Primera División - souhrn 24. kola

20.02.2015, 22:44, aktualizováno 23.02.2015, 22:39
Komentáře a souhrny
Real Madrid naplnil roli favorita a vyhrál v Elche. Villarreal zdolal Eibar a drží se na pohárových místech. Athletic udolal Vallecano. Atlético si poradilo s Almeríí a dotáhlo se o tři body za Barcelonu, která překvapivě podlehla Málaze. Výhry slavily rovněž Getafe, Valencia, Celta Vigo, Real Sociedad a v pondělí také Levante...

Levante UD - Granada CF 2:1

23.02.2015 20:45

Góly: 88. Víctor Camarasa, 90+4. David Barral - 13. Youseff El Arabi (pen.)

Hodně zajímavé utkání nám nakonec nabídla pondělní dohrávka La Ligy. Granada dlouho vedla nad Levante, ale po vyloučení inkasovala dvakrát a tři body mají domácí.

Už ve třetí minutě se málem radovali hostující fanoušci, když do vápna Levante přilétl zajímavý a především přesný centr. K němu se nejrychleji dostal Youseff El Arabi, jenže neprostřelil výborného brankáře Mariňa. Domácí Levante nic nevymyslelo a jeho aktivita byla nulová. Radovali se naopak hosté. Faul ve vápně byl potrestán nařízenou penaltou. K ní se postavil Youseff El Arabi a poradil si náramně. Granada vedla po třinácti minutách o jednu branku.

Levante se pokoušelo reagovat, ale jeho kombinace postrádaly smysl a především přesnost. Jejich hra připomínala spíše hektickou honbu za srovnáním bez jakéhokoli konceptu a nápadu. Deset minut před koncem první půle se do velké šance dral Youseff El Arabi. Střelec první branky utkání ještě nahrával na lépe postaveného Colungu, ale ten nepropálil brankáře. Do další šance se dostával David Barral, ale nevystřelil ideálně. A v nastavené minutě se zajímavým pokusem prezentoval ještě Márquez, ale ani on nemířil přesně.

Ani druhá půle nenabízela nic záživného. Levante sice zahrávalo několik rohových kopů v krátkém intervalu, ale nic z nich nevytěžilo. Následně střílel García z pětadvaceti metrů, ale jeho zakončení taktéž postrádalo razanci. Chvíli poté dobíhal Jason nahrávku z hloubi pole, ale u míče byl dříve brankář Olazábal. Následný centr na přední tyčku byl odvrácen pozornou obranou Levante, které ještě stihlo založit protiútok. Vše zkazila nepřesná nahrávka.

Granada směřovala k vítězství, ale plány jí výrazně narušila minuta 72., kdy Colunga fauloval úplně zbytečně. Za zákrok v rozporu s pravidly byl také vyloučen a Levante dostalo šanci hrát více než 20 minut v početní výhodě. Na hřiště se poté dostal Víctor Casadesús, ale jeho první kontakt s míčem nebyl ideální. Patnáct minut před koncem mohl rozhodnout El Arabi, ale ztroskotal na brankáři. Zápas vypadal, že už se bude jen dohrávat, ale pokud někdo odešel dřív, musel litovat.

Deset minut před koncem se na hřišti strhla mela, kterou sudí vyřešili udělením červených karet pro domácího Ramise a hostujícího El Arabiho. Granada se najednou ocitla v devíti mužích a to se výsledek brání špatně. Přesvědčil ji o tom Victor Camarasa, který byl ve správnou chvíli na správném místě. Brankář Olazábal se nedohodl se svou obranou a vyběhl pro míč, ten ale těsně před ním odhlavičkovali jeho spoluhráči právě k Camarasovi. Ten jej poslal do opuštěné brány a bylo zaděláno na drama.

Když se Granada začala soustředit na bránění remízového výsledku, David Barral ji donutil vypít pohár hořkosti až do dna. Barral si zaběhl za obranu, zpracoval si nahrávku a propálil brankáře Olazábala podruhé!

Více informací k zápasu

Elche CF - Real Madrid 0:2

22.02.2015 21:00

Góly: 56. Karim Benzema, 69. Cristiano Ronaldo

Real Madrid úspěšně využil zaváhání Barcelony a díky výhře 2:0 na půdě Elche znovu drží v čele Primera División slušný čtyřbodový náskok. Obě branky padly až po změně stran, první vstřelil Karim Benzema, jehož záhy doplnil Cristiano Ronaldo.

Kdo by to byl řekl, že jen pár týdnů po drtivé prohře Realu 4:0 v městském derby s Atléticem Madrid bude z pohledu postavení v ligové tabulce zase vše při starém... Přesto tomu tak nyní je, neboť Barcelona překvapivě ztratila všechny body domácí prohrou s Malagou. Real naopak po úspěšné štaci v Lize mistrů na hřišti Schalke, kde vyhrál 2:0, stejný výsledek zopakoval rutinním výkonem i v domácí soutěži během pozdního nedělního večera.

Již od začátku si hosté jasně vzali herní iniciativu na svá bedra a Cristiano Ronaldo brzy rozezvučel brankovou konstrukci a poté přihlížel, jak jeho další dalekonosnou ránu vyráží konečky prstů brankář Tytoń. V jednadvacáté minutě pak mohl portugalský kanonýr spílat jen sám sobě, neboť excelentní přízemní centr Garetha Balea z pravé strany jej našel přesně na zadní tyči před odkrytou bránou, jenže Ronaldo ve finální fázi nečekaně selhal.

Šest minut před koncem první půle pak Karim Benzema přece jen dostal míč do sítě, a to způsobem nanejvýš úchvatným. Po dalším Baleově centru se totiž francouzský forvard zavěsil do vzduchu a trefil míč akrobatickými nůžkami přesně k tyči. K velkému zklamání jak Benzemy samotného, tak všech fanoušků krásných branek ovšem rozhodčí tento zásah neuznali kvůli domnělému postavení mimo hru, které nedokázaly pořádně rozsoudit ani opakované záběry.

Po změně stran poprvé pořádněji zahrozilo i Elche, avšak Iker Casilla byl při ráně Ňígueze připraven zasáhnout. Jedenáct minut po začátku druhé půle tak zaslouženě slavili průlom bezbrankového skóre hosté z Madridu. Ronaldo se po levé straně procpal až do pokutového území, odkud vybídl k zakončení Benzemu, jemuž sice první řádný pokus zakončit znemožnil vracející se Lombán, ale odražený míč dokázal francouzský reprezentant přesvědčivě uklidit do sítě.

Na druhém zásahu Realu z devětašedesáté minuty již nic šťastného nebylo. Po vydařeném centru Isca se totiž pověsil do vzduchu Cristiano Ronaldo a již svým pátým gólem hlavou v této sezoně se stal nejlépe hlavičkujícím hráčem v Primera División, co se nastříleného počtu branek týče. V tu chvíli již bylo o dělbě bodů v podstatě rozhodnuto, Real si závěr zápasu s přehledem pohlídal a může se mu na čele ligy dýchat opět o něco volněji.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - SD Eibar 1:0

22.02.2015 19:00

Góly: 71. Luciano Vietto

Stejně jako v Bilbau i ve Villarrealu rozhodla o výhře domácích jediná branka. Postaral se o ni v 71. minutě Luciano Vietto. Díky mladému Argentinci si Žlutá ponorka stále drží pevné místo v nejlepší šestici, fotbalisté Eibaru musí skousnout pátou porážku v řadě.

S velkými šancemi Villarrealu se roztrhl pytel po deseti minutách hry. Nejprve se naprosto sám před gólmanem Iruretou ocitl v 11. minutě Campbell, v jasné příležitosti ale trestuhodně netrefil bránu. O tři minuty později bleskovým sklapnutím nohou zneškodnil gólman Eibaru průnik Morena. A do třetice nevyšla domácím velká možnost v 16. minutě. Dloubáček Campbella sice přesně našel před brankou hostů Morena, ten ale nedokázal ze vzduchu sklepnout míč a balón proletěl zcela mimo. Baskové tedy přežili infarktový vstup do zápasu a po zbytek první půle už se bránili o poznání účinněji. Žlutá ponorka však nadále držela míč a diktovala tempo. Ve 24. minutě vyslal na bránu soupeře nepřesnou dělovku domácí Gómez. Zbytek prvního dějství už vyplnily především nepřesnosti a boj mezi šestnáctkami.

Po změně stran pokračovala dominance šestého celku tabulky. Ve 49. minutě se do slibné šance po chybě v rozehrávce Eibaru hnal Giovani, čáru přes rozpočet mu však skvělým skluzem udělal stoper Ekiza. Úporná obrana Basků slavila úspěch až do 71. minuty. To Dos Santos vymyslel geniální přihrávku patou na Vietta a do té doby spolehlivý Irureta si neporadil s překvapivou střelou šajtlí jedenadvacetiletého Argentince - 1:0!

Zasloužené vedení domácích mohl o pár chvil později zdvojnásobit Gómez, avšak Irureta vytáhl parádní zákrok a tygřím skokem vyrazil míč letící do šibenice. Villarreal si už do konce zápasu náskok pohlídal, Eibar byl dopředu podobně jako v posledních zápasech bezzubý. Tři body upevnily Žluté ponorce postavení na pohárové šesté příčce, Eibar zůstává jedenáctý.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 1:0

22.02.2015 17:00

Góly: 86. Aritz Aduriz

Athletic udolal Rayo díky převaze v druhé půli korunované brankou Aritze Adurize v 86. minutě. Ziskem plného počtu bodů Baskové přeskočili v tabulce právě Vallecanos a okupují dvanáctou pozici. Madridští jsou o dvě příčky níže.

Domácí začali zápas pěkně zostra, už ve 4. minutě pálil ve vápně nebezpečně hlavou Aduriz a o pár chvil později vyslal nebezpečný projektil těsně kolem branky López. Na druhé straně byl aktivní především Kakuta. Třiadvacetiletý Francouz byl blízko skórování po přímém kopu v 10. minutě, míč musel až v leže krotit domácí gólman Iraizoz. V polovině první půle měl na hlavě úvodní branku zápasu domácí Laporte, jeho pokus hlavou ale zneškodnil brankář Toňo. V závěru prvního dějství dokonce Rico dostal míč do sítě hostů, slibnou akci ale zastavil zdvižený praporek pomezního.

Do druhé půle šly Blesky bez zraněného brankáře Toňa, jehož nahradil druhý gólman Álvarez. I tak byli hosté na začátku druhé půle lepším mužstvem. Krátce po hvizdu pálil dobře ze střední vzdálenosti Fatau a ve 49. minutě rozjel slibný protiútok Baptistao, jenže pokazil finální přihrávku a míče se zmocnil kapitán Bilbaa Iraola.

Domácí postupně začali dominovat na míči a uzamkli Rayo na jeho polovině. Blízko branky se ocitl Rico, jenže minul těsně pravou tyč. Nepřesně skončily i další šance domácích, jako třeba Laporteho rána nad nebo promarněná tutovka Williamse v 80. minutě. Utkání tak spělo k bezbrankové remíze. Tu však odmítl necelých pět minut před koncem Aritz Aduriz.

Rozhodující akce zápasu začala na hranici vápna hostů po laciné ztrátě míče, na levé straně se poté dobře uvolnil Balenziaga, jenž po neúspěšné střele posunul hlavou míč na nabíhajícího Adurize. A rodák ze San Sebastianu pohodlně uklidil míč do sítě - 1:0!

Hosté už se ve zbytku utkání na nic vážnějšího nevzmohli a utrpěli čtrnáctou porážku v sezóně. Bilbao si připisuje důležité tři body, které Baskům dávají dostatečný polštář na sestupové příčky i sebevědomí do bojů v Evropě i španělském poháru.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sevilla FC 4:3

22.02.2015 12:00

Góly: 16. Imanol Agirretxe, 48. Xabi Prieto (pen.), 81. Alejandro Arribas (vl.), 90. Xabi Prieto - 43. Timothée Kolodziejczak, 67. Carlos Bacca, 78. Kévin Gameiro (pen.)

Na nedělní šlágr čtyřiadvacátého kola jsme si nakonec nemuseli dlouho počkat, neboť hned krátce po poledni se stadion Anoeta v San Sebastiánu změnil v hotovou střelnici a diváci ani nedýchali až do samotného konce. V poslední minutě totiž výhru Realu Sociedad nad favorizovanou Sevillou v poměru 4:3 vystřelil kapitán Xabi Prieto.

Sociedad tak zvládl zvítězit poprvé za poslední čtyři zápasy a znovu potvrdil pověst týmu, jehož herní kvalita přímou úměrou vzrůstá s kalibrem svého soupeře. Přesvědčili se o tom v Baskicku již Real Madrid, Barcelona i obhájce titulu Atlético Madrid, a nyní stejně tak Sevilla.

Po brankách Agirretxeho a Kolodziejczaka bylo ještě v poločase skóre nerozhodné 1:1, ovšem po změně stran se již s góly roztrhl pytel. Nejprve vrátil domácím vedení Prieto, avšak sevillští dokázali skvěle zareagovat a brankami Baccy s Gameirem dokonce průběžný stav otočili ve svůj prospěch, který drželi ještě deset minut před koncem. Pak si ovšem Arribas nešťastně vsítil vlastence a radost na tváři domácího manažera Davida Moyese zapříčinil v nastaveném čase znovu kapitán Xabi Prieto. Ztráta Sevilly na čtvrtou Valencii tak narostla o další tři body celkem na bodů pět a sen o Lize mistrů se začíná pomalu ale jistě vzdalovat...

Hosté přitom vstoupili do utkání slibně bez jakékoli známky únavy ze čtvrtečního působení v Evropské lize. I tak se však ujali vedení Baskové, když po čtvrthodině hry Zaldúa z pravé straně našel centrem Agirretxeho, jenž z voleje uklidil míč placírkou do sítě. Ani pak Sociedad neustal se svou ofenzivní smrští a vytvořil si několik slibných šancí na zdvojnásobení svého vedení, jenže ani Sergio Canales v příležitosti největší nedokázal svou střelu umístit jinam než přímo do brankáře Sergia Rica. Sevilla tak dostala možnost trestat, jíž záhy využila prostřednictvím hlavičky Kolodziejczaka po Deulofeuově rohovém kopu.

Hned dvě minuty po změně stran šli domácí znovu do vedení. Hostující Trémoulinas totiž při rohovém kopu Sociedadu složil na zem Canalese a nařízený pokutový kop s přehledem jemnou střelou doprostřed proměnil Xabi Prieto. Řada tak byla znovu na Seville, která se s nastalým tlakem vypořádala mistrovsky. První dva pokusy Banegy s Arribasem sice ještě neuspěly, přestože v obou případech chybělo jen málo, avšak nakonec hosty mrzet nemuselo ani nastřelení břevna Danielem Carriçem.

V osmašedesáté minutě totiž přece jen Banegou zahranou standardní situaci úspěšně hlavou napálil do sítě Carlos Bacca a bylo vyrovnáno. Zaskočený Sociedad si pak mohl oddychnout, když odražený míč po ráně Dioga Figueirase spadl k nohám Trémoulinase před zívající odkrytou bránu, avšak domácí bek Ansotegi zvládl na brankové čáře obětavou hlavičkou zasáhnout. Přesto Baskové obratu skóre zabránit nedokázali. Iňigo Martínez totiž ve vlastní šestnáctce zablokoval ránu soupeře loktem a pokutový kop proměnil střídající Kevin Gameiro.

Ani v tu chvíli se však tento dramatický zápas nevyčerpal, ba naopak. Prietův kroucený centr způsobil devět minut před koncem ve vápně hostí takový zmatek, až si míč nešťastně srazil do vlastní branky Alejandro Arribas. O okamžitou odezvu se pokoušel Denis Suárez, ovšem minul. Ze strany Sociedadu zdánlivě poslední šanci zápasu nedokázal proměnit Pablo Hervias kvůli výtečnému zákroku brankáře Rica. Přesto z jeho rány zpoza šestnáctky vznikl alespoň rohový kop a díky přesnému centru Parda na přední tyč, kde hlavou přesně zakončil Prieto, se Real Sociedad mohl radovat ze strhujícího vítězství 4:3.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Celta Vigo 0:2

21.02.2015 22:00

Góly: 46. Charles, 82. Joaquín Larrivey

Sobotní večer byl na Pyrenejském poloostrově ve znamení galicijského derby mezi Deportivem La Coruňa a Celtou Vigo, z nějž vzešli vítězně druzí jmenovaní po prvenství 2:0. Oba góly padly až v druhém poločase, když se nejprve krátce po změně stran trefil Charles a na samotném konci utkání pojistil zisk tří bodů Joaquín Larrivey.

Celta tak ovládla obě tato vyhrocená měření sil, neboť i v domácím zápase s Deportivem, hraném v září loňského roku, brala všechny body za výhru 2:1. Tentokrát hostům usnadnilo dovedení zápasu do vítězného konce i vyloučení stopera Deporu Alberta Lopa z třiasedmdesáté minuty. Díky druhému vítězství v řadě se svěřenci Eduarda Berizza posunuli na osmou příčku před barcelonský Espanyol se ziskem jednatřiceti bodů. Deportivo naopak zůstává přikováno nebezpečně blízko sestupovým vodám na patnáctém místě.

Ještě před zápasem si pustil pusu na špacír obránce Pablo Insúa, jehož prohlášení, že to Depor je největším klubem v Galicii, si očividně hráči Celty vzali pořádně k srdci. Domácí brankář Fabricio se tak musel pořádně ohánět od začátku utkání, aby vyrazil prudkou ránu Augusta Fernándeze nad břevno. Na opačné straně během zábavné úvodní desetiminutovky zase zahrozil křídelník Lucas, avšak mířil nepřesně.

Fabricio se pak musel vypořádat s ranou Nolita a jeho protějšek Sergio v brance Celty zase potřeboval vytáhnout svůj první zákrok večera po další ráně aktivního Lucase. Ještě do poločasu pokoušel střelecké štěstí Celso Borges z přímého kopu, ale svou dalekonosnou pumelici nakonec nedokázal stlačit pod horní tyč Sergiovy branky. První půle tak skončila bez branek.

Smírný stav však po změně stran vydržel sotva pár vteřin. Uběhlo jich přesně šestatřicet, když se totiž vyvedeným zakončením prosadil hostující Charles. Vše z pohledu Deportiva začalo ztrátou míče hluboko na polovině Celty, čehož hosté využili k bleskurychlému protiútoku po pravé straně hřiště, odkud Fabian Orellana poslal do šance Charlese. Brazilský útočník zachoval chladnou hlavu a jemným obloučkem přes bezmocného Fabricia okamžitě utišil rozbouřené tribuny stadionu Riazor, jen s výjimkou sektoru hostí.

Domácí trenér Víctor Fernández zareagoval nasazením Isaaca Cuency s Helderem Costou a záhy dvacet minut před koncem málem srovnal Oriol Riera, jenže místo gólové radosti mohl nakonec jen schovat obličej do rukou, když jeho rána z bezprostřední blízkosti orazítkovala pouze brankovou konstrukci. Tři minuty nato utrpěly šance Deporu na závěrečný tlak tvrdou ránu, neboť Lopo za faul na Charlese uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit trávník.

V samotném závěru tak místo vyrovnání přišla gólová pojistka na straně hostí, když se prosadil střídající Larrivey, jenž využil zaváhání soupeřovy obrany a doklepl míč do prázdné brány. Kdyby se pro letošní sezonu určoval největší tým v Galicii podle výsledků v derby, Celta Vigo by vyšla jako jasný vítěz.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - UD Almería 3:0

21.02.2015 20:00

Góly: 13. Mario Mandžukić, 20. Antoine Griezmann, 29. Antoine Griezmann

Atlético Madrid s velkým přehledem přehrálo Almeríi 3:0 a upevnilo si třetí příčku. O svém vítězství rozhodli Rojiblancos už v první půli, kdy se trefil z penalty Mario Mandžukič a dvě branky pak ještě přidal Antoine Griezmann. Almería po třinácté porážce v sezóně setrvává v boji o udržení.

Domácím velmi pomohla brzká branka. Ve 12. minutě byla za údajný faul Dos Santose na Godína nařízena penalta, ke které se postavil Mario Mandžkič. Chorvatský reprezentant se s ničím nepáral a zkušeně poslal míč do protipohybu brankáře Juliána - 1:0! Podruhé se míč ocitl v síti hostů o sedm minut později. Mandžukič vyslal na zteč Griezmanna, jenž svůj samostatný únik zakončil na výbornou - 2:0!

Atlético mělo utkání zcela pod kontrolou a ve 29. minutě po hlavičce Mandžukiče mohl už na 3:0 zvýšit z otočky znova Antoine Griezmann! Atlético si po zbytek poločasu hlídalo vysoký náskok a svého soupeře prakticky do ničeho nepustilo.

Almería po změně stran přidala, ale aktivita hostů vyústila jen v povedenou střelou Corony v 60. minutě. Míč však proletěl jen těsně kolem Moyovy svatyně. Ještě před tím se do hry dostal navrátilec do dresu Atlética Fernando Torres, jenž na hrotu domácích okamžitě hýřil aktivitou, nicméně ani dnes se gólově neprosadil. Almería byla dopředu bezzubá a Atlético v klidu dokráčelo za vítězstvím. Jedinou komplikací pro Simeoneho tak bylo jen zbytečné vyloučení levého beka Siqueiry v nastavení druhé půle.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Valencia CF 1:2

21.02.2015 18:00

Góly: 74. Nabil Ghilas (pen.) - 38. André Gomes, 81. Pablo Piatti

Drama až do posledních minut bylo k vidění v sobotním klání Córdoby s hosty z Valencie. Netopýři sice vyhráli, ale stálo je to hodně úsilí. Córdoba podala velmi dobrý výkon, ale na body to nakonec nestačilo. Zatímco první poločas nepřinesl mnoho atraktivní podívané, druhý už byl mnohem lepší.

Pod dohledem arbitra Undiana Mallenca se do základní formace seřadili například Pablo Piatti, Rodrigo nebo Rodrigo de Paul. Na Alvara Negreda už nezbylo místo. Od prvních minut se do zápasu dostal také obránce José Luis Gayá, který díky skvělým výkonům zaujal několik nejlepších týmů v Evropě. Za Córdobu se od prvních minut dostali na hřiště Héldon, Bebe nebo Ghilas. Deset minut před koncem první půle se hosté dostali do vedení po brance Andrého Gomese. Domácí ale ve druhém poločasu srovnali gólem Nabila Ghilase. Deset minut před koncem zápasu se ale favoriti nadechl k útoku a výsledkem byl vedoucí gól Pabla Piattiho.

Domácí tým byl od začátku mírně aktivnější a například pokus Bebeho nebyl vůbec špatný. Po šesti minutách se pokoušel zakončovat záložník Andre Gomes, ale míč trefil jen kolenem. O pouhé dvě minuty později se do šance dostal Bebe, který se zdánlivě lehce zbavil protihráče a vypálil. Jeho tvrdá rána pravačkou byla velmi zajímavá, ale brankář Alves byl včas na místě a míč vyrazil.

Parejo centroval ke vzdálenější tyči, kde skákavý míč nadělal potíže domácím, ale míč včas odpálil Crespo. Po patnácti minutách se dlouhý pas dostal na Rodriga, který hlavičkoval. Nebyl ale přesný ani důrazný. Dalších patnáct minut tempo utkání polevilo a Valencia se snažila ukolébat svého soupeře. Střela Rodriga de Paula mířila sice zajímavě do brány, ale brankář Mikel Saizar si celou situaci včas pohlídal.

Ke konci poločasu se ale Valencia konečně ujala vedení. A byla to akce hodně pohledná. De Paul vyprodukoval perfektní pas k protější straně vápna. Tam si naběhl Andre Gomes a krásnou ranou odraženou o zem pokořil brankáře Saizara poprvé - Valencia vedla o jednu branku.

Deset minut po změně stran se do zajímavé šance dostal záložník Daniel Parejo. Ten se rozhodl nahrávat ještě pod sebe, ale na jeho vybídku nikdo nereagoval. Córdoba se snažila vstřelit vyrovnávací branku, ale jen těžko přecházela přes pozornou a dobře pracující zálohu soupeře. Dvacet minut před koncem se Fausto Rossi snažil najít některého ze svých spoluhráčů ve vápně a míč se nesl na hlavu Nabila Ghilase, ale jeho zakončení nebylo z nejpřesnějších. Patnáct minut před koncem zápasu Pablo Piatti při snaze o bránění podťal Heldona a ten se ochotně skácel k zemi. Sudí Undiano Mallenco nařídil pokutový kop a ten proměnil Ghilas.

Deset minut před koncem utkání se dostal střelec domácího týmu do dalšího zakončení, když mu míč sklepl Andone. Ghilas se ale tentokrát neprosadil. A brzy toho litoval. Pablo Piatti sice jednu penaltu zařídil, ale také se dokázal vykoupit. Právě on totiž rozhodl o třech bodech pro Netopýry. Balon mu připravil střídající Alvaro Negredo a i když Piatti netrefil míč ideálně, nakonec proskákal až do brány i přes snahu vyběhnuvšího brankáře Mikela Saizara. Valencia nakonec tři body udržela a nyní je na čtvrtém místě. Córdoba je stále poslední, i když předvedla poměrně solidní výkon.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Málaga CF 0:1

21.02.2015 16:00

Góly: 7. Juanmi

Příprava Barcelony na úterní osmifinále Ligy mistrů nemohla dopadnout hůře. Katalánský velkoklub totiž překvapivě podlehl na domácí půdě Malaze 0:1, o jedinou branku utkání se postaral útočník andaluského celku Juanmi.

První a nakonec i poslední gól padnul již v sedmé minutě, kdy Dani Alves trestuhodně umožnil jednadvacetiletému Juanmimu zakončit, a Barcelona se od té chvíle pořádně nevzpamatovala až do samotného konce. Hosté naopak převedli výtečný zodpovědný výkon, který se neomezil pouze na bezhlavé bránění v hlubokém bloku, nýbrž i na nebezpečné protiútoky v dostatečném počtu hráčů, které barcelonské nutily hlídat si stále i zadní vrátka.

Barcelonští tak propásli jedinečnou možnost se alespoň dočasně posunout na první místo ligové tabulky a místo toho dali Realu Madrid příležitost znovu se odtáhnout na rozdíl čtyř bodů. Do toho navíc přichází boj o čtvrtfinále Ligy mistrů, v němž Barcelona zavítá na půdu Manchesteru City.

Rozdíl v tabulce mezi oběma celky činil před úvodním hvizdem propastných jednadvacet bodů, a to přesto, že Malaga na sedmém místě prožívá až nečekaně vydařenou sezonu. Barcelona navíc držela šňůru jedenácti vítězství v řadě napříč všemi soutěžemi a navzdory úternímu měření sil v rámci pohárové Evropy ani nijak nešetřila své nejlepší hráče. Do sestavy tak nakoukli všichni přední hráči včetně hvězdného útočného tria Messi-Neymar-Suárez, snad jen s výjimkou Javiera Mascherana, jenž zůstal na lavičce náhradníků.

Přesto domácí vstoupili do zápasu velmi vlažně a publikum na Camp Nou bylo definitivně umlčeno v sedmé minutě, kdy se Alves snažil poslat brankáři Bravovi "malou domů", jenže svému pasu nedal dostatečnou razanci. Míče se tak zmocnil Juanmi, barcelonského brankáře obešel a poklidně zavěsil do odkryté sítě - 1:0. O okamžitou odpověď se pokoušel Rafinha s táhlou střelou do horního růžku, ovšem gólmana Carlose Kameniho zastoupil na brankové čáře stoper Weligton.

Barcelona i nadále jako obvykle diktovala tempo hry s míčem na kopačkách, ovšem její plynulost a tvorba šancí s tím tentokráte ruku v ruce nešly. Většina střeleckých pokusů mířila mimo tři tyče, jak tomu bylo v případě Piquého, Alby i Messiho, a když už se Iniesta dokázal trefit do branky, stál proti němu připravený Kameni. Malaga navíc nadále testovala nejistou obranu domácích a Samú Castillejo hezkou patičkou připravil další šanci Juanmimu. Tentokrát však Claudio Bravo stihnul zasáhnout, byť poněkud neortodoxně.

Ani po změně stran se svěřencům Luise Enriqueho nedařilo navázat na své nesporné úspěchy z posledních týdnů. Nepomohla ani nasazení Rakitiće s Pedrem, byť právě druhý jmenovaný měl nakonec asi největší šanci na vyrovnání. Sedm minut před koncem však španělský reprezentant napálil míč pouze do boční sítě. Když pak v samotném nastavení trefili Luis Suárez i následně Gérard Piqué pouze náruč Kameniho, mohla Malaga slavit nečekané a velmi sladké vítězství z horké katalánské půdy.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Espanyol Barcelona 2:1

20.02.2015 20:45

Góly: 33. Pablo Sarabia, 57. Álvaro Vázquez - 89. Anaitz Arbilla

Getafe si dokázalo poradit s Espanyolem Barcelona a potvrdilo dobrou domácí formu. Deset tisícovek diváků na Coliseum Alfonso Perez se v páteční předehrávce radovalo z branek Pabla Sarabii a Alvara Vazqueze za domácí. Espanyol korigoval minutu před konce díky Arbillovi, ale na body jeho trefa nestačila.

Postupná kombinace domácích v prvních minutách nepřinášela kýžený požadavek. Až poté, co se do akce zapojil Pedro León a rychlou narážečkou akci zrychlil, se do útoku dral Pablo Sarabia. Nakonec ale zahrál rukou a celý útok tím ukončil. Pablo Sarabia je výborný technik a jeho rychlost také není k zahození, takže když byl tento hráč u míče, pro obranu hosté to zpravidla znamenalo problémy. Jako v situaci po centru do vápna, když Sarabia vystřelil ve vápně přes dva obránce, ale brankář Francisco Casilla jeho ránu vykryl.

Dlouhé pasy vpřed slavily úspěch a hostům způsobovaly nemalé problémy. Po dalším pasu za obranu se s míčem u nohy řítil do šance Pedro León, který sice není zrovna nejrychlejším mužem planety, ale přesto se dostal před svého strážce. Ačkoli Leónovi nabíhal spoluhráč, rozhodl se zkušený záložník pro individuální zakončení své akce a vypálil. Jeho rána z úhlu ale zamířila mimo tři tyče.

Přesně po půlhodině hry se Espanyol ubránil jen s velkým štěstím, protože míč už málem překročil brankovou čáru, ale pozorná obrana nakonec vykopla míč. Getafe to ale příliš vadit nemuselo, protože jen o pár minut později se centr ze strany dostal od Alexise před bránu, tam se objevil Pablo Sarabia a ve výskoku dopravil míč nohou do brány - 1:0 pro madridský celek.

Pět minut po změně stran se situace téměř navlas stejně opakovala, když další centr do vápna zakončoval Pedro León, ale brankář Casilla vytáhl prvotřídní zákrok a na brankové čáře míč vykopl. Dnešní večer ale nepatřil Casillovi. Hlavní hvězdou byl především útočný záložník Pablo Sarabia, který dostal míč na straně. Nic si nedělal z toho, že před ním couvají dva protihráči, ale efektní kličkou se protáhl skrz ně a došel až do vápna. Tam nacentroval pod sebe a připravený Alvaro Vazquez navýšil vedení!

Inkasovat mohl i na druhé straně celkem nevyužívaný brankář Jonathan López. Po hodině hry k němu do vápna pelášil s míčem u nohy Lucas Vázquez. Míč měl dost daleko před sebou, takže zvolil skluz. Tím zajel do obětavého brankáře Lópeze, kterého to sice bolelo, ale nedostal gól. Duel mezi stejnými hráči se opakoval také o pár minut později, když Vázquez zkoušel tvrdou ránu. Brankář López se ale nenechal překonat a vyboxoval míč mimo. Přesto domácí neudrželi čisté konto. Minutu před koncem totiž z velké dálky napřáhl Anaitz Arbilla a prostřelil všechno před sebou. Ani jeho krásný gól ale na body nestačil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid24200474:2260
2.FC Barcelona24182467:1456
3.Atlético Madrid24172550:2253
4.Valencia CF24155443:2150
5.Sevilla FC24143742:3045
6.Villarreal CF24135638:2244
7.Málaga CF24115826:2738
8.Celta Vigo2487925:2431
9.Espanyol Barcelona24851131:3629
10.Real Sociedad2469928:3427
11.SD Eibar24761125:3327
12.Athletic Bilbao24761121:3127
13.Getafe CF24751220:3226
14.Rayo Vallecano24821424:4126
15.Deportivo La Coruña24661220:3824
16.UD Almería24651322:3923
17.Elche CF24651321:4423
18.Levante UD24571219:4422
19.Granada CF243101115:3719
20.Córdoba CF24391218:3818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (415)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
Pipo123

Getafe zabijak tiketov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výhra espanyolu nebyla nijak pravděpodobna, já měl polocasovou remízu ale bohužel kuci z Barcelony byli proti

Reagovat
Phillipinho

Snad si nesazel na Espanyol, bez Garcii. Jejich hra je na nem zivotne dulezita.

Reagovat
Phillipinho

*zavisla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy už to trápne nezaujímavé Getafe konečne vypadne? Takýmto spôsobom asi tak skoro nie....

Reagovat
Phillipinho

Letos urcite nespadnou. Maji kadr na klidny stred tabulky.

Reagovat
Phillipinho

Ted koukam, ze na Coliseum prislo dost lidi. Tolik jich chodi jenom na Real ci Barcu . Asi jim konecne doslo, ze ty listky musi zlevnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko bolo? A o koľko zlacneli? Tiež nechápem ako tam môžu majitelia toto stvárať....príde Barca, Real a stovky niekedy aj tisícky voľných miest....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček dolů za to, jak proti nám zvládla Malaga v těch dvou zápasech zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, pěkně.. Zejtra se toho musí náležitě využít.

Reagovat
Ángel di María 22

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Malaga, zaslúžená výhra, Barca nič neukázala, žiadna väčšia šanca, bez odhodlania, dokonca je pre mňa prekvapením a záhadou, že dohrali Neymar aj Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Tak nějak to co se stalo na Anoetě bylo k vidění i dnes. Na úvod blbý gól z vlastní hodně hrubé chyby a pak šlo o to co nejdřív srovnat. Když proti soupeřovi, který umí bránit nedáme vyrovnávací gól brzo, je to většinou průser stejně jako dneska. Malaga to odbránila fakt na jedničku a kdyby v protiútocích o něco líp řešili tu finální fázi, tak to mohlo být ještě větším rozdílem.

Nechci aby měl někdo dojem, že to svádím i na rozhodčího, ale... dva offsidy v dobrých příležitostech určitě nebyly, spousta autů posouzená ve prospěch malagy, faul na Neymara asi taky byl. A závěrečné nastavení byl takový malý výsměch, když po minutě a půl zalehnutém balónu i ty směšné 4 minuty neprodloužil...

Ale ve výsledku nejspíš zasloužené vítězství Malagy. Ne že bychom dneska hráli nějak extra špatně, ale nebyl tam prostě prostor

Reagovat
Eve95

Reagovat
smazaný uživatel

lolcelona pěkně

Reagovat
-Kopy-

Málaga hrála výborně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jany kozak

Mmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši děkujem !! Malága ukázala svojí extratřídu a Barceloně nedala šanci. Držení míče nic neznamená..

Reagovat
Billy McClane

Hodne necakana strata Barcy, o to viac potesi

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že kdybych byl rozhodčí, tak to co předváděl Piqué a Alba bych asi nezkousnul a oba by šli velmi rychle ven teda.Jinak Malaga mě velmi překvapila ve druhém poločase kdy jsem čekal velký tlak Barcelony, tak to ubránili skvěle a do ničeho je nepustili až teda na konci Pique sebral šanci Neymarovi a dokázali i technicky skvěle udržet míč ve předu.Jinak ač ho nemám velmi rád, ta Messi v tom druhém poločase jako jediný něco vymýšlel a byl nebezbečný.

Hezky Malaga musím říct

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga snáď do bodky splnila čo si pred zápasom predsavzala.

Reagovat
smazaný uživatel

člověk příjde z restaurace a co to nevidí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

48 - El Barcelona ha intentado 48 centros, más que en cualquier otro partido de Liga desde la 05/06. Frustración.

Reagovat
monty25

S takovou Barca ten titul zase nevyhraje. Na 2. poločas jsem se už ani moc nedíval, ale byla to křeč. Jak Barca dostane první gól a soupeř dobře brání, tak je to v pr... Snad se něco podobného nebude opakovat v úterý proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow nejlepší tým současnosti prohrál, tak tipuji, že důvodem bude smůla, nebo rozhodčí. Na Messiho nikdo nemá peace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, teď se snad ty namistrovaný kecy o skvělý formě Barcy zase uklidní

Reagovat
valloire

Zaplať Ronaldo. Už toho bylo až moc. Mimochodem by mě zajímalo, co ten hráč, který když nestřílí branky, tak je připravuje. Když je ani nepřipravuje, tak tvoří hru... když ani netvoří hru, tak stejně na sebe naváže dva tři hráče každým svým dotykem s míčem a tím vytvoří prostor pro spoluhráče. Co se pokazilo? Žádnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

aj Messi je len človek, nevide 1 zapas zo 100 a už taketo reči , ronaldovi ked nevyjde zapas nevymyslí nič, messimu ak zapas nevyjde je stále nebezpečný

Reagovat
valloire

no

Reagovat
Eve95

Ač je to řečeno dost "blbě" je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ráno boli napadnutí, zviazaní a okradnutí Antonellini rodičia v Rosariu..myslím, že to dnes malo na Lea vplyv, nezdal sa mi svoj..aj napriek tomu ale patril k najnebezpečnejším hráčom Barcy

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

legenda v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou lze zohledňovat osobní život a jeho vliv na výkon? Co ta náhlá změne, u CR to bylo úplně nemyslitelný a k smíchu

Reagovat
valloire

To je ale Leo. Ten je citlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, a každá matka by ho chtěla za syna, nebo jak to ten senila Blatter říkal

Reagovat
Mrvinho

I Blatter by chtěl být jeho matka podle těch jeho debilních keců asi.

Reagovat
valloire

Reagovat
MadMrJacky

Byla tam tchýně, to mělo mít jen pozitivní vliv na hru

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
aither

Reagovat
-Carles-

Výborná generálka na City

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Suárez, Messi...líp něž kdokoliv z nich bych tam dnes zahrál i já, hlavně Neymar se překonával v tom, kolikrát odevzdá míč nejbližšímu soupeři...peklo woe, pápá titule pomezní byl sice svině, odpískal čtyři ofsajdy, které nebyly, ale to neomlouvá ten hnus na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

to tady jste fakt všichni na drogách? Jak může vaše psychika kolísat od naprostého nebe po nekonečného pekla?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, jak může jeden nepovedený zápas tolika lidem úplně rozhodit balanc.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, jako dokážou kolísat výkony Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš těch ale 10 výher za sebou?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kily

to jste nabírali členy v Pardubicích na hokeji, ne?

Reagovat
-Carles-

O titul je ešte všetko otvorené

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jsem přesně čekal

Reagovat
madridcan

Krasny darcek Malaga...dik

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hral Messi, tak ako Ronaldo každý zápas, ibaze ronaldovi tie goly aspon pripravia spoluhráčí ..BIG TRUE

Reagovat
smazaný uživatel

BIG TRUE

Reagovat
technecium

BIG TRUE

Reagovat
smazaný uživatel

A teda ty generálky na LM nemohly bejt odlišnější.. City 5:0 v 60. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

I když jím samozřejmě nevěřím.. bylo by hezký, kdyby Barcelonu potrápili, ale Pelle se zas určo posere.

Reagovat
Billy McClane

Dufam, ze Barca postupi aspon do semifinale. Inak by sa mohli sustredit len na jednu sutaz (copu uz neratam) co by nam ten utok na titul stazilo.

Reagovat
Switchback

bude to boj

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta by toho měl už nechat a převzít Xaviho pozici "mentora na střídačce"...já to říkal už loni, že je špatný, ale v této sezoně hraje bídu i když se daří a co teprve když se nedaří. On si pořád dvakrát za zápas vymotá tři hráče někde padesát metrů od brány, stadion mu zatleská a tím pro něho přínos ofenzivě skončí...nevystřelí, nedá finálku...

Reagovat
smazaný uživatel

heh, minus mega dolezite goly, mne prisiel iniesta taky vzdy..najprecenovanejsi hrac akeho si pamatam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

na zdraví

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Masi

Reagovat
alcantara

to je neuveritelne proste

Reagovat
smazaný uživatel

Totální blbost, je to naopak jeden z těch nejlepších hráčů 21. století...

Reagovat
smazaný uživatel

Názory z PL sekce..

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Ironie?

Reagovat
Free_player

Reagovat
Eve95

Bohužel není ve formě, ale rozhodně bych neřekl že je nějak přecenovaný je to skvělý hráč, který prostě má špatný období.

Osobně bych rád viděl Mascherano Busquets spolu v záloze a knim Inista/rRakitic/Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě, že cigáni mají takovou formu

Reagovat
-Kopy-

Třetí výhra v řadě, z toho druhá venku Sice jako předchozí dva mače, tak i tenhle nebyl výkon nic moc ale tři body jsou tři body...

Reagovat
Pipo123

Vy robíte vždy poriadne nervy, keď si na vás podám

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt štěstí a Alvese, tak jsme za Villarealem a možná i za Malagou.

Reagovat
Murtago

Reagovat
aimar21

to co za penaltu im odpiskal? :-D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hra niekto z vas Football Manager na Windows 8.1?

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga děkujeme vám...

Reagovat
Free_player

hmm, ale City tu generálku neměli zas tak špatnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bublina splaskla a snad bude na chvíli od toho vynášení Barcelony do nebes klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

jaká bublina zas ?

Reagovat
smazaný uživatel

my se teďka smějem, ale jestli toho zítra nevyužijem, tak je nám ta ztráta barcy k ničemu. a v týhle současný formě nám může zatápět i Elche doma

Reagovat
Ed_Hazard

Tak tak, treba zostat nohami na zemi. Hra co predvadzame je strasna, takze zajtra to musi byt od hracov perfektny a sustredeny vykon.

Reagovat
bartlu

Něco na odlehčení

https://vine.co/v/OQhh17a5zPB

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

German suplex

Reagovat
vocasisko

počkat, ono se fakt prohrálo?

Reagovat
LAM

http://forcabarca.sk/clanok/16113/prepadli-dom-messiho-svokrovcov

Potom se dnešní slabší výkon Messiho dá pochopit.Ježiš už by konečně mohli tyhle různý problémy skončit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tady lepsi obraz http://youtu.be/u2VvQzUIyGA.

Reagovat
Ed_Hazard

Tie finalky dava neskutocne, pripomina mi nimi isca

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Isca, kterymu vyjde 1 z 20.

Reagovat
smazaný uživatel

na 16-ročného slušné videnie a dribling

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doufam, ze jeste zrychli, jak bude dospivat, a bude mit vetsi tah na branu. Zatim je bliz spis k Davidu Silvovi nez Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne musí makať, talent má ohromný, ale musí to využiť ... nepáči sa mi, že sa s tým až príliš hrá, ale je ešte strašne mladý

Reagovat
smazaný uživatel

Prilis hra? To mi teda vubec neprijde.

Reagovat
smazaný uživatel

súdim len z tých highlightov, čo si tu hodil ... a zdá sa mi, že niekedy to až príliš dlho drží na nohe, keď by mohol loptu niekam posunúť, mal tam aj pár ľahkých strát

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale tak to k tomu patrí. Skoro všetci hráči s úžasnou technikou si to podržia trošku dlhšie. Hlavne nech to nerobí často a úplná pohodička. Som zvedavý keď Castilla postúpi ako si poradí so Segundou, to už je relatívne kvalitná súťaž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Isco se s míčem taky mazlí dost dlouho, ale ty Martinovy prunikove přihravky do 16tky byli vážně dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave u Isca to je (bylo) mnohem horsi. Odegaard kdyz vidi ulic, tak to tam posle.. Isco by to tahal. Podle me hraje na svy schopnosti s balonem hodne jednoduse, pod "hodne hra" si predstavuju neco jinyho.

Reagovat
Magic player

Tak tak.

Kdyby undund videl Mastoura... on ne ze predrzuje balon, ten si dela ze souperu regulerni prdel a je to strasne na pest, Martin je v tomhle uplne jina liga a kdyz to potrebuje, tak si pomuze prihravkou, zrovna tak kdyz nekoho muze poslat do sance, tak ho proste posle, u nej neni ego na prvnim miste.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze aj Messi to taha .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevidis ten rozdil mezi nim a Iscem nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved on sa herným prejavom Messimu nepodobá skoro vôbec. Na jeho vek má skvelé videnie a vidno, že rozumie hre. Proste je veľmi dobre technicky vybavený a príde mi, že na svoj vek veľmi herne vyspelý možno viac ako Messi v jeho veku. U Messiho však vzedy zdobila extrémna výbušnosť a pohyblivosť + jeho nízke ťažisko a samozrejme hrával vždy o trochu vyššie zatiaľ čo Odegaard mi príde skôr zatiahnutejší typ. Ako píšeš skôr sa podobá Silvovi alebo Matovi ako Messimu. A silne pochybujem že zrýchly. Proste ten svoj prejav je ťažké nejak zmeniť. Ale je to veliký talent, snáď sa mu podarí naplno presadiť. Ale kópiu Messiho v ňom rozhodne nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz je rychly dost, staci vidiet pri tom gole kde bol a za kolko sekund sa dostal do zakoncenia, no porovnavat ho kde bude je este skoro. Na taky vek ma ale nieco v com prevysuje niekolko terajsich skvelých hracov v tom veku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že je pomalý ale keď si uvedomíš aký mal herný prejav Leo v jeho veku tak on bol ako živá voda a vždy bol rýchly v postupe k bráne. Taká tá rýchlosť v priamočiarosti arozhodovaní. V tom vidím zásadný rozdiel medzi nimi. Každopádne prevyšuje nielen niektorých ale skoro všetkých hráčov v jeho veku a presne ako si napísal veľa terajších top futbalistov nebolo tak vyspelých v 16 ako je on. Budem sledovať jeho vývoj som zvedavý ci sa stane Superhráčom. Aj keď si myslím, že Real nebola ideálna voľba pre neho môže to dokázať

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nemel zrychlit, kdyz je mu teprv cerstvych 16? Vzdyt je to furt decko Tak prvne pises, ze nepodoba skoro vubec a pak, ze je rozdil akorat vybusnost a nizky teziste. Messiho mimo Barcelonsky acko neznam, ale jakmile se do nej dostal, tak hral za prve stejnej post jako tedkom Martin, a za druhy taky vypadal jak chcipacek bez vybusnosti.. aspon tak mi na zacatcich v acku pripadal (ale to se proste neni co divit, kdyz byl jako harant mezi dospelyma). Ta podobnost tam je, prace s micem, kontrola, pobyb, videni, cit pro prihravku.. jako sestnactiletej kluk mezi dvacetiletyma nebo dokonce i profi fotbalistama, to proste nemuzes rict, ze tam neni podobnost. Otazka je jen ta vybusnot, tah na branu (spoliham na to, ze za dva roky na tom bude lip, i z vlastni zkusenosti) a golovost, a to clovek zkratka nepozna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb, rýchlosť a priamočiarostť sú podľa mňa zásadné odlišnosti. Mne sa ich herný prejav nepodobá. Videnie majú obaja skvelé ale aj technika sa u nich zakladá na využívaní odlišných prvkov. Stačí to len pozorne sledovať a uvidíš dosť veľké rozdiely. Podobnosť značí ich futbalová kavalita vo veľmi nízkom veku čo je výnimočné ale nerobí to z nich podobných hráčov. A k pozícii Messiho, veď on predsa hral vždy to čo hrá teraz PK a až za Guardiolu šiel na hrot. Odegaard nehral v Stromsgodet čistokrvné útočné krídlo a podľa videí mi to prišlo, že to skôr tvoril viac zo zálohy. Pre porovnanie kukni 1. zápas Messiho za áčko http://youtu.be/--MfAZvAobc a musíš uznať že sa nejadná o žiadne klony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak primocarost a rychlost spolu hodne souvili. On primocarost ma, umi se rozbehnout a prodribblovat, jen ta rychlost neni takova, aby s micem na noze utekl vsem jak Messi, tak podle toho taky musi hrat. K te technice nevim.. pasy dava podobnym stylem jak Leo a vedeni mice maji taky hodne podobny, balon co nejbliz noze a co nejvic doteku v co nejkratsich casovych intervalech, u klamani telem je to podobny. Messi je rocnik 87 a to je z roku 2005, docela rozdil, videl jsem video z roku 2003 proti Portu..

Reagovat
smazaný uživatel

No prave to klamanie telom sa mi zda na vyssej urovni. Po pravde nepoznam hraca ktory dokaze dokazal klamat viac telom ako on. Tazisko v tom hra urcite svoju rolu a dalsia vec je Messiho atypicka stavba tela. Ma a vzdy mal silnjsie dolne koncatiny a utly trup a silne ruky co z neho robi hraca ktory v podstate s jeho skv

Reagovat
smazaný uživatel

nieje oddelitelny od lopty spolu s jeho skvelou technikou. Odegaard mi pride taky trochu vyssi ako Leo a zaroven maju trosku ine predispozicie. Ako si napisal vyuziva to co ma a vyuziva to vyborne ale Messi je proste iny typ. A sorry to video je starsie, nejak som si to pomylil. Ale vidiet na nom Messiho pohyblivost a akcny radius ktory mi popravde Odegaarda nepripomina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak porad se bavime o decku, co melo jeste dva mesice zpet 15 let. Za dva roky si muzem zase popovidat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved jasne je skoro vynasat sudy len som sa vyjadril k tomu ze si nemyslim ze je medzi tymi hracmi tak do oci bijuca podobnost. Kazdopadne v 15 boli obaja vynimocni. Som naozaj zvedavy ci sa Martin dokaze Leovi priblizit aj v dospelom futbale. Su to ine cesty ale pri troche stastia mozu viest k tomu istemu. Ako sa stal jeden futbalovym kralom, moze aj ten druhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Varelu odkoupíme, byl to myslím poslední nákup SAFa tak v něm něco je většího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Perfektny bek, rychly, vybusny a s perfektnou technikou.....snad zostane natrvalo inak ma UTD o 2-3 roky perfektneho obrancu

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

na ten vek si s nimi hra jedna radost, ten dribling, prihravka a videnie ma uz aj na urovni nadpriemerného hraca 1. ligy, tam ked sa zlepsi a este v ostatných aspektoch tak ma sancu byt svetovym hracom a samozrejme makat na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné vedení míče. pokrytí, práce.. on nohy to teda nedává vůbec , ale to asi v Castille zas tak důležité není..

třeba se prosadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard >>> Neymar, teď to už snad vidí každý

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard > Hazard + Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

snad! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Do budoucna určitě ale Hazard je prostě Hazard...

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Ale udajne nam Neymar proklouzl mezi prsty, četl jsem něco že v 15 letech s námi trenoval ale že jsme ho odmítli...

Reagovat
smazaný uživatel

A Pavel Nedved prý taky, že běl hrát po boku Zidana, ale že prezident Juventusu ohlásil tiskovku kde se mělo říct že za ně bude Pavel hrát, ale on ještě nebyl rozhodnut, a aby nedělal ze sebe nebo z toho prezidenta vola tak podepsal... Ale to je velká škoda protože Nedved je přesný typ jako Zidan v chování po skončení kariery... Někdo to udělá jako Backham, odejde hrát za prachy do MLS nebo do Asie, myslí jen na prachy a na svůj bývalý klub ne. V tom jsou Zizu a Nedved jiní.... Zizu trénuje Castillu a dělá asistenta v Ačku (pak to převezme) a Nedved zase dělá něco v Juventusu, nevím přesnou pozici tak nechci tu kecat... Snad nebude Ronaldo jako Backham, protože takové lidi nemam rad... Navíc Zidanovi se v Bčku daří

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc synové Zinedina hranou za Real, a syn Backhama? Kope za Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by za ně nekopal, když jim fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu no, to je výchovou... Ale ty máš v Hlavních Real i Arsenal, kde ho podle tebe více naučí? Podle mne v Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Q4TQGFlYPrs / žeby to až taký zlý výkon bol sa nedá povedat ...

Reagovat
santini

Celta opäť raz výkon ako za čias Mostovoia, Makeleleho, Gustava Lopéza, Baiana či Cannobia

Reagovat
Hokaido

asi to není fake, ale prostě to nechápu. Kurz na tipáči byl 15 a stoupnul až na 30. Kde teda vzal těch 40?

Reagovat
Billy McClane

Ked tak citam z PL sekcie reakcie na Di Mariove vykony, tak ktohovie ci ten prestup od nas uz poriadne nelutoval. Radsej mohol kyvnut na nizsi plat a byt top hracom v top time, kym teraz je len o trochu lepsim hracom v priemernom time. Naviac pri lose MU to buduci rok na ligu majstrov opät nevyzera.

Reagovat
smazaný uživatel

on tu nechtěl zůstat, nebylo to jen o platu

Reagovat
Billy McClane

Lebo chcel mat isty zaklad. Nemohol to sice vediet ale pri vsetkych tych zraneniach by si zahral viac nez dost.

Reagovat
Ed_Hazard

Neblazni, on by nehral zaklad po tej vydarenej sezone? Ci myslis ze James uz bol isty ked ADM odchadzal? Skor si myslim ue prichod Jamesa bola az reakcia na Angelov pristup a vydieranie

Reagovat
Billy McClane

Hra by ho asi hral, ale uz by ho nemal taky isty ako na konci minulej sezony, ked bol prakticky nepstradatelny. Myslim, ze ho najviac nasralo to ze namiesto toho aby ho za vykony odmenil Perez vyssim platom, tak mu este planoval priviest konkurenciu v podobe Jamesa.

Reagovat
misinho7

Skoda no...ked hral u nas patril k najlepsim na svete a v united upadol do priemeru...ale perez je v tomto genius predal ozila za vysoku cenu a v arsenale nejak vynimocny nie je...predal di mariu za velke peniaze a tiez to iste

Reagovat
teenz

Meleš hovna.

Reagovat
Leo Rekordman

Aha a im to uz nemoze nesediet? Ked uz upadli do priemeru? Pri Garethovi pises,ze mu nesedi liga a ze v anglicku by to bola zas svetova trieda,,napis, ze Levy je genius a Bale u vas upadol len do lepsieho priemeru

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

ja nikde netvrdim ze su z nich priemerni hraci ale proste u nas boli hviezdy a tam su len nadpriemerny hraci .... a perez to vyriesil dobre v tom zmysle ze oni dali za nich take palky a vlastne ani to niesu pre nich nejake extra posily

Reagovat
-Carles-

Najprv píšeš že upadol do priemeru a teraz už je zrazu nadpriemerný

Reagovat
Ed_Hazard

Tak mu treba, bol pazravy, pytal neuveritelny plat tak teraz ma co chcel. Dufam ze UTD tu LM nedaju..

Reagovat
misinho7

Inac neviem ci ste citali ale na marce bol velky rozhovor s minom riaolom ,agentom ibru a dalsich... Vravel ze varlo ibru chcel a ibra sa zas chcel pomstit barce a ist do realu, dokonca tam aj boli nejake rozhovory ale sef psg to nakoniec zatrhol...tiez vravel ze pred rokom sme mohli mat pogbu za 35 mil ale ze vraj sme to odmietli lebo ze ked prisiel taku palku platiti nebudeme pockame vraj ze jak sa to vyvynie..a teraz ze vraj pod 100 nepojde

Reagovat
misinho7

Ze ked prisiel zadarmo taku palku*

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbě sis to přeložil.

Reagovat
misinho7

Ktore myslis ? Tam mino hovoril ze prve mohol ist za 10 ale nechceli sme a rok dozadu za 30 ale tiez sme nechceli lebo ze vraj moze prist zadarmo ci nejak tak ..toto aom nepochopil..no a nakonec to skoncilo tak ze predlzil

Reagovat
smazaný uživatel

Q.But could he have joined Real at one point?

A. Ancelotti wanted him and I went to a meeting in Madrid, but José Ángel Sánchez called [PSG president Nasser] Al Khelaifi and cancelled it.

Píše se, že to zrušil Real a ne PSG. Navíc je třeba dost brát s rezervou co mele Raiola, Pogbovu cenu šponuje hlavně on.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba za 100 moze byt este nieco horsie ? Mozno Harry

Reagovat
misinho7

No on ten pogba bude urcite stat od 80 do 100...a perez to vyplati

Reagovat
smazaný uživatel

Neni misto.

Reagovat
misinho7

To je pravda. Sice illara aj khedira odidu ale aj tak no bude tam riadny pretlak

Reagovat
-Carles-

A to je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

A neni? Pogba by byl do zakladu a tam proste neni misto, posadis Modrice nebo Kroose a za rok jdou jinam.

Reagovat
-Carles-

Očami Florentina...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, prosim te.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric neni DiMa nebo Ozil, hraje skvele a nejsou s nim problemy.

Reagovat
misinho7

Tak ale zas pri tych cenach sa tej pogbovej necudujem...s iscom a neymarom najvacsie talenti so buducnosti, hraci s najvacsim potencionalom vyhrat GB po ronaldovej a messiho ere..pogba si ide v juve a seria A vlastnu ligu, v nasej stredovej trojke by to s nim bola parada luka starne cize bude treba nahradu ale tento rok je este asi skoro, mame tam pretlak, sice illara a lkhedira odidu ale aj tak..ale ked ho nekupime my vyfukne nam ho dakto iny

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem o akom Pogbovi hovoris ale on si naozaj nejde vlastnu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

*snad ho vyfukne někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PSG a poslu nam Marca

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý, ale taky zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ? Konecne hrac ktoremu by Ancelotti veril a nebal sa ho postavit 1 minuty . A konecne by zobral nezmyslenych 91 % hracieho casu Kroosovi . Ako 12sty hrac by si zahral dost .

Horsie je cenovka ktora by bola asi polovicu z Pogby .

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě vyšší, 65+-. Navíc přibývají zprávy, že se vrátí Case Já jsem k nějaké rotaci u Carla dost skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro sa nemoze vratit ale Nema europsky pas a pokial chces Varelu na RB tak sme plny

Reagovat
smazaný uživatel

Varela je mokrý sen, snad je tam ta výkupka, už teď by hrál v United základ

Reagovat
smazaný uživatel

5 mega ale potom to bude hodne zaujimave kto sa vybere do utoku .

Reagovat
Ed_Hazard

Case nie je absolútne ničím výnimočný v Porte, fans by naopak viac potešil jeho odchod. Či je to ale pravda neviem, tlmočím len diskusie fanúšikov Porta

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nějak nesleduju, viděl jsem ho v pár zápasech a celkem se mi pozdával, tak uvidíme

Reagovat
Leo Rekordman

ved hra pravidelne v zaklade,ci nema porto tam koho dat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako konkurenta tam má sedmnáctiletýho kluka, takže asi tak..

Reagovat
Leo Rekordman

A

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby odesel Bale a on sam prisel za slusnou cenu (coz fakt nevim, kolik mam odhadovat, ale 65+ je podle me prehnany), tak by to slo.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba urobit vymenut Bale = Verratti + Lucas by nebolo az tak zle .

Reagovat
teenz

Lucas.

Reagovat
Ed_Hazard

Isco - Kroos - Veratti

s takou zálohou by sme pod 90% držania lopty nešli ani v jednom zápase..

Reagovat
teenz

Jo, vedle nich by to musel Gareth definitivně zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidiet Garethov vyraz by bol na nezaplatenie

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

uplne vidím ten bezmocný výraz

Reagovat
CHONG

A nejlepší záložník na světě by seděl na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Navic zase trojclenna zaloha..

Reagovat
Ed_Hazard

Zmyslom nebola túžba po takej zálohe ani ničv podobné Len som sa pozastavil nad tým ako by to asi vyzeralo, Isco s Verattim by sa let točili ako boingy, klučkovali, štrikovali a nakoniec by si to narážali s Tonim

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti, Isco, Messi = Xavi, Iniesta, Messi

Reagovat
Ed_Hazard

Fuj, hádzanári..

Reagovat
Miguel19

Ožralej miliardář...

Reagovat
DelPiero137

Odkioal beriete tieto zavery ze Pogba si ide svoju ligu v Juve a SA? Pozerate vobec na zapasy ci len na highlight?

Reagovat
smazaný uživatel

To se vzdycky na FB objevi nejaka pradanicka nebo strela z dalky a...

Reagovat
smazaný uživatel

* paradicka

Reagovat
kubys

Chudák Carlo, cos to z něho udělal?

Reagovat
Phillipinho

Koukam, ze Riazor byl na derby temer vyprodany . Celta ma vyrazne kvalitnejsi kadr a to se projevilo. Gol po ose Augusto-Nolito-Orellana-Charles byl ukazkovy. Kdyby nebyl Riera drevenej, tak mohl Depor vyrovnat. Tu chybu Luisinha radsi ani nekomentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco chce predĺžiť aj o ďalší rok

proti Athleticu ideme do boja s dúhovými šnúrkami na podporu netradičných rodín

zas to vyzerá na Roberta na striedačke

dobre, že sa začína stavať na Jozabedovi, minule jedna chybička, inak dobrý výkon

juventil A

1 Rayo Vallecano Rayo Vallecano 59

2 Real Madrid Real Madrid 54

3 Getafe Getafe 50

4 Atlético Atlético 48

čo sa potom s tými chlapcami deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujete dneska Real s Elche? Doufám že to balet zvládne a v Barceloně zase bude mrznout -4 :)

Reagovat
Billy McClane

Aky je rozdiel medzi Pepeho skratom a vcerajsim Albom?

https://www.youtube.com/watch?v=CVHYGxOoAWA

plus Neymar

https://www.youtube.com/watch?v=ITEGcfnHbN0

Reagovat
smazaný uživatel

V tom že Alba to udělal poprvé a u Pepeho by jsi z toho udělal hodinový video?

Reagovat
Billy McClane

A to ho nejak ospravedlnuje? Pepe dostal za podobny zakrok 10 zapasov, kolko dostane Alba?

Reagovat
-Carles-

Podobný

Reagovat
Switchback

to nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Delas si prdel? Alba hraje evidentne balon, coz u toho bezmozka nebylo ani nahodou. Tak se prober, ty osle

Reagovat
Free_player

odkud se furt berou ?

Reagovat
CHONG

To je strašná sračka, kromě toho blikance nikdy nic podobného neudělal, letos 22 zápasů a 1 žlutá karta, ale kanálnící si pojedou to samé pořád dokola.

Reagovat
10FKK

Reagovat
teenz

Nechápu, jak si tohle může někdo nechat líbit. To co udělal Alba je úplnej strop.

Reagovat
Kily

Alba jakože může tvrdit, že tam ve směru jeho dvou kopnutí byl míč (sám musí vědět, jak moc chtěl hrát míč) a dejme tomu, že se nechoval vyloženě jako smyslů zbavený, jinak taky pěkná přihláška do soutěže o několikazápasový trest s show, do níž se ty nejlepší kousky často ani nemohou dostat

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Billy McClane

To ako by som Pepeho ospravedlnoval, ze Casquero sa snazil nasimulovat penaltu a pri druhom kopnuti ho vlastne ani poriadne netrafil

Proste je to rovnaka prasarna dokopania supera a mal by byt potrestany.

Reagovat
Switchback

Potrestaný by měl být ale rozhodně si ty incidenty nejsou podobný

Reagovat
Kily

však měl, ale určitě ne deseti zápasy jako Pepe, který tam po bojové vložce v dalších čtyřech minutách nastřádal další tři poměrně velké prohřešky, nevím tedy, jestli se i ty všechny dostaly do zápisu

Reagovat
Billy McClane

Ale hej bol tam potom aj uder do hlavy, tak sa to asi scitalo, tych 10 zapasov dostal pravom. Pri Albovi by mi stacili 3, aj ked som si isty ze sa to ani nedostalo do zapisu a nic z toho nebude.

Reagovat
Kily

jestli je to ta situace z konce zápasu, za kterou Alba dostal žlutou kartu, tak to v zápise bude, rozhodčí by udělení karty měl zdůvodnit, jde o to, jak to v tom zápise zdůvodní

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
alcantara

Dost velky, ajked Alba je slusna guma.

Reagovat
valloire

Ty vole, Neymar těsně před sudím a Alba kopance do ledvin. A rudá nikde.

Reagovat
-Carles-

Neymar do toho šiel ako blb, bolo to dosť nebezpečné.

Reagovat
Switchback

Alba měl jít ven, Neymar nejspíš taky ale od Pepeho incidentu je to pořád velkej rozdíl

Reagovat
MadMrJacky

Pokud tady opravdu nevidíš rozdíl, tak je to celkem smutný

https://www.youtube.com/watch?v=Ec0CT8yzjAo

Reagovat
valloire

No a jak je to dlouho? To tady budem vytahovat pořád i Messiho gól "boží" rukou?

Reagovat
Switchback

a co? však tu porovná ty dva incidenty

Reagovat
valloire

ok

Reagovat
-Carles-

Reagovat
MadMrJacky

Vždyť já vím, že tuhle sezonu šel Pepe nějak do sebe a bez těch blikanců je i mnohem lepší hráč. Ale tady se vyloženě ptal na porovnání toho Pepeho zkratu a Albova. Jinak bych to nevytáhl.

Reagovat
valloire

jo, trochu blbě jsem to pochopil

Reagovat
MadMrJacky

V pohodě

Reagovat
madridcan

Mna za vcerajsok prekvapilo, co sa stalo v Anglicku

https://www.youtube.com/watch?v=0r9YEbhbA9g

Jasna cervena, ale ziadny trest pred tym?

Reagovat
Switchback

No, to je strašná prasárna. Ale snad ten zmrd z Burnley dostane dodatečnej trest.

Reagovat
Billy McClane

Z fleku cervene obidvaja.

Reagovat
CHONG

Reakci Matiče se teda moc nedivím, ty komentáře o vylízaném Srbovi, které se včera objevili v PL sekci moc nechápu.

Reagovat
teenz

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Tak z jeho pohladu pochopitelne,ale keby sa kontroloval,pravdepodobne by Cukotka nestratila a este bude chybat citelne dalsie zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

osobně by se mi ale taky asi zatemnilo a vystartoval bych, to bylo na zlomení nohy

Reagovat
madridcan

Od takychto hracov-rozbijaci, DM- mozes len velmi tazko predpokladat, ze ostanu chladnymi. Mozno tak Xabiho si viem predstavit, ze by ostal v klude, respektive na zemi. No a to, ze aky dostanu trest a kolko budu chybat, nato podla mna v takej situacii pomysli len malokto z tych hracov. Viem si to tak predstavit mozno pred El Clasicom, kde ti hraci su uz mediami masirovani dva tyzdne predtym a mozno by im tuklo, ze by prisli o ten zapas. Ale na taky West Ham alebo Soton, ze bude Matic chybat...to ho podla mna nejak nesere.

Reagovat
Leo Rekordman

no ved jasne ,ze vtedy nato nemysli,ale teraz uz urcite aj on vie,ze urobil chybu a zrovna na west ham a soton by taky hrac chybal

Reagovat
Leo Rekordman

ale ako hovorim,je to pochopitene a ako pisal chong,tiez sa mu nedivim,ale kazdy hrac by sa tak nezachoval

Reagovat
teenz

Matič.

Reagovat
Ed_Hazard

Jasná červená, sice odkopoval loptu, ale každý kto hral futbal vie že sa to dá zbrzdiť resp, odkopnúť troška inak. Nehovorím keby napriahol a o Matičovi nevedel, on ho mal ale priamo pred sebou. Proste tú loptu odj*ebal a bolo mu jedno či sa mu Matičo do toho pripletie alebo nie

Reagovat
alcantara

On si to asi obhaji tym, ze odkopaval loptu, ajked by som vsetko vsadil na to, ze to urobil schvalne Cervena pre oboch. Kazdopadne ma bavi ten narek Chelsea fans, suverenne najuplakanejsi fanusikovia siroko daleko Mourinho do toho klubu sedi ako rit na serbel, snad nikto nepatri tak k sebe ako Jose k Chelsea.

Reagovat
Ed_Hazard

Alba sa dá zčasti obhájiť tým že tam bola lopta, plus ak rozhodca privrie trocha oči tak sa to dá ohodnotiť aj žltou no. Ale neymar jasná červená, išiel do súboja ako vypatlaný buzerant, napred oboma nohami....navyše mieril na stojnú nohu. Pri troške "šťastia" mohol byť hráč Malagy pekného pol roka bez futbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar dohral?!

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Alba podle mě ten balon viděl z vrchu, tak kopl, jestli chtěl hrát míč nebo hráče ví asi jen on sám

Reagovat
Miguel19

Neymar

To je fakt špína.

Reagovat
-Kopy-

Sevilla paráda Socky

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne uz som sa naozaj bal ze ta Sevilla bude mat stastie

Reagovat
Phillipinho

Slusny silenstvi na Anoete . Uz to vypadalo, ze z toho zase vyjde Sevilla vitezne.

Reagovat
smazaný uživatel

som rad ze som dnes mohol vidiet najlepsi zapas tohto tyzdna :) az na rozhodcu klobuk dole co predviedli socky i sevilla kiez by som takyto futbal videl castejsie minuly tyzden som mal tiez stastie lebo som pozeral podobne sialenstvo leverkusen proti wolfsburgu :)

Reagovat
Switchback

Reagovat
vacin

Na tom je nejsměšnější to, že mě to vůbec nepřekvapuje

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak snad to dnes večer bude dle hesla těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ángel di María 22

Uz se na nej zas netesim vecer.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

vysmivany moyes si vodi spanelsko v suchem triku

Reagovat
Phillipinho

Hele ani bych nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby zůstal v PL tak je o titulu rozhodnuto už teď

Reagovat
Kily

ze třinácti ligových zápasů už čtvrtá výhra

Reagovat
smazaný uživatel

zvedl zasadne uspesnost, proste borec

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
madridcan

Kde sa da v Bratislave dnes pozriet Real? Velmi sa tam nevyznam, ale niekde kolo Centralu alebo ako je ta vysoka budova T Comu. Alebo este lepsie niekde blizko toho maleho McCafe co je hned za tou budovou T Comu...

Reagovat
madridcan

uzasne som to popisal, urcite mi bude vediet kazdy pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

v centrali je sportbar aj so stávkovou

Reagovat
I am Mancunian

sa machrujes, ze si na zapade ?

Reagovat
Kenneth

že na západě.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
madridcan

Uz som velky blavak, za vychod sa nepriznam ako Kiwwi, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

kde si bol nakoniec?

a tak nejak to chodí

Reagovat
alcantara

blavak To maju velmi radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos!

Neymar je morální dno, stejně jako Alba. Pepe je stejný, ale náš, tak snad jim v Clásicu srovná ty křivé nohy.

Reagovat
Benfica
Reagovat
smazaný uživatel

hm, zatiaľ je to dobre oničom, už to ani divákov nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nič iného sa čakať ani nedalo... takáto obrana

Reagovat
smazaný uživatel

oficiálne som stratil vyše hodiny a pol kukaním na našu holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

NOVA se vyznamenala. Zkoukněte si reportáž o testování rychlosti na dálnici. To si nijak nezadá se zmrzlou vodou nebo chlebem s máslem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko vyjadři se nám k těm faulům včera proti Malaze?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, v článku o Enriquem, spokojnejší?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali si testík, ve kterým zjistili, o kolik pojedou déle, když jednou pojedou 80kou a jednou 130kou.

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou strašní klasici

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Billy McClane

Sergiooooooo Rodrigueeeeez

Reagovat
Billy McClane

El Clasico 77-71 a Copa del Rey putuje zasluzene do Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí okradl Banzemu o krásný gol nůžkama...

Reagovat
jiriczeQ

Benzema teď fantastický gól nůžkama a rozhodčí mávne neexistující ofsajd mám Karimečka vsazeného

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, navíc rozhodčí píská podivně, dáme ruku my - hned žlutá, dají oni - nic nevidí (ani pomezní a to byl hned u něj) naše fauly - přímáky, jejich fauly - nevidí....

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ... vždyť se ho skoro vůbec nedotkl...

Reagovat
jiriczeQ

dneska rozhodčí Realu škodí, teď jasná červená pro Elche měla být. Ale tak je to spíše výjimečné, takže bych z toho nedělal haló

Reagovat
smazaný uživatel

KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je skvělý, neuvěřitelně maká a jeho pasy jsou

Reagovat
loki5

Dnes nejlepší hráč druhé půlky jednoznačně.

Reagovat
Kenneth

Slušný výkon. Princův výkon to jen korunoval.

P.S.: Gratulace legendě k 500. ligovému zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ángel di María 22

San Iker.

Reagovat
Aldeano

Paráda!

4 body náskok. Forma pořád není kdovíjaká, ale dnes celkem slušný výkon. Bale hrál dnes více než slušně. Cristiano si dal konečně gól v lize. Takže relativní spokojenost.

Jinak Isco i po návratu zraněných prostě musí zůstat v základu!!!

Reagovat
Kenneth

4-4-2 bez opičáka. Cokoliv jiného by byla sprostost.

Reagovat
Fairplay

Počkej až teď s blížícím se návratem zranených odehraje víc zápasů jako dneska, pak se zase bude plivat proti jeho posazení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak porad s nim v sestave je tuhle sezonu nejvetsi vyhra venku na Villarrealu, to je proste bida. Fungujici system proti vsem souperum > Gareth v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem vidiet tu diskusiu keby sme dostali v LM Atletico a necha ho na lavicke

Reagovat
Fairplay

Já nechci radši vidět vůbec nic, pokud dostaneme v LM Atlético

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Cokoliv, jen ne Simeoneho.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak o tom Iscovi nie je snad pochyb my sa ani nemozme bavit ci zostane v zakladnej, sak podla vykonov by mal mat on najistejsie miesto v zostave z celej 11nastky

Reagovat
Aldeano

Podle výkonů ano, ale podle ceny Bale/James...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Carlo pravidelne rotoval Jamesa s Baleom a Iscom, takto by si viac oddychli

Reagovat
Kokesh

A Balea zacinam pozorovat hvezdny manyry. Kolikrat radsi souboj uplne vypusti, chvilema se plouzi po trave jako lemra a neni nikde znat, ze je to mozna nejrychleji vybaveny fotbalista, apod...nechapu kam se ztratila jeho motivace, ale urcite neni v pozici Crise a ani nikdy nebude. Ma svetu dokazovat svou velikost, ale ja ji momentalne nevidim. Ano, posledni tydny to neslo cele BBC, ale Karim je herne o titanic nekde jinde nez Gareth a Cris je kapitola sama o sobe.

Protoze jak uz se mnohokrat zminovalo, pokud nedela body, jeho hra je nam uplne k nicemu...

Reagovat
Billy McClane

A to zacinas pozorovat od ktoreho zapasu?

Reagovat
Kokesh

Dlouho tomu...jenze kdyz dela body a je na nem videt obcas snaha, snadno mu odpustit. Jen ja si naivne myslel, ze kopac z Walesu, ktery si plni svoje sny, se i casem bude umet rozdat pro tym...naivne...

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dolezite vitazstvo. Opat mame naskok 4 bodov a to ma Barca pred sebou tazkych superov. Uz len nezavahat, hrat svoju klasiku a hlavne neprehrat s Barcelonou.

Co sa tyka zapasu, tak toto bol skandal 1. stupna, ti dvaja debili v cervenom by si zasluzili stopku minimalne na 5 zapasov.

CR hral priemer, Bale pekne, Sico a Marcelo najlepsi na ihrisku. Pochvalit musim aj Lucasa Silvu, vybojoval zopar lopt, dopredu to vie a na 2. zapas velmi slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj nazor sa mi paci, aj napriek tomu, ze dal ronaldo gol ho neospevujes...takých fans realu vela nie je ..

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivne treba dodat, ze od vyhlasenia Zlatej Lopty nehra to najlepsie naco ma

Reagovat
Aldeano

Lucas Silva si zatím vždy své odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzská legenda a bývalý druhý nejlepší party man v Madridu nás znovu zachránil, Don Benzeone

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska super výkon, škoda tyčky, neuznanýho gólu a dalších šancí, mohlo bejt vyšší skóre, ale 4 body náskok je zpět

Rozhodčí vtipálek. Hlavní za neudělení rudý? A ta lundra na lajně by ten prapor měla zahodit do nejbližší řeky.

BTW, Marcelo trochu jak Banz. Takovej merenques tu vyhlašoval, jak nevěří, že se ještě Marcelo vrátí do starý formy, já mu pořád věřil, je to borec a hraje zas úžasně, on to má neskutečně v noze. Ta strana s Iscem je lahoda na pokoukání. Silva je dobrej nákup, oproti Illarovi zabere větší plochu hřiště, daleko líp rychlostně stíhá a navíc se nebojí nahrát dopředu - ano, plynou z toho někdy ztráty, ale na to, že ten kluk přije z Jižní Ameriky a je na začátku působení, nehraje vůbec zle, bude to dobrá varianta do zálohy jako náhrada za základní osu a hlavně se určitě zlepší.

Reagovat
misinho7

uplny suhlas zo vsetkym

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

proste mne sa len nepaci, ze ked hra Real Ronaldo da gol a vyhraju zlizne vsetku smotanu on, pricom na ihrisku zdaleka nebol najlepsi..na hracov ako Isco a Benzema sa zabuda a castokrat , dovolim si tvrdit , ze posledny štvrtrok vo väcsine zapasov hraju lepsie ako Ronaldo, no Ronaldo da gol a titulky iba aky uzasny ronaldo a podobne..ale na ostatnich sa zabudne..toto podla mna nie je objektivne ...hold moj nazor ..tak snad ho budete respektvoat

Reagovat
CHONG

Prosím, už dost.

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som len vlastný názor, ktorý sa podla mna zakladá na pravde, za to, že ty mas iný, sa tu nemusis vysmievat

Reagovat
CHONG

Vlastní názor ti neberu, ale zaprvé to píšeš furt dokola a zadruhé tu Cristiana dneska nijak extra nevelebí, hrál slušně a dal gól, tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlasim, od vyhlasenia zlatej Lopty to zatial nie je CR v najlepsej forme, on vie hrat ovela lepsie

Reagovat
Fairplay

Velké štěstí, že je alespoň Bale po tom zákeřném faulu v pohodě a nerozšířil početnou marodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to je štěstí no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on jen šetří síly na finále LM aby ho zase rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Ramos .

Reagovat
CHONG

Jsi zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám celkem rád ale potom jak ten tým hrál když byl mimo, tak prostě je to škoda. On by mohl dominovat v PL a Real by byl spokojeny s Jamesem a Iscem.

Reagovat
One-Real

Jak se psalo nahoře, místo nej Veratti a Moura a ten tym je fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ancelottiho rychlo kurz u Marcelinha "co to znamena rotovat"

Reagovat
Fairplay

Já mu věřím, podle mě ho velmi aktuální hrozba lavičky opět nakopne a teď se snad blýská celkově na lepší časy. Hra se oproti začátku roku hodně zlepšila, dneska to byl velmi dobrý výkon, nebýt debilních sudích, pravděpodobně by Elche dostalo velký příděl. Podle mě už je jen otázkou času, než konečně někomu naložíme čtyři pět gólů a opět se začne psát v pozitivnějším duchu.

Gareth to teď hodně odnesl, když Barca střílela gól za gólem, Neymar s Messim honili statiatiky o sto šest a Real byl rád za tři body. Doporučuji vzpomenout si na loňské jaro, kdy Real nakonec zakončil rok úspěšně a jak se tehdy o Garethovi mluvilo kladně, že se prosadil ve finále a měl úchvatné statistiky, naopak Neymar tehdy nic moc, gólově měl něco málo přes 10 za sezonu..

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
One-Real

Clovek to stále musi připomínat, ale Benzema.

Jinak skvělý Isco a cela obrana.

Reagovat
Kokesh

Isco za chvili bude vytleskany na vsech stadionech kde hral.

Reagovat
Fairplay

Hlavně Isco je Španěl a má celkově vzhledově, povahou, vystupováním a zkrátka těmito "vedlejšími" faktory na to stát se miláčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je strašný pán, hrozně rád se na jeho hru dívám i když ve vašem dresu a i když tu vaši obranu nemám rád, občas se tak dívám na ty naše exoty a pak si řeknu co kdyby tam byl nějakej ten Pepe u nas

Reagovat
Ed_Hazard

Zapas skvely, po prvom polcase som sa o vysledok nebal, ono to proste muselo pri tych sanciach a aktivite padnut Hraci boli hodnoteni vyssie tak by som iba dodal - Toni by si mal uz konecne posediet aspon jeden zapas, tu ulohu co hral dnes by zvladol aj hocikto iny. Ta jeho vysumelost mi ale pride skor psychickeho charakteru ako fyzickeho, ako sa hovori, aj dobreho vela skodi takze v najblizsej dobe ho snad Carlo posetri

Jedina vec co ma neskutocne vytocila bol ten brutalny faul na Balea. To uz ozaj rozhodcom prejebalo v bedni zevpustaju taketo kriminaly? To iste vcera Neymarove sane a zakrok na Matica. Do toho este nepisknuta penalta pre chelsea po jasnej ruke vo vapne (rozhodcovi chybal len popcorn, lepsie miesto na pozorovanie situacie mat nemohol), saskarna na Nou campe s ofsajdami/autami a co som cital tak aj dnesna poprava southamptonu. Vzdy som bol proti technike vo futbale, ale co je moc je moc. Na travniky treba najebat stovky senzorov a kamier a tych jednutych panov v zltom poslat do samsungu k pasu. Debilov prijebanych..

Reagovat
Fairplay

Po tomhle víkendu se snad alespoň rozvíří diskuze o těch rozhodčích, tolik sporných situací za víkend v zápasech nejsledovanějších týmů, to tu dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme zpátky na čtyřech bodech. Škoda. Mohli jsme je dusit trochu dýl.

Na Citizens to bude těžký, ale věřím tomu, že nebudou betonovat, což by mohlo být pro naše brejky to pravé. City nijak nepodceňuju, ale věřím, že tam minimálně neprohrajeme.

Reagovat
MadMrJacky

Real určitě nedohraje bez ztráty, do EC mají těžší los. Viz Villareal a na Athleticu to nic snadnýho nebude. Pokud tady projdou bez ztráty bodů a uhrají nějaký přiznivý výsledek proti nám, pak už bude asi o titulu rozhodnuto. Po Ec mají navíc lehčí los, když nejtěžší bude asi Sevilla venku a Valencie doma. Ale když si vzpomenu co se například dělo těsně před koncem minulý rok, tak ztracenýho není nic, jak to tady pořád někdo naznačuje.

Se city musíme uhrát dobrý výsledek. Prostě musíme. Jinak můžeme padnout do depky

Reagovat
Switchback
Reagovat
kubys

Pěkný

Reagovat
Murtago

Reagovat
Ed_Hazard

ale celkovo nehral nijak extra, ano bol to lepší výkon ako v predošlých zápasoch, ale aj tak....hlavne že sa pomaly dostáva zase do formy....ešte keby si odpustil niektoré komické pády tak by to bola paráda

Reagovat
Leo Rekordman

Benzema

Reagovat
Manik...

Reagovat
valloire

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema > Suárez

Reagovat
Hokaido

bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

o tom snad nikdo momentálně nepochybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forza Valencie ! věčný fénix a forza Villareal ! každej hezky jednu evropskou soutěž

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele