Primera División - souhrn 24. kola

12.02.2016, 22:22, aktualizováno 14.02.2016, 22:22
Komentáře a souhrny
Ve 24. kole se dařilo týmům bojujícím o nejvyšší příčky. Nic se nemění v boji o titul, vyhrály Barcelona, Atlético i Real Madrid. Čtvrtou pozici si pojistil Villarreal a tři body bere také Celta, po třech měsících se triumfu dočkala Valencia...

FC Barcelona - Celta Vigo 6:1

14.02.2016 20:30

Góly: 28. Lionel Messi, 59. Luis Suárez, 75. Luis Suárez, 81. Luis Suárez, 84. Ivan Rakitić, 90. Neymar - 39. John Guidetti (pen.)

Utkání Barcelony s Celtou Vigo by šlo zjednodušeně charakterizovat jako zápas dvou poločasů. V tom prvním nebyl katalánský gigant ani zdaleka tak suverénním, jak se dalo čekat, a o přestávce ještě na výsledkové tabuli svítil překvapivý výsledek 1:1. Ovšem smršť, která následovala po změně stran, zcela jasně potvrdila, kdo je momentálně fotbalovým králem Evropy. Barcelona zvítězila drtivě 6:1 a její rekordní šňůra neporazitelnosti se rozrůstá i nadále.

Hrdinou zápasu se stal nejlepší střelec Primera División, Luis Suárez, jenž tři branky dal a na další dvě navíc přihrál. Po jedné trefě si připsali také Messi, Neymar a Rakitić, zatímco jedinou branku zdecimovaných hostí vsítil John Guidetti. Katalánci tak nadále vévodí ligové tabulce a se zápasem k dobru drží na druhé Atlético Madrid náskok tří bodů. To Celta se propadává na osmou příčku a její sen o pohárové Evropě se začíná rozpadat.

Když švédský střelec Guidetti z pokutového kopu umazával v osmatřicáté minutě úvodní trefu Lionela Messiho, vypadalo to ještě pro Celtu slibně. Dokonce i po trefě Suáreze ještě Daniel Wass dostal dvě nadějné příležitosti podruhé v zápase srovnat, jenže nakonec se barcelonským podařilo i s úroky svému soupeři oplatit porážku 4:1, kterou v letošní sezoně utrpěli na stadionu Balaidos.

Hosté se dokázali po většinu utkání favoritovi vyrovnat, o čemž hned v úvodu svědčily nebezpečné rány Seného či Planase. Přesto se vedení ujala Barcelona, když Messi z přímého kopu zakroutil míč k hornímu růžku branky a překonal v počtu gólů ze standardních situací v barcelonských historických tabulkách slavného Ronaldinha. Reakce Celty však byla chvályhodná - Guidetti si sám vymodlil penaltu na nešikovném Albovi a nabídnutou příležitost také prudkou ranou proměnil. Do kabin se tak v poločase odcházelo za nerozhodného stavu.

Po změně stran již barcelonští odmítali ponechat cokoli náhodě a svého soupeře přimáčkli k vlastní šesnáctce. Neymar se ještě po krásném průniku a pasu na Suáreze radovat nemohl, neboť rána uruguayského šutéra skončila pouze na brankové konstrukci, ale gól domácích byl stejně jen otázkou času. Když na něj došlo, oko fotbalového příznivce zaplesalo. Suárez přepustil míč Messimu a pokračoval v dravém náběhu vpřed, kde jej jeho argentinský kolega v útoku krásným obloučkem našel. Následovalo skvostné zakončení z prvního doteku a Camp Nou mohl vybouchnout nadšením.

Ještě za stavu 2:1 Celta předvedla svůj poslední vzdor, jenže v klíčové chvíli jejím hráčům selhala mířidla. Jak Guidetti, tak Wass totiž své rány poslali buď vedle, anebo ztroskotali na pozorném brankáři Bravovi, a náležitě ve zbytku zápasu pykali. Góly v tu chvíli přibývaly v rychlém sledu a jeden byl povedenější než druhý. Nejprve Messi vyslal do šance Neymara, jehož rána z úhlu pouze skotačila v blízkosti brankové čáry, kde ji doklepl do sítě jako vždy připravený Suárez. A to byl teprve začátek.

Po faulu Castra na Messiho rozhodčí nařídil pokutový kop, k jehož zahrání se postavil sám faulovaný. Messi v tu chvíli mohl skórovat svůj jubilejní třístý ligový gól, ovšem místo obvyklého zakončení zvolil kulišárnu v podobě přihrávky Suárezovi, jenž si snadno připsal svůj třetí zásah večera. Ani to ale uruguayskému útočníkovi nestačilo - v závěru si ještě střihnul roli brilantního nahrávače při trefách Rakitiće s Neymarem. Nezbývá než smeknout před barcelonskou grácií a doporučit zhlédnutí přinejmenším krátkého sestřihu, ne-li celé druhé půle.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 2:0

14.02.2016 18:15

Góly: 37. Borja Bastón, 59. Toño (vl.)

Zatímco loni tehdejší nováček z Eibaru po výtečné první polovině sezony zcela odpadl a nakonec málem sestoupil, letos se alespoň prozatím nic podobného neopakuje. Baskický klub totiž i ligový ročník odstartoval na výbornou a v kvalitních výkonech pokračoval i v neděli, když porazil Levante v poměru 2:0.

Jako obvykle se prosadil mladíček Borja Bastón, pro nějž šlo již o šestnáctou branku sezony a Atlético Madrid, odkud Bastón v Eibaru působí na hostování, si může nadále mnout ruce, jaký to má ve svých službách ofenzivní talent... Spolu s vlastním gólem Toňa Garcíi si Eibar bezpečně pohlídal vítězství, které jej drží na vzdálenost pouhých čtyř bodů od páté Sevilly. Sen o pohárové Evropě tak může v hlavách příznivců Eibaru žít i nadále. Levante naopak prožilo další mizerné odpoledne a zůstává na samém dně ligové tabulky a na záchranu mu již schází pět bodů.

Utkání nabídlo spíše nezáživnou podívanou, kde místo fotbalového umu hrála prim bojovnost a fyzická síla. Přispělo k tomu výrazně také počasí, neboť hustý déšť značně podmáčel trávník stadionu Ipúrua. Přesto netrvalo dlouho, než se favorizovaní domácí ujali vedení a hlavní zásluhu na tom měl navrátilec Jota. Záložník hostující z anglického Brentfordu totiž přesným pasem rozběhl po pravé straně Takashiho Inuiho, jenž z prvního doteku nacentroval rovnou k nabíhajícímu Bastónovi a ten už neměl problém zblízka doklepnout do sítě svou trefu číslo šestnáct.

Eibar měl ještě před koncem první půle další šance k navýšení náskoku, ale jejich neproměnění jej nakonec mrzet nemuselo. Necelou minutu po změně stran totiž dříč ve středu pole, Gonzalo Escalante, založil rychlý útok po pravé straně, kde posunul míč k Adrianu Gonzálezovi. Ten svedl souboj s bránícím Toňem a šťastně přihlížel, jak si jeho sok sráží balon do vlastní sítě. Hostující brankář Diego Mariňo se v tu chvíli sice dožadoval odpískání možného Gonzálezova faulu, ale píšťalka sudího v tomto případě zůstala němá.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 0:1

14.02.2016 18:15

Góly: 2. Fernando Torres

Fernando Torres si musel drahnou dobu počkat, než konečně prolomil trojcifernou bariéru, co se počtu vstřelených branek v dresu Atlétika Madrid týče. Po tomto úspěchu však španělský útočník hned v následujícím kole skóroval znovu a postaral se tak o klíčovou jedinou branku utkání v madridském derby proti Getafe.

Torres, jenž ani po návratu do svého mateřského klubu po neúspěšném angažmá v londýnské Chelsea nebyl schopen najít ztracenou formu, nyní vsítil dva góly v po sobě jdoucích zápasech poprvé po celých dva a půl letech. Atlético sice na jeho pohotovou trefu nedokázalo navázat, ale díky udrženému čistému kontu to nakonec svěřence Diega Simeoneho mrzet nemusí. Znovu totiž přeskočili Real Madrid v ligové tabulce a nadále to jsou především oni, kdo z druhého místa vyvíjí tlak na doposud suverénní Barcelonu.

Vše podstatné se událo hned v úvodu zápasu. Již v druhé minutě se totiž Torres dokázal zbavit bránícího hráče a vhodně načasovaným sprintem si počíhal na zadní tyči, kde k němu přistál centr Yannicka Carraska. Ani nátlak vyběhnuvšího brankáře Guaity jednatřicetiletého útočníka nerozhodil a hosté šli do vedení.

V třinácté minutě mohl Torres dokonce skórovat znovu, když jej vyslal do samostatného úniku Gabi, ale tentokrát svou ránu namířil vedle. Další slibná šance připadla Carraskovi po pasu Griezmanna, jenže pozorný Guaita zvládl zasáhnout a udržet svůj tým na dostřel. Getafe to však bylo platné - za celou první půli si domácí nevytvořili ani jedinou pořádnou šanci a ani po změně stran si nevedli o mnoho líp. Za zmínku stojí snad jen Verginiho nepřesná rána z šestašedesáté minuty, jinak si jako obvykle zodpovědná defenziva Atlétika vše bezpečně pohlídala až do samého konce.

V příštím kole čeká Simeoneho družinu o poznání těžší zatěžkávací test, neboť na stadion Vicenteho Calderóna totiž zavítá čtvrtý Villarreal. Getafe se pro změnu bude pokoušet odvrátit pátou porážku v řadě na hřišti zoufale posledního Levante.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - UD Las Palmas 2:0

14.02.2016 16:00

Góly: 69. Éver Banega, 75. Kévin Gameiro

Sevilla nepřipustila jakékoli překvapení a zodpovědným výkonem přehrála nováčka z Las Palmas v poměru 2:0. Andaluský celek tak protáhl svou aktuální sérii neporazitelnosti na výtečných dvanáct utkání a pokračuje v útoku na klíčové čtvrté místo v ligové tabulce.

Úvodní hodina zápasu přitom domácí příznivce nijak nerozradostnila, ale trefy Kevina Gameira s Everem Banegou nakonec zajistily svěřencům Unaie Emeryho výhru a pojištění páté příčky. Čtvrtý Villarreal však odmítá prodat svou kůži lacino a nadále na Sevillu drží luxusní osmibodový náskok. Hosté po čtvrté prohře z posledních pěti kol zůstávají na první sestupové příčce.

Přestože o favoritovi zápasu nebylo pochyb, lépe do první půle vstoupilo Las Palmas. Pedro Bigas byl prvním, kdo se hlavičkovým pokusem přiblížil k průlomu skóre a domácí brankář Sergio Rico měl posléze co dělat, aby vytěsnil další hlavičku Davida Garcíi. Ani do třetice pak aktivita hostí nebyla odměněna, neboť Jonathan Viera zahodil slibnou příležitost a pouze pošimral břevno sevillské branky.

Domácí se dostali k pořádnému ohrožení soupeře až po změně stran. Po soustavném tlaku od úvodu druhé půle nakonec defenziva Las Palmas povolila v devětašedesáté minutě, kdy střídající Vitolo připravil palebnou pozici pro Banegu a ten levačkou trefil přesně. Když pak hned šest minut nato aktivní Vitolo dostal do další šance Kevina Gameira, vedli již sevillští dokonce o dva góly a utkání již mohli dohrát v naprostém poklidu. Pro francouzského útočníka již šlo o branku číslo osmnáct. Jen tak pro zajímavost - Gameiro celých šestnáct gólů nastřílel na domácí půdě stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána...

O možné zdramatizování závěru utkání se ještě mohl postarat Mubarak Wakaso, jenže po pasu Viery poslal svou ránu levačkou vedle. Sevilla tak nakonec zvítězila 2:0 a pokračuje ve stíhací jízdě za vysněnou Ligou Mistrů. V příštím kole ji čeká výjezd do Madridu na hřiště tamního Raya Vallecana, zatímco Las Palmas domá přivítá tabulkového lídra z Barcelony.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Granada CF 3:0

14.02.2016 12:00

Góly: 21. Mikel Oyarzabal, 45. Jonathas, 61. Mikel Oyarzabal

Real Sociedad bez problémů zvládl zápas s Granadou a po výhře 3:0 o skóre předskočil Malagu. Baskové tak po čtyřiadvacátém kole okupují desátou příčku, Granada zůstane v sestupovém pásmu. Vítězství domácím zařídil dvěma góly mladíček Oyarzabal a jednu branku přidal i Jonathas.

Fotbalisté San Sebastianu, zdá se, konečně našli pevnou půdu pod nohama a po dvou výhrách v řadě přidali dnes po poledni i třetí tříbodový zisk za sebou. Úvod zápasu se pro domácí nevyvíjel úplně podle představ, když si první velkou šanci vypracoval Granada. Ve 12. minutě hlavičkoval po rohovém kopu na zadní tyči stoper Ricardo Costa, Rulli ovšem jeho pokus se štěstím vytěsnil nad břevno!

Zlom přišel pro Basky až ve 21. minutě. Ve vápně Andalusanů sehráli modrobílí velmi povedenou kombinaci, střela Xabi Prijeta však jen orazítkovala tyč! Akce ale pokračovala dál a míče se chopil Yuri, jenž následným přízemním centrem našel vysunutého Oyarzabala a ten z bezprostřední blízkosti propálil gólmana Fernándeze - 1:0! Granada od té doby jakoby ztratila naději na dobrý výsledek a na hřišti dominovali hlavně domácí borci. Ve 28. minutě po nacvičeném signálu hlavičkoval nad Elustondo.

Domácí svůj výkon ale přeci jen korunovali druhým gólem ještě v první půli. Běžela už 45. minuta, když Carlos Vela našel dlouhým centrem nabíhajícího Jonathase, kterého hostující beci prakticky nehlídali. Šestadvacetiletý brazilský útočník se s ničím nepáral a tvrdou střelou z prvního doteku rozvlnil síť - 2:0! Gól do šatny byl pro už tak dosti zkoušené hosty další psychickou ránou, z níž se nedokázali vzpamatovat ani během druhé půle.

Domácí hráli výborně i po změně stran a neustále ohrožovali Fernándezovu svatyni. Hned ve 46. minutě zkusil hostujícího gólmana překvapit už od půlící čáry Pardo a Fernández měl co dělat, aby potřetí neinkasoval. Zanedlouho se ke slibné střele dostal Vela, ale jeho projektil proletěl těsně nad hostující brankou. Gól na 3:0 tak padl až v 60. minutě. Do vápna Granady vletěl s míčem Carlos Vela, jenž na sebe navázal gólmana i dvojici obránců, načež naservíroval míč před prázdnou branku Oyarzabalovi. Teprve osmnáctiletý záložník se prosadil i přes tíseň protihráčů a dal už svou třetí branku v sezóně - 3:0!

O vítězi tak už bylo prakticky rozhodnuto a Granadě nepomohlo ani vzepětí v poslední desetiminutovce. Naopak čtvrtý gól domácích měl pět minut před koncem na kopačce Reyes, který ale zívající branku těsně minul. Smůlu Granady pak jen podtrhla situace v nastavení. Při nebezpečné standardní situaci nastřelil břevno Fran Rico, k odraženému míči se poté dostal Rochina, jenž ovšem pouze napodobil svého spoluhráče a rovněž opřel míč do brankové konstrukce! Granadě dnes jednoduše opět nebylo přáno.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Betis 2:2

13.02.2016 22:05

Góly: 15. Alex Bergantińos, 51. Fayçal Fajr - 20. Charly Musonda, 37. Juan Vargas

Deportivo se s Betisem rozešlo smírně 2:2. Domácí šli sice do vedení zásluhou Bergantiñose, ale trefy Musondy a Vargase zajistily poločasové vedení Sevillským. Konečnou podobu výsledku dal pak v 51. minutě domácí Fajr. Depor remizoval popáté v řadě, zelenobílí se díky cennému bodu z venkovního hřiště zase o kousek oddálili sestupovým příčkám.

Nervózní začátek zápasu utla 15. minuta, kde se z první velké šance prosadili domácí. Lucas Pérez našel při svém rohovém kopu na přední tyči hlavu Bergantiñose, jenž lehkou tečí překvapil gólmana Adána - 1:0! Domácí se nadechovali k náporu, euforie ze vstřelené branky jim však dlouho nevydržela. Už po pěti minutách se totiž prosadili hosté. Po rychlém kontru Betisu centroval do vápna La Coruni Vargas. Domácí beci si nepohlídali nabíhajícího Musondu, jenž bez problémů poslal míč za do sítě - 1:1!

Deportivo neskládalo zbraně a po půlhodině hry si vypracovalo několik slibných šancí. V 33. minutě to zkoušel přízemní ranou z poza vápna Luis Alberto, ovšem Adán jeho pokus na vyrazil nohou. V 34. minutě pak pálil ještě z lepší pozice Cani, zcela nehlídán však branku trestuhodně přestřelil! A tak se otevřela příležitost ujmout se vedení v zápase pro hosty. V 37 minutě zahrával Betis slibnou standardku z osmnácti metrů, Castro přistrčil míč Vargasovi, jenž ukázal, jaký má v noze dynamit, a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:2!

Gól do šatny domácího kouče Víctor Sáncheze určitě nepotěšil a jeho poločasová promluva k hráčům jednoznačně zabrala. Po změně stran totiž domácí výrazně přidali a odměnou jim byla vyrovnávací branka v 51. minutě. Rychlá akce přinesla centr Lucase z levé strany a sám před Adánem se ocitl Navaro. Ten svůj part sice vůbec nezvládl, avšak na vzdálenější tyči dokázal ještě doklepnout míč do branky Fayçal Fajr - 2:2!

Hráči Deporu byl i ve zbytku zápase lehce lepší než jejich sokové, ale svou převahu se jim nedařilo přetavit v gólový úspěch. Blízko vedení byli domácí v 70. minutě, kdy po střele Lucase zastoupil už překonaného Adána na brankové čařé Vargas. Nic pro domácí nevzešlo ani z jejich závěrečného tlaku v pslední desetiminutvce utkání, a tak se v neděli na Riazoru body dělily za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 2:1

13.02.2016 20:30

Góly: 71. Álvaro Negredo, 76. Denis Čeryšev - 52. Óscar Duarte

Čekání Garyho Nevilla na ligové vítězství Valencie je definitivně u konce. I domácí zápas proti Espanyolu se pro anglického kouče dlouho nevyvíjel vůbec dobře, ovšem dva pozdní góly přece jen zařídily obrat a důležitou výhru 2:1.

Když ve dvaapadesáté minutě poslal hosty do vedení Oscar Duarte, zdálo se, že Nevillův osud je už takřka zpečetěn. Třetí valencijskou porážku v řadě však nakonec odvrátilo duo Negredo - Čeryšev, které v rozmezí šesti minut zvládlo otočit skóre. V jubilejním desátém zápase pod novým trenérem se tak Los Che dočkali prvenství a odvrátili blížící se hrozbu boje o záchranu. To Espanyol má k sestupu po další prohře znovu o něco blíže. Tabulkovou terminologií řečeno, Valencie z patnácté příčky proklouzla na jedenáctou, zatímco barcelonský klub zůstává nad sestupovým pásmem s náskokem jediného bodu.

Před zaplněnými tribunami stadionu Mestalla se utkaly dva týmy s pravděpodobně nejhorší formou z celé Primera División. Espanyol totiž v posledních šesti kolech nasbíral pouhopouhé dva body a o trápení Valencie toho již bylo řečeno více než dost. Velkým plusem pro domácí byl návrat uzdravivšího Paca Alcácera či brankářské jedničky Diega Alvese. A právě druhý jmenovaný předvedl hned záhy, že během své rekonvalescence po vážném zranění kolene neztratil nic ze svého umu, když si brilantně poradil s vyloženou šancí Felipeho Caiceda.

Valencie měla sice po většinu první půle více ze hry, ovšem svou převahu na míči nedokázala zužitkovat k jakémukoli vážnějšímu ohrožení hostující branky. Asi největší příležitost zahodil Alcácer, když placírkou poslal míč vedle. Stejný výsledek posléze potkal i jeho ránu zdálky a když aktivní Čeryšev napálil míč pouze do boční sítě, odcházelo se v poločase do kabin za bezbrankového stavu. Svůj podíl na tom měl i brankář Pau López, neboť musel vytěsnit přímý kop Daniela Pareja.

Po změně stran nejprve Čeryšev zahodil slibnou příležitost, když míč odražený od tyče po Cançelově centru poslal z voleje nad poloprázdnou brankou, a pak zničehonic udeřili hosté. Diego Alves špatně odhadl svůj výběh pro sebrání míče z rohového kopu a Duarte snadno hlavičkou poslal míč do sítě. Chvíli nato dokonce Espanyol mohl přidat pojistku z dalšího rohu, ale tentokrát již Alves na brankové čáře stihnul kvalitně zasáhnout.

Neville, jemuž v tu chvíli již řádně teklo do bot, poslal na hřiště Álvara Negreda a nutno dodat, že tento tah se záhy zcela jistě vyplatil. Klíčový podíl na vyrovnání měl Cançelo kvůli svému dravému průniku do šestnáctky, odkud vybídl k zakončení Negreda a ten i trochu šťastně s tečí Duarteho procpal míč až za brankovou čáru.

Ani remíza ale pro Valencii prakticky nic neřešila, a tak bylo nutno skórovat ještě aspoň jednou. O důležitý obrat a vůbec první vedoucí stav za Nevillova trenérského působení se postarala lednová posila z Realu Madrid, Denis Čeryšev. Ruský záložník si správně počíhal na zadní tyči, kde hlavou sklepnul míč do sítě po ostrém centru Sofiana Feghouliho a poslal Mestallu poprvé po dlouhé době do extáze. Závěr utkání sice neproběhl bez několika dalších nervózních momentů a přinejmenším jednoho výtečného Alvesova zákroku, ale nakonec si domácí své ukořistěné vedení dokázali pohlídat a poprvé od listopadu si zapisují do ligové tabulky tři body za vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Málaga CF 1:0

13.02.2016 18:15

Góly: 18. Roberto Soldado

Villarreal udělal další krůček k tomu, aby ukořistil klíčové čtvrté místo v ligové tabulce jen a jen pro sebe. Žlutá ponorka si totiž na domácí půdě poradila s Malagou těsně 1:0 díky brzké trefě Roberta Soldada.

Někdejší útočník Valencie či Tottenhamu Hotspur se prosadil v osmnácté minutě, když po líbivé kombinaci s Leem Baptistaem na hranici pokutového území vypálil přízemní ránu, která možná i k jeho překvapení nakonec skončila v síti. Brankář Carlos Kameni se v tu chvíli moc nevyznamenal, ovšem toto zaváhání ještě ve zbytku zápasu pořádně vyžehlil řadou dalších výtečných zákroků, které držely Malagu ve hře až do samého konce, navzdory místy drtivé převaze domácích.

Villarreal každopádně ziskem tří bodů pojistil své čtvrté místo, které nyní drží na luxusní vzdálenost jedenácti bodů od nejbližšího a podle všeho nejnebezpečnějšího pronásledovatele v podobě Sevilly. Malaga zůstává ve středu tabulky na desáté příčce.

Aktivní Soldado, jenž se po svém letním příchodu z hrubě nevydařeného angažmá v Anglii znovu dostává do staré formy, otestoval Kameniho pozornost již v druhé minutě. Jeho nevyzpytatelnou ránu zdálky sice kamerunský brankář vyrazil pouze před sebe, ale k jeho záchraně před dotírajícím Soldadem přispěchal Raúl Albentosa a zavčasu míč odpálil do bezpečí.

Přesto se domácí na průlom skóre moc dlouho nenačekali. Krátce po čtvrthodině hry si trio Suárez - Baptistao - Soldado umně vyměnilo míč na jeden dotek a poslední jmenovaný využil svého postavení na hranici pokutového území k přízemní ráně. Kameni si sice na míč sáhl, ale nedokázal jej ke smůle hostí vyrazit mimo tři tyče, a tak si španělský útočník připsal svůj čtvrtý ligový zásah sezony, první po dlouhých dvou měsících.

Krátce nato mohli domácí své vedení navýšit, když se Soldado pro změnu uchýlil do role nahrávače a vysunul do samostatného úniku Jonathana dos Santose. Ten se správně pokoušel vyběhnuvšího Kameniho přehodit, jenže hostující gólman ještě stihnul vztyčit ruce a výtečně zasáhl. Na opačné straně se dostal do permanence také Alphonse Aréola, když jej prověřil Duje Ćop.

Po změně stran měl sice Villarreal více ze hry, jenže všechny jeho šance ztroskotávaly na nepřesném zakončení či kvalitních zákrocích Kameniho. Malaga tak nakonec měla i skvělou šanci vybojovat si bod, když se ke střele z první dostal Juanpi, jenže jeho zakončení nakonec k úlevě domácích příznivců prosvištělo těsně vedle Aréolovy brány.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 4:2

13.02.2016 16:00

Góly: 3. Cristiano Ronaldo, 37. James Rodríguez, 45+1. Toni Kroos, 87. Cristiano Ronaldo - 10. Javier Eraso, 90. Gorka Elustondo

Real Madrid na domácí půdě opět nezaváhal a poradil si s nebezpečným Athleticem v poměru 4:2. Hrdinou utkání se stal Cristiano Ronaldo, jenž krásnou ranou otevřel skóre a v závěru pak přidal i gólovou pojistku. Jedinou kaňkou z pohledu Bílého baletu zůstává vyloučení stopera Raphaela Varaneho, jenž uviděl dvě nanejvýš přísné žluté karty a musel předčasně ze hřiště.

Po vedením Zinedina Zidana tak zatím Real na vlastním stadionu nezná nic jiného než vítězství, a to již čtvrté v řadě. Díky němu se madridský celek dostal alespoň průběžně na druhé místo v ligové tabulce před městského rivala Atlético. Na vedoucí Barcelonu nyní Real ztrácí pouze jeden bod, ovšem katalánský velkoklub má celá dvě utkání k dobru. Athletic po sobotní prohře zůstává šestý.

Domácí se stále museli obejít bez Garetha Balea, jenž stále laboruje se zraněným lýtkem, avšak jeho kolegové z ofenzivy na něj dali zcela zapomenout. Již ve třetí minutě převzal Cristiano Ronaldo míč na levé straně, potáhl si jej do pokutového území a krásnou ranou do horního růžku otevřel skóre. Šlo o perfektní způsob jak umlčet kritiky. Náskok Realu mohl záhy navýšit Kovaćić, jenže jeho volej zvládl zablokovat brankář Iraizoz a chvíli nato bylo dokonce vyrovnáno.

Na brance Athleticu měl velkou zásluhu domácí stoper Varane, jenž se pokoušel zamezit průchodu kolmice za svá záda, ale pouze tím zavařil brankáři Navasovi. Ten se sice k míči dostal jako první, ovšem vyrazil jej jen do dotírajícího Erasa, který pohodlně zakončil do prázdné brány. Athletic byl v tu chvíli na koni a Navas musel být na špičkách, aby vytěsnil hlavičku Adurize, jenž posléze dokonce napálil břevno. Přesto hosté odcházeli v poločase do kabin jako poražení. V sedmatřicáté minutě totiž James Rodríguez povedenou střelou zakroutil míč k tyči a vrátil Realu vedení, přičemž těsně před přestávkou přidal klíčovou třetí branku Toni Kroos po vydařeném náběhu do šestnáctky a dělovkou do středu brány.

Po změně stran nechybělo mnoho, aby Real proměnil utkání v debakl. Aktivní Ronaldo trefil po zablokovaném přímém kopu tyč a nebezpečnou ránu Rodrígueze nevědomky zastavil svými zády Karim Benzema. Athletic se zmohl jen na jednu šanci, kterou však Navas tváří v tvář Adurizovi spolehlivě zneškodnil. Pohodlný průběh druhé půle poněkud pošramotilo přísné vyloučení Varaneho za nedovolené počínání v hlavičkových soubojích, avšak ani hra v deseti nezabránila Cristianu Ronaldovi, aby si připsal svou jednadvacátou trefu sezony, čímž se osamostatnil na čele tabulky střelců. V samém závěru pak již jen korigoval na konečných 4:2 Gorka Elustondo.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Rayo Vallecano 2:2

12.02.2016 20:30

Góly: 5. Miguel Ángel Guerrero, 45. Alen Halilović - 39. Miku, 58. Jozabed Sánchez

Přímý záchranářský souboj mezi Gijónem a Vallecanos vítěze nenašel. Domácím vyšel první poločas, který o gól vyhráli, ve druhé půli ovšem hosté přidali a na konci zápasu sahali po výhře. Nakonec zápas skončil 2:2, což obě mužstva po tyřiadvacátém kole nejspíš uchrání před pádem do sestupového pásma.

Domácím výborně vyšel vstup do zápasu. Hned v 5. minutě se totiž měnilo skóre. Dlouhý nákop od domácího brankáře si chtěl hluboko na své polovině zpracovat hostující bek Quini. Ten se ale vůbec nerozhlédl a před brankou tak nepovedenou zpětnou přihrávkou našel jen zcela nekrytého Guerrera. Domácího forvard určitě nedal v kariéře mnoho snadnějších branek, když před bezmocným gólmanem poslal míč bez problémů k tyči - 1:0!

Z domácích tak spadla nervozita a byli v první půli lepším týmem. Podle očekávání ale takticky svázaný souboj mnoho šancí nenabízel . Vzrušení tedy přišlo až krátce před poločasovou přestávkou. Nejprvě se ocitl v dobré příležitosti domácí Carmona, jenž ale nyvzužil dobrý míč za obranu a místo toho pálil vysoko nad. Spálené šance mohli domácí litovat hned o dvě minuty později, kdy se Madridským povedl rychlý brejk. Na jeho konci stál po dlouhém sprintu a obětavém pasu Hernándeze venezuelský útočník Nicolás Fedor, který zcela nehlídán překonal Cuéllara - 1:1!

Poslední slovo v prvním dějství ale peci jen patřilo Sportingu. Běžel už nastaveý čas a domácí si vzali vedení nazpět. Rayo opět dostaly do kolen valstní chyby a jejich další hrubku v rozehrávce využil Jony, který poté skvělou přihrávkou vysunul Haliloviče. Vycházející hvězda chorvatského fotbalu tak mohla vsítit svoji třetí branku v sezóně - 2:1!

Po přestávce hosté vrazně přidali, ale i přes množství vypracovaných šancí končily míče jen mimo nebo v náručí Cuéllara. Ten se ovšem nevyvaroval hrubé chyby v 59. minutě, když neodhadl vysoký centr na zadní tyč, míč podběhl a nechal tak Jozabeda Sáncheze pohodlně skórovat do odkryté sítě - 2:2! Rayo hraje v poslení době dobrý fotbal a na El Molinónu dnes klidně mohlo vyhrát. Pokusy Embraby v 80. a Trashorrase v 92. minutě ale skončily pouze na brankové konstrukci. Oba celky si tak rozdělily bod za remízu 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona23183262:1857
2.Atlético Madrid24173435:1154
3.Real Madrid24165370:2353
4.Villarreal CF24146430:1848
5.Sevilla FC24117634:2440
6.SD Eibar24106838:3136
7.Athletic Bilbao24105935:3435
8.Celta Vigo24105935:4235
9.Deportivo La Coruña24614433:3032
10.Real Sociedad24861034:3430
11.Málaga CF24861021:2130
12.Valencia CF24610828:2528
13.Getafe CF24751226:3626
14.Real Betis24681018:3326
15.Rayo Vallecano24661232:4924
16.Sporting Gijón23651226:3823
17.Espanyol Barcelona24641421:4822
18.UD Las Palmas24561323:3821
19.Granada CF24551425:4920
20.Levante UD24451521:4517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (745)

Přidat komentář
X-bano-X

Aleeeeeeen

Reagovat
Switchback

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, že zase zabral...už jsem se lekal, když ho poslední dobou vykopli ze sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Wambasen

Zítra se něco slaví či co? plno spamu, ale jaksi se mi nic otravného slavit nechce.

Reagovat
Ángel di María 22

Karim i Rapha dneska bída.

Naopak Ronaldo s klídkem 2 góly a asistence Toni tam měl taky jednu chybu, ale gól mu hrozně přeju IscoDisco

Hala Madrid, vhůru na AS

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíva hodně nejistá, vyčníval jen Dani, kterýmu je evidentně úplně jedno jestli hraje vlevo nebo vpravo. Danilo je fakt směrem dozadu hrozný panák, Varane zápas blbec. Ale nakonec celkem pohodová výhra, dopředu to šlo mnohem líp. Kovačič si snad zasloužil větší porci minut, dneska byl skvělý, zrovna tak Cristiano dominantní výkon, proti Athleticu mu to vždycky šlo. Hala!

Reagovat
eder

Božský Cristiano dva nádherné góly a skvělá asistence. Je to nejlepší fotbalista všech dob - o tom už nemůže být pochyb.

Reagovat
roberos

Nejlepší fotbalista všech dob ? on zahraje 1 zápas a dalších 10 ho nevidíš a to by měl být nej fotbalista všech dob - ty máš úpal ? Ronalda nikdo nepovažuje za nejlepšího ( kromRealistů apod.) onnetáhne tým ( ten hraje na něj) a co Real za těch 6,5 roku vyhrál ( skoro nic) . Z nejlepšíma hrači historie ho nikdo nesrovnává to by Gerd Muller ( super střelec) byl ještě lepší a to st nikdo nemyslí! góly nejsou vše.

Reagovat
eder

Ty jsi mi tedy ale neznalé individum. Ale co, genialita holt není pro masy...

Reagovat
roberos

Ronaldo byl v top 3 ve zlatém míči jen kvůli jménu. Nikdo nehraje dobře celou sezónu ale on víc jak polovině zápasech naprosto nulový. Tady nejdególy - on potřebuje 7 střel na gól !!! ale o výkon a pomoc týmu v dúležitých zápasech a ta je nulová. K čemu jsou jeho góly na 4:0 apod. Ronaldo dal od srpna ( kdy začala nová sezóna ) kolik důležitých gólů ? jeden nebo dva ? prostě on je herně dávno za zenitem!

Reagovat
teenz

Vale uz dost, ok ?

Reagovat
eder

Koukám, že s tvým přehledem o fotbale můžeš glosovat tak maximálně okresní přebor mladších žákyň a ne psát nehorázné nesmysly v diskusi o primera division - soutěži, kde hraje nejlepší fotbalista světa - Cristiano Ronaldo.

Reagovat
roberos

Nejlepši fotbalista světa je Lionel Messi - co děláš tady portálu když to nev´š?! i 5 letý Jarda to ví !

Kdo dostal zlatý míč a ne jeden !

Reagovat
eder

Proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

fandim Realu ale musim uznat, ze tym najlepsim bol Pele a bol aj vyhlaseny.

Reagovat
roman1978

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

to je picus, ze?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby dneska Ronaldo byval nedal ty dva goly a nepripsal si tu jednu asistenci, tak je ten jeho vykon hroznej. navic takhle hrat proti slabouckymu Bilbau umi kazdej, snad i Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
roberos

Ano jemu vyšle při prvním gólu klička ( strašně dlouhá do strany) která by do zhuštěné obrany znamenala jeho konecakce. Ronaldo jinak nic moc ale tak už je to 1,5 roku co je slabý a drží ho jen góly na které potřebuje nejvíc střel ze všech hráčů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, kdyby tech hracu Bilbaa bylo ve vapne vsech 10, tak by mu ta klicka nikdy neprosla. navic ani ta strela nic moc. Mit Iraizoz 4 metry vysky a 5 metru rozpeti rukou, tak to v pohode vychyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Ronaldo do zhuštěný obrany nepotřebný! kdyby měl v cestě 2 hráče taj je vyřízenej jako vždy .

Reagovat
king23

nesnaž se, krásně tě setřel.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

nechápu jak si můžeš brát do huby hráče, jehož góly rok co rok táhnou real od jednoho titulu v lize ke druhému, letos to nevypadá jinak, už ztrácet jenom bod a s barcou maj zápas k dobru, takže zase utřem

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter

Reagovat
roberos

To jo těch titulů Real má za jeho působení tolik až mě to vyrazilo dech ? kolik ? už vím - jeden jediný !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To že ty góly nevedou k titulům nic neubírá na jeho hráčské genialitě...

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Kde není argument tam přijde smajlík...

Reagovat
roman1978

Reagovat
teenz

Cris si zas dovolil nahanet goly.

Reagovat
roberos

Ano jinak by o něm na hřišti nikdo nevěděl a ve spoustě zápasech je to tak. CR nemá na to Real táhnout - to se zase ukáže proti lepé bránicím týmům- tam herně na to nemá. On ztrácí rychlost a techniku,dribling nemá nato někoho obejít.

Reagovat
misinho7

wtf ak si naozaj valloire tak chapem ze trollujes...ale ak toto myslis serizone tak si snad naruseny abo co kazdy prisepvok Ronaldo a stale to iste dookola

Reagovat
roberos

A kdo tady začal s Ronaldem a nesmyslnýma žvásty, že je nej všech dob ! vy Realisti. A naposled s Vaillorem nic společnýho nemáme !!!!!!!!!!! pro ty voly co to tady pořád dokola melou.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí to bejt troll, tohle přece není možný

Reagovat
roberos

Ty musíš být troll to je jasný!

Reagovat
smazaný uživatel

snaha je, ale troll ako dušan alebo arsin z teba nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně prostě! ale fandům Realu to nevysětlíš oni sou zslepený prostě

už neni tak rychlej a ztrácí tu techniku

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že jel na Šumavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho obrazka v titulke sala teplo.

Reagovat
roberos

aso jo jak dnes slavil první g=ol tak jsem si toho všiml. Ale to je vedlejší fotbal ( i když už hůř) hrát umí.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej vosk na koulich

Reagovat
smazaný uživatel

CR pripadal ako z najlepsich casov, uz dlho nebol tak energicky

Reagovat
smazaný uživatel

tipickej Ronaldo zas dva góly a všichni sou z toho vedle, ale na MESSIho to neni a nebude. nejlepší je Ronalda prodat do PSh protože je mu už 30! a Bale chytá formu tak ho dát na místo CR7. a koupit Neymara napravo. spousta střel a jen dva góly. někdy ani jeden. nepřihrává a simuluje

Reagovat
roberos

Já to tadypíšu už dva roky , že CR je už out .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

31

Reagovat
Visca el barca

Dneska hrál Ronaldo dobře. Netřeba řešit. Je to dvojka po Messim, ale zas pokud se nechová jak idiot není důvod na něj pořád plivat

Reagovat
roberos

No dvojka po Messim býval dřív. Te´d jsou lepší hráči ( nejde o góly) Neymar je o dost lepší než on.

Reagovat
Visca el barca

Jasný, já to beru celkově

Reagovat
roberos

Tak to jo . Ale herně je za Messim o 3 parníky.

Reagovat
Visca el barca

Tak to nemusíme řešit, to vidí i slepej

Reagovat
smazaný uživatel

no v sezónach 2012/2013 a 2013/2014 bol CR jasne lepsi

Reagovat
Visca el barca

CR jasně lepší nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně nejllepší

Reagovat
patas92

Ronaldo zas nahonil góly proti týmu, kterému Barca dává šestky na počkání. Teď o něm zas beztak neuslyšíme.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Od kterého dostala Barca 4. Myslím, že ve středu něco pěkného uslyšíš

Reagovat
roberos

koho trochu dobrého ( kromě dneska ) Real od srpna porazil ? nevíš? vůbec nikoho! jen slabýky!

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tebe za ty dementní komentáře někdo platí?

Reagovat
roberos

Chlapče to je pravda ! já reaguji na vaše bludy.

Reagovat
smazaný uživatel

No a na moji otázku odpovíš?

Reagovat
JM

Co třeba PSG? (mimo jiné) nebo to už je teď taky slabý tým?

Reagovat
loki5

No zrovna tímto zápasem bych se moc nechlubil. PSG bylo celý zápas lepší a jen díky střelecké impotenci a jednoho šťastného gólu Real vyhrál.

Reagovat
JM

Na tom nezáleží. Výhra je výhra!

Reagovat
roberos

To PSG a Bilbao takže 2 zápasy za 7 měsíců - ´žasné bilance ! PSG ale bylo lepší a mělo vyhrát ! to snad uznáš !

Reagovat
madridcan

Nehovoril si, ze si na Sumave?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

toto je snad uz krc hlavne ze vam tento tim ktoremu davate sestky na pockanie jebol v lete 4ku

Reagovat
patas92

Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu, viď

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

ano v Superpohari to jasne ukazali

Reagovat
smazaný uživatel

uslyšíme neuslyšíme to je jedno, vy dementi si vždycky najdete důvod. Ztrácet takhle čas nad takovýma srancema, to je umění.

Reagovat
Ed_Hazard

Malinký, prestaň sa rozčulovať a choď sa pomaly chystať do školy.

Reagovat
patas92

Ty bys obyčejnou provokaci asi nepoznal, ani kdyby ti spadla na hlavu

Reagovat
Ed_Hazard

Toto nie je už provokácia. Tu sa človek nerozmýšla nad tým, či ideš niekoho provokovať Tu každého napadne, aký nudný život musíš viesť keď nadhodíš 150 tisíc krát omielanú domnienku, ktorú tu neraz vyvrátil Atl. de Madrid svojimi štatistikami..

Reagovat
patas92

Co to meleš? Já tady o Ronaldově produktivitě nikdy nic nenapsal a samozřejmě vím, že to o jeho gólech slabým týmům není pravda (i když v téhle sezóně tak trochu je). Jen sem chtěl tebe o tobě podobné trochu vyprovokovat, protože tyhle řeči docela nezvládáte.

Reagovat
patas92

...a očividně se to povedlo

Reagovat
valloire

Jestě musíš sníst moc sarkastický a provokační kaše

Reagovat
patas92

Pak bych dopadl jak ty a to nechci

Reagovat
valloire

no ale pak to zkoušíš a děláš ze sebe trotla, protože to neumíš

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire
Reagovat
patas92

Nefunguje, zkus vypnout a znova zapnout počítač a poslat znova

Reagovat
smazaný uživatel

*Zkus vypnout počítač a znovu ho nezapínat.

Reagovat
smazaný uživatel

teach us master

Reagovat
Josifek

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode zápas. Útok a záloha vcelku šlape, ale tú obranu treba doladiť a až potom môže Real pomýšlať na tituly. Strašne som už zvedavý na zápas s Atleticom, či aj tam real potrvdí svoju dominanciu na Bernabeu(ked odmyslím 0:4)

Reagovat
smazaný uživatel

Isco: "Chants of the Copa Del Rey final not to be played at the Bernabeu? I was chanting with the fans. I don't want it either." ♥

Reagovat
smazaný uživatel

stejně musí být ponižující, že se klub, který o sobě tvrdí, že je nejlepší a největší, zmůže jen na takovýhle obstrukce ...

... skoro jako chování pštrose - ať si to klidně vyhrají, ale my tady strčíme hlavu do písku a nic neuvidíme.

Reagovat
misinho7

? uz vidim ako cela Barcelona by s radostou nechala hrat finale pohara kde by ona nebola ale hral by tam real na svojom stadione...

Reagovat
smazaný uživatel

vás pohár nezajímá, takže Real se do finále nedostane

Reagovat
torcida

je to malý klub, rovnako ako jeho fanúškovia

Reagovat
madridcan

Ja som celkom velky...taka polka Jiriho hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
Ed_Hazard

To hovorí človek, ktorý fandí klubu s Piquem na súpiske hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no... alespoň by fanoušci Realu viděli nějakou trofej po 2 letech.

Reagovat
misinho7

ehm videli ju pred rokom MS klubov..

Reagovat
Kluivert9

Jojo, 2014...

Reagovat
Ed_Hazard

Tvoja logika je geniálna Príklad - Keď vyhrám pohár v decembri 2015 a napíšem o tom komentár napríklad v januári 2016, je nutné napísať že som rok nevyhral trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je zpět?! nekoukal jsem se...

Reagovat
smazaný uživatel

dulezity body pro ponorku, ale to co predvadej posledni zapasy je celkem nuda, minimalne ve srovnani se zacatkem sezony, nekteri hraci se asi potrebuji dostat do formy po zraneni..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak 21G 8A to je dost dobrý, na to jaký hrál hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl totálně z formy a stejně to stačilo na to, aby měl nejlepší statistiku

Reagovat
roberos

Když musí všichni hrát na něj ) co on má střel - místo aby nahrál tak to radši přestřelí nebo napálí do obránce )na rozdíl od jiných celků kde se hraje na body a ne na góly jedince.

Reagovat
Mateo16
Reagovat
smazaný uživatel

jiná dimenze, radost se na něj dívat.

Reagovat
Mass

Zidane tohle delal v kazdym zapase :)

Reagovat
roman1978

Reagovat
One-Real

Pyrrhovo vítězství pro Valencii.

Reagovat
C-M@ster

Přepište dějiny! Valencie stoupá vzhůru tabulkou...

Reagovat
smazaný uživatel

nekukal som 1. polcas, stihhol som iba 2. ale, je dobre pre trenera Nevilla ze muzstvo vyhralo, zasluzili si to za tu ofenzivnu snahu a Neville ked odide, co podla mna odide urcite, tak bude mat na konte za tu polsezonu vitazstvo. Videt ze sa chce prezentovat ofenzivne ale ako trener musi este zbierat skusenosti, za hrozna derava obrana je ukazka jeho neskusenosti nie negramotnosti hraocv.

Reagovat
fabec1222

Neville na hrad, jinej pán, Valencia bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon zoufalej Espanyol ti mrdaci nakonec udolali

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Goldado

Reagovat
Counter
Reagovat
Ángel di María 22

Zase nafabuluj..

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa nestrapnuj

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mass

uplne v klidu si muze sypat anglicky nadavky, tam mu stejne nikdo nerozumi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Enzo? Nevěřím svým očím, že nestřídal.

Reagovat
Kokesh

O Cristianove sebevedomi a pripravenosti by se melo vyucovat. Neznam hrace, ktery se po tolika kritickych komentaru od fanousku, bulvaru, osobnosti okolo svych vykonu, excesu, tymovych neuspechu na hristi dokaze zapas co zapas plne koncentrovat jen sam na sebe. Chtel byt vzdy nejlepsi, evidetne mu vetsinu slavy vezme mozna nejlepsi hrac vsech dob, ale nikdy to nevzdal, trha rekordy, statistiky a kritici mohou opravdu jen kritizovat, protoze jemu se dari psat historii.

Mit vetsina z nas touhu a pristup jako on, jsme vsichni reditele bank a milionari. Je hrich o nem pochybovat, a to si musim priznat i ja. Jen skoda, ze jsme s nim nedokazali vyvalcit vice trofeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Alkohol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto povie alkohol a pravdepodobne nic velkeho v zivote nedosiahne, niekto obdivuje úspešných ludí, ktorý si idú za svojim cielom a má nádej, že sa mu to podari tiež...sochu kritikovi este nikto nepostavil...

Reagovat
smazaný uživatel

každej v životě dokáže to, na co má. Tím, že si budu zbožšťovat nějakýho fotbalistu, mě lepším člověkem neudělá. A to už vůbec neberu, že by se někdo mohl zhlídnout v jeho negativních vlastnostech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vieš načo všetko "máš"? Ak si to myslel tak, že každý máme talent na niečo iné a ťahá nás to jedným alebo druhým smerom, s tým súhlasím, ale kritizovanie úspešných ludi na internete mi nepríde ako vhodná forma...ja som ani nepísal o zboštovaní Ronalda, skôr o obdive toho čo robí, samozrejme nie všetko je dobré, ale je na tebe ako sa nato pozrieš..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jak to má to dítě pobrat? Miluje Cristiana, kterej pak 5x za dva měsíce pokope beztrestně protihráče ... Jak má to dítě vybrat, že tohle je špatné a nemá se to takhle dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že dieťa väčšinou este nevie rozlíšiť čo je dobre a čo nie a berie si ho svojho vzoru všetko, ale zas to je úlohou rodičov ukázať mu to, naviesť ho správnym smerom...

Ronaldo sa veľakrat prezentuje možno trochu argantne, sebecky, ale to je všetko pod tlakom emocii v danom zapase(sleduju ho tisice ludi, podava extremne vykony/ano podava,treba vediet aj aku zataz podstupuju profesional. sportovci kazdy den/)...na druhej strane ty uz nevidis co sa deje unho doma, ked je s priatelmi, pomaha inym ludom... Nechcem zase " zboštovat" Ronalda, ber to len ako všeobecný príklad. A nakoniec ty alebo aj ja uz deti( v pravom slova zmysle) niesme, takze vieme vacsinou odlisit dobre od zleho...

Reagovat
smazaný uživatel

Aproto není dobré brát si ho jako příklad. Prostě je těch negativ dost.

Tisíce lidí sledují i ostatní hráče a i ostatní hráči podávají maximální výkony ... a přesto ostatní hráči nedělají takhle arogantní gesta a nekopou do ostatních hráčů, když se jim nedaří ...

Co se děje u něj doma, nevidím ani já, ani ti, kdož si ho berou za vzor, takže je t argument irrelevantní. A co se týká hodnocení jeho jako fotbalistu, tak ber to, co dělá na hřišti a okolo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo za to nakopavani míčů do diváků je úplně OK, ale určité by se taky ty negativy našly

Reagovat
roman1978

nakopávání?

šumák by ti dal

Reagovat
Generalní Gladiator

Naštěstí to nikdo nevidí, co se děje u něj doma, když je se svým muslimským přítelem

Reagovat
Kokesh

Ne, akorat existuje i vice casovych pasem, Jirko. A ohledne prirovnani v reditelum bank a milionaru...nebral jsem to jako vrchol spolecnosti, ale jako tvuj sen, tvuj zivotni olymp. Jenze Cristiano nesnil, nepromrhal zivot, nerika si v duchu ano to jsem mohl dokazat...on to dokazal. Vytycil si zivotni cile, ktere si postupem zivota splnil...jestli tohle mame vetsina z nas, asi ziji v uplne jine spolecnosti nez si myslim.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, není co dodat. Psychika je kouzelná věc a málo kdo v ní věří a umí jí ovládat. Nejen, že by ten člověk byl finančně a kariérně jinde, ale byl by i zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to rozvedu. O jeho fyzické připravenosti si můžeme říct, že je fakt hodně dobrá. V jeho letech hraje hodně aktivně, ač i v tom se už dost šetří, ale - opravdu klobouk dolů.

Nicméně ty mluvíš o připravenosti na svůj výkon a koncentrovanosti se jen na svůj výkon, což je něco, s čím má právě čím dál větší potíže. Jeho osobnost a vlastní přestřelené očekávání se projevují tak, že to nesplňuje a vybíjí si svoji nespokojenost se sebou samým prasením protihráčů. Prostě není psychicky připravený, nedozrálý ... Jeho blikance se množí a jsou neodpustitelné (no ... vlastně ... španělský svaz mu to odpustí vždy ...) a kdyby za to dostával zasloužené BANy, tak by to s jeho psychikou zamávalo ještě víc.

Cristiano je z jedné strany opravdu hodný následovaný, ale opravdu bych při tom zbožšťování nezapomínal a nepřehlížel i tu jeho temnou stranu (která u něj roste a dost možná už ho pohltila).

A ohledně té kritiky - on je stejnětak kritizovaný jako milovaný a obdivovaný. Té kritiky je na to, co všechno vyvádí, ještě docela málo a může si za to z velké většiny sám svým chováním.

A ohledně toho posledního odstavce - být všichni jako on, tak by všichni CHTĚLI BÝT ředitelé bank a milionáři, ale na cestě vzhůru by se všichni podráželi ještě o dva řády víc než teď ... Společnost by tím jen trpěla. Buďme rádi, že tady podobných Cristianů moc není ...

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrá snůška keců. Das ist alles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně

Reagovat
roman1978

Reagovat
Visca el barca

aby ses nerozbrečel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy jen tady ctu a nikdy nepisu jenze dnes mi to nedalo nechapu proc ses takovej primitivni clovicek co furt kope okolo a pritom si hrajes na to jak jsi v pohode a nad veci...je to zbytecne tady psat vim ale proste mi to nedalo.To co mapsal kokesh je urcite pravda a my cesi a slovaci jsme bohuzel zakomplexovani idoti co si zavidi i chlup v prdeli proste WTF MAN amen

Reagovat
roman1978

no ty vole. když někdo někoho zkritizuje, tak to nemusí být proto, že závidí a nebo má komplexy. tam není žádné rovnítko. to, co napsal kokeš je od začátku do konce totální pičovina. ronaldo je ubohá filcka, podvodník, buzík, arogantní blbeček, co umí akorát hrát fotbal. o bože, já mu tak strašně závidím. já mám rodinu, práci, co mě baví, skvělé kamarády a bydlím na krásném místě. nejsem blbeček, co mlátí okolo sebe, co se rozčiluje, když mu něco náhodou nevyjde apod. o bože, jsem zakomplexovaný idiot, kterému se nelíbí takové chování.

Reagovat
Generalní Gladiator

a ješte mu určitě závidíš všechny ty neumělé modelky a namakané týpky

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z tvojho nenavistneho komentara je uplne jasne aký šťastný život vedieš

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Zůstaň jen u toho čtení, ju ?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
patas92

čili něco jako tvůj průměrný příspěvek

Reagovat
Visca el barca

přesně tak. A vem si jak ho musí srát, že je prostě dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nabizi parafraze Churchilla:Kokesh je ozralej a ty ses psychicky narusenej.Jenze zatimco on se z toho vyspi,tobe to zustane.Uz jen ty reci o podkopavani pri ceste vzhuru.Chorej vyplod.Jen doufam,ze tamovych Jirku ve spolecnosti moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a Valloire jste oba uz moc pohlceni a budete uz jen kopat spinu jeden na druheho ... Pritom kdyby jste ten cas věnovali fotbalu obecne a ne se jen hejtit tak udelate lip ... Fakt vyserte se na to fandeni a popichovani a uzivejte si krasu fotbalu ... Jste jako maly ja treba fandim Realu ale nedela mi problem se podivat na Barcu a nemusim u toho nadavat Messimu do skretu ale ocenim ze hraje dobre protoze to tak je ... Alr ty a ten druhej nouma budete jen hledat negativa a pak je sem hnedka psat Dospejte a berte fotbal.jako celek a nechovejte se jako stupidni prasata (cti politici)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

každý může se vyjádřit jak chce !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Staci, že tu není víc Jirků i když těch pacientů je tu taky dost Peterson, patas , barcak a dalsi

Reagovat
roberos

Vystihl jsi ti přesně!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt retard ...

Reagovat
roman1978

to od madristy fakt sedí

Reagovat
roberos

retard budeš ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

ser na to

Reagovat
F.Torres

zase jsi vysadil prášky koukám, běž radši zase stavět, větší ptákovinu jsem už dlouho nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

zhrnute jednym slovom - EGOMANIAK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě osobně vůbec neláká být milionářem.

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Reagovat
F.Torres

alepsoň jeden rozumnej

Reagovat
teenz

Alcantara je furt v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mít přístup jako on...

Víš, tohle je celkem těžké, protože tenhle přístup si musíš sebou do života vzít už jako dítě, protože v dospělosti se velmi těžko hledá a jen hrstka lidí to dokáže. A i v tom dětství je spousta otazníků, protože opravdu naučit se nedá snadno. Pokud je k tomu dítě vedeno rodiči, je zde šance, že jej to omrzí a pokud vedení rodičů uspěje, pořád to nebude natolik silné, jako když to vychází ,,ze srdce''. Hromada dětí neměla rodiče, kteří by je k tomu vedli. Hromada lidí měla rodiče, kteří vychovávali neúspěch a každé dítě se chce vidět ve svých rodičích a nevědomky si od nich berou věci, které vidí. To pravé odhodlání, vůle vynikat, být v něčem nejlepší, být výjimečný a špičkou v konkrétním oboru v dospělosti je asi ten největší talent na světě. To není něco, co se čtyřleté dítě naučí. To je zkrátka něco, s čím se člověk musí narodit. Je to něco, co v sobě zkrátka musíš mít a každý opravdu výjimečný sportovec, vědec atd. vykazoval známky geniality prostě jen tak, ne svým přičiněním. Cristiano byl dříč, chtěl být vždy nejlepší. Messi se poprvé náhodou postavil k zápasu proti starším dětem a za pět vteřin už dal gól. Gretzky kdo ví proč neměl rád v dětství, když neměl na nohou brusle atd. To jsou věci, které ti prcci měli a nevěděli proč. Touha opravdu dřít je zkrátka talent, který musíš dostat. Když si tu touhu vytvoříš, pořád nebudeš nejlepší, protože tu bude někdo, kdo se s tou touhou narodil a má ohromný náskok před tebou.

No a ne každý chce samozřejmě být ředitelem banky. Ne každý chce vydělávat veliké peníze a zrovna takové posty, které se opravdu vyznačují úspěchem, sebou nesou jeden veliký otazník. Znám pár lidí, kteří mohli dokázat veliké věci, ale nemají na to povahu. Stejně tak znám pár lidí, kteří jsou v pozicích, které ty máš na mysli. Proč ale na to nemají ti někteří povahu? Protože v takových postech jsi dříve či později vystaven situaci, kdy musíš jít proti něčemu, čemu věříš. Na takový post se nedostaneš jen svou pílí s úsměvem na tváři. Čím vyšší post, tím větší konkurence, nepřátelství, podrazy a v drtivé většině případů vyhraje ten, kdo si nejvíce zašpinil ruce a na to nemá zkrátka každý žaludek. Vinit se za to nikdo nemůže, někdo to zkrátka umí, případě polkne a pohřbí sám sebe, no a někdo to neumí a nechce to umět. Takové posty, celkově úspěch, jak se chápe u většiny lidí, sebou přináší oběti a vždy je tam minimálně jedna veliká. Někdo jí chce podstoupit, někdo ne.

To všechno je hezké, ale počkal bych i na další zápasy. Letos odehrál snad čtyři dobré zápasy a po každém z nich jej tu vychvalujete až nehezkým způsobem. Za odměnu máte pak většinou pět zápasů, kdy není vidět.

Reagovat
roberos

kro těch gólů ! ale to je to že Ronaldo chce být lepší než Messi a tak co mu zbývá než góly,když Messi je giniální v driblinku nedost z branky v lahůdkových pasech na spoluhráče a na to Ronaldo nemá! Tak on chce vyhrát zlatý míč a jak jinak se může zviditelnit v souboji z Lm - jen góly a na to Real doplácí. Každý sportovec v týmovém sportu mluví o trofojích a že je jedno kdo dá gól,hlavní je výhra týmu. U ronalda je to nejdřív moje góly a pak trofeje ( kdo viděl jeho film - tam to říká v jasném pořadí góly,trofeje) až Ronaldo v Realu skončí ,tak pak záleží jakou cestou se Real vidá - koupit hvězdu a hrát na jeho čísla a nebo hrát konečně jako tým -jako ve všech kolektivních sportech.

Reagovat
roberos

nějak mě přeskočila klávesnice

Reagovat
valloire

spíš hlava

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

já vím, že to umíš

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba sa nechať oklamať pohodlnosťou a lenivosťou väčšiny ľudí. Vôľa byť v niečom dobrý(najlepší), vynikať, ísť si za svojim cieľom určite nie je talent a nemusíš sa s tým narodiť! Napríklad taký Ronaldo, čo bola jeho motivácia od detských čias toto všetko dosiahnuť? Videl v akých chudobných podmienkach žijú, ako musí jeho matka tvrdo pracovať a dal si záväzok, že zabezpečí aby už pracovať nemusela a to aj nakoniec dosiahol, ale to neznamená, že si potom už nedával ďaľšie ciele..samozrejme mal v sebe to "plačkovstvo" ked sa mu nedarilo alebo obrovskú súťaživosť ked musí za každu cenu vyhrať, ale to má veľa ludí(poznám takých) a niesu úspešní(alebo aspon taký úspešní ako R). Každý má talent na niečo, niečo čo ho baví a je len na ňom či ho objaví a pôjde si za tým, ale určite sa nemusí narodiť s nejakým extra talentom nato aby sa do toho pustil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dítě si takové věci neuvědomuje. Jen jsou to věci, které mu později někdo vloží do úst a on je přijme, ale to z toho nedělá to skutečné pojmenování celé věci. Je to snazší, ještě více to vyzdvihne toho člověka, než že se s tím zkrátka narodil. Samozřejmě, je spousta lidí, kteří se narodili s tímhle talentem a nic nedokázali, ale taková píle a zápal se v mládí musí dostat. Závazek zabezpečení rodiny určitě v sobě neměl od dětství, stejně jako další věci. Jak píšu, dostal talent a časem se na to nabalily další věci. Časem se ten talent vysvětluje více lidskými a hrdinnými příběhy, jako že nechtěl dopadnout jako otec, že chtěl ulevit finančně své rodině atd.

Tam kde je, je pouze a jedině díky sobě, své píli, odhodlání a já to nehodlám nijak shazovat. To, že to dostal jako talent není nic proti němu, protože v dnešní době je méně časté využití talentu, než jeho zahození.

Většina lidí určitě pohodlná je. Chtějí svůj klid, nechtějí se neustále snažit, posouvat se a tak je to dobře. Nemůžou být miliardy lidí s ambicemi, ne každý dostane ,,tu'' šanci, která většinou rozhodne o průměrném či úžasném životě. U Ronalda stačilo nějaké nešťastné zranění v dětství a teď mohl pracovat v mekáči.

Jedno je ale jisté. Malý Ronaldo neviděl mámu, která musí dřít, aby se uživili. Pro něj to prostě byla máma a miloval by jí stejně, ať by byla doma neustále nebo ne. Neviděl, že nemají dost peněz. Děti tohle nevnímají, neřeší a nechápou, dejme tomu do nějakých dvanácti let, obzvláště v místě, kde se asi ve škole nesetkávají s milionářskými dětmi. Uvědomoval si později, co vše pro něj máma udělala, ale opravdu se taková věc nejspíše u něj začala projevovat v momentě, kdy z domu odjel, když slyšel nové příběhy nových spoluhráčů atd. Dostal talent, využil jej... a zabezpečení rodiny, touha vše vynahradit matce byl jen důvod, proč v patnácti šestnácti nepřestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa uz rozpisovat, píšeš múdro.

S tou mamou mu to však verím, poznam podobny pripad až na ten konecny uspech, ale mlady chalan robil všetko preto aby sa postaral o svoju mamu.

Reagovat
Kokesh

Verim, ze tu psychologii jsi asi studoval, pekne se to cte.

Yop, nekdo muze byt spokojeny hipisak, druhy zase v dobre zabezpeceny praci, s radostnou rodinou, sice hypotekou, ale stasten. Nerikam nutne, ze potrebuje kazdy miliony k zivotu, ale penize zivot ulehcuji, to si musi pripustit kazdy.

Sahnout si ale urcite sorta lidi do sve minulosti (i kdyz nerad), najdeme asi spoustu veci, ktere by clovek chtel zmenit a i kdyz mu to vstepovali rodice-->uc se, neflakej to, pozdeji toho budes litovat bla bla bla stejne mela z nas vetsina svou hlavu. Teenegeri, kteri meli vse v pr...ja obdivuji lidi, mlade lidi, kteri od mladeho veku opravdu nasli svou cestu zivota a obetuji ji vse.

Cristiano je pro me zivy priklad vydreneho uspechu, i pres nesmirny talent proste celi prekazkam, ktere mu muze dat jen zivot, tzn. treba Messi, antipatie urcitych lidi, atp. Mozna se narodil uz jako nejlepsi, mel to zakorenene v sobe uz jako male dite jak pises, ale v nekterych vecech se vyvijel zivotem, zkusenosti, sam sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

I to je důvod, proč jsem jej měl rád. Protože já měl jeden konkrétní talent a zahodil jsem jej. Já právě začal chodit po těch klubech, nedokázal jsem si odříct kino s holkami atd. Moc dlouho jsem si neuměl přiznat své chyby a hledal jsem důvody neúspěchu jinde, než u sebe. Já to v sobě od malička neměl, i když jsem k tomu byl veden. Proto jej obdivuji. Zároveň jej samozřejmě nemám i rád za to mlácení, místy obrovskou netýmovost atd.

Já jsem šťastný, spokojený, ve svých očích úspěšný, protože mám hromadu jistot, práci můžu odmítat, pracuji kdy chci a jsem plně svým pánem, ale přišel jsem k tomu jako slepý k houslím, nikdy jsem se nemusel snažit více než ostatní kolem mě. Znám dříče, znám lajdáky a jedno je jisté. Úspěch každý chápeme jinak. Pro mě je úspěch přijít domů, kde na tebe čeká milující osoba, s kterou máš spojenou svou budoucnost. Jsem úspěšný i finančně, protože nemám strach. Nebojím se jít k zubaři, nebojím se, že nám začne blbnout pračka nebo že se nám porouchá auto. Úspěch jako takový je pro mě být šťastný a to jsem. No a štěstí si za peníze nekoupíš. Nejkrásnější chvíle mého života byly zdarma a na obyčejných místech. Pokud bych o to štěstí přišel, frustrovalo by mě to, tak jako Ronalda frustruje, pokud se mu nedaří. Pro něj je úspěch být nejlepší, vyhrávat. Tam nejde o peníze, ale o tu touhu. Nemám jej za ty excesy rád, protože ovládat to jde, ale zároveň jej i chápu. Já sám přišel na chvíli o to štěstí, o ten úspěch a sáhl jsem po flašce, což jinak nedělám.

No a to co jsi napsal je vlastně má obrana mladých sportovců, kde hromada lidí brblá, jak se fotbalisti nebo třeba hokejisti jen tak baví, spí si dopoledne, jdou si zakopat a zase si lehnout a to za ohromné peníze. Právě u těch mladých je nejtěžší si vše odepřít, přijít z tréninku domů a ještě si dvě hodiny dát sám, zatím co kamarády vidíš venku prostě jen tak. Je chvályhodné, ale ne úžasné, když se ve dvaceti rozhodneš, že chceš více. Úžasné je to, když si za tím jdeš od malička. Od kamaráda syn hraje hokej, má deset a já jej neuvěřitelně obdivuji. Učí se anglicky a trénuje v nich rozhovory, protože to bude dle jeho slov v NHL potřebovat. Drží dietu na svou žádost, pije pouze vodu a ovocné koktejly. Nesnáší zeleninu, ale stejně jí denně hromadu sní, protože ví, že je to potřeba. Když jde na hokej, tak nesleduje hru, ale vždy jen hráče hrající jeho pozici, aby se něčemu přiučil. No a není to tak dávno, co mi vzal dech tím, že řekl: ,,Můžu se jednou zranit a hokej nebudu nikdy hrát. Budu ale umět dát maximum tomu, co chci a proto bych pak dokázal veliké věci v něčem jiném.'' No a jeho sportovní vzor je právě Ronaldo. Tak snad nikoho nepřetáhne hokejkou po hlavě

Reagovat
Kokesh

Docela rarita, aby hokejova "mlaticka" mela za sportovni vzor uplakanka, gaye, penalda...

Ale jestli pro nej neni Cris jen kluk z plakatu a detsky vzor, ale vidi prave za jeho uspechy i tu drinu, odmitani, diety, abstinenci atp, tak vsechna cest.

Reagovat
patas92

V jeho případě to bude spíš to první, protože pochybuju, že 10 letý hokejista sleduje fotbal natolik, aby si ho vážil hlavně kvůti té dřině. Tohle si totiž u Ronalda zas tak moc lidí neuvědomuje obecně (i ti co fotbal sledujou hodně)....Jinak co se týče jen sportovní stránky, tak z Ronaldo a třeba Nadala (víc jmen mě teď nenapadá) by si měli brát příklad všichni mladí sportovci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Hezky

Reagovat
Masi

Reagovat
bayern987

Kdyby se všichni chovali stejně, každej by šel za svým přes mrtvoly nehledě na druhý.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Může mi sem prosím někdo hodit celoživotní průměry Ronalda a Messiho. Zápasy vs golky ?

Reagovat
Visca el barca

Může mi sem prosím někdo hodit celoživotní průměry Ronalda a Messiho. Zápasy vs golky ?

Reagovat
roberos

Myslíš třeba tuto - http://messivsronaldo.net

Reagovat
smazaný uživatel

http://messivsronaldo.net/all-time-stats/

0,79 vs. 0,67 ... asi tušíš, komu patří to větší číslo

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozřejmě je to tím, že Ronaldo hrál v MU záložníka a v repre hraje s nulama, zatímco Messi celou kariéru stojí ve vápně a čeká až mu to Xavi s Iniestou nahrají

Reagovat
roberos

Aby nedošlo k omylu to vyšší číslo má pan fotbalista Messi ! Ronaldo odehrál o 161 zápasů víc a dal jen o 38 gólů víc než Messi! Vzhledem Ronaldovo množství střel (každý rok nejvíc ze všech hráčů jak v liza tak LM ) a množství gólů z penalt a hry na jeho čísla - tak nijak gólověnad Messim ten superstřelec ( a spalovač šancí) neviniká !

Reagovat
F.Torres
Reagovat
teenz

Poslední dobou to tady těma svejma hovnama úplně ovládli.

Reagovat
roberos

jo ty si Realista-Penaldista tak to chápu že se na víc ne na slovo od H... nezmůžeš.chudáku!

Reagovat
teenz

Vale ty si stejně hustej.

Reagovat
valloire

vole, já to fakt nejsem

Reagovat
roberos

a ten průměr gól + asistence - to je zdrcující pro Messiho a ne toho stážistu ve vápně !

Reagovat
netopier

Tak sme predsa oprášili 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Real se odvolá proti těm žlutým, co dostal Varane. Obě byly celkem na hraně, takže je šance, že to projde.. stačí vlastně jen jedna a ta redka se maže. Bude fakt důležitý, aby proti Málaze hrál, protože už takhle je ta obrana až na kost. Navíc tu ještě je ta komplikace, že Carvajal a Ramos jsou jednu žlutou od stopky a bylo by dobrý, kdyby Málagu vynechali, aby nestáli případně proti Atléticu.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, už vidim tu obranu proti Atléticu Danilo, Nacho, kdo?. Arbeloa.

To by bylo v prdeli.

Reagovat
misinho7

to by sme schytali dalsiu 4ku mozno viac

Reagovat
smazaný uživatel

viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě víc.

Reagovat
Free_player

než nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by na Málagu bylo Danilo, Pepe, Varane, Nacho. Dani s Ramosem se pošetří kvůli těm žlutým a na Atlético by se mohlo vyběhnout v plný síle, Marcelo už snad taky bude v pořádku.

Reagovat
valloire

opakoval by se loňský rok

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám se bát rozhodně nemusíte, po včerejšku si myslím, že by nás ubránily i Blšany ... jenom nakopávané balóny nazdařbůh na Charlese nebo Santa Cruze, dynamicky se pohybujeme pouze po úroveň v šestnáctky a té se bojíme jak čert kříže.

Reagovat
Ed_Hazard

Prvú som nevidel. Druhá bola uplna kktina, pri tom výskoku ani nenastavil lakeť. Rozhodca zase raz dement..

Reagovat
smazaný uživatel

První byla úplně stejná.

Reagovat
Ed_Hazard

V tom prípade to u disciplinárky prejde a červaná sa zruší. Nezmyselné rozhodnutie od sudiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ,že to vyjde,tu Málagu rozhodně zohlední.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusí, stačí když zohlední to, že ty žlutý byly úplně mimo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslím si, že zrovna tahle karta by se měla škrtat. Ale po tom, co dostal Filipe Luís za likvidační zákrok jeden zápas, je možný fakt všechno. Celkově ten systém škrtání je úplně směšný vzhledem k tomu, že dodatečně se naopak trestat nemůže.

Reagovat
Murena

Reagovat
Robbie

težko uvěřitelné že Malaga je bez Ambrabata jalová

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel neuvěřitelně. Jak jsem psal výše, nechyběla tam ani dynamika, ani napadání, ale chyběl tam jakýkoliv nápad, pohyb a důraz v šestnáctce. V ofenzívě prostě všechno špatně a nebýt Kameniho, odvezli jsme si čtyřku...

Reagovat
Kokesh

Nefandil jsi nahodou vzdy Deporu?

Reagovat
smazaný uživatel

co si lapiho pamatam zo spanelskyfotbal.cz, tak on fandi malage uz dost dlho

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Et_4CdtU3Sc

Hustý, Kovačič umí za půl roku líp španělsky jak Bale za 2 a půl.

Reagovat
Ed_Hazard

Vau, tak ten melie ako divý

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teď vlastně ale napadlo, že on určitě umí italsky. Ty základy tam budou se španělštinou podobný, takže v tomhle měl určitě výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono niektore jazyky su dost narocne. vseobecne pre Britov je to uplne rozdielny jazyk a zase niektore krajiny boli v minulosti vojensky nepriatelmi, trebárs Francuzi sa nechcu ucit anglicky alebo nemecky. pre Kovacica je spanielcina podobna taliancine kedze su to romanske jazyky. jediny jazyk ktory sa nepodoba na ten druhy a mal som sancu ho skusit je grectina ale ta je tazka

Reagovat
smazaný uživatel

gréčtina je super

Reagovat
patas92

Však to je skoro stejné jak italština

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to pak píšu taky.

Reagovat
patas92

Ajo, sry, já to nějak přehlídl

Reagovat
teenz

Sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Odegaard dneska zdvojnásobil svoji sumu asistencí od začátku svýho působení. 2 áčka, Castilla celkově 4:1. Akorát škoda, chtěl jsem na to koukat, ale hráli venku v nějaký prdeli, kde asi nemají kamery, takže na RMTV to nedávali.

Reagovat
Phillipinho

Hmmm ten Oyarzabal v 18 letech docela valec

Reagovat
smazaný uživatel

Matías Kranevitter

O tomto hracovi Atletica som cital, ze je to exapetateragigamega talent. Uz ste ho videli hrat ? Ako mu to ide ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/8loN1ASCZaM

Smrdi mi to Xavicinou.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec, ale nevadi...

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ako dopadne Barcelona s tymi platmi. viacere opory chcu zvysit a to uz im pravidla Uefa nepovolia. zaujimave co budu robit bez utorku MSN

Reagovat
smazaný uživatel

utoku

Reagovat
LAM

Asi proto budem zlepšovat smlouvy u sponzorů

Reagovat
Kokesh

To vam ani zdaleka neudela tolik, co Bartomeu rika...

Reagovat
I am Mancunian

predaju nazov stadionu

Reagovat
ADM

Jedine Messimu

Reagovat
Kokesh

Jeden na druhyho, druhy na tretiho, vsichni se smeji a uzivaji si fotbal, jak jedna velka rodina. Nenucene, jejich trio si umi az neuveritelne vyhovet, nehadaji se po zkazene prihravce... Jak jim mame konkurovat, kdyz se umime rozlozit i my sami?

Uz bylo tolik naznaku, svetylka nadeje zmeny, ale Barca pokazde ukaze svou silu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono si to taky nesedlo hned, nejdřív musel Messi zkousnout Neymara, resp. uznat jeho kvalitu, potom se pomalu rozjížděl Luisito po banu, ale od loňskýho ledna to valí fakt neskutečně, tak dominantní trio nepamatuju. Tahle Luchova Barca má docela výrazný výpadky v koncentraci, ale když se rozjede, tak je to fakt neskutečná mašina, která má díky MSN ještě větší sílu než Pepova. Chápu, že je to pro vás strašně těžká situace, prostě hrajete proti klubu, který zažívá nejúspěšnější roky historie...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Fantastickej zápas.Do Messiho golu jsme se hledali ale pak to začlo šlapat.Druhej poločas byl koncert.

Jinak Messi dnes nejlepší zápas sezony.Neuvěřitelně tam Celtu vodil-přímák,dribblingy,asistence a ta penalta na konci jako třešnička na dortu.Tim i taky trochu nasnačil jak mu jde o goly

Jeho hru si musí člověk užívat protože po něm na podobnýho hráče budem opravdu hodně dlouho čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nedočkáme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona. Nadpozemská.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta Messiho penalta lol. Ray Hudson při ní nejspíš asi umřel. RIP.

https://streamable.com/62m2

Reagovat
patas92

Shakespearean

Reagovat
smazaný uživatel

Já tlemil z toho dál potom. "Shakespeare got it wrong, It wasn't king Lear, it's king Leo."

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

to je paráda, jak se tomu celý tým smál, že jim ta píčovinka vyšla krásně se na to dívá

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

komentator

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná prasárna

Reagovat
technecium

Já nemůžu za to, že Kanea by toto nikdy nenapadlo a kdyby náhodou jo, zakopl by o míč

Reagovat
smazaný uživatel

kane má narozdíl od těch vašich šášů charakter a nezesměšňoval by soupeře

Reagovat
technecium

Začínám tomu rozumět. Každý, kdo vybočuje z průměru, zesměšňuje soupeře. Chudák Ronaldinho, Pelé nebo Cruyff. Měli radši jít do dnešní PL a nakopávat míče a sem tam se nechat porazit od posledního, aby měli lidi dojem, že vyrovnaná liga > fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě, ten fotbal, který tak chválíte, se v PD stejně hraje jen v pár klubech, celková úroveň ligy je mimo jakékoliv možnosti porovnávání s PL

Reagovat
teenz

To je blbost, PD má velice rozsáhlou kvalitu po více klubech, což jenom dosvědčuje LM/Evropská liga.

Reagovat
smazaný uživatel

LM ano, EL nedosvědčuje nic, protože na tu každý z PL sere

Reagovat
Generalní Gladiator

asi máš víc informací než van gaal

Reagovat
teenz

To neni nikoho problém, evropská soutěž je místo kde mohou všichni poměřit síly.

Ok, EL beru ještě. Ale kurva, každý, vážně myslim, že každý musí vidět, že dva týmy z PD jsou daleko před PL a to nepočítam Atlético, které si myslim taky rozebere každýho z PL.

To, že Real nebo Barca vyhraje debaklem neoznačuje ostatní za šašky, stejně by to evidetně vypadalo kdyby hrála Barca/Real v PL s týmama na nižších příčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Real s Barcou by byli favorité proti komukoliv v PL, Atletico je tým na úrovni Arsenalu, tam by taky porazili skoro kohokoliv, ale ten zbytek už nic moc, ten je od 4 místa dolů jednoznačně méně kvalitní než jejich protějšky v PL

Reagovat
teenz

To těžko zjistíme, protože dostají od R/B debakl a do evropy se nepodívájí, stejně tak jako týmy z PL. Tím chci říct, že to, že je to vyrovnanější liga (což nepochybně je) může ovlivnit to, že špička tu kvalitu postrádá.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Footballer

Reagovat
Kokesh

Ty uz tu blbost fakt nemuzes hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

miesto toho aby si sa tesil z dnesneho vyborneho vykonu Spurs, druheho miesta a moznosti ist si po titul tu riesis Barcu a La Ligu, obsesia

Reagovat
raduinho

jak říkám, ty rozumíš fotbalu jak koza petrželi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

to sou kundy.. ale hezky..

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si predstavim Gelouska, aky ma pristup k penaltam a ako ich slavi...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že on by to stejným způsobem slavil i v totmo případě

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už je fakt nemoc po tak brutálním poločasu myslet na Cristiana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kokesh

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Vždyť to je troll, ale i tak

Užívejme si současnou Barcu a neřešme furt Real a CR !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

aneb problémy 3. nejlepší ligy v kostce...

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to bylo hodně na pána... suarez 3 goly a 2 asistence, messi opět ukázal jakej je kádr, v týmuvládne pohoda, peklený akce.... co dodat...

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nic už to psát nebudu...

Reagovat
-Carles-

MSN je fenomén aký tu ešte asi nebol. Všetku tú kvalitu a mnoho gólov ešte umocňuje tá bezprostredná radosť z futbalu, ktorú prezentujú. Fakt radosť na nich pozerať To sme sa obávali, že za Pepom príde doba temna a ono je to ešte o chlp zábavnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

ve skutečnosti tu kvalitu umocňuje nejvíc tragická úroveň ligy, ale ok

Reagovat
-Carles-

Tak tragická úroveň Dosť slabý pokus.

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

jeden hráč z jednoho týmu, co tam máš dál?

Reagovat
teenz

Škoda, že ta liga drtí evropu, ale ok.

Reagovat
kubys

Reagovat
raduinho

okej je to definitivní, že to tady jenom trollíš

Reagovat
drussbarb

Tak to jsem rád, že jsem se od tebe dozvěděl o tom, jak to je ve skutečnosti. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique je narozdil od Pepka totiz hrozny sympatak

Reagovat
I am Mancunian

hrate omnoho zabavnejsi futbal, to je radost sa pozerat

Reagovat
Kokesh

To stopro. Kdo Barce za Pepka vycital hazenou, ted asi nemuze povedet ani slovo. Mam opravdu obrovsky respekt, jak se dokazali za ty leta promenit kvuli kadru a jeho moznostem...ubyla sila zalohy, nabyla sila utoku.

Reagovat
I am Mancunian

pod pepom to bolo pozeratelne max jednu sezonu, ale toto co predvadzaju, to je fantazia

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel je to tak, navíc si tu mašinu sám rozebral. Ale to už je prostě jeho styl.

Reagovat
patas92

Jednu sezónu určitě ne, Barca hrála nejlepší fotbal v sezóně 10/11. To finále z Wembley přece musíš pamatovat

Reagovat
alcantara

Reagovat
raduinho

To byl vrchol pod Pepem. I když 08/09 bylo 6 trofejí, tak fotbal byl doveden k dokonalosti v té sezoně 10/11.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

jenomže pro nestranného fans je tahle barca zábavnější, navíc dává soupeřům víc čuchnou, hra se víc přelévá z jedné strany na druhou a to co ti tři vymýšlejí ve předu je prostě neskutečné.Barca za pepa byla jak hokejová sborná, tahle má v útoku lemiuxe-gretzkyho a jágra

Reagovat
smazaný uživatel

První 3 Pepovy sezóny byly v pohodě, až s tou čtvrtou, poslední, to posral.. hra na 3-4-3 a maximální držení míče... přitom každý protiútok smrděl gólem. Bylo to neefektivní, a taky se na to moc dobře nedívalo.

Reagovat
ADM

Uplny strop na čo sa nedalo pozerať bola jar s Tatom, a posadený Alexis na úkor Cesca

Reagovat
ADM

Ale som zvedavý čo pride najbližšie 2 roky, káder bude slušne prestarnutý. Aby sme nedopadli ako AC

Reagovat
-Carles-

tak toho by som sa fakt nebál.

Reagovat
valloire

To si říkali v AC před pár roky taky.

Reagovat
ADM

Pique, Masch, Iniesta, Arda, Messi, Suarez, Alves, Mathieu, Vermaelen, Rakitic, Bravo ... Všetko hráči bud 30 alebo cez 30 o dva roky

Reagovat
ADM

a samozrejme Bus

Reagovat
patas92

Kádr přestárlý docela je, ale pokud tu bude Messi, tak se není čeho bát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Prosím tu parádičku Neymara ? Já jí nemůžu najít

Reagovat
Visca el barca

Díky moc

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi, jak jsme cíleně chtěli pomstít náklepy od Bilbaa a Celty ze zečátku sezony - oba chytili šestku, žádné šetření po třetím gólu

Reagovat
teenz

Kurva, člověk si myslí, že ho nic po dnešku a Arsenalu nepřekvapí, vleze na fb a tam penalta Messiho a píčoviny od Neymara. Achjo, jim konkurovat nejde, sorry.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

taky si myslím, nikdo proti nim nemá šanci. Treble je pouze formalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlý nick

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se mu tam někdo naboural.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Neprijel ze Sumavy nekdo jiny?

Reagovat
teenz

Nebo to psal roberos.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, zrejme sa striedaju na pocitaci, tipujem v 5-minutovych intervaloch

Reagovat
teenz

Já pochybuju, že by byl tohohle val vážně schopnej. Mít stejnou IP možný je.

Reagovat
valloire

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Co je nemožného na tom, otevřít si 2 prohlížeče a na každým se přihlásit pod jiným nickem? Vždyť je to do oči bijící... stejná IP, vyskytují se to v totožný čas, jeden hatuje Real a druhý Barcu... v podstatě jen provokace.

Reagovat
teenz

O tomhle jsem se nebavil, bavil jsem se o tom, že pochybuju, že je tohohle val schopnej za prve. A za druhé, že totožná IP nic neřiká. Stejnou IP může mít kde kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Slovy patase - ty nebudeš nejostřejší tužka v penále. Veřejná IP možná je a kdybys nebyl ignorant, tak si to zjistíš. Dáváš tu různý statistiky a tohle neumíš. Je to náhoda, i když uznávám, že k popukání. On je retardovanej a je jasný, že takovej může fandit jenom Barceloně. Nic proti výjimkám.

Reagovat
teenz

ty nebudeš nejostřejší tužka v penále

.. ok

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že nevím že stejnou IP sdílí více lidí?

Reagovat
patas92

vymysli si svoje

Reagovat
valloire

Sorry, je to dobrý a trefný. Chválím tě.

Reagovat
patas92

Díky...(ale já to taky někde slyšel )

Reagovat
valloire

A ještě něco, včera jsem tu nebyl a on tu psal. A jestli si myslíš, že v -2 a 30 cm sněhu, 17 km mám náladu tady něco psát, tak to asi néééé. Jestli chceš, pošlu ti fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli ♥

Reagovat
valloire

Musím je zpracovat. Ale jsou k hovnu, bylo mlíko.

Reagovat
smazaný uživatel

"pošlu ti fotky"

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím no, že to není jeden a ten samý člověk. Dalo by to moc práce a ten člověk by musel být fakt vyšinutý. Další věc, která mě v tom utvrzuje jsou časy loginů, když si rozkliknu jejich profily. Kdyby neustále přepínal mezi účtama, tak se to celkem lehko pozná.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
teenz

Stačilo by otevřít dva prohlížeče nebo anonymní jeden a nemusel by se přelogovat. Každopádně pochybuju, že má na tohle vážně někdo čas a sílu.

Reagovat
patas92

ale valloire má toho času očividně dost

Reagovat
teenz

Vážně si nemyslim, že je tohohle schopnej. Roberos je vážně narušenej člověk.

Reagovat
patas92

Však já si nemyslím, že to je on Jen ten argument o volném času ve valloirově případě neplatí

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

dochodca ktory uz pod nickom "valloire" vypisuje ako naruseny clovek, nemoze mat druhy nick z ktoreho vypisuje rovnako ako naruseny clovek? jezis maria ved to je jasne ako facka a este ho krmte aby s tym stale pokracoval

Reagovat
teenz

Zajímalo by mě, co je jasné jako facka, kromě toho, že se každý chytil toho, že tu Kily napsal, že mají stejnou IP.

Reagovat
smazaný uživatel

ved len provokuje, jednym nickom Messiho a Barcu, druhym nickom Ronalda a Real, divim sa ze mu na to este niekto skoci

Reagovat
teenz

Aha ok.

Reagovat
valloire

jj, jsem v důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

S těma logam to nemyslíš vážně vždyť si nemusí žádný účty přehlašovat. Přes chrome se logne na valloireho, píše hovna, za půl hoďky si otevře Firefox a logne se na roberose.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím, že to není nic těžký, ale mluvíme o člověku co dneska dokázal tohle:

valloire 14.02.2016 14:28

http://1url.cz/vtL9W

Jestli je schopný udělat takovou botu, že odkazuje na něco, co má uvnitř emailový schránky, tak nevěřím, že by byl schopný přijít na to, že se nemusí přelogovávat a stačí používat dva browsery.

Reagovat
smazaný uživatel

(a teď no offence, nebylo to psaný v úmyslu valloireho nějak urazit nebo se mu smát)

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

prostě se mi to líbilo

Reagovat
patas92

A co tam aspoň bylo za pěkné video?

Reagovat
valloire
Reagovat
patas92

Ajo, ta tvoje žena

Reagovat
valloire

kočka ne?

Reagovat
patas92

závidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jako teoreticky jde všechno, ale reagovat ve stejný minutě na rozdílný příspěvky v 1000 komentový diskuzi? Nedělej ze mě robota.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v pohodě.. však ty příspěvky nečteš 2x.

Reagovat
valloire

Musel bys odpovídat na rozdílný komentáře, v podstatě každej den. To bych, i kdybych nakrásně chtěl, nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Admini tě platí za rozpoutávání konfliktů v diskuzi Odhalil jsem vás.

Reagovat
valloire

sakra, tos neměl, teď nebudou mít děti na sunárek

Reagovat
Kily

hmm, super, takhle to prozradit, už se těším, až ráno vstanu, otevřu email a tam budu mít faktury od lidí jako jiri - fcb nebo owny, můžu rovnou prodat kolo a stejně na to nebudu mít, fakt díky moc

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co zase já? Já jsem už hodnej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ,proč ses ty a mnozí další na tuto myšlenku upnul, z příspěvků je zřejmé,že to není jeden člověk. Můžeš si myslet o roberosovi,co chceš,ale na valoárových příspěvcích je vidět,že je to člověk extrémně zlý a vulgární,to rob rozhodně není.

Reagovat
valloire

jo, to bude ten jedinej rozdíl

Reagovat
Kily

mně to zase přijde nepravděpodobné vzhledem k datům registrací obou účtů a aktivitě

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci vedia ze najskor fandil Barce gloryhunter

Reagovat
Kily

v tom případě by jí fandil i dál, když za dobu, co oba účty existují, má nad Realem celkem jasně navrch, ne?

Reagovat
teenz

Křeč.

Reagovat
valloire

fuj

Reagovat
ADM

Ironia

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nechápu jak to někomu může uniknout.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ironie doufám stejně jako teenz. Nemyslím, že vyhrajou všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

panove a damy dneska to byla fotblova symfonie. nadherny asistence a goly. jen mi prijde ten neymar ne uplne v pohode... respektive suarez ma pet sanci da tri goly- neymar ma pet sanci da jeden gol. nemyslim to spatne ale vsichni vime ze je neymar egocentrik. kdyz se messiho ptali jak by on poskladal prvni tri mista zlatyho mice tak tusim rekl suarez neymar iniesta... tim chci rict ze si barcelona nemuze bejt u neymara tak jista jako u ostatnich. ty vole muzu rict ze se tesim i netesim na leto- faktor guardiola...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola snad řádit nebude, ale budou jiní, Myslím,že Ney není egocentrik,je to mladý kluk a Brazilec,chce být slavný,má na to a ví to. Ale to jakou ti TŘI vyzařují pohodu vypadá,že bychom se snad i další sezonu mohli těšit této spolupráci.

Reagovat
smazaný uživatel

ten chce zvysit plat, dalsi chce zvysit plat a regule Uefa nepovolia take vydaje na platy. vysvetlis mi ako chces nechat tento team pohromade?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,nevysvětlím,ty to máš určitě líp propočítané nejen než já,ale zřejmě i než barcelonské vedení.

Ale je možné,že třicet stříbrných bude mít velkou sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

vygoogli si, nic nove

Reagovat
kubys

Ty fakt bavíš, tak mi řekni v čem zvýšené platy při obratu Barcy poruší FFP? Kor když neznáš ani jednu veličinu.

Reagovat
smazaný uživatel

staci sa pozriet, ze platovy strop nesmie prekrocit istu hranicu, je to volne dostupne, ja sa s tebou hadat nemusim

Reagovat
kubys

Nechcu ti nic říkat, ale ten platový strop se každej rok zvyšuje...

Reagovat
smazaný uživatel

treba citat: Katalánci jsou totiž také blízko platebního limitu, nařízeného La Ligou, který v tomto případě činí 421 milionů eur. V této chvíli Barcelona svým hráčům vyplácí 419 milionů, což je 73% celého rozpočtu. Ne celá tato částka se přitom týká prvního mužstva, protože Barcelona má mnoho dalších klubových sekcí.

Reagovat
kubys

Ještě jednou - platovej strop La Ligy (který je u každého klubu individuální) se každej rok navyšuje a platí pouze na fotbalovou sekci, ty hlavo. Příští rok bude totiž zase jinej, ty "treba čitať"...

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa zvysuje a vsetci tito hraci poziadaju o zvysenie a dokonca Neymar o take vysoke tak ti nepomoze ani navysenie stropu od La Ligy a ani tieto zvasty. precitaj si radsej cely clanok

Reagovat
kubys

Vzhledem k tomu, jaký žvásty jsou v tom článku bez jediný citace a odkazu na AS, tak ani nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

barca si suvenyrama dresama vydela na platy uplne v pohode a znackou a sponzoringem vydela na elektriku a catering na deset let dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj na dlhy si uz zarobila

Reagovat
smazaný uživatel

a splaci nebo nesplaci podle tebe?

Reagovat
roman1978

artorias pls

Reagovat
valloire

spíš lovemadrid...

Reagovat
kubys

Reagovat
roman1978

petr nebo pavel

Reagovat
smazaný uživatel

no je to vec nazoru... ja neymara sleduju temer pravidelne a myslim ze to egocentrik je. samozrejme jeho chovani a gesta nemuzu srovnavat s ronaldem ale naznaky egocentrismu tam vidim. taky ma rad show obcas se snazi nekoho zesmesnit (to je naprosto v poradku kdyz do nej ten dotycnej zajizdi celej zapas jak hovado) ale celkem casto ho vidim jak gestikuluje kvakajici rukou nebo si pro jistotu zakryje pusu a podle me to teda neni kvuli smradu z huby. jinak s tebou souhlasim- je to skvelej player a dobre to vi ale proste se bojim aby nepodlehl sam svymu ja- no nikdo si to asi nedovedem predstavit ale vem si ze budes jednou v necem top a pudes do firmy kde bude takovejch vic- no bud se s tim smiris nebo budes chtit vetsi renome a zodpovednost.

Reagovat
Generalní Gladiator

ale celkem casto ho vidim jak gestikuluje kvakajici rukou nebo si pro jistotu zakryje pusu a podle me to teda neni kvuli smradu z huby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

docela vtipny a souhlasím, já tyhle gesta taky nežeru

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel ze se mi smejes... je podle me zbytecny zvlast od hrace jakym neymar je ukazovat souperi nejaky gesta nebo mu na tajnaka rikat puta madre. btw dneska se mu ten posledni gol fak pral. jo a docela sem se divil u suareze a jeho asistenci. tezkej prototyp hrotovyho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to po sezoně dopadne nevíme nikdo, pokud bude stejně úspěšná jako ta poslední,bude to o to horší,protože konkurence s tím minimálně bude chtít něco udělat, tedy rozbít. Peníze jsou samozřejmě mocné,ale když vezmu ,že fin. tlaky ustál třeba i Alvés, který i přes svou obrovskou kvalitu tu slávu tolik nezískává a jinde by mohl mít za větší peníze větší postavení,tak věřím,že i MSN budou vědět,že to jinde už nemusí být tak růžové.

Reagovat
smazaný uživatel

more sem to napsal moc slozite- zkratka dokad si neymar bude pripadat dulezitej tak je to v cajku. jakmile si bude pripadat v tomle pripade jako treti kolo u vozu- malo golu- tak je mozny ze bude chtit prestoupit nekam kde bude mit absolutorium.

Reagovat
smazaný uživatel

Po první půli jsem to pomalu chtěl vypnout,ale druhá půle bylo skvělé představení. Nechápu jen právě třeba tu rozdílnost poločasů a nemám rád ty slepé pasáže,to je jeden z mála poklesů oproti Pepově éře,tam jsme soupeřům kontrolu dovolili minimálně. Messi je prostě největší fotbalista všech dob, nemůžu to vidět jinak a Neymar až bude hrát jen účelně,tak získá víc než jeden zlatý míč.

A Luis? Do toho gólu byl na vystřídání,a pak 3+2 .

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsi futbalista vsech dob bol vyhlaseny Pele a Messi zdaleka tolko golov neda

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si pleteš nejlepšího fotbalistu s nejlepším střelcem,žádný div. I když nic proti Pelému.

Reagovat
valloire

Jenže Pelé je nejlepší střelec, nejlepší playmaker, nejlepší driblink a tudíž nejlepší fotbalista.

Reagovat
technecium

Střelec je Bican, PLaymaker, Messi a dribler Messi...

Jelikož tam žádnýho Pelého nevidím, měl by to být Messi

Reagovat
smazaný uživatel

za bicana- i ve svete to vi jenom na slovensku maj zkresleny info stejne jako o padu komunismu....

Reagovat
valloire

Tak driblér Messi jo? Tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme di stefano ze jo...

Reagovat
valloire

samozřejmě Pelé že jo...

Reagovat
kubys

Jo, jasně...

Reagovat
valloire

Pelé měl bez diskuze nejlepší driblink v historii fotbalu. Kdo to nevidí, je slepý kotě.

Reagovat
kubys

Okej, neříkám nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelemu se skladaj komplimenty jenom kvuli veku a par golum. ty taky nereknes svymu dedovi ze za valky byl total shit kerej nema ani jeden sestrel Messerschmitta...

Reagovat
kubys

Reagovat
valloire

Jakýho Messerschmitta? Snad Lavočkina ne?

Reagovat
smazaný uživatel

par golum

Reagovat
sokar

zábavné ako madridisti velebia Peleho

Reagovat
valloire

Já ale velebil mistra ještě daleko dřív než jsem začal fandit Realu

Reagovat
sokar

u dôchodcu ako si ty sa to dá chápať, len mi príde smiešne ako tu ostatný vyťahuju hocikoho len aby nemuseli uznať Messiho

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale on bol na galavecere Fifa vyhlaseny ako najlepsi futbalista vsetkych cias

Reagovat
smazaný uživatel

ked to bolo na galavečere tak to musi byt pravda

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Šou, jednoducho famozna šou tak bavit divakov ako to dokaze tato Barcelona a hlavne MSN, to tu damy a pani snad este nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Ronaldinho-Eto'o-Messi byla lepsi trojka, ale to ty asi nepamatujes

Reagovat
smazaný uživatel

to naozaj nepamatam... tell me more

Reagovat
Mass

2005/2006 Barca treble, Eto'o nejlepsi strelec...

Reagovat
ADM

Ake treble? Ved ty tu pises blbost za blbostou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No to bohužial ani náhodou. Aj ked Ronnie ..

Reagovat
roman1978

Reagovat
Manik...

To byl skvost

Reagovat
sokar

kolkože toho tá trojka spoločne odohrala? 10 zápasov?

Reagovat
Mass

vyhrali spolu Ligu mistru...

Reagovat
sokar

kde sa Messi už v februári v zápase proti Chelsea zranil a do konca sezóny už nenastúpil... takže ťažko tvrdiť že práve táto trojica stála za výťazstvom v LM

Reagovat
raduinho

Reagovat
valloire

Sice je Hudson fanatik, ale ví, kde to Leo viděl.

https://youtu.be/B6wr-iuT7ag?t=22

Reagovat
alcantara

Berizzo (coach Celta): "Penalty Barcelona was lack of respect? Barça's forwards are very respectful. And they can score the way they want."

Reagovat
smazaný uživatel

vy budete radi ked MSN udrzite pokope, hold platovy strop nedovoli

Reagovat
Generalní Gladiator

usneš z nich vůbec dneska? my se těšíme, že hrají u nás, bohužel má to i stinnou stránku, jsou fanoušci, co z toho trpí..ale to je život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, my sme si titul v lige posrali prichodom Beniteza a toto tazko dobehneme

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si radsej uznal kvalitny vykon a predvedenu hru, to nie kazdy fanusik rivala dokaze

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa chcem spytat ked chce Neymar vyrazne zvysit, Suarez a dalsi a vas strop je pomaly na hranici povoleného plat. stropu Uefa, ako to chcete udrzat? jedine, ze by si Messi stiahol o 25 mega plat

Reagovat
smazaný uživatel

to nechaj na Barta a spol. z pozicie fanusika madridu tu na EF to nevyriesis

Reagovat
Dody10

Furt peníze.

Reagovat
sokar

to je asi tvoje najväčšie želanie na to sa nechytá ani svetový mier

Reagovat
X-bano-X

Neskutočné. Pre toto sa sleduje futbal, pre toto ľudia platia toľké prachy za lístky. Byť dnes na NC...... zajtra bude na pencla snáď vo všetkých správach

Reagovat
I am Mancunian

nemate niekto aktualnu statistiku msn z tejto sezony ?

Reagovat
ADM

niečo kusok pod 90 golov to je momentálne ..niekto ti povie presnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 25 gólů, Neymar 22, Suárez 39 ( ).. celkem 86. Loni měli v této době 68, tedy o 18 míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že tehdy jsme nehráli superpoháry, MS klubů a taky byl Luis do listopadu out.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

taky je nutno dodat, že letos byl zase out 1,5 měsíce Messi

Reagovat
ADM

Dodal by som že sa hralo vlastne len jeden polčas, kiežby raz takto zabrali oba polčasy

Reagovat
smazaný uživatel

já si říkám, že se toho dočkáme až třeba v semifinále LM, jako loni proti Bayernu

Reagovat
ADM

Ja som si prvý polčas hovoril "Dufam ze konečne uz niečo zahraju aspon proti tomu Arsenalu..snad sa stale len šetria " .. prišlo to o niečo skor

Reagovat
madridcan

Premier league je v tomto opat napred. Zapasy Manchestru United doma si tiez staci zapnut az v druhom polcase...

Reagovat
smazaný uživatel

ty je nejlepší nezapínat vůbec, jinak bude člověk pohoršen, cože se to v té PL hraje

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

dneska barca ale parada ale jedna vec ze zaujimava ked real tak nadrbe 6ky a neviem co tak to je furt to iste ze slaby super atd

Reagovat
roberos

A komu Real dal příděli ? Barca klidně naloží i silným týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj futbal poriadne a nenonanuj nad svojim teamom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naložiil práve aj Realu. Naložili Celte, naložili Athleticu, naložili Valencii, naložili Rímu. Mne to príde viac ako Espanyolu alebo Rayu ale ako myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Realu pod Benitezom by nalozil aj nadpriemerny team. Pod nim bol futbal uplne o nicom a v Classicu sme to odchodili

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

apropo vam nalozilo uz aj Bilbao, pripominam este tu blamaz s Bayernom

Reagovat
smazaný uživatel

nám letos naložila čtverku Celta. Další čtverku nám dala Sevilla ...

Reagovat
roman1978

apropo se píše jinak

Reagovat
Generalní Gladiator

celta na to kolik měla dnes absencí, tak nás první poločas pěkně držela na dostřel od branky, ten druhej byl ze začátku festival neproměněných příležitostí a pak už to tam napadalo tak nějak ze setrvačnosti

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze Suareza mal vtedy Perez ziskat. hold vsetka cest Benzemovi ale v golovej produktivite sa mu nerovna

Reagovat
teenz

Však Benz je to poslední, co nás může trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Luis je úplně někde jinde..byl už v Liverpoolu a teď i v Barce..

Reagovat
teenz

No nevím, pro nás je Benz nenahraditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

patri do TOP 3 a je mladsi ale nikdy to nebyval ten uplne top kanonier

Reagovat
teenz

Nepotřebujem top kanonýra ale.

Reagovat
smazaný uživatel

no CR uz zacina chytat zenit a Benzema bol vzdy skvely utocnik ale nie strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam Benzemu taky rád, ale vím čeho je Luis schopnej..on je prostě dokonalej a měl by pro vás větší přínos..ta jeho zarputilá bojovnost, stále se rvát o míč no prostě dokonalost..on má v hlavě zabudováno "vítězství"

Reagovat
smazaný uživatel

toho sme mali vtedy ziskat miesto Jamesa. teraz 80 mil. fuc a rozdiel Jamesa a Suareza v prinose pre team je velky

Reagovat
kubys

Reagovat
misinho7

on je hlavne viacej golovejsi Benzema ma trosku iny prinos, Luis je asi najlepsi hrotak a Karim je tak 3 celkovo mozno

Reagovat
smazaný uživatel

U něj to neni jenom o gólechon dokáže strhnout celej tým Vždyť víš co dokázal udělat s LFC

Reagovat
ADM

Benz do ich hry zapada ovela lepšie, lebo je "distribútor" v strede. Toto Luis absolutne nie je, ten pri kombinacii vyzera akoby práve prišiel z Dolnej Źdáne.

Reagovat
misinho7

ale samozrejme ako fanusika realu ma toto cele trosku serie no ono fandit realu v najuspesnejsej ere jeho najvacsieho konkurenta nie je lahke, casto sa vycita realu ze ma malo trofeji poslednej dobe teda od prichodu Ronalda ze oproti Messimu ich ziskal menej ale co mozme robit ked oni maju proste teraz take masaker obdobie...po tom vitazstve v LM som myslel ze sme to zlomili nadobro a teraz zacneme my ale tak bohuzial nic...dokazal to este zlomit aj Mourinho ale tiez ne nadlho...neviem no dokym tam bude Messi Iniesta atd nebude to lahke, hlavne ta utocna trojka je strasne nesebecka co je neuveritelne plus pre tim, my mame BBC ktore v plnej forme je vyborne ale nikdy si nebudu takto nezistne nahravat to nehrozi hlavne od Cristiana a Garetha bohuzial, musime veirt v Zizua a nejak tu LM ukopat lebo v ligu neverim uz velmi dlho..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hra roky pokope, kostra teamu je rovnaka semtam doplnena, ich herny styl je prakticky rovnaky. Zato Real kazdu sezonu nejake nova megastar za 100 mil. eur, novy trener, nova taktika, kym sa to hraci naucia Barca uz ma davno naskok. pre Pereza je marketing c.1 na ukor sportu.

Reagovat
misinho7

tak ono sa ta kostra az tak desne nemeni sice su tam niekedy vacsie zasahy ale teraz to je relativne stabilne...Marcelo,Ramos,Pepe Modric,Ronaldo ,Benzema...a okolo nich su teraz dalsi hraci...ono treba ten kader len doplnit a nekupovat Pogbu a inych hracov za stovku...

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej len zase citat zvasty ako ma prist Hazard a si zober co spravil Perez s Di Mariom, idu volby takze zase nejaka nova megastar na niekoho ukor.

Reagovat
misinho7

tak Hazard by za vela nesiel ale dokym tam bude Ronaldo aj Bale je nam nahovno....proste jedine lavy obranca a mozno backup na hrot..inac staci...a maximalne by som este popremyslal o nahrade za Pepeho, bud by som zobral spat z hostovacky Valleja alebo skusil Marquinosa

Reagovat
smazaný uživatel

Abra by za moc menší částku než 100 Edena nepustil

Reagovat
misinho7

no po tych vykonoch co teraz predvadza ze maximalne tak na lavicke moze sediet by som sa necudoval ovela mensje sume a ak este bude aj eden robit problemy lebo vraj sam chce ist, minule sa vyjadril ze chce hrat pod Zidanom raz...ja to vidim na max 50 melonov

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hraje špatně, ale tam se to stejně bude hlavně odvíjet od toho jaké má "jméno". Abra neni blázen aby ho pouštěl pod cenou

Reagovat
misinho7

lenze ten chalan nema mesicny vypadok ale uz veeelmi dlhy a co som videl neiktore zapasy chelsea tak posobil chvilami ako z hornej dolnej...bud mu neskutocne kleslo sebavedomie alebo neviem no...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres měl výpadek sezónu a půl a stejně šel za 50mil. libe..při dnešních cenách Hazard nebude levnější..

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ked bude na trhu pridaju sa urcite aj United a PSG a budu urcite ochotní vykešovat 100 mega united urcite

Reagovat
misinho7

Hazard nepojde k takym srackam...z modrej sracy k cervenej(nic proti United ale su desny posledne roky a nevyzera to niajk ruzovo zatial) nieje sialeny

Reagovat
smazaný uživatel

prachy krivia charakter

Reagovat
misinho7

Hazard neposobi ako hrac ktory ide po prachoch ale hrac ktory chce byt najlepsi a myslim ze real mu neponukne drobne

Reagovat
smazaný uživatel

uz len to ze siel z Lille do Chelsea bola chyba a tam isiel ocividne po prachoch

Reagovat
misinho7

? no podla mna tam nesiel po prachoch, Chelsea je velkoklub cize podla mna siel normalne do lepsieho, neviem kto mal vedy onho zaujem ale prestup do Chelsea mi pride ako logicky..ale samozrejme ak sa chce posunut este o uroven vyssie tak Real,Barca alebo Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bola 100 rokov od zalozenia klubu priemerny anglicky klub ano napr Man City... to ze do nich par zbohatlikov napumpovalo miliardy z nich nerobi velkoklub

Mal ist do United pod SAFom alebo do Realu

Reagovat
misinho7

tak neviem o tom zeby sme ho chceli my a neviem kde by hral vtedy mozno ked ho chcel united tak to bola lepsia volba ale vybral si chelsea no, ono je pravda ze to bol priemerny klub ale teraz sa daju povazovat za anglicku spicku to nemozeme popriet tak isto ako aj City

Reagovat
teenz

A kdo z fotbalistů to nehraje kvuli pěnezům ? Kdo vlastně takhle neuvažuje v práci ? Jdu tam, kde dostanu víc.

Reagovat
misinho7

Alvaro ziadna cina radsej bude u nas polroka na tribune sediet pekne gesto ale tak je to nahovno ked je nam na nic a mohol si na stare kolena este zarobit velmi dobre

Reagovat
teenz

Tak třeba pro něj znamená domov víc, nechce do žádný číny a peněz má i tak dost.

Reagovat
misinho7

to je pravda ale myslim ze na ten rok-dva to mohol dat

Reagovat
ADM

Tak samozrejme ked niekde dostaneš 2000 eur a niekde 1500 ale bude ta to baviť o mnoho viac, pojdeš radšej tam. Ale ak je to napr 2000eur/1000eur, je to jasné

Reagovat
valloire

Messi

Reagovat
ADM

Peniaze charakter odkrývajú..

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

da sa to inerpretovat aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já to právě čekám spíš od PSG, že přijde s takovou nabídkou a vůbec také nemůžeme tušit na koho si ukáže Pepek páč tomu City koupí asi vše..

Reagovat
smazaný uživatel

PSG chce niekoho na lavu zalohu. Neymar nulova sanca, Ronaldo o trosku vacsia ale stala mala, Hazard najvacsia

Reagovat
misinho7

aj tak si myslim ze daju 190 za Neymara a Perez ich dorovna

Reagovat
smazaný uživatel

ale stát se může cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

hazard by za vela nesiel? to som zvedavy aku cifru si pod tym predstavujes

Reagovat
misinho7

no zacina sa sepkat ze rokuje o sume 35 melonov co je nejak strasne malo na takehoto hraca teda ked porovnam ze Marital isiel za sialenu sumu

Reagovat
ADM

za 85 možno pojde Suarez mal ban a neznižilo to jeho cenu, neviem či Hazardovu zníži zlá sezona...je strašne mlady, myslim ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to neviem kto šepka o sume 35 mega, mozno fero a jožo v krcme v ličartovciach pri dnesnych sumach aj napriek slabej sezone urcite pod 80-90 mega nepojde, to je hadam jasne

Reagovat
misinho7

podla mna to Perez zbuchne za menej proste viac jak 50-60 to nebude verim tomu abo pride Pogba za 100+ a bude...

Reagovat
smazaný uživatel

35 mega? Neznám měnu, ve které by se ta částka mohla blížit realitě.

On je jasný galactico a půjde za 80+.

Reagovat
smazaný uživatel

ten musi ostat tam. on hra poziciu ako CR. ked uz nahrada tak miesto Balea na pravu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

inac Barca prave porazila slaby team, ved podla fandov Barcy ked my nadelíme 6:0 tak vsetci su slabi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
PP

příště jdi spát kolem 22h.. budeš vyspaný, nebudeš se ztrapňovat, atd..

Reagovat
misinho7

inac Isco by do tej Barci pasoval ako nikto iny este ze my mame aspon ejdneho hraca ktory predvadza nejake tie kusky u nas...este aj Luka a jeho prieniky inac nikto tam nie je kto by to tam nejak viac zabaval ale Isco...och jedno stastie ze sme ho ziskali skor...aj ked niekedy si hovorim ci to neikedy neolutoval ked pozera ze futbal Barci je presne jak prenho a hned by mala aj Barca nahradu za Iniestu

Reagovat
Generalní Gladiator

já bych od vás nejradši modriče...

Reagovat
misinho7

tak Luka je neskutocny ale uz ma 30, a vy vo vasom time mate viac takychto ...ale co sa tyka hry tak Luka a Isco by boli jak stvoreni pre vasu hru...a hlavne Isco ktory poslednej dobe neskutocne maka aj dozadu a pravidelne ma najviac odbehanych km,

Reagovat
Generalní Gladiator

jasně,ale isco odst zpomaluje hru, modrič by okamžitě šupal kolmice na mns

Reagovat
smazaný uživatel

este stale je mlady takze to sa nauci ale uz teraz najlepsi spanielsky hrac

Reagovat
misinho7

ehm najlepsi este nie ja by som povedal ze v trojke najlepsich uz je ale stale tam je Iniesta ci Busquets

Reagovat
ADM

+ De Gea

Reagovat
misinho7

+Ramos samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

To že sme vtedy nešli po Iscovi (ak je taký Culé ako sa prezentovalo) je najväčšia chyba spolu s nedotiahnutím stopéra za posledné roky. Bohužial sme mali v zálohe pretlak. Bus, Xavi, Cesc, Iniesta a každý musel hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je neskutocny a este ma kvality aj dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

to hovorím od dňa ako prestúpil do Madridu. Strašne ma to zamrzelo. škoda toho ...

Reagovat
alcantara

Neymar: "Messi's penalty-assist? It was for me... (laughs) We had practised it. But Luis was also around."

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl hattrick no

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Schválne som si to pozrel a ten somár nabiehal dobrezenie spoza 16ky ked sa Messi rozbiehal.. to sa nemoze cudovať že mu to Luis vyfukol

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se k tomu hattricku prokousal

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec ten Suárez, mňa jebne ... ale ako on tam musel ísť. Neymar by to asi nedobehol.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja ti neviem, mne sa Neymar nezda. Aby vam do 2-3 sezon nezdrhol niekam do UTD. Viem ze to hovoril s usmevom, ale on mi pride ako taky curacik co si bude chciet dokazat ze je tahunom tymu on a nad neho nie je. Nieco ako Cris

Reagovat
-Carles-

Reagovat
raduinho

Reagovat
roman1978

běž si nad tím už vyhonit a neotravuj artoriasi

Reagovat
Free_player

A Luis už kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší nákup všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
ADM

bol Jordi Alba samozrejme kvoli výkon/cena

Reagovat
smazaný uživatel

Zloději to vám nestačil Ney a Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Free_player

sakra jo ....a ted začne pořádná kanonáda i v LM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Falta de Koeman, passada de Laudrup, regat de Romario i penal de Cruyff. Messi.

A jeste pro neco pro Jirku.

Dani Alves: "I was annoyed when I went off because I'd had a shit game...I live football intensely."

Reagovat
ADM

Za Daniho. Už som si myslel, že nemá žiadnu sebareflexiu

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani je v posledních zápasech opravdu tragický,ale je dobře,že si to uvědomuje, byl bych rád,kdyby se ještě dostal do své nejlepší formy. Je to nejlepší pravý bek co pamatuji a v Barce toho odvedl strašně moc,bez něj by ta nejlepší Barca nebyla tak dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je borec, jestli se to jenom nesnaží zahladit

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišel docela dobrý - náběhy tam měl a v defenzivě si nepamatuju, že by přes něj šel někdo do nějaké šance.

Nicméně - sám se ohodnotil, takže tady je zbytečný něco řešit.

Reagovat
ADM

To že cez neho nikto neprešiel bude asi tým, že nikdy nebol tam kde mal byť Prechádzali len okolo neho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký záznam celého zápasu? Fullmatchesandshows nejde

Reagovat
ADM

Predstav si Messiho najlepší výkon za posledných x zápasov a lahko si predstavíš aj druhý polčas

Reagovat
ADM

Inak kolko golov ma tuto sezonu Messi z priamych kopov? to musi byť slušne cislo

Reagovat
Kokesh

5, masakr

Reagovat
ADM

hm, čo som si tak premietol v hlave, čakal som 6-7, ale aj tak slušne. Navyše myslim že minimálne ešte 2x trafil brvno.

Reagovat
Kokesh

Mit Cris trochu sebereflexe, Kroos ma sezonu co sezonu podobne cislo. Jednu chvili mel kolem 50 zahravanych primaku bez golu? To uz bylo sileny...

Reagovat
ADM

U vás Kroos, Bale z dialky, James z blízka, teoreticky Ramos, CR.

U nás Messi, Neymar, Suarez, Raketa

... slušný pretlak exekútorov

Reagovat
Manik...

Myslím, že Kroos by to z blízka uměl

Ramos ne. Není cíl trefit diváky, ale bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je v Liverpoolu kopal dokonale

Reagovat
Manik...

Nechápu, že už mu to někdo nezakáže. Ty přímáky kope hrozně

Reagovat
patas92

K tomu má ještě tak 4 tyče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to přidej.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jen 5? Počítal jsi ty dva v superpoháru Seville?

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla 2x, Deportivo, Espanyol a Celta

taky jsem si myslel, že má 6, ale má fakt 5

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že on dal ještě nějaké tyčky a břevna, takže pocit, že mu to letos jde, je tímhle dost podpořený

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jeho nejlepší sezóna, co se přímák týká. Hodně se v nich zlepšil. Neříkám, že dříve byl špatně, ale často mu chyběl kousek a letělo to pár cm nad nebo vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší sezona určitě. Zlepšil se v tom neskutečně - kope to sice jen do jednoho místa, ale kope to tak přesně a dostatečně tvrdě, že tam gólmani nedosáhnou. Hodně mu v tomhle pomáhá Neymar, kterej stojí u balonu taky, takže gólman musí respektovat, že může jít střela i na druhou stranu.

Nejspíš to Messi začal hodně trénovat. Nejspíš si řekl, že už není moc slabších míst v jeho hře, tak se dal na přímáky. Až to dostane pevně do nohy, tak příští rok začne nacvičovat penalty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na penalty, nechal bych je Suárezovi, zatím ten boj o pichichi vypadá reálně.. uvidíme jestli se Ronaldo nezblázní a neuteče mu. Já bych mu to přál, Suáreze jsem si dost oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo sem dával Suárezovy penalty na klubové scéně, a byla to opravdu strašná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem věřil ,že Getafe může bodovat,tak jsem si to dokonce i zapnula právě jsem viděl ,že je to 0:1 , tedy jak jsem správně usoudil, konec zápasu. Tak jsem to zase vypnul. Jsem moc zvědavý na Real-ATM, moc atletům nevěřím,i když bych to samozřejmě raději přál jim.

Reagovat
ADM

Nechystá sa tu niekto na Barcelona - Arsenal? Ak by mi teda vedel niekto poradiť ohladom všetkeho, bol by to moj prvy vylet, samozrejme najradšej by som bol čo najlacnejšie, žeby som sa zmestil do nejakých 350eur komplet, neviem či je to teda možné. Najlepšie by bolo pridať sa k niekomu kto už na Nou Camp bol a chystá sa aj teraz či už je nemožné pár týždnov pred zohnať lacné letenky, lístky, hotel?

Reagovat
Diego2

350 jako uplne komplet? to je malo ne?

Pristi patek letim na Sevillu a listek,metro,byt,letenka, vstup do muzea komplet 330€

Ted co tam projim , propiju,nejaky suvenir..pocitam komplet tak 550,600€

Tak na LM by si byl mene dnu takze by si usetril na ubytovani ale myslim ze listek bude drazsi (me stal 99€ tusim)

350 je podle me malo

Reagovat
ADM

350 som samozrejme myslel do prve co si vymenoval, nie čo uz miniem priamo na mieste :) mohli by sme sa spojiť nejako inak, napr cez mail, ze by si mi odporučil konkretne stranky kde zozeniem dobre ceny?

Reagovat
Diego2

Tak my sme kupovali vse ofiko ,takze listky pres fcbarcelona normal a ubytovani ma kamos uz vyhlednuty byt ve kterem parkrat byl. Jinak booking.com

Let mame z Bratislavy do Girony a potom busem do Barcelony

Reagovat
ADM

Vdaka...pravdepodobne su listky vypredane, lebo ma stale hadze na VIP listky pri Arsenale, napr pri Getafe to nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší góly byly opravdu pěkný. Nejmíň pohledný ten druhý Luise, ale tam byla zase pěkná ta Messiho finálovka. Jako fakt jsem se pobavil hodně slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis jede jak pila. Je z těch tří určitě nejmíň viditelný a nejmíň technicky vybavený ... dá se říct, že nejnudnější ... ale gólů dává jako máku.

Včera nulový, pak dá gól, pak další, pak další, pak udělá gól Neymarovi ... prostě jen tak mimochodem.

Reagovat
smazaný uživatel

inak messi odmietol 300. ligovy gol, pricom ronaldo by to narval do brany a daval svoje trapne otocky...aky to rozdiel, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

a já si říkám, jaká myšlenka tady ještě chyběla

Reagovat
smazaný uživatel

Ta myšlenka tu nechybívá, ale je zde často znovu vzpomínána,protože ji minimálně polovina lidí stále nechápe.

Reagovat
misinho7

ehm taky rozdiel ze znova sa tu musi tahat Ronaldo co by spravil on nastastie par Cule to tu vobec nerozoberalo a uzivalo si svoj tim ale ako vidim teba asi nezaujima barca ale to co by spravil Ronaldo..

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez jede neskutečně, jsem zvědavý kolik bude mít na konci sezóny

https://pbs.twimg.com/media/CbNuXwtVAAA6pTR.jpg (střelci Barcelony s 35+ góly za sezónu)

Barcu čeká ještě minimálně 18 zápasů (15 liga, 2 LM a finále poháru), takže teoreticky by mohl jít hodně přes 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony budou mít víc jak 35 všichni tři. Neymarovi budou muset trochu pomoct, ale dotáhnou ho tam taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen dodám, že kdyby nekopal Neymar penalty tím svým defektním způsobem, tak mohl být o 3 (???) kusy dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar kopal 8 a 4 nedal. Kdyby je vzal všechny Suárez tak věřím, že tak 6 z 8 dá.

Reagovat
smazaný uživatel

a všechny 4 neproměněné kopl tak defektně?

Reagovat
smazaný uživatel

To si nepamatuji, ale asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Génius

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

kterej z nich tří?

Reagovat
minoLFC

Luis, ale aj Messi no

Reagovat
smazaný uživatel

opět solidní kanál tato diskuze

Reagovat
ADM

No ale ked to vravíš ty ...

Reagovat
patas92

To je sranda, jak si tu vždycky nejvíc stěžujou ti, co sem v životě nenapsali nic hodnotného.

Reagovat
fefo

Pravda. Kto pamata diskusie na spanelskyfotbal.cz, musi nad tymto zaplakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pokud nediskutuje DaveLister nemá to žádnou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze sf zanikol

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že ven unikl Jamesův kontrakt a podle toho, co se tam píše tak bral 7,01 mega v první sezoně a 7,76 od druhý sezony až do konce. A teď jestli to dobře chápu, tak tyhle sumy jsou před daní, tzn. po zdanění bere pouze nějaký 3,5 mega. Což je šíleně nízká částka, mluvilo se o tom, že bere kolem 5-6 mega čistýho. Celkem příjemný překvapení jak dobře to Flo vyjednal.

Reagovat
ADM

Ušetriť miliony na Jamesovi a dať ich Di Mariovi by bola ale aj tak lepšia varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo víceméně kus za kus ne? Jeden odešel za 80 a druhý za 80 přišel.

Reagovat
ADM

som bol v tom že to bolo 60mega eur nie libier. Každopádne, ja chcem vidieť Di Mariu v PD

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce?

Reagovat
-Carles-

A on ide lákať Neymara na 35 mega ročne? Neviem si predstaviť, čo by to narobilo v kabíne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde nemožné,aby jej farizejové za těch třicet stříbrných přetáhli. Podle mě je to možné jen v případě,že by jeden z dvojice Bale , Gayl odešel. A to si myslím, že ani tak by to ten druhý neustál.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde úplně nesmyslné - dá za hráče 80 mega, aby mu pak dal plat 3,5 ročně? Nevím no ...

Reagovat
-Carles-

Závisí od toho, ako prebiehali jednania. James možno chcel do Realu za každú cenu, Monaco stanovilo cenu 80 mega a Floro dáva podmienku, že ten balík vyplatí ale plat bude nižší a James na to kývne. Inak sa Real zamerá niekam inam.

V každom prípade, čo som si všimol tak tieto uniknuté informácie v prípade že sú kladné, tak pre fanúšikov nespochybniteľná pravda a pokiaľ sú negatívne tak bullshit čo si niekto vymyslel na kolene

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč přece svojí přestupovou částkou tak nějak naznačuje (pokud nepřestoupí zadarmo po konci smlouvy) nějakou svoji hodnotu, a nejde mi do hlavy, že by na jedné straně ukazoval, že má stát ohromný balík, a na straně druhé by se spokojil s almužnou.

Ale to jsou jen domněnky.

Ten druhej odstavec je pravda, ale dá se aplikovat na každýho. Obecně víc věříš těm názorům, se kterýma souhlasíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre naivni...

Reagovat
kubys

To je hodně pěkný.

Reagovat
Kily

v Monaku měl 83 tisíc eur týdně a někde se píše o šesti milionech ročně, nevím, jestli před zdaněním nebo po, ale trochu se mi v tomhle případě nezdá, že by po velkém přestupu a z jeho strany skvělém MS šel do Realu a přitom se spokojil s cca stejnými nebo možná ještě menšími penězi, tím spíš, když jeho přestup vyjednal Mendes

Reagovat
smazaný uživatel

http://1drv.ms/1ObmOlB

Černý na bílým. Já si původně myslel, že těch 7 mega je čistý plat, ale "Todas las cantidades indicadas son brutas" hovoří celkem jasně. Jsem z toho taky překvapený, ale zas na druhou stranu tohle je jen kontrakt, nevíme za jakou částku přestupoval. Možná mu dali velký signing bonus a tím vykompenzovali ten poměrně nízký plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dál je taky možný, že mu slíbili, že se ten kontrakt po nějaký době přehodnotí a třeba mu přidají. Myslím, že takový zprávy už proběhly dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo neuzavírá smlouvu, kde je daný plat na 3 roky dopředu s tím, že se mu po roce bude přehodnocovat. Nevidím důvod, proč to zvýšení nezmínit rovnou v tom prvotním kontraktu. Nebo teda ... jeden důvod by byl - prostě obelhat lidi, kteří by se ptali na to, jaké náklady má klub na nákup toho hráče.

Reagovat
Sergi Samper

El agente slušný podpis takové elipsy

Reagovat
sokar

to vážne má ta zmluva len 2 strany som myslel že ked sa "jedná" o zmluve resp. o predlžení aj zopár mesiacov tak to bude mať aspon 5-6 strán

Reagovat
vocasisko

Ten podpis toho agenta

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prave je Mendes. Velka castka, prumerna mzda, uplakani hraci touzici po novym kontraktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není jen u Mendese. Třeba hráči zadarmo pak mají o to větší plat, dělá se to tak normálně. Navíc jak píšu Merle15.02.2016 12:50, on do Realu hodně chtěl a nemusí se nabídka od Realu už nikdy opakovat, tak je to pochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jop, presne tak dela to chytre vychcan - za kazdou novou smlouvu jsou totiz bonusy...

na druhou stranu souhlas s kilym, to by si james oproti monaku pohorsil minimalne o nejakejch 30-40%, to se mi proste fakt nezda. minimalne zustal relativne na svym, tedy nekde kolem tech 5-6 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on do Realu moc chtěl a tak obětoval i část platu, aby se přestup uskutečnil.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se snad ani nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz toho Di Mariu nechapem. Na jar 2014 az do vitazstva v LM bol snad najlepsi hrac sveta a spolu s Ronaldom a Marcelom to bola neskutocna trojka, davali si to s prstom v nose. James je dobry futbalista, ma svoje prednosti, ale s odstupom casu je jasne vidiet, ze na tu poziciu laveho stredneho zaloznika moc nie je stavany a nedosahuje tam Di Mariove vykony ani z polovice.

Reagovat
teenz

a znova

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak tady má dost lidí zkreslený představy, který dokola opakují. Nejlepší hráč sezony byl Modric. Ano Di Maria byl na jaře výborný, ale nejlepší a ještě na světě? Rozhodně ne. Navíc jeho podzim nestojí ani za řeč. Jeho blbost že prodloužil a za necelý rok brečel, že chce zase přidat. Možná jediná věc, kterou udělal Perez dobře a udělal bych to samý. Jde o princip, s tímhle přístupem může jít hráč někam...

Reagovat
smazaný uživatel

na jar 2014...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se bavím...

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebavis, ty tu splietas nieco o podzime...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria bol omyl, ten hrac ma dynamiku, skvele pressoval, posledna sezona bola vyborna. miesto zvysenia platu kupime radsej marketingového ale hraca jedneho sampionatu za velke prachy. James ma par prednosti ale na zaklad zatial nema, chyba mi od neho vacsia kvalita napr. v driblingu, rychlosti, dynamiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda Turan mi zatial pride taky nemastny neslany necukrovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico Madrid are set to open talks with Juan Mata over a summer move for the Manchester United midfielder.

S nim by sa Atletico posunulo zasa o kus dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

to bezpochyby. ale jestli by to on dal.. přecejen mi do toho týmu svou herní agresivitou a bojovností tolik nesedí. kdo mi tam naopak sedí je Cazorla.

Reagovat
masly008

santiho nechat na pokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu aj niekto pozera vobec zapasy inych timov ako je Real, Barca, mozno Atletico? podla mna tu vacsina ani nevie ake timy hraju o zachranu rayo eibar elche levante vsetko na jedno kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Elche hraje druhou ligu. Eibar je už prakticky zachráněný.Pán být znalec?

Reagovat
smazaný uživatel

elche

Reagovat
roman1978

jsi tu dva dny a už se sebe děláš idiota. hmm. jsme na tebe hrdí

elche

Reagovat
valloire

Asi chce ukázat, že je znalec a o víkendu nevytáhne paty z baráku a kouká na všechny ty šlágry španělský ligy jako Getafe - Levante....Možná je to Bola, ten to má taky rád.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

novej Pelé, měli bychom ho okamžitě podepsat

Reagovat
roberos

Vy kupte někoho jako CR a hrajte jen na něj. Tento patří do Barcy - tak vypadal malý Messi

Reagovat
smazaný uživatel

aj Isco patril do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Isco bohužel do Barcy nikdy nepatřil,to byla škoda,protože je moc šikovný a hodil by se. On jen stejně jako Modrič a Zidane do Barcy chtěl,ale myslím a doufám,že se jim to už nikdy nesplní.

Reagovat
valloire

proč by chodili nebo chtěli do menšího klubu

Reagovat
valloire

malýho Messiho bys na tom hřišti přehlíd

Reagovat
technecium

Boha jeho Valčo, že to máš ještě zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo; Aleix Vidal, Piqué, Mathieu, Adriano; Busquets, Rakitic, Arda Turan; Messi, Luis Suárez y Neymar Jr.

Paradna.

Reagovat
Generalní Gladiator

pro Barca1: tu obranu jsem psal minule, tři alternace-trefil jsem to slušně, sice až proti palmas,ale to není podstatné...tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak jste s Luchem oba odvážnější než já.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele