Primera División - souhrn 27. kola

01.03.2016, 22:51, aktualizováno 03.03.2016, 22:51
Komentáře a souhrny
Barcelona potvrdila dominanci a nadělila Rayu Vallecano potupného bůra. Betis veze důležité body ze hřiště Espanyolu, Granada si poradila s Gijónem. Real Madrid veze tři body z Levante. Bilbao rozstřílelo Deportivo, Valencia pro změnu veze tři body z Málagy a domy uspěla také Sevilla. Celta Vigo se rozešla s Villarrealem smírně. Atlético Madrid neinkasovalo ve čtvrtém ligovém zápase v řadě a porazilo 3:0 Real Sociedad. Ještě o jeden gól více dalo Las Palmas, které si pochutnalo na Getafe...

Rayo Vallecano - FC Barcelona 1:5

03.03.2016 21:00

Góly: 57. Manucho - 22. Ivan Rakitić, 23. Lionel Messi, 53. Lionel Messi, 72. Lionel Messi, 86. Arda Turan

Barcelona si veze z Madridu jasné vítězství, když přehrála Rayo v poměru 5:1. Messi vsítil svůj třetí hattrick v sezóně a po jedné brane přidali i Rakitič a Arda Turan. Čestný úspěch Blesků, které dohrávaly v devíti hráčích, zaznamenal Manucho. Série zápasů Barcy bez porážky se tak vyšplhala už na rekordních pětatřicet zápasů!

Utkání přitom začalo lépe pro domácí. První dobrou možnost v zápase měl ve 4. minutě Embarba, proti jehož střele z hranice vápna musel Bravo vytasit pohotový zákrok. Stejný hráč pálil ostrými i v 15. minutě, i nyní jej ale pozorný gólman Blaugranas vychytal. Poté už zápas nabral předpokládaný směr. Favorizovaní hosté zapli na vyšší rychlostní stupeň po dvaceti minutách hry a hned šli do vedení. Jako první se prosadil Ivan Rakitič. Ten využil obrovskou minelu gólmana Juana Carlose, jemuž vypadl míč z rukavic, a snadno napálil balón do sítě - 0:1!

Druhý gólový úspěch Katalánců na sebe nenechal dlouho čekat. Pouhou minutu po brance Rakitiče otevřel svůj gólový účet Lionel Messi. Hvězdný Argentinec se ujal míče ihned po rozehrávce, přihrál na hranici ofsajdové linie Neymarovi, ten Messimu míč vzápětí vrátil zpět a levačka hostujícího útočníka namířila míč nechytatelně k tyči - 0:2! Další klíčový moment zápasu přišel ve 42. minutě, když Llorente zajel naprosto nesmyslně na polovině hřiště do Rakitiče a po zásluze dostal za hrubý faul rovnou červenou kartu.

Oslabení domácí nemohli být pro úřadující španělské i evropské šampiony opravdovým soupeřem a po změně stran se tak pouze spekulovalo, kolik branek ještě Barca Madridským nadělí. Třetí gól Katalánců padl už v 52. minutě, když se podruhé v zápase prosadil Messi. Ten využil střely do tyče v podání Suáreze a s lehkostí dorazil míč za záda marně se natahujícího Carlose - 0:3! Balóny létaly kolem domácí svatyně jeden za druhým, právě v tu chvíli se ale dokázali domácí vzchopit. Při nejsvětlejším momentu Raya v zápase centroval Embarba z pravé strany, míč vracel hlavou před branku Bebé a Manucho mohl už jen hlavičkovatdo prázdné sítě - 1:3!

Velký comeback do utkání v podání Jemézova mužstva se však nekonal. V 68. minutě totiž přišlo další vyloučení domácího hráče. Při nebezpečné Neymarově standardce se míč odrazil od brankové konstrukce přímo k nohám Busquetse. Jeho střele však Iturra zabránil ve vápně nedovoleným zákrokem, který rozhodčí Bikandi ohodnotil rovnou červenou kartou! Následnou penaltu ovšem Suárez neproměnil a potvrdil tak v tomto ohledu velmi špatnou statistiku tria MSN. Messi, Suárez a Neymar dali v této sezóně gól z pokutového kopu jen devětkrát z osmnácti pokusů.

Hosty to ale příliš mrzet nemuselo. Dvojnásobně oslabení hráči Raya už do konce utkání nemohli s porážkou prakticky nic udělat. Navíc Blaugranas zůstávali při chuti a čtvrté branky se příznivci katalánského celku dočkali hned v 72. minutě. Messi po pasu Busquetse uplách všem pronásledovatelům a s přehledem završil hattrick - 1:4! Na konečných 1:5 pak ještě v 86. minutě upravil střídající Turan, jehož přesným centrem z levé strany našel an zadní tyči Mathieu. Turecký reprezentant umístil svou hlavičku do míst, kam už přesouvající se Carlos nemohl dosáhnout, a oslavil tak svou vůbec první branku v dresu Blaugranas!

Barca upevnila svůj náskok na první příčce. Rayo bude více než prohra s favorizovanými Katalánci mrzet vyloučení Llorenteho a Iturry, kteří tak musí vynechat příští zápas proti Espanyolu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Betis 0:3

03.03.2016 20:30

Góly: 10. Rubén Castro, 20. Germán Pezzella, 71. Juan Vargas

Real Betis zvládl utkání na půdě Espanyolu na výbornou a díky jasné výhře v poměru 3:0 si odváží tři body, které jej posouvají do podstatně bezpečnější vzdálenosti od sestupových vod. Pro andaluský celek šlo o vůbec první vítězství na půdě soupeře v novém roce.

Espanyol sice do utkání vstupoval v nadějném rozpoložení s dvěma výhrami v zádech, ovšem doma proti Betisu výsledkově propadl. Jako obvykle poslal hosty do vedení jejich drtivě nejlepší střelec Rubén Castro, jehož branku po deseti minutách hry záhy doplnil druhou pojistkou German Pezzella, když poslal míč do sítě po výtečném centru Charlyho Musondy. Přestože se domácím zvláště po změně stran nedala upřít značná snaha něco s nepříznivým vývojem zápasu udělat, jakékoli naděje barcelonského klubu na možné zdramatizování zápasu posléze tvrdě utnul Juan Vargas parádní ranou z přímého kopu.

Betis se tak posunul od svého čtvrtečního soka na vzdálenost tří bodů a drží se na třinácté příčce. Espanyol sice zůstává jen o jediné místo níže, jenže jeho náskok na sestupem ohrožené týmy nyní činí pouhopouhé dva body.

Nutno podotknout, že Espanyol se musel v týdnu vypořádat s nečekanou střevní chřipkou, která postihla hned osm hráčů prvního týmu, byť šest z nich nakonec přesto nastoupilo v základní sestavě. Betis na svého soka možná vletěl o to razantněji a slavil brzký úspěch. Pezellovo přizvednutí míče z voleje na zadní tyč skončilo u jako vždy připraveného Rubéna Castra, jenž pohotově vsítil svůj třináctý gól sezony. Argentinský asistent prvního gólu večera posléze přidal i trefu vlastní, když si skvěle načasoval náběh na přední tyč, kde zakončil pohlednou individuální akci mladého Musondy, jenž v Betisu hostuje z londýnské Chelsea.

Po změně stran nejprve hosté přečkali zoufalý tlak Espanyolu, který vykulminoval gólem Gérarda Morena. Radost však domácím zkazil praporek čárového rozhodčího a dlužno dodat, že o pochybení sudích nešlo. Sotva minutu nato se postavil k přímému kopu Juan Vargas a fantastickou ranou do horního růžku zařídil Betisu devatenáct minut před koncem pohodlné vedení 3:0, které již Andalusané udrželi bez větších potíží až do konce.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sporting Gijón 2:0

03.03.2016 20:00

Góly: 72. Youseff El Arabi (pen.), 90+3. Isaac Success

Přímý souboj o záchranu vyzněl lépe pro domácí Granadu, která na stadionu Los Cármenes zvládla přehrát Sporting Gijón v poměru 2:0. Obě branky padly až během druhého poločasu, nejprve se z pokutového kopu prosadil Youssef El-Arabi a v samém závěru pojistil zaslouženou výhru andaluského celku Isaac Success.

Granadští tak sice nadále zůstávají na sestupových příčkách, ovšem alespoň přeskočili právě svého čtvrtečního soupeře a z osmnáctého místa za záchranou zaostávají pouze vinou horšího skóre. Svůj doposud nuzný gólový přísun si mohli vylepšit právě v tomto kole, jenže ani jasná dominance během první půle nevedla k jediné přesné trefě a průlomu skóre.

Ve čtyřiadvacáté minutě si Miguel Lopes vylámal zuby na brankáři Ivanu Cuellarovi, jenž vytěsnil míč do bezpečí včasným skokem k zemi směrem k pravé tyči své branky. Jen chvíli nato se s totožným výsledkem potázal i Fran Rico a posléze neuspěl ani Ricardo Costa, jehož hlavička po centru Rubéna Rochiny zapadla těsně vedle. Aktivní Rochina si pak čtyři minuty před odchodem do kabin vypracoval vlastní střeleckou příležitost, opět neúspěšně.

Gijón se po matném výkonu po změně stran notně zvedl a málem se okamžitě ujal vedení po ráně Omara Mascarella. Jeho rána po pasu Antonia Sanabrii však nakonec skončila pouze na levé tyči. Granadští si v tu chvíli mohli zhluboka oddechnout a poté svého soka znovu přimáčkli na vlastní polovinu. Neúnavný Rochina nadále v jednom kuse pokoušel pozornost hostující obrany, ale gól nakonec přišel s přispěním někoho jiného. David Barral se totiž v šestnáctce svalil k zemi po zákroku nešťastníka večera Mascarella a Youssef El-Arabi nařízený pokutový kop bezpečně proměnil.

V třetí minutě nastavení pak nigerijský forvard Success těsné vedení Granady zdvojnásobil a postaral se tak o konečné prvenství 2:0. O třetí vítězství v řadě se nyní budou granadští pokoušet na hřišti Realu Betis, zatímco Sporting na vlastní půdě přivítá rozjetý Athletic.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 1:3

02.03.2016 21:00

Góly: 39. Deyverson - 34. Cristiano Ronaldo (pen.), 38. Diego Mariño (vl.), 90. Isco

Real Madrid nepředvedl svůj nejlepší fotbal, na tři body proti předposlednímu Levante to ale stačilo. Vítězství 3:1 Zidaneovu mužstvu přinesl vedoucí gól Ronalda z penalty, vlastní branka gólmana Mariña a střelecký účet Realu uzavřel v nastavení Isco. Jedinou branku Valencijských zaznamenal ke konci první půle Deyverson.

Morálka Realu po prohraném derby s Atléticem nemohla být nikterak velká a na výkonu Bílého baletu na stadionu Levante se to podepisovalo od začátku utkání. Navíc musel Zidane před zápasem řešit mnohé absence včetně šesti hráčů základní sestavy (Modiče, Marcela, Balea, Ramose, Carvajala a Benzemy). Na hřišti se tak objevil v dresu Realu například osmnáctiletý Borja Mayoral, jenž měl za áčko Bílého baletu doposud odkopáno pouhých čtyřicet sedm minut.

Zákonité nesehranosti nováčků se starými matadory mohl hned v 5. minutě využít Rossi, který však svou pohotovou střelu z vápna umístil jen doprostřed branky. Tam číhal připravený Navas. To bylo z hlediska šancí na dlouhou dobu vše a dalšího vzruchu se diváci dočkali až ve 20. minutě, kdy zkusil Ronaldo překvapit domácího gólmana Mariña střelou z úhlu. Brankář Levante si ale prostor na přední tyči pohlídal.

Zlom nastal až ve 33. minutě. To Orbán zapomněl stáhnout nohu, když okolo něj procházel Vázquez a čtyřiadvacetiletý útočník si na sudím De Burgosovi vymodlil penaltu. K té se nemohl postavit nikdo jiný než tradiční exekutor pokutových kopů Cristiano Ronaldo, jenž penaltu bezpečně proměnil - 0:1! A pro domácí bylo vzápětí ještě hůř. Los Blancos totiž vyšel rychlý protiútok, po němž do tyče pálil Mayoral. Míč se pak ke smůle domácích příznivců odrazil od zad gólmana Mariña až za brankovou čáru - 0:2!

Nabitý konec poločasu ještě přinesl jednu branku. Míč ze sítě musel tentokrát lovit Navas, který kapituloval po střele Deyversona. Brazilský forvard využil několik zaváhání hostů před vápnem a po přiťuknutí Rossiho umístil míč přesně k tyči - 1:2! Po přestávce domácí sahali po vyrovnání. Jako v 61. minutě, kdy se po centru Lópeze z pravé strany natahoval za míčem v nebezpečném prostoru před brankou Deyverson.

Real mohl udeřit potřetí v 66. minutě, ale Ronaldo nastřelil po nákopu Jamese sám před gólmanem pouze tyč! Na druhé straně zahrozil v 82. minutě García a Navas se musel hodně natahovat, aby jeho pokus vyrazil alespoň na rohový kop. Poslední slovo však měl přeci jen Real. Konkrétně Isco, jenž vytěžil maximum z obětavé zpětné přihrávky Ronalda a perfektně umístěnou přízemní ranou nedal Mariñovi šanci - 1:3!

Více informací k zápasu

Málaga CF - Valencia CF 1:2

02.03.2016 20:00

Góly: 14. Duje Čop - 41. Carlos Kameni (vl.), 49. Denis Čeryšev

Po prachbídném úvodu v nové funkci trenéra Valencie se Gary Neville snad poprvé dočkal také jisté dávky štěstí, které mu zaručilo cennou výhru na půdě Malagy. Los Che totiž v Andalusii brzy prohrávali a vypadalo to s nimi všelijak, ovšem ještě do poločasu si pořádně kuriózním způsobem vsítil vlastní gól brankář Carlos Kameni, čímž hosty vrátil do hry. Krátce po změně stran dokonal obrat mladík Denis Čeryšev.

Branka Dujeho Ćopa ze čtrnácté minuty tak Netopýry nakonec vůbec mrzet nemusí, neboť tvrdý domácí nezdar o víkendu proti Athleticu (prohra 0:3) je nyní úspěšně zapomenut. Valencie díky tomu přeskočila v ligové tabulce právě svého středečního soka a po delší době je znovu v její horní polovině na devátém místě. Malaga zaostává o dva body i příčky.

Hosté vstoupili do zápasu správnou nohou a vynutili si na soupeři celou řadu faulů, z čehož pramenila pravidelná zásoba centru do pokutového území Malagy. Přesto si první gól utkání připsali domácí, když se zničehonic prosadil Ćop, a mohlo být ještě hůře, kdyby brazilský útočník Charles posléze proměnil svou šanci na zdvojnásobení vedení.

Teprve pak se do permanence dostal i Carlos Kameni, jehož protáhl Aderlan Santos. Kamerunský gólman však jen chvíli nato trestuhodně neodhadl dráhu letu míče, který hodlal sebrat ze vzduchu, a k úleku domácích příznivců i spoluhráčů si jej srazil do vlastní brány. Kvůli této minele z jednačtyřicáté minuty se tak do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Čtyři minuty po změně stran bylo pro Malagu ještě hůře, neboť ji srazil do kolen Denis Čeryšev. Ruský záložník, jenž ve Valencii hostuje z Realu Madrid, totiž poslal hosty do vedení a přinutil andaluského soupeře, aby vyrukoval s ofenzivní hrou, která mu příliš nesvědčí. Asi největší šanci na vyrovnání posléze zahodil střídající Ricardo Horta, jehož v samém závěru doplnili nepřesnými pokusy i Roberto Rosales s Miguelem Torresem. Valencie tak vydolovala ze stadionu Rosaleda všechny body za těsnou výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Villarreal CF 0:0

02.03.2016 20:00

Góly: -

Villarreal obstál v další zatěžkávací zkoušce a bezbrankovou remízou z hřiště Celty Vigo navýšil jak svou dlouhou sérii neporazitelnosti, tak i šance na podržení stávající čtvrté příčky v ligové tabulce.

Nejblíže měl k průlomu skóre hostující útočník Cedric Bakambú, a to již v první půli, ovšem ani jeden z jeho tří střeleckých pokusů se nakonec nesetkal s úspěchem kvůli kvalitním zákrokům brankáře Sergia Álvareze. I to ale stačilo na prodloužení čtrnáctizápasové šňůry bez porážky, která trvá již od listopadu loňského roku.

Výhra na stadionu Balaidós by sice Žlutou ponorku alespoň na chvíli vyhouplo dokonce na třetí místo před Real Madrid, ale hlavním cílem po zbytek sezony bude udržet si v uctivé vzdálenosti rivaly za sebou, což se zatím úspěšně daří. Šestá Celta zůstává o jedenáct bodů pozadu, sedmý Athletic ještě o jeden více a i nejspíše nejnebezpečnější pronásledovatel ze Sevilly zaostává po sedmadvaceti odehraných kolech stále o propastných devět bodů.

Aktivní Bakambú se činil od samého úvodu utkání. Jeho první rána ještě skončila mimo, ovšem tu další ze čtrnácté minuty již musel Álvarez umně vyrazit do bezpečí. Domácí odpověděli střelou Johna Guidettiho, jehož pokus si pohlídal Alphónse Aréola. Ve zbytku první půle se však činil už jen a pouze Bakambú, jenž znovu prověřil Álvareze v minutě dvaatřicáté a do třetice si na domácím gólmanovi vylámal zuby krátce před odchodem do kabin, přestože jeho rána mířila do horního růžku...

Po změně stran nabídly oba celky vyrovnanou podívanou, které však nadále kralovali oba brankáři. Navzdory povedenému zakončení tak neuspěl jak hlavičkující Guidetti, tak ani Marcelo Díaz se svou dalekonosnou ranou. Krátce po hodině hry měla Celta dvakrát takříkajíc gól na kopačce, jenže Díaz ze slibné pozice minul a minutu nato neuspěl tváří v tvář Aréolovi ani Daniel Wass.

S přibývajícím časem však šancí notně ubývalo a za zmínku stojí snad jen dva nepřesné pokusy Díaze s Nolitem. Oba týmy se tak musely spokojit se zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 4:1

02.03.2016 20:00

Góly: 13. Iker Muniain, 36. Aritz Aduriz, 53. Aritz Aduriz, 60. Aritz Aduriz - 51. Oriol Riera

Deportivo la Coruňa patří v posledních týdnech k celkům s tou vůbec nejhorší formou v celé Primera División a jeho představení na půdě Athleticu tento dojem jen prohloubilo. Baskický klub si totiž na svém tápajícím sokovi pošmákl a výhrou 4:1 potvrzuje ambice na kvalifikaci do evropských pohárů. Hrdinou večera se nestal nikdo jiný než Aritz Aduriz, jenž zaznamenal hattrick a dosáhl již na fantastické číslo třiceti vstřelených gólů v letošní sezoně.

O brzké vedení domácích se postaral Iker Muniain, jehož ještě do přestávky podpořil svou první trefou nestárnoucí Aduriz. Krátce po změně stran pak sice vykřesal Deportivu jiskřičku naděje Oriol Riera, jenže španělský kanonýr, jehož fantastická forma by neměla uniknout ani reprezentačnímu kouči Vicentemu de Bosquemu, pojistil vítězství klubu z Bilbaa dalšími dvěma zásahy.

Athletic byl na hřišti lepším týmem již od samého počátku. Ve třetí minutě musel brankář Stipe Pletikosa obratně k zemi, aby vytěsnil nebezpečnou přízemní ránu Adurize. Deportivo zareagovalo střelou Faycala Fajra, ovšem gólman Gorka Iraizoz se zaskočit nenechal. V jedenácté minutě se již domácí dočkali - po sklepnutí Raúla Garcíi se zblízka prosadil Muniain. Ve třiatřicáté minutě se málem aktivní Aduriz prosadil hlavou a nakonec si na svůj první zásah večera musel počkat jen o tři minuty déle. Po přesném pasu Markela Susaety již v hloubi pokutového území chladnokrevně napálil míč do sítě a zajistil svému týmu pohodlné poločasové vedení 2:0. Po šesti minutách druhé půle však snížil zpět na rozdíl jediné branky Riera, jenž proměnil centr Lucase Péreze.

Athletic se ovšem gólem Deportiva nenechal rozhodit ani v nejmenším a hned tři minuty nato se opět svému soupeři vzdálil na rozdíl dvou branek, když se znovu opakovala prověřená kombinace Susaeta - Aduriz. Na přelomu hodiny hry pak nezastavitelný Aduriz dokonal hattrick dalším suverénním zakončením z hloubi šestnáctky a pro Depor již nebylo návratu. Deset minut před koncem mohl ještě přidat pátý gól Xabier Etxeita, ale jeho hlavička skončila těsně nad. Když pak v samém závěru opět Fajr nevyzrál na Iraizoze, skončilo utkání pohodlnou výhrou domácích v poměru 4:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - SD Eibar 1:0

02.03.2016 20:00

Góly: 11. Fernando Llorente

Sevilla znovu potvrdila, že je v letošní sezoně týmem dvou tváří, a udržela svou precizní domácí formu i tentokrát. Eibar sice v Andalusii nedal kůži lacino, ale nakonec se poroučí s nepořízenou v podobě prohry 1:0. O jedinou branku utkání se postaral Fernando Llorente.

Zatímco na hřištích soupeře sevillští raritně doposud ani jedinkrát nedokázali zvítězit, jejích vlastní stadion je nedobytnou pevností. Od září loňského roku zde Sevilla nastřádala dvanáct vítězství v řadě a zdá se, že nemá jen tak v plánu s touto fantastickou bilancí končit. Tentokrát se o brzké vedení postaral Llorente a domácí jej již nepustili. Eibar navíc v závěru musel dohrávat o deseti, neboť Lillo Castellano obdržel dvě žluté karty a musel předčasně do kabin.

První a také poslední gólový příspěvek večera padnul již v jedenácté minutě. Michael Krohn-Dehli poslal přesný centr na Llorenteho, jenž stejně tak povedeným zakončením vsítil svůj sedmý gól sezony. Vytáhlý španělský pak dostal dvě další šance svůj gólový příspěvek ještě více rozšířit, jenže tentokrát jej již střelecká muška zradila a Eibar dostal možnost vrátit se do zápasu. S hlavičkou Borjy Bastóna si musel umně poradit brankář Rico a domácí gólman posléze potřeboval vytáhnout ještě lepší zákrok při ráně Gonzala Escalanteho.

Napínavá podívaná pokračovala i po změně stran a Rico se musel znovu činit při dalších pokusech Bastóna i Escalanteho. Na opačné straně nezahálel ani Ricův protějšek Asier Riesgo, jehož protáhl Daniel Carriço nebezpečnou hlavičkou a pak i dvěma střelami z hranice pokutového území. Skóre však zůstávalo stále nakloněno ve prospěch domácích a Eibar navíc utrpěl ztrátu dvě minuty před koncem, když byl vyloučen Castellano.

Přesto ještě hosté vrhli všechny síly kupředu a střelecké pokusy Enriche s aktivním Bastónem musely nejednoho příznivce Sevilly notně vystrašit a v samém závěru již při ráně střídajícího Berjóna ani nedutali. Sergio Rico však byl po celý zápas neomylný a svůj perfektní výkon vyšperkoval finálním zákrokem "za tři body".

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Getafe CF 4:0

01.03.2016 22:00

Góly: 7. Willian José, 28. Jonathan Viera (pen.), 49. Tana, 83. Tana

Hráči Las Palmas dnes překvapivě snadno přehráli svého tabulkového rivala Getafe a díky výhře 4:0 udělali velký krok k záchraně. Do sítě Madridských se postupně trefili José, Viera a dva přesné zásahy přidal také Tana. Zápas v dresu Getafe nedohrál vyloučený Pereira. Hosté prohráli posedmé v řadě, fotbalisté Las Palmas naopak potvrdili tři body ze hřiště Eibaru.

Pro výhru Las Palmas byl klíčový brzký gól. Už v 7. minutě centroval do nebezpečného prostoru před brankou domácí kapitán García, Willian José přesprintoval bránícího hráče a z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě - 1:0! Getafe se nadechovalo k odpovědi po čtvrthodině hry, akce hostí však postrádaly přesnost. Naopak Las Palmas dnes mělo svůj den a domácí byli před brankou Getafe hodně nebezpeční . Jako ve 27. minutě, kdy hostující Lacen zastavil centr Viery rukou v pokutovém území a sudí Melero neměl na výběr nic jiného než odpískat penaltu. Tu bez problémů proměnil sám Jonathan Viera - 2:0!

Další úder domácích přišel krátce po změně stran. Po naprosto chaotickém bránění hráčů hostujícího kouče Frana Escribá se k odraženému míči dostal Viera, jenž poslal balón na Tanu. Pětadvacetiletý rodák z Las Palmas si obhodil obránce Pereiru a přesně zakončil pod padajícím Guaitou - 3:0! Getafe se blížilo další blamáži a hostům rapidně docházela trpělivost. Nervy na uzdě nakonec neudržel Pereiera, jenž dostal první žlutou kartu po protestech proti nařízené penaltě a druhou v 65. minutě za nevybíravý faul na domácího Moma.

Oslabení hosté už se nevzmohli na odpor a do konce zápasu ještě jednou inkasovali. Čtvrtý gól Las Palmas vsítil v 83. minutě opět Tana. Domácí forvard dostal jako na míru střiženou přihrávku za obranu od Moma a tváří v tvář Guaitovi nezaváhal - 4:0! Fotbalisté z Kanárských ostrovů mají na kontě nyní sedmadvacet bodů a zůstanou mimo sestupové pásmo. Do něj naopak může už po tomto kole spadnout Getafe.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Sociedad 3:0

01.03.2016 21:00

Góly: 8. Diego Reyes (vl.), 46. Saúl Ñíguez, 61. Antoine Griezmann (pen.)

Atlético si dnes poradilo s Realem Sociedad v poměru 3:0 a upevnilo si postavení na druhém místě tabulky. Smolný večer pro Basky začal už v 8, minutě, kdy si Reyes vstřelil vlastní gól. Po přestávce přidal branku ještě Saúl Ñíguez a do sítě svého bývalého klubu se také trefil Griezmann, jenž proměnil pokutový kop.

Rojiblancos od první chvíle potvrzovali roli velkého favorita. Už v 5. minutě, kdy po centru Luise nezasáhl dobře míč hostující González, musel míč do bezpečí odkopávat až De La Bella. Real však nakonec úvodní nápor domácích neustál. V 8. minutě totiž zatáhl Godín míč po pravé straně a jeho centr si na přední tyči nešťastně srazil do sítě Reyes - 1:0! Atleti tak dostali na kopačky potřebný klid a mohli čekat, s čím přijde Real.

Hosté ale dlouho nedokázali vážněji ohrozit Oblakovu bránu, naopak Madridští mohli přidat další góly. Ve 14. minutě se po rohovém kopu Kokeho ocitl v dobré pozici na vzdálenější tyči Godín, míč ale poslal příliš vysoko. Ve 29. minutě pak prověřil Rulliho reflexy Griezmann, brankář San Sebastianu však jeho pokus zpacifikoval. Další z mnoha příležitostí zvýšit vedení domácích měl v 37. minutě Vietto, ten předvedl hezký průnik do vápna, jeho střela ovšem mířila jen doprostřed brány, kde stál připravený hostujcí gólman.

Po prvním dějství tak nebyla pozice modrobílých zcela beznadějná, Atletům se ale znova povedl start do poločasu. Vzápětí po rozehrávce druhé půle totiž udeřil Saúl, který těžil ze zpětné přihrávky Vietta a výstavní ranou z voleje rozjásal zaplněný stadion Vicente Calderóna - 2:0! Domácí byli lepší po všech stránkách a hráči Realu se jen sporadicky dostávali ke kloudné akci na polovině soupeře.

Svou dominanci využil Cholův výběr znova v 60. minutě, kdy nešťastný De La Bella fauloval ve vápně Griezmanna. Sudí Hernández ukázal na značku pokutového kopu a sám francouzský útočník bez problémů penaltu proměnil - 3:0! O vítězi utkání už nemohlo být pochyb, Real se však pokoušel alespoň o čestný úspěch. Blízko brance byli Baskové v 63. a 64. minutě, Vela však v první příležitosti mířil mimo a po standardní situaci Parda pak hlavičkoval Reyes do tyče.

Na druhé straně mohl domácí fanoušky rozveselit Vietto, jeho nebezpečnou ránu z hranice pokutového území ale Rulli vykryl. V samém závěru pak lovil Rulli míč ze sítě počtvrté, gól Correy však nebyl uznán kvůli ofsajdu, který byl ale odmáván nesprávně. Na vítězství domácích se ani tak už nic nezměnilo a Atleti si připsali zasloužené tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona27223274:2269
2.Atlético Madrid27194439:1161
3.Real Madrid27176474:2657
4.Villarreal CF27158433:1853
5.Sevilla FC27128738:2844
6.Celta Vigo27126939:4442
7.Athletic Bilbao271251042:3641
8.SD Eibar271061140:3636
9.Valencia CF27810932:3034
10.Real Sociedad27971136:3834
11.Málaga CF27881124:2532
12.Deportivo La Coruña27614734:3632
13.Real Betis277101024:3631
14.Espanyol Barcelona27841526:5328
15.UD Las Palmas27761429:4027
16.Getafe CF27751526:4426
17.Rayo Vallecano27681337:5826
18.Granada CF27751529:5126
19.Sporting Gijón27661530:4824
20.Levante UD27551725:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (363)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Agusto Fernandez mal jednoznačne viidieť červenú kartu. Rozhodca mal zase naložené v gatiach a posral sa v momente, ked mal ukázať hráčovi Atletica červenú, za minimálne druhú žltú kartu, lebo jednu už Augusto mal, tak radšej odpískal konec zápasu. Naposledy mal naložené v slipoch, ked Correy ako šialenec kopancom z vyskoku sundal Danilla. Nechapem toto, škodí to lige aj fotbalu, škodí to zdraviu hráčov. Na jednej strane sa dávajú žlté karty za fauly v hlavičkových súbojoch, ktoré ani nie sú a na druhej strane tolerujeme toto?

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
celeb

Correy tie nohy nakoniec pokrcil a stiahol, Danillovi sa nic nestalo. Ak uz mala byt cervena, tak Ramosovi za ten nasledny slapak na Gabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

ako je z videa vidno tak to stiahnutie prislo evidentne neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas ocividne nejakej komplex z atletica, kdyz to vsechno podavas tak krasne jednostranne. neuznanej gol atletica z vic jak metrovyho neofsajdu nebo ramosovu prasarnu jsi nevidel, ze? nerikam, ze to karty bejt nemely, ale ta rozhodnuti sudich se ti ve fotbale vetsinou vykrati na obe strany. a jestli te tak zere ta augustova druha zluta, tak vez, ze si tak jako tak bude ve valencii odpykavat trest za karty a stopku vic jak zapas by nedostal, takze se tady vzrusujes nad uplnym prdem...

Reagovat
Ed_Hazard

"Danillovi sa nic nestalo"

Reagovat
alcantara

Getafe forma Ze by....(teraz som to urcite zakrikol...)

Reagovat
smazaný uživatel

Padnú, pevne v to verím

Reagovat
smazaný uživatel

to tady lidi rikaj kazdej rok no

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to skvělé, ale oni v tom umějí chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

7 posledních zápasů bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ještě nejde do tuhého. Jejich čas nejspíš přijde.

Reagovat
Mönchengladbach

Atlético během deseti (!) dnů čtyři zápasy: s Villarealem, na Eindhovenu, na Realu a se Sockami a stejně nedostanou ani gól.

Nejlepší obrana světa.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mönchengladbach

Ještě dodám, že už je do konce sezóny čeká v lize jen jeden těžký zápas na Bilbau (tedy pokud po zítřku nevyhodí Garyho ), takže bych si teď na druhé místo Realu, který hraje ještě na Barceloně, rozhodně nevsadil.

Reagovat
blaugrana

Aku vykupku ma Jimenez?

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti hodně slušně. Ta obrana je úplně brutální - Oblak jede na rekord Zamory.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju, jak cfc v prvni sezone mourinha dostala v lize jen 15 golu, bych vnimal jako neuveritelne uz jen kdyby to atleti vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

ty vado fakt - 2004/05 - 15 kusů ve 38mi zápasech. Válec.

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy Chelsea byla asi nejlepší tým na světě..

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodatek, že 4 z těch 11ti kusů dala Barca. To je pro náš útok docela vyznamenání.

Neodpustím si - Real se drží průměru a dal Atletům za dva mače 1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro ně je Atletiko jako pro vás Espanyol ne? Oříšek v derby, ale pro rivaly snadný body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by Atleti Barce body dali zadarmo? To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze jak atletico bralo titul, tak se tehdy rozhodlo az prave s barcou

Reagovat
valloire

tvůj pocit nelže

Reagovat
alcantara

Boli doby, ked nas vedeli slusne mazat a napr. Leo im nedal tusim 7 zapasov v rade gol. V poslednej dobe, najma za Enriqueho cias, na nich vieme a vyhravame.

Reagovat
-Carles-

Tak to sotva

Reagovat
kubys

Dobře Palmy. Ale dívám se, že Granada má více než hratelný los...na silných je stejně hlavně venku a týmy okolo sebe má doma, to by mohlo vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze celta vigo uhaji pozici pro evropskou ligu po barcelone nejsympatictejsi tym az na to logo citroena. tradicni la coruna by se mela zachranit po navratu do ligy bojuje nad ocekavani a jak by rekl mexican nemec- nemam slov famozni skvely proste skvely pocin.

Reagovat
Phillipinho

One goal conceded every 221 minutes in La Liga by Jan Oblak now. 18 clean sheets in 27 games.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Rok zpatky pritom nejvetsi traged podle fanousku Atletica.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aritz

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

30 gólů and counting...

Reagovat
Phillipinho

Benjamin Button .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny, zraje jak vino. a ja mu tehda pri prestupu prorokoval max dve sezony na top urovni...

Reagovat
smazaný uživatel

presne no...uz ted prekonal pocet golu Llorenteho v sezone kdy jsme se dostali do finale Copy a Europy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka

Reagovat
smazaný uživatel

ako vyzerala Valencia dnes, pozeral niekto? Ja som kukal Matovica s Ficom..

Reagovat
Billy McClane

Lucas hrac zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

lucas, danilo, pepe a aj cristiano za nasadenie a aktivitu po dlhej dobe zapracovala obrana a hrala velmi dobre, mayoral v medzihre nic moc, ale svoje si za prispenia marina splnil...lucas je obrovsky dric, dnes bol spolu s danilom podla mna najlepsi...prekvapil pepe, ktory nastupil po dlhej dobe a drzal celu defenzivu ale aj tak som sa nemohol ubranit pocitu, ze je to proste strasne krcovite, najma smerom dopredu...po 2 zapasoch v lige s vykonom spokojnost

Reagovat
Hachim Mastour

Ako hral Toni, keď hral konečne na poste, na ktorom hrať má?

Reagovat
Israha

Pořád stejně, žádná výrazná změna v herním projevu.

Reagovat
Hachim Mastour

ok

Reagovat
Realita

Cristiano Penaldo

Reagovat
alcantara
Reagovat
One-Real

Snad dneska všichni potrebujemeDMktoryvie viděli tu jeho úžasnou přidanou hodnotu při čištění prostoru před stopery, v tom čem měl vynikat a to, za co byl Kroos nejvíc kritizovanej, hrál úplně stejně špatně, Levante kolikrát nebezpečně střílelo z jeho prostoru

Reagovat
Billy McClane

Ja si myslim, ze v lete sa rozbije prasiatko a do zalohy sa dotiahne Pogba. Bude este sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Atleti pěkně.. Momentálně největší favorit PD

Reagovat
smazaný uživatel

na to si přišel jak? Barcelona má 5 bodů náskok a zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je obecně známo,to jsi ani nemusel psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší favorit čeho?

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,jestli tento trenér může trénovat klub, naběhat toho tolik při zápase šlo u občasných reprezentačních zápasů,ale kluby hrají každý týden a často i v týdnu,to nemůže dát.

Reagovat
aurelio

Valencia potrebuje nejakého "rapla". To by mohla byť práca pre neho. Ten tím je zároveň neskutočne talentovaný, ale je tam toľko lenivých flákačov, že až

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Sampaoli by to splňoval a možná i víc. Jen jsem si dělal legraci z toho jeho zběsilého poletování,myslím ,že toho naběhá víc než Kroos.

Reagovat
kubys

Granada skvěle

Reagovat
-Carles-

Super Ideme si po ten titul dosť chladnokrvne. Messi opäť najlepší, opäť všetko rozhodol, momentálne ten trojzubec by som trocha upravil na Msn.

Reagovat
smazaný uživatel

Popřípadě M N s

Reagovat
-Carles-

Neymar hrá stále výborne len tá koncovka. Luisito nám nejak zdrevenel no

Reagovat
ADM

Poprípade M

Reagovat
roberos

Reagovat
alcantara

Ajtak su tie ich cisla neuveritelne, idu na prekonanie seba samych, a to zase vynechal Leo zopar tyzdnov...Kazdopadne, ked ich clovek sleduje kazde tri dni a vidi, co vsetko su schopni zahodit, tak by zasol niekedy...

Reagovat
-Carles-

Že sa prekonajú je podľa mňa tutovka. Hlavné je že si tie šance stále vedia vypracovať vo veľkom množstve, možno len potrebujú získať trocha šťastia v koncovke.

Reagovat
remeslnik

Štěstí je krásná věc, ale samo o sobě nestačí. Právě ty dva krajní hroty trojzubce (Ney a Su) bývají dost často tupé. Ney je podle mne mentalitou ještě děcko a jedináček. Fyzické a atletické dispozice má a z toho krásné záblesky fotbalového umění. Ale někdy je až moc hravý, ale hraje si sám. Kolikrát to vypadá, že udělat si srandu z nejblížšího protivníka je důležitější (to asi trénovával sám), než nebrzdit akci. Někdy je uražený, jako třeba dnes a nenahrával Su třeba před prázdnou bránu, protože to předtím udělal on jemu. A někdy chce být třeba jen litovaný, že se mu nedaří, protože ho všichni okopávají. Su je povoláním zakončovatel, jenže má dost špatné % úspěšnosti. Ten do kombinace moc není a čekat od něj přihrávku se taky moc nedá a dobrou ještě míň, ikdyž se fakt snaží.

Reagovat
celeb

Zbytocne cervene Rayu. Ako tej 1. sa az tak moc necudujem, z jeho pohladu to muselo vyzerat velmi nebezpecne (co aj bolo), ale Rakitic to trochu prehnal. 2. z ofsajdu ... za danej situacie velmi necitlive a hlavne chybne rozhodnutie.

Reagovat
Miguel19

A někdo by cpal Zlatý míč Neymarovi nebo ještě hůř Suarézovi...Messi je o dvě třídy před nimi..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar měl dva úžasný měsíce. Ale jinak Messi naprosto jasně nejlepší. A to naprosto přirozeně. On se ani nemusí snažit. Úkaz.

Reagovat
roberos

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar hraje výborně, jen by měl zlepšit zakončení a hlavně nevymýšlet blbosti a zakončit jednoduše. Má sice 23 gólů (3. nejvíce z týmu) a 18 asistencí (nejvíce z týmu), ale gólů mohl mít daleko více (30+ určitě).

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je iba jeden a navzdy bude. Tazko sa mu vyrovna Neymar a aj dalsi iní hraci v buducnosti. Cca 50 rokov sa cakalo na hraca ktory bude kvalitnejsi ako Pelé, teraz sa zas bude dalsich X-rokov cakat na hraca, ktory bude kvalitnejsi ako Leo

Reagovat
valloire

co? jak kvalitnější?

Reagovat
smazaný uživatel

normalne, kvalitnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

a né snad ?

Reagovat
valloire

NE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
patas92

Reagovat
roberos

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
LAM

Výhra na pohodu i s Mathieum na LB,ale Ney se Suaretem jsou v nejhorší střelecký krizi od začátku sezony.Ney teď bude mít dost času na odpočinek a suarez se snad chytne na Eibaru.Jeho goly budou třeba.

Naštěstí Messi od začátku roku v parádní formě a opět nejlepší

Reagovat
LAM

Jinak na Eibar v sestavě-Bravo-Alves,Pique,Mascherano,Alba-Sergio,Raketa,Iniesta,Arda-Neymar,Messi.

Reagovat
LAM

Suarez místo Neye.

Reagovat
vocasisko

Neymar ne.

Reagovat
blaugrana

Munir miesto Ardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar hrát nebude

Reagovat
celeb

Alves - Pique/Bartra - Jeremy - Alba

Arda - Mascherano - Iniesta/Roberto

Messi - Suarez - Munir/Rafinha

/striedania

Reagovat
ADM

s Rafinhom si si asi slušne uletel .. či už je na tom tak dobre?

Reagovat
celeb

trenuje uz nejaky tyzden s timom. Ale myslel som, ze hrame doma, kde by fanuskovia uvitali. Takto by som hral klasicky s Busqom v zalohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá sa vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je v této sezoně i přes to, že byl dva měsíce zraněný, už jenom dva góly za Ronaldem

Reagovat
LAM

Trvalo mu celej prosinec než se rozehrál,ale od ledna už zase Top Jen tak dál.Snad se zas chytnou i Ney a Suarez.

Reagovat
roberos

Jo a CR dal 8 gólů z penalt! Messi jenom ! Nejde ale o góly, ale herně je Messi 2 parníky před celým světem. Messi je prostě v chápání hry jménem fotbal úplně jinde !

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud bys počítal i repre, tak je to 35-35.

Reagovat
pingla

No jo, 2x tap in a ještě sobečkuje, když to mohl před poloprázdnou bránou dát Neymarovi

Reagovat
LAM

Reagovat
ADM

Reagovat
remeslnik

Dnes si N a S sobečkovali navzájem ... "když ty mi nee, tak já tobě tuplem Nee"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ten tragéd jak chce vyhrát střelce, Messi mu pouští penalty..ale on to prostě neumí dávat

Reagovat
ADM

Tragéda máš medzi nohami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Fu vážne som si uletel. Ospravedlnujem sa ti Ángel

Reagovat
Ángel di María 22

Mne je to jedno, pis si co chces Ja se fakt na diskuzi neurazim, tady se jedou vetsi hovna. Samozrejme ode me rypnuti - ale zase jako dava ty penalty nebo ne? Ma s tim problemy az moc, v tomhle dost tragicky.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
roberos

Kdyby Messi penalty kopal, tak pichchi ještě vyhraje ( ale jemu o to nejde)

Reagovat
Visca el barca

Messi má celej Real absolutně v prdeli. Je nejlepší

Reagovat
roberos

To snad každý rozumný člověk uzná !

Reagovat
madridcan

Nie...ani v sezone 11/12 neislo mu o to ty debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Rozeznat přítomný a minulý čas ti očividně dělá problém.

Reagovat
alcantara

To spolu velmi suvisi...

Reagovat
roman1978

typical retard (madrista)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ten "tragéd" jak píšeš, si z vaší obrany udělal poslední EC kužely.

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj?

Reagovat
Visca el barca

ty seš tragéd ty šášo

Reagovat
raduinho

těžce nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

už nějakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

traged co rozhodol posledne dve Clasica

Reagovat
-Carles-

To schválne, aby ste mali dôvod vyliezať z diery

Reagovat
alcantara

Pique: "We offered Mascherano to take the penalty, but he didn't want it."

Komedia

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Masch je fakt moc :D 5 let, kdy je celkem pokaždý v základu a ani jeden gól (snad ani ten vlastní ! )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je těžký dát gól, když ani nechodí snad jen pár metrů než za polovinu soupeře. I při rozích bývá jedním z posledních hráčů. Vím, že byl v létě blízko, kdy trefil hlavou břevno v superpoháru proti Bilbau (to výjimečně šel na roh).

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom si myslím, že by měl šanci tu pentli proměnit o chlup vyšší, než S nebo N.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je neustále spojován s odchodem z Realu Madrid, nejvíce se pak jméno španělského zálůožníka objevuje ve spojení s kluby z Premier League. "Bílý balet" pak již podle posledních zpráv stanovil cenu, za kterou by nechal 23letého záložníka odejít a to konkrétně za sumu ve výši 25 milionů eur.

Bargain, který si může dovolit kdokoliv PL.

Reagovat
smazaný uživatel

*v PL

Reagovat
smazaný uživatel

ta cena mi přijde mimozní.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

jako hodne nebo malo?

Reagovat
smazaný uživatel

hodně ...

Reagovat
smazaný uživatel

No u tebe nikdy člověk neví.. :) jak sem to viděl poprvé sem se taky desil že tak málo, na druhou stranu když vezmeme v potaz za kolik přišel ze se k nám vůbec nechodí a je ho u nás strašná škoda. Strašně bych mu přál ať zazáří. :) blbě že by mu asi nejvíc sedla fakt ta Barca. Ale snad zůstane a konečně se rozebraje i u nás

Reagovat
SIRBRANIKE

50+

Reagovat
smazaný uživatel

50 je tak akorát. Takovej Ozil-style.

Reagovat
Manik...

50 by odpovídalo, ale měl by být neprodejný

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho zpátky do Vale, ale je mi jasné, že spíš v létě přijde za 40 míčů nějaký Gaitán nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by nám mohli prodat Kovačiča, ten hraje ještě míň

Reagovat
smazaný uživatel

Isco hra o dost lepsie ako James ale predava malo dresov. aj keby ho mame predat co by bola chyba tak 25 milionov je mimo realitu

Reagovat
Mass

Takhle zabit Goldenboye

Reagovat
roberos

Messi od začátku roku 20 gólů a 7 asistencí - to je šílené tempo! a to nehraje na svoje čísla .

Reagovat
smazaný uživatel

Boh ochranuj Barcelonu a nase nervy,aby Barca kopala vo vyradovacke LM penalty

Reagovat
roberos

ty penalty jsou strašně odfláknuté. Borci by je měli pořádně potrénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

psychika kamo..nic ine len to,par penalt som aj ja z pozicie brankara zahodil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Myslím, že Barca to k penaltám v žádném dvojutkání dojít nenechá. Jedině kdyby se zranil LEO

Reagovat
smazaný uživatel

ten Luis Enrique tam nic vyrazne nepriniesol, slaby trener. Barca hra svoju filozofiu ale na com by mali popracovat to je odflaknute konk. penalty

Reagovat
Mercury

je fakt, že na trenérském postu nás Real dlouhodobě válcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze granada tak jako kazdy rok uz zase rozjizdi svoje cachry machry. a to jsem doufal, ze hlavni korupcnici z ligy vypadli se zaragozou...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza a este kto? Extremadura?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 2016:

16 zápasů (1395 minut)

20 gólů (3 hattricky) + 7 asistencí

cca 70 minut na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

statistiky ktore ma 99% utocnikov na konci sezony. Messi ich ma za dva mesiace

Reagovat
Mönchengladbach

Snad 99 % útočníků, NEmá, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to myslel tak, že ti lepší útočníci mají za sezónu 20g+7a, což dal Messi za 2 měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som tam doplnit slovo "kvalitných"

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší čísla než loni (po 16 zápasech, to měl 18 gólů), ale přijde mi že pořád není ve své top formě. Loni měl sice o 2 góly méně, ale hrál lépe. Každopádně i tak super, aktuálně jediný z MSN, co má formu. Suárez i Neymar poslední 3 zápasy nedali góla. Snad se co nejdříve proberou, protože za chvíli Barcu čeká odveta s Arsenalem, venku Villarreal, repre pauza ( ) a po ní EC. No a jestli se nestane zázrak, tak Barca jde v LM dále a tam už nebude moc lehkých soupeřů (hlavně se teda bojím Bayernu, PSG a Realu).

Reagovat
technecium

Já mám z naší hry už takový dva měsíce pocit, že ani jednou jsme nehráli naplno a nenadřeli jsme. Vždycky jsme hráli přesně to, co jsme potřebovali na výhru. Nikde nebyl vyloženě zádrhel. Takovou suverenitu nepamatuju a jsem fakt zvědavej, jestli to budem schopný udržet

Reagovat
remeslnik

Při tom počtu zápasů není nezbytně nutné hrát na max. PD je jasná, duel v LM s Ars taky, není kam spěchat, stačí jen kolik stačí. Ale jen mne štve to "podrbkávání" si s míčem u vlastní brány, zvlášť když to provádí vyspělí technici Piq a Verm. No a Masch taky, však dnes spustil golovku Raya

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo máš pravdu, i proti Arsenalu se nehrálo nadoraz, každopádně já prostě nechápu, proč tam LE třeba dnes neposlal Munira za Suáreze na 30 minut. Vždyť to bylo tuším 4-1 nebo 3-1 proti oslabenýmu Rayu. LE rotuje skvěle obránce i záložníky, jen by mohl občas stáhnout někoho z MSN.

Reagovat
Mönchengladbach

Vy můžete mít "obavy" leda tak z Bayernu v plný palbě, z nikoho jinýho.

Reagovat
remeslnik

No ještě bych řekl Pozor na Atlety. S těmi by se mělo taky počítat (myslím v LM), pokud by se jim podařilo dát víc jak jeden gol, ta obrana Barcy dosti riskuje. Jediná trochu výhoda je, že oni nemají tak ostrý útok, ale jsou to opravdu atleti a někdy i dost řízní !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, na Atlety jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

No stress. Toto je zrejme najlepsia Barca v historii. Pol roka neprehrala sutazny zapas a to snad v sezone nehrali nad 70%. Ta dominancia je neskutocna. Jediny kto ich moze porazit su zranenia a "Barca sama".

Reagovat
ADM

Ja mám presne ten istý pocit z Messiho. Navyše sa mi zdá že uplne zmenil pozíciu na ihrisku a aj pozície odkial začína ťahať loptu smerom k bráne oproti minulej sezóne

Reagovat
Rox

Ten Messi je snad ještě dožene

Reagovat
roberos

kéž by !

Reagovat
smazaný uživatel

barca prehrala naposledy presne ,pred piatimi mesiacmi, 3.10.2015 v seville, neuveritelne...

Reagovat
valloire

messi zase dával hattrick proti vejprnicím

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej furt ze sebe debila

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ta schopnost argumentace a logických obhajob ...

Reagovat
smazaný uživatel

jirko v poslednej dobe si strasne moc velky moralista, niekedy to uz trosku prehanas

Reagovat
smazaný uživatel

peace and love, bro

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš pětihvězdičkové hodnocení impem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

treba to jeste posune a zacne davat goly amaterum jako pele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mateo16

Ten medialny hon na Jamesa a Isca je totalny Madness .

November , December - Isco

Januar , Februar - James

Marec - Isco , James

A teraz ked sa vrati Gareth a James pojde na lavicku to znova bude James .

Reagovat
Mateo16

Nepametam si ze by sa to slo takto daleko s Garethom minuly rok .

Reagovat
Mateo16

Najvacsia prdel ze to pise Anglicke Daily

Reagovat
Lifted

Isco je neustále spojován s odchodem z Realu Madrid, nejvíce se pak jméno španělského zálůožníka objevuje ve spojení s kluby z Premier League. "Bílý balet" pak již podle posledních zpráv stanovil cenu, za kterou by nechal 23letého záložníka odejít a to konkrétně za sumu ve výši 25 milionů eur.

25? Nějakej vtip ne

Reagovat
smazaný uživatel

Z vašeho pohledu bych se víc zabýval vůbec tím základem tý zprávy - jestli prodáte jednoho z mála (asi tak třech ...) fotbalistů, co máte, tak jste fakt už jebnutí.

Reagovat
Lifted

Jako tohle nejde. Za to už Peréze sežerou. On už teď to má nahnutý s fans pořád kvůli Ančovičce

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude mít protikandidáta, tak to nahnutý mít může maximálně teoreticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem někde (asi na Marce) četl článeček, kterej přinášel teoretický důvody, proč vám to nejde. Jeden z důvodů byla absence sportovního ředitele. U vás je ta linka jasná - trenér, prezident. Mezi tím nic ... Posledního sportovního ředitele vyhnal Mourinho a pak už Flore usoudil, že mu se sportovní stránkou vedení klubu nikdo pomáhat nemusí.

Reagovat
remeslnik

Jiří, osobně si myslím, že problém je trochu někde jinde. Myslím, že třeba Real má, zjednodušeně řečeno, v součtu osobních dovedností, kvalit a fyzických předpokladů, lepší kádr, než Barca. Jenže problém u nich je v jejich hlavách. Strategie Realu je taková, že skupují hvězdy. A mají jich spoustu. Ale má to háček, těm se někdy dost špatně poroučí, co musí a co ne, aby z toho byla fungující mašina (když se jim to sejde a funguje to, tak to je fakt nářez, to i letos ukázali několikrát). To je jeden důvod a teď druhý. Před několika lety, nevím přesně kdy, když soutěžili o titul pouze s Barcou a ta je hlavně díky trojici Messi, Iniesta a Xavi, začala přehrávat, musel tehdejší trenér Mourinho něco vymyslet. A vymyslel to, co na Barcu jako jediné platí dodnes - TVRDOST v osobních soubojích a dohrávání hráčů a hlavně to podpořil tím, že v hlavách hráčů vytvořil obraz hráčů Barcy jako nepřítele určeného k fyzické likvidaci, infikoval je jako predátory. Zpočátku to sudí trestali kartami a Real skoro každý zápas s Ba nedohrál s plným počtem hráčů. Jenže i na to Mu reagoval, tak jak to umí jen ON a to svým typickým verbálním tlakem jak na rozhodčí, tak i později na tiskovkách na média. A už se to tolik nepískalo, sem tam se v reciprocitě za poloviční zákroky karetně trestali i hráči Barcy. Na druhou stranu je třeba říct, že když už se to tolik nepískalo, tak hodně našich hráčů to začalo přihrávat a to je dost chyba, to odsuzuju, ale to je jiná pohádka. A této strategie se chytli i další soupeři. Great One našel cestu !! jenže ne na dlouho. Čas ukázal, že takový arogantní a přezíravý postoj neřeší vše, o čemž se přesvědčil následně i Chelsea. Ale ta infikace u některých hráčů zůstává v jejich hlavách dodnes. Dá se to shrnout tak, že když už chtějí jít touto cestou (stavět na hvězdách), tak k tomu musí mít hodně silného a hvězdami respektovaného trenéra.

Reagovat
-Carles-

Lepší káder nemajú, možno o kúsok perspektívnejší ale súčasná kvalita je na strane Barcy. Ten rozdiel v kvalite však určite nie je na 12 bodový náskok v lige

Ja vidím najväčší rozdiel proste v koncepcii. Barca aj keď mení trénera, to jadro herného štýlu stále ostáva, hráči vedia čo majú robiť a nový tréner iba upravuje systém podľa seba, prináša nové prvky, základy však neprekopáva. Real nič také nemá.

Reagovat
remeslnik

Dovolím si nesouhlasit. Opravdu si myslím, že až na vyjímky má Real na každém postu lepšího hráče. Mohli bychom jít post po postu. Golman - rovina. Obrana - Hlavním problémem hráčů Barcy je jejich nerychlost, to platí i o hráčích v záloze. Barca nemá ani jednoho fakt stíhače. Snad jen Mathieu ( ten se mi ale zdá že se trochu bojí udělat něco sám, pořád se ohlíží co spoluhráči, aby něco nezmrvil, je to i o jeho nevalném přijetí mezi fans při jeho příchodu, ten kdyby se odvázal, tak by mohl) a trochu Jordi, jenže to je na obranu prcek, Alves ten už není co býval, Bartra moc nehraje a to mu chybí, aby se vyhrál, Verm víc horších chvilek než lepších, Aleš ten by mohl, má dobré myšlení, no a Piq dobrý jen na hlavičky, technika a koordinace pohybů horší, bojí se odvážnější přihrávky, celkově obrana je schopna ustupovat ve čtyřech před dvěma útočníkama klidně až na tribunu, bez faulu neumí zastavit šikovnějšího útočníka, to jim ještě musí přijít pomoct záložníci, pak stojí v 16cev pěti šesti, spoléhají jeden na druhého a zavazí si, .. oproti - Marcelo vynikající, síla, fotb. myšlení, techn. ale někdy nervák, Ramos trošičku slabší než co Marc., Pepe ještě o trošku horší než ti dva a o to víc rapl, ale když se ukontroluje, pořát držák, Nacho a Varan budou dobří, zatím jsou ve stínu, záloha Busq dobrý technik, vysoký, jenže pomalejší, dobrou kličkou se zbaví soupeře, ale pokud hned nepřihraje, jako dost často, tak je to tak pomalé, že se soupeř dokáže vrátit a on pak spoléhá, že na něj písknou faul. Iniesta vynikající technik a stratég, dobrá myšlenka a přihrávka, nepředvídatelný dobře zvládnutý pohyt, obounohý, ale už vyprchává, při přelévání herních situací nestíhá, je fakt, že má zdravotní potíže (jinak s Messim nejnepostradatelnější v týmu), Sergi Rob - střídá dobré pasáže s horšími, totéž Masch a ten občas zbytečně faulující, Raki slušný, jen občas horší přihrávka, Arda bude muset trochu přidat, u Atletů jezdil víc. Real - Modrič vynikající - techn. skoro jak Iniesta, jen dvoje plíce, Kovačič, zatím si moc nezahrál, ale bude dobrý, Kroos taky dobrý, ale už trochu zbytečně filmující, James trochu upozaděný pro hvězdy v útoku. Bale to je spíš než záložník hrotový hráč do otevřené obrany, není na svém místě, neměl by tam být na vytváření šancí, silný zocelený PL. Všechno silní na míči, rychlá přesná a co mi chybí u Barcy natajmovaná (blbé slovo) přihrávka, stejné jako u obrany, pevní, rychlejší, agresivnější než odpovídající posty u Barcy, schopní vystřelit a ohrozit branku soupeře ze střední vzdálenosti, což až na Ivana a někdy u Alvese u Barcy není, ti by to neraději doťukali až do kuchyně, útok - tak Leo nemá konkurenci, to je kapitola sama pro sebe, ovšem Ney, velké dispozice, atlet, technika jenže to dost často "zadrbe",když se jde do málokdy otevřené obrany, typický pláckový hráč, někdy horší přihrávka. produktivita 1 z 10, Luis koncový hráč, stejná bolest jak Ney - nejřív hledá možnost jak zakončit sám, až když to vůbec nejde, tak se o přihrávku pokusí, produktivita 1 z 5. Plus je, umí se dostat do šancí, ale často "za bukem", někdy zbytečně stojí na hraně ofsajdu, čili bez rychlosti. Re Cristiano - ohromné dispozice, výška rychlost, technika, fantastická střela, umí přihrát, bohužel ta mentalita !! Benzema - vynikající silný, stabilita, technika, podle mne jeden z nejlepších hráčů v Realu a nejvíc nedoceněný.

-Carles-, zkus si pro srandu představit, že by se prohodili Leo s Cristianem. Jak myslíš, že by si po sezoně oba týmy stály. Neříkám schválně Leo k Ronaldovi, protože Leo by to dal, ale Cris těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ukecanyho remeslnika bych si do bytu nepustil

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Hmmm blud

Reagovat
Mercury

dost blbě se to čte...a obsah taky poněkud hapruje;)

Reagovat
-Carles-

Čo to je za spleť?

Ako na všetko sa mi reagovať nechce, ale toto ma dostalo: Piqué dobrý len na hlavičky? Pilier a líder obrany, rozohrávka, pozičná hra, všetko na top úrovni.

Inak brankársky post máme určite lepší, Navasa šťastena z jesene už opustila, v medzihre príšerný. Bravo naopak absolútne spoľahlivý v rozohrávke, organizácia obrany, má aj celkom dosť wonder savevov. Obranu má individuálne Real kvalitnejšiu, zálohu by som dal na rovnakú úroveň a útok lepší Barca.

Reagovat
remeslnik

No, však to je jen můj pohled. Vy to vidíte jinak, já to vidím tak. Jen vždycky trnu, když si tam vzadu začne dávat Piq s Masch. Ale že z nich nejlepší rozehrávku má Claudio, s tím souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukaj na Real keď si to tam dáva Varane s Ramosom. Skôr vtedy by mal fanúšik trnúť ... Piquého a Javierova rozohrávka je top ... neviem čo si ako predstavuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toľká snaha a výpovedná hodnota nula. Jedna blbosť za druhou ...

Reagovat
remeslnik

Vidím, že s tebou nemá cenu polemizovat, oba na to máme jiný názor, ale nedovolil bych si nikdy říct o tom jak to vidíš, že je to blbost za blbostí. Kolik barcelonských rozehrávek před golmanem skončilo odevzdáním míče a brankovou příležitostí soupeře. Proto Piq operuje 20 m za posledním hráčem, abyl měl relativní klid to poslat křížem na křídlo nebo golmanovi, protože v těsné hře jeden na jednoho při své výšce je neohrabaný a často obrán. To Ramosovi se nestává. A to píšu jako fanoušek Barcy !!

Reagovat
roman1978

Reagovat
roberos

Od Realu to byla někdy prasárna jako teď od Atletica !!!

Reagovat
technecium

Nesežerou... Přivede pokémona Pogbu s Hazardem a vše bude zapomenuto

Reagovat
Kenneth

Vzdyt je to porad dokola. Pokazdy kdyz se Realu nedari, tak media uz prodavaji urcite hrace. Vetsinou Isco, Ronaldo, Ramos a James. Evidentne porad existuji lidi kteri tomu veri.

Reagovat
Lifted

Já tomu právě nevěřím, ale už jen ta částka je prostě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

Jinak gratulace Barceloně k titulu. ty naše herečky prostě nemůžou vydržet jezdit celou sezónu po prdeli.

Reagovat
forrest

PD diskuze vtipná aneb kdo nejvíc mastí nad Messim...

Reagovat
loki5

Koukám že jednají s Busquetsem. No tuhle sezónu je nenahraditelný když není na hřišti najednou je v obraně dost díra.

Reagovat
PP

každou sezonu je nenahraditelný..

Reagovat
aramaki

To bola co za penalta v zapase Barcelony. Ten hrac Raya sa rozbehol do 16 spolu so Suarezom, rozhodca mal na haku :D Komedia obcas v tej PD

Reagovat
loki5

V 16 ho zezadu podkopl co je na tom nepochopitelného ?

Reagovat
remeslnik

Kdo nechce vidět, nevidí !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul byl na Busquetse.

Reagovat
fefo

Ktory ale bol v miernom ofsajde, cize nemala byt ani penalda, ani cervena, mal sa mavat ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano.

Reagovat
aramaki

Ja som hovoril o zahrávaní tej penalty. Tí rozhodcovia sú tam ako také bábky, hráči si s nimi vytrú prdel...keď sa im niečo nepáči, naskočia na ňho a rozhodca pred hráčmi uteká. Toto sa mi nepáči na PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Ardaaa první zářez !

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona have now scored 300 goals under Luis Enrique.

Messi, Suarez and Neymar have scored 217 of them.

Reagovat
technecium

Válec

Reagovat
remeslnik

Váleček ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kek

Reagovat
Mercury

shal kek nem ron

Reagovat
X-bano-X

Tal shekka mel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde diskuze, kde se řeší La Liga? Tenhle barcelonský masturbační koutek je odporný

Reagovat
Afrokrecek

Víc odporný než ty to není

Reagovat
roman1978

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jsi tu diskuzi nezavedl ty, jistě by všichni začali rokovat o Valencii a Realu,když je to zajímavější téma.

Reagovat
PP

everybody.. everybody is dead Dave!

Reagovat
smazaný uživatel

Are you tryin to tell me everybody's dead?

Reagovat
PP

should I never let him pass..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
technecium

Souhlas s tebou... Co takhle řešit 12ti bodové manko Realu na čelo?

Reagovat
technecium

Nebo Copu del Rey?

Reagovat
smazaný uživatel

Copu on řešil rád, za odvetný vzájemný zápas se nám vysmál.

Reagovat
Afrokrecek

Příští sezonu to Zidane zválcuje

Reagovat
patas92

Jo je, ale ne tady, tak odejdi a už se nevracej

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba Eibar..hmm pristi kolo prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

co ti brání začít nějakou nehonírnu?

Reagovat
roman1978

ne, není. a už nikdy nebude. tak už sem niky nelez ty šašku.

jebat opavu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč ty ostravská buzno

Reagovat
Free_player

měl by sis radši místo těch keců zvykat ....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Práce tohohle vedení se smlouvama mi přijde o dost horší, než za Laporty. On měl ty svoje ovečky pevně pod smlouvama a ani okolo toho nemusel dělat nějaké cirkusy. Tohle vedení okolo každé smlouvy dělá bugr půl roku před jednáním a vnáší do toho jen zmatek a nejistotu.

Sergio a Neymar jsou naprosto klíčoví muži pro budoucnost, takže tam prostě musí být smlouva na 5 a víc let s adekvátním finančním ohodnocením a gigantickou výkupkou, ať je klid od spekulací.

Reagovat
Afrokrecek

Mě by daleko víc chyběl sergio než Neymar, jak to máš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

mám to asi nastejno. Oba jsou klíčoví svým způsobem. U Sergia je rozdíl v tom, že on klíčový je. Neymar teprve bude.

Reagovat
vocasisko

Odchod Sergia by mě hodně nasral. Dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších hráčů pro mne.

Reagovat
celeb

hlavne tazko nahraditelny. Mascherano na jeho mieste je o level horsi, navyse Sergio je jeden z mala vysokych hracov pre standardky a unikatne dlhymi nohami na odoberanie lopt. Skorej pretrpime odchod Neymara ako Sergia. Snad budu pokracovat obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, proč by proboha z Barcelony odcházeli? vždyť poslední dekádu žádná lepší fotbalová adresa neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets neodejde, tím jsem si jistý (ani Pep ho nezláká) no a co se týče Neymara, tak toho můžou zlákat jedině prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak ono ani tak nejde o to, že by odcházeli, jako spíš o to, že se okolo toho dělá takové haló. Oba mají podepsáno do 2019, takže by měl být relativní klid. Jako u Neymara chápu, že to rozproudila média, takže je docela jasný, že na to muselo vedení reagovat, ale u Sergia je to prostě bouřka ve sklenici vody a vůbec bychom to neměli komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar má podle transfermarktu do 2018, stejně jako Messi, Mascherano či Iniesta. Měli by se činit.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. Má do 2018.

Nicméně moje výtka trvá - kontrakt mezi klubem (ve kterým má hráč smlouvu ještě na 2,5 roku) a hráčem je věc, která by se neměla takhle propírat na veřejnosti.

Reagovat
ADM

Ak skor podpíšeš zmluvy na dlhu dobu, tak sa pravdepodobne vyhneš nejaký premršteným platom čo by mohli požadovať o 2-3 roky. Lebo každým rokom to ide neuveritelne hore Aspon ja by som takto uvažoval vo vedeni

Reagovat
Afrokrecek

Jenže pak by ti utíkali kdyby jsi je dobře neplatil, tak jako jiný hráče v jiných klubech..

Reagovat
smazaný uživatel

di María podepsal kontrakt a za rok chtěl přidat. Prostě mu vyšla sezona, tak to zkusil. Florentino ho pak prodal a poslal raketu Bejlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamesovi* Bale rok hrál s Di Máriou

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to spolu určitě souviselo.

Reagovat
Billy McClane

Iba ak v tvojej hlave.

Reagovat
Afrokrecek

ale my nemame pereze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale hráči jsou všude stejní - když se jim nedaří, tak při nejlepším drží hubu a krok, ti horší ještě vykřikují do médií, že by chtěli víc prostoru, jiný místo na place atd. ... Ale když se jim daří, tak by chtěli přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to tě nezachrání. Hráč je schopný tlačit všelijak na klub, ikdyž má smlouvu ještě na x let. To je zcela standartní věc od hráčů. Prostě mají v rukou větší trumfy, než jejich klub.

Reagovat
valloire

Okénko do minulosti

Španělská liga 1980 23.kolo : Real - Betis 1:1, Alicante - Barcelona 1:1, San Sebastian - Almeria 1:0, Espanyol - Atletico 0:1, Sevilla - Las Palmas 0:1, Malaga - Bilbao 1:0, Burgos - Valencia 1:1, Gijon - Vallecano 1:1, Salamanca - Zaragoza 0:1.

1. San Sebastian.... 35:13 35

2. Real Madrid..........50:25 35

3. Sporting Gijon......37:36 28

4. FC Valencia.........36:29 26

5. Las Palmas..........28:31 25

6. Atletico................26:26 24

7. Bilbao..................34:31 23

8. CF Barcelona......28.26 23...

18. Burgos..............21:37 17

Laurie Cunningham (14 gólů za Real) : "Před pár týdny tu hrálo City a prohrálo 2:5. Byl to obrovský rozdíl v pojetí hry a technice. V tomto směru je Anglie strašně pozadu."

Španělsko po prohře s NDR 0:1 ukázalo, že hraje zastarale, komplikovaně. Svěřenci Kubaly se domnívali, že je třeba si s míčem v obraně pohrávat tak dlouho, dokud všichni útočníci nedokráčejí k pok.území soupeře. Domácí potřebovali až 12 krátkých přihrávek, než se míč dostal od obránce k útočníkovi."

Po sporech s Rifém odešel z Barcelony její loňský nejlepší střelec Krankl (29 gólů, proměnil 6 z 10 penalt ). Místo něj přišel Brazilec Roberto.

Skandál v anglické kopané : při druhodivizním zápase Brighton - Chelsea bylo zraněno 40 lidí a zatčen stejný počet fandů Chelsea, kteří roztrpčeni porážkou 0:3 napadali chodce, rozbíjeli okna a ničili auta...

United dostali v Ipswichi 6 gólů a to ještě nedali domácí 2 penalty...

Do funkce trenéra Brazílie nastoupil Tele Santana.

Reagovat
smazaný uživatel

historie je to jediné, co ti ještě zbylo.

No a když si ji ještě náležitě upravíš, tak tě to nad vodou udrží ještě líp.

Reagovat
valloire

chceš snad zpochybnit tu tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

já nezpochybňuju vůbec nic ...

... kromě reálné existence roberose.

Reagovat
valloire

nic jinýho ti nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa nedarí v sucasnosti, zapne sa History Channel typicky internetovy Madridista

Reagovat
PP

to nepamatuješ snad ani ty ne? Navíc, v černobílých televizích typu Merkur či Pluto se 4 programama by ses těžko dostal k takovým informacím..

Reagovat
patas92

Co to je za shit? Že si nezapomeneš nějak rýpnout do Barcy jsem čekal, ale zároveň sem doufal, že to fakt bude nějak zajímavé...

Nebo k čemu nám jsou výsledky jednoho kola z prostředka nějaké sezóny?

Reagovat
valloire

Je to kolo z 2.3.1980, tedy relevantní. Za týden tu bude další kolo. A tak dál až do konce ligy. A zajímavý to snad je ne? Není to jenom o Realu nebo Barceloně, máš tam i Anglii. Jenom by mě teda zajímalo, kolik by tu tenkrát bylo ohnivých zapálených fandů Barcelony, když před ní v tabulce byl i Las Palmas a měla 6 bodů k sestupu.

Reagovat
X-bano-X

Mna by zaujimalo akou zhodou nahod si sa rozhodol pre rok 1980

Reagovat
valloire

Můžu klidně nahodit i jiný roky, pracuje se na tom. Tohle jsou materiály, který mám doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako a teď bez nějaké ironie. Takovýhle náhled do historie je zajímavý, ale prostě to trochu vybalancuj, aby to trochu zamaskovalo, jaký je pravý účel. Zbytečně to shazuješ.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Zbytečně se rozčilujete myslím. Jasně, že je to zajímavý, viz Chelsea nebo počet gólů v tomhle kole, kdy nikdo nedal 2 góly v zápase. Pravej účel máš fakt v hlavě pouze ty. Není to o Barceloně, ale opravdu nemůžu za roli, kterou tehdy hrála. A neboj, ani Real to nevyhraje. Budu se snažit dávat půl na půl Španělsko a svět, jelikož je tohle španělská sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdybys to vzal opačně , od loňské sezony zpětně?

Myslím,že nás bude víc pro.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas spatne noviny, Real tu sezonu 79/80 vyhraje, necakane

Reagovat
valloire

tak to se moc omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné,valoár přece nikdy nelže , leda že by to byla zásadní neznalost

Reagovat
X-bano-X

Napr. 1980/1981?

Reagovat
smazaný uživatel

jeď dál

Reagovat
valloire

pojedu Jirko, to se neboj

Reagovat
patas92

Když vybereš náhodně jedno kolo z kterékoliv sezóny, bez jakéhokoliv kontextu, tak na tom není zajímavého skoro nic...Ale zase ti šlo jenom o Barcu, od tebe klasika.

Reagovat
valloire

Ty vole, přemejšlíš někdy? Začal jsem 80.lety a kolem, které se hrálo začátkem března. A teď je taky začátek března. Za týden to posunu.

Reagovat
patas92

Takže si můžem porovnat březnové výsledky teď s těma před 36 lety...To je super užitečné a zároveň to bude hrozná legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Je to určitě užitečnější než statistika, kolik procent gólů Ronalda je z prvního doteku ...Místo abys byl rád za nějaký nový informace, který neznáš, máš je dopravený na podnose až pod nos, tak ten nos ohrnuješ a to jenom proto, že tu tabulku nevede Barcelona. Jsi směšnej, všechno se okolo vás netočí.

Reagovat
smazaný uživatel

,tomu nejde uvěřit.

Reagovat
patas92

Tak to užitečnější není vůbec nijak, no (i kdyby nešlo o Ronalda)

Mně je v tomhle případě Barcelona úplně ukradená. Klidně tu nějaké zajímavosti dávej, mně to vadit nebude, ale co je zajímavého na tom, kolik skončilo utkání mezi Gijonem a Vallecanem, nebo že Brazilii začalo trénovat nějaké tele

Reagovat
valloire

Jak na běhu Terryho Foxe... Tak znova a naposled. Je to španělská sekce. Tudíž výsledky konkrétního kompletního kola, kde, světe div se, hraje i nějakej Gijon. Mimochodem je před Barcelonou. A tvoje, fakt musím, tupost je vyjádřena ke konci.

Reagovat
patas92

Ok...Vím, že na příští týden máš nechystané 24. kolo, ale mohl bys sem, prosím, hodit 15. kolo ze sezóny 61/62? Prý bylo úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci článek o Zicovi a Pelém.

Reagovat
ADM

Aj ja, ale nie od Valla

Reagovat
valloire

já bych byl objektivní

Reagovat
valloire

Čím bylo jako úžasný? Real prohrál ve Valencii...

Reagovat
patas92

Právě, že vůbec ničím

Reagovat
valloire

A který kolo je teda zajímavý? Jenom to poslední že?

Reagovat
ADM

Mne sa páčilo 12. kolo

Reagovat
patas92

Určitě by se jich našlo víc

Reagovat
valloire

Kromě toho, jak rýpnout? Tohle jsou fakta, po 23. kole byla CFB 8. se skore 28:26.

Reagovat
Mercury

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jeho nějaká starší fotka,ne? Prej má teď jinou čepici a mentálně vyspěl.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mi tam nejaka perlicka o Zicovi z teletextu

Reagovat
celeb

Real proti Vigu bez Modrica a Kroosa ... to vyzera zaujimavo.

Reagovat
Lifted

čekám plichtičku a na EF nablito od fandů FCB Bez Modriče to zas bude strašný

Reagovat
Lifted

takže každotýdenní evergreen

Reagovat
oli9

Král Leo

Reagovat
valloire

Co takhle reportáž z první evropský pohárový trofeje CF Barcelona? Chcete?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.profutbal.sk/ligy/esp1/clanok204582-Ronaldo_Snivam_o_tom_ze_dam_nemozny_gol.htm

Chapem, ze sa Gelous chce pripodobnit Messimu solicku, ale na to nema potrebne kvalitu.

Reagovat
valloire

jakýmu zase solíčku?

Reagovat
roman1978

to nevím, páč těch je tolik, že se v tom člověk nevyzná

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem se zasmál, on neobejde ani dva chlapy a chce takovou blbost ,ale je to zase jeden z důkazů toho,o co mu opravdu jde. Kdyby raději řekl ,že sní o klubových titulech. Musí být pro Real smutné ,že bude mít na první příčce střelců navěky člověka , kterému vlastně o Real ani nešlo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutne, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi...

Reagovat
roman1978

6. 10. 2015 se mi narodil syn. Za těch necelých 5 měsíců jeho života Barcelona ani jednou neprohrála. Pro fanouška je to paráda. Doma si dělám z jeho matky srandu (ta ještě neprozřela a fandí tomu bílému zlu). Ale už jsme dva a učím ho první slovo - messi

Reagovat
valloire

máš skvělou ženu no a gratulace k synovi

Reagovat
roman1978

mám, jen je ještě trošku pomatená. jo a dík

Reagovat
valloire

že si neuděláš doma pořádek

Reagovat
roman1978

snažím se. jen je tvrdohlavá. až bude malý hrát za barcelonu, tak snad prozře.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

To je nejlepší slovo .které se může naučit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti gratuluji, nauč jej spíš Barca! No a manželka , Snad to nějak půjde , máte přece rodinu.

Reagovat
roberos

Barca a Messi nebo Leo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele