Primera División - souhrn 23. kola

05.02.2016, 22:20, aktualizováno 08.02.2016, 22:20
Komentáře a souhrny
Real Madrid veze tři body ze hřiště Granady, Celta Vigo se rozešla nerozhodně se Sevillou. Valencia znovu vyhořela, tentokráte nestačila na Betis. Barcelona prodloužila sérii výher, zvládla i souboj s Levante a odpověděla na sobotní triumf Atlética Madrid. Real Sociedad v pondělí ztrapnil Espanyol...

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 0:5

08.02.2016 20:30

Góly: 5. Jonathas, 8. Carlos Vela, 52. Mikel Oyarzabal, 55. Diego Reyes, 90. Jonathas

Real Sociedad si dnes připsal třetí výhru na hřišti soupeře v této sezóně, když deklasoval Espanyol na jeho půdě 0:5. Baskům skvěle vyšly začátky poločasů, v nichž nasázeli po dvou brankách. Jako první se trefil Jonathas a další góly vsítili Vela, Oiarzabal, Reyes a v samotném závěru zaokrouhlil skóre znova Jonathas.

Hosté začali utkání naprosto skvěle. Neuběhlo ani pět minut a už se měnilo skóre ve prospěch baskického celku. Na konci rychlé kombinace na polovině Espanyolu se po dlouhé přihrávce Carlose Vely ocitnul Jonathas. Brazilský forvard využil netaktického výběhu gólmana Arlauskise a lobem pohodlně otevřel skóre - 0:1! A pro Real pokračoval zápas ještě veseleji, když už v 8. minutě mohli hostující fotbalisté slavit podruhé. Tentokrát vyslal Rubén Pardo na zteč domácí svatyně Velu, jenž napodobil Jonathase a krásným lobem zvýšil už na - 0:2!

Hororový začátek se Espanyol snažil korigovat aktivnější hrou, ale k většímu ohroižení branky San Sebastianu se dostával jen těžko. Zato stále nebezpečný byl Real. Ve 25. minutě vyšel hostům další rychlý kontr a Jonathas měl na kopačce třetí gól svého celku, v dobré pozici ovšem branku minul. Ani pískot z tribun domácí fotbalisty nenakopl k soustavnějšímu tlaku, a tak si hosté nesli do kabin zasloužený dvoubrankový náskok.

Ten se jim podařilo rozšířit záhy po změně stran. Podobně jako na začátku celého zápasu byli domácí hráči mentálně asi ještě v šatně, neboť si znova nechali dát docela laciné branky. Nepomohla ani změna na gólmanském postu. Pau López kapituloval už v 52. minutě, kdy předvedl výbornou individuální práci Pardo, který ještě naservíroval míč pro nekrytého Mikela Oiarzabala, jenž měl před brankou už lehkou práci - 0:3! Další branku přidali hosté hned v 55. minutě a znovu u toho byl nezastavitelný Pardo, který svému týmu zajistil skvělými přihrávkami tři branky. Tentokrát našel po rohovém kopu přesně hlavu Diega Reyese, jenž skvěle našel nekrytý prostor u vzdálenější tyče - 0:4!

V Barceloně to začalo zavánět pořádnou ostudou a mnoho diváků raději zvolilo předčasný odchod do svých domovů. Už jen poloprázdný stadion tak sledoval první nebezpečnou akci domácích v 67. minutě. Střídající Burgui natáhl z poza pokutového území a Rulliho branku minul jen těsně. Zápas se už spíše dohrával, ale Burgui stále bojoval alespoň o čestný úspěch svého mužstva. K tomu byl blízko znova v 85. minutě, ale v poslední chvíli zasáhl už místo překonaného Rulliho na brankové čáře jeden z obránců! Naopak zmar domácích dokonal v úplném závěru utkání Jonathas, jenž využil chaosu před brankou Katalánců a tvrdou ranou procedil míč popáté do sítě domácích - 0:5!

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Madrid 1:2

07.02.2016 20:30

Góly: 60. Youseff El Arabi - 30. Karim Benzema, 85. Luka Modrić

Real Madrid opět na hřišti soupeře nepodal ani zdaleka přesvědčivý výkon, přestože nastoupil proti strádajícímu celku ze dna ligové tabulky. Zatímco s Realem Betis Bílý balet dříve pouze remizoval, tentokráte nakonec v Granadě ukořistil cennou výhru 2:1 skrze fantastickou trefou Luky Modriće v samém závěru utkání.

Tým kouče Zinedina Zidana poslal do vedení Karim Benzema po půlhodině hry, ale domácí se odmítli podvolit nepříznivému vývoji utkání a zaslouženě se dočkali vyrovnání díky trefě Youssefa El-Arabiho. Přesto nadějný stav nakonec granadským nevydržel, a to kvůli dalekonosné ráně Modriće. Před zápasem Zidane prohlásil, že nedělní vítězství je životně nutné pro udržení nadějí na možný zisk ligového titulu, a nakonec se jej také dočkal. Ztráta na Barcelonu (čtyři body) s Atlétikem Madrid (jeden bod) tak zůstává totožná.

V prvním vzájemném zápase se Real rovněž na výhru pořádně nadřel, neboť doma Granadu přehrál pouze 1:0. Domácí tak navzdory svému umístění v oblasti sestupu neměli důvod přistupovat k soupeři s přílišným respektem a pořádně se do něj v úvodu utkání obuli. Nebezpečný náběh si připsal Adalberto Penaranda a tentýž hráč posléze i skóroval, jenže byl ve viditelném postavení mimo hru, které čárovému sudímu neuniklo. Real zareagoval přízemní střelou Ronalda, která prosvištěla těsně vedle.

Madrid se zprvu potýkal s vážnými problémy s rozehrávkou ve středu pole, ovšem když si na přelomu půlhodiny hry vše sedlo, stálo to zato. Iscova perfektní přihrávka našla nabíhajícího Carvajala, jenž míč podsekl vstříc Benzemovi a francouzský útočník potvrdil chladnokrevným zakončením na přední tyči svou výjimečnou formu - šlo již o šestý zápas za sebou, v němž se Benzema prosadil.

Granadští se přesto nevzdali a těsně před odchodem do kabin se málem zvládli prosadit, když si to David Barral namířil až do pokutového území a užuž se chystal pálit. Na poslední chvíli však přiskočil Raphael Varane, a tak se odcházelo do kabin za těsného vedení hostí. Po změně stran bylo znovu zapotřebí výtečného bránění hostujícího hráče, tentokráte Toniho Kroose, jemuž se povedlo vlastním tělem zablokovat nebezpečnou ránu Isaaca Successe. Keylor Navas pak musel zasahovat sám při hlavičce Barrala z bezprostřední blízkosti.

Uklidnit pošramocené nervy fanoušků Realu mohl hned ve dvou případech Benzema, jenže pokaždé ve slibných příležitostech selhal. A tak přišel trest. Smolná srážka Modriće s rozhodčím Jesúsem Gilem Manzanem na polovině hřiště totiž vyústila v rychlý útok domácích, který po pasu Rochiny skončil u El-Arabiho, jehož zakončení mezi Navasovy nohy zajistilo Granadě zasloužené vyrovnání. Domácí se dokonce krátce nato mohli rovnou i ujmout vedení, kdyby Successův další kvalitní náběh do šestnáctky nestihl včas zpacifikovat pozorný Navas.

Real se ve hře dopředu jevil mátožně a bez nápadu, ale nakonec jej zachránil individuální počin té nejvyšší kvality. Modrić, jenž není dvakrát proslulý fantastickou střelbou, totiž křižnou ranou po Kovaćićově přihrávce propálil vše, co mu stálo v cestě a zajistil svému týmu takřka povinné vítězství 2:1, které se rodilo daleko hůře, než by leckdo před zápasem čekal.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 1:1

07.02.2016 18:15

Góly: 64. Claudio Beauvue - 43. Daniel Carriço

Celta Vigo dnes ukázala svoji lepší tvář, když na domácí půdě dokázala remizovat 1:1 s favorizovanou Sevillou. Hosté si díky gólu Carrica nesli do poločasové přestávky jednobrankový náskok, o ten však přišli v 64. minutě zásluhou Claudia Beauvuea. Domácím výrazně napomohlo vyloučení hostujcího Fazia už ve 25. minutě. Sevilla i tak udržela pátou příčku, Vigo je sedmé.

Célticos nehrají v poslední době vůbec dobře. Právě od Sevilly utržili v rámci španělského poháru tento týden jednu z nejvyšších porážek (4:0) v sezóně a do zápasu šli v roli jasného outsidera. Vigo mělo ale dnes velkou vůli hodit nepříznivé výsledky za hlavu a od první minuty hrálo velice aktivně. Ve 13. minutě pálil nebezpečně domácí Bogonda, jeho projektil ale letěl příliš vysoko.

S dalším pokusem přispěchal v 19. minutě Wass, který ale svou střelu nasměroval těsně vedle pravé tyče. Seville začátek utkání hrubě nevyšel a podtrhnul to svým vyloučením Federico Fazio po druhé žluté kartě. V La Lize debutující obránce, který do Sevilly přišel na hostování z Tottenhamu, tak začal ve svém novém působišti podobně jako v dresu Spurs. Svůj první zápas v Premier League proti Manchesteru City totiž rovněž nedohrál kvůli vyloučení.

Oslabení Sevillistas však na nepříjemnosti dokázali odpovědět tím nejlepším možným způsobem, když svůj tlak v poslední pětiminutovce úvodního dějství nakonec přetavili do vedoucí branky. Ve 43. minutě rozehrávali hosté v pořadí už třetí rohový kop v krátké době a ke střele z velké blízkosti se po šťastně odraženém míči od bráncího Beauvuea dostal Carrico. Portugalský záložník nedal brankáři Álvarezovi žádnou šanci a poslal svůj tým do vedení - 0:1!

Celta se svou přesilovku snažila ze všech sil využít i po změně stran. V 53. minutě se do skvělé pozice dostal Beauvue, francouzský fotbalista ale ze středu pokutového území střílel nad zívající branku! Zasloužená vyrovnávací branka Célticos tak přišla až v 64. minutě. Wass si na pravé straně hezky zpracoval míč na prsa a naservíroval míč přesně před branku, kam si to namířil neúnavný Beauvue. Sedmadvacetiletý rodák z ostrova Guadeloupe už další nabídnutou příležitostí nepohrdnul a střelou mezi dvěma obránci vyroval skóre - 1:1!

Sevilla se s postupujícím časem stále více uchylovala k bránění jednobodového zisku a domácí jen těžko hledali cestu před Ricovu branku. V 73. minutě se pokusil překvapit hostujícího gólmana Aspas, ale jeho tečovaná rána se mezi tři tyče nevlezla. Domácí sahali po výhře ještě v nastavení, ale bezchybný Rico si poradil i se skluzem zakončujícího Wasse a udržel tak pro své barvy alespoň bod.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 1:0

07.02.2016 16:00

Góly: 49. Rubén Castro

Gary Neville bude I po zápase s Betisem stále čekat na svou první ligovou výhru na lavičce Valencie. Rozhodl o tom dnes ve 49. minutě domácí Rubén Castro, jenž byl jediným střelcem večera. Zelenobílí protrhli smolnou sérii a alespoň na okamžik zastavili pád k sestupovým příčkám. Nyní mají stejný počet bodů jako právě Los Che.

Trenérská židle pod Nevillem se opět povážlivě nahla. Po drtivé porážce od Barcelony ve španělském poháru jeho tým znova padl, tentokrát na půdě tápajícího Betisu. Navrátilci do La Ligy na svém hřišti vyhráli teprve podruhé v sezóně a jsou v tomto ohledu suverénně nejhorší ze všech týmů Primera División. Navzdory chmurné statistice přišlo dnes domácí podpořit více než čtyřicet tisíc fanoušků, kteří nakonec mohli z Estadio Benito Villamarín odcházet s veselou.

První výhra pod dčasným koučem Juanem Merinem se pro domácí nerodila lehce. První půle nenabídla prakticky žádnou výraznější příležitost, jelikož se hostující kouč rozhodl pro taktičtější pojetí hry než v zápase s Blaugranas a vycházel především ze zajištěné obrany. Tu se domácím dlouho nedařilo prolomit. Největší šancí prvního dějství tak byl pokus domácího van Wolfswinkela, jenž ale mířil jen do náruče připraveného brankáře Ryana.

Rozhodující akce zápasu se narodila ve 49. minutě. Betis rozebral hpstující obranu, van Wolfswinkel našel křižným pasem přes celé vápno nabíhajícího Rubéna Castra a tomu už stačila jen jemná teč, aby rozvlnil síť za zády překvapeného Ryana - 1:0! Valencie měla ovšem vzápětí obrovskou příležitost srovnat. Rychlou akci po levé starně do úplně rozhozené obrany zakončoval ve skluzu Negredo, vracející se levý bek Vargas ale ještě stihl míč vykopnout z brankové čáry!

Hra se poté znova uklidnila a další vzrušení příšlo až v 77. minutě. Po standardní situaci hlavičkoval přesně za záda Ryana domácí Molina, ale radost Betisu zkazil pomezní rozhodčí, jenž odpískal milimetrový ofsajd. V 85. minutě s dočkal druhé žluté karty střídající José Gayá, který tak prakticky zmařil šance hostů na vyrovnání. Gary Nevillovi tak opět na tváři přibyly vrásky znepokojení. Valencie se zase o něco hlouběji propadla do spodních pater tabulky a do příštího utkání navíc Neville nebude moci nasadit vykartovaného Gayá ani zraněného Brazilce Siqueiru, jenž musel stříat už v první půli.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 0:2

07.02.2016 12:00

Góly: 21. David Navarro (vl.), 90. Luis Suárez

Barcelona si dle očekávání odvezla všechny body ze hřiště Levante. Poslední celek tabulky kladl favoritovi hrdinný odpor, ale zradilo jej zakončení. Barcelona zvítězila 2:0 díky vlastní brance Navarra z první půle a v samotném závěru se ještě trefil Luis Suárez.

Iniciativu převzali hned na začátku zápasu Blaugranas, kteří jíž ve 3. minutě dopravili míč do sítě. K jejich smůle stál však Messi v ofsajdu a gól tak nemohl být uznán. Hosté se tlačili za důležitým prvním gólem a hra se odehrávala především na polovině Valencijských. Ti však nakonec úvodní nápor Katalánců přečkali a postupně vyrovnávali obraz hry. Akcie domácích pomáhal držet nad vodou i gólman Mariño, jenž v 17. minutě skěle vyrazil Iniestovu štiplavou střelu mimo tři tyče.

Vaz ale Levante zlomila akce hostů z 21. minuty. Na levé straně hezky zakombinovali Iniesta s Albou, který poslal dobrý centr do šestnáctky domácích. Tam míč neobratně tečoval do vlastní sítě domácí stoper Navarro a Mariño už nemohl nic dělat - 0:1! O pět minut později měl další branku Barcy na kopačce Suárez, který obdržel zpětnou přihrávku od Neymara, ale z bezprostřední blízkosti branku minul!

Levante zahrozilo ve 30. minutě, kdy se o přímé ohrožení branky ze standardní situace pokusil Verza a míč jen těsně proplachtil nad Bravovou svatyní. Ještě větší příležitost k vyrovnání si Levante vypracovalo ve 32. minutě. Lerma se dostal do samostatmého úniku, ovšem tváří v tvář Bravovi se situace nejspíš zalekl a vůbec netrefil branku. Neúspěšně pak skončil i nájezd Moralese, který pro změnu orazítkoval tyč!

Atraktivní podívaná pokračovala i po změně stran. Hned ve 47. minutě vyšel domácím rychlý kontr, na jehož konci se ocitl Rossi, ale toho vychytal parádním zákrokem Bravo. Hosté se znova přippomněli až po hodině hry, ale hlavičku Rakitiče po rohovém kopu dokázal Mariño vytlačit do bezpečí. Barcelonští vyrovnali statistiku trefených tyčí v 62. minutě, kdy po pasu Messiho spálil další tutovku Suárez.

Hosté tak stále kráčeli za vítězstvím, a Levante se tak pokusilo o poslední zoufalý nápor v závěrečné desetiminutovce. Kýženého vyrovnání se ale nedočkali, naopak okénka v obraně domácích využili obhájci tiulu. V 90. minutě našel Messi dalším výborným pasem Suáreze, jenž si navedl míč do šestnáctky a chytrou střelou k tyči překonal padajícího Mariña - 0:2! Pořadí na první ani poslední příčce se tak po třiadvacátém kole měnit nebude a Katalánci jsou zase o krok blíže vysněné obhajobě.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 1:1

06.02.2016 22:05

Góly: 32. Jony - 41. Luis Alberto

Kdyby se vyhlašovalo ocenění za remízového krále, Deportivo la Coruňa by nemělo sebemenší konkurenci. Galicijský celek z dosavadních třiadvaceti ligových kol uhrál nerozhodně hned třináct a jeho sobotní dělba bodů se Sportingem Gijón byla již čtvrtou v řadě.

Vzhledem k průběhu zápasu si ovšem hosté mohou získaného bodu považovat, neboť v zápase museli dotahovat po úvodní brance Jonyho, jehož tečovaná rána zpoza šestnáctky po půlhodině hry skončila z pohledu Deportiva smolně až v síti. Svěřenci Víctora Sáncheze se ale zvládli vzepjat k vyrovnání ještě do přestávky, když se zblízka prosadil Luis Alberto. Po změně stran měl zvláště Gijón několik příležitostí strhnout zápas na svou stranu, jenže všechny šance Antonia Sanabrii přišly vniveč a remíza tak byla nevyhnutelná.

Deportivo sice vstoupilo do utkání na stadionu El Molinón slibně, ale krátce po půlhodině hry přesto inkasovalo. Rohový kop z pravé strany dopadl až k Jonymu, jenž bez váhání vypálil do skrumáže těl, přes kterou míč s pomocí lehké teče bránícího hráče proletěl až za záda brankáře Germana Luxe a Sporting rázem vedl.

Na vyrovnání si hosté museli počkat jen do jednačtyřicáté minuty. Lucas Pérez si chytře odběhl do strany převzít míč a přesným pasem vybídl k zakončení Luise Alberta, jehož rána po břevno zblízka zajistila Deportivu poklidnější rozpoložení v poločase.

Po změně stran sice ligový nováček znovu vypálil ze startovních bloků v honbě za důležitou výhrou kvůli boji o záchranu, jenže paraguayský forvard Sanabrie, jenž v Gijónu hostuje z římského AS, hned ve dvou případech selhal. Nejprve mu jen těsně unikl centr Carlose Carmony, aby jej mohl usměrnit mezi tři tyče, a pak osm minut před koncem nezvládl ukočírovat svůj hlavičkový pokus po centru Ismaele Lópeze a poslal míč těsně nad břevno.

Deportivo se po remíze 1:1 drží v horní polovině tabulky na deváté příčce a čeká jej nyní zápas s Realem Betis, zatímco Gijón je patnáctý s jednobodovým náskokem na první sestupové místo a v příštím kole jej čeká ryze záchranářský souboj s Rayem Vallecanem.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 0:0

06.02.2016 20:30

Góly: -

Villarreal si veze z Bilbaa důležitý bod za bezbrankovou remízu s místním Athleticem a udržel si tak pozici favorita na zisk klíčového čtvrtého místa v ligové tabulce. Samotné utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, o jediné vzruchy se hráči starali ukázkami svých nefotbalových kvalit a oba týmy nakonec musely dohrávat o desíti.

Rozhodčí Mario Melero navíc vedle dvou červených karet musel vytáhnout také stěží uvěřitelných dvanáct karet žlutých. Vyloučenými byli Iňaki Williams s Danielem Bonerou, kteří tak příští ligové kolo vinou trestu vynechají. Villarreal se každopádně udržel na čtvrtém místě a nepovolil svému soupeři, aby se k němu ze své šesté příčky bodově přiblížil.

Jedna z největších šancí první půle připadla ve dvaatřicáté minutě Williamsovi, ovšem jeho nevydařená střela nakonec skončila pouze na brankové konstrukci a víc toho ani jedna ze stran v úvodní pětačtyřicetiminutovce ani nenabídle. Až po změně stran se hra trochu otevřela a domácí měli blízko k průlomu skóre ať už po hlavičce Adurize, nebo ráně Beňata, oba pokusy však zamířily mimo tři tyče.

Až sedm minut před koncem se ke slovu v ofenzivě dostali také hosté. Roberto Soldado ale nakonec navzdory kvalitní ráně do horního růžku branky na brankáře Gorku Iraizoze nevyzrál. Krátce nato hostující záložník Denis Suárez zbrkle přestřelil a naděje Villarrealu na slibný výsledek se zvýšily, když Williams uviděl červenou kartu za dvě karty žluté. Ani jeden z celků se ovšem na žádné grandiózní finále nezmohl a místo pozdního vítězného gólu došlo pouze na vyrovnání poměru sil na hřišti, když Bonera stejně jako Williams uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit trávník. Na výsledku to již nic nezměnilo, Athletic se rozešel s Villarrealem bez branek.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - UD Las Palmas 2:0

06.02.2016 18:15

Góly: 3. Miku, 74. Bebé

Nefalšovaný záchranářský souboj nakonec vyzněl lépe pro Rayo Vallecano, které si poradilo s Las Palmas v poměru 2:0 a vyklouzlo zpět nad hladinu sestupových vod. Důležitou úvodní branku si připsal teprve po čtyřech minutách Miku a po změně stran jej posléze doplnil gólovou pojistkou Bebé.

Rayo tak rázem poskočilo dokonce na čtrnácté místo, přestože před zápasem figurovalo o čtyři příčky níže. Svěřenci kouče Paca Jémeze se v posledních kolech daří na výbornou, což potvrzuje i šňůra čtyř zápasů bez porážky. Nováček z Las Palmas naopak propadl jak v utkání, tak i v tabulce zpět mezi sestupovou trojici.

Celek z madridského předměstí Vallecas mívá tradičně silnou druhou polovinu ligového ročníku a zdá se, že letos tomu nebude jinak. Ony zmíněné čtyři zápasy bez prohry čítají druhé vítězství na vlastním stadionu a cenné remízy z hřišť Deportiva la Coruňa či Valencie. Nyní k výhře domácí nakročili hned v úvodu, když Bebé prchnul po levé straně v honbě za dlouhým nákopem a řítil se z úhlu na brankáře Varase. Ten si sice s jeho ranou poradil, ale nepřesvědčivě ji zvládl vyrazit pouze k nohám Mikua, jenž míč dokázal v pádu procpat za brankovou čáru.

První gól domácí nakopnul k ještě lepšímu výkonu a nebylo sporu o tom, kdo první poločas herně ovládl. Přesto již k další změně na výsledkové tabuli nedošlo a na druhý gól si diváci museli počkat až po změně stran. Ještě předtím, než Bebé uklidnil situaci, však hosté několikrát nebezpečně zahrozili a brankář Juan Carlos měl co dělat, aby konečky prstů vytáhl ránu Williana Josého nad břevno. Sedmnáct minut před koncem však dodal domácím potřebný klid na kopačkách tvrdou ranou portugalský křídelník Bebé, jemuž oplatil asistenci u prvního gólu Miku, ke všemu pohlednou patičkou.

V další cestě vzhůru nyní čeká Vallecano další nováček v podobě Sportingu Gijón, zatímco Las Palmas zavítá na půdu favorizované Sevilly.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Eibar 3:1

06.02.2016 16:00

Góly: 57. José Giménez, 63. Saúl Ñíguez, 90. Fernando Torres - 46. Keko Gontán

Trvalo to dlouho předlouho, ale nakonec se Fernando Torres přece jenom dočkal svého osobního jubilea v podobě rovné stovky vstřelených branek v dresu Atlétika Madrid. Španělský útočník svým gólem uzavřel konečné skóre na stavu 3:1 pro svůj tým proti Eibaru a madridský klub ukázal, že v boji o titul nehází flintu do žita.

Vítězství Atlétika nad baskickým celkem se přitom nerodilo lehce - byli to totiž hosté, kdo skóroval jako první. Šťastným střelcem úvodní branky byl někdejší odchovanec madridského klubu Keko, jenž na začátku druhé půle perfektně využil chyby Saúla Ňígueze. Hned záhy však vyrovnal José María Giménez z rohového kopu a sám Saúl své dřívější zaváhání odčinil tím nejlepším možným způsobem, když po dalším Kokeho rohu poslal favorita do vedení. Definitivní pojistku pak zajistil zmíněný Torres třetí trefou v nastavení.

Atlético do utkání rozhodně nešlo v nejlepším rozpoložení. Poslední výsledky obnášely domácí remízu se Sevillou, vypadnutí ze španělského poháru po dalším nečekaném zaváhání doma proti Celtě Vigo a naposledy navíc svěřenci Diega Simeoneho podlehli Barceloně a ke všemu dohrávali pouze v devíti. O to hůř vypadala situace v sedmačtyřicáté minutě, když se zničehonic hosté ujali vedení...

Nejlepší střelec Eibaru, Borja Bastón, sice jakožto kmenový hráč Atlétika nemohl do zápasu nastoupit, ale v dané chvíli jej jeho zástupce Sergi Enrich nahradil perfektně. Právě on totiž obral o míč Saúla a připravil palebnou pozici Kekovi, jenž si prvním dotekem míč zpracoval a pak chladnokrevně zavěsil za záda brankáře Oblaka.

V tu chvíli bylo Atlético podrobeno opravdovému testu a nutno dodat, že obstálo na výbornou. Hned deset minut nato totiž Giménez přesnou hlavičkou srovnal a Koke alias vrchní specialista na standardní situace nedlouho poté poslal další přesný centr na hlavu Saúla - obrat byl zdárně dokonán. Sobotní odpoledne posléze ještě vyšperkoval Torres, když v první minutě nastavení doklepl ve skluzu Viettův přízemní pas do sítě a mohl slavit své očekávané jubileum.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Getafe CF 3:0

05.02.2016 20:30

Góly: 9. Juanpi Añor, 23. Christian Atsu, 43. Charles

Malaga do třiadvacátého kola zvládla nastřílet pouhých osmnáct branek a o to víc musela své příznivce na stadionu Rosaleda potěšit, když neobvyklou kanonádou rozprášila Getafe v poměru 3:0. Po gólu si připsali Juanpi, Christian Atsu a Charles. Malaga tak poskočila na stejný bodový zisk, jaký má deváté Deportivo La Coruňa. Getafe zůstává jedenácté.

Úvodní gól přišel již v deváté minutě, když se Juanpi nebojácně pustil do individuálního průniku skrze tři bránící hráče a přízemní ranou na vzdálenější tyč posléze venezuelský záložník překonal i brankáře Guaitu. Patnáct minut nato přidal pojišťovací branku číslo dvě Christian Atsu, čerstvá posila z Chelsea, odkud v Malaze hostuje do konce sezony. Ghanský křídelník těžil z dobrého centru Charlese a rutinně skóroval do odkryté sítě.

Dominance Malagy byla dokonána ještě do poločasu. Dvě minuty před odchodem do šaten totiž Charles přesnou ranou pravačkou vstřelil již svůj devátý zásah sezony a zajistil domácím drtivé vedení 3:0. Po změně stran již andaluský celek mohl jen kontrolovat své vysoké vedení a odevzdané Getafe toho už ani moc nenabídlo. Šance Malagy na pohárovou Evropu tak znovu zdánlivě ožívají, stejně jako jejich ofenzivní schopnosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22173256:1754
2.Atlético Madrid23163434:1151
3.Real Madrid23155366:2150
4.Villarreal CF23136429:1845
5.Sevilla FC23107632:2437
6.Athletic Bilbao23105833:3035
7.Celta Vigo23105834:3635
8.SD Eibar2396836:3133
9.Deportivo La Coruña23613431:2831
10.Málaga CF2386921:2030
11.Real Sociedad23761031:3427
12.Getafe CF23751126:3526
13.Valencia CF23510826:2425
14.Real Betis23671016:3125
15.Rayo Vallecano23651230:4723
16.Sporting Gijón22641224:3622
17.Espanyol Barcelona23641320:4622
18.UD Las Palmas23561223:3621
19.Granada CF23551325:4620
20.Levante UD23451421:4317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (407)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hráč zápasu JuanPi Añor: 1.gól dal sám, keď si obohral dvoch obrancov Málagy a presne zakončil k tyči a 2. a 3.gól vypracoval - jeho krížne prihrávky otvorili obranu Getafe. Má veľmi dobrý cit na loptu, posiela mm prihrávky a technicky je skvele vybavený, zahral pár fintičiek pre divákov ..no ale začal moc herne vyčnievať, čiže dá sa počítať, že ho v lete predajú

Na druhej strane Álvaro Vázquez - kedysi považovaný za veľký talent (veď svojho času si ho aj Laudrupp všimol a vytiahol do Swansea) je úplne stratený hráč, nemá Getafe vôbec čo ponúknuť, taký Šćepović aspoň napáda protihráčov a Yoda si vie kľučkami obohrať hráčov, ale Vázquéz nevie nič len stáť a čakať na loptu a ani nemá snahu si nabehnúť, to s takýmito výkonmi v Primere dlho nevydrží a pôjde o úroveň nižšie

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm v tej prvej vete nieco nesedi.

Reagovat
celeb

praveze mu zavadzali aj vlastni obrancovia v sestnastke supera, o to viac sa to ceni!

Reagovat
smazaný uživatel

oops dvoch obrancov Getafe samozrejme, dík za upozornenie

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres dal 100. gól za Altético, fajn, že mu urobili pri tej príležitosti aj Camisetu s číslom 100

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

nevieš kto bol ten starček s paličkou ktorému Fernando daroval po zápase dres?

Reagovat
smazaný uživatel

manolo brinas - skaut, kterej ho v deseti letech objevil pro atletico...

Reagovat
smazaný uživatel

je to zkratka borec. oproti vetsine jinejch "hvezd" nikdy neztratil skromnost, nikdy nezapomnel, odkud prisel, a nikdy neztratil svoje dobry srdce. tohle vsechno z nej dela daleko vetsiho hrace a jeste lepsiho cloveka...

Reagovat
smazaný uživatel

vrele doporucuju treba tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=slWjPpbe9Qs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

O to vic pak mrzi, jak fotbalove dopadnul. Ale snad si ho nechate, do Atletica proste patri. A vynahradite mu roky, kdy vas prerustal a nemel zajem odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

v to pevne doufam. paradoxne nedopadl tak zle, z nej se dela daleko horsi hrac, nez doopravdy je. v zakonceni je marnej, ale pohyb skvelej, maka, pracuje pro tym - dokazal se prizpusobit a sam sebe podridit potrebam tymu. kdyby promenil byt jen pulku sanci, co si vypracuje, tak se vsadim, ze se mluvi o jeho navratu do repre. u neho je hroznej problem, ze po tech zranenich ztratil to svoje neskutecny zrychleni, kdy dvema krokama zkratka odskoci obranci. on ma herni navyky porad stejny, ale vsude je zkratka o pul kroku pozde, vcera to bylo krasne videt...

Reagovat
Kokesh

Urcite se z nej nedela horsi hrac, nez momentalne je.

Reagovat
Tomanatura

Fanousci Liverpoolu o tom vedi sve, no.

Reagovat
smazaný uživatel

popravde nechapu, jak muzes od spanelskyho hrace cekat nejakej klubismus, kdyz jde o anglickej tym. torres navic klubista je a svuj klub uz mel - nerozumim, proc a jak by si mohl vypestovat nejakej zasadni vztah k liverpoolu. je potreba zasadit veci do jejich kontextu, ne vsechno merit jednim metrem. a propos, kdyby neodesel do chelsea, tak na nejakou trofej ceka zrejme doted...a fotbal zkratka o trofejich je. a paradoxne prave pro torrese i o klubismu, daleko vic nez pro spoustu jinejch hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ide skor o to, ako odisiel a ze neukazal ziadne dobre srdce ci skromnost. Skor velkohubost, aroganciu a nelojalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako v cem? nejaky konkretni veci? ty penize, co jste za nej dostali, byly ostatne dost slusny, nejaka loajalita je v tomhle pripade naprosto vedlejsi. kdyz ti nabidnou lepsi praci, kde muzes dosahnout vyssich cilu a tvuj byvalej zamestnavatel za tebe dostane vic nez solidni odstupny, tak taky prokazes loajalitu? liverpool byl pro torrese prace, ne jako pro gerrarda. torresova rodina je atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Konkretna vec je to, ze poziadal o prestup den (!) pred koncom zimneho prestupoveho obdobia, cim dostal pod nesmierny tlak LFC, kt. 'musel' zaplatit 35mil£ za Carrolla - to je ukazka nelojality. Ked chcel odist, mohol cez leto, ako kral a mensia legenda - napr. ako Suarez do Barcelony. A ukazka arogancie a velkohubosti su jeho vyhlasenia po odchode LFC, kt. si vies sam vygooglit.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel musím souhlasit a u El Niňa mě to strašně mrzí, protože jak píše sebyk a dosvědčuje spousta příběhů, on takový prostě není. Ten jeho špatný obrázek v Anglii je naprosto pochopitelný a zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim deadline day fair enough, i kdyz se mi to nikdy moc nezdalo - neverim, ze liverpool cely leto nevedel, ze je o torrese zajem a ze on sam ma zajem odejit. samozrejme se to dalo vyresit daleko lip. hazet ale carrolla na torrese je myslim trochu strela mimo...

co si vybavuju z torresovejch prohlaseni, tak si vzpominam, ze rikal, ze liverpool je vetsi klub nez chelsea, ale ze potreboval zmenu. a pokud vim, tak rikal, ze mu to "schvalil" i gerrard, zadny kydani hnoje na liverpool si nepamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, celou zimu...

Reagovat
smazaný uživatel

cez tu zimu sa vyjadroval, ze neodchadza a vedenie s tym ratalo...

najdi si vyjadrenia bezprostredne po prestupe do CFC.

Reagovat
Tomanatura

v Anglii se jako skromny klucina s velkym srdcem neprezentoval. Spis jako velkohuby arogant. Nevim, jak pusobi u vas a je mi to fuk, defakto kazdy fanousek PL ho bude mit za blbecka a prave kvuli prestupu do Chelsea, kde sice vyhral trofeje, i za zlatokopa a kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu muze bejt putna, za co ho maji fanousci PL, dulezity je to, za co ho maji doma. nejaky konkretni priklad jeho velkohuby arogance?

Reagovat
Kokesh

Vzdyt byl v Anglii 8 let, nemuzes napsat, ze mu je jeho obraz u fanousku putna...ve Spanelsku ma mozna nad sebou svatozar, ale v Anglii z pochopytelnych duvodu ne. Ale byly to jeho rozhodnuti, jeho "chyby"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zapas, pozeral som iba druhy polcas a stalo to za to. Zaujimave kolko mladych hracov, Hernandez, Correa, Gimenez, Oliver, Saul, Thomas, Carrasco atd, cela kostra atletica bola z mladych hracov a islo to.

Reagovat
netopier

Reagovat
X-bano-X

Tu je ale plnka

Reagovat
smazaný uživatel

pozitívny zápas, čo viac k tomu dodať, vypracovali sme si plno šanci, Jozabed brvno, Miku včera parádne, konečne sa začal snažiť aj Bebé... na tomto sa dá stavať

Las Palmas iba dve šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrali sme dobre, ale získali sme 3 body, jediné pozitívum tohto zápasu z našej strany

Reagovat
smazaný uživatel

opat slabucka hra vonku, ale tri body su tam...

Reagovat
celeb

Inak aj nieco vyhrava titul viac ako vyhry 5/6/7:0 doma, tak su to vyhry o gol - dva v zapasoch, ked sa nehra az tak uzasne a super hra nadstandardne dobre. Toto nas stalo poslednu Pepkovu sezonu, ked sme vonku velakrat vyhravali o ten gol - dva, ale vela krat sme stracali vitazstvo v poslednych minutach zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale ty výkony jsou špatné a možnost ztráty bodů hrozí v každém zápase. Samozřejmě je to hodně dáno únavou,ale pokud jsme schopni doma drtivě porazit silné soupeře,měli bychom umět i přesvědčivě porazit ty slabší u nich.

Reagovat
celeb

ja som spokojny, Levante hralo fakt skvele, od nas slabsi Alves (vzdy mal problemy skoncentrovat sa proti slabym superom). Zvysok hral v podstate rovnako podpriemerne. Striedania boli super, mozno by som este stiahol Iniestu a dal Ardu 15 min pred koncom, nech si Andres oddychne a Arda dostane viac minut, ale zas na 2. stranu, Iniesta potrebuje obcas dostat plnu porciu minut, nech si neodvyka na 90+ minutovu zataz.

Jasne, ze to mohlo byt o dost lepsie, ale za rok mame cez 60 zapasov a taketo zvolnenie s 3 bodmi je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsou tam dva pohledy, v záplavě zápasů je to zlatý výsledek,ale to že venku hrajeme pravidelně hůř nemůže omluvit ani dobrý výkon Levante dnes. V PD jsou všechny týmy herně podobné,akorát nemají všichni stejně bodů ,protože nemají všichni dost dobré zakončovatele,takže mám strach,že nezmění-li se to ,můžeme venku ztrácet důležité body.

Reagovat
celeb

prave preto som rad, ze sme nestratili

Reagovat
smazaný uživatel

Yoyo, tak ať se nám oběma v tom fandění daří stejně dobře. Myslel jsem to v legraci na naši společnou fanouškovskou příslušnost ,ale teď se dívám,že i ten Liverpool bych asi dal a mezi týmy PL mu prakticky fandím, i když letos ten titul(o nějž už Live nehraje) přál těm lišákům!

Reagovat
celeb

Foxes hraju dalsie kolko na Emirates a keby sa im zadarilo, tak maju fantasticku bilanciu s timami t top6, navyse najtazsi los uz bude za nimi. V suboji uz asi ostavaju len lisky a sliepky, podla zakonov prirody by to malo byt jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to tým s minimem zkušeností v boji o titul,nemyslím, že by Arsenal a City ještě nezasáhli. Do konce zbývá moc kol.

Reagovat
celeb

City tradicne nezvladaju, pokial nehra Yaya v pohode a Kompany nediriguje tim z postu stopera. Nieco im tam nefunguje, ja si myslim, ze uz sa na to tak nejak vnutorne vykaslali a skusia zabrat v LM. Arsenal ... ja neviem. Im vzdy nieco chyba, navese maju dlhodobo tragicke zavery sezon. Ak by nad Lestrom doma vyhrali, max. sa pridaju k Spurs - prave ti vyzeraju velmi nebezpecne, maju velmi mlady a dravy tim + super trenera. A nabuduci rok budu este lepsi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Důležitá výhra, jinak klasický úsporný venkovní výkon. Když člověk vidí Pepita, nejde mu to nepřát, úžasný hráč po tom všem, čím si prošel. V téhle formě by byl ideální low cost variantou náhradníka MSN, tedy pozice kde jsme bez peněz bušili hlavou proti zdi u Nolita.

Reagovat
Hristo Stoichkov

First 100 matches managing Barça:

L.Enrique: 80W, 11D, 09L, 282GF y 72GA

Guardiola: 71W, 19D, 10L, 242GF y 76GA

Dnesnim zapasem navic dorovnan klubovy rekord 28 zapasu bez porazky.

Lucho

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dodám:

Clean Sheets: 51

Trophies: 5/6

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt skvělá statistika , přitom si myslím,že tehdy jsme víc dominovali.

Důležité bude ,jak zvládneme těch deset venkovních zápasů. Herně v nich nijak nedominujeme a mám pocit,že venku zvláště za Atléticem hodně zaostáváme. Oni sice také nehrají nic oslnivého,ale přijde mi ,že to má tvář i scénář. Real se venku také víc trápí, ale on tam buď ztratí nebo dá 5. My s tím máme velké problémy a pokud se nezlepšíme, můžeme hodně ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu lucho porad tezi zejmena z genialni prace pepka, ale i tak valec jsem tusil, ze to bude trefa do cernyho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nepochybně. Ale ani tak určitě nic jednoduchýho. Lucho není typ nějakýho taktickýho génia, ale dokáže si skvěle vytvořit tým, sází na prověřené hráče z La Ligy (!), dokáže být náročný a zároveň udržet tým v klidu. Musím se přiznat, že jsem mu hodně přišel na chuť, jeho práce v Barce se mi líbí i o něco víc než Pepova. Ten je sice génius, fotbalový inovátor, vidí věci kterých si nikdo jiný nevšimne, ale zároveň si dokáže některými tahy svou mašinu dokonale rozebrat (Ibra, Cesc, změna systémů, o Bayernu ani nemluvím). Lucho si prostě jede to svoje a skvěle to funguje. Že to má daleko více založené na individualitách mně osobně vůbec nevadí. Jako jedinou větší slabinu vidím zapracování odchovanců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pep je silenec-genius, lucho je pragmatik...

Reagovat
Visca el barca

Tady je vidět naše zhejčkanost. Furt jn pindáme, přitom jsme neskutečný. Miluju Barcelonu, jsou to krásný časy

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,žádný tým v Evropě neměl takovou desetiletku. Já jsem vždy mezi těmi pindajícími,ale je to proto ,že nechci být zaslepený jako mnozí fandové jiných klubů. Jinak si nejlepší desetiletku co pamatuji užívám taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Murena

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych to přirovnal třeba k takovému Djokovičovi. V sezoně prostě nemůže být 50 vrcholů a je jasný, že neodehrajeme každý zápas absolutně naplno, to prostě nejde (ať se to někomu líbí nebo ne). Máme dost zápasů, které zvládneme v pohodovějším (ale slušném) tempu, vytěžíme z nich výhru a jedeme dál. Doma to samozřejmě kvůli divákům musí být i větší show. A ty důležité zvládáme dlouhodobě naprosto dokonale, tam se snad ani nedá nic vyčítat - Atlética, Clásica, Champions League, vyřazovačka v CdR...

Reagovat
Visca el barca

přesně tak. Jsem fakt šťastnej a na druhou stranu je mi smutno z toho, že už asi nic lepšího nezažiju. Jsou to fakt králové. Dělaj nám radost už tolik let. A to jsme na jaře 2014 prskali nadávali. Děkuju jim za všechno.

Reagovat
celeb

Navyse Ligu aj pohar mame vyborne rozohratu. Teraz ide o spravne nacasovanie formy na 1. obhajobu titulu v LM, kde budu rozhodovat aj malickosti. Ak sa nam zatial v takej polo-hybernacii dari zvladat to, co potrebujeme, tak som za. Rozbalit to naplno az niekedy v polke marca, ked uz nebude sa na co setrit a vydrzat do konca .... nie, nie sme narocni.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu. Tahle generace si tu obhajobu zaslouží. Sakra kdo jinej to má obhájit než tahle Barcelona ? Dvakrát to nevyšlo, tak snad teď. Strašně se těším na vyřazovací boje.

Reagovat
celeb

ono by si to este asi zasluzil aj Pepek s Bayernom na rozlucku ... tak snad sa stretneme vo finale a lepsi vyhra(me).

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Pepkovi nic, doufám,že je ve čtvrtfinále vyřadí Gent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když píšeš o zvládání těch důležitých zápasů, tak tady je výsledek:

https://pbs.twimg.com/media/CaEcTIrXEAEtPmU.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

to je výborná vizitka!

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc, když vezmu v potaz, že prohra s PSG vůbec nemrzela (Barca i tak skončila ve skupině před něma) a prohra s Bayernem taky nakonec ne (do finále šla Barca), tak mrzí jenom porážka s Realem v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas si dobře vzpomínám ,přišlo mi to jako přátelák.

Reagovat
valloire

mně ne

Reagovat
smazaný uživatel

žádná remíza?!! tak aspoň vím, na co vsadím barák, až budou vyřazovací boje v LM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný chci se zeptat kdo drží rekord v nejrychlejších 100 gólů za Barcu? a Kolik zápasů na to potřeboval? jen jestli může Luisík myslet na rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude hodně těžko dohledatelný... ale zatím jede slušně

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Billy McClane

Pekne cisla, ale je to tiez dokaz, ze manazer tu nie je tym najdolezitejsim clankom. Podobne cisla mali aj Rijkaard a Tito.

V podstate vsade inde ti treneri vyhoreli alebo nesplnili ocakavania.

Rijkaard - vyhorel vsade okrem Barcy

Lucho - Rim bol totalny vybuch, Celta bola fajn ale po Luchovi sa jej dari este viac

Pep - s tymom ktory preberal sa v Bayerne cakalo urcite viac

Reagovat
smazaný uživatel

za každou cenu to shodit.

Reagovat
Diego2

tak McClane no , slovensky valloire

Reagovat
Billy McClane

valloire je lepsi, lebo vas dokaze viac nasrat

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čím to teda je? Když už jsi Bily mek lejno, mekni také "B" ! Jsou barcelonští hráči tak dobří,že je může trénovat kdokoliv , třeba z Béčka a madridští hráči tak špatní,když jim nepomůžou ani ty nejlepší trenérské persony?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si představ, kdybychom měli skutečně dobrého trenéra (nedej bože toho úplně nejlepšího - Carla) a v bráně by nám nestál ten dřevák Valdés Kde bychom byli? Neopovažuji se ani si to představit.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je, ze vy mate kostru teamu ktora sa pozna a hraju spolu roky, vyrazne nemenite styl a vacsina teamu hra na Messiho. My takmer kazdu sezonu menime zakladnu zostavu, trénera, taktiku atd. Je tazke hrat proti tak rokmi zohratemu teamu ako ste vy a konkurovat mu v lige. Lenze onedlho skonci Iniesta, raz skonci aj Messi a dovolim si povedat, ze takéhoto hraca tazko raz najdete, ti su raz za 30 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

V La Masii už jsou další Messiové a Iniestové

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, to sa hovorilo o mnohých talentoch vid Freddy Adu ako novy Pele

Reagovat
Biozdenda

To už by bylo minimálně na dva ligové tituly do roka.

Reagovat
roman1978

Reagovat
patas92

Zastřel se

Reagovat
Kokesh

Masakr.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

denis negredo chudak gary, ak toto nebude na vyhadzov, tak ja uz neviem

Reagovat
smazaný uživatel

inak musonda, to je hracik klobuk dole, v mojich ociach jeden z najlepsich

Reagovat
smazaný uživatel

neni on iba na hostovani z chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ano

Reagovat
Talker

Trošku více by jsi nenapsal ke včerejšímu zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak valencia opet nezklamala, a to se proti espanyolu vykartovali 2 hraci zakladu, to jsem tedy zvedav..podle me by na tom byli pod nunem lip

Reagovat
smazaný uživatel

Gary neville toto nerozdycha este 10 rokov podla mna. Je mi ho luto. Na druhu stranu Valencia realne bojuje o zachranu. Nic sa neda robit s niektorymi hracmi sa treba rozlucit.

Reagovat
Mass

Nema chodit do top klubu, kterej neni v top forme a myslet si, ze tam neco zmeni. Navic neumi rec. Tohle fakt nemohlo dopadnout dobre a kazdej to vedel. Kdyz on hral v ManU pod Fergusonem, tak tam byla tvrda disciplina, tohle je uplne jina liga. Navic ve Vale nikdy nebyla hra po takticky urovni zrovna na vysi a to ani kdyz se vyhravalo, spis takovej organizovanej chaos. Ted uz je to jenom chaos. A nikdo nevi, co dela spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže to sakra ty Valencii někdo pustit už je to trapné tímhle tempem aby se udrželi v tý primeros lize

Reagovat
Counter

Since the arrival of Gary Neville, Valencia are the worst La Liga team (5/27 points)

To už je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
netopier

Reagovat
Ángel di María 22

Na co Vale čeká? Vyhoďte toho anglickýho tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

na Pelegriniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
netopier

Reagovat
eliskafan

Gary děkujeme ti za body Betisu, teď už tě Vale může vyhodit Castro nás stále drží nad vodou.

Reagovat
LAM

Nesnáším tyhle zápasy venku kdy se už předem šetříme.V každý sezoně jich pár je a moc se na to nedá dívat.Naštěstí jsme i přes výkon na 30% vyhráli a po parádním výkonu s Valencií to musíme tak brát.Teď pošetřit s Valencií a proti Celtě zas na 100%

Reagovat
netopier

Tak vyhadzov Nevilla je jediná možnosť na záchranu. Zo začiatku to s ním vyzeralo dobre (pri prvých prehrách sme mali kopu smoly) avšak zo zápasu na zápas je to horšie a horšie. Nový tréner už prakticky horší nemôže byť takže nemáme čo stratiť... Gary vete ya!

Reagovat
smazaný uživatel

napiš to anglicky ...

Reagovat
netopier

už netreba

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie chce sestoupit, aby se rozprodali nejlepší hráči a Mendes měl další peníze? Nebo jak to mám chápat? Už angažování trenéra, který doteď jen mluvil... navíc o kopané, ne fotbale, byl jeden veliký výsměch, kde v úspěch věřili snad jen skalní fanoušci United. Ale to, že už jeho hlava nebyla dávno poslána v krabici zpět do Anglie, to nechápu už vůbec. Zkrátka chtějí sestoupit, jiný důvod toho všeho být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

je dnes real na dajto?

Reagovat
Phillipinho

Gary Neville: "Si seguimos jugando así será difícil que no ganemos partidos".

On asi huli nejakej dobrej singapurskej shit od Lima

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle ho nevezmou už ani do toho studia.

Reagovat
smazaný uživatel

co to po cesky znamena

Reagovat
Phillipinho

Jestli budeme hrat dale takto, bude tezke nevyhravat zapasy.

Reagovat
frank

Chtěl říct vyhrávat, ne?

Reagovat
Phillipinho

Praveze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
frank

Já pravě nepochopil jestli jde o to, že neumí Španělsky nebo že mele nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Bratri Nevillove by si meli uz bookovat letenky...

Reagovat
smazaný uživatel

Angazovat Nevillovcov bez vyraznych skusenosti a do spanielskej ligy ktoru nehrali pride ako totalny vysmech. Keby trenovali v klube kde vyrastali mladez nic nepoviem ale vedenie Valencie nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Angažmá Nevilla byl totální přešlap. Je mi ho docela líto neboť je to sympaťák ale taky bych to neházel pouze na jeho hlavu. Nechápu co tam ještě dělají kopyta jako Rodrigo, Negredo, Zahibo nebo Abdennour...

Tak nějak jsem doufal, že s Limem získáme trochu stabilitu a finanční zázemí ale paradoxně je to právě to co nám nejvíc uškodilo. Radši zadlužený bojovník co odjezdí každý zápas než prodaný žoldák.

Snad přijde aspoň ten Rafa nebo Villas Boas

Reagovat
smazaný uživatel

praveze to financne zazemie a stabilita nam neuskodila, ta je v pohode. Len manazment je k nicomu. Radsej nech pride Villas Boas, Benitez je k nicomu, vsade okrem Liverpoolu ho vyhodili za pol roka, nema to vyznam skusat. Chce to overeneho trenera z la ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo!!! Nando!!! Atlético!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsme komu udělali. Neville se evidentně snažil naordinovat tvrdší hru, ale skončit jsme mohli klidně v devíti, kdyby Zahiba (kterej nevím, co na hřišti vůbec pohledával) po zásluze vyloučili. Jedinej, kdo předvedl zapamatování hodný výkon byl André, ale s takovou se s ním asi brzo rozloučíme.

Neville měl po dnešku rezignovat, o tom žádná. Rozhodně to ale nelze shazovat jen na něj, když má materiál jaký má. Za Pareja není náhrada, ten pak hraje každý mač a pravidelně ve 2, půlce sotva plete nohama. Fuego, který měl loni výbornou sezónu, je z formy a sedí a adekvátní alternativa, která by dorovnala jeho výkony z minulé sezóny není. Nabízel by se Peréz, byť je typologicky jiný hráč, ale vždy, když se začne dostávat do formy, tak se zas zraní. No a dalo by se pokračovat. Zkrátka a dobře, je to prostě smutný, fandit Valencii.

Reagovat
REPLIKATOR

Neville

Reagovat
One-Real

Tři body zlatý, dneska od začátku do konce bramboračka. Pochvala Lukovi, za těch pár minut Kovačičovi a možná ještě Danimu. Snad bude Marcelo v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat když jsme jeli na 30%

Reagovat
Generalní Gladiator

nadupanej program, obhajova x trofejí, dá se to pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

On to nepochopí ...to nikdy nezažil

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nadupaný program celkem mám, ale žádnou trofej jsem neobhájil to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ako fanúšik. Som mohol myslieť na to, že to mám upresniť pre fanúšika Realu tvojho kalibru. Moja chyba

Reagovat
Kokesh

Karimovi bych nic nevycital, v PD ma 19g/1a, sam pred golmanem, strelec jeho kalibru ale musi rozvlnit. Uz jsem cekal opet ztratu, Luka ale svou chybu napravil, konecne to vzal na sebe. Toni jako robot, jako jediny nekazil.

No a chybel Gareth.

Reagovat
Ángel di María 22

Granada výborná, přeju jim záchranu, musí zlepšit tu defenzivu, v útočný fázi jsou určitě nadprůměr PD.

Náš výkon hroznej. Nejlepší Kroos celkem s přehledem, stroj dneska vyčníval ještě o to víc mezi těma ztrátama. Druhej asi Modrič. Pak už moc nevim, Dani za první půli.

Ronaldo ztratil dynamiku prostě, bylo to vidět dneska v několika momentech uplně nejvíc. Benzema mu měl nahrát do prázný ale a nebylo by co řešit, takhle to drama pokračovalo zbytečně.

Venku je to zatim od nás bída. Doma pressujeme od začátku, zatlačíme soupeře a je po 20ti minutách hotovo, venku nevim na co čekáme a pak neni kam hrát, místo toho, abychom je zničili, tak si pomalu stopeři nemaj kam nahrát. Nutno říct, že fyzička Granady byla asi tisíckrát lepší, než ta Betisu, kterej vydržel asi 15 minut napadat a 3 body berem paradoxně dneska, i když na Betisu jsme si je zasloužili daleko víc.

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

CRko ztratil i rychlost, uz prohrava i ty souboje na 30-40m.

Reagovat
One-Real

Podle me je stale pravdepodobnejsi, ze na konci sezony nakonec pujde on misto Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tak rikam.. Proc by sel Bale? Nesel, kdyz hral hovno, tak proc ted, kdyz konecne hraje slusne? Nabidky na nej byly. A proc by chteli tak hrozne moc Neymara za 190m? Mne to dava smysl jen v jednom pripade.

Reagovat
One-Real

Ja to psal na forum, zkopiruju. Balea v sestave bez Ronalda bude mit smysl. Cela ta kritika, kterou tu mnozi nechapali smerovala na sestavu s Balem i Ronaldem, ale pokud by mel Ronaldo jit, tak jednoho bezce zas mit muzem. Tech golu ze hry by nejspis nikdy tolik nedaval, ale ze standartek + hlavou z rohu dokaze byt nebezpecnejsi. Podle me proste Ronaldo nebude chtit odejit jako jinej, nez "hlavni hvezda", takze je to celkem realny. Ale zas si bude muset Perez dotahnout nejakou marketingovou bombu a to mi prijde i ten Pogba pro nej zajimavejsi nez Hazard, mozna se mi to zda. A k tomu Ronaldovi. Mozna to je jen blby preklad, ale jeste par tydnu zpatky realizacni tym: Bude s nami jeste nekolik let. A ted naposledy: Myslím si, že může hrát ještě mnoho let a snad tomu bude tady, v Realu Madrid.".

Podle mě ty obrovské sílící spekulace a dost možná reálný zájem o Hazarda/Neymara a další superhvězdy musí mít nějaký základ v odchodu jedné ze superhvězd. A já začínám mít trochu pocit, jestli Ronaldo nebude chtít na sklonku kariéry zkusit třeba PSG. Za rok/dva by jeho produktivita mohla klesnout a už teď čelil dost kritice, přitom pořád střílí jak z kanónu. Nebude chtít odejít jako zpráskaný pes, ale jako vítěz a legenda. Zůstat až do konce podle mě není jeho styl. A ohledně souboje Ronaldo/Bale, rozum volí odchod Ronalda, srdce Balea. Já Balea absolutně nemůžu vystát už od jeho příchodu, ale je to právě díky nedotknutelnosti Ronalda, jehož odchod si nechci připustit. Kdyby šel Ronaldo, jsem naprosto přesvědčený, že by Bale ještě vyrostl a najednou by s ním problém nebyl. Každopádně dva běžce, kteří nechodí do soubojů a nevykrývají prostor mít na stranách nemůžeme, taky vždycky dostaneme na buben. Jistý si jsem hlavně tím, že musí zůstat Karim. Pokud vše dopadne dobře, nebude šťastnějšího fanouška. K Neymarovi už jsem se poměrně na delší lokte rozepisoval na EF, tak se mi to nechce psát znova. Hazard je určitě zajímavý, ale dvojice Hazard + Bale mi přijde marketingově nedostatečně zajímavá pro Peréze. Spíš se bojím, aby v případě selhání tahu s Neymarem nešel po Pogbovi. Tu fantastickou zálohu si nesmíme rozesrat, byť nám minulost říká, že je to celkem reálný deal. Co se týče příchodů, tak stopera pouze v případě odchodu Pepeho za posledním lukrativním angažmá. Valleja beru jako samozřejmost, vyroste z něj nový Ramos. Na levého beka nějakou levnější variantu, než je Rodriguéz. Je na něm vidět, že má blízko k Marcelovi svými výlety do středu hřiště a přečíslováním soupeře, ale kvalitativně je o několik levelů níže. Radši bych to zalepil úplně jinou variantou. S odchodem Casemira víceméně souhlasím, není to hráč pro nás. Minimálně ne do toho fotbalu, který chceme hrát. Teoreticky bych byl pro nákup a vychování nového Kroose, který by ho mohl alternovat. Kovačič za Luku, Marco (Asensio) pod dohledem Zizoua případně za Isca. Marco z Paříže je nonsense, bohužel. Pokud se vrátí Morata, tak jako první náhrada za Benzemu. Na křídla/kraje stačí 4 hráči. Bale/Ronaldo, James, Jesé + dražší posila. Nějak jsem si nebezpečně jistý, že jeden z té dvojce odejde, ale mohlo by to být ku prospěchu věci. Keylora mám moc rád, ale přestal chytal jako superstar a tím je jeho osud nejspíše zpečetěn, i když si to nepřeju. Musel by vychytat minimálně LM, aby se nad ním Floro slitoval. Suma sumárum.

De Gea/Navas(Kiko) - Dani (Marcelo 2009) - Ramos(Vallejo) - Varane(Pepík) - Marcelo (posila 1) - Modrič (Kova) - Kroos (posila 2) - Isco (Asensio) - James/posila 3 - Brazzers(Morata) - Ronaldo/Bale (Jesé)

?Yaňéz - Nacho - Lucas

Reagovat
teenz

Na buben dostaneš ty, že by ti nevadil Gareth.

Reagovat
Visca el barca

Neymar v Realu je scifi

Reagovat
smazaný uživatel

To samé i Pogba v Realu. Dal by přednost Barči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to tam cetl a neco podobnyho jsem si tady psal s Hristem, takze souhlas. Hazard je po Neymarovi furt nejlepsi a tahle spatna sezona na tom nic nezmeni, navic je to i Kun ZZ. Jinak ze je 4-4-2 s Bejlem lepsi nez jakykoliv 4-3-3 jsme si tady spolu psali myslim zrovna my dva, takze asi tak. Pro Pogbu neni misto a navic takovy zalozniky ani nekupuji, navic Flore pry nemuze negry ani videt a kolik jich za svou karieru vlastne koupil?

Reagovat
Visca el barca

Já si myslim, že Hazard je v Realu příští rok jak na koni K nám bych koupil Pogbu, ikdyž až tak za rok místo Andrése

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jeste jedna vec - Casemira bych nechal. Porad je to lepsi nahradnik nez vsechny ty ostatni pokusy jako Lass, Essien, Sahin, Lucas, Illarra atd. Zakladani utoku ma skvely, fotbalove se proste neztrati, kdyz to s nim v zakladu nikdo nebude hrotit jak Rafa, zrovna dneska, kdyby Karim daval Ronaldovi na 2:0, tak bych ho tam hned dal za Isca, aby ty zmrdy v zaloze nekdo zacal rezat.

Reagovat
teenz

Essien byl bojovník a dokázal zahrát i na kraji obrany když byla nouze!

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze tam byl, kdyz nebyla lepsi volba, protoze Carvajal musel hrat nutne v Nemecku.

Reagovat
teenz

Ještě, že tam šel. Mou by ho poslal třeba do Castilly.

Reagovat
One-Real

Case je doma celkem neskodnej, ale ty jeho sebevrazedny napady by nas venku mohly stat dost bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho musi umet vyuzivat tam, kde nebude tak skodit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě ho nevyužijete, dělá moc zbytečných faulů, kterými ztrácíte čas a tempo. Plus ta neobratnost, kterou šikovní hráči dokážou potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi zas tak nevadi. Do toho tymu prinasi neco, co mel Xabi. Rafa ho vyuzit umel, i kdyz to prehanel, Case slusne zakladal utoky a dobre branil, treba proti Vigu a Palmas odehral vyborny zapasy, jen si to pak posral velkou hrubkou, coz je neco, co mi opravdu vadi.

Reagovat
teenz

Poslat v balíčku s Garethem do Číny.

Reagovat
teenz

Mohl bych jim klidně sestavit balíček 2+2. Když koupí CR a Garetha, dostanou Aarona a Flaminiho zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste pridej Arbelou a Danila s Denisem.

Reagovat
teenz

Arbse ne!

Reagovat
smazaný uživatel

A goly budeš dávat ty nebo jak to bude?

Reagovat
teenz

Za 91 mega klidně něco zhubnu a viditelnej na hřišti jak Gareth budu taky.

Reagovat
Ángel di María 22

Proč ten účes nemůže hrát výborně v budoucnu aspoň? Ať koukám do tý křišťálový koule jak chci, pořád vidim čelenku a většinovou bídu. Kdyby to rozehrál, tak má věk i pohyb na to, aby to táhnul, ale tam prostě neni kde tu techniku nabrat.

Reagovat
teenz

Až odejde Cris tak nemáme žádnýho tahouna, jediným může být James, ale s aktuální formou nevim nevim. No a Gareth pujde na klasický vlně, proti silným/betonu neviditelný a pak tam najebe 5golu shaktaru. Takže když to srhnem, budem ve sračkách. Ehm, ve větších.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno ted hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. az na par TOP zapasu to nebylo nic tak uzasnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted dva zápasy chyběl a podívej se. Bilbao sestřelí jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze se s nim v sestave i tak nevyhrava zadny tezsi utkani. Ze si zari doma pri debaklech nebo proti dvema redkam je sice lepsi nez loni, ale porad to dojima akorat tak misinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

To ukazuje na srab, ve kterym je Cris nebo náš tým.

Reagovat
Visca el barca

V 31 letech docela brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to necekal tak brzo. Na druhou stranu potvrzuje, to, co se tady psalo, ze bude davat goly i bez ni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda zpetne mensi omluva uzivateli EdHazard, mels tehdy pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je tak definitivní? není možné, že se mu jen nedařilo? Co jsem viděl jeho gol minulé kolo (asi poslední), tak to vypadalo jako Cristiano v nejlepší formě

Reagovat
smazaný uživatel

Darit se mu muze zacit, ale rychlost se mu nevrati, takze bude za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu vy dva s teenzem rozjíždíte je neuvěřitelný.

Reagovat
teenz

K zamylšení ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted myslis co? My tady toho mame vic.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně o Ronaldovi. Jediná adekvátní náhrada za něj je jen Neymar, ale jestli to nevíte, tak aby mohl přestoupit, tak musí souhlasit i on. Nehledě na to ostatní že.

Další možné náhrady mu na levým křídle nešahají ani po kotníky i když ted hraje tak jak hraje. Tak vůbec nechápu, proč si přejete (spekulujete) jeho odchod, když to bude velké oslabení.

Oba dva máte i jiné kluby v oblíbených, tak předpokládám, že je sledujete, tak byste mohli něco vědět o tom, jak kvalitní křídla ted na hřištích pobíhají. Kdyby ne, tak bych řekl, že jste ted jen moc rozmlsaní Realem a Barcelonou.

O Baleovi ani netřeba mluvit, minulou sezonu byl pak kritizovaný oprávněně, ale ted nevíte, co byste už vymysleli. On i ten váš "božský" Hazard je horší, než on, ale na to ( bohužel pro mě jako fanouška Realu) možná díky Perezovi příjdete.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha, tolik novych informaci. Jen pro vysvetleni, nikdy jsem nepsal, ze chci, aby CR sel, ze nechapes ironii, se kterou se tady bavime, neni nas problem. A nikde jsem nepsal, ze si myslim, ze Neymar bude souhlasit a prestoupi. Nechapes spekulace? Po tolika clancich a vyjadrenich? To me mrzi. Ze Bale nehraje spatne a ze mel par hodne dobrych zapasu, tady padlo taky, jen to proste nestaci, bude toho muset ukazat mnohem vic, proti lepsim tymum, bude muset rozhodovat vic zapasu, tohle je furt hovno. A konecne, Hazard se tady resi, protoze se pise hlavne o Neymarovi a o nem. A ze je starej dobrej Eden herne uplne jinde, musis videt i ty, jen je otazka, jestli by to stacilo, kdyby mel za CR opravdu prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Jj Eden je jinde, dotáhl to s jedním golem až na lavičku. Dřív jsem Chelsea sledoval téměř každej zápas, tak něco o něm vím. To co jsem předtím napsal o něm je snad srozumitelné. S tím jak je produktivní bude moct na lavce leštit Jesemu kopačky. To už bych dal na křídlo radši Marcela a Coentraa do obrany, než vyhodit desítky milionu za něj do prd*le.

Když už někdo z PL na křídlo, tak jedině Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste loni to dotahl na nejlepsiho hrace PL. To jsou veci.

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl i Bale když už tam Hazard byl. To jsou věci.

Reagovat
Visca el barca

Ale tak jasný je to top hrář, ale u něj bych to fakt nečekal je to neskutečnej profík. Jeho to musí hrozně srát

Reagovat
Hristo Stoichkov

On ty góly právě moc nedává, což je pro vás čím dál větší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ta statistika 29/30 rika neco jinyho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Statistika, to je jak s Garethem. Ono to přesně kopíruje to, s čím máte problém. Ale nechci ho nějak kritizovat, toho jsou všude mraky. Každopádně jsem zvědavý, jak to budete řešit, protože to přišlo dříve než se očekávalo. Jako je docela sranda, že už začínáte otáčet a povyšovat Garetha nad Cristiana. Já už jsem to udělal kdysi a je pravda, že jsem se pak docela styděl kvůli tomu, co GB předváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nic takovyho nedelam. GB je pro me furt stejna nula, jen trochu mensi nez loni. Ale o te tve otocce mi muzes neco rict, protoze by me fakt zajimalo, kdy a na zaklade ceho to tak bylo.

Reagovat
alcantara

Pricom takmer polovicu z toho dal v troch zapasoch, ne?(Espanyol, Malmo).

Reagovat
Kokesh

No stoprocentne uz neskoruje zapas co zapas a hlavne mu brutalne ubylo prvnich golu, nebo viteznych. Cris sam udelal Sociedad a Espanyol, body sbirame letos ale hlavne diky Karimovym golum, coz je prijemna zmena.

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, o rychlosti i zrychleni jsme tu uz psali driv, ale celkovej pohyb dneska v asi 4-5ti momenctech me prastil nak uplne nejvic do oci z tech vsech zapasu. Fakt jsem zvedavej, co z toho v lete vyleze za Perézoviny v prestupaku.

Bohuzel ale, Keylor.. Reflexy skvely, rychlej vybeh, jinak komplexnost uz kulha. DDG a Morata in. A pak Ronaldo/Hazard/Neymar a podobny komedie dej se vule Bozi.

Reagovat
Billy McClane

A bude uz len horsie. Otazka je ci ho uz teraz v lete strelit do PSG a tak este nieco na nom zarobit, alebo ho podrzat ako legendu a zaroven este zmykat jeho zvysny marketingovy potencial, ktory uz ale pojde takisto len dole.

Osobne som za druhu moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci dúfame a veríme, že tá druhá možnosť sa bude aj realizovať

Reagovat
Billy McClane

Chapem, ze vas viackrat popravil

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovo druhé meno je popravca Barcelony

Reagovat
Billy McClane

Raz to bude mat ako epitaf na nahrobku

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sandoval a jeho ofenzívna časť je v skutku výborná... v Segunde hral Javi Fuego AM

sám o sebe tvrdil, že si potrpí na prepracovanú defenzívu

Udinese C, fakt to potrebuje Primera?

Success, El Arabi, Rochina a Lombán si nájdu miesto a ten zbytok to má hociktorý klub v segunde

Reagovat
Billy McClane

Zizu

Reagovat
Masi

Až jednou budou ofsajdy konečně hlídat počítače, Barca na tom nejvíc vydělá. To je skoro každej druhej zápas chybně neuznanej gol, přitom to maj tak pěkně nacvičený ty náběhy za obranu jako nikdo.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevydělá, protože už to nebude rozdávat Messi.

Reagovat
Masi

Jo takže si pro to dneska i sám doběhl španělští rozhodčí .

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, Granada sahala aspoň po bodíku,zase by to pro nás bylo veselejší,no nic ten Real nám chce prostě vysokou výkonnost udržet po celou sezonu. Jako vždy.

Reagovat
One-Real

Angel v Ligue 1 - 9+10, dneska rozhodl venku proti Marseille.

Reagovat
Ángel di María 22

Videl jsem 2 zapasy a highlighty sleduju vsechny, vodi si to tam neskutecne. I nas si pod Benitezem vodil v LM. Porad me to mrzi trochu. Jestli nevyhrajem LM my, tak ji preju nejvic PSG letos.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG LM se Zlatanem nedají

Reagovat
Ángel di María 22

Ja nerikam, ze ji daj, ale ze jim budu prat. Ale jinak jsou pro me treti nejvetsi favoriti. A vcera jsem byl vsadit postup Juventusu pres Bayern, cim vic si myslim, ze pepkovci nemaj narok. A jeste lepsi bude, az City skonci na 5. miste PL a Pepek bude hrat EL

Reagovat
Visca el barca

Juve nepostoupí

Reagovat
smazaný uživatel

To až tak jo? Já si myslím, že Bayern s Juve nebude mít moc problémy... Podle mě největší favoriti teda Bayern/Barca (tak nějak na stejno), Real třetí v pořadí (sice se jim moc nedaří, ale pořád patří k největším favoritům) no a jako černýho koně vidím Atlety... PSG až za těmadle 4.

Reagovat
Ángel di María 22

Juventus má 14 výher v řadě, Bayernu se rozpadla obrana zraněníma, teď jsem je viděl proti Leverkusenu a byli hrozný. Jedinej to tam táhne Douglas pořádně. Nevěřim jim vůbec, podle mě dostanou. Barcelona, Real, PSG. Pak Juventus s Atleticem a pak Bayern, pro mě..A to Juventus fakt nesnášim. No, uvidíme.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu Juventus ma easy ligu

Reagovat
Ángel di María 22

Serie A je letos minimálně stejně těžká soutěž, jak Bundesliga. Ale o to ani nejde.

Reagovat
Visca el barca

Ale jo asi máš pravdu. Já jen Juve prostě nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím. Vidím, že nekeciaš do vetra a sleduješ to. Juve sa dostalo do solídneho laufu a videl som ich zápas s Chievom a ten výkon bol kompletný. Majú relatívne dobre vyvážený káder ale bude dosť záležať na due P+P. Bayern presne naopak, mimo formu, zranená defenzíva a tak nejak strnulý herný prejav. Som zvedavý, ešte sa to môže do tej rozhodujúcej fázy pomeniť a podľa mňa sa to aj čiastočne zmení. PSG si ide svoju ligu ale to im môže paradoxne dosť ublížiť a ja sa obávam, že práve tam môže v podobe nevyspytateľnej (a doteraz úplne marnej) Chelsea dojsť k prekvapeniu. Barcelona súhlas, tá je proste favoritom, Real taktiež a Atléti sú tradične vo vyraďovačkách supersilní.

Reagovat
REPLIKATOR

Vyrovnanej zápas a Ronaldo zase nulovej... Příští zápas zase hattrick nějakým chudákům při výhře 6:0

Reagovat
Ángel di María 22

Co to máte za úchylnou potřebu vynořit se po každym zápase Realu a blejt tady na Ronalda? To vás ty roky tak sral, že tu jak malý děti opakujete furt to samý kolo co kolo?

Reagovat
Visca el barca

A čim by nás sral, když jsme vždy před váma ? Lidi sere jen to, že se chová na hřištti jako debil

Reagovat
Ángel di María 22

Jak ti zase ublížil dneska, prosimtě? Však to tu je kolo co kolo, jste fakt mimózní. Ale že na tebe reaguju, ty stejně umíš jen plivat okolo.

Reagovat
Visca el barca

Já na něj dnes nenadávám. On by se dal uplně v klidu respektovat. Ale chová se jak kokot. V 31 letech jak 15 letej harant

Reagovat
Ángel di María 22

Však tě dneska zas někdo zastoupil. Já na to seru, plivejte a piště každý kolo jak kolovrátky to samý dokola, když vám to dělá dobře. Já se nad tim pozastavil, protože už mi to přijde nemocný, ta potřeba ho pořád komentovat.

Reagovat
Visca el barca

Ty na Messiho pliveš taky dost často, tak co se tak vztekáš ?

Reagovat
Ángel di María 22

Často plivu na Messiho? To sis vymyslel z čeho? Psal jsem jednu provokativní větu proti Espanyolu letos, co dál? Vy houfně jebete do Ronalda po každym zápase Realu a je jedno, jestli dal 3 goly, nebo jeden, nebo žádnej, nebo jak se choval. Vždycky něco. Vážně k zamyšlení, hele..

Reagovat
Visca el barca

Těch reakcí na něj bylo víc. Myslim celkově. Tak já sem o něm nepíšu. Ale prostě on už si jen tím slavením říká tak trochu o to, aby byl hejtován. Plus to vztekání, teď i boxování. Nevim no přijde mi strašně falešnej. Takovej Karim atd mi vůbec nevaděj, protože se na tom hřišti chovaj normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tu bude to, co PJ zmiňoval, že se bude dát rozdělit přispívající na skupiny a budeš si moct dát některý do skupiny u kterých neuvidíš příspěvky. Nemuset číst přííspěvky od roberos, technecium a podobný odpady bude pak super.

Reagovat
roman1978

ale ty už si nepokecáš, protože budeš blokovaný úplně u všech. spolu s listerem, čongem, ajlavtobílézlo apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. No i kdyby, tak mi to vadit nebude, několik let jsem to tu četl a až pak jsem se zaregistroval. Mně bude bohatě stačit, když tu nebudu muset číst ten odpad.

Reagovat
Jordi Alba

Podle mého názoru sem půlka lidí chodí číst jen ten odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na to neustálé hádání jestli je lepší Barcelona - Real, nebo Ronaldo - Messi, nadávky na ně apod? To jen z těžka, právě ty rozumný uživatele, to dost odrazuje, tak sem radši ani nechodí. Taky sem nechodím s kdovíjakým nadšením, ale chci si aspon někde pokecat nebo něco zajímavého přečíst.. Přitom je španělská liga nejkvalitnější, tak by se to mohlo odrážet i v diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by se vůbec zobrazovali jen ty přínosné,tedy od merengues(čili nic o Barce )

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si jeho příspěvky moc nepamatuju. Nejlepší bývaly diskuze na lide. Nebylo tam až tak moc lidí, skoro všichni se v rámci diskuze znali, chodilo se na diskuze jak Barcelony tak Realu a všechno probíhalo s respektem, občas nějaké popíchnutí bylo, ale to bylo v rámci srandy. Nemocní lidé, co tam psali nějaké urážky, tam moc dlouho nevydrželi. Jó kde jsou ty časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi trochu zvláštní, že tu něčí chování kritizuje fanoušek týmu, ve kterým hrají mentální kapacity jako Suárez nebo Neymar.

Reagovat
alcantara

Nechapem, co je na tom zvlastne. Ved sa to tu robi neustale.

Reagovat
roberos

Já to říkám pořád - Ronaldo v polovině zápasů nedá nic a pak dává hatrricky chudákům! kolik on dal v letošní sezóně důležitých gólů ? 6ádný! ale i když je na hřišti slabý jak čaj tak má jméno a ani Zidane ho nevystřídá nebo neposadí! Real díky Ronaldovu hraní na svoje statistiky asi těžko může něco vyhrát a navíc když chybí Bale ( i když Realisti na něj nadávají a chtějí ho prodat ) tak on je o třídu lepší než dneska už průměr - Ronaldo!

Reagovat
celeb

lenze v dalsich zapasoch ziadnych chudakov nestretnu. Aspon nie tak skoro.

Reagovat
ADM

Ángel di María 2211.07.2014 14:52

Nad timhle Ámen.

rom7ooo

i think suarez is the best striker in the world right now but he is absolutely the wrong choice for barca for these reasons :

1 - now barcelona has 4 players that must play & can't be benched which are : messi , suarez , neymar , iniesta all in which have absolutely no defensive abilities whatsoever which will cause barca huge defensive problems giving that the 2 midfielders will probably be rakitic who is not a good defender at all & buesquets

who is really slow not to mention that barcelona have a disastrous defense in the first place .

2 - playing with suarez means that messi must play on the right side which will reduce his danger a lot like right now at the WC & for me messi is a loooooooot more dangerous than suarez . plus we all heard before that messi doesn't want to play on the right side & he wants to play as a striker ( according to zlatan's book ) so why would you upset your star player .

3 - i think that barcelona should've bought reus instead of suarez because he was gonna be a great fit for them since he is gonna play on the right side or maybe they should've tried getting cavani who sometimes plays on the right side as well & both of them would do their defensive tasks perfectly .

4 - paying around 80 million for a player you don't actually need and neglecting buying top defenders that you urgently need such as benatia , hummels totally reminds me of the first galacticos when madrid had ronaldo , zidane , figo , raul , owen , beckham but they had a terrible defense & no harmony at all because of the weird tactics they had to make in order to fit all of these stars in the squad which resulted at the end a total disaster by not winning any titles for 3 years .

kto by to ale vtedy čakal no

Reagovat
Mass

1. Suarez s Iniestou branit umi

2. Messi nemusi jit doprava, jen se trochu stahne

3. kachna

4. prvni galacticos byli fakt dobry, i dozadu, jen Barca byla lepsi

Reagovat
RMCF

první Galacticos bylo dobrý do léta, kdy odešel Makelele a přišel Beckham, pak to dozadu nefungovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsi tu ještě nepsal,že je ubohost ,když culés řeší Real.

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, to bylo zábavný Koukám, ze konkrétně ty, Infi a další jste to v tý době souhlasně opalcovali, že si to sedne bez problému čekal málokdo.

Reagovat
loki5

1 a .2. Hlavně je krásně vidět jak Messi má komu nahrát. Pomatuju útok Messi, Pedro Sanchéz (kromě poslední sezóny kdy hrál skvěle) kdy vždy když dostali skvělou přihrávku tak to někam zakopli.

Suaréz většinu těch šancí promění. A Messimu ta pozice polozálohy velice sedí. Gólů dává dost a ještě nemusí brát vše jen na sebe.

3. Bože Cavaniho bych nechtěl ani zadarmo. To je hráč na nic.

Plus když hraje Busquets obrana funguje o dost líp.

Reagovat
celeb

Tak dakedy treba mat aj stastie, napriklad pri zakonceni snury 5 lahkych zapasov za sebou. Teraz prichadza previerka pre zidanovcov, som celkom zvedavy, ako sa s nasledujucimi zapasmi popasuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Real !!! ale aj tak Suarez vyhra vsetko co sa bude dat zakoncene ziskom zlatej lopty :) pokial to teda nie je uz vopred dohodnute

Reagovat
Mass

a kdyz ne, tak to snad skousne :D

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz ne to uz by bol boj proti nemu .. obal na fife zlata lopta lm musi byt jeho najblizsie obdobie

Reagovat
Mass

to se voli podle toho, jaky maj hraci skore ve fife? no tak uz je mi to jasny proc se tam objevujou takovy Torresove a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem podla coho sa to voli, ale urcite si zasluzi aj to

Reagovat
king23

Zlatou kopačku musí Higuaín!!!

Reagovat
celeb

spolu s titulom v serii A

Reagovat
Mass

The Guardian:

Valencia’s president Lay Hoon Chan was in Singapore rather than in Valencia or in Seville on Sunday, and the manager continued to have support from the upper echelons of the club, including the owner Peter Lim.

Takze Gary je v klidu...

Reagovat
Kokesh

Nechápu na co Vale čeká, tohle je pro mě úplne diletanstvi. Ještě jsem neviděl tým, který by se po mizerné sérii 9 zápasů bez výhry najednou z ničeho nic zvedl a začal sbírat body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase bych to chápal tak, že on nějak rozhodl - dal tam Garyho. Bylo to určitě rozhodnutí, které měl nějak promyšlené (nebo se tak alespoň musí tvářit). Kdyby ho vylil po dvou měsících, tak by vlastně popřel to svoje rozhodnutí a tím i nějakou svoji odbornost.

Navíc nevíš, co Garymu slibovali, když ho lákali. On je přecejenom osobnost, které slovo má docela váhu, takže asi není ani v jejich zájmu rozcházet se s ním ve zlém.

Můj názor je ten, že se teď čeká na to, až Garymu rupnou nervy a položí to sám. Bylo by to nejlepší pro všechny zúčastněné.

Můžeme jen doufat, že Moyes i Gary byly dostatečné důkazy a že už se vývozu know-how z PL nedočkáme.

Reagovat
Spalovač šancí

A že Sociedad vyloženě šlape po Moyesově odchodu

Jinak Valencia je ztracený případ, takhle rozložený tým jsem dlouho neviděl. To i u Baníku na podzim byly občas postřehnutelné náznaky taktiky a fotbalového myšlení.

Reagovat
Kokesh

I Perez musel sklopit usi s Rafem, kdyz sam videl, ze to nema zadnou budoucnost. Podle me Gary zadna osobnost mimo ostrovy neni.

Jakykoliv domaci trener>PL pokusy.

Reagovat
Lifted

Modrić, jenž není dvakrát proslulý fantastickou střelbou

Docela fail od redaktora

Reagovat
smazaný uživatel

a je?

Reagovat
king23

No tak je to spíš sváteční střelec, ale když už vystřelí, tak to má parametry, rozhodně mu to nelítá na tribunu. Už dřív v tomhle zápase krásně protáhl golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak mohl by střílet častěji

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně, Modrič umí střílet z dálky líp než doklepávat do prázdný. Má samý krásný góly. Navíc v tomhle zápase měl fantastickej halfvolej, kterej mu vytáh gólman, z tý pozice by 9z10ti hráčů přestřelovalo tribunu.

Reagovat
teenz

No já jsem u něj zvyklej, že to vždy napálí do hráče nebo se to šourá po zemi. Takovej gol si u něj pamatuju jen proti United.

Reagovat
technecium

Reagovat
Ángel di María 22

Ja si u nej nepamatuju hnusnej gol za nas teda. Vsechno z poza vapna..

Malej výčet:

https://www.youtube.com/watch?v=Vtj71XdfFG4 - Kodaň

https://www.youtube.com/watch?v=dKar-9KFYAc - Villareal

https://www.youtube.com/watch?v=SLfX7uIgarQ - Mallorca

https://www.youtube.com/watch?v=A397lkUwQ-o - United

https://www.youtube.com/watch?v=hUrg2gfR3O4 - Granada

https://www.youtube.com/watch?v=EyoFQ1MAasY - Getafe

https://www.youtube.com/watch?v=6INjVoAyemE - Málaga

a ještě měl asi 2, oba z dálky, teď si nevzpomenu proti komu..

Reagovat
Ángel di María 22

S tim, že Kodaň, Mallorca, Granada a United jsou uplně TOP výstavní trefy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza

Reagovat
teenz

Hm, tolik golu, nevim proč mi utkvěl v hlavě a pamatuju si ty jeho šoury po zemi nebo do protihráče.

Mallorca velká paráda.

Reagovat
Aldeano

Coentrao

Reagovat
patas92

Fotbalista, co má v průměru 2 góly za sezonu těžko může být proslulý fantastickou střelbou.

Reagovat
technecium

Gerrard, Juninho, Sneider - To jsou hráči který měli fantastickou střelu z dálky, modričovy přednosti jsou někde jinde...

Reagovat
Counter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Counter

hehe, přece jen to někdo čte. Já se shoduju s teenzem, je to dle mého sváteční střelec. Každý občas umí krásně natáhnout zdálky, ale je rozdíl, pokud to dokážeš třikrát za sezonu, anebo dvacetkrát.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Valencie Nevillovi to fakt přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana

Benzema krásne ignoroval Kristýnu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Buduce kola mozu pomaly načrtnúť, ako sa bude v La Lige finišovať. Cakam ze stratí každy z TOP 3, kedze kazdy bude mat aj tazsich superov doma a huževnatych superov vonku,

Barca - Celta (D) Gijón (V) Palmy (V) Sevilla (D) Rayo (V)

Atletico - Getafe (V) Ponorka (D) Real (V) Socky (D) Valencia (V)

Real - Bilbao (D) Malaga (V) Atletico (D) Levante (V) Celta (D)

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi,že to máme o trošku lehčí.

Reagovat
ADM

Nestratí ani jeden tím.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Slušný los pro Atlety

I když při současné formě by měla být minimálně Valencia s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Real venku,to není dobrý los v této pětici zápasů,kdy v boji o titul nesmíš ztratit.

Reagovat
celeb

tak zas prrr. Valencia uz moze byt s novym trenerom, takze az tak s prstom v nose to nevidim.

Reagovat
-Carles-

Ten los na najbližšie zápasy nie je zlý, domáce zápasy so Celtou a Sevillou musíme zvládnuť. S Palmami čakám ťažký zápas, navyše hneď za tým sa letí do Londýna na LM. Potom ešte ťažké dva zápasy vonku s Rayom a Eibarom.

Real s Atlétmi ideálne pre nás remíza. To by sme slušne odskočili obom, ak navyše zvládneme tú dohrávku s Gijónom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je los týmu v TOP4 na zbytek sezóny:

https://pbs.twimg.com/media/CapGAFiUcAAxcsV.jpg:large

Reagovat
Generalní Gladiator

hodně napoví duel real-atletico, tam by se mohl vyprofilovat náš soupeř.Ideální by byla remíza.Ona jakákoli předpověď je ale zbytečná,všichni umí ztrati dost nečekaně. Všechno to jsou ale soupeři, které prostě musíme porazi(snad až na tu sevillu), výhoda-ty těžší máme doma.Ovšem víme,jak hrajeme venku a ještě před zápasem LM, těžko řícz jaká bude koncentrace. Ale věřím, že všechno můžeme vyhrát, a pokud oba soupeři ztratí alespon dva body, tak titul bude už velmi blizoučko.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillu jsme schopni doma také porazit,navíc jim už začne ten kolotoč EL a to ještě nevyšli z CdR,taže taky nebudou mít sil na rozdávání.

Reagovat
Generalní Gladiator

souhlas, věřím,že ji doma dáme, spíš ztratíme někde venku nečekaně,..byla by to ale škoda, při zvýšení náskoku, bychom pak mohli v klidu více rotovat bez nervů doma se slabšími soupeři..ty zápasy později určitě přijdou, navíc v březnu a dubnu už snad klesne i zápasové vytížení..

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě teď musíme bezpodmínečně porazit Celtu a Gijón,abychom ukázali ten náskok 6 a 7. Potom si myslím,že budeme mít velkou psychickou výhodu a soupeř bude ještě pod větším tlakem,navíc brzy nato se budou v Madridu dělit další body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíte s Vale, věřím ,že mužstvo odpočine, nerozuměl jsem proto,proč nehrál Bus od začátku,ve středu bych Sergiho R. dal : TS - Adriano, Bartra, Vermaalen, Mathieu - Samper, S.Roberto, Arda- Vidal, Sandro, Munir . Myslím ,že i v této sestavě bychom nemuseli prohrát. A na Celtu naplno. Myslíte,že budou ještě odvetu CdR zkoušet urvat?

Reagovat
Generalní Gladiator

zkusí třeba do toho vletět,ale 7gólů? Dal bych to stejné,co ty a kdyby se dělo něco hrozného, může poslat z lavičky, co bude potřeba. není reálné to otočit, samozřejmě ve sportu je možné všechno, ale větší pravděpodobnost je, že se někdo zraní. Mě prostě přijde, že je naprostou nutností zítra nechat hráče odpočnout, vždyť je to první týden, kdy by základ nemusel hrát co tři dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,špatně jsem to formuloval, myslel jsem tu Celtu jestli do toho ještě bude šlapat,tam je ten výsledek z kategorie o něco hratelnější. Vale předpokládám bude mít starosti spíš sama se sebou,musí začít v lize,v odvetě by to mohla být nějaká remízová bramboračka.

Reagovat
Generalní Gladiator

bohužel už asi ne, což je fakt škoda,ale naštěstí my také můžeme šetřit. Také mohla přijít situace, že zítra by byla nutná plná palba, na celtu též, ještě že 7:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobré,jen jsem nečekal,že se Celta nechá takhle hloupě vyřadit,za stavu 1:0 rezignovali na obranu a tři góly dostali do zcela otevřené obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir si tam lupne hattrick a upevní svoji pozici čtvrtého nejlepšího střelce Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Munir , chtělo by to gól pro Ardu,příp. i pro Vidala.

Reagovat
Ángel di María 22

Marcelo 3 týdny out, náhrada za něj prakticky žádná a nám právě přichází nabitej program. Už to začíná...

Reagovat
misinho7

to tak dopadne ked nevieme si zaobstarat backup...aj danilo je zraneni ..no ale ja vazne tam nechcem vidiet Nacha alebo Alvara...sak to bude degradacia o 10 levelov oproti Marcelovi ..hra s nim a bez neho je uplne odlisna

Reagovat
Ángel di María 22

Nacho je jasna volba doleva, ale na ty tezsi zapasy je to pruser.

Reagovat
misinho7

proti slabsim doma ok ale protitazsim hori dost...bude to velky pruser prot AS..

Reagovat
smazaný uživatel

Že se všichni tak bojíte AS.

Reagovat
valloire

přesně....AS bude nemilosrdně rozdrceno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho chceš jako backup... Žádnej tým nemá dva levý obránce světových kvalit. Teď se aspon ukáže jak na tom Arbeloa, Nacho jsou. Pokud ho nedokážeš obstojně zastoupit, pak by se měli prodat a koupit někdo jiný, ale ne Rodriguez apod., to je nesmysl.

Reagovat
misinho7

vsetci vieme ze Alvaro nato uz nema velmi dlho..vzdy ked nastupil failoval apreto ho tam uz nikto nedava....ale zial asi tera znova pride jeho chvila

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tam bude Nacho.

Reagovat
technecium

Bale na LB?

Reagovat
teenz

Ten tak.

Reagovat
Kokesh

No jestli se to potvrdi, tak potes koste. Mit Coentraa, stejne jsou zraneni oba v jednu chvili...nastoupil ke vsemu, porad ale lepsi, nez mit zraneneho Karima.

Reagovat
Robbie

Coentrao má zlomenou nohu, toho nám ještě Monaco rádo vrátí, ikdyž mají klauzuli, jinak fanoušci Barcelony jsou náký moc posraný, přitom o titulu už je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je h*vadina dávat hráče v tomto věku a takové kvality pouze na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mělo být rozhodnuto??? Máme náskok tři body a hraje se ještě o 45!!!

Reagovat
celeb

tak vas sa nikto neboji, ale pred Atletmi treba mat zdravy respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

CR uz zacina byt pomaly za zenitom, uz nema ani tu rychlost a vybusnost co kedysi. Ked uz predat tak jeho, Bale ma este najlepsie roky ale CR ma uz 31, este sa da predat za slusny balik a navyse usetrime na jeho plate.

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
teenz

Ještě bych dokupil bojovne DM.

Reagovat
valloire

někoho z Anglie třeba

Reagovat
teenz

Hendersona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych chtel sestavu.

Reagovat
teenz

Tou by se provalil.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, Real Madrid, to jsou známí šetřílci

Reagovat
valloire

CR vám ještě ukáže, na to vsadím krk.

Reagovat
-Carles-

Otázne je už len že čo ukáže.

Reagovat
valloire

Hattrick na Campu. To by pár lidem popadali brady.

Reagovat
valloire

y

Reagovat
smazaný uživatel

aji roberosovi?

Reagovat
valloire

Tak ten by dostal infarkt.

Reagovat
technecium

Toť otázka, kdo dal naposledy hattrick na Camp Nou? Samozřejmě nenymslím hráče Barcelony

Reagovat
valloire

Tipnul bych Ševčenka. To byl tenkrát krásnej večírek.

Reagovat
technecium

To je sakra dlouho... Což jen dokazuje naši dominanci

Reagovat
smazaný uživatel

sazka, dedku?

Reagovat
valloire

Nejsem dědek sakra. Bylo by to krásný a cules by to měli na talíři pořád. Ale krásné věci se tak často nestávají a je to dobře. Víc si jich pak vážíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že kopne nebo pěstí udeří tři hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se vsadil spíš! Bůh z Madeiry! Boha jsem si představoval všelijak ,ale že bude nagelovaný homosexuální egoistický narcis,který brečí a mlátí kolem sebe ,když se mu nedaří, to nikdy.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Roberos pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte:

"FC Barcelona is one of the most important clubs in the world, but I would reject an offer from them. They have not talked to me to present an offer, not this season or last, but it wouldn’t interest me.

All the future is ahead, playing these years at Athletic."

Reagovat
alcantara

Duam, ze za par rokov nebude potrebne mu to oplieskat o hlavu...

Reagovat
blaugrana

Dnes sa vyjadril, ze nepovedal, ze by ponuku neprijal, ale ze najskor by sa musela Barca dohodnut s Bilbaom a potom by ju zvazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Ferdovi Llorentem se tomu strašně špatně věří, ale kdyby to fakt myslel vážně, tak klobouček ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Espanyol trochu smůla,snad aspoň v příštím kole se bude víc dařit Valencii a naplno zaboduje.

Reagovat
alcantara

Pericooos skusene

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne, kdyz mas hroznou obranu, tak musis vsadit na utok Socky

Reagovat
-Carles-

Snáď sa to konečne podarí a Espanyol naberie smer Segunda.

Reagovat
Xavi

jj. já už jsem to říkal před sezónou, pak měli ale celkem dobrý začátek, no teď už to vypadá nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

buď ať táhnou do segundy, anebo ať nakoupí fotbalisty, se kterejma budou hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten ich nový Aziat majiteľ? Má na rozhadzovanie? Derby je derby, chýbalo by mi, skvelé zápasy s iskrou a fajn atmosférou. Len nechápem že FCB hraje na Espanyole a má takmer prázdny sektor hostí, to mi hlava neberie nejako. Chápem, že v ESP sa moc vonku nejazdí, ale pár km v rámci mesta sabotovať zápasy?

Reagovat
-Carles-

Nesledujem dianie u nich, takže do toho moc nevidím. Ambície určite budú vyššie ako doteraz, ten majiteľ chce do troch rokov postúpiť do LM Ako píše vyššie jiri, pokiaľ by začali hrať futbal, tak bolo by to niečo iné. Už tie posledné zápasy boli fakt na hrane, takýmto spôsobom nech sa masakrujú niekde na lúke a nie v prvej lige.

Reagovat
celeb

Reagovat
Billy McClane

Tak Espanyol to nepusta len Madridu, ale teraz uz aj Sockam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

To jsou ti katalánští kolaboranti, pustí to všemu, co má jméně Real

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
el Principito

Omar je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že se zde neobjevilo to Cristianovo vyjádření po zápase s Granadou. Pro mě docela interesantní, že se ohledně své budoucnosti vyjádřil docela jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím,vysvětli.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano se vyjádřil, že hodlá zůstat v Madridu ještě 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík,to jsem slyšel ,myslel jsem ,že něco nového.

Reagovat
teenz

Však to řiká po celou dobu v Madridu, vyhlásila to i jeho máma i jeho agent i on.

Reagovat
smazaný uživatel

A v jednom rozhovu řikal, že chce skončit na vrcholu, že nepůjde do Kataru ani do Ameriky. Jedině Real nebo United.

Reagovat
smazaný uživatel

potom ho vidím v LA Galaxy

Reagovat
celeb

ja si myslim, ze ak sa nieco v Madride zasadneho nezmeni, tak pojde uz toto leto. PSQ/United za 90m a Perez zrata, kolko desiatok mega Realu za ten cas zarobil.

Reagovat
smazaný uživatel

PSQ?

Reagovat
smazaný uživatel

An unnamed Chinese club is ready to make an offer worth up to €100 million (£78m) to sign Barcelona star Arda Turan. The Turkey international's five-year contract could be worth a further €100m.

Source: Haberturk

Reagovat
-Carles-

100 mega za Ardu by sa nedalo odmietnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Prisiel, ak sa nemylim, za 35.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne, no ...

Reagovat
ADM

To teda nie, niečo doložíme a máme stopéra, lavého obrancu, útočníka a niekoho do zálohy..

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

On půl roku čekal na Barçu, tvrdil, jak je to sen za ní nastoupit, tak by asi dobrovolně nechtěl.

A kdyby ho klub do toho chtěl nutit -

Reagovat
ADM

Je jasné že po polročnom čakaní a "splnení si sna" nebude chcieť dobrovolne odísť a ani neodíde.

Ale 100mil by bolo pekných no, ešte na neho nemá nikto z nás také naviazanie aby bol proti

Reagovat
Jordi Alba

No nevím, to se mi teda hnusí.

Reagovat
ADM

Musel by sám chcieť odísť, inak by to bolo ale aj tak by sme boli za blbcov

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

však už nastoupil

Reagovat
Jerichoo

No tak ked mu polozia na stol 100 melonovy 5 rocny kontrakt tak by sa asi nechal nahovorit

Reagovat
celeb

hlavne je to blbost. Arda nie je taka hviezda, aby sla do Ciny za 100m. To skorej Torres/Alves/Iniesta.

Reagovat
technecium

A co takhle 50 M za Douglase?

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, no tak proč ne, odehrál za nás pár zápasů, žádný vztah k němu zatím nemám...ani bych si toho nevšiml, kdyby najednou odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kravina...

Reagovat
celeb

absolutna blbost a vsetci hned zacnu spekulovat, co s tymi peniazmi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi divné,že by za takové peníze chtěli koupit hráče,který už není nejmladší ,jméno nemá největší a momentálně je víc než půlrok prakticky neprověřený.

I pokud by měli peněz takový nadbytek,určitě by více zvažovali ,jak je co nejlépe použít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele