Primera División - souhrn 26. kola

26.02.2016, 22:26, aktualizováno 28.02.2016, 22:23
Komentáře a souhrny
Barcelona porazila Sevillu a má na špici už osmibodový náskok. Granada veze tři body ze hřiště Deportiva. Real Madrid se zřejmě může rozloučit se šancemi na zisk titulu, v derby doma podlehl Atléticu a bude bojovat pouze o druhou příčku. Tři body mají vedle Atlética také Celta, Las Palmas a Espanyol, Villarreal neměl problémy s Levante, Athletic v závěru přehrál Valencii...

FC Barcelona - Sevilla FC 2:1

28.02.2016 20:30

Góly: 31. Lionel Messi, 48. Gerard Piqué - 20. Benoît Trémoulinas

Bacelona otočila domácí zápas se Sevillou a stejným skóre oplatila svým andaluským sokům porážku z kraje sezóny. O vítězství Barcy 2:1 rozhodli Messi a Piqué, kteří odpověděli na gól hostujícího Vitola z 20. minuty. Blaugranas vedou La Ligu o osm bodů, Sevilla drží pátou příčku už jen díky lepšímu skóre.

Zápas měl jako jeden z taháků kola od první chvíle skvělou atmosféru. Ve strhujícím mači ohrozili jako první bránu soupeře domácí. Konkrétně Suárez, jehož našel dobrou přihrávkou za obranu Vidal. Nejlepší střelec Primera División si však na Rica stejně jako po následném rohovém kopu. To nejdříve zazvonila vedle Rica tyč a Suárez pak z dorážky mířil jen do břevna! Andaluská obrana tak se štěstím odolala úvodnímu náporu Blaugranas a hosté se mohli nadechnout k protiútoku.

A ve 20. minutě se dokonce dostali do vedení. Po levé straně vyvezl míč na polovinu domácích Krohn-Dehli, Trémoulinas pak našel skvělým centrem ve vápně Blaugranas nehlídaného Vitola a ten skákavou střelou překonal Brava - 0:1! Euforie z překvapivého vedení ale Emeryho družině nevydržela dlouho. Už o deset minut později totiž zakouzlil Lionel Messi. Argentinská superhvězda se postavila k přímému kopu nedaleko šestnáctky a překrásně zakroucenou střelou neomylně našla šibenici - 1:1!

Barcelona měla převahu i před přestávkou. Vedení mohl přetáhnout na starnu Katalánců už v 37. minutě Messi, jeho střelu levačkou ale u tyče nadvakrát lapil gólma Sevilly. Povedlo se to tak až Piquému po změně stran. Dlouholetý pilíř obrany Blaugranas využil svého postavení blízko vápna po rohovém kopu, a po Suárezově přistrčení tvrdou ranou proopálil Rica - 2:1! Andalusané ovšem neskládali zbraně a hned vzápětí měl na kopačce vyrovnání Gameiro. Pokusem na vzdálenější tyč ale Brava nepřekonal. Bláznivou pětiminutovku vyšprerkoval ještě Neymar, který po pasu Suáreze pálil ve skvělé pozici z okolí penaltového puntíku. Rico však nyní zasáhl na jedničku.

Střelou ze střední vzdálenosti se v 54. minutě připomněl i domácí záložník Busquets, jeho štiplavý projektil však mimo nebezpečí hostující brankář dokázal vytlačit. Hra se poté na chvíli uklidnila a vzrušení pro téměř osmdesát tisíc přítomných diváků přinesla až 73. minuta. To se v dresu domácích dostal do dobré pozice po brilantním pasu Messiho Suárez, uruguayský ostrostřelec ale nyní nedostál své pověsti a zamířil jen do rukavic ležícího Rica! Podobná situace se opakvala ještě v 81. minutě, kdy Suáreze opět vybídl ke skórování Messi, ale oblouček devětadvacetiletého fotbalisty zase skončil jen v rukavicích sevillského gólmana.

Přestože Sevilla ještě mohla v poslední desetiminutovce pomýšlet alespoň na bod, Bravo už míč za svá záda nepustil. Blaugranas tak udělali další důležitý krok k zisku mistrovksého titulu a navíc Enriqueho tým vyrovnal rekord Realu Madrid v počtu utkání v řadě bez porážky, který činí 34 zápasů.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Granada CF 0:1

28.02.2016 18:15

Góly: 24. Youseff El Arabi (pen.)

Sestupem ohrožená Granada je posledním celkem Primera División, který v letošní sezoně vyměnil trenéra a nová tvář na lavičce, José González, si připsala okamžitý úspěch. Andaluský klub totiž zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem nad tápajícím Deportivem La Coruňa, když se o jediný gól utkání postaral z pokutového kopu Youssef El-Arabi.

Někdejší kouč Albacete či Córdoby nastoupil ke kormidlu Granady v pondělí večer poté, co vedení klubu oznámilo ukončení spolupráce s José Ramónem Sándovalem. Ten si v předchozích týdnech odbyl černou sérii čtyř porážek za sebou a celkem osmi proher z posledních devíti střetnutí, což už bylo jednoduše příliš. To González své účinkování odstartoval ideálně, když se mu hned v premiéře povedlo dobýt Riazor.

Hosté si sice odbyli nervózní vstup do utkání a zprvu nic nenasvědčovalo tomu, že by snad během nedělního večera stáhli čtyřbodové manko na záchranu, ovšem postupem času se granadští uvolnili a začali působit obraně Deporu potíže. Nejprve pokoušel štěstí René Krhin, jehož záhy doplnil Rubén Rochina, ovšem bezbrankový stav ještě po jejich akcích přetrvával. To samé už ale neplatilo od minuty čtyřiadvacáté, neboť tedy Adalberto Penaranda upadl v pokutovém území po zákroku Juanfrana a rozhodčí udělil ve prospěch hostí pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Youssef El-Arabi a poslal Granadu do vedení.

Zaskočené Deportivo mělo rázem potíž vrátit se do zápasu a naopak po změně stran mohlo znovu inkasovat, neboť hosté se nedrželi jen zpátky s touhou ubránit těsné vedení. Oba celky si postupem času vypracovaly několik příležitostí, jenže zakončení neposlouchalo nikoho ze zúčastněných, a tak stav 1:0 zůstával nadále neměnný. Minutu před koncem ještě za zákrok na Edgara Martíneze uviděl červenou kartu domácí brankář German Lux. Navzdory tomu, že Depor další prohrou protáhl svou sérii dvanácti zápasů napříč všemi soutěžemi, kdy nedokázal ani jedinkrát vyhrát, drží se stále na pohodlném desátém místě. Granada již alespoň předskočila na samém dně tabulky Levante.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 0:3

28.02.2016 16:00

Góly: 73. Sabin Merino, 77. Iker Muniain, 80. Aritz Aduriz

V posledních týdnech se již zdálo, že Valencie je z nejhoršího venku, když si její nový kouč Gary Neville po katastrofálním nástupu do funkce připsal hned čtyři vítězství v řadě, jenže v neděli přišlo opět kruté vystřízlivění. Los Che totiž na domácí půdě padli s Athleticem v poměru 0:3.

Po více než sedmdesát minut šlo přitom o zcela vyrovnanou podívanou, ovšem hosté s blížícím se závěrem tvrdě udeřili a třemi trefami v rozmezí pouhých sedmi minut strhli utkání na svou stranu. Nejprve se trefil Sabin Merino, jehož záhy doplnili Iker Muniain a obvyklý střelec baskického celku Aritz Aduriz. Valencijští tak pohrdli šancí vrátit se po dlouhé době zpět do horní poloviny tabulky a zůstávají na dvanácté příčce, sedm bodů za svým nedělním soupeřem.

Ona zmíněná čtyřzápasová vítězná šňůra čítala ligové výhry nad Espanyolem s Granadou v kombinaci s rozdrcením Rapidu Vídeň v rámci prvního vyřazovacího kola Evropské ligy. Díky tomu ostatně Netopýři dostanou jedinečnou šanci Athleticu tuto porážku vrátit i s úroky, neboť osmifinálový los právě tyto dva kluby určil proti sobě.

Domácí do úvodu zápasu nastoupili zjevně v dobrém rozpoložení a brzy si vypracovali i první šance. Santi Mina napálil míč do boční sítě a Andre Gomes předvedl kurážný průnik vpřed přes tři bránící hráče, až jej musel na hranici faulu zastavit Xabier Etxeita. Další slibnou akci Valencie vypracoval Denis Čeryšev, jenž vybídl k zakončení osamoceného Álvara Negreda, jenže španělský útočník vysoko přestřelil.

Athletic se do správného tempa dostával pomaleji, ale i tak se mu dařilo soupeře frustrovat svou tvrdou hrou ve středu pole a těsně před koncem první půle si vytvořil svou první šanci večera. Muniain se sice umně uvolnil kličkou do středu hřiště, ale zakončení jej zradilo. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Pět minut po změně stran se Valencie dočkala průlomu skóre, avšak radost jim okamžitě zkazila píšťalka rozhodčího kvůli Negredově postavení mimo hru, když zjevně vyvinul snahu tečovat ránu Santose a nedovoleně tak ovlivnil brankáře Iraizoze. Na opačné straně poprvé zahrozil Merino, jenž pálil po pasu Oscara de Marcose, ovšem Diego Alves stihnul na jeho přízemní ránu včas zareagovat a vyrazit ji do bezpečí.

Sedmnáct minut před koncem se už hosté ale přece jenom prosadili. Jejich gólová akce započala špatnou přihrávkou Santiho Miny, kterou Mikel Rico vystihl a poslal míč na Mikela San Josého, jenž zahlédl volného Merina a předložil mu přesný centr k zakončení hlavou. Čtyřiadvacetiletý Merino nezaváhal a poslal Athletic do vedení.

Baskové byli v tu chvíli na koni a zcela této situace využili. Opět byli v úvodu na vině domácí, když tentokráte Rico obral o míč Daniho Pareja při pokusu o zbytečnou patičku a posunul míč k Muniainovi, jemuž se pohotově povedlo napálit míč Alvesovi mezi nohy. A aby toho pro mizérii valencijských nebylo málo, nedlouho poté inkasovali ještě jednou. Beňatův rohový kop totiž přetavil v další gólovou hlavičku Aritz Aduriz a upravil skóre na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 3:0

28.02.2016 12:00

Góly: 12. Léo Baptistão, 30. Samuel Castillejo, 48. Adrián

Villarreal si bez problémů poradil s Levante a posunul se na dostřel Realu Madrid. Výhru 3:0 zařídili Žluté ponorce Baptistão, Castillejo a Adrián. Hosté hráli většinu druhé půle bez vyloučeného Navarra a po čtvrté prohře z posledních pěti utkání se může propadnout znova na poslední místo tabulky.

Čtvrtý tým tabulky neponechal nic náhodě a od první chvíle šlapal na plyn. Valencijským vázla rozehrávka a toho využil ve 12. minutě úspěšnému průniku Leo Baptistão. Ten se proháčkoval po levé straně až před gólmana Mariña a z nulového úhlu procedil míč za jeho záda - 1:0! Vedoucí gól přinesl do řad domácích úlevu a lehkonozí domácí fotbalsité předváděli jednu akci za druhou. V další velké šanci scházel Adriánovi po přihrávce Castilleja pouze krok, aby dorážel do prázdné branky.

Důležité zdvojnásobení náskoku pro domácí přišlo ve 30. minutě. Adrián se dostal k míči na polovině Levante a bez potíží prošel až do vápna. Tam našel přesným pasem nekrytého Castilleja, jenž placírkou namířil míč nechytatelně k tyči - 2:0! Jediný světlý moment pro hosty přišel v 37. minutě, když Trigueros chyboval v rozehrávce a Moralesovi se ve vápně Villarrealu naskytla ideální střelecká pozice. Gólu však bleskovým výběhem a skvělým zákrokem zabránil brankář Areola!

Stejně jako začátek zápasu nevyšel Leante ani úvod druhé půle. Už v 48. minutě totiž Valencijští znova inkasovali a o vítězi dnešního mače už nemohlo být pochyb. Při třetí gólové akci Žluté ponorky našel Leiva parádní přihrávkou šajtlí nabíhajícího Adriána, jehož úprk rozhozená obrana Levante vůbec nezachytila. Osmadvacetiletý forvard zachoval tváří v tvář Mariñovi chladnou hlavu a střelou na zadní tyč zvýčil na 3:0 pro domácí!

Akcie hostí v tu chvíli spadly ke dnu, ale definitvní hřebík do rakve Levante zabil v 56. minutě kapitán Valencijských Navarro. Ten totiž neudržel nervy na uzdě a za podkopnutí Baptistãa uviděl druhou žlutou kartu v zápase. Oslabený celek se už ve zbytku zápasu hlavně snažll zabránit úplné blamáži a domácí si vyhraný zápas bezepčně hlídali a nepouštěli hosty na dostřel valstní svatyně. Díky třetímu domácímu vítězství za sebou si Villarreal upevnil své postavení na čtvrté příčce, Levante je opět o krok blíže sestupu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Málaga CF 1:1

27.02.2016 22:05

Góly: 81. Imanol Agirretxe - 56. Duje Čop

Real Sociedad po čtyřech vítězstvích v řadě doma remizoval s Malagou 1:1. Hosté šli do vedení po přestávce zásluhou Čopa, ale necelých deset minut před koncem zachránil Baskům alespoň bod střídající Imanol Agirretxe. Real je na průběžné deváté příčce, Andalusané okupují po druhé cenné remíze v řadě jedenáctou pozici.

Malaga v minulém kole uhrála s Realem Madrid bod a povzbuzena dobrým výsledkem nastoupila do zápasu v San Sebastianu s vervou. Hned v 5. minutě pronikl do vápna domácích aktivní Čop, ale Rulli mu dobrým výběhem znemožnil zakončení. Ještě blíže byli hosté gólu v 16. minutě, kdy se k dobré ráně z poza vápna dostal opět Čop,ovšem Rulli i nyní prokázal dobrý reflex a byl u tyče včas. První velká příležitost Basků přišla po rohovém kopu ve 29. minutě. Při skrumáži v pokutovém území ale míč po pokusu Reyese skončil na břevně! Ani jedno mužstvo už do přestávky další šance nevyužilo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

I na začátku druhé půle byla lepší Malaga. Ve 49. minutě se k ráně odhodlal Charles, Rulli ale jeho střelu doprostřed očekával. Svou aktivitu dokázali Andalusané přetavit ve vedoucí branku v 59. minutě. Po nákopu Recia si ve vápně Basků hezky zpracoval míč Rosales, jenž okamžitě poslal balón před branku. Tam si na vhodný okamžik počíhal Čop, který už jen doklepával do odkryté sítě - 0:1! Pro chorvatského reprezentanta to byl teprve druhý ligový gól v sezóně.

Po obdržené brance se konečně probudili i Sakristánovi muži. Na hřišti výrazně přitvrdili a díky novým střídajícím hráčům se také dostávali do slibnějších šancí. Jejich tlak vyvrcholil brankou v 81. minutě. Vysoký nákop do pokutového území posunul Prieto hlavou na zcela volného Imanola Agirretxeho, jenž opravdu krásným volejem rozvlnil síť - 1:1! Z opakovaných záběrů vyšlo najevo, že domácí forvard stál v době přihrávky v mírném ofsajdu, ale pomezní branku uznal, a tak se na Anoetě body nakonec více méně spravedlivě dělily.

Více informací k zápasu

Real Betis - Rayo Vallecano 2:2

27.02.2016 20:30

Góly: 14. Rubén Castro, 28. Rubén Castro - 48. Manucho, 51. Manucho

Rayo Vallecano v posledních zkrátka neprohrává a nejinak tomu bylo i tentokrát na hřišti Realu Betis. Madridský celek sice po první půli prohrával 2:0, když je sestřelil obvyklý kanonýr Betisu Rubén Castro, ovšem po změně stran kapitánovi domácích oplatil stejnou mincí Manucho, jenž dvěma trefami v rozmezí pouhých šesti minut srovnal na konečných 2:2.

Angolský reprezentant přitom ani nenastoupil v základní sestavě a do hry naskočil až po zpackaném prvním poločase. Jeho vliv na utkání byl takřka okamžitý a kouč Paco Jémez si po zápase mohl mnout ruce, jaké se mu to podařilo provést povedené střídání. Rayo tak sice nadále zůstává nebezpečně blízko sestupovým příčkám, ale jeho šňůra sedmi zápasů bez porážky vypovídá o tom, že madridský klub je na dobré cestě sestupu s přehledem uniknout. Betis se drží dva body nad Vallecanem na třinácté příčce.

Oba týmy před sobotním střetnutím remizovaly své předchozí dva duely, a tak je výsledná dělba bodů nepřekvapivým výsledkem. V případě hostí šlo dokonce ve všech případech i o shodné skóre. Možná i to jim pomohlo nevzdat zdánlivě ztracený zápas, když se ve čtrnácté minutě hlavou trefil Castro po přesném centru Franciska Molinera. Tentýž hráč posléze v minutě osmadvacáté navýšil svůj gólový přínos v letošní sezoně na dvanáct po další přesné hlavičce z Molinova rohového kopu.

Co se ofenzivy týče, Betis je po celou dosavadní sezonu nefalšovaným týmem o jednom hráči - právě Castro se totiž postaral o více než polovinu všech branek andaluského celku, zatímco žádný z jeho spoluhráčů neskóroval víckrát než jednou. A proti Rayu na to ligový nováček nakonec také doplatil. Do druhé půle totiž místo zraněného Mikua vyběhl Manucho a hned tři minuty po změně stran snížil na rozdíl jediného gólu, když si ideálně načasoval hlavičkové zakončení Trashorrasova centru.

Od té chvíle uběhly sotva další tři minuty a bylo dokonce srovnáno. Manucho byl zjevně při chuti a svůj třetí gól v posledních dvou zápasech si vysloužil díky prudké ráně zblízka, když se obraně Betisu nepodařilo míč odpálit zavčasu do bezpečí. Zaskočené domácí mohl v tu chvíli definitivně položit na lopatky Bebé, jenže portugalský křídelník nakonec minul horní růžek branky nanejvýš o pár decimetrů.

V samém závěru, přesněji řečeno v třetí minutě nastavení, mohl ještě zvrátit zábavné utkání ve prospěch Betisu Dani Ceballos, jenže ke smůle domácích jeho rána skončila pouze na tyči. Zápas tak skončil spravedlivou remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Celta Vigo 0:1

27.02.2016 18:15

Góly: 71. Nolito

Ze souboje dvou týmů, které se potýkají s mizernou formou, nakonec vzešla vítězně Celta Vigo, která nejtěsnějším možným rozdílem přehrála Getafe v poměru 1:0. Madridský celek byl přitom po většinu utkání lepším týmem, jenže všechny své šance zbrkle zahodil a devatenáct minut před koncem byl tvrdě potrestán. Autorem jediné branky zápasu se stala uzdravivší hvězda Celty, Nolito.

Devětadvacetiletý kanonýr Celty byl během lednového přestupního období silně spojován s přestupem do Barcelony, ale nakonec zůstalo pouze u spekulací. Pro Nolita šlo o v posledních týdnech o první minuty na trávníku od prosince loňského roku, kdy si přivodil trhlinu ve svalu. Shodou okolností právě v těchto střetnutích, kdy pokaždé nastupoval z lavičky náhradníků, Celta těsně zvítězila - nejprve proti Eibaru a nyní na půdě Getafe.

Domácí měli zprvu mnohem více ze hry a málem se ujali vedení hned v první minutě. Karim Yoda úspěšně pronikl po levém křídle a poslal do ohně nebezpečný centr, který brankář Sergio Álvarez tak tak konečky prstů vytáhl na břevno. A brankové příležitosti madridského klubu neustávaly po celou první půli. Mehdi Lacen, Álvaro Vázquez i Pablo Sarabia však se svými pokusy neuspěli a dovolili tak Celtě, aby se během poločasové přestávky zmátořila za stále příznivého stavu.

Po změně stran již hosté působili o poznání nebezpečněji a gólman Vicente Guaita musel hned na úvod předvést kvalitní zákrok, aby zabránil ve skórování Theu Bongondovi. Na domácím brankáři si posléze vylámal zuby i Fabian Orellana se svou pohlednou ranou do horního růžku, ovšem alespoň tak vybojoval rohový kop, z nějž již Celta udeřila. Odražený míč totiž skončil u Nolita, jenž se v hloubi pokutového území střelhbitě zorientoval a poslal hosty do vedení. Galicijský celek tak znovu oživil naději na Evropskou ligu, zatímco Getafe s pouhým dvoubodovým náskokem na sestupové příčky již výrazně teče do bot. Jeho další šance zastavit šňůru porážek přijde na půdě nováčka z Las Palmas.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Espanyol Barcelona 2:4

27.02.2016 18:15

Góly: 20. Carlos Castro, 62. Carlos Castro - 41. Burgui, 48. Gerard Moreno, 58. Gerard Moreno, 80. Luis Hernandéz (vl.)

Ještě před několika týdny se zdálo, že žhavým kandidátem na sestup bude barcelonský Espanyol. Výhry nad Deportivem la Coruňa a nyní i na půdě Sportingu Gijón však katalánský celek posunuly zpět vstříc záchraně s příjemným čtyřbodovým náskokem na osmnácté místo, které okupuje právě poražený Gijón.

Dvě ligové výhry za sebou si Espanyol připisuje poprvé od září loňského roku a hodí se dodat, že šlo o prvenství značně odlišná. Zatímco s Deportivem šlo o těsný a vydřený výsledek 1:0, na hřišti Sportingu se hosté odvázali a triumfovali vysoko 4:2.

V devatenácté minutě sice poslal domácí do vedení Carlos Castro, jenže Burgui fantastickou individuální akcí srovnal ještě do přestávky. Po změně stran pak dvakrát v krátkém rozmezí deseti minut udeřil Gerard Moreno, na což znovu zareagoval Castro svým druhým zásahem odpoledne, avšak o poklidný závěr z pohledu hostí se postaral Luis Hernández, jenž si nešťastně srazil míč do vlastní sítě.

Sporting kromě mizerné obrany doplatil také na nedisciplinovanost, neboť střídající Nacho Cases ostrým zákrokem zajel do křídelníka Marca Asensia a zaslouženě putoval s červenou kartou ze hřiště ani ne deset minut po svém nástupu. Espanyol tak na hřišti soupeře zvítězil vůbec poprvé od října a jeho kouč Constantin Galca se tak rázem ocitá v daleko příjemnější situaci. Ještě před dvěma týdny přitom rumunský kouč čelil děsivé bilanci jediného vítězství v prvních deseti zápasech na lavičce Espanyolu, kde nahradil Sergia Gonzáleze.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Atlético Madrid 0:1

27.02.2016 16:00

Góly: 53. Antoine Griezmann

Chtělo by se říci, že výhra Atlétika Madrid na stadionu Santiaga Bérnabeua v poměru 1:0 je překvapením, jenže on to až tak nečekaný výsledek není. Svěřenci Diega Simeoneho totiž na půdě slavného Realu dokázali zvítězit již potřetí v řadě a stali se vůbec prvním celkem v historii Primera División, kterému se něco takového povedlo. O jedinou branku utkání se postaral Antoine Griezmann, zatímco všechny domácí hvězdy vyšly naprázdno.

Pro Zinedina Zidana šlo o první porážku na lavičce Bílého baletu a nutno podotknout, že šlo o prohru zaslouženou. Atlético na sobě po celých devadesát minut nedalo znát jakoukoli únavu, přestože ještě ve středu večer dohrávalo své osmifinále Ligy Mistrů v nizozemském Eindhovenu, a svého bohatšího soka v nasazení jasně předčilo. Griezmannova branka osm minut po změně stran jen potvrdila, že Real na Simeoneho družinu přinejmenším v domácí soutěži vyzrát neumí, vždyť na výhru v derby čeká již od roku 2013.

Real na domácí půdě v posledních týdnech rozstřílel každého soupeře na maděru, jenže jejich sobotní sok byl z jiného těsta. Atlético za celou dosavadní ligovou sezonu obdrželo pouhých jedenáct branek a svou defenzivní kvalitu předvedlo ve vší parádě i tentokrát. Co na tom, že Real skóroval více než dvakrát tolik branek než červenobílí - sobota jasně ukázala, který z dvou madridských klubů může ještě ve zbytku sezony prohnat doposud suverénní Barcelonu.

Úvod utkání byl poněkud neurovnaný a oba tábory se zmohly pouze na střelecké pokusy z uctivé vzdálenosti. Postupem času však hosté začali svým typickým napadáním rozehrávky soupeře působit Realu potíže, čehož málem využil Fernando Torres. Jeho náběh na přední tyč ovšem na poslední chvíli dokázala domácí obrana zajistit a Keylor Navas sbalil centrovaný míč do náruče. Na opačné straně se Jan Oblak dostal poprvé do permanence po přímém kopu Cristiana Ronalda. Odražený míč se pak sice dostal k nohám Karima Benzemy, ovšem francouzský útočník nezvládl zamířit mezi tři tyče.

Když pak Griezmann štiplavou ránou nevyzrál na Navase a Koke nedokázal procpat míč za záda kostarického gólmana ani ranou na přední tyč, šlo se do kabin bez branek a kritické publikum si stejně jako za časů Rafaela Beníteze neodpustilo nespokojený pískot. Druhý poločas však musel příznivce Realu potěšit ještě méně. Po změně stran už totiž na trávník nevyběhl zraněný Karim Benzema, jehož místo zaujal mladičký Borja Mayoral.

Průlomu skóre se hosté dočkali v třiapadesáté minutě. Letargické bránění záložní řady Realu potrestalo duo Griezmann-Luis, které si v rychlém výpadu po levé straně umně vyměnilo míč, a první jmenovaný přízemní ranou chladnokrevně překonal bezmocného Navase. Pro francouzského křídelníka šlo o první ligovou trefu od poloviny ledna.

O pojistku v podobě druhého gólu se mohl postarat Saúl Ňíguez, avšak Navas v tu chvíli podržel svůj tým a povedeně zasáhl. Realu to však nebylo nic platné, neboť se sám vepředu zmohl pouze na minimum šanci, a když už se Cristiano Ronaldo dostal do slibné pozice, poslal svou hlavičku přímo do Oblakovy náruče. Už tak frustrované domácí posléze ještě víc rozlítilo, že rozhodčí neposoudil Danilův pád po zákroku Gabiho jako penaltový. Nic tak nebránilo tomu, aby Atlético znovu vyplenilo Bérnabeu a udrželo se na úkor svého městského rivala v boji o titul.

Více informací k zápasu

SD Eibar - UD Las Palmas 0:1

26.02.2016 20:30

Góly: 45. Pedro Bigas

Nováček z Las Palmas uspěl v páteční předehrávce na hřišti Eibaru a díky prvenství v poměru 1:0 podpořil své naděje na udržení v první lize i do dalšího ročníku. O jediný gól zápasu se postaral Pedro Bigas, jenž skóroval krátce před poločasovým odchodem do kabin.

Ostrované tak utnuli sérii tří porážek za sebou a ke všemu vůbec poprvé v letošní sezoně dokázali zvítězit na půdě soupeře. Díky zisku tří bodů se Las Palmas dostává na stejný bodový součet jako osmnáctý Sporting Gijón s čtyřiadvaceti body. Eibar naopak může zpytovat svědomí, očekávaná výhra by totiž baskický celek katapultovala zpět na šestou příčku a přímý boj o Evropskou ligu.

Oba celky se od úvodního hvizdu nedržely zpátky a nabídly atraktivní podívanou. První šance domácích připadla Danimu Garcíovi, jehož rána však na cestě k brance zastavila o bránícího hráče, na opačné straně zase Willian José netrefil míč ideálně a hrubě se netrefil. Postupem času získávali hosté čím dál větší herní převahu, o čemž svědčil pokus Mubaraka Wakasa z dvacáté minuty, či hlavička Aythamiho po Vierově rohovém kopu. V prvním případě však spolehlivě zasáhl brankář Asier Riesgo, v tom druhém míč skončil těsně vedle.

Když pak s blížícím se koncem první půle neuspěl znovu domácí García, stejně jako hned ve dvou příležitostech selhal Viera, zdálo se, že úvodní pětačtyřicetiminutovka skončí bezbrankovou remízou. Chyba lávky - ve třetí minutě nastaveného času se totiž po centru Nabila El Zhara prosadil přesnou hlavičkou Bigas a vystřelil tak Las Palmas ukázkový gól do šatny.

Eibar se po změně stran zoufale snažil o brzké vyrovnání a ve středu dění byl stále aktivní Dani García. Jeho další rána však byla zablokována a obrana hostí zarputile odolávala i nadále. V osmašedesáté minutě mohl pojistit vedení Las Palmas José, jenže svou ránu zpoza pokutového území nasměroval těsně vedle. S ubývajícím časem se krátila i eibarská trpělivost a hosté navíc nadále vyráželi do nebezpečných protiútoků, o které se staral především někdejší hráč Liverpoolu, El Zhar. Právě jeho rána z šestaosmdesáté minuty byla tou poslední, která zaváněla gólem, neboť Eibar již v závěru nic kloudného nevymyslel a poroučí se s druhou po sobě jdoucí porážkou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26213269:2166
2.Atlético Madrid26184436:1158
3.Real Madrid26166471:2554
4.Villarreal CF26157433:1852
5.Sevilla FC26118737:2841
6.Celta Vigo26125939:4441
7.Athletic Bilbao261151038:3538
8.SD Eibar261061040:3536
9.Real Sociedad26971036:3534
10.Deportivo La Coruña26614633:3232
11.Málaga CF26881023:2332
12.Valencia CF26710930:2931
13.Real Betis266101021:3628
14.Espanyol Barcelona26841426:5028
15.Getafe CF26751426:4026
16.Rayo Vallecano26681236:5326
17.UD Las Palmas26661425:4024
18.Sporting Gijón26661430:4624
19.Granada CF26651527:5123
20.Levante UD26551624:4820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (666)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jak jsem říkal minule, pokud bude Las Palmas pokračovat v těchto výkonech, tak se musí udržet. Levante má určitě taky šanci, to hostování Rossiho se jim může dost vyplatit. Boj o sestup bude ještě zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

ked mam pravdu povedat, najradsej by som videl dole Eibar, Getafe a potom bude Vallecano alebo Levante. Urcite by som nechcel, aby zostupili Granada, Gijon a Las Palmas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eibar se ti asi už letos nesplní a Getafe zřejmě taky ne. Ty tři ,které jsi jmenoval bych si taky přál udržet v lize. Snad sestoupí Espanyol.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Eibar s getafe som myslel, dlhodobo, ze si ich neprajem v lige. Espanyol by tiez mohol ist, mozno by ti fanusikovia boli potom viac hladni po dobrom fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná,je pravda že účast Eibaru je raritou,ale ne přínosem,takže nějakou sezonu asi vydrží,ale pak se asi vrátí natrvalo níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar je určitě přínosem.

Reagovat
celeb

Sporting, Espanyol a niekto z dvojice Levante/Granada. Getafe su zachranari par excellence, Rayo, Las Palmas si nezasluzia vypadnut.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

ramos

Reagovat
-Carles-

Super derby

Reagovat
Al Capone

otřesný, otřesný výkon... jsem nasraný jak už dlouho ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Zidane Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Correa mal za ten zakrok videt cervenu. Nechapem naco rozhodca robi problemy, ktore nemusia byt.

Reagovat
celeb

to skorej Ramos na Gabiho, tam slo vyslovene o odplacanie par sekund prave po tom zakroku, kde Gabi pacifikoval Danila a Ramos mu to dal vyzrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa out

Reagovat
One-Real

Ostuda, čekal jsem že si pro to půjdeme od první minuty, že se o to porveme a nakopneme zase tu zdravou agresivitu. Dnešní přístup je zklamaní, bez Pepeho a Marcela tam je zase o dva hráče dýchající za Madrid méně. Kostra srdcařů, která ostatní strhne. To tam dneska vůbec nebylo. Hrálo 11 skvělých fotbalistů, ale každý si hrál svůj zápas. Potěšilo mě, že tam Zidane poslal všechny Borju, Lucase a Jesého, ten aspoň vypadal, že mu to není ukradené. Před další LIGOVOU sezónou má Zizou hodně práce, LM vidím pořád optimisticky. Hala Madrid

Reagovat
Kenneth

Co je na LM optimisticke? Na lavicce nemame trenera a hracum je to ocividne u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt šašci.. Zidane už na odchodu..

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako jeden Kenneth mluví za všechny fanoušky Realu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. to je pravda. nebudu vás házet do jednoho. kór tebe, kterýho poslední dobou uznávám za jednoho z toho mála jako objektivního uživatele celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

takže už ani Zizou není trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu uz neni trener, James uz neni kandidat na GB, dnes je zlomovy den

Reagovat
smazaný uživatel

Ale důležitý je, že fanoušci jsou pořád stejní ...

Reagovat
Kenneth

Rekl ten co vyhazoval Enriqueho a na konci sezony by mu nejradsi olizal koule?

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhazoval. To si pleteš.

Reagovat
Kenneth

Pamatuju si to dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuješ si to tak dobře jako tenkrát Pedra, který simuloval proti Interu? hláška roku

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až dají zase někomu manitu

Reagovat
Mateo16

ty sa hned musis toho chytit .

Reagovat
Kenneth

Chytlo se jich vic.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby ho Pereéz nevykopl

Reagovat
Kenneth

Tragedi....

Reagovat
Aldeano

Velmi špatný výkon

Reagovat
celeb

ako fakt. A to vobec nechcem do vas nejak rypat (teraz). Bola 64. minuta a vy ste mali 1 strelu na branku (Ronaldov priamak) a akurat 2. roh po tom, ako Godin zle trafil loptu pri odkope. Na 2. strane uz musel Navas par krat carovat. Mali ste drzanie lopty, ale snad este viac tragicke, ako my pod Titom/Martinom. Dovolim si tvrdit, ze aj pod Rafom ste boli nebezpecnejsi, aj ked to bol miestami vacsi chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac boj o 3. miesto medzi Realom a Villarealom bude este zaujimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka to este da

Reagovat
Mateo16

na druhej strane ten boj o zachranu Valencie este zaujimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Real v dalším kole LM proti lepšímu soupeři končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapárna. Opakovat, že liga je v tahu nemá smysl, tenhle zápas na tom nic nemění. Atleti si tu výhru 1:0 ukopali. Od nás potěšil aspoň Danilo a Mayoralovo střídání. Vinit z tohohle Zidana nemá smysl, nedokázali to ani 2 trenéři před ním.. komentátoři na BeIN to řekli dobře, tohle prostě asi není v trenérech, ale v hráčích.

Reagovat
Kenneth

Asi jo. Od konce Mourinha jsme se zhorsili ve velkych zapasech ze to snad ani neni mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V hráčích? Ve kterých?

Reagovat
smazaný uživatel

ten systém hry založen na rychlým posílání míče je v tomto zápasu totálně odsouzen k neúspěchu.. ok, mohli jste to vyhrát, kdyby Ronaldo urval ty 2 tutovky (a to jsem první poločas neviděl). ale kdyby jste hráli víc na jistotu a snažili se využívat kombinační možnosti a chytrost Kroose a Modriče (kterýho mi bylo doslova líto dnes), bylo by to lepší.. můj názor.

Reagovat
LAM

Přesně takovýhle zápasy mají rozhodovat hlavní hvězdy.Real vypadá že bude mít za posledních 8 let 1xligu,což ukazuje na to že hlavní hvězdy nehrajou tak jak by měli.A to vás trénoval Mourinho,Ancelotti atd.

Reagovat
uff

Bude sa musieť zmeniť kabína teda hráči a celé smerovanie v nej. Mali by ste sa zbaviť Peréza a s ním by mal odísť asi aj Cristiano plus ďalš hráči.

Reagovat
puji

Důležitý zápas a Buznička opět nic.Pak přijde Záhřeb,Espanyol a bukvice jása s otevřenou pusinkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl ale určitě jeden z nejlepších na place.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

Jako je to vtipne.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

Jako je to celkem smutne.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

Jako to, ze u Ronalda to nakonec i sedi...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Kincl

Hlavně že by tvoje stará tu "buznu" přeblafla jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že Ronaldo by se tomu dokázal ubránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý tým tabulky má jen o dva vstřelené góly víc, než patnáctý.

Primera.

Reagovat
smazaný uživatel

A iba o 40 menej dostal

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď malichernej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepsiu obranu na svete

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

když se nad tím zamyslím, tak to asi bylo i zasloužené.. atleti hráli, co potřebovali, real mi v takových zápasech připadá, jak kdyby hral házenou stylu barca pár let zpět - pořád ze strany na stranu, úplně k ničemu... nejhorší je, že nějak moc ani nevím, jak ten tým vylepšit, jak to hrát jinak, nebo co tomu chybí... snad se to časem zlepší...

dovolím si ještě lehké OT: nejen dnes v závěru při sledování šaška Gabiho, ale už mnohokrát dříve i v zápasech jiných... nechápu, jak ho tady někdo může takové chování vyzdvihovat... nějak se mi vždycky vrací na mysl pepeho redka z MS, kdy tady byl pomalu za nejvetsi odpad, a pritom ti hraci naprosto standartne delaji ve spouste zapasu daleko horsi veci, nez on tehdy..

Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=LqXOTSB7FPc

Pepe? Opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem o tomto, vis to moc dobre https://www.youtube.com/watch?v=pbjw7t3beIQ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je trochu zcestné srovnání,ne? Posuzuješ standardní chování Gabiho s jedním sporným momentem Pepeho . Za tento moment by Pepe v nemilosti nebyl,ale za ty ,co jsem ti poslal a mnohé další ano. Takže tohle bylo standardní chování Pepeho,tak jej pls už nevzpomínej,ani když se v poslední době zlepšil.A Gabiho se nezastávám,to rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

sory, v původním příspěvku jsem pod "už mnohokrát dříve i v zápasech jiných" nemyslel gabiho jindy, než dnes, ale úplně jiné zápasy a hráče.. prostě když se hráči fackujou, čelíčkujou, a fans tady tomu tleskají (viz někdo dnes v preview Gabimu, ale jak říkám, všiml jsem si toho už víckrát v diskuzích) ... a na Pepeho se tehdy blilo že je top blbec za tohle, co jsem posílal, přitom neudělal nic, co by se nedělo často (dokonce spíš udělal o dost méně)...

Reagovat
celeb

nechapem, co sa stazujes. Takyto korektne madridske derby si snad nepamatam!

Akoby niekto zabudol na casy RG, Costu a pod.

Reagovat
celeb

takyto zapas/taketo derby ...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je dobře! nadávám na to, že se to vyzdvihuje

Reagovat
puji

Zizu tomu dal řád.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Grizzi

Reagovat
Israha

Real má ze Simeoneho Atlética už regulérní komplex. Dlouhé roky to bylo naopak, teď se to otočilo. Jinak si ten alibistický a ustrašný přístup v ofenzivě vysvětlit neumím...

Reagovat
smazaný uživatel

PSV o 10 > Real o 11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny

Reagovat
Free_player

Nic neočekávanýho se nestalo ... ten lepší tým z Madridu vyhrál klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate mas pravdu

Reagovat
LAM

Neuvěřitelný jak si Ateltiko pod Cholem maže Real na chleba.Navíc CR je proti nim vyloženě navíc a i když se do tý šance dostane,tak prostě nepromění.

Dnes se ukázalo že budem hrát o titul teda asi s Atletikem,tak hlavně nepolevit a zejtra vyhrát.

Reagovat
Kenneth

Zitra 8 bodu na Atletico. Tady je bohuzel hotovo.

Reagovat
Kenneth

A 12 na Real . To je proste ostuda jako prase. Clasico navic jeste pred nama takze to bude mozna i o 15 a vic..

Reagovat
LAM

Snad,ale ještě jsme nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

*potvrdilo

Reagovat
Counter

Může za to Rafa, nebo Bale?

Reagovat
misinho7

urcite za to moze Gareth tym ze nebol dostatocne prirpaveny pred televizorom a nesledoval to s velkym zanietenim..gareth OUT

Reagovat
Mateo16

Bale odohral iba 44 % hracieho casu za sezonu na co nam je taky hrac ?

Reagovat
Counter

Však nejlíp přece hrajete, když Bale není na place, protože dohromady s CR to nefunguje.

Reagovat
roberos

Reagovat
patas92

Barcelona. Nečteš diskuze pod preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může Jiří ...

Reagovat
Counter

upřímně, netroufám si tam chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hrál Danilo, takže za to může on

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jsem čekal, kdy se začne projevovat ten středeční mač, ale spíš mi přišlo, že Atleti byli postupem času fyzicky dominantnější a dominantnější. Cholo ty hráče musí mít v dokonalým fyzickým stavu. Tohle bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona ta středa nebyla asi taky kdovíjak náročná.. a zas tak náročnej program to taky nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ve středu končíš v 11, cestuješ domů, takže počítej na přípravu tak od čtvrtka od odpoledne, pátek a sobota dopoledne. Po obědě už zase cestuješ.

Domácí měli na přípravu celý týden. To je ohromná výhoda.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Buzíček, ty abys nestrčil palec do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

mám ti vypsat můj zápočtovej týden.. nechci to snižovat, ale den dva na přípravu by snad měli stačit. ten tým zná svou filozofii..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přeceňujete tu přípravu..

a podceňujete lidský tělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak jako tak by to pořád měla být výhoda pro Real.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to "cestování" po Madridu zas tak náročné na fyzičku nebude

Reagovat
puji

CHONG

18.01.2016 13:58

Hlavni je to, ze sel cunik od valu, konecne se na tu hru da zase divat bez nutkani zvracet.

Reagovat
Free_player

zachvíli : '' Už táhni ty jeden vysokej hubeňoure ! ''

Reagovat
smazaný uživatel

Málo bolo Rafu!!!

Reagovat
Free_player

Reagovat
LAM

Jinak ten gol Atletů jde jasně na Krossovu hlavu.To jak tam jako DM vyklusával se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon jedno pozitivum - mayoral... teraz by som mu daval viac minut, uz hned na levante

Reagovat
LAM

na jakym postu?

Reagovat
smazaný uživatel

karim nevyzeral zrovna idealne dnes, mal problemy s chrbtom a este to asi nebude uplne ono, tak sa mozu prestriedat jak dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, to že dneska hrál hezký. Za tu formu co má v Castille a v U19 by si to zasloužil, ale letos už stejně o hovno jde a já bych ho radši nechal hrát minuty kde o něco jde (tj. v Castille pomoct k postupu do Segundy).

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze castilla ho potrebuje, no na druhu stranu - kedy, ked nie teraz? aj tak uz o hovno ide uvidime jak to dopadne

Reagovat
roberos

Real na zhuštěnou obranu hrát neumí. Barca má Messiho,Neymara a Iniestu kteří to umí otevřít. Real nemá nikoho - Ronaldo na to nemá udělat 1 nebo 2 hráče a vytvořit šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone hlavně na Barcelonu praktikuje diametrálně odlišnou defenzivní taktiku. Právě pro to, že Barcelona má hráče jako Iniesta a Messi, kteří i beton dokáží překonat. Především se to ale smrsklo na tyhle dva - Iniesta, Messi. Neymar ty nejlepší zápasy odehrál až proti pressingové defenzivní taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

S tymto vykonom moze Ronaldo na dalsiu zlatu loptu zabudnut.

Reagovat
smazaný uživatel

budme k sebe uprimny, kazdy objektivny fanusik s tym ani nepocita, po cristianovych vykonoch v poslednych mesiacoch messi jasna volba, potom to prevezme neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral pekny vykon snazil sa, ale klub ako Real nemoze mat druheho utocnika 18 rocneho chalana. James uplne mimo vsetko skazil a Ronaldo mozno aj chcel, ale uz upada do priemeru. Skoda snad ta liga majstov, ale to je len sen

Reagovat
One-Real

Nadruhou stranu pár šancí bylo, proti Atletům to z naší strany asi v dohledný době nebude zápas o 20 gólovkách, když těch pár dobrých příležitostí nedáme, tak holt smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak marný klub jako real snad ani neexistuje... tolik let nic pořádného nevyhrát a utrácet tolik peněz.... a jejich ohební fanoušci, co mění názory co týden, to je na tom nejzábavnější...

Reagovat
misinho7

ze to pise fanusik klubu ktory je uz 3 roky mimo, utratil nehorazne peniaze a hraje europsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak si nasrat do huby a skoro se udusit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

za posledních 10 let porovnej real a MU

Reagovat
X-bano-X

"tak marný klub jako real snad ani neexistuje... tolik let nic pořádného nevyhrát a utrácet tolik peněz.... a jejich ohební fanoušci, co mění názory co týden, to je na tom nejzábavnější... "

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne všichni , třeba valloire je stále stejný blb.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty si dobre mimo.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

este mi povedzte, ze to je Cholova selfie.

Reagovat
smazaný uživatel

jo prosim

Reagovat
SIRBRANIKE

Áno. Je to zajo ujebaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
FUnk

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to fake, původní verze byla s Carlem :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ale stejně myslím, že je nejdůležitější, že se hráči na tréninku zase smějí ...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

to je jasne o to ide, prvotny ciel je zaistit smiech na treningoch , v druhej sezone sa Zizu pokusi o smiech v satni a v tretej o smiech na ihrisku..potom bue praca splnena a vsetko ostatne ide bokom

Reagovat
Majk91

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jj ved kto by sa nesmial ked si do 30-tky financne zabezpeceny a to co robis v praci ktora ta bavi je akurát odmakat 2 hod. na tréningu a zapas

Reagovat
SIRBRANIKE

Nezvládaš.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

asi to dostali ako doplnok k zmluve.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cokoliv

Kde hrál James ? Křídlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

hral? nikde

Reagovat
smazaný uživatel

na pravom kridle sa snazil hrat, ale bola to totalna tragedia...nechapem, co to s nim je, v minulej sezone jeden z najlepsich hracov a teraz takyto pokles

Reagovat
cokoliv

Možná se pletu, ale není to waste cpát ho na křídlo ? Vždyť s jeho rychlostí, dynamikou se vůbec nedivím že na křídle předvádí hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

pod carlom sa tiez tahal viac k pravemu kridlu, ale je fakt, ze vtedy nebol uplne nalepeny na ciaru ako teraz...to zaviedol az benitez, ktory balea nepochopitelne zacal stavat na poziciu 10ky a na jamesa tak ostalo miesto na pravom kraji ihriska...a ked si teraz vezmes, ze vypadol z formy a zidane to hraje na stredovy trojlistok modric, kroos, isco...je to tazko, ale kam inam s jamesom jak na prave kridlo po navrate balea je tutovka, ze si sadne

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/aprz Kross solidní výklus

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl Kroos..

Reagovat
smazaný uživatel

ten takto vyklusava casto a potom ze dostavame goly. flakac

Reagovat
smazaný uživatel

presne, bol to bale

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,štěstí pro nás ,že tam mají takového hráče a ne Alonsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi bol pomaly ale jeho pozicna hra a praca v obrane k nezaplateniu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vždyť to říkám,v defenzívě byl snad všude.

Reagovat
smazaný uživatel

On bol skvelý...

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos ale i ten vedle. Teď nevím kdo to je ale. Isco nebo Mayoral.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je dobrý, kde začíná Luís a jak úplně v pohodě dosprintuje až do vápna.

Reagovat
jsemdement

neasi

Reagovat
smazaný uživatel

Atlétom fandim, tam su makaci, ten Saul plne ihrisko, mat takýchto dvoch hracov miesto klusajúceho Kroosa hned by ta hra v strede pola nevyzerala ako priechodna zenska vagina

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave ked sa Perez nepletie do sportovej oblasti v basketbale ze ako to klape ale vo futbale je prezident, sport. riaditel, ten co vybera hracov a ako to vyzera

Reagovat
minoLFC

Rafa OUT

Reagovat
smazaný uživatel

neda sa ten Perez nejako odvolat clenmi klubu?

Reagovat
cokoliv

špatný trolling nebo těžká demence, nevím co by ste víc chtěli, když měl Real tu sérii pod Carlem, tak tu každý madridista onanoval nad těma stejnýma hráčema co hráli dnes základ.

Reagovat
smazaný uživatel

ano az pokial neprisiel silny super a neukazala sa realita

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo in mixed zone "If we were all at my level, maybe we would be leaders."

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není moudrý prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil. strašně namyšlený

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo jinej to tam může říct prostě like a boss

Reagovat
misinho7

tak verim tomu ze to bolo inac pripadne to myslel inac..lebo inak

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo. Je to úplně brutálně vytrhnutý z kontextu. Mluvil o Baleovi, Benzemovi, Marcelovi a o tom jak jsou zraněný a Real nebyl schopný nasadit nejsilnější sestavu. Srovnával je se svojí fyzickou připraveností a náchylnosti ke zranění. Kdyby ostatní byly na stejným (fyzickým!) levelu jako on, tj. tolik by je netrápily zranění, tak by Real byl v tabulce třeba výš.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá interpretace. Připadá mi to politicky hodně učesaný.

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádná interpretace, to je zasazení do kontextu. Když to řekl, tak mluvil o zraněních. Mluvil o nich před touhle větou a mluvil o nich i po ní.

Reagovat
puji

co to meleš,už jsou toho plné španělské noviny ocase.

Reagovat
smazaný uživatel

"Estoy mal, como vosotros decís, y estoy muy cerquita de ellos (los máximos goleadores), en la Champions no veo tampoco a ninguno cerca de mí. Me molesta, porque vosotros parece que es una persecución que se me hace. Cristiano ha bajado y por eso el Madrid... No. Si todos estuviesen a mi nivel, estaríamos primeros a lo mejor", respondió cuando se le preguntó sobre su rendimiento.El portugués recordó las bajas del Real Madrid en estas últimas semanas para explicar la derrota en el derbi: "Para ganar una competición importante, como la liga, una competición larga, yo no quiero menospreciar a jugadores porque creo que todos los jugadores que están en el Madrid son buenos, pero si no tienes a los mejores, es complicado. Nos falta Karim, nos falta Pepe, nos falta Marcelo, nos falta Bale, y es difícil. No estoy diciendo que los que jugaron no son tan buenos como ellos, pero los mejores hacen siempre falta en un equipo".Cristiano también lanzó un dardo al antiguo técnico, Rafa Benítez: "No sé si por mala suerte o mala preparación al principio de la Liga, desde la pretemporada, estamos teniendo una muchas lesiones y eso no es bueno, nos perjudica al equipo, nos perjudica principalmente a los partidos de fuera y pagamos la factura. Muchos puntos por detrás de los dos principales rivales, que es el Barcelona y el propio Atlético de Madrid. Por eso está complicado. Sabemos que la Liga está prácticamente perdida, es un hecho. Lógicamente vamos a luchar hasta el final de la temporada, pero es un hecho que está muy complicada o imposible. Nos queda la Champions, es una competición distinta, el entusiasmo es distinto y vamos a ver lo que va a pasar".En cuanto al partido, Cristiano cree que el Madrid mereció ganar. "Jugamos en casa, tenemos más oportunidades pero desafortunadamente no tuvimos la suerte. El Atlético ha tenido su oportunidad en el segundo tiempo y ha marcado".

Tady to máš komplet. Jak to myslel, to ví asi jen on sám. Nicméně není pravda, že by mluvil o zraněních předtím i potom. Mluvil o tom až docela dlouho potom.

Ta tvá interpretace je asi stejná, jako interpretace kohokoliv jinýho. Víš o tom stejný houno a do hlavy mu nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ovšem jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je v tom rozdíl,zase je to já,já,já. To nikde jinde neslyšíš.

Reagovat
Counter

No nevím.

"Me molesta que digan que Cristiano ha bajado el rendimiento y por eso ha bajado el Madrid. Si todos estuvieran a mi nivel estábamos los primeros". "Me hacen preguntas jodidas, siempre aquí en España, parece que estoy en la mierda. Los números no engañan, las estadísticas nunca engañan, es fácil", dijo el portugués.

Tohle je ucelený výrok, ze kterého ten tvůj kontext prostě nijak zřejmě nevyznívá.

Reagovat
smazaný uživatel

https://t.co/sdpB31KSNh

A tady je ten výrok následovaný "While at first it looked as if Ronaldo was throwing his team-mates under the bus, he said he was pointing at the wealth of injuries the club has been forced to deal with this season."

Reagovat
smazaný uživatel

I když teď poslouchám přímo audio a o tý fyzický připravenosti tam nemluvil no. Nebo mluvil až potom, ale tu věc řekl, když si stěžoval, že jsou na něj novináři zlý.

Hm, to je špatný, tohle neobhájím. Tohle Ronaldo posral.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

beriem späť ten palec vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

ale je supr, žes tomu přišel na kloub

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš překvapuje,že taková prohlášení nemá častěji.

Reagovat
LAM

Tak tohle je už težká tragédie.Jeho v týmu musej mít všichni rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to říkal už Higuain, kdo mu nepochleboval,nebyl jeho kamarád. Je to prostě ubohý člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

To Higuaínem bylo kompletně vymyšlený.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Je to možné, tak co je pak pravda a co ne? Nicméně to o něm platí,je to ubožák.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

A to povie v dobe, ked hrá dlhodobo sračku

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

udajne povedal psychicky, ale media si to prekrutili po svojom

Reagovat
smazaný uživatel

*pardon fyzicky, nechal som sa zmiast anglicky prekladom a podobnostou slova

Reagovat
-Carles-

Reagovat
drussbarb

Tak tímto si moc fanoušků nezíská a jen si zkomplikuje zisk Zlatého míče, který se udílí, jak je známo, za sympatie

Reagovat
teenz

Však má pravdu.

Reagovat
vocasisko

http://www.imgup.cz/image/8sr

Třetí dres na příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá hodně masakrózně...

Reagovat
cokoliv

černá + žlutá = nedá se zkazit

Reagovat
vocasisko

Mi to příjde spíš, jako zlatá, ale jinak pravda. Hlavně černá barva je přirozeně hezká.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší barvy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

plus ešte do toho strieborná nič nepokazí.

Reagovat
ADM

čierna žltá strieborná dokopy? Tak to už je dosť cigánske

Reagovat
ADM

Ved ešte nie su nejak "oficiálnejšie" prezentované domáce a vonkajšie nie?

Reagovat
vocasisko

Já myslím, že návrhy uź proběhly. Domácí klasika a venkovní, něco jako ten světle zelený ze sezóny 11/12. Ale vše jsou samozřejmě jen návrhy a spekulace.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jo, tak úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, i kdybyste hráli v hovnovej barvě tak to bude úpa úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

dres vhodny zlateho hattriku obhajovy LM

Reagovat
smazaný uživatel

dres pekny, ale toto se doufam nestane, jinak by madridsti nevylezli z kanalu tak 100 let... na druhou stranu, tym na to mate

Reagovat
EXoRcIsT

super

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
misinho7

"If everyone was as good as me, maybe we would be first,” Ronaldo said after the defeat.

“If a team does not play with the best is difficult to win a long competition do not want to belittle anyone.

“I do like playing with Karim, with Bale, Marcelo, I am not saying that others are not good, for example Danilo has today been the best on the pitch.

No on skor snizil vsetkych ostatnych okrem tychto troch co samozrejme nemal robit

Reagovat
smazaný uživatel

On si hlavně parádně vodí ty ku-dy novinářské ...

Reagovat
smazaný uživatel

Real :-))))

Reagovat
kiwwi

In 11 games against Atlético de Madrid & Barcelona in La Liga, Real Madrid has won only 1 time and lost 8 times since José Mourinho left the club in 2013

wau, tazka nezvladacka od Realu

Reagovat
celeb

ono ked sa tak na to divame, Jose v MU vyzera pozitivnejsie a pozitivnejsie

Reagovat
Woods

Jose je kral a ak pojde do Man Utd tak to bude pre nich najlepsie co sa im moze stat

Reagovat
loki5

Koukám že kdykoliv má valloire nějaká silná prohlášení o drcení souprře nebo prasení měl by si člověk vsadit proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to říká pokaždé,až potom řekne,že to byl přátelák nebo že to vypouštěli.

Reagovat
celeb
Reagovat
smazaný uživatel

To je skvělá zpráva,snad se chlapcovi už zranění budou vyhýbat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se budeme s Espanyolem otravovat i příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - na Marce je anketa, zda souhlasíte s výroky Cristiana. Zatím teda pár set volitelů, ale 75 % lidí proti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě další - Godín vzkázal Gutimu, že ho jako dítě učili být uctivý a pokorný ... Docela nad věcí reakce po tom, co Guti vyblil ...

Godín velký pán.

Reagovat
misinho7

lol ked to hovoril Pique bolo to v poriadku

Reagovat
stas87

Co mu Guti povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate na otazku, kteryho hrace atletica by si dovedl predstavit v realu, odpovedel, ze zadnyho, protoze zadnej stavajici hrac atletica by se v realu nemel sanci prosadit...

Reagovat
Mateo16

Ale ved ma pravdu tie podmienky ktore su potrebne aby sa hrac plnohodnotne presadil v Realu to je uplna sialenost .

Momentalne by to ziadny hrac Atletica nedokazal

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuj jednoho, který by přišel rovnou do základu.

Reagovat
stas87

Co Oblak?Mal by na to byt jasnou jednotkou v Reale?

Reagovat
Mateo16

Oblak Keylor to pri rozohravke nezvlada a svoj odchod si uz podpisal

Reagovat
smazaný uživatel

ti beci by si v tom týmu místo našli.. neříkám, že jsou lepší než Marcelo a Carvajal, ale slušný backup by to byl.. Griezman....no hele.. vážně je Karim o tolik dominantnější?

Reagovat
Mateo16

Karim ma momentalne najlepsiu sezonu v Reale Madrid .

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne oblak, juanfran, godin, hodne by si zahrali i koke nebo griezmann, takovej saul dava v poslednich mesicich "talentum" jako iscovi nebo jesemu taky pekne na drzku...

nejde tak ani o ta jmena, ale to ten pristup. misto toho, aby respektoval soupere a ocenil jeho kvality, tak ho shodi...a nakonec jeho tym prohraje potreti v rade doma. ale co, na takovyhle chovani je clovek zrovna od baletek uz vic nez zvyklej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

"talentu" Iscovi niaky Saul . Okej to mi stacilo .

Keby previedol Griezmann to co predviedol proti PSV v Reale Madrid by ho zozrali . A Koke by si pri tej forme co ma ani nezahral v Reale .

Daj dole tie ruzove okuliare

Reagovat
smazaný uživatel

to rika ten pravej

griezmanna by sezrali asi tak jako by meli sezrat vsechny vase hrace po dnesku, ze? tipuju, ze v nejblizsi nominaci repre "nejaky saul" bude, zatimco isco a jese budou doma cumet na telku, i kdyz u staryho baletaka del bosqueho clovek nikdy nevi. zajimavy, ze i z formy hrajici koke toho dneska predvedl dvakrat tolik, co isco a james dohromady. ale s tebou je to ztracenej cas...

Reagovat
Mateo16

Hovorime tu o dlhodobom presadeni v Reale . Kde tie podmienky co vytvoril Florentino su totalne sialene a debilne . Teraz tu nehovorim o forme hracov na kazdeho hraca pri horsia a lepsia forma / sezona ale v Reale to tak neni . Kazdeho hraca ktori nema najlepsiu formu vystveme

Reagovat
Mateo16

A Fakt cakas ze Isco nebude nominovany a Saul bude ?? Isco ma svoje miesto v repre v zaklade . Si pozri tie nominacky .

Ja sa kludne stavim ze jediny kto bude sa pozerat bude ten Saul . Pretoze on nebol ani raz nominovany

Reagovat
smazaný uživatel

jsi jak kolovratek, viz vyse. nejde o ta jmena, jde zejmena o pristup. a i presto si myslim, ze nekolik hracu atletica by se v realu prosadilo, zvlast kdyz jsem videl dnesni vykony nekterych vasich "hvezd"

isco z iks poslednich zapasu odehral 78 minut proti makedonii, to je misto v zaklade jak vysity. ze nekdo jeste nebyl nominovanej (saul navic byl, ac nakonec neodcestoval) je mimoradne padnej argument, protoze novacci neexistuji - do spanelskyho tymu se musis narodit. nemam problem se s tebou vsadit, ze saul tam bude...a pokud tam nebude, bude to pomerne vysmech, jak by se se mnou myslim shodli ti rozumnejsi z mistniho osazenstva...

Reagovat
Mateo16

Isco v dolezitom zapase proti Ukrajine odohral cely zapas dokonca aj ten Away zapas . On v tom systeme na LCM nema konkurenciu ak zvoli system 4-4-2 .

CM - Thiago , Koke , tragicky Fabregas . Ja pochybujem ze Saula bude v SPA hrat ten isty post ako pod Cholom . Krasne to vidiet na U21

Reagovat
smazaný uživatel

wow, no tak v tom pripade to teda beru zpatky, to jsi me uplne posadil na zadek! za celej podzim odehral hovno, protoze del bosque tam ma lepsi varianty - muzes si je najit, neni to tak slozity. v systemu 4-4-2 spanelsko nastoupilo naposledy snad jeste pod aragonesem...

kterej z tech ctyr nebo peti ruznejch postu, co saul tradicne pod cholem hraje, myslis? del bosque si ho samozrejme vyuzije podle svyho...

Reagovat
Mateo16

4-4-2 je velmi pravdepodobne skor 4-4-1-1 kde Iniesta bude hrat AM . Ale ono je to v podstate to iste . Hraju to vsetky popredne muzstva RM , ATM , VIL

Saul bude urcite v buducnosti patrit medzi klucovych hracov Spa ale tento rok na to moze zabudnut pretoze o par mesiacov je EURO a on hral zatial iba U21 .

Nj hral hovno . Rafa mu zakazal tahat lopty este ho hodil na RW bez podpori zalohy a clovek sa cuduj svetu preco hral hovno .To je ako proti Malage ked ho Zizu musel dat na F9 .

Jak pises dole v tom stredu zalohy to vidim aj ja . Podla mna na tom falosnom kridle ci wide midfieldera ako to pises nema nizske tazisko a dokonalu techniku pre Spanielsky system .

Reagovat
Mateo16

Ono to nema ani Morata ci Pacho a Costa .Ten hrotovy utocnik pre Spanielsko to je dalsia neznama .

Reagovat
Phillipinho

Tak za ty vykony, co posledni dobou predvadi si byt nominovan jednoznacne zaslouzi. Misto takoveho San Joseho by tam mel byt.

Reagovat
smazaný uživatel

na to falesny kridlo hlavne spanelsko vubec nehraje - a stejne tak nehraje 4-4-2 ani 4-4-1-1 a ani v blizky dobe hrat nebude. na EURO mozna nepojede (a ja si dokonce myslim, ze klidne pojede, pokud mu vydrzi tahle forma), ale debut si letos snad odbude, lesak neni takovej debil...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom, aky post hrava Saul? Mal som ho za CM.

Reagovat
smazaný uživatel

de facto jo, osobne ho vidim v srdci zalohy jako defenzivne ladenyho stredniho zaloznika, ale je dost univerzalni a cholo ho stavi, kde je zrovna potreba. pomerne casto hraje z kraje, de facto klasickyho wide midfieldera (zejmena proti kvalitnejsim souperum, viz dnes), v nouzi hral i na stoperu, kde na hostovani v rayu odehral kvantum zapasu, ve stredu zalohy uz letos odehral vsechno od stita pres double-pivota po relativne ofenzivni BBM. nejlepsi je myslim jako (double) pivot, ale cholo by se mnou nesouhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hral teda krajneho zaloznika ? A ake mal ulohy? Bol dobry aj v ofenzive? Vie prikryt loptu, uvolnit sa, prihrat? Hm, zaujimavy hrac, hlavne tym, ze vie zahrat vsade ... Ku komu by si ho prirovnal? Defenzivnejsi Koke?

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze to skoro az vypada, ze cholo ho vidi jako druhyho kokeho, jenze na to saul nema predevsim techniku a fotbalovy mysleni. jj, dneska hral krajniho zaloznika - na kridle/kraji toho za atletico odehral zatim vic nez ve stredu zalohy, kde zacal stabilne hrat az letos a az po zraneni tiaga (a po cholove postupnym prechodu na 4-3-3). na kraji vetsinou hraje takovyho defenzivniho kokeho a svoje ukoly si splni, zejmena pokud hrajeme proti silnejsimu tymu, kde jde o defenzivu a vykryvani prostoru, ale dopredu nic moc nevymysli. on na kridle dokonce v mladeznicich zacinal, ale na klasickyho krajniho zaloznika nema predevsim rychlost a techniku. neni to zadny kopyto, dokaze si pokryt balon a rozehrat, ale zadnej virtuoz to neni a nikdy nebude, jeho prednosti jsou uplne jinde. na kraji ostatne miva vetsinou uspesnost prihravek pod 70% nebo i niz, kdezto ve stredu zalohy klidne pres 80%. utok podporit dokaze, ale zejmena pokud se nemusi zapojit do mezihry umi si nabehnout, stahnout s sebou hrace a ma solidni zakonceni, porad ma ty navyky z junioru, ale ty technicky fotbalovy kvality na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze docela dobry prirovnani je schweinsteiger, ten to tehda na kridle taky tahal spis pres zarputilost nez fotbalovost, i kdyz technicky a asi i rychlsotne byl na tom lip nez saul...

Reagovat
smazaný uživatel

a asi mal aj lepsi center a strelu, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to samosebou

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za info.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

jo, jedna z mejch oblibenejch

Reagovat
vladis271

a Pique len nevinne trolluje, že?

Reagovat
alcantara

Co by si rad, privesok?

Reagovat
smazaný uživatel

hezky. Moc hezky.

Reagovat
celeb

Godin, Griezman, Koke

Reagovat
smazaný uživatel

Capku?

Reagovat
stas87

A to mu opalcuju ludia z bielej casti Madridu akurat. Chapem ale,ze take hovno povedat musel.Este nedavno superili len s Barcelonou a teraz sa im uz priblizilo,mozno vyrovnalo Atletico,nie su ten druhy vzadu ale mozu byt az ten treti,frustrujuce to je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme me to ani tak nenakrklo, zrovna od nej je clovek zvyklej na daleko vetsi hovna a tohle je tak maximalne k pousmani

Reagovat
drussbarb

Reagovat
technecium

No jo, proč by k nim chodil Neymar, když jsou věčně třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože každý chce hrát v týmu,který před šedesáti lety pravidelně vyhrával.

Reagovat
uff

Reagovat
technecium

Reagovat
oddy

Vy jste fakt nemocný

Reagovat
DeformFCB

Špatná sekce, zkus to znova

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mi tykej ,jinak děkuji ,těším se dobrému zdraví. Totéž přeji tobě i fanouškům Realu ,kteří to zde jinými slovy stále připomínají.

Reagovat
Free_player

tohle je spíš obranný mechanismus Italů

Reagovat
smazaný uživatel

neverim tym spekulaciam a ani tomu pripadnemu prestupu, ale napada ma jedna vec

- v reale by ho cakala uloha hlavnej hviezdy v time, ktoru by prebral od ronalda (ktory bohuzial sa postupne uz zhorsuje)

- v barce je jasne, ze bude hrat druhe husle za messim este dobrych par rokov

ak sa tie spekulacie naozaj zakladaju co i len trochu na pravde, tak toto by mohlo byt prenho lakadlo

Reagovat
alcantara

A Ronaldo sa niekam chysta?

Reagovat
smazaný uživatel

pri florovi nikdy nevies, mna by neprekvapilo, ak by do 2 rokov odisiel

Reagovat
alcantara

Cize minimalne 2 roky by si prestupom vobec nepomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Fakt kreten namysleny zahodi 2 rozhodujuce tutovky a ide to hodnotit spoluhracov .

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Ronaldo týmové prohlášení

Reagovat
Kincl

nevyzpytatelný Ronaldo

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se hlavně chystej na Lazio...

Reagovat
fefo

tato hlaska, spolus talentovanym Waynom Roonyem, mladickem Fabregasem a ofsajdovymi laserami je dovodom, preco som si daval na PS3 cesky komentar, inak je to otras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback
Reagovat
homeles8

Ronaldo je ta chyba Realu Madrid. Je to kretén a kurví to a je to kvůli němu prostě na píču. Jasný máte kecy kolik dává gólů a tak, ale na to se můžete vysrat když je to k hovnu. Uvidíte, že až odejde, tak bude Real z dlouhodobějšího hlediska úspěšnější tým.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

SIUUUUUUUUUUUUUUU en Marruecos!

Reagovat
homeles8

300. pro Davida Beckhama

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

kretén

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Robbie

taky si myslím že Real bez Balea,Jamesa,Kroose a Ronaldo by byl daleko úspěšnější, hlavně kdyby ta záloha byla vyvážená, sem si jistý že absolutní prokauč je odchod di Maríi, Kroos bez míče je uplně k ničemu, di María-Modrič-Isco by bylo daleko lepší, nejideálnější by byl ted Matuidi

Reagovat
stas87

Kritika Kroosa. Sak Toni hra najlepsie ako ten povestny posledny clanok do skladacky.Ak sa dari timu,dari sa aj jemu.Dalsi taky hrac je Müller,inde okrem Bayernu by tak dobre nehral ale to,ze je pre neha v najlepsom time na svete,tak ziari.

Reagovat
vilp

Tak dneska ten gól jeho byl a kritika je oprávněná, ale na Modriće tady u té akce nepadlo ani půl slova, jeho jakoby se všichni kritizovat báli, i když na tom často není o moc líp. Holt se nedaří, forma víc než půlky základu je pořád špatná, do toho ty zranění... musí se to na někoho svést.

Reagovat
Mönchengladbach

„Rád nastupuji s Karimem, Balem, s Marcelem,“ posteskl si Ronaldo. „Neříkám, že ostatní jako Lucas Vazquez, Jese nebo Mateo Kovačič nejsou dobří, jsou to velmi dobří fotbalisté, ale není to totéž.“

Reportáže z Madridu zmiňují i rozmíšku mezi portugalským střelcem a novináři. Cestou ze hřiště se Ronaldo ohradil proti častým kritikám svých výkonů. „Vám tady se zdá, že jsem hov..., jenže já neposlouchám, co říkají novináři. Statistiky a čísla nelžou,“ připomněl svoji rekordní bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašně kouzelný... i minuly se ho ptali, proč se mu nedaří v letošní sezóně, tak musel hned přijít kolik má gólů

Reagovat
Mönchengladbach

Takovýho hráče prostě v týmu vyloženě chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla má výborný (od roku 2009, kdy má gól na zápas, je na stejné úrovni pouze Messi), ovšem jeho namyšlenost to je teda něco... určitě to nedělá v týmu dobrotu.

Reagovat
Robbie

to je debil, už aby byl pryč, já když budu střílet dvacet střel za zápas tak se taky parkrát trefím

Reagovat
Mönchengladbach

Sedm sezón je v Realu a jen jednou vyhráli ligu, to je prostě bída. Ty jeho statistiky jsou týmu k ničemu.

Reagovat
technecium

Pojď ještě, rozeser jim to tam co nejvíc Cristiano, poprvý ti budu fandit

Reagovat
alcantara

Akoze povedal v podstate pravdu, ak by hral Leo so Sandrom a Munirom, tak by to tiez nebola uplna lahoda. Lenze to si ma nechat samozrejme pre seba, ak to nechape, tak je to velmi smutne od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Kovacica hodil na ich uroven . Nech ide do prdele snad bude predany ten namysleny egoista . Posledna kvapka do mora .

Mal tam 2 tutovky ktore mohli rozhodnut . Kludne mohol pri prvej tutovke prihravat Iscovi a ten by daval do praznej . A to je u neho uplna pravidelnost .

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, teprve teď mi došlo kdo jsi. Vítej zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

real10?

Reagovat
Mateo16

One-Real to zistil na Villarreali . Neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Super, strašně těžký odhadnou, když neumíš dát na konci tečku správně a používáš často stejný emotikon. A co už jsi vystřízlivěl?

Reagovat
Free_player

nezvládá komediant

Reagovat
Robbie

Real je předurčen k neúspěchu, hlavně protože v týmu se nenechazí hráči který tam nechají uplně všechno, hráči neustále, ale neustále v klíčových či důležitých zápasech nezvládaj, to už není náhoda, při vítězství v LM měli obrovskou haluz

Reagovat
Robbie

je někde statistika kolik C.Ronaldo vystřelil střel na bránu v roce 2016 ?

Reagovat
Robbie

teda 2015 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem tohle - čistě jen liga. Pro zajímavost přidám Suáreze a Benzemu, ať je top3 střelců komplet.

http://www.espnfc.us/player/22774/cristiano-ronaldo

http://www.espnfc.us/player/125088/luis-suarez

http://www.espnfc.us/player/46858/karim-benzema

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Murena

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno kolik vyslal střel? On byl vždycky takový, vždycky hodně střílel a vždycky střílet bude. Je to prostě jeho styl hry. Ovečkin je v NHL stejný, má suverénně nejvíc střel ze všech, rozdíl mezí ním a 2. hráčem je 50 střel, další hráč má pak o dalších 20 méně, takže rozdíl 70. A zpochybňuje někdo jeho statut nejlepšího střelce? Nezpochybňuje. Zrovna tak by se statut jednoho z nejlepších střelců neměl zpochybňovat u Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu si lidi neuvedomuji, ze jenom vubec dostat se do strelecky pozice a vyslat tu strelu je umeni. na druhou stranu ronaldo to zkousi i z naprosto nemoznejch a zbytecnejch pozic, viz dnesni zaver utkani. pravda je jako vzdy nekde mezi...

Reagovat
vilp

Taky se mu z toho občas povedou pěkný haluze jako ta pata na Rayu apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jsou ty vaše žabomyší války celkem ukradený, ale na toto musím reagovat, to co říkáš v druhé části věty je strašnej nesmysl, vždyt to není vůbec pravda, vždyť už střely z dálky u něj skoro vůbec nevidíš a zkouší to ve vápně, kdy je velká pravděpodobnost, že to promění v gol. To že to zkusil dnes v nastavení je nic neříkající, stejně to tam bylo přehuštěný, tak by maximálně zase musel vrátit balon stoperovi, a tím stylem jsme hráli 90 minut a k ničemu to nevedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

clovek se tu jednou zastane ronalda a stejne na nej hned vystartuje nejakej madridista uz jenom na zaklade toho celkovyho poctu bych hadal trochu jinak, asi vsechny ty strely nesly z idealnich pozic. jak rikam, pravda bude nekde mezi, ale nech to bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže mně nejde o to, jestli hraje za Real, když napíšeš blbost, tak se nedá jinak reagovat. Proti Atleticu, kromě te poslední, střílel z ideálních pozic a v jiných zápasech to není jinak...

Reagovat
patas92

Velká pravděpodobnost, skoro 13%

Reagovat
roberos

a proč Penaldo něco nevymyslí - aha chápu nemá na to.

Reagovat
roberos

Ronaldo je v koncovce slabý. Otázka kdo je lepší střelec.ten kdo má 3 náboje a trefí se 2x a nebo ten kdo má 10 nábojů a trefí se 2x ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ovečkin je taky slabý střelec?

Reagovat
valloire

když máš jenom 3 náboje, znamená to, že nejsi schopný jich mít 10 a když střílíš z 5 metrů na vrata od stodoly a jednou mineš, tak jsi blbec

Reagovat
Greny

Já bych chtel vidět Ronalda a Zlatana v jednom týmu. Zlatan by si ho namazal na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohlo bejt dobrý kombo. Ti by se o ten míč porvali přímo na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprvali, Zlatan by mu jednu natáhl nohou do hlavy jako Cassanovi a Ronaldo by se s brekem a držením za břicho dopotácel do šestnáctky,tam by spadl a bylo by po rvačce.

Reagovat
smazaný uživatel

No a máš ten největší problém - kdo by pak šel kopat tu penaltu?

Reagovat
homeles8

Zlatan. Všechno Zlatan, protože díky svý kopací technice by si za chvíli v tom týmu takovou pozici, že by se ho Ronaldo bál.

Reagovat
roberos

Tak technicky je Ronaldo slabý, on je jen atelt

Reagovat
oli9

Reagovat
valloire

určitě by CR nebrečel jako někdo,hádej kdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se,že jsem neuhodl,opravdový pláč předvádí jen CR.

Reagovat
Robbie

to je prostě hnus, 232 střel a 38 golů, to je že dá z každý šestý gól, jenže když si vezmeš že tak 100 střel totálně zazdil, přitom ještě místo střely z dálky mohl dát do křídla a tak podobně že z toho mohla být daleko lepší pozice

Reagovat
Robbie

a ted když si vezmeš kolik by z těch střel dal golů například Lewandowski a určitě by tolik nesobčil a přihrával do krajů tak si myslím že tady je ta čára mezi úspěchem a neúpěchem

Reagovat
iamek

Robbie

08.02.2016 14:24

neskutečnej rozdíl pod Benítez a ted

[reagovat]

puji

08.02.2016 14:27

uvidíme až dojde na kvalitní soupeře.

Reagovat
roberos

To říkám pořád - Ronaldo slabá koncovka a to ho vyzdvihují jako střelce a přitom skutečným kanonýrům nesahá ani po kotníky. A to ještě odečti pentle !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kanonýr to je a určitě byl jedním z nejlepších v historii,teď už asi půjde spíš dolů,ale za jeho hru jej není možné považovat za nějakého extra hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tim,ze CR7 je pro Real přítěží

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bych to viděl takto: Bravo - Vidal, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Sergio, Arda - Messi, Suárez a Neymar. 4 žluté mají Alvés, Mascherano a Neymar. Jeden z nich by se mohl vykartovat na Rayo. No snad Barca vrátí porážku Seville z podzimu a náskok na Atletico zůstane stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano důležitý zápas vzhledem ke včerejšímu zápasu zvláště. Nesmíme Atlético připustit na dostřel. Sestavu bych viděl úplně stejně.

Reagovat
ADM

Zaujímalo by ma, kedy bude konečne aj útok oddychovať

Reagovat
smazaný uživatel

Po Euru a Copě América bude času na oddech až až.

Reagovat
ADM

jj 2 tyzdne

Reagovat
celeb

kde to sledujes s tymi zltymi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na ef si klikni na hrace a uvidis kolik ma zk karet.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavá tiskovka se Zidanem, který na léto slibuje velký změny. Ačkoliv už se začínají vyhazovat hráči a dělat velký změny (Kroos, James, Cristiano, Bale), tak zvednout se můžou jen tím, pokud dokážou vyždímat potenciál současných hráčů. Pokud bych to měl srovnat s Luchovou situací, tak tam jsou i celkem zásadní podobnosti. Každopádně přijde nějaká hvězda jako nástroj pro utišení kritiky. James-Hazard?

Reagovat
celeb

Pockaju si po ME, kto bude najvacsiou hviezdou a pokusia sa ho kupit, presne tak ako s Jamesom.

Reagovat
vilp

Tak u fanoušků jsou ty vyhazovy normální. Ještě pár měsíců zpět měl James na zlatý míč, po pár týdnech špatných výkonů už je to jen hráč jednoho turnaje, co pomalu nic neumí. Výrazy jako momentální forma nikomu nic neříká. Je to jak říkáš, ten potenciál je obrovský a je třeba ho využít, to je ten klíč, tahle sezona je díky mnoha špatným rozhodnutím bídná už od samého počátku a bohužel se to s hráči bude táhnout nejspíš až do konce, což ale nic nemění na kvalitě hráčů a celkově kádru. Vy máte tu výhodu, že se pořád držíte své koncepce, jak herní, tak i u výběrů hráčů a trenérů, to vás drží tam, kde už dlouhou dobu jste, naopak dle Florentina Real potřeboval nový impulz a tady jej Pérez má. Geniální rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

James nema rychlost, dribling. chyba mu drive, je to len marketingovy hrac ktory preda dresy a takých krasavcov mame niekolko na ukor ozajstnej kvality ktoru potrebujeme

Reagovat
vilp

Možná by sis po sobě mohl přečíst to, co jsi tady o něm psal loni, dost by tě to, koukám, překvapilo. Jak jednoduchý je vyhazovat hráče v takovým rozpoložení a vypisovat tady, co nemá a co mu chybí, když je v nejhorším stavu své kariéry. Ale u tebe to není nic překvapivýho, když si tady za rok pravidelně povyhazuješ půl kádru jak malý děcko.

http://efsearch.owny.cz/?a=I_love_RealMadridCF&s=predat&f=&t=&o=n

To je k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma byt? ja som bol kedysi zastanca CR ale ten ma uz 31 a uz nemava priemer vyse 1 gol na zapas ako kedysi a poviem to otvorene, jeho predaju sa nebranim. James isiel dole ale je to pomaly hrac podobne ako Ozil, straca vela lopt. Odkedy tu je mne osobne neukazal, ze je to hrac hodny 80 mil. a uz vôbec nie zakladnej zostavy. Presiel cas a nerozhoduje zapasy, nema pravidelne najviac asistencii, nedava vela golov. Navyse kam s nim pri 4-3-3?

Ano povyhadzoval by som Jamesa, Kroosa, Balea. Prvy je na marodke, druhy nic extra neukazal, treti je lemra, ktory okrem skvelých prihravok, rozohravky, strely nema nic a uz vôbec nie hrat s nim na poslwedneho v zalohe lebo on nebojuje, nebrani, pozicne chybuje. jeho poklusy pri utokoch supera nepotrebujem.

Reagovat
Mateo16

To by bola fakt prdel . Zizu a Valdane sa stazuju na zlu defenzivu a vymenia Jamesa za Edena . A este by prisiel Eden za X mega za hraca ktory nema zaklad v plnej palbe .

Skor naopak pod Zidanom nebude vela zmien .

Reagovat
One-Real

Málokdo mohl čekat, že začneme rovnou šlapat jak stroj. Já mám ze Zidana radost i proto, že nepřišel jako záplata a rozhodně dostane svoji letní přípravu, slovo k hráčům a prostor. To počáteční nadšení a okamžité zlepšení tam samozřejmě bylo, ale musí si zvyknout a začít od píky. Jak říkáš, zrovna včera jsem to tu chtěl napsat, ani Enrique se po pár týdnech a měsících nezdál jako ideální trenér a dostával dost kritiky od některých.

Osobně si spíš myslím, že to odskáče jeden vepředu. Buďto dojde trpělivost Ronaldovi, odejde "na vrcholu" s brankou na zápas a nebo odstřihnou Balea (už se spekuluje, že dochází trpělivost s věčnými svalovými problémy). James mě letos hlavně poslední zápasy dost překvapil, hodně jsem tu za něj jako za třetího hráče odpředu bojoval a ty výkony jsou mdlé a bez nápadu, celkově se mi vpravo zdá hodně utopený a nejnebezpečnější byl z té pozice někde mezi Kroosem, Iscem a Marcelem, ale vpravo zas nemůže hrát jen Modrič a Dani. S Kroosem to trefně popisoval db18, hráč který je stoprocentní, pokud to kolem něj funguje. Když nefungujeme jako celek, nikdy to nevytrhne.

Reagovat
vilp

James by byl teď utopený všude. Připomíná mi to Marcela v roce 2013, kdy se vrátil po delším zranění s nadváhou a vypadal, jak kdyby zapomněl hrát fotbal. A nešlo jen o pohyb, rychlost nebo fyzičku, ale šel dolů celkově skoro ve všech atributech.

Reagovat
PP

Navíc Contreao byl vynikající a nedal by Marcelovi už dost možná čuchnout nebýt zranění..

Reagovat
ADM

Hm, ked je Marcelo vo forme asi niet lepšieho ofenzívneho beka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak říkáš, ten počáteční stav byl dost posílen nadšením a tím, že jste všechno viděli tak nějak růžověji, což částečně chápu, protože Rafa vám byl nesympatický a Zidane sliboval změnu. Určitě není čas vynášet nějaký rychlý soudy, ale jsem fakt hodně zvědavý, jak si s tím ZZ poradí, protože ani on a už vůbec madridistas nečekali, že ty problémy jsou takhle rozsáhlý. Já si myslím, že ve tvorbě hry máte strašný problém s Keylorem, protože v takových zápasech není možný vyprodukovat kolem deseti ztrát z banálních pozic, ty jeho odkopy jsou úplně strašidelný, vyhozený míče. To si může dovolit v Anglii nebo třeba i v tom Levante, ale to je tak všechno.

Další problém vidím samozřejmě v Kroosovi, protože tak nezodpovědný hráč v tom prostoru prostě nemůže hrát. Ono se na něj krásně dívá, jede jak stroj, nekazí, ale každý kvalitní tým toho prostoru dokáže využít. Jenže na druhou stranu se bude hrozně těžko nahrazovat, protože v podstatě ani není kým, jelikož jediná kvalitativně lepší náhrada je neprodejná v Paříži. A někdo typu Khediry zase bude problémem ve tvorbě hry, o čemž jste se už přesvědčili.

Jeden vepředu to odskáče určitě, už jenom pro ten pocit potřebný změny. Kromě Benzemy jsou asi šance Jamese, Cristiana a Balea tak nějak srovnatelné, sám jsem zvědavý, jak se rozhodnete, nebo zda-li vám to Cristiano usnadní. Jamese bych já určitě neodepsal, to je hráč s potenciálem world class, který je teda teď neuvěřitelně zanedbaný, má nadváhu (?) a nevěří si. Ale to je přesně ten moment, kde to z něj ZZ bude muset dostat, tak jako se to povedlo Luchovi u Daniho Alvése, Piquého či Messiho, který měl taky za Taty horší období (což bylo teda daný i zdravotními problémy).

Myslím si, že s Kroosem v sestavě by si při defenzivě dokázal poradit snad jenom Guardiola, který používá dost neortodoxní metody. Uvidíme no, třeba toho ZZ bude taky schopen. Ale přiznám se, že by mě to dost překvapilo.

Reagovat
vilp

S Kroosem to špičkově uměl i Carlo, podobně jako tehdy v AC s Pirlem. A i když vedle něj hráli Isco a James, tak to nikdy nehořelo tolik jako letos. Už jen to ukazuje, že ta chyba není jen v Tonim, ale že je to situace trochu složitější. Loni byl problém hlavně v BBC, ne v záloze. A letos je největším problémem spíš forma klíčových hráčů, celkové rozpoložení... S Navasem souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

spickove umel? ved ten ho nesetril a Kroos ledva dochodil sezonu

Reagovat
One-Real

Ono se na tom nadšení kromě fanoušků svezli i hráči, minimálně prvních 5 zápasů mělo fakt dobré parametry a třeba ta ztráta na Betisu byla spíš smůla. Sám víš, že takových duelů máte letos hodně a dokážete je zvládat, v tom je asi hlavní rozdíl + ty klíčové utkání se silnými soupeři. V tom celku musela být dost ponurá atmosféra, takže po vyhození Rafy šli "strakovsky" nahoru a postupně to začalo uvadat. Zidane to bude mít hodně těžký, pár týdnů mohl čerpat ze svého jména, ale nejpozději na podzim už bude muset ukázat rukopis, progress, "svoje" hráče a hlavně tomu dát nějakou formu směrem dozadu.

O Keylorovi jsem psal snad týden zpátky, ta hra nohama je šílený problém. My máme míč v relativně klidném stavu u branky a místo vykombinování ho takhle 6-7x za zápas ztratíme nákopem do autu a jsme znovu pod tlakem. Na začátku sezóny jsem tohle tolik nevnímal, ale teď to hodně bije do očí. Tady asi z pohledu Flora nebude co řešit, Navas by musel vychytat ligu a LM, aby dostal další sezónu. Do branky se vrátí ESP, čistě pragmaticky je to správné, ale řešit cokoliv jiného u nás nemá smysl, s tím se musíme smířit.

Kroose mám stejně jako Benzemu a Isca pořád nutkání omlouvat, ale ty výklusy směrem dozadu jsou dost silný negativum. On je fantastickej, ale musí se umět využít a letos v bordelu spíš přikládá do ohně. Nikdy to nebude rozdílovej hráč, zatím se vozí s naší dobrou a špatnou formou. Otázka je, proč to loni v té série fungovalo. Jestli to bylo tolik dáno týmovou pohodou a parádními výkony záložníků okolo něj, nebo proč? Přecejenom tam byli zvládnuté skutečně těžké zápasy, ať už s vámi nebo Atleticem a dalšími soupeři. Zidane očividně bude navazovat na Carla s kladením většího důrazu na španělskou cestu, což je směrem kterým bychom se měli vydat, ale v tom případě musí dostat logicky víc času. Trochu nám nahrává do karet stav proti Florentinovi, včera zase dostával od fanoušků kotel a Zidana si musí hýčkat. Kouzelník z Paříže by byl skvělej, ale nejspíš to bude druhý Aguero a věčný sen. Proti Kroosovi mu nechybí dynamika směrem dopředu a trochu se blíží v získávání prostoru a přechodu přes protihráče Modričovi, sedl by nám.

Já to pořád vidím 60 na 40, že to vyřeší Ronaldo sám. Není to něco co si přeju, ale co předpokládám. Už jsme to psali, nebude chtít odejít jako spráskaný pes a "novému" Realu trochu potrvá, než už snad konečně začne mít tvář a řídit se systémem a ne předělávat každé léto. Myslim si, že to na pomyslném vrcholu vzdá a půjde do Paříže. Pokud by to odskákal Bale, tak jsme v podstatě podobné situaci, bude muset hrát Ronaldo, Benzema a ?Hazard, ale aspoň by to mohlo být více fotbalové. James podle mě neodejde, je zajímavý marketingově a sedí do nátlakové hry, když je ve formě.

Já tam vidím největší problém v absenci vítězných typů. Včera to bylo vidět v plné nahotě. Ramos vítězný typ je, ale tak nějak se tam pral se všemi okolo a sám se sebou. Chyběl Marcelo, Pepe, kteří pro ten klub dýchají. A co se týče zálohy. Kroos za jakéhokoliv stavu vypadá, že je tam jako robot a člověk bez pocitů, Isco se trochu utápěl ve své hře a o Jamesovi se toho napsalo už spoustu. Jediný Modrič chtěl vyhrát, ale sám s tím těžko něco udělá. Benzemu jsme si opět oddělali a Ronaldo v tomhle typu zápasů už taky není to co býval, i když se to snaží strhnout seč mu síly stačí, v těch klíčových momentech včera selhal a to je jediné co se počítá.

Já jsem poměrně optimistický vzhledem k LM, liga už nebude tak šílený hon za vámi, jak se ještě před měsícem a půl zdálo a ve dvojzápasech ta naše individuální kvalita pořád může hrát rozhodující roli. Ať už to včera bylo zklamání a ostuda, pořád jsme to mohli vyhrát. Šance na to byly.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ángel di María 22

To je blbost s tim Kroosem, však hrál parádně v Bayernu i v německý repre a i jednu sezónu pod Carlem u nás. Tady je fakt problém v tom, že okolo něj musí být dobrá organizace hry a dynamická záloha a musí to šlapat, což teď ještě moc neni a zadruhý Kroos snad odehrál letos uplně všechno, možná až na Sevillu venku chodí kadej zápas pravidelně na 90 minut. Zidane se oťukává, letos neni velkej tlak, jako obvykle je na každýho kouče v Realu. Ale příští rok už bude, jsem zvědavej, jak se s tim všim vypořádaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam niekolko kandidatov...Bale neustale mimo hry, James, hrac jedneho sampionatu a ukazuje sa, ze na Real nema, CR pokles formy, vek a este sa da predat za slusne prachy ale jeho odchod tazko, dalej Kroos cisty flakac. Ked uz vymenit hracov tak nie ze sa zase kupi Hazard ktory podobne ako Bale nehra na svojej pozicii. To co my potrebujeme je pracant do stredu pola lebo ta zaloha je moc priechodna

Reagovat
celeb

http://snag.gy/ws7Al.jpg - Tradicne svinstvo od Ramosa v 92. minute, minutu po tom, co Gabi pacifikoval Danila. Lopta uz bola inde, vyslovene svinstvo s prehladom a chladnokrvne mu zasiel slapakom do nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

nema si co dovolovat na Danila a davat mu facky a to obranuje spoluhraca ktory si hentak vysiel na Danila

Reagovat
celeb

to akoze myslis vazne, ze to ma ospravedlnit to Ramosove zatemnenie mysle? Navyse ziadne facky tam neboli, Gabi Danila trochu ukludnil, nech nezabije Correu za ten zakrok, ktory smrdel, ale Angel tam nastastie stihol stiahnut nohu, takze Danila viac vylakal, nez mu ublizil. Kazdopadne to bolo v suboji o loptu, narozdiel od toho Ramosoveho svinstva.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tyhle prasečiny v podání Ramose, Pepeho vs RG, DC19 či Gabiho patří k dlouhodobému koloritu Derbi Madrileňo, nebylo to nic, co by nějak vybočovalo z trendu posledních let.

Reagovat
celeb

tak jasne, pamatam si kolko zlce a krvi tieklo v minulosti, to co predvadzal hlavne Diego Costa, tak na to sa zabudnut neda (a hlavne ako mu to vsetko zazracne prechadzalo). Kazdopadne za ten zakrok mal ist Ramos do sprch predcasne. Take veci sa nemozu tolerovat. Prave koli tomu, ze to bolo z frustracie a siel do toho s chladnou hlavou (v ramci jeho moznosti).

Reagovat
oli9

tak Ramos a Pepe jsou totální vypatlanci , to uzná každý kromě fanoušků Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že na Dajto bude dneska opět černá obrazovka při zápasu Barcelony...

Reagovat
stas87

Oni to blokuju pokial si mimo Slovenska?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule to tak bylo, když dávali Las Palmas s Barcelonou...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsem se v pohodě díval asi sis nezapnul TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Skylink a tam to nešlo. Psalo mi to, že nemám oprávnění sledovat tento program nebo co... Přitom ještě dva týdny dozadu to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

u PODY jsem se díval a doufám, že budu i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid are out of La Liga title race - Zidane

Neletel za podobne slova Schuster ?

Reagovat
Mateo16

Ale on samozrejme nic takeho nepovedal

Reagovat
roman1978

real1001.01.2016 04:04

Este by som chel reagovat na toho kokota ceskteho menom Kokesh co tu vypraval tie picoviny

Angel 13+10

James hola pica

Snad Kokesh tvoja cela rodina matka a foter dostane rakovinu

[reagovat]

real1001.01.2016 03:49

Killy kurva ceska daj mi adresu na Kokesha alebo ....... Kludne a tomu mozes vysmiat tvoji ip adresu si lahko zistiim ,

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

alkohol je svina

Reagovat
hntlyl

roman197823.03.2015 18:45

ten penalto je taková píča.

roman197804.04.2015 18:48

pardon, vypatlaný debile, magore

ale vlastně, co chci po pičusovi, co si tady hraje na právníka a přitom jen sedí u compu od rána do večera a píše tady. to by žádný právník nikdy nedělal, protože by na to neměl čas.

pičo blbá

roman197827.02.2016 15:46

to neřeš. je to retard.

NEUNÁŠÍ

roman197826.02.2016 15:41

ten guti je těžká piča. holt vypatlaný madrista

ale vlastně, u nich je to normální

roman197831.01.2016 22:24

dement tě ráno obléka

už bys mohl zmizet

Reagovat
smazaný uživatel

povedal, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

On tehdy řekl před EC ,že na Barcu nemají a prohráli 0:2 po odevzdaném výkonu. Následně se balil a litoval,že kdy přestoupil .

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

No trosku to mas popletene, pretoze bol vyhodeny este pred El Clasicom

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Messi a Neymar? Buď rád Jirko, že se daří. V tomhle počasí stavět by bylo o zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak hrozný - už jsem stavěl v horším.

Tak jako tak je stejně nejdůležitější, že mi na míchačce konečně udělali přípojku na net, takže tady můžu být nonstop. Předtím mi toho spoustu uteklo. To se teď nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzena prehra. Je videt pri organizacii hry, pohybe, prihravkach, ze Bilbao vede skuseny trener, dlhodobo, vie co chcu hrat. Ukazalo sa, ze nasa vyhra v Granade bola vec toho, ze super netrafil niekolkokrat prazdnu branu. Co uz, v osemfinale eu ligy nam velke sance nedavam.

Mozno by nebolo zle dat sancu Bakkalimu, ten chalan, ked nastupil , vzdy sa snazil, nechapem naco nam je Ceryshev, ktory lepsi rozhodne neni. A Mina mal ist v 2. polcase dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně má náš kádr stěží na střed tabulky. Tak jsem zvědav jak to Neville zvládne když říkal, že nejsou třeba posily.

Reagovat
Lorcan

Bilbao ! na to že nastoupili v dost kombinovaný sestavě parádní výsledek jediný čeho lituju že sem dřepěl v práci a neviděl to na vlastní oči

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na finále EL Bilbao - Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

tak u Sevilly už by mě to vůbec nepřekvapilo kdyby si to zase uhaluzila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všechno jsem neviděl,ale že by ty trofeje v Evropě byly všechny uhaluzené ,to se mi ani nechce věřit.

Reagovat
Lorcan

tak ty první dvě tam sem to moc nesledoval, ale u těch posledních dvou by se dalo hodně polemizovat o tom že to vyhrál tým kterej byl fotbalově nejlepší ale i právě proto jak v tom uměj chodit tak je pro mě Sevilla nejjednoznačnější favorit osmifinále EL pak je ještě mírnej favorit Šachtar proti Anderlechtu a zbylejch šest sou (vyloženě) vyrovnaný souboje

Reagovat
smazaný uživatel

No,myslím,že Bilbao - Vale není vyrovnaný duel.

Reagovat
roberos

TEn Ronaldo nemá absolutně soudnost, když říká : podívejte se namé statistiky, na má čísla. Statistiky a čísla nelžou.“ On nevidí,že jeho góly jsou z 95% zásluhou spoluhráčů a ne jeho,kdyby na něj a jeho čísla Real nehrál ,tak je průměrný hráč ( on nic nevytvoří) a le Realu jde o reklamní značku CR7.která vydělává. Na jeho výkony( nevýkony) se nehledí. Ronaldo by jinak musel často sedět na lavici ale ke škodě Realu on je nestřídatelný!

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je krasny, bohaty a dobry fotbalista, takze tady je skoda slov..jinak podle me s tim co ted real ma by bez nej byli lepsim tymem..

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som v sobotu jednym okom na Bayern a Robben vo veku 32 sprintoval, ako by mal o 10 menej. Tym chcem povedat, ze pokial bude Leo na sebe pracovat, moze mat este dlhu karieru.

Reagovat
roberos

Tak já Robbena považuji za o třídu lepšiho hráče než je přeceńovaný Ronaldo.

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
vocasisko

Takže těžký únorový program, bez ztráty bodů, postup v CdR a výborné rozjetá LM? Skvěle

Teď zasloužený odpočinek.

Reagovat
LAM

Jakej odpočinek?

Reagovat
vocasisko

Tak v týdnu ue pauza ne ?

Reagovat
LAM

ne.Zápas na Rayu.Hráči teď vypadaj docela unaveně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, hraje se liga - proti Rayu.

Reagovat
smazaný uživatel

vo stvrtok na Rayu a v nedelu v Eibare

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak snad volno,ne? Bude zázrak ,jestli z těchto dalších dvou kol získáme šest bodů,i když to nejsou top soupeři. Těch šest bodů by ale dalo definitivu.

Reagovat
LAM

Nedalo.Ještě hrajem na Villarealu a na Sociedadu.Navíc EC.Těch těžkejch zápasů bude ještě dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím a taky vím,že ztratíme,ale máme náskok a atleti taky něco ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu. Uplne klucova pasaz sezony to bude od 30 do 35 kola, kde caka Barcu posledna narocna seria zapasov.

30. Villareal (V)

31. Real (D)

32. Sociedad (V)

33. Valencia (D)

34. La Coruna (V)

Tu by bol len zazrak ak by sa ziadny bod nestratil, ja tomu teda neverim. Dolezite vsak bude ist do tychto zapasov aspon s tymto 8 bodovym naskokom a posnazit sa udrzat ho co najvyssi.

Reagovat
smazaný uživatel

do 34.kola*

Reagovat
smazaný uživatel

ano po Eibare je konecne cely tyzden volno. Tak vsetky zapasy vonku su neskutocne tazke. Bolo to vidno v Levante ci v Palmach, kedy oba timy neskutocne potrapili a mali na dosah body. Rayo vsak hrava "hurá" futbal, co by Barce mohlo vyhovovat. Eibar hra tuto sezone vynikajuco a vsetko bude zalezat od prveho golu. Ked ho da Barca, bude to hned jednoduhsie, ked ho da Eibar, domaci dostanu obrovske sebavedomie a zapas len tak lahko nepustia.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
-Carles-

Sevilla zahrala výborne

Ťažký zápas, cenné tri body, náskok luxusný, takže spokojnosť Messi to opäť strhol na našu stranu.

Reagovat
LAM

Ale jinak teď nemáme nejlepší formu a Ney se Suarezem nedávaj goly.Chtělo by to aby se rozstříleli.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak , v poslední době to není o trojzubci,ale o Messim. Ti dva jsou asi hodně zatavení,bude vůbec nějaký odpočinek,nebo každá středa fotbal,to nás musí zničit.

Reagovat
LAM

Až příští tejden.

Reagovat
-Carles-

Forma je dobrá, hráme to pragmaticky a súperi nám nič zadarmo nedarujú. Ja som spokojný, tá šnúra bez prehry ktorú ťaháme je legendárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi narocny zapas a neskutocne dolezite 3 body Sevilla odohrala na Camp Nou v tejto sezone zatial najlepsi vykon ako hostujuci tim a nebyt Brava a jeho fantastickych zakrokov, mohli dnes kludne bodovat.

Zapas okrem Claudia, pre mna MOTM, rozhodla hlavne genialita Messiho ktory prvy gol nadherne trafil a pri druhom perfektne nasiel Luisa ktory to do poloprazdnej brany posuval Piquemu. Ney a Luis dnes slabsie vykony, opat pozahadzovali dolezite tutovky. taktiez sa trapil aj Arda.

Taketo zapasy vsak vyhravaju tituly a dnes taktiez dorovnany spanielsky rekord Realu a teda 34 neprehratych zapasov v rade vo vsetkych sutaziach Gratulacia Barcelone

Reagovat
PP

trefa.. Ještě bych zmínil Iniestu, který za těch 25 minut udělal snad všechno špatně. To jsem ještě u něj neviděl.

MOTM za mě Bus. Doporučuju se některý zápas na něj zaměřit, jak ten chlap hraje. Prakticky sám zastaví rodící se útoky soupeře, to je prostě neskutečné..

Reagovat
smazaný uživatel

Bus dnes naopak podal jeden z jeho horsich vykonov, co je paradoxne, lebo aj dnes tam mal niektore dobre momenty ale aj mnohe chyby a straty. Vo vacsine zapasov hra vsak uplne bezchybne a totalne famozne, jeho odoberanie lopty a okamzite zakladanie protiutokov je neskutocne On je pre mna jeden z troch najlepsich zaloznikov sveta a jednoznacne najlepsi defenzivny stredopoliar sucasnosti, proste zakladny kamen tejto uspesnej barcelonskej ery

Reagovat
smazaný uživatel

A snad ještě dlouho bude.

Reagovat
PP

je fakt, že jsem první poločas viděl sporadicky, takže jestli tam něco poztrácel a chyboval - je to možné... Ale 2. poločas jsem viděl a nemůžu souhlasit že to byl horší výkon.

S nejlepším DM planety bez debat, snad kdyby se Javi Mar na nějakou dobu uzdravil a hrál, tak může Busovi konkurovat, jinak nikdo..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Ne každý den se hraje proti Vallecanu nebo Malmö

Ne každý den pomůže rozhodčí penaltou nebo vyloučením

Ne každý den je holt posvícení

pro nejslavnější klub

50. let minulého století

I na iDnes jsou dobrý hlody

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

famozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis má takhle přiblblej úsměv docela často. Umí se smát nromálně?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
ADM

To ta jeho temna minulost v Reale

Reagovat
valloire

To byl super trenér....ale u nás měl skvělej materiál. Ale nevyhrál PMEZ, jedna z největších krádeží světovýho fotbalu. Hned po Brazílii 82. Proto se nesmál, nic temnýho nebylo. Až na PMEZ sluníčko svítilo tak intenzivně, že sežehlo všechny okolo.

Reagovat
Free_player

Tak tohle by bylo ... zěžkej zápas, ale 3 výhra je naše Sevilla je silná ta letos v EL dojde daleko .....

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme nastřelili ty dvě tyčky a Sevilla téměř vzápětí dala na 0:1, tak to ten podzimní mač připomínalo hodně moc a trochu mě (a očividně i hráče na place) to znejistělo. Nutno říct, že ta akce Sevilly byla úžasná a nebránitelná. Pak následovala pasáž, kdy jsme moc nevěděli, jak do dobře zformovaných hostů a vysvobodila nás standardka. Nutno říct, že fantasticky zahraná standardka. Nevím, jak to Messi dělá, ale zlepšuje se v těch příjmácích očividně. Tenhle kop byl hodně těžký, ale dost mu to ulehčil i gólman, kterej čekal ránu na druhou stranu a udělal dva kroky za zeď. Myslím si, že v těch příjmých kopech si Messi s Neymarem navzájem dělají krytí - gólman pak neví.

Pak se ukázala naše další bolest - koncevka - Neymar nedal nájezd na gólmana, Luis jednou netrefil úplně prázdnou kasu a jednou neproměnil "jen" gólovku.

Nástup Iniesty tomu dal myšlenku (ale taky spooooousty nepřesností), nástup Rakitiće to rozhodl. Od tý doby se to těžiště zálohy vyrovnalo.

Nejlepší hráči ve svých týmech řekl bych oba gólmani. U nás se mi líbil i Rakitić, Piketa (jeho dlouhý balony jsou pastva pro oko - on to v tý noze má), dobře hrál i Messi (k němu dál). Zápas se nepovedl celé nastupující záloze - Sergio měl strašnou spoustu ztracených balonů a někdy i v naprosto nesmyslných místech. Sergi hrál jak s ruční brzdou a nechával všechno na Sergiovi. Arda včera připosranej - běhal jak postřelenej srnec, hledal si svoje místo, ale výsledkem bylo, že byl všude a nikde.

Messi mi přijde, že se o balon nedělí tak, jak by bylo ideální. Už jsem si toho všiml několikátý zápas - Neymar je nabehnutý do volnýho prostoru a Messi mu to nedá, namísto toho potáhne ještě 30 metrů a dá mu to pak až ve vápně nebo mu to hodí do křídla. Tohle by si mezi sebou měli hošíci vyříkat, protože tím trpí oba - Messi by neprošel tolika souboji, Neymar by hrál s bekem jeden na jednoho v rychlosti a v místě, kde by měl manevrovací prostor pro svoje kličky, přešlapovačky a další píčovinky. Nevím, jestli to Lucho nevidí (nebo se pletu já), ale tohle je věc, která se mi nelíbí. Messi už prostě není ten, na kterým to všechno stojí a ten, kterej to musí na svých bedrech nést až do vápna a vymýšlet góly a finálovky.

Nutno ještě říct, že takovýhle chování jsem si všiml nejen u Messiho, ale u Iniesty taky - Neymar je v pohybu prakticky furt, ale míč mu přijde ideálně 2x, 3x za zápas. To je strašně málo dle mě. Nevyužíváme ho na 100 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevím, jak moc je z toho cítit respekt, který si Sevilla včerejším výkonem zasluhuje. Sice měla velký štěstí na začátku (z čehož pak těžila sebevědomí), ale ten výkon celkově byl vyzrálý, fotbalový a bylo vidět, že nás znají a jsou na nás připravení. Jestli tohle předvedli u nás na NC, tak jsem docela v obavách, co dokáží předvést na Calderonu v Copě. Mohla by to být jízda jednoho týmu, druhýho týmu nebo obou týmů s podobným skore, jako v Supercupu.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda jen dodám, že bych si strašně přál, kdyby fandové PL neustále rýpající do PD koukli na naše zápasy s Athleticem, Atléticem nebo teď se Sevillou. Všechny týmy s náma držely krok. Nějaký kecy o tom, že bychom měli něco jednoduché a že to proti nám ostatní týmy balí, nejsou na místě.

Reagovat
cokoliv

V tomto máš pravdu, ale je zase blbost vysmívat se týmům PL. Arsenal s vama taky držel krok, chvílema byli lepším týmem, proměnit Ox tutovku tak mohlo být vše jinak. City taky odehrálo v osmifinále dobrý dvojzápas a momentální Spurs nebo Chelsea mimo krizi by vám taky dobře zatopili. S kvalitou soupeře roste kvalita výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysmívám se, ale nutno prostě říct, že týmy v lize nám daly mnohem větší kouř ... A pak tady čteš cosi o slabé lize, nebo lize dvou týmů a tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ty zápasy, tak mi přijde, že hlavní rozdíl je v připravenosti - týmy v lize Barcu (a její silné i slabé stránky) znají dokonale a chodí do těch zápasů připravené perfektně. Kdežto Arsenal do toho dal spoustu úsilí, ohromnou dávku sil, ale výsledkem toho nebyla taková hra, jako ty týmy v lize, které MOŽNÁ nemají tolik peněz si koupit kdekoho, ale mají opravdové koncepce, opravdové týmy a - jak už jsem psal - jsou na Barcu perfektně připravené.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě poznámka k Emerymu - nemám rád jeho výraz na lavičce. On emotivně reaguje (hlavně teda na své hráče), ale není to tak od srdce emotivní, jako třeba o Chola, kde to jde z něj. Ale je to takový křečovitě emotivní, takový přehnaný a přehraný. Možná mu křivdím, ale tak to na mě působí. Už jsem letos měl dostatečný prostor k jeho sledování.

Reagovat
smazaný uživatel

To podle mě vychází z toho, že celkově nepůsobí navenek zrovna sympaticky. Cokoliv pak dělá je tím poznamenané...

Reagovat
celeb

ja si nemyslim, ze by to bolo hrane, prave naopak, u Emeryho to je diagnoza, on je prehnane emotivny s nervami nadranc. Ale zas perfektny trener, to mu treba priznat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych to na Rica teda naházel, ačkoliv udělal krok za zeď, protože Messi kope 90% přímáků přes zeď do šibenice a lítá mu to letos tak přesně, že tě to nutí chodit tam o něco dřív, jinak nemáš šanci.

Sergio neměl svůj den, ale i tak to byl celkem slušný výkon. Nástup Iniesty nepřinesl očekávané zklidnění a zpřesnění kombinace, to bylo velký zklamání. Nejlepší Piqué, ten vyrostl v opravdovýho vůdce, smekám klobouk, co ze sebou dokázal udělat. Ten jeho cit pro útočné standardky je úžasný, občas to vypadá že ten míč přitahuje.

S tím Messim a Neymarem máš sice pravdu, ale jsou zápasy (třeba teď v nahuštěným programu), kdy Sergio/Iniesta/Messi nejsou schopní akceptovat Neymarovy ztráty. V podstatě celý tým je postaven na malý počet ztrát, tudíž se pak naplno nevuyžívá Neymarův potenciál. Tohle je určitě třeba řešit kvalitním backupem už od léta.

Jinak včera to byl zápas typický pro zisk titulu a na těch hráčích je vidět ta spousta zkušeností, které s tím za ty roky mají. Bylo to vidět i na Emirates. Na Calderónu ve finále to bude parádní bitva, tím jsem si naprosto jistý, Sevilla na nás umí zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to na Rica taky neházím. Nakonec se podívej, že jsem ho napsal jako nejlepšího hráče svýho mužstva.

U Sergia nemůžu to jeho vystoupení popsat jako slušný výkon, když ztrácel balony, kde je ztrácel. Jako kdyby jednou, tak to přejdu, ale on takhle ztratil včera balon minimálně 5x a z toho 2x v nebezpečným prostoru, kde to prostě je nemyslitelné.

Pique má nejlepší sezonu kariéry, si myslím. Je docela zajímavý, jak se zvedl.

Možná to tak je, ale nemyslím si, že by Neymar měl nějaký extrémní počet ztrát. Navíc - může se mu říct, že tam nemusí lítat jak papír od vlašáku, ale že může balon zabalit a dělat si u lajny píčovnky. Ostatní mezitím vydechnou. Nicméně teď je to fakt tak, že on startuje několikrát za ten zápas, ale míč se k němu nedostane. Pro něj to musí být docela frustrující.

Souhlas - oni vědí, jak takový mače hrát - valloire měl s tím vyspělým mužstvem pravdu. Ale zase bych zmínil, že ne vždy se to takhle povede - podobný zápas jsme hráli s Valencií, a tam jsme si ho nechali protýct skrz prsty. Ale tak - stane se. I tak na ty hráče musíme být pyšní. Odvádí skvělou práci - kor po tom podzimu, kde jsme do zálohy neměli koho na vystřídání. Nevím přesně, jaká je Luchova role v tomhle celým, ale dělá svojí práci taky dobře.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rico je skvělý, to je naprosto bez debat, za těch pár zápasů proti nám vychytal několik gólů a nedostal žádný, kde by měl nějakou šanci zakročit. Velký rozdíl oproti Betovi.

Sergio hrál slušně, problém byl před ním, resp. v tom, čí práci musel suplovat. Arda zahrál hodně špatně, Sergi Roberto podprůměrně, Iniesta taky hru nedokázal uklidnit.

Nevím, jestli má Piqué nejlepší sezonu, protože už loni byl výborný. Tohle jde za Luchem, dokázal to z něj vymačkat, umí s ním pracovat.

Neymar má ztráty, to je jeho přirozenost. Rozhodně mu to nevyčítám, protože bez toho by nemohl předvádět svou hru. Navíc Nou Camp si to od něj žádá, culés hodně namlsal, třeba proto včera přišla ta rabona ke konci nerozhodnutého zápasu.

Těch zápasů jsme takhle odehráli dost, nějaký ztráty přišly, stejně jako by přišly, kdybychom do toho pořád bušili.

No, Luchova role je myslím rozhodující, protože dokázal najít každýmu svou roli, což funguje dokonale, v týmu není znát žádný napětí, ačkoliv například situace Bravo vs MAtS nebo momentálně Dani vs Aleix nejsou jednoduché.

Jinak Arda do toho bude muset hodně šlápnout, aby se dokázal prosadit. Rafinha, Denis Suárez či Halilovič pro něj budou čím dál větší konkurencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že Pique má nejlepší sezonu.

Neymar má ztráty adekvátně ke svému postu - prostě hraje na riziko. Ale ta naše situace je jiná - rizikovost přihrávky Neymarovi do volnýho prostoru je nízká - on by ten balon zalepil a běžel by buď k bráně nebo by šel dělat opičky k rohovýmu praporku.

Ta rabona byla pěkná.

Arda má ohromnou nevýhodu ve věku. Musí si uvědomit, proč přišel - co hrál včera, nemůže stačit. Prostě musí hrát víc na riziko. Musí ty ostruhy dostat.

Reagovat
-Carles-

Tiež si myslím že v tejto sezóne je ešte o chlp lepší ako v minulej, hlavne ak berieme celú sezónu, nie len jarnú časť. Ten jeho návrat medzi špičku som popravde už nečakal, v tej prvej jesennej časti keď prišiel Lucho bol strašný, dokonca sa nedostal ani na lavičku a zdalo sa že jeho dni sú spočítané.

Celkom by ma zaujímalo či si proste on sám vstúpil do svedomia alebo mu k tomu dopomohol Lucho. Ten pokles mal len v hlave, môžeme byť radi že nakoniec sa z toho dostal a vzišiel ešte silnejší než predtým.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je uvažováním malý dítě, takže si myslím, že ho k tomu určitě musel dokopat kouč.

Reagovat
PP

Až mě mrzí, že sem viděl jen druhý poločas.. Ale tam byla Sevilla naprosto vyrovnaným soupeřem a Barca měla štěstí, že nedostala vyrovnávací gol.

A souhlas s Neymarem! Nabízí se neustále a dostane balon tak 1 z 5 možností. Zaprvé to strašně unaví neustále sprintem nabíhat a zadruhé celkem i nasere..

Reagovat
el Principito

Jirko, co je to příJmý kop?

Reagovat
smazaný uživatel

cool označení přímáku

Reagovat
el Principito

ale jinak souhlas, pěkně si to shrnul

Reagovat
SIRBRANIKE

Dobré vlákno.

Reagovat
kubys

*jsi

Reagovat
Diego2

K tomu Neymarovi a jeho nabehum , na zapase jsem byl a co sedeli kolem me Spanele tak se casto rozcilovali ze Neymarovi neprihravaji do tech volnych prostoru.

Reagovat
valloire

za to může sobeckej Messi

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, že Messi hraje s takovými dřeváky jako Suarez, to by byl jiný počet asistencí.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
technecium

Hrát s ním takový Kane nebo Crouch... To y bylo gólů

Reagovat
Sergi Samper

Sezóna zatím krásná. Nevím co si mám myslet o Ardovi, zatím vypadá jak hráč do rozhodnutých zápasů na nou campu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsou jeho výkony za očekáváním, ale tak buďme rádi, že tu je. Už nejsou 3 hráči na 2 pozice, jako na podzim a může se více rotovat. Já od něj nečekám do konce sezóny moc zázraky, nejtěžší zápasy se stejně budou hrát ve složení Rakitić, Busquets, Iniesta (jestli budou zdraví). Počkal bych si na příští ročník.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

No,nicméně Iniestovy výkony v poslední době,korunované včerejškem jsou nedostatečné. Bohužel toto už není jeho fotbal a pomalu odchází jako třeba Ronaldo.

Reagovat
celeb

to zas nie, oproti minulemu roku hra rozhodne ovela lepsie. Vacsina minuleho roku to bola tragedia, vacsinu v tomto hral v pohode.

Reagovat
ADM

Iniesta mi tuto sezonu (az na vynimky) pride po niekolkych rokoch zas top

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky nevim, co jste cekali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková poznámka - tohle bude 4. sezona po sobě, kdy jsou první tři místa obsazena Barcou, Atléticem a Realem.

Reagovat
-Carles-

Nepodceňoval by som Ponorku

Reagovat
Free_player

ta by mohla skončit 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to strašně pěkný, ale nevěřím tomu. Pojedou ještě na Celtu, na Real, do Valencie, do Seville ... Ti ještě poztrácí hodně bodů.

Reagovat
-Carles-

Tiež tomu moc neverím ale určite by som takú možnosť neodpisoval. Real bude mať zvyšné zápasy na háku, už s Atleticom tam nebola žiadna výrazná snaha a celkovo vyzerali odovzdane.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že ponorky jsou schopny na SB remizovat,jsou v dobré pohodě , čtvrtý flek jistý a defenzívu mají vynikající. Naopak Real je ve velkých psychických problémech a tuto sezonu se od nich můžeme dočkat ještě dalších " překvapení" . A zápas 4.předkola LM Real - City by byl skvělý.

Reagovat
valloire

k tomu nemůže vůbec dojít

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Real - Sparta. Sparta by je poslala do EL.

Reagovat
valloire

Sparta nepošle nikam ani Vaslui, Hacken nebo Žilinu. Nemáme tu 80.léta, aby byli drzí na Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak vidím ty jejich vyjádření, tak si myslím, že jim došly síly. Prý v létě víc cestovali po turné, než trénovali.

Ale Ponorky je nepředženou, si myslím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bez šance.

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Na tom je vidět, jak o tom fotbalu přemýšlí - on nevidí celek, ale jednotlivosti, který ho pak přivedou do nějakýho cíle. Inspirativní.

Už to tady bylo několikrát, ale jemu bych nějaký velkoklub strašně přál. Jeho schopnosti vytypovat a dojednat kvalitní hráče jsou jedny z nejlepších na světě. Otázka je, co by s ním udělaly velké peníze, se kterýma by mohl/musel pracovat. Jestli by to neotupilo tenhle jeho šestý smysl pro nacházení kvalitních posil.

Jeden z nejpozoruhodnějších lidí ve španělským fotbalu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát si myslím, že do velkoklubu nikdy neodejde. On prezentuje práci španělských "druhořadých" klubů, které vytvořily skvělou ligu a jsou úspěšné i v Evropě. Jeho práce v Seville je naprosto úžasná, dokáže neustále tvořit nový tým a vždycky se mu to povede, ačkoliv například letos to bylo dost těžký. V létě bude muset znova, protože mu nejspíš zdrhne Banega, asi už prodají Krychowiaka a třeba i někoho dalšího.

Když jsem včera viděl Trémoulinase, tak jsem přemýšlel nad tím, že to je přesně ten typ hráče na backup Albovi. Zkušený, levný, bezproblémový. Stejně jako kdysi Sylvinho, který odvedl skvělý služby. Neříkám, že to musí být zrovna on, ale někoho s podobným profilem bych určitě hledal.

Reagovat
patas92

By pravděpodobně dopadl jak Pellegrinip

Reagovat
patas92

*Pellegrini

Reagovat
patas92

Aha, já myslel, že se mluví o Marcelinovi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
valloire

jak jim zavřel huby to jsem snad ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

a tos už viděl Vanconcelose jako dorostence ...

Reagovat
valloire

A to zas ne. Ale viděl jsem Skuhravýho jako dorostence, když si dovolil nevídaně drzou věc. Dát gól na Bernabeu a vyřadit Real Madrid. Jeho největší úspěch v životě.

Reagovat
el Principito

jeho největší úspěch byla Itálie 90

Reagovat
valloire

Vůbec. Gól na Bernabeu v takhle mladým věku je za 10 gólů na MS. To je jasný.

Reagovat
technecium

Hmmm, co Leoš?

Reagovat
valloire

Leoš nic. Taky těch 10 ještě nedal a ani nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

ten dával rovnou hattrick

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

Reagovat
ADM

Reagovat
Mercury

špica...tohle mě kdysi taky pobavilo - troll level max:) https://www.youtube.com/watch?v=0NgfLwnAEHg

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
sokar

by pobavil keby to nedal

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítal jsem to, ale prý jsme v letošní sezoně orazítkovali brankovou konstrukci už 31x.

Reagovat
valloire

Zkušený mužstvo dá gól. To nepotřebuje hystericky trefovat 31x tyče a tak podobně. Takový trefy jsou znakem nezralýho mužstva.

Reagovat
ADM

Reagovat
-Carles-

Slabé obdobie na kvalitný trolling čo?

Reagovat
valloire

jj, trochu vařim z vody

Reagovat
smazaný uživatel

u nás je to složitější - my chceme prvně vypadat jako totálně nezralý mužstvo, takže trefujeme prvně ty tyče. Až se soupeř ukolíbe myšlenkou, že hraje s takhle nezralým mužstvem, tak otupí, poleví ... a právě v tehdy ... právě v tu chvíli udeříme naostro přímo do kasy. Soupeř čučí, jak mu ti nezralci sází jednoho banána za druhým.

Reagovat
valloire

dobrá taktika....vypadá, že funguje

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

to si pamatuju. Tenkrát se kupoval na beka.

Reagovat
valloire

A proč se nekoupil? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protože se vědělo, jak to s ním dopadne

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

Chtěli mít trošku konkurence, tak ho nechali Realu

Reagovat
sokar

španovala sa cena

Reagovat
misinho7

http://www.real-madrid.cz/muzstvo/2016020068-analyza-takhle-to-nejde-hraci-realu-se-v-derby-vykaslali-na-braneni-a-proto-dostali-gol.html

Takto vypustit branenie v tako mderbi to je hanba...Kroos je sice super stredny zaloznik ale on na tom DM nemoze hrat lebo jeho branenie a ochota branit je nulova, podla mna trojica Luka,Kroos,Isco nemoze hrat spolu..sice mozu to vyt enviem aky virtuozi ale ked nevedia branit tak je nam to nahovno....k Danilovi sa uz ani envyjadrujem sice to nebol zly zapas z jeho strany ale inac je to slabota, a tiez ako ukazuje situacia Toresa absolutne nechal sameho kebyze to nahra FIlipe jemu tak dava teiz do prazdnej...

Reagovat
valloire

Sice se mluví nejvíc o Kroosovi, ale naprosto se na to vykašlal James. Není možný takhle nechat naběhnout beka, kterej úplně nerušeně přihrává.

Reagovat
misinho7

samozrejme aj jeho obrovska chyba..ale tak od Jamesa to bol cely zapas jedna velka tragedia, ja by som ho najblizsie posadil na lavicku a dal hrat Jeseho alebo Matea s tym ze Isco by sa posunul na kridlo viac

Reagovat
-Carles-

Messiho priame kopy v tejto sezóne.

https://www.youtube.com/watch?v=qtgd7zqtzFI

Reagovat
valloire

Tam je napsaný "The Master of Free Kicks ". Takový označení je hodno ale pouze jednoho hráče.

https://www.youtube.com/watch?v=FGbYsn2Blus

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

dresy Realu v tom roce byly bezkonkurenční

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

naopak naše byly jedny z nejhorších. Spíš asi úplně nejhorší

Reagovat
valloire

se jenom ukop

Reagovat
smazaný uživatel

ptal jsem se už vedle - kolik vás na tom účtu píše?

Reagovat
valloire

tomu nerozumím jiří - taky jako vedle

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj trolling v poslednej dobe stagnuje jak vykony Ronalda v dolezitych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

ještě byl jeden hráč.....

Juninho

Reagovat
valloire

ale všichni se učili od mistra

Reagovat
smazaný uživatel

Praotec Balón?

Reagovat
valloire

Ne. Král Arthur. Záložník, jenž vstřelil nejvíc gólů v historii.

Reagovat
technecium

Reagovat
PP

tak tak.. I přes moji velkou oblíbenost Zica, tak tento titul si zaslouží ještě jiný hráč. Jak píše kobu bodlou - je to Juninho..

Reagovat
valloire

Juninho byl asi nejlepší, to taky uznávám. Z dálky bezkonkurenční. Blíž k bráně zůstane nepřekonaný Zico. Ale jinak za oblíbeného Zica.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

za vedlejsi kluby

Reagovat
valloire

z mládí kromě hlavního výbornej vkus.....(Hruška - Jakubec, Prokeš, Ondra, Levý - Chaloupka, Zelenský, Sloup - Janečka, Čermák, Němec...i o půlnoci)

Reagovat
smazaný uživatel

no ja verim, ze i na stary kolena muze clovek dostat rozum

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kubys

Reagovat
valloire

už jsem tě prokoukl, ty jsi veeeeelikej fanda Rivelina

Reagovat
kubys

Ano, správná dedukce.

Reagovat
patas92

Ti bílí hned na začátku měli zakázáno bránit?

Reagovat
Sergi Samper

Měli jen stínovat

Reagovat
valloire

na to bych se zeptal u nějaký Messiho akce

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsi to strhující tempo? To prostě nešlo bránit. To není jak u Messiho,kterého nikdo nebrání,protože je slabý a není to potřeba.

Reagovat
valloire

je to jako u tiki taka...podobně strhující

Reagovat
smazaný uživatel

to bránění.

Jsem si na 100 % jistý, že v té době 60 - 80 let by mezi těma hráčema vypadal jako Messi každý nadprůměrný současný fotbalista. Ten posun v rychlosti, tvrdosti, atletičnosti, agresivitě a organizaci je naprosto šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ukope Luis Pichichi?

Reagovat
Switchback

Těžko říct, poslední dobou mu to moc nejde a má celkem smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano nebo mozna ne

Reagovat
Rssa

Nemyslim si, ze by jsme prozivali nejakou ztratu formy. Hraci i trener vi, ze to rozhodujici teprve prijde a v soucasne dobe je takova oddechova cast. Ostatne takovych casti behem sezony je dost - kdyz se kouknu na prubeh teto sezony, tak vidim vrcholy 3 a mezidobi taktez. Je to proste znak toho, ze LE dobre pracuje s nacasovanim formy, stejne tak s fyzickou pripravou.

Zaloha vcera nebyla nejstastnejsi. Pripada mi, ze Sergi muze fungovat hlavne s Iniestou a Arda s Rakiticem, kdyz uz mluvime o alternativnim slozeni zalohy. Nehazel bych to na Sergiho. Jeho vykon byl dost genericky, ale presto solidni. Nemyslim, ze by Sergio musel hrat za nej. To spis ten Arda mi porad nejak nesedi v te pozici Iniesty. Bude muset hodne pridat, protoze brzo se uzdravi Rafinha a LE mu ty šance na konci sezóny davat bude pozehnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha nebude zas tak horký. Po takhle těžkým zranění pochybuju, že by dostal víc jak pár šancí na pár minut.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to ja mu teda verim, protoze je udajne skvele fyzicky pripraveny a pred Sevillou uz poprvy trenoval s tymem. Myslim, ze minimalne v lize sance dostane. Jak v zaloze, tak jako backup MSN.

Reagovat
Rssa

Ja si myslim, ze Rafinhuv navrat neni vubec uspechany. Nemluvim ted o breznu, ale v dubnu by uz mohl dostavat prvni minuty. Navic dle zprav je na tom fyzicky dobre. Navic tomu tymu da znovu neco jineho, nez tam ted je k dispozici.

Celkove jsem za to rad, ze mame k dispozici tak ruzne typy hracu do zalohy. Technik, bourák, univerzal, pridrzovac micu, mistr pres cteni hry,...

Reagovat
ADM

Ešte by som tam chcel vidieť niekoho, kto ked dostane loptu tak sa s nou otoči a momentálne pošle dlhy pas na Neymara/Luisa ktorý stále zabiehajú za obranu ..

Reagovat
Rssa

Takovy hrac tam je. A druhy na DM, ale dokaze to same.

Reagovat
ADM

Je, ale už má tiež barcelonskú DNA a skusi to raz za zápas .. pričom častokrát sa to pýta skúsiť

Reagovat
Visca el barca

Tak jsem se vrátil z Barcelony. Můžu říct, že teď mám akorát deprese z toho počasí. Jinak Leo ? Už po druhý v životě jsem si natočil jeh gól z přímáku, je to frajer. Zápas super, ale čekal jsem stále na třetí gól. Atmosféra vynikající, město jako vždy super. Jel bych hned zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele