa nedostala lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas lepsi Real, druhy jednoznacne Barca. Neymar se trapi...

1. Suarez

2. Pique

3. Messi

Za Real,

1. Marcelo

2. CR7

3. Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci 7/10.

Reagovat
kiwwi

rozhodca 9/10

Reagovat
Ed_Hazard

8/10 ....nech sa nehádate a dokonca to je aj odpovedajúce hodnotenie

Reagovat
smazaný uživatel

co posoudil spatne?

Reagovat
C-M@ster

Ronaldo měl jít ven a dost faulů tam nepískl... hlavně teda v 2. halfu na hráče Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

pepe mohl mít taky 2 žluté

Reagovat
Ed_Hazard

silné konšpiračky, netuším prečo mal ísť Pepe von, a duplom Ronaldo....za ten dive či čo tvl?

na druhej strane Iniesta 2xred za lokeť na Ramos, takisto kludne za faul na Carvajala, pritom nedostal ani žltú....to nespomeniete katalánsko sa prepadá čím dalej hlbšie do sračiek a spolu s ním aj časť jeho ultraretardovaných fans keby ste mali aspoň trocha objektivity preboha

Reagovat
asskicker

Ultraretard si ale ty

2 redka pre Iniestu

CR mal ist von za druhu zltu pri dohravani suboja s Mascheranom, Neymar bol zatiahnuty za dres ked siel sam, to by bola druha zlta pre Arbelou(?).

Inak si aj slepy saso? Iniesta dostal zltu v 65.

Real sa dostava stale hlbsie do sraciek, najprv naskok 4 bodov, teraz strata

Kde je teda tvoja objektivita, teda aspon kusok preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybeni bylo na obou stranach, cervenou to ale zavanelo pri neodpiskanem faulu na Neymara... Sice sel chapec na zem lechce, ale i Ray Hudson ve studiu priznal, ze to bylo na kartu...

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
dextroza_m

Ten nas druhy gol byl z niceho..asi musime hrat bez sanci a davat takove goly:-) jelikoz co pan nedame... Jo a Ney dnes dve brutal sola, ten kluk to v sobe proste ma.

Reagovat
bayern987

Marcelo na 3, Místo Isca Benzema.

Reagovat
LAM

Cr nehrál nic moc.Ve druhym poločase úplně zmizel.Místo něj tam musí bejt Benzema kterej byl nejnebezpečnější

Reagovat
kiwwi

https://www.facebook.com/SquawkaFootball/photos/a.230349613737857.42591.123548937751259/666027066836774/?type=1&theater

dufam ze Realu s nim prejde trpezlivost a budu ochotni pustit ho za rozumnu cenu

Reagovat
Aldeano

ADM a DDG?

Reagovat
Kenneth

Neuveritelny. Zkurveny vlasaty drevak. Menil bych hned za AdM.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Aldeano

Kdo má vědět, jak se to v té Anglii hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

To je rugby?

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by dělat receivera v americkým fotbalu

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ddg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

invisiBALE

Reagovat
C-M@ster

Tak on hráč je to dobrej, jen v Realu to s ním neumí...

Reagovat
Kenneth

Jo tak neumi..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Free_player

kvalitně utracených 80 mega ....

Reagovat
smazaný uživatel

myslis 100 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všichni si jdou podat po zápase ruku a Ronaldo jako první rychle do šatny jako vždy když prohraje v clásicu. Egocentrický debil, absolutně neumí prohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je nejlepší, protože neumí prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas má poločasy dva... a když se dá jedna a jedna dohromady, nedá se nenapsat, že výhra zasloužená.

Barca druhý poločas je ta Barca, kterou tolik miluji a která mi svým neproměňováním šancí krásně zvedá tlak Ronaldo kromě branky nepředvedl nic, Bale kromě uklouznutí na míči už vůbec nic a Neymar si jede pořád tu svou, kdy se mu nechce a pak je v několika golovkách, jenže.... gol nikde. Messi byl druhý poločas skvělý a to co celému týmu nešlo v poločase prvním, fungovalo téměř dokonale v poločase druhém.

Já jsem spokojen a nejvíce mě potěšil Mathieu, protože jsem v něm viděl Puyolův zápal dnes

No a samozřejmě fenomenální Pique, ale body dolů pro Neymara, který se pokaždé už při letu kouká na rozhodčího a nebojuje na krev, jak bojoval v začátcích, kde když něco zkazil, hned se to snažil napravit. Stejně tak pro Mascherana za to jeho kdo ví co s Ronaldem a Carvajalem. Ronaldo a Pepe je samozřejmě kapitola sama pro sebe, ale do mrtvol se nekope

Rozhodčí palec nahoru. Těžký zápas v těžké atmosféře a nějaké malé chybky nijak nesnižují jeho výkon na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar sa v poslednom období herne trápi, občas mu niečo vyjde, ale viac toho pokazí a hlavne ten prístup nie je vôbec dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

inak aspon pozitivum ze v pripade rovnosti bodov je Real prvy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco..

Reagovat
smazaný uživatel

jsem slyšel, že Cr je spokojený..už ztrácí na Lea jen jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy relu pravidelně nesleduju ale chci se vážně zeptat jak často je Bale střídaný během hry? to že teď nemá formu je jedna věc, ale dneska byl vyloženě na střídání už o poločase a pro mě z neznámýho důvodu dohrál. pro barcu samozřejmě dobře že hrála téměř proti deseti. to má carlo nějaký zákaz ho stahovat?

Reagovat
smazaný uživatel

On je marnej celou sezonu, ale Carlo řekl, že pokud bude zdravý tak bude hrát každý match 90 minut a zatím si stojí. Ikdyž je na hřiští ta waleska parodie sebezoufalejší

Reagovat
Switchback

Remíza by slušela zápasu víc, Real lepší první poločas a Barca druhej ... Rozhodčí dnes super, akorát bych asi offsajd Ronalda nepísknul plus nějaký výhrady k faulům atd. ale jinak super ... Neymar navazuje na pálení šancí z předchozích zápasů, Messi byl výbornej až druhej poločas ... jinak Bravo a maskot podrželi oba týmy, Ronaldo a Neymar si opět nedopustili svoje ... nejvíc se mi dnes líbil Benzín, Pique,Bravo, Messi a Marcelo ... čtyry body na čele, je to fajn

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Switchback

neodpustili

Reagovat
smazaný uživatel

On je marnej celou sezonu, ale Carlo řekl, že pokud bude zdravý tak bude hrát každý match 90 minut a zatím si stojí. Ikdyž je na hřiští ta waleska parodie sebezoufalejší

Reagovat
smazaný uživatel

sorry o řádek výš...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis!!!

První půli byl lepší Real, hlavně takticky... a Modrič je jedinej hráč, kterýho Realu závidím.

Po gólu Luise začala Barca skvěle makat dozadu a s tím měl Real obrovské problémy, protože zatímco Barca umí do plných i brejky, Real do konsolidované obrany neumí... a taky se mi zdálo, že hráči Realu odešli fyzicky, přitom měli celej týden odpočinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano
Reagovat
LAM

jj bylo to pak vidět.Nevim co tu všichni řešili

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 minut bylo Barcelony, pak asi pětiminutovka Realu, kdy si vytvořili šanci CR7 (břevno). Pak taková pasáž, kdy se nedělo nic zásadního a po gólu Barcelony byl Real lepší, resp. určitě nebezpečnější. Druhý poločas byl v režii Barcelony, hlavně po deseti minutách, kdy dali gól. Nejlepší byli Pique, Messi, Modrič, Marcelo. První poločas hrozný Neymar, ale zvedl se a druhej poločas je slušně větral, akorát má poslední zápasy smůlu v koncovce. Bale hrůza jako obvykle...jinak Piqué hraje vážně výborně už delší dobu, zase top.

https://www.youtube.com/watch?v=CanquKJjuMM

tady je offside z toho prvního poločasu.

Reagovat
Detektiv

Barca v prvni puli tragicka... real mel dat tak 3 goly a bylo by hotovo...v druhe puli barca jasne lepsi... neymar zase zazdil 2 golovky... Luisito rozhodl! Jsem spokojeny jo a rozhodci solidni vykon

Reagovat
LAM

Zase kdyby dal Neymar na 2:0 s tý megašance před golem Realu,taki to taky bylo v poho

Reagovat
smazaný uživatel

No to súhlas...keby dal, mohlo to byť v suchom tričku.

Reagovat
Detektiv

No to sice jo ale bohuzel ma momentalne spatnou formu...me pripadalo ze v prvni puli hrajem (a to jsme taky hrali) bez zalohy v tom nas real fakt dost valcoval...

Reagovat
LAM

Bez Sergia v záloze to nefunguje.Masch.je sice dobrej rozbíječ,ale není tam takový propojení obrany a útoky.Teď se Sergio vrátil a můžem hrát zas s lepší zálohou.

Reagovat
Detektiv

Od zacatku tam mel dat xaviho misto iniesty...on by tu zalohu uklidnil. A mas pravdu po prichodu Sergia to bylo daleko lepsi...

Reagovat
dextroza_m

Takiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

ale keby dal Ronaldo na 1:0 pred tym golom Barcy tak to mohlo byt tiez ine..

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebyla gólovka. Tam nemohl udělat nic jiného a jít to směr brána, Bravo to v pohodě chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, mohl udělat kličku a dát to do prázdné

Reagovat
smazaný uživatel

A to si rikas "chytry"..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mohl Ronaldo udělat pro to, aby to byl gól? Jinak to nešlo a jít to níže, tedy pod břevno, šlo by to Bravovi přímo do ruk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle vikend holt vyhravalo zlo...

chelsea, manutd, milan, juve atd...

no jeste neni konec, snad uz to klukum doslo!

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=56w3p08ygZU

Kolikrát to on letos na tu penaltu už zkoušel?

Reagovat
Detektiv

Hrac jeho kalibru...

Reagovat
Aldeano

A dnes to zkoušel, jak začátečník Lafata...

Reagovat
Spalovač šancí

Docela slušný fotbal, navíc skoro bez klasických simulací, provokací, atd. Takže se na konci zápasu mohly oprávněně radovat oba tábory. Barcelona z vítězství a Ronaldo z toho, že dal o gól více než Messi.

Reagovat
kiwwi

"skoro bez klasických simulací, provokací, atd."

coze? co to mate za standardy?

Reagovat
Spalovač šancí

viz níže u hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

vela spravilo to, že rozhodca to zvládol docela bravúrne na pomery v europe

Reagovat
Ed_Hazard

"skoro bez klasických simulací, provokací, atd."

že ty si to počúval z rádia so španielským komentárom?

Reagovat
Spalovač šancí

Na poměry španělské ligy a především na poměry clasica to bylo dnes opravdu v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Soory ale toto El Clasico patrilo edzi najlepšie. Ten zápas si pozrem ešte raz, lebo stalo sa toho tak veľ a, že ťažko je niečo neokomentovať, vrátane kométy z Walesu až po čance barcy, neprihratie prihratie, zahodenie, prestrelenie, facku, atd.. dosť ma šokovali striedania ANcelotiho to sa bude ešte dlho rozoberať a bude to témy nasledujúcich dní, tiež to vyzerá tak, že zo strany realu príde po sezone opäť k veľkým ofenzívnym nákupom , lebo proste... šak viete čo...

Reagovat
smazaný uživatel

Luisík

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
hntlyl
Reagovat
smazaný uživatel

red devils

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze iniesta ma proste dobre renome u protihracu i rozhodcich. kdyby to stejne udelal treba maschrano tak by mozna sel. jinak ronaldo a carvajal chteli maschranovi vydloudnout oko, nebo co to bylo?

Reagovat
hntlyl

Ještě měl teda žlutit Rakitiće, ale jinak překvapivě dobrý výkon.

https://www.youtube.com/watch?v=rap5zfq5k4M

Reagovat
C-M@ster

Já bych dal distanc jak Ronaldovi, tak Mascheranovi...

Aspoň ho to válení po zemi a chytání se za obličej omrzí...

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=tE--d39Do88

Jsem si ani nevšiml.Ale ani se nedivim když mi pořád první poločas blbl stream

Reagovat
drussbarb

No teda! Diskuzi jsem zatím nečetl, ale předtím, než se na ni vrhnu, napíšu svůj názor neovlivněný zdejšími odborníky a za trest jej šoupnu do preview i do souhrnu.

Musím jednoznačně napsat, že si podle mne Real zasloužil MINIMÁLNĚ remízu. Ano, v poslední půlhodině měla Barca hodně šancí, ale do branky Luisita nás Real docela výrazně přehrával. U konce prvního poločasu jsem se přistihl, že se klepu o remízu, Real byl neskutečně nebezpečný. Rozhodčí zápas zvládl slušně (respekt za žlutou pro CR7 za dive), ale mám pocit, že Real neměl dohrát v plném počtu. Jo a hodně se mi nelíbilo, že jsem místo jucháním nad vedením 2:0 (Neymar ) musel skousnout neskutečně sympatickou oslavu CR7 - vím, že se angažuje v charitě atd., ale to jej v mých očích neomlouvá, nevěřím na kupování odpustků.

Inu, výsledek je sice nespravedlivý, ale zlobit se nebudu. Dobrou noc fanoušci Barcy, Realu i ti ostatní, ať vás Luisito kouše celou noc

Reagovat
bartlu

Tak ono kdyby Neymar nebyl vemeno, tak máme 2-0 a Real ten gol pak nedal, zejo, ale na to se nehraje. Prvni polocas Real hral perfektne, to sem mel bobky, druhy polocas se to otocilo a barca super, az na koncovku, takze vysledek ok. Akorat Ney, Pepe,Ronaldo, Suarez a hlavne Masch komedie, ze to ti hraci musi zkouset porad a porad dokola...

Reagovat
migwel

... hlavně to musel zkousnout Messi ten se zase neprosadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Já mu do hlavy nevidím, ale nepřekvapilo by mě, kdyby byl po zápase díky vstřelené brance CR7 spokojenější než Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli letos Barca fakt urve titul, tak se něco velkýho určitě stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane za 120

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle si myslím, že by přišlo tak jako tak.

Možná by mohl Real zaplatit rovných 200 za balíček Kanea s Eriksenem

Reagovat
smazaný uživatel

fandim barce, takze bych mel byt spokojeny, ale to suarezovo povalovani se je hruza zvlast kdyz k tomu prida ublizeny kukuc (zel neni jedinny), jeden by rekl, ze hrat za nejlepsi tym na svete si bude zadat i neco vic nez 'jen' umet kopat do mice. asi bych si to tak nemel brat.

Reagovat
Detektiv

Bohužel tyhle věci vidíme casto a u hráčů barcelony me to sere nejvic...nejradši bych byl kdyby to úplně zmizelo z fotbalu...

Reagovat
C-M@ster

Tak zrovna Suareze bych po tomto zápase nekritizoval... Válel se tam pokud mi něco neuteklo asi 2x a ne nějak dlouho a bylo to po faulu.

To dneska třeba spíš Ronaldo, Mascherano, Neymar,...

Reagovat
smazaný uživatel

A jenom teda na dobrou noc:

10-1-6 ...

Docela by mě nepřekvapilo, kdyby to byl nějaký jejich negativní rekord. Carlo.

Reagovat
patas92

Federer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

S BBC v sestave to proste nejde, s nema se tuhle sezonu neurval ani jeden zapas proti nekomu lepsimu, to je fakt hruza. A i kdyz ten tym v druhym polocase totalne odesel fyzicky, tak Bale tomu zase vevodil. Uz v prvnim polocase se tam do sprintu rozbehl jen jednou, a to jeste pak misto nahravky volnymu CR zase radsi tahal. A v tom druhym mohl mit tak pet doteku s balonem. Takze i kdyz ten tym nemohl, tak do toho jeste hrat v deseti se proste neda. Carlo absolutne nechapu, ze se k jeho stahnuti neodhodlal ani dneska, to uz proste neni mozny.

Reagovat
teenz

S BBC jsme bez sance ..

Reagovat
Ed_Hazard

ale koho tam ako chcete pootaviť? jediná možnosť je v Jamesovi, prípadne James vedla Kroosa a Modriča a Isco na krídlo, inak je bohužial Bale najlepšia voľba do ofenzívy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky zas do zalohy a na kridlo? Co vymyslis? Proste 4-4-2, tecka. A vsechno aspon trochu snazivy je lepsi nez Bale, co nema ani 10 kontaktu s balonem za polocas.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Já to na baru o poločase říkal, že nás budou ty neproměněné šance mrzet. V prvním poločase lepší my ve druhém Katalánci, remízový zápas jak vyšitý, takže prohra mrzí obzvlášť. Strašně mě nasral konec zápasu, dvě minuty do konce, prohráváme o gól a útočíme ve dvou lidech, fakt na facku a dvě slepené.

Teď repre pauza, pak musíme sfouknout Granadu a doufat v dobrý výsledek Celty. Ještě to není ztraceno, jedeme dál.

Jednou Madridista, navždy Madridista, a to v časech dobrých i zlých.

HALA MADRID !

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo si to dava

Reagovat
Radin

viděl jsem až druhou pulku a u piva.. Ale druhou pulku druhého poločasu to bylo co? Real to otevřel, přitom dopředu skoro nic a Barca si tam dělala co chtěla..Přitom začátek poločasu vypadal slibně, kdy tam měli krásnou akci myslím Benzema s Ronaldem..Pak tam Barca mohla nasázet klidně další tři kousky děs...Místo aby se Real snažil tlačit, hrál od snad 60 minuty skoro totální nic..

Reagovat
Lifted

Škoda těch šancích v první půly. Tam jsme Barcu po prvních deseti minutách jasně přehrávali. Ve druhý půlce Barca jasně lepší a začli hrát stejně jako my na ně v první půlce. Palec hore Suarézovi za zpracování toho pasu. Jak jednoduché. Celkově pěknej match. Tohle už půjde těžce dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako vam, ale mne sa zdalo, ze real poslednych 30 minut nevladal, a to mal na pripravu cely tyzden...pride kombinacia liga - liga majstrov a su nahrati...

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě musíme připomenout, že takticky vypadli z Copy ...

Reagovat
CHONG

Vy vyhrajete a ty dokážeš stejně jenom rýpat do Realu, hlavně pak zase nezapomeň fňukat nad kvalitou diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

já si výhru moc užil a stále z ní mám skvělej pocit. Moje a tvoje rýpání má jeden ohromný rozdíl - ty jsi nevychovaný sprosťák, kdežto já uhlazený gentleman s břitkým humorem.

Nad kvalitou diskuse už dávno nebrečím.

Reagovat
CHONG

Radši budu nevychovaný sprosťák než pokrytec trpící grandiózním sebeklamem

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě je všechno v pořádku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hlavně stavař jirko, na to nezapomeň. A taky máš asi super osobní život, když celé dny čepíš u diskuze na eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, sezona mi už začne.

Můj osobní život? Co to je?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ale líbí se mi, jak jste zkrotli. Ještě pár měsíců zpět jsi tady házel jednu nadávku na Barcelonu za druhou. Snad si teď uvědomíš, že být nahoře je strašně relativní.

Reagovat
CHONG

Žádné zkrotnutí se nekoná, nadávky opět přijdou, žádný strach, ale teď jsem sem moc nepřispíval, byl jsem týden ve Španělsku a včera jsem to sledoval v hospodě a po příchodu už jsem neměl na nadávky chuť ani sílu, zanadával jsem si už v hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Krásny zápas, 3 body doma, 4 body náskok. Famózny Piqué, klobúk dolu pred tým progresom ktorý sa mu podaril, ten chlap bol už úplne na odpis pár mesiacov dozadu a teraz opäť jeden z najlepších na svete.

Reagovat
madridcan

Velmi pekny zapas, ale som myslel, ze tie divadla na oboch stranach su minulostou. Paradox, ze pred prvym golom si hovorim: ,,Pozor na Mathieua!" Jednoznacne sme potrebovali dat v prvom polcase este jeden gol a nakoniec nas Barca porazi niecim, co bolo po minule roky nasou devizou-brejkom. Silne prebudenie do reality po jeseni, ale este nic nie je stratene. Prehra v El Clasicu nas nakopla aj minulu sezonu, tento rok uz sice moze byt neskoro, ale snad sa na to nevydrbu.

Inak-fakt sme tolko zavisli na Modricovi? To bol ten dovod prepadu formy? S nim ta hra konecne nejak vyzera.

Reagovat
CHONG

Luka je zvíře, ještě James místo Garetha a snad to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

dokud máte síly, tak je vaše záloha dobrá, ale když vám dojde, tak jste jak kužely i s Modrićem. Jsem na vás s Atletama moc zvědavý. Být na místě Chola, tak to vzadu zavřu a nechám vás v klídku hrát a vybláznit se. Ve druhé půlce stejně odpadnete a pak už je to jen o proměnění brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ved to bolo az do oci bijuce ako dosli hracom realu sily, neymar si medzi nimi robil slalomiky ako cez kuzelky

Reagovat
madridcan

Ja si myslim, ze postupime...ale vela veci som si myslel aj na jesen Hoc tato prehra az tak na veci nic nemeni. Posrali sme si hned z kraja roka a definitivne s Villarealom a Athleticom.

Reagovat
smazaný uživatel

já jen připomenu, co jsem psal před sezonou, když jste pustili ADM a Xabiho - že budete v lize dávat velké příděly gólů, ale velké mače s velkými mužstvy nebudete zvládat a asi skončíte v lize třetí. Tenkrát jste se zase (jako vždy) smáli. Dneska se to přesně vyplňuje.

Taky jsem teda nepředpokládal, že my budeme takhle konkurenceschopní, ale to je věc, ve které se hrozně rád mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi alibistické hovno, tudíž není těžké se pak hrozně rád mýlit, že barca vyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

je to lepší, než být na hrušce, dostat na tlamu a jet na Šumavu ...

Reagovat
CHONG

Někdo jezdí na Šumava, někdo přihazuje do míchačky jak o život.

Reagovat
smazaný uživatel

ber to tak, že ne každý je právník, aby si mohl barák nechat postavit. My, co chceme bydlet, si musíme pomoct sami.

Reagovat
CHONG

V pořádku, já obdivuji lidi, kteří dokáží něco vytvořit rukama, ale nemel tady o té Šumavě, ty se po každém vašem neúspěchu taky propadneš do země.

Reagovat
valloire

co to zase meleš?

Reagovat
Ed_Hazard

čomu sa ale čuduješ? vyžmýchyný Kroos, Modrič po 4 mesačnom zranení odohral 2 zápas a Isco hrá základ od začiatku sezóny, takáto kombinácia si musí vypýtať daň

Reagovat
asskicker

Az na tie divadla v oboch taboroch to bolo fajn.

Ak by rozhodol Real v 1 polcase tak by sa nikto nemohol cudovat, co je paradox kedze v druhom mohla Barca nasypat 4 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízový zápas, góly jsme dostali z ničeho. Škoda, že rozhodčí vyžlutil během padesáti minut všechny hráče Realu. Dával karty za úplné nesmysly, jediné plus, že nežral komediantů simulace, to by například Carvajal ani nedohrál.

Nejvtipnější moment - bývalý liverpoolský tvrďák se valí po zemi jak čubka. Pěkně si ho naočkovali.

4 body je celkem dost, Realu na titul už moc nevěřím, ale stát se může cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda Suáreze ani Mashe nechci nijak obhajovat, ale s tímhle včera začal Pepe, který tam pro Suáreze vyválel žlutou, když ten ho sotva škrtl, a Pepe se válel, jak kdyby mu chyběla noha ...

Cristianův bazeňák jsi asi taky přehlídnul.

Bylo toho včera na obou stranách zase dost a kdybychom si to takhle měli všechno vyčítat, tak se nedostaneme k fotbalu jako takovému.

Reagovat
smazaný uživatel

mne zas naopak prislo, ze to bylo docela v pohode, sem tam si nekdo skocil, ale nic velkeho... cekal jsem o dost horsi veci, misto toho jsem si uzival fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to tak strašné, ale věci by se našly ...

Já reaguju jen na tohohle, kterej zase ukáže jen jednu stranu mince.

Reagovat
CHONG

Já teda nechápu, jak mohl dohrát Iniesta, ten loket do ksichtu, to byla redka jak vyšitá a Dahmer za to "škrtnutí" o Pepeho lýtko taky klidně mohl táhnout do sprch.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě vás řezal jak žito ...

Toho Suáreze nemůžeš myslet vážně.

Já zase můžu přidat tu kartu Alvése po faulu, který asi ani nebyl faul.

Reagovat
CHONG

Tak když jde dát redku za to, že se protihráče ani nedotkneš viz LM Pepe vs. Alves, tak proč ne za "škrtnutí" zezadu bez balónu. Na druhou stranu musím uznat, že Pepe si včera o redku taky koledoval, ale ten Iniestův loket bez karty, to prostě nechápu.

Reagovat
asskicker

Ked redka pre kanibala, Iniestu, tak aj pre CR, Arbelou a Pepeho.

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě - měla-li by se dávat redka za škrtnutí o soupeře, tak se na fotbal vykašleme a jděme hrát kuličky ...

Reagovat
Jerichoo

Urobit to Arbeola je to prasarna, takto je to len skrtnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to zase za výstřel do tmy?

Reagovat
Jerichoo

Len nechápem načo zlahčuješ prasácku hru, ked tu o nej vždy najviac vykrikuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Já prasáckou hru nezlehčuju. Já se bavil o zákroku Suáreze na Pepeho.

Reagovat
Jerichoo

Tak píšeš, že ledva škrtol Pepeho ktorý mu vývalal žltú

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Alvés proti Pepemu po stotřicátéosmé.

Reagovat
Cizinkx

A to že dohrál Carvajal chápeš?

Reagovat
CHONG

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Iniesta měl dostat minimálně žlutou, ale tomu zákroku předcházelo divadlo Mascherana. Polovina hráčů ani nehrála a pro rozhodčího to bylo těžký. Nevěděl, kam dřív skočit.

Reagovat
kubys

Za ten faul na Pepeho redka jo? Ty jsi dobrý magor.

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
dextroza_m

Prosím v zimě Pogbu, záloha Pogba - Sergio - Rakitic(Iniesta) by byla parádní. Jinak nepotřebujeme doplnit kádr, pokud teda neodejde DA.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Je taky Francouz. Je taky černý a vysoký, ale je dosažitelnější - Kondogbia. Věř, že by nám pomohl víc, ač je Pogba vyjímečný hráč.

Reagovat
dextroza_m

Kondogbiu nemám vubec nasledovaného, ale potřebujeme kreativitu, sílu a já opravdu nevím, jestli je někdo lepší, než PP.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrý tip Primerou ověřený, v ideálním věku, navíc typ hráče, který dlouhodobě neumíme vychovat a do našeho stylu se hodí (viz Keita či van Bommel). Myslím, že se současným Monacem by se dalo dohodnout. Cena 20-25?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byl za tu cenu, tak by to byl steal jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem vítám po dlouhé době

Reagovat
alcantara

Chcelo by to uz nejake delo do zalohy, Pogba a Veratti su nedostupni, Kondogbia je asi treti na rade.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Koke nebo na starý kolena i ten Gabi by nebyl zlá volba. Ono najít jde. Jen hledat.

Reagovat
dextroza_m

tak Pogba, Veratti by nám byl k ničemu.. třetí DM. Nevím, proč nedostupný, viděl baych to na nějaký 80m E. Anebo třeba výměnou za někoho + doplatek.

Reagovat
patas92

Žádný jiný záložní na světe by se tady nehodil tak, jak Verratti. Pokud za nějakého hráče vyhodit 80 milionu, tak za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo co kdyby dali šanci Rafinhovi? nechápu naco kupovat Pogbu

Reagovat
patas92

Bus, Verratti, Rafinha

Reagovat
-Carles-

Raketa - Bus - Rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

O 80 milionu levnější varianta, ale o dvě třídy horší

Reagovat
el Principito

Reagovat
Free_player

Pogbu nechceš

Reagovat
patas92

Verratti

Reagovat
Kluivert9

Do naší hry by nebylo přínosnějšího hráče, než je Strootman. Bohužel ten už se asi nikdy nedá do kupy...

Reagovat
madridcan

Inak takto znechuteneho Ronalda som velmi dlho nevidel. Respektive v Reale asi nikdy(jeden zapas proti Granade a jeho ,,smutok" nepocitam). Ale Raul je velmi lakavy, takze minimalne rok u nas je este isty. Za ten cas si musi uvedomit, ze ci chce ostat alebo to skusit inde.

Reagovat
CHONG

Dodrží smlouvu a pak půjde do USA.

Reagovat
Ed_Hazard

Raul?

Reagovat
alcantara

Rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě docela překvapilo, že Real ve druhé půli vážně odpadl a neříkám to jen, že to tu už několikrát bylo. Asi to je tím, že Carlo nerotuje a ty hráči jsou už pak vážně unavení. Hlavně střed zálohy jim odešel, Barcelona se pak dostávala do šancí uplně jednoduše. Kroos mlel z posledního už několik desítek minut před koncem, Isco už neměl tu dravost a k tomu se přidávali další. Benzema taky v první půli mnohem lépe, Gareth...tak to asi všichni ví. A to měli celý týden volno. Nechce se mi věřit, že první půlku makali tak, že by pak už druhou půlku nemohli.

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě že je to nerotací. To se v takovém zápase musí projevit, navíc když v první půli se Real vydal ze všech sil.

U Chelsea je to bohužel to samé. Nám "naštěstí" zbývá už jenom liga, kterou snad dotáhneme..

Reagovat
loki5

Po pravdě mě to překvapilo ještě víc. Měli celkem volno a nebyli po těžkém zápase jako Barcelona a stejně už v závěru hodně tahali nohy. Není se moc čemu divit. první půlku hráli výborně napadali a drželi celou dobu Barcu mimo jejich hru. Po vyrovnání ještě přitvrdili. Měl jsem hodně vítr z toho jak hráli. ale pak najednou druhou půlku úplně odpadli a nechali Barce diktovat hru. Každopádně fotbal skvělý. Ronaldo první půli super a Messi měl zase skvělou druhou půli.

Velkým přiíosem byl rozhodčí. Ronaldovi hned při prvním skoku dal žlutku a celkem hodně žlutil první půli (většinou oprávněně. A v druhé půli se zase nenechal strhnout a nepískal žádné simulace ani na jedné straně.

Reagovat
cristiano.K.

asi by tomu zápasu víc slušil výsledek 4:3, ale i tak super zápas až na naký ty komedie. Suarez plní tu svojí roli výborně, klasický jeho zápas,kdy v kombinaci špatný a pak jeden náběh a rozhodnuto. Messi v první půli neviditelný, v druhé výborný. Strašně se mi líbil v první půli Marcelo a Modrič na tom v podstatě stála celá hra Realu, bohužel druhou půli odešli.

Reagovat
fff

Tu dvojku Kroos - Modric Realu strasne zavidim.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne kroose. za ty penize super obchod. ale rakitic si mi zapas od zapasu libi vic. snad si jeste poradne sedne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

Kroos mi právě včera přišel hodně slabý. Modrič je nejlepší CM na světě, tam je to jasné.

Reagovat
fff

Tak Kroosa som myslel vseobecne, nie vyslovene podla vcerajska.

Reagovat
CHONG

Stejně ale někdy závidím lidem, které fotbal nezajímá. Člověk se celý večer rozčiluje, další dva dny je nasraný a bez nálady a hovno z toho. A to si pořád říkám, nerozčiluj se, je to jenom fotbal, ale nějak mi to nejde.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Když člověk přestane být klubista, tak může fandit a užívat si dobrého fotbalu bez těch negativních emocí, které jsou spojeny s prohrou oblíbeného klubu.

Já během posledního týdne viděl 2 zápasy LM, 2 EL, 2 Bundesligy, 2 PD a 1 Synot ligy a nerozčílil jsem se ani jednou. Naopak, když si na některý z těch zápasů vzpomenu, tak mám dobrou náladu, protože mě každý z nich dobře pobavil.

Reagovat
-Carles-

Máš nejaký návod ako prestať byť klubista? Pretože pokiaľ skutočne niekomu fandíš, tak sa to podľa mňa proste nedá

Reagovat
fff

Reagovat
CHONG

S tím přestat být klubista to neklapne, na to jsem příliš zamilovaný fanatik.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

a to mel zapas normalni prubeh. nejhorsi je kdyz to nejak viditelne ovlivni rozhodci a to si pak pripadam uplne zoufale a rikam si proc se na to koukam a ze to byl posledni zapas a seru na to. a pak prijde dalsi vikend

Reagovat
Diego2

Prave naopak , dnes dovca tak jsem vcerejsi skvely den oslavil jak se patri Poobede na Kometu tak aby nebyla dovca i zitra

Reagovat
CHONG

Neprovokuj

Reagovat
fefo

To je tym, ze si si zbabelo zvolil fandit najbohatsiemu klubu na svete a si zvyknuty vyhravat. Keby si primarne 20 rokov fandil niekomu, kto konstantne failuje (napr Trnave ) zvykol by si si a ziskal sportovy nadhlad.

Reagovat
CHONG

Já už fandím Realu přes 13 let, takže tam byly i nelehké období, ale pořád každá prohra bolí.

Reagovat
fff

Presne . Trnava a Liverpool, ja som uz zoceleny.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
el Principito

to si řikam taky ale ono to nějak nejde ...

Reagovat
GEGE

Benzím včera neskutečný ten fakt mě fakt bavil...narozdíl od těch dvou kašparů s Barcy...Škoda akorát,že jim to tak kazil ten waleský dřevorubec...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Barca super. Snad to do konce udrží. A ještě bych přál 2.místo Netopýrům a na třetí by mohli spadnout Sblitý balet.

Reagovat
CHONG

A ty bys zase mohl spadnout ze skály

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
CHONG

Máš pravdu, jsi neskutečný kokot

Reagovat
X-bano-X

no zato ty si až nepríjemne skutočný

Reagovat
CHONG

Vítej v klubu

Reagovat
Free_player

nesuď lidi podle sebe

Reagovat
CHONG

Celkem se rozrůstáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nevadí,že si vybíjíš nervy z neúspěchu tvých klubů,ale takové stupidní komenty si nech pro kluky na hřišti

Reagovat
CHONG

Tvůj koment stupidní nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Jako,že bych uvítal FCB 1 , Real až 3.? Co na tom je stupidní?

Reagovat
CHONG

Sblitý balet

Reagovat
smazaný uživatel

aha. Najednou se cítíš ukřivděn?

Co to na mě hraješ?

Reagovat
CHONG

To není o ukřivděnosti, ty jsi napsal svůj koment, já ti na na to napsal svou odpověď, ty jsi tady pak začal moralitky o stupidních komentářích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi jde o tvoji odpověď na mě - Ty bys mohl zase spadnout ze skály.

Toto je stupidní !!!! Kdybys napsal cokoliv rozumného tak o nic nejde,ale tak?

Reagovat
CHONG

Klidně z té skály spadni, mně chybět nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

nebudu hodnotit tvé příspěvky, ale všímám si, že absolutně neumíš diskutovat, vše překrucuješ a tvá reakce na odpovědi je úplně tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu hodnotit tvoje příspěvky,ale...... tomu říkám inteligence

Ty sis teď slušně nasral do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ty takhle tituluješ Barcu skoro den co den. Jsi taky stupidní?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje tady divadlo . Jakoby tady 90% uživatelů netitulovalo Čukotka atd......

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že v tomhle ohledu jsem stupidní, jsem prostě zaslepený láskou k Realu a nenávistí k Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sem měl pravdu - Stupidní

Snad Real co nejdřív vyletí z LM ať je klid

Reagovat
CHONG

Já si tu stupiditu na rozdíl od tebe aspoň přiznám, ty si dál lži do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

chjo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

El Classico = souboj herců a hereček ( Cristýnka ).

Reagovat
smazaný uživatel

theatre

Reagovat
Free_player

až na pár skoků do bazénu spíš hlavní herečka byl v tomhle představení Pepe ...

Reagovat
CHONG

Spíš Mascherano.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič a Neymar by se měli přeřadit do béčka. Nevím, co na nich trenér vidí? Neymarovo pár průniků bylo sice hezkých, ale hráč je to celkově nulový, nedokáže vyhodnocovat dobře situace, neví jak akci nejvhodněji vyřešit, kdy přihrát, kdy střílet, kdy kličkovat, a pak se jeho akce skončí bez efektu, přespříliš soluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Barcelony se hodí... nulový hráč V Premier by nepřežil ani týden

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na PL by z těch včerejších hráčů neměl kromě asi Bejla asi nikdo. Proto taky hrají v Barce a Realu ...

Reagovat
smazaný uživatel

hrají nebo ,,hrají"

Reagovat
smazaný uživatel

i to i to. Dle potřeby.

Ale buď si jistý, že v PL všichni HRAJÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano, Bravo, Piqué.

Modrič, Bale, Varane.

Reagovat
smazaný uživatel

a další ...

Reagovat
loki5

Jo PL je lepší než PD proto všechny týme z PL vylítli z evropských pohárů (zase).

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne lepší,ale spíše těžší

Reagovat
loki5

Spíše vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se snad rovná ne? Těžší=vyrovnanější

Reagovat
loki5

Ne nutně. Myslím že třeba Real by anglickou ligu válcoval jako Bayern tu německou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no nesouhlasím! Nesmysl! Real a válcoval PL? NE !!!!!.

Reagovat
loki5

To se nikdy nedozvíme. A LM není dostatečné porovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včerejší Messiho výkon

https://www.youtube.com/watch?v=G3KamHGbsak

jediný rozdíl v poločasech byl, že ten první dostal méně míčů, ale i tak hrál moc dobře, snad jen 2-3 ztráty. V druhém poločase měl více míčů a také jich logicky více ztratil, ale byl také mnohem nebezpečnější, pěkný výkon. Na druhé straně výkon Balea

https://www.youtube.com/watch?v=jvpLEog2Ms0

No vážně nic m..spíš nic, hlavně ten druhý poločas, jakoby tam ani nebyl, žádnej míč neměl, nic. Jinak dle statistik měl úspěšnost přihrávek jen 57 procent! Nejméně ze všech, i golmani měli více.

Rád bych se podíval i na individuální highlights Marcela a hlavně Piquého, ten hrál moc dobře. Škoda, že Realu odešla záloha, nebo spíš prostě došly síly a na lavičce nikdo, kdo by to vytrhnul, pak už Barcelona hrála celkem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů za hodnocení ... Kam se hrace Caplár a Hřebík s Karochem dohromady

Reagovat
-Carles-

A to sa tu po Levante písalo, že konečne chytá formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Garethovi ten trening naviac pomaha

Reagovat
X-bano-X

Inak včera v noci som počul strašný rachot. Chudák Val

Reagovat
smazaný uživatel

to byl spíš madridčan, když padal z hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Letec s Madridu šel na koridu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří neprovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

neprovokuju. Kdybych provokoval, tak bych Kennymu připomněl, že jim dal kus třicetiletej kuřák ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu má 31

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Billy McClane

Z vysledku som trochu sklamany, ale zapas ukazal ze ked sme takmer v plnej sile, tak aj v zlej forme dokazeme v klude prehravat v dobrej forme hrajucu Barcelonu. Stale dufam ze by sme sa s nimi mohli este tento rok stretnut v dvojzapase LM. Paradox je, ze v nedavnej minulosti sme si na nich verili skor v jendom zapase, teraz vidim nase sance väcsie skor v dvojzapase.

V lete treba rozumne posilnit lavicku a priznat si chybu s Baleom a ono to pojde

Reagovat
loki5

Posilnit lavičku Real ?

Koho by jste ještě proboha chtěli.

Reagovat
CHONG

Vždyť lavičku máme strašnou, tam není kromě Monsignora žádná kvalita.

Reagovat
patas92

Výmluva, většinu zápasu PD musíte úplně v pohodě uhrát i s Khedirou nebo Illarou v základu. Že Ancelotti staví i do sranda zápasů to nejlepší co má, a pak je tým v klíčových zápasech vyšťavený, je jeho chyba.

Reagovat
loki5

Přesně mají nejdražší manšaft na světě a je to pro ně málo,

Reagovat
CHONG

Jenomže to je základní sestava, ti náhradníci prostě kvalitní nejsou.

Reagovat
loki5

Barca taky nemá lavičku nějakou úžasnou.

Reagovat
CHONG

Tak Barca je mi ukradená, já mluvím o nás.

Reagovat
CHONG

Nejde jenom o Samiho a Illaru, za Karima tam není nikdo, protože Hrášek je k ničemu a ty okraje obrany taky stojí za hovno, Leonidas už těžce nestíhá a Fábio je pořád zraněný.

Reagovat
patas92

Jo, to beru, ale včera vám to prohrála hlavně unavená záloha, kde ty hráče máte, i když pofidérní.

Reagovat
CHONG

Včera jo, ale mluvím obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rafa . Ten to trefil naprosto přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vetšinou sleduji Anglickou ligu, ale včera jsem si pustil s velkým očekáváním el clasico. Musím říct, že jsem hodně zklamán. První poločas byl ještě super, ale druhý poločas byl prakticky jen o tom, že se hráči váleli po zemi. Navíc myslím, že gól který dal Suaréz by chytilo asi 80 % brankařu v Premier League. Nejlepší hráč Barcy podle mě Pique. Real stál za hovno, bavil mě akorát Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si si včera pustil Villareal - Sevilla tak by si videl tutovku asi každé 3 minúty a neskutočný neskutočný tlak Ponorky a protiútoky a góly Sevilly. To bol zápas ala reklama na La Ligu. V poslednej dobe som sa zameral na tie menej atraktívne zápasy a porovnával ich v jednotlivých ligách a v španielskej lige je to asi najviac ofenzívne, je najviac šancí, čo bola predtým devíza hlavne pre PL, ale časy sa menia. Ono v PL máš tiež väčšinou atraktívne zápasy a príde šláger a je to nuda, podobne to máš aj v La Lige niekedy aj v BL, veľké zápasy sú proste špecifické obrovským tlakom a taktickou zviazanosťou, preto pre porovnávanie líg je vhodné si pozrieť zápasy tímov zo stredu tabuľky alebo zo spodu, ale to väčšina neurobí a potom vznikajú trápne vyjadrenia o jednotlivých súťažiach.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já obecně tyto srovnávání nemusím, protože je tam spousta faktorů, které to ovlivňují. Možná jsem chtěl spíše poukázat na to, že Casillas by už možná potřeboval nahradit. Také u Barcelony bych dal víc šancí Ter Stegenovi, který je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aktuálne to je rozdelené na súťaže, ter Stegen má Copu+LM a Bravo má ligu.

Casillas je stále úplna svetová špička, ale pribudajú mu kiksy, načo sme u neho neboli moc zvyknutí. Nahradiť by ho mal Španiel na dlhšie časové obdobie, teda De Gea

Reagovat
j_mrazik

Včera jsem si tak říkal, že kdyby se ti hráči neváleli a celkově nesimulovali, tak by to byla tak parádní podívaná. Technicky jsou tyhle týmy jinde než ostatní (snad jenom Bayern je v týhle skupině). Ale tyhlety blbosti jako chytání se za tvář při jakémkoli kontaktu, válení se po čemkoli, hádání s rozhodčím apod. mi ten zážitek trochu zkazilo.

Reagovat
fff

"Najlepsie" su tie situacie, ked sa chytia napr. za hlavu a pri tom tam bol kontakt na nohe a pod, to je uz uplna retardacia

Reagovat
loki5

Jo ale na El clasiko to bylo ještě v normě. Real hraje v El clasiku o hodně pohlednější fotbal co odešel portugalec.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Switchback
Reagovat
CHONG
Reagovat
Switchback

hmm

Reagovat
loki5

Autor videa odezíral ze rtů

Reagovat
CHONG

Pískal včera celkem rovinu, ale nevím, co mělo to muchlování s Neymarem znamenat.

Reagovat
fefo

Pokial si pamatam, bolo to pred zapasom. Zrejme mu hovoril, aby nesimuloval, kedze je tym znamy.

Reagovat
CHONG

Jo, bylo to před zápasem.

Reagovat
-Carles-

Dostal už Ronaldo žltú za simuláciu aj pred tým? Rozhodcovia by sa mohli inšpirovať do ďalších zápasov.

Reagovat
teenz

Ok, Masch by jí taky potom mohl dostat.

Reagovat
-Carles-

Ja som za, aby sa simulácie trestali žltou, kludne aj dodatočne. Myslím že by sa hráči veľmi rýchlo uvedomili a obmedzili simulácie na minimum.

Reagovat
teenz

Jo, to rozhodně. Hlavně celkové ovlivnění zápasu, kdy hráč skočí a odpískají penaltu. To je v dněšní době hrozný.

Reagovat
Leo Rekordman

ok,mohl

Reagovat
loki5

Kéž by. Mnozí by si to příště rozmysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť víš

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Ten úvod pred výkopom na tribúnach bol perfektný, zimomriavky.

https://www.youtube.com/watch?v=bS3r_ojxfE8

Reagovat
-Carles-

98 760 divákov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé v sézoně na konci března

Reagovat
smazaný uživatel

No slušné,ale ta hymna FCB je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na každým stadionu hrají Oasis (Manchester City)

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
Free_player

skoro jako doma

Reagovat
CHONG

Jinak po včerejšku musím s politováním říct, že Gareth ztratil na EF posledního zastánce, pokud ho účka chtějí a nabídnou slušný obolus, tak ať si ho vezmou, na jeho místo James a peníze investovat za slušné hráče na lavičku místo Samiho, Illary, Alvára a Hráška.

Reagovat
teenz

No hura.

Reagovat
kiwwi

vymenime za AdM kus za kus

Reagovat
teenz

Maximalni ideal.

Reagovat
misinho7

urcite .. angelovi nesedi anglicka a Garethovi spanielska... cize bol by to paradna vymena

Reagovat
DonAndres

Do kdy má Gareth vůbec smlouvu ?

Reagovat
smazaný uživatel

30.6.2019 (transfermarket)

Reagovat
DonAndres

chhhm.. stejnak nevěřim, že by ho baletky prodali

Reagovat
-Carles-

Nepredajú, to by bol príliš veľký zásah do Florentinovho ega

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanousci se snazi, aby si ten odchod vybrecel sam Bale.

Reagovat
-Carles-

Mám taký pocit že aj jeho spoluhráči na ihrisku Každopádne musí zostať, s Ikerom momentálne najoblúbenejší hráči Realu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

však si všimni, s jakou radostí ho zdravili hráči Barci před zápasem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proc? Zajimavy, ze James nebo Jese (i kdyz hraje taky hovno) s tim, ze by je spoluhraci nehledali, nemaji problem. Kdo by na hristi hledal ducha..

Reagovat
teenz

Kdyby dostal Jesé pravidelně šanci, on by se do toho dostal a byl by platnějším hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

SEvilla tomu bola dokazom

Reagovat
teenz

Třeba si toho konečně všimne, jak hraje.

Reagovat
MadMrJacky

Tohle nepomůže nikomu aby se rozehrál do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Barca by se měla snažit, za 2 měsíce končí smlouva Alvésovi (snad ještě o rok prodlouž) a za rok končí smlouva Pedrovi a Ranfinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi u toho, tak Dani včera zas a znovu dokázal, že zůstat musí. Pěknej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolecne s Marcelem fakt beci z uplne jinyho sveta. Ten pas Suareze byl neskutecnej.

Reagovat
smazaný uživatel

já teď nemyslím jeho ofenzivní výpad, ale to, jak bránil Cristiana. Dani má ohromné fotbalové IQ - podívej se, jak dokáže předjímat situaci, jak si soupeře nadběhne a dá mu tím pocit, že má více místa, kdežto on ho zavře za pár metrů. Podívej se, jak si vede v hlavičkových soubojích, kde uskáče pravidelně o dost vyšší protihráče ...

A do ofenzivy je úplně někde jinde. Messi si s ním rozumí jak s nikým jiným. On má přesně ten potřebný styl přihrej a nabíhej si.

Reagovat
smazaný uživatel

A budu se furt opakovat, ale má hlavu šampiona. Jsem si jist, že on a jeho povaha posunují ostatní v týmu blíž k titulům. Přesnej opak Iniesty, kterej si hraje to svoje a přijde mi, že mu nejde o nic jinýho, než si zahrát fotbálek.

Reagovat
-Carles-

Aj kapitánsku pásku by som dal skôr jemu ako Iniestovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

To zas ne, hierarchie je už roky jasně daná a já s ní souhlasím.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
-Carles-

Hierarchia je jedna vec, na druhej strane si myslím že výber kapitána by malo zohľadňovať viacero faktorov.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lídři se vyprofilují i bez kapitánské pásky. Máme jich v týmu hodně, tudíž je podle mě skoro jedno, kdo je zrovna kapitán. Slouží to spíše jako gesto pro fanoušky, kteří dokážou ocenit odchovance v roli kapitánů. Každý vidí, že v Madridu to jasně šéfuje Ramos a taky k tomu nepotřebuje pásku. Navíc i tak jsou před Danim alespo%n v mých očích dva lepší kandidáti.

Reagovat
-Carles-

Pravda.

Skúsim tipnúť, Masch a Messi?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za mě Piqué (konečně letos udělal ten poslední krok, co mu chyběl do světové špičky) a Messi. Masche myslím blokuje jeho pozice v mužstvu, resp. sestavě. Těžko někdo může být zvolen NOVÝM kapitánem, když se nemusí vejít do sestav na rozhodující zápasy.

Reagovat
-Carles-

Piqué sa neskutočne zdvihol, ešte na jeseň bol na odstrel a teraz je úplná špička. Pokiaľ si už výkonnosť konečne udrží, tak by kapitána kludne mohol robiť aj on.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
-Carles-

Stretnutie ohľadom zmluvy malo prísť po Clásicu, čiže snáď už tento týždeň a ideálne podpis na dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby chtěl 3, tak bych mu to dal. Sice už by to byl jen jakýsi bonus za odvedené služby, ale jestli si nějaký hráč zaslouží takovéhle bonusy, tak je to on. Ber to tak, že dostane 6 mega na tři roky, tedy 18 mega. Za takovou cifru žádný dělo Daniho formátu nepřivedeme. Úplně jednoduchá matematika. Snad to docvakne i těm našim amatérům.

Reagovat
-Carles-

Kludne aj tri, nebudem proti. Dani je proste fenomén a obrovský sympaťák Hlavne keď má naša hra hlavu a pätu, tak je Dani výborný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas. Jako jedna z budoucích legend klubu si takové jednání určitě zaslouží, dokázal opět vstát a vrátit se na vrchol, i když mu už mnoho lidí nevěřilo. Ideální smlouva by samozřejmě byla na dva roky, ale pamatuji spoustu hráčů, kteří u nás dohrávali na lavičce s královským platem. A u Daniho s tím opravdu nemám problém, za ty roky toho vydřel dost a přirostl mi k srdci. Cením i to, že už dávno mohl mít někde podepsáno, s liknavostí našeho vedení a vzhledem k jeho kvalitám by to nebyl žádný problém.

Na trhu stejně nic není (snad jen Danilo, po kterém půjde půl Evropy) a než kupovat levné "Douglasy", lepší investovat peníze těm, kteří si je opravdu zaslouží.

Reagovat
patas92

S Danim prodloužit a za rok přivést Bellerina z Arsenalu (stejně tam mají Debuchyho). To by byla ideální dvojice na RB.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

tak zatial nic skoro neodohral a ked ano,nezdal sa mi lepsi ako Martinmusi este ,,vyrast,,,mozno neskor a hlavne ten Debuchy nie je najmladsi,takze nam ho urcite len tak ,,nepodaruju,,

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím vypadá hodně slušně, co jsem měl možnost vidět. Navíc odchovanec, takže jeho příchod by mohl být do budoucna celkem reálný. Myslím, že za rok bude ještě brzo, ale našlápnuto má pěkně

Reagovat
patas92

Tak s Danim by se nějak rozumě točili a těžko najde lepší školu, než u něj

Reagovat
DonAndres

Vedení prohlásilo, že se Dani začne řešit po El-clássicu. Ja bych mu prodloužil o dva roky :)) má na to

Reagovat
smazaný uživatel

a to má nějakých 10 mega ročně, ne? To je na vyhazov toho, kdo ho dotáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Prideeej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to pro gilotinu pro toho, kdo ho přivedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mluvim o tom platu, ale to by taky slo.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik má?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne nevim, ale 15 minimalne.

Tady mas dobry pocitadlo.

http://www.whatfootballersearn.com/player/gareth-bale/

Reagovat
smazaný uživatel

vychází mi to na nějakých 13,5 mega. Slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, kolikže chtěl ten Ángel, že jste mu to nemohli dát?

Reagovat
cristiano.K.

7,5 mám pocit ono cokoliv do 10 mega je v podstatě v pořádku,když vidíš plat Bale

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hurvínci

Reagovat
Hristo Stoichkov

I Florentino potřebuje prodávat...

Reagovat
Aldeano

Tak snad si nemyslíš, že šlo o plat?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrý stránky Jinak jsem pro zajímavost kouknul na srovnání Garetha a Neymara a musim se smát, to ani jinak nejde.

Reagovat
-Carles-

AdM by už dal Realu košom

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

tiez dufam,tak snad odide a ja mu mozem znova fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Bale po vcerajsku stratil u mna vsetky svoje sympatie. Nielenze vyzera s tym ucesom jak tupec ale este tak aj hra. V lete ho skusit vymenit za De Geu + suma k nam a Casillasa tiez predat. Tiez vidim, ze budeme musiet posilnit pravy kraj obrany, stred pola, kde by mal ist niekto s vybornou fyzickou, obrannými zákrokmi, rychly, dorazny, hrac s nasadenim co by alternoval vedla Modrica s Kroosom. Pogba bude prilis drahy, paci sa mi celkom Veratti. A do utoku Vietto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedržíš se moc při zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Varane už ne?

Reagovat
kubys

Reagovat
sensei25

A nezabudni potom toho futbal manažéra vypnúť....xD

Reagovat
smazaný uživatel

to su celkom realne prestupy takze nechapem o com zas tocis

Reagovat
Pinturicchio

Pogba za 100, co to je.

Reagovat
Leo Rekordman

najlepsie Pogbu aj Verattiho

Reagovat
MadMrJacky

Všiml si někdo v posledním týdnu vlastně jak Busq chybí v té záloze? Celkem jsem si přál vidět tam Masche,ale no more...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosímtě ... druhou půlku si to už Mash dával v klídku. A vlastně ani v první nehrál špatně.

Reagovat
DonAndres

4bodový náskok je slušnej náskok, nicméně známe se, jeden domácí zápas s Valencií a jsme zpět, kde jsme byli. Pokud zvládneme zápas ve Vigu a doma přejedeme Almérii, čeká nás asi nejdůležitější série zápasů sezóny.

Nejdřív venku Sevilla, se kterou máme výbornou bilanci (posledních 6 vzájemných zápasů výhra), potom do Paříže, kde by mohli být gólové hody (bez Ibry a Verattiho to bude o dost snažší), následně doma Vale, což bude asi nejtěžší zápas a nakonec doma s PSG.

Jdem si pro treble !

Reagovat
sensei25

Nehovor hop kým neprekročíš......

Reagovat
DonAndres

Tak určitě

Reagovat
-Carles-

Žeby Lucho začal kariéru v Barce podobne ako Pep?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by letos bohatě stačila jedna velká trofej + Copa. A pokud by to byla liga+Copa, tak budu slavit jak nikdy.

Reagovat
DonAndres

Já jsem náročnej, rád bych všechny tři :D a to z jednoho prostýho důvodu. V říjnu letim na Zeland a nebudu moct sledovat Barcu tak jako doposud

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že na Zélandu nemají internet a TV.

Reagovat
DonAndres

To víš že maj, jen ne všude, kor ne na farmách navíc koukat na ligu mistrů v 9 ráno může nastolit zajímavý dopoledne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vyloženě se nudí. To je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 17:22 to vypada jeste lip.

Reagovat
Ángel di María 22

Když Bale ztratil ochranu i u CHONGA, tak ho už v Madridu vážně nic nedrží LM teda obhájíme i s nim, ale do dalšího ročníku to už bude bez něj a s daleko širšim kádrem, co se do kvality týče.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Ty začínáš bejt taky dobře komickej. Nejdřív po Copě, kde jste se údajně šetřili, šlo o ligu. Teď jde zas o lm A přitom za celou sezonu jste porazili ze silnějších týmu jednou na podzim nás a ty chceš vyhrávat lm

Reagovat
misinho7

Co to tares...porazili sme vas a liverpool a so ziadnym inyk silnym klubom sme nehrali cize tak..atletov neratam ty su specificky a my to na nich nevieme

Reagovat
Kluivert9

Liverpool

Reagovat
Leo Rekordman

aha,Liverpool je silny a Valencia je slaba

Reagovat
Visca el barca

Liverpool kterej na podzim byl na úrovni stoke No nic z hrušky jsi už po podzimu možná spadnul, teď se ti asi motá hlava a plácáš blbosti

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
minoLFC

tak LFC by som sa neoháňal, nás porazili aj ManU...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Já neřikám o co jde, jde i o ligu, ale vyhrajeme LM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Messiho

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

Aj ked uz neuhrame ti ligu ktoru sme znova prejebali tak musime kurva obhajit LM. Byt prvy v historii komu sa to podari a zaroven dvakrat po sebe najlepsi tim v europe a znovs dostanrme prilezitost hrat o dalsie dve trofejen carlo ma zatial za sezonu a pol LM,CDR, europsky superpohar a MS klubov co je paradna bilancia

Reagovat
Visca el barca

Nepřijde mi, že by jste měli tohle jaro už na silnější týmy. Teď jsem si ten zápas pustil znovu a od 55 minuty, jste byli strašný. Sice jste mnohem fotbalovější než Atletico, ale ono vás prostě uběhá

Reagovat
misinho7

Ale prosim ta :) nedali sme sance tak ste nas potrestali a proste opadli sme...no oraveze ja by som bral bayern ci vas urcite viacej ako atletov s modricom spat sme takily isty silni ake sme.boli ale atleti na nas vedie ten ich futbal..ked prejdeme cez nich dovolim si tvrdit ze to uz cele vyhrame

Reagovat
Visca el barca

To je dost odvážný tvrzení, na to, že jste silnější tým porazili naposled nás v říjnu

Reagovat
misinho7

Inac ta lavicka je na smiech verim tomu ze v lete budu co sa tyka lavicky rosady

Reagovat
misinho7

Inac taka teoreticka otazka..kebyze neviem ako velkou nahodou odide Bale kto zanho ? Mame tu vyborneho a mladeho Jamesa ale aj tak treba kridlo neviem ci Reus je este realny ale kebyze ne on tak potom by som strasne chcel Lucasa

Reagovat
Leo Rekordman

akoze Lucas je realnejsi ako Reus? no neviem

Reagovat
misinho7

Tak podla mna viac ako Marco

Reagovat
Leo Rekordman

no na Lucasa si treba pripravit minimalne 55 a za taky peniaz uz aj Reus je realny

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasa nemozeme registrovat na supisku cize je dost nrealny To by musel Lucas Silva odist Skor Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Non-EU - James, Silva, Chicha. Chicha v létě out. Jedno místo volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz ratam ako Danila / Varelu hotovych .

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, Danilo vlastně, na toho jsem zapomněl. O tom Guardiola mluvil po losu LM jako o hráči Realu Madrid, takže s ním asi fakt můžem do příští sezony počítat.

Reagovat
misinho7

a doprdele Eden je nerealny ..to by sme museli vyhodit dalsich 100 melonov a ja si myslim ze florentino toto leto setri tych 100 melonov na Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Moja definitivna zostava pre dalsiu sezonu. Ziaden Football Manager ale hraci o ktorých sa zaujimame a ich prestupy su realne. Pozeram hlavne na posilnenie stredu pola o rýchleho, technického, dôrazného hraca, ktory ma skvele obranne zakroky, dokaze nabehat vela, je silny v subohoch a pri kvalitách v defenzive je aj kreativny a nie taky drahy ako Pogba. Je to Verratti a on, Modric a Kroos spolu s Lucasom Silvom by rotovali v strede pola. Balea sa chcu viaceri zbavit a celkom realne vyzea byt vymena medzi nim a De geom. My chceme De Geu, oni zase Balea. Danilo na RB je podla viacerých informacii prakticky dohodnuty. Do utoku a na ofenzivne posty zalohy je tam vietto, o ktorého mame tiez zaujem. Pri rotacii s tymto kadrom by sme mali velku sancu vyhrat tituly.

...............................................................De Gea /Navas/..............................................................

.......................................Pepe /Varane/............................Ramos /Varane/...................................

Carvajal /Danilo/..............................................................................................Marcelo /Coentrao/

.......................................................Verratti /Kroos/........................................................................

................................................................................Modric /Kroos/................................................

.......................James /Vietto/.....................................................................Isco /Vietto/.................

.......................................................Benzema /Vietto/....................................................................

..................................................................................................CR /Vietto/...................................

Dalsi hraci v teame: Pacheco, Nacho, Lucas, Medran, Burgui, De Tomas, Jese a poobzeral by som sa po dalsom svetovom talente typu Odegaard ale na dalsi post.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem se nemohl dockat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to lepsie ze?

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Kroos na lavičku

Reagovat
patas92

Sem si skoro jistý, že v posledním vydání podobného scifi měl na lavičce Modriče

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos nie je v defenzive to prave. A kde pisem, ze lavicka? pisem pravidelna rotacia takze by si dlho neposedel a vidíme ako to vyzera, ked za Modrica a Kroosa nemame adekvatnu, kvalitnu nahradu.

Reagovat
-Carles-

Kroos nie a Verratti áno?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vôbec sledujes hracov a zapasy ked sa pytas taku blbost? Kroos je lepsi v rozohravke, v prihrávkach, v strelach, pozicnej hre a predvidavosti ale Verratti ma viac do defenzivnejsieho hraca t.j. nasadenie, obranne zakroky, schopnost obrat supera o mic, agresivitu, schopnost ist do sklzacky.

Reagovat
-Carles-

Bojuj ďalej

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

nic realnejsie a tak kvalitne na futbalovom trhu nemas takze si daj tych aj 10 x

Reagovat
Leo Rekordman

definitivna,to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Vietto

Reagovat
alcantara

Minule alternoval Modric, teraz Kroos, chudaci budu z toho riadne zmateni.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš rotaci?

Reagovat
Leo Rekordman

ked sa zrani niekto,musi byt adekvatna nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Zajimavé grafické znázornění. Vypadá to tak, že se hraje bez pravého a středního útočníka, ale na levém by mohl být Vietto nebo CR, ovšem za předpkladu, že Vietto nebude hrát pravo-střední zálohu, nebo rotovat na ACM s Benzemou. To by mohlo fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

ano ten pravy kraj vie doplnat James aj Benzema, stredny utok Benzema. Ten prakticky ma taky post ako aj teraz

Reagovat
MadMrJacky

Spíš bych řekl, že vaše hra potřebuje častěji roztáhnout do křídla a centrovat do vápna. Nic co by nevyřešil pogba, verratti nebo vietto, nebo kdokoliv jiný, za předpokladu, že zahraje dva dobré měsíce. Je to tak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vôbec nesuhlasim. tuto hru vydavame napr. posledne zapasy a nema to efekt. tlacit Balea a CR uplne k postrannej ciare kde su zdvojeni a narazit ci kombinovat vedia akurát tak s krjanym bekom, zvysok hracov je dalej, to mi nepride moc efektivne. Falosne kridla by hrali krajni beci a supera by sme predcili v strede pola a to kombináciou a kolmými az necakanymi prihrávkami a nabehmi poza obranu supera. Tym, ze hraci su blizsie vedla seba tak po strate lopty sa vieme zmobilizovat a vytvorit spolocne okamzity pressing na supera s loptou.

Reagovat
MadMrJacky

:))

Reagovat
Phillipinho

Vietto je ortodoxni utocnik a ty ho cpes nekam na kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Keby len ako utocnika on ho dava aj do zalohy . Sa celkom cudujem ze snim nepocita ako backup k Pepemu

Reagovat
smazaný uživatel

keby nieco tak Vietto vie zahrat aj podhrotoveho hraca k comu mu sluzia jeho prednosti aj ako tvorivého utocnika naco to treba odbornikovi na faux pas vysvetlit

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Vietto se naběhá

Reagovat
Kokesh

Kometka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Rayo je letos jediný tým v PD, který se ani jednou neocitl na pohárové ani sestupové příčce. Tomu se říká klidný střed tabulky

Reagovat
vitasrp

Sice si myslím, že je to moje doposud nejslabší analýza, ale zase šlo o hodně velkej zápas - kdyby měl teda někdo chuť si přečíst o včerejším El Clásicu, může tady.

http://www.sportinak.sk/analyza-zapasu-barcelona---real-madrid--casy-sa-menia

Reagovat
roman1978

moc klišé, jsou tam i lži. a celkově to působí tak nějak špatně.

četl jsem i jiné rozbory a tento není povedený. sem tam něco ano, ale celkově ne.

ale dobrý pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Suáreze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
10FKK

Reagovat
X-bano-X

Stiahol a pozrel som si clasico este raz, tentokrát krásne v HD a nestačím sa diviť tým rozprávkam o nejakej dominancii čo sa tu šíria. Real v prvom polčase vystrelil na našu bránku 2!!!!!! slovom dva krát. Prvá strela gól Ronalda a druhá strela Ronalda v 43!!! minúte ktorá šla priamo na Brava a ktorú vytlačil nad seba na roh. Okrem poslednej 5!!! minútovky to bol normálny vyrovnaný zápas, kde sa Real v prvých 10!!! minútach dostal s loptou na našu polovicu len 2!! krát. Od začiatku až do gólu Ronalda(31 minúta) si Barcelona celkom s prehľadom kontrolovala hru, pričom Real nie raz bránil s 8 hráčmi pred vlastným vápnom. Medzi 34 a 45 minútov mal Real 4 minúty kde na našej polovici držal loptu, čo sa zmenilo na neúčelné posúvanie lopty zo strany na stranu, keďže nikto z barcelonskej obrany proti tomuto nevystúpil. Kedysi to tu bolo nazývané nudnou hádzanou, dnes sa to volá dominancia Realu....

3 šance - z uhla brvno Ronalda, gól a 100% šanca Balea

Druhý polčas:

4 minúta Benzema strela z v nútra vápna, Bravo vyráža.

22 minúta Neymar a Suaréz ťah na bránu Neymar míňa.

27 minúta záloha Realu utavená, bez pressingu len sa posúvajú.

28 minúta Messi míňa bránku o centimetre.

29 minúta - Messi,Neymar, Suaréz 3 vs 2 Neymar míňa

32 minúta Messi z 13 metrov zblokovaná strela mimo brány

33 minúta Benzema tecovana strela Bravo vytlača na roh

38 minúta Suaréz míňa bránku z uhla

41 minúta Cassilas likviduje Albov únik

42 minúta Casillas vychytal Messiho

Koniec rozprávky :) o tlaku Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

....sa Real v prvých 10!!! minútach dostal s loptou na našu polovicu len 2!! krát No já napočítal 7x!!!. Hele, kdes koupil ty brejle, počítám, že někde v Barceloně. Dál to zkoumat nebudu, ale je to snůška demagogie, ostatně jako ten klub, jemuž fandíš.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele